Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-14, 06:34   #391
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Czuję podekscytowanie Stresu jak narazie zero
Mam nadzieję,że padać nie będzie,bo jak wstałam to padało...a teraz się o ciut rozjaśniło..znikam bo na 7 mam fryzjerkę jak się ogarnę po wszystkim to wpadnę

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 07:02   #392
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

A ja wcinam brzoskwinie i biorę gorąca kompiel
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 07:23   #393
Nattiv
Zakorzenienie

Wy zamiast się szykować to na forum siedzicie

Wszystkiego najlepszego kochane Niech Wam pogoda dopisze i bawcie się wyśmienicie, żeby później piękne relacje powstały.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 07:47   #394
a u d r e y
Wtajemniczenie

Kiciu
Mały Człowieczku

Ori

Paulinko

Wszystkiego co najcudowniejsze, doskonałej zabawy, wybornego humoru, uśmiechu od ucha do ucha i zabawy do białego rana Wam życzę

a u mnie....
!!!!!!! 7 DNI !!!!!!!
wstałam ze ściśniętym żołądkiem i bólem brzucha...
nienawidzę tego że wszelki stres i nerwy objawiają się u mnie w brzuchu

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-07-14 o 07:48
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 07:52   #395
Nattiv
Zakorzenienie

Ja już dodałam dzisiejsze PMki do szczęśliwych mężatek, bo później mnie nie będzie

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 08:13   #396
Madziuniusia
Zakorzenienie

kicia, oriflame jesteście niesamowite choć pewnie ja bede robila to samo bo dopiero na 10 bede jechala sie czesac no i co tu robic wczesniej? wizaz
Stary 2012-07-14, 08:19   #397
(kicia)
Zakorzenienie

Post Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

ja teraz odpoczywam bo w czoraj nie dali mi

głodna jestem ale jak patrze na jedzenie to

dziękuję za wszystkie życzenia

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Jutrzejszym PMkom życzę dużo radości, szczęścia i pięknych chwil. Bawcie się dobrze dziewczyny.

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Dzisiaj ślubującym życzę by ich nic nie gryzło po krewecie (no chyba, że...) i by wszystko układało się jeszcze piękniej niż sobie wymarzyły!!!
kolory kiciowe, ale myślę o Was wszystkich i trzymam

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość

kiciusia leje deszcze żeby jutro było rześko i słonecznie a tańcem się nie martw, zatańczycie przytuleni ZA☠☠☠I**EGO DNIA I PRZEŻYĆ JUTRO!!!!

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wy zamiast się szykować to na forum siedzicie

Wszystkiego najlepszego kochane Niech Wam pogoda dopisze i bawcie się wyśmienicie, żeby później piękne relacje powstały.

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Kiciu
Mały Człowieczku

Ori

Paulinko

Wszystkiego co najcudowniejsze, doskonałej zabawy, wybornego humoru, uśmiechu od ucha do ucha i zabawy do białego rana Wam życzę

a u mnie....
!!!!!!! 7 DNI !!!!!!!
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 08:49   #398
melod_y
Zakorzenienie

Wszytskim PMka zycze aby ich wymarzony dzien byl tym jedynym, ktory beda wspominac do konca zycia!
Duzo szczescia Wam zycze!
Bawcie sie dobrze!

audrey- fajny ten sweterek. Kurcze dzisiaj bede w Plazie bo musze luknac na buty, wiec pozwol ze lukne tez na ten bialy sweterek.. Wprawdzie znalazlam jeden a'la ten co miala kate middleton ale nie wiem jeszcze jak cenowo podskoczy

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 08:56   #399
tenebrosa
Wtajemniczenie

Helloł!

Cytat:
A więc proszę: misz masz totalny ale zbierałam to co mi wpadało więc jest chaos, muszę pogrupować tematycznie, bo chcę żeby DJ grał setami np: set góralski, set dawne hity z lat młodości rodziców zagraniczne, lata młodości rodziców polskie, współczesne dla młodych itp. Ale prezentuje się to tak:
Dzięki Kochana, widzę, że mamy podobne gusta muzyczne, bo wiele z tych kawałków my też mamy na liście A pomysł z setami bardzo fajny, 3 lata temu na weselu kuzyna były właśnie takie sety i świetnie się bawiłam.

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Stres, kochana, stres, chyba większość z nas dopada.
Wiem, tylko to takie głupie, bo wiem też, że nie powinnam się aż tak stresować, a jednak to jest/było silniejsze ode mnie. Dzisiaj już zdecydowanie lepiej, wstałam w dobrym humorze, wyspałam się I bardzo się cieszę, że wczoraj tu wpadłam i chwilę z Wami popisałam, tego mi było trzeba

Cytat:
dziewczyny za oprawę mszy św biorą 600zł myślę, że super cena za kwartet?

