|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Czuję podekscytowanie
Stresu jak narazie zero ![]() Mam nadzieję,że padać nie będzie,bo jak wstałam to padało...a teraz się o ciut rozjaśniło..znikam bo na 7 mam fryzjerkę jak się ogarnę po wszystkim to wpadnę
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
A ja wcinam brzoskwinie i biorę gorąca kompiel
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Wy zamiast się szykować to na forum siedzicie
![]() Wszystkiego najlepszego kochane
|
#394 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiciu Mały Człowieczku Ori Paulinko Wszystkiego co najcudowniejsze, doskonałej zabawy, wybornego humoru, uśmiechu od ucha do ucha i zabawy do białego rana Wam życzę
![]() a u mnie.... !!!!!!! 7 DNI !!!!!!! wstałam ze ściśniętym żołądkiem i bólem brzucha... nienawidzę tego że wszelki stres i nerwy objawiają się u mnie w brzuchu ![]()
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-07-14 o 07:48 |
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już dodałam dzisiejsze PMki do szczęśliwych mężatek, bo później mnie nie będzie
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
kicia, oriflame jesteście niesamowite
choć pewnie ja bede robila to samo bo dopiero na 10 bede jechala sie czesac no i co tu robic wczesniej? wizaz![]()
|
#397 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja teraz odpoczywam bo w czoraj nie dali mi
![]() głodna jestem ale jak patrze na jedzenie to dziękuję za wszystkie życzenia ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Wszytskim PMka zycze aby ich wymarzony dzien byl tym jedynym, ktory beda wspominac do konca zycia!
Duzo szczescia Wam zycze! Bawcie sie dobrze! audrey- fajny ten sweterek. Wprawdzie znalazlam jeden a'la ten co miala kate middleton ![]()
|
#399 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Helloł!
Cytat:
A pomysł z setami bardzo fajny, 3 lata temu na weselu kuzyna były właśnie takie sety i świetnie się bawiłam.Wiem, tylko to takie głupie, bo wiem też, że nie powinnam się aż tak stresować, a jednak to jest/było silniejsze ode mnie. Dzisiaj już zdecydowanie lepiej, wstałam w dobrym humorze, wyspałam się I bardzo się cieszę, że wczoraj tu wpadłam i chwilę z Wami popisałam, tego mi było trzeba ![]() Cytat:
![]() Dziękuję też za dobre słowo Gadałam wczoraj z TŻem i już dzisiaj rano pomógł mi rozwiązać jeden problem, który mnie wczoraj dobił, tak więc stanął na wysokości zadania. Kokardki na wódkę też ma powiązać, pokazałam mu wczoraj jak. A ja mam zamiar w końcu zająć się dzisiaj SOBĄ! Cytat:
Wczoraj TŻ mnie pocieszał w ten sposób, żebym w końcu zaczęła myśleć o tym jakiego fajnego mamy DJa i wodzireja, którzy rozkręcą mega zabawę, jaki fajny będzie film, jak cudnie zagra nam kwartet na mszy itd. Bo tak naprawdę w ogóle przestałam mieć to na uwadze, a przecież wybierając tych usługodawców wybieraliśmy wg nas najlepszych Więc wniosek jest jeden: będzie z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e! Ty też przestaw się na ten tor myślenia i nie dopuszczaj żadnych obaw do siebie. Trzymaj się, Kochana Dzisiejsze jeszcze panienki, a za kilka godzin już Żonki: niech ten dzień będzie jednym z najcudowniejszych w Waszym życiu! U mnie ładne słoneczko, mam nadzieję, że i u Was też wyjdzie
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2012-07-14 o 08:57 |
|||
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście niesamowite....ja jak będe na waszym miejscu to pewnie będe siedziec i obgryzać piękne paznokcie ze stresu
![]() ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO,DUŻO SZCZĘSCIA I MIŁOSCI....OBY NIE PADAŁO I ŻEBY BYŁO TAK JAK ZAPLANOWAŁYŚCIE ![]()
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czternastolipcowe