Ojjjj potrzebujesz pożądnego przytulasa od swojego TŻta!!!! I szczerej rozmowy z Nim! Nie jesteś sama My oboje z TŻtem zrobiliśmy się nerwowi jeszcze bardziej niż zwykle jesteśmy i kłócimy się o pierdoły totalne...właśnie przez to napięcie przedślubne...więc to normalne, dziewczyny już pisały, że też tak mają

Jutro świetnie spędzisz czas, wybawisz się, wyszalejesz i humor Ci wróci - tego Ci życzę!
Cena za kwartet super, my płacimy 900zł, będzie grał na mszy i podczas życzeń

Dziękuję też za dobre słowo Gadałam wczoraj z TŻem i już dzisiaj rano pomógł mi rozwiązać jeden problem, który mnie wczoraj dobił, tak więc stanął na wysokości zadania. Kokardki na wódkę też ma powiązać, pokazałam mu wczoraj jak. A ja mam zamiar w końcu zająć się dzisiaj SOBĄ!

Cytat:
!!!!!!! 7 DNI !!!!!!!
a u mnie....
U mnie dzisiaj zdecydowanie lepiej, wstałam z nastawieniem, że musi być dobrze i tylko tego będę się trzymać Wczoraj TŻ mnie pocieszał w ten sposób, żebym w końcu zaczęła myśleć o tym jakiego fajnego mamy DJa i wodzireja, którzy rozkręcą mega zabawę, jaki fajny będzie film, jak cudnie zagra nam kwartet na mszy itd. Bo tak naprawdę w ogóle przestałam mieć to na uwadze, a przecież wybierając tych usługodawców wybieraliśmy wg nas najlepszych Więc wniosek jest jeden: będzie z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e! Ty też przestaw się na ten tor myślenia i nie dopuszczaj żadnych obaw do siebie. Trzymaj się, Kochana DAMY RADĘ!

Dzisiejsze jeszcze panienki, a za kilka godzin już Żonki: niech ten dzień będzie jednym z najcudowniejszych w Waszym życiu!
U mnie ładne słoneczko, mam nadzieję, że i u Was też wyjdzie

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2012-07-14 o 08:57
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 09:05   #400
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dziewczyny jesteście niesamowite....ja jak będe na waszym miejscu to pewnie będe siedziec i obgryzać piękne paznokcie ze stresu

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO,DUŻO SZCZĘSCIA I MIŁOSCI....OBY NIE PADAŁO I ŻEBY BYŁO TAK JAK ZAPLANOWAŁYŚCIE
Stary 2012-07-14, 09:10   #401
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Dziewczyny czternastolipcowe wszystkiego naj....... u mnie zrobiła się piękna pogoda i życzę Wam takiej samej

Jest mi przykro... mam dziś panieński... jakiś miesiąc temu ustaliłam z dziewczynami termin i ok wszystkim pasuje dziś. Moja świadkowa napisała mi, że ona się wszystkim zajmie więc dałam jej nr telefonów do wszystkich. Później jakoś dziewczyny sporadycznie do mnie dzwoniły czy coś wiadomo to yptałam moją świadkową i ona mówiła, że będzie do nich dzwonić. I powtórzylo się to tak z kilka razy. A wczoraj pisze mi koleżanka o 23, że ona nie wie wogóle gdzie ma przyjść bo nikt się z nią nie skontaktował. Okazało się, że do innych też nie
A mówiłam, że ja mogę do nich podzwonić tylko muszę wiedzieć co mowić, to nie nie ona się wszystkim zajmie. Ale beznadziejnie
Stary 2012-07-14, 09:12   #402
nena1984
Zakorzenienie

Kiciu
Paulinko
Mały Człowieczku
i
Oriflame

- życzę Wam wszystkiego najlepsiepsiejszego w dniu ślubu, żeby był jak z bajki, niezapomnianych wrażeń, dużo uśmiechu, luzu, pięknego słonka i wspaniałych mężów, którzy będą was rozpieszczać na co dzień.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Nena - z jakiego biura podrozy kupiliscie wakacje?
my caly czas szukamy, ale moja wymarzona Fuerte teraz osiaga apogeum cenowe jeszcze niecaly miesiac temu ceny byly o polowe nizsze, wiec chyba Fuerte przelozymy na wrzesien - pazdziernik, a teraz znajdziemy cos tanszego...
po ostatnich rewelacjach wybraliśmy sprawdzoną Itakę. Co do cen - mam te same odczucia, wycieczka którą wybraliśym w grudniu kosztowała 1.000 zł/os taniej. Co mogę Ci doradzić - Fuerta jest idealna właśnie pod koniec września. My byliśmy ostatni tydzień września/pierwszy października i było 31-32 stopnie, ocean nagrzany, plaże niemalże puste - na zachodnim brzegu można było uskuteczniać plażę nudystów, bo nie było żywej duszy. polecam

Cytat:
Jeszcze jedno. Po relacji neny zainteresowałam się też barmanem. Znalazłam jednego w okolicy, ale napisał, że może zrobić w tym dniu tylko sam pokaz 30 minutowy za 900zł!
dość drogo. nasz barman wziął 2.000 zł ale za to kupił już drinki no i był prawie całą noc, na początku też były pokazy latające, ale później nie mieli już na to czasu

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 09:24   #403
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

aa właśnie, jajeczna sąsiadka, mam njusa!!! (kocham tą, ktora wymyslila to określenie, bo nawet moja mama już tak ją nazywa)Moja przyjaciółka opowiadała mi dziś, że jej ojciec poszedł na rynek po warzywa i owoce, spotkał tam jajeczną, która wlasnie handlowała jajami. Jajeczna zaczepiła go i mowi :"no, a słyszał pan, ze XXXX (moje imię i nazwisko) jest w ciąży??? I to nie ze swoim narzeczonym!!! no,no, ale nowiny. A pana córka to tez chyba w ciąży, bo taka gruba się zrobiła". Ojciec przyjaciółki z oburzeniem odpowiedzial do jajecznej, zeby się zajęła swoimi sprawami i swoją córunią, na co ona, że zajmuje sie, zajmuje i córka będzie gwiazdą 1 wrzesnia w naszej miejscowosci, że limuzynę jej zamowiła! Tylko zapomniala o jednym szczególe. My mieszkamy daleko od drogi głównej, do nas dojeżdża się wąską, polną drogą. Jestem ogromnie ciekawa jak ta limuzyna wjedzie do niej tą polną drogą na jej gospodarstwo pośrod te biegające wszędzie kury.
Uwielbiam tą Twoją jajeczną sąsiadkę! Kobieta nieustannie poprawia mi humor swoimi rewelacjami

Cytat:
A więc proszę: misz masz totalny ale zbierałam to co mi wpadało więc jest chaos, muszę pogrupować tematycznie, bo chcę żeby DJ grał setami np:

Co do tego co będe mieć gdyby było zimno, a póki co tak się zapowiada, to znalazłam dzisiaj za 129zł sweterki w KappAhlu białe i takie nude jak mój pas, białe przeszywane srebrną nitką, nude złotą- nie mogłam zdecydować który zabrać więc wrócę po niego w przyszłym tyg i do kompletu torebka puzderko-
http://www.kappahl.pl/article/kardigan_332791 krój taki jak ten, krótki, rękawek 3/4, a la chanelkowy żakiet, leży ślicznie i akurat sięga gdzieś do wysokości pasa, tylko kolory są inne niż na foto
Super lista, na pewno coś podpatrzę . My mamy DJa tylko na poprawiny ale myslę, że jakieś pomysły mu podrzucę.
Sweterek śliczny, co prawda ten kolor mi się nie podoba ale jaśniejszy byłby super.

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Mam nadzieję,że padać nie będzie,bo jak wstałam to padało...a teraz się o ciut rozjaśniło..znikam bo na 7 mam fryzjerkę jak się ogarnę po wszystkim to wpadnę
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Wariatki, zamiast się szykować i łapać stresa to siedzą na wizażu

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

po ostatnich rewelacjach wybraliśmy sprawdzoną Itakę. Co do cen - mam te same odczucia, wycieczka którą wybraliśym w grudniu kosztowała 1.000 zł/os taniej. Co mogę Ci doradzić - Fuerta jest idealna właśnie pod koniec września. My byliśmy ostatni tydzień września/pierwszy października i było 31-32 stopnie, ocean nagrzany, plaże niemalże puste - na zachodnim brzegu można było uskuteczniać plażę nudystów, bo nie było żywej duszy. polecam

dość drogo. nasz barman wziął 2.000 zł ale za to kupił już drinki no i był prawie całą noc, na początku też były pokazy latające, ale później nie mieli już na to czasu

Fuerta to moje marzenie
Ale niestety nie mam co liczyć na urlop na podróż poślubną . Dopiero co zaczęłam nową pracę i cały przysługujący mi urlop wykorzystam na ślub. Dlatego w tym roku pewnie skoczymy tylko gdzieś na weekend, może Praga albo Wiedeń. A zimą lub w kolejne wakacje sobie odbijemy

Miałam dziś kolejny koszmar ślubny. Śniło mi się, że moje wesele jest do bani, nikt się nie bawił. Do tego ja sama w pewnym momencie zorientowałam się, że moja suknia jest z ... prześcieradła . I że zapomniałam założyć kolczyków, w których jestem tak zakochana.