wszystkiego naj....... u mnie zrobiła się piękna pogoda i życzę Wam takiej samej Jest mi przykro... mam dziś panieński... jakiś miesiąc temu ustaliłam z dziewczynami termin i ok wszystkim pasuje dziś. Moja świadkowa napisała mi, że ona się wszystkim zajmie więc dałam jej nr telefonów do wszystkich. Później jakoś dziewczyny sporadycznie do mnie dzwoniły czy coś wiadomo to yptałam moją świadkową i ona mówiła, że będzie do nich dzwonić. I powtórzylo się to tak z kilka razy. A wczoraj pisze mi koleżanka o 23, że ona nie wie wogóle gdzie ma przyjść bo nikt się z nią nie skontaktował. Okazało się, że do innych też nie ![]() A mówiłam, że ja mogę do nich podzwonić tylko muszę wiedzieć co mowić, to nie nie ona się wszystkim zajmie. Ale beznadziejnie
|
#402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kiciu Paulinko Mały Człowieczku i Oriflame - życzę Wam wszystkiego najlepsiepsiejszego w dniu ślubu, żeby był jak z bajki, niezapomnianych wrażeń, dużo uśmiechu, luzu, pięknego słonka i wspaniałych mężów, którzy będą was rozpieszczać na co dzień. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. My mamy DJa tylko na poprawiny ale myslę, że jakieś pomysły mu podrzucę.Sweterek śliczny, co prawda ten kolor mi się nie podoba ale jaśniejszy byłby super. Cytat:
![]() Cytat:
Fuerta to moje marzenie Ale niestety nie mam co liczyć na urlop na podróż poślubną . Dopiero co zaczęłam nową pracę i cały przysługujący mi urlop wykorzystam na ślub. Dlatego w tym roku pewnie skoczymy tylko gdzieś na weekend, może Praga albo Wiedeń. A zimą lub w kolejne wakacje sobie odbijemy ![]() Miałam dziś kolejny koszmar ślubny. Śniło mi się, że moje wesele jest do bani, nikt się nie bawił. Do tego ja sama w pewnym momencie zorientowałam się, że moja suknia jest z ... prześcieradła Dużo słońca i uśmiechu dla naszych dzisiejszych PM
|
||||
|
|
|
#404 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiejszym Pannom Młodym życzę uśmiechu, miłości nieustającej i szczęścia
|
|
#405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NightButterflyVIP, tak z pierwszego będziemy razem przeżywać Kiciu, Mały Człowieczku, Oriflame, Paulinko, już teraz wszystkeigo dobrego na nowej drodze życia i aby ten dzień byl szczególny, wyjątowy i taki jak sobie wymarzyłyście!!!! Cytat:
aż taki tres czujesz, że brzuch Cię boli? Niedobrze Cytat:
![]() niezły koszmar miałaś! ja też czasem takie miewam, a najczęściej śni mi się, że nie mogę się z czymś wyrobić, np. za późno poszłam do fryzjerki, ona nie moze ulozyc wlosów, wszystko się rozwala, nie mogę zdązyć do kosmetyczki, a TŻ juz czeka w kosciele
|
|||
|
|
|
#406 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
U mnie od rana słonecznie, choć dość chłodno. Myślę, że idealnie na ślub
Cytat:
Wyglądają na wygodne A chrześnica nie bardzo chciała współpracować?Cytat:
Staram się nie stresować, ale w środku gdzieś to tam siedzi we mnie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O ty szalona! Pogoda się poprawi jeszcze, u mnie już słońce piękne świeci Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak tak można? A nie możesz tego przełożyć i sama poinformować wszystkich?
|
|
#407 |
|
Rozeznanie
|
(kicia)
__Paulinka__ maly_czlowieczek Oriflame_Rybnik dzisiejszym pięknym PMkom dużo słońca, uśmiechu na buzi, bajecznego ślubu, szalonego wesela i gorrrącej nocy poślubnej |
|
|
|
#408 |
|
Wtajemniczenie
|
A i dziewczyny wszystkiego najlepszego, dużo słonka, uśmiechu i żeby wszystko poszło po waszej myśli
|
#409 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie kreweciary
![]() Cytat:
Zamiast sie stresowac to wy sobie na wizau chillautujecie a sio do fryzjerow loki krecic!!!Cytat:
![]() Kiciu
Mały Człowieczku Oriflame Paulinko Mam nadzieje ze zaraz u was powychodzi slonko i ze juz tak zostanie do konca dnia zycze wam kochane aby usmiech nie schodzil z waszej budzi, zeby nie bylo zadnych niemilych niespodzianek, zeby bylo wszystko takie bajkowe i piekne jak sobie wymarzylyscie |
||
|
|
|
#410 | |||||
|