Dużo słońca i uśmiechu dla naszych dzisiejszych PM

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 09:45   #404
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dzisiejszym Pannom Młodym życzę uśmiechu, miłości nieustającej i szczęścia

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 09:46   #405
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:

Co do tego co będe mieć gdyby było zimno, a póki co tak się zapowiada, to znalazłam dzisiaj za 129zł sweterki w KappAhlu białe i takie nude jak mój pas, białe przeszywane srebrną nitką, nude złotą- nie mogłam zdecydować który zabrać więc wrócę po niego w przyszłym tyg i do kompletu torebka puzderko-
http://www.kappahl.pl/article/kardigan_332791 krój taki jak ten, krótki, rękawek 3/4, a la chanelkowy żakiet, leży ślicznie i akurat sięga gdzieś do wysokości pasa, tylko kolory są inne niż na foto
Hmmm a wiecie, że ja nawet nie wpadłam na pomysł ze sweterkiem! A to przeciez świetna myśl, muszę się przejść do Kap., dzięki Audrey

NightButterflyVIP, tak z pierwszego będziemy razem przeżywać

Kiciu, Mały Człowieczku, Oriflame, Paulinko, już teraz wszystkeigo dobrego na nowej drodze życia i aby ten dzień byl szczególny, wyjątowy i taki jak sobie wymarzyłyście!!!!
Cytat:

a u mnie....
!!!!!!! 7 DNI !!!!!!!
coraz bliżej
aż taki tres czujesz, że brzuch Cię boli? Niedobrze oby przeszło

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Uwielbiam tą Twoją jajeczną sąsiadkę! Kobieta nieustannie poprawia mi humor swoimi rewelacjami

Miałam dziś kolejny koszmar ślubny. Śniło mi się, że moje wesele jest do bani, nikt się nie bawił. Do tego ja sama w pewnym momencie zorientowałam się, że moja suknia jest z ... prześcieradła . I że zapomniałam założyć kolczyków, w których jestem tak zakochana.

Dużo słońca i uśmiechu dla naszych dzisiejszych PM
ciesze się, ze moja durna sąsiadka dostarcza Wam tyle radości
niezły koszmar miałaś! ja też czasem takie miewam, a najczęściej śni mi się, że nie mogę się z czymś wyrobić, np. za późno poszłam do fryzjerki, ona nie moze ulozyc wlosów, wszystko się rozwala, nie mogę zdązyć do kosmetyczki, a TŻ juz czeka w kosciele
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 09:53   #406
magdalennne
Wtajemniczenie

U mnie od rana słonecznie, choć dość chłodno. Myślę, że idealnie na ślub

Cytat:
Heloooł Krewety

Wróciłam z zakupów:
-druhna nie dojechała
- moja chrześnica ma piękne białe sandałki z zary ale popis dała taki że dramat!
- kupiłam sobie buty na panieński, niziutkie i bardzo wygodne
http://www.stradivarius.com/webapp/w...2Bna%2Bobcasie
jak się sprawdzą na szaleństwach clubbingowych to będą też na przebranie na wesele
Bardzo ładne buciki Wyglądają na wygodne A chrześnica nie bardzo chciała współpracować?

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
O to to, mam to samo właśnie Szkoda mi i TŻta i Mamy, bo nie chcę być dla nich niemiła, a jestem okropna Czuję jakbym ja gdzieś przepadła, a jakaś bridezilla się we mnie się zagnieździła zamiast tej prawdziwej tenebrosy. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to nie chciałabym tego całego wesela, bo nawet cieszyć się nim już nie umiem A jeszcze rok temu miałam taką euforię, że hej. Na każdą myśl o weselu pojawiał mi się na twarzy uśmiech, a teraz w ogóle się nie uśmiecham... Chyba będę bardzo smutną panną młodą, ech...
Z utęsknieniem czekam do jutra do 15.00, aż wybije godzina P jak Panieński
Ja też tak będę to przeżywać. Już kłócę się z TŻem o głupoty Staram się nie stresować, ale w środku gdzieś to tam siedzi we mnie.

Cytat:
Rodzice TŻ nie dają nam życ i co chwila namawiają byśmy z nimi zamieszkali. To nie wchodzi jak dla mnie w ogóle w grę i przez to dosłownie żrę się z TŻ. Oni mają duży dom, ale co mi po tym, jak tam mieszka brat i bratowa TŻ z nieznosnym dzieckiem i wszystko musi być pod ich dyktando, są bardzo władczy i nie przyjmują do wiadomości, że cos moze byc nie po ich mysli. Moj TŻ to taka d*** wołowa momentami, że daje sie im wykorzystywać a mnie to wkurza, wszystko robi jak oni chcą! Ostatnio TŻ chrześniak polubił plucie na ludzi (ma 3 lata). POdchodzi i pluje na twarz, a wszyscy w rodzinie TŻ cieszą sie z tego, tzn jego brat, bratowa i rodzice uważają to za mega zabawne. Jak zwrociłam dzieciakowi uwagę, że to bardzo brzydko, to wsiedli na mnie, ze to TYLKO DZIECKO i żeby nie czepiać się go.
O masakra! Nie daj się namówić na to, a o wychowaniu dziecka się nie wypowiadam lepiej.

Cytat:
aa właśnie, jajeczna sąsiadka, mam njusa!!! (kocham tą, ktora wymyslila to określenie, bo nawet moja mama już tak ją nazywa)Moja przyjaciółka opowiadała mi dziś, że jej ojciec poszedł na rynek po warzywa i owoce, spotkał tam jajeczną, która wlasnie handlowała jajami. Jajeczna zaczepiła go i mowi :"no, a słyszał pan, ze XXXX (moje imię i nazwisko) jest w ciąży??? I to nie ze swoim narzeczonym!!! no,no, ale nowiny. A pana córka to tez chyba w ciąży, bo taka gruba się zrobiła". Ojciec przyjaciółki z oburzeniem odpowiedzial do jajecznej, zeby się zajęła swoimi sprawami i swoją córunią, na co ona, że zajmuje sie, zajmuje i córka będzie gwiazdą 1 wrzesnia w naszej miejscowosci, że limuzynę jej zamowiła! Tylko zapomniala o jednym szczególe. My mieszkamy daleko od drogi głównej, do nas dojeżdża się wąską, polną drogą. Jestem ogromnie ciekawa jak ta limuzyna wjedzie do niej tą polną drogą na jej gospodarstwo pośrod te biegające wszędzie kury.

Cytat:
Dzięki wielkie Kobietki Wy moje TŻ chyba będzie prosił swojego szwagra. Przykre to, że Jego dobry qmpel Nam się tak wycofał...ehh A Ty, magdalennne, nie masz bo jeszcze nie wybraliście czy nie prosiliście już wybranego czy też Wam się wycofał?]
Nie mamy, bo brat TŻta, którego poprosił mu odmówił, "bo nie jest imprezowy i nam imprezy nie rozkręci". Myślałam, że padnę, jak to usłyszałam, ale namawiać go przecież nie będę. I póki co TŻ nie zebrał się w sobie, żeby poprosić kogoś innego

Cytat:
Dzień dobry

Wstałam. Spalam ok 4.5 godziny
O ty szalona! Pogoda się poprawi jeszcze, u mnie już słońce piękne świeci

Cytat:
Do ciebie mam bliżej niż do kici, więc słońce na pewno się pojawi

Cytat:
Dziękuję też za dobre słowo Gadałam wczoraj z TŻem i już dzisiaj rano pomógł mi rozwiązać jeden problem, który mnie wczoraj dobił, tak więc stanął na wysokości zadania. Kokardki na wódkę też ma powiązać, pokazałam mu wczoraj jak. A ja mam zamiar w końcu zająć się dzisiaj SOBĄ!

U mnie dzisiaj zdecydowanie lepiej, wstałam z nastawieniem, że musi być dobrze i tylko tego będę się trzymać Wczoraj TŻ mnie pocieszał w ten sposób, żebym w końcu zaczęła myśleć o tym jakiego fajnego mamy DJa i wodzireja, którzy rozkręcą mega zabawę, jaki fajny będzie film, jak cudnie zagra nam kwartet na mszy itd. Bo tak naprawdę w ogóle przestałam mieć to na uwadze, a przecież wybierając tych usługodawców wybieraliśmy wg nas najlepszych Więc wniosek jest jeden: będzie z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e! Ty też przestaw się na ten tor myślenia i nie dopuszczaj żadnych obaw do siebie. Trzymaj się, Kochana DAMY RADĘ!
I o to chodzi, żeby mieć wsparcie ze strony przyszłego męża

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Jest mi przykro... mam dziś panieński... jakiś miesiąc temu ustaliłam z dziewczynami termin i ok wszystkim pasuje dziś. Moja świadkowa napisała mi, że ona się wszystkim zajmie więc dałam jej nr telefonów do wszystkich. Później jakoś dziewczyny sporadycznie do mnie dzwoniły czy coś wiadomo to yptałam moją świadkową i ona mówiła, że będzie do nich dzwonić. I powtórzylo się to tak z kilka razy. A wczoraj pisze mi koleżanka o 23, że ona nie wie wogóle gdzie ma przyjść bo nikt się z nią nie skontaktował. Okazało się, że do innych też nie
A mówiłam, że ja mogę do nich podzwonić tylko muszę wiedzieć co mowić, to nie nie ona się wszystkim zajmie. Ale beznadziejnie
Jak tak można? A nie możesz tego przełożyć i sama poinformować wszystkich?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 09:56   #407
Post_Blue
Rozeznanie

(kicia)
__Paulinka__
maly_czlowieczek
Oriflame_Rybnik

dzisiejszym pięknym PMkom dużo słońca, uśmiechu na buzi, bajecznego ślubu, szalonego wesela i gorrrącej nocy poślubnej
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 09:56   #408
magdalennne
Wtajemniczenie

A i dziewczyny wszystkiego najlepszego, dużo słonka, uśmiechu i żeby wszystko poszło po waszej myśli
Stary 2012-07-14, 10:25   #409
marylka80
Zadomowienie

Witam wszystkie kreweciary

Cytat:
Cytat:
Ale jestescie aparatki Zamiast sie stresowac to wy sobie na wizau chillautujecie a sio do fryzjerow loki krecic!!!

Cytat:

!!!!!!! 7 DNI !!!!!!!

No znam ten bol, mam zawsze tak samo. Jak sie przez dluzszy okres stresuje to potem zaczyna mi tak dziwnie burczec w nim, no ale jak tylko stres przejdzie to na szczescie wszystko wraca do normy. Takze w najgorszym wypadku jeszcze tylko tydzien kochana i brzuszek sie uspokoji

Kiciu
Mały Człowieczku
Oriflame
Paulinko

Mam nadzieje ze zaraz u was powychodzi slonko i ze juz tak zostanie do konca dnia zycze wam kochane aby usmiech nie schodzil z waszej budzi, zeby nie bylo zadnych niemilych niespodzianek, zeby bylo wszystko takie bajkowe i piekne jak sobie wymarzylyscie
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 10:29   #410
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Helloł
Wróciłam z próbnej i będą fotki
śliczna fryzurka
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Także suknia odebrana, ale niestety bez radości. Muszę ją jeszcze po weekendzie założyć i pochodzić w niej po domu, bo boję się, czy nie poprzecinały mi jakichś nitek albo coś, skoro nie chciałam się nać nabrać :/ Niby z wierzchu sprawdziłam, ale tak naprawdę dopiero jak założę, to będzie wiadomo... Aż się martwię normalnie, weźcie mi powiedzcie, że nie zniszczyły mi tej sukni z zemsty, cooo?
Kochana, strasznie mi przykro w życiu bym się tego nie spodziewała po Madonnie
Cytat:
Dziewczyny, co mi radzicie z makijażystką?
Szukać innej na dwa miesiące przed czy zostać przy tej co mam?
Nie podobał mi się próbny. Jakby zrobiła go starannie to myślę, że byłoby ok, a tak to teraz nie wiem co o tym myśleć...
ja bym na Twoim miejscu zmieniła, nie zniosłabym tej niepewności, z ew dniu ślubu jednak może być coś nie tak
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Tak więc przedstawiam Wam kochane moje PM'ki zestawienie Duszki na 50 dni przed ślubem

Cytat:

śliczny
Cytat:

mam nadzieję ze jednak wieczór wypali

Zostawiłam znowu coś na poczcie, dla wytrwałych

Kochane Dziewczyny: Kiciu, Paulinko, Człowieczku, Oriflame życzę Wam wszystkiego wspaniałego w dniu dzisiejszym i w całym dalszym życiu u boku mężów

u mnie po wczorajszym załamaniu pogody znów jest pięknie, więc mam nadzieję ze u Was też Człowieczek i Ori są z moich okolic więc na pewno mają słoneczko

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 10:29   #411
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
no to utwierdzilas mnie w przekonaniu, ze powinnismy jednak zaczekac

Wiecie, ze ja mam ciagle koszmary slubne? w ktorych jestem Bridezilla wczoraj np. mi sie snilo, ze nawrzeszczalam na jakas ciotke w kosciele, ze nie usiadla tam gdzie bylo przypisane dla niej miejsce krzyczalam, ze psuje mi cala koncepcje, ktora opracowalam przez 1,5 roku i ze nie zycze sobie, zeby ktos podwazal moje decyzje i psul moj pomysl na wesele siedzi we mnie jakis diabel chyba

Kiciu
Paulinko
maly czlowieczku
Oriflame

pieknosci nasze!!
życze Wam, aby te najpiekniesze chwile z dzisiejszego dnia trwaly bez konca, zycze zakwasow na policzkach od usmiechu oraz slodkiego milego zycia u boku TYCH JEDYNYCH TZcikow

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 10:31   #412
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej Wariatki! Mówiłąm Wam już, że jesteście nienormalne ? CO TO ZA TYTUŁ JA SIĘ PYTAM?! Sztuczka wychodzi za mąż a tu mowa o krewecie hahaha a tak się zastanawiałam czy wymyślicie coś romantycznego może na tytuł wątku w czasie którego będę ślubować a tu KREWETA Jesteście niezastąpione, uwielbiam WAS

Ja mam dzisiaj wieczór panieński, a ślubem stresuję się przeogromnie jak jasna cholera Wczoraj do nocy dokańczałam winietki, ale jestem z nich bardzo zadowolona Mam jeszcze mnóstwo szczegółów (bez których teoretycznie ślub i wesele spokojnie by się odbyło, ale te rzeczy MUSZĘ zrobić :p) do dopięcia, mam nadzieję, że zdążę - w najbliższym tygodniu pracuję tylko wtorek, środa więc powinnam dać ze wszystkim radę

Cytat:
Kiciu
Mały Człowieczku

Ori

Paulinko

a u mnie....
!!!!!!! 7 DNI !!!!!!!

Dołączam się do najlepszych życzeń dziewczynki!!! Obyście ten dzień wspominały zawsze z uśmiechem na ustach i byście wraz ze swymi już za chwilę mężami cieszyli się każdą wspólnie spędzoną chwilą!!! Trzymam kciuki!!!

Audrey - mam tak samo, chodzę ze ściśniętym żołądkiem, kluchą w gardle, muszę robić głębokie wdechy bo nerwowo nie wyrabiam!!! Najgorsze jest to, że tyle czasu czekało się na ten dzień, a kiedy okazuje się, że jest on tak "tuż tuż" to nie można uwierzyć, że to JUŻ! Szok! Nie czuję się gotowa ani że wszystko jest gotowo! Z nadmiaru nerwów mam przed oczami 2 rzeczy: przysięgę małżeńską i poniedziałkowo-poślubny wyjazd w Bieszczady ---> myśl o tym sprawia, że moje serducho się raduje i uśmiecham się sama do siebie Wesela niestety się trochę obawiam - jak to będzie, czy nie będzie lipy itd...

Sztuczka ucieka ogarniać chatę i szykować się na wieczór - ponoć dziewczyny przygotowały mi jakieś super niespodzianki - kilka z nich porywa mnie z domu przed 19 i na 19 właśnie gdzieś wiezie - hmm... jestem bardzo ciekawa co się będzie działo
TŻa z kolei zabrali pociągiem gdzieś na jakiś survival - wziął karimatę, wziął śpiworek... wziął i wyszedł Oby wrócił do mnie cały by zostać moim pełnowartościowym mężem (tzn., ze wszystkimi członkami ) hehe

Buziaki laski!
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 10:37   #413
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka
Wczoraj bylysmy ze swiadkowa w kinie na Magic Mike... Film dziwny, momentami wrecz taki kur**sko chamski. Plusem posladki Matthew McConaughey'a i muza...

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Młode małżeństwo, tydzień po ślubie siedzi przy obiedzie.
Żona zwraca się do zachmurzonego męża:
- W poniedziałek zrobiłam ci kluski i powiedziałeś, że ci smakują. We wtorek, środę, czwartek i piątek było tak samo... a teraz nagle, w sobotę, już ci moje kluseczki nie smakują!

To ja yapodam jeszcze jeden z serii o mlodych malzenstwach/zonkach. Pierwszy uroczysty obiad mlodych malzonkow. Zona przygotowala nadziewanego kurczaka. Malzon probuje i pyta: kochanie, czym nadzialas te kurcze? - Nadzialam ??!! Jak to? Przeciez tam juz nie bylo miejsca
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
miałam dziś koszmarny dzień w pracy, zabrali mi 100% premii i wysłuchałam dziś takich obelg, że na końcu języka miałam żeby się wszyscy ☠☠☠☠☠☠☠ili
O buuu
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
na zasadzie takiej umowa umową ale prezes wie lepiej i to co podpisał nie jest ważne i jakie paragrafy są w umowie tylko ważne jest jego "widzimisię"
Palant Niech sie ugryzie w kant doopy
Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Nie myślałam, że wyjdę za mąż w wątku o krewecie
Ja dziś przeżyłam małe załamanie, normalnie poryczałam się TŻtowi w słuchawkę. Mam stresa na maksa, ciągle wybucham, pokłóciłam się dzisiaj z Mamą, dziż... Chyba czas zacząć pić melisę

Na szczęście jutro mój panieński - liczę, że się porządnie odstresuję i zrelaksuję, bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak do wesela dożyję. Zostało 8 dni, a ja zamiast się cieszyć i radować na własne wesele, to jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów Mam wrażenie, że zostałam ze wszystkim sama

Wszystkim jutrzejszym PMkom wszystkiego naj i dobrej pogody życzę! Oby było tak, jak sobie wymarzyłyście albo jeszcze lepiej
Kochana, schowaj stres. Wszystko bedzie dobrze
Cytat:
No witki mi opadly Ale to babsko ma fantazje. A co do limuzyny, to moze i ona wjedzie, ale ciekawe jak wyrobi i zawroci
Cytat:
Ja pie***le Swiadkowa dala doopy po calosci. Mogla powiedziec, ze sie nie bedzie tym zajmowac Skad sie ci ludzie biora to ja nie wiem...

(kicia)
__Paulinka__
maly_czlowieczek
Oriflame_Rybnik

Dziewczyny kochane, niech ten dzien bedzie piekny, ale nie najpiekniejszy. Najpiekniejszy niech bedzie kazdy kolejny u boku Waszych mezow. Badzcie szczesliwe, bawcie sie ile sil, a Wasza milosc do TZtow i ich do Was niech nigdy nie ustaje! Spelnienia pod kazdym wzgledem kochane!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 10:37   #414
ladystar
Zakorzenienie

jak by ktos jeszcze nie mial butow to widzialam wczoraj boskie w Zarze z nowej kolekcji - stylistyka slubnych Nenowych, ale pelne z przodu, nie azurowe i cale w krysztalkach
Niestety cena juz nie byla taka magiczna jak ich wyglad - 399 zl jak na Zare to moim zdaniem troche duzo... ale piekne

edit:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...API%C4%98TKIEM

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 10:39   #415
ewika19
Zadomowienie

Wszystkim dzisiejszym ślubującym PM życzę dużo miłości, szczęścia i aby ten dzień był niezapomnianym dniem w Waszym życiu

U mnie... 6 tygodni... Jestem tak zestresowana na samą myśl, że ja nie wiem jak to będzie gdy to będzie ten wielki dzień...
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 10:40   #416
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hej Wariatki! Mówiłąm Wam już, że jesteście nienormalne ? CO TO ZA TYTUŁ JA SIĘ PYTAM?! Sztuczka wychodzi za mąż a tu mowa o krewecie hahaha a tak się zastanawiałam czy wymyślicie coś romantycznego może na tytuł wątku w czasie którego będę ślubować a tu KREWETA Jesteście niezastąpione, uwielbiam WAS

TŻa z kolei zabrali pociągiem gdzieś na jakiś survival - wziął karimatę, wziął śpiworek... wziął i wyszedł Oby wrócił do mnie cały by zostać moim pełnowartościowym mężem (tzn., ze wszystkimi członkami ) hehe

Buziaki laski!
Uwielbiam Cie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 10:50   #417
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj wieczór panieński, a ślubem stresuję się przeogromnie jak jasna cholera Wczoraj do nocy dokańczałam winietki, ale jestem z nich bardzo zadowolona Mam jeszcze mnóstwo szczegółów (bez których teoretycznie ślub i wesele spokojnie by się odbyło, ale te rzeczy MUSZĘ zrobić :p) do dopięcia, mam nadzieję, że zdążę - w najbliższym tygodniu pracuję tylko wtorek, środa więc powinnam dać ze wszystkim radę

Sztuczka ucieka ogarniać chatę i szykować się na wieczór - ponoć dziewczyny przygotowały mi jakieś super niespodzianki - kilka z nich porywa mnie z domu przed 19 i na 19 właśnie gdzieś wiezie - hmm... jestem bardzo ciekawa co się będzie działo
Ale zazdroszczę Moja sis jakoś się nie spieszy do organizacji panieńskiego, już pytałam kilka razy, a tu ciągle nic Mam nadzieję, że coś jednak przygotuje.

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
U mnie... 6 tygodni... Jestem tak zestresowana na samą myśl, że ja nie wiem jak to będzie gdy to będzie ten wielki dzień...
U mnie też Mnie dodatkowo stresuje fakt, że za 2 tygodnie mam suknie do odbioru i będzie czekać na wielki dzień... Co wam jeszcze zostało do załatwienia?
Stary 2012-07-14, 11:07   #418
niut0
Zakorzenienie

Kiciu
Paulinko
maly_czlowieczku
Oriflame

Kochane PMki
Wszystkiego najlepszego oraz wielkie gratulacje
Niech wam pogoda dopisze, a uśmiech nie schodzi z twarzy w waszym dniu
Stary 2012-07-14, 11:19   #419
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
jak by ktos jeszcze nie mial butow to widzialam wczoraj boskie w Zarze z nowej kolekcji - stylistyka slubnych Nenowych, ale pelne z przodu, nie azurowe i cale w krysztalkach
Niestety cena juz nie byla taka magiczna jak ich wyglad - 399 zl jak na Zare to moim zdaniem troche duzo... ale piekne

edit:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...API%C4%98TKIEM
Rzeczywiście piękne Ale Zara to już przegina z cenami

Dziewczyny skleciłam nowy wątek wymiankowy gdzie w jednym poście mam wszystkie ślubne drobiazgi, które do tej pory uzbierałam i które już teraz są mi zbędne, może któraś z was byłaby czymś zainteresowana? Chętnie wymienię na coś co mi się przyda

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...80&postcount=8

Mam tam m.in. grzebyk, buty, welon, broszki i jakieś artykuły dekoracyjne

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 11:41   #420
Jamee
Zakorzenienie

(kicia)
__Paulinka__
maly_czlowieczek
Oriflame_Rybnik

Życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, szczęścia, miłości, uśmiechu na twarzy przez wszystkie kolejne wspólne dni. Życzę Wam że by ten dzisiejszy dzień pozostawił po sobie piękne wspomnienia. I udanej zabawy na weselu

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości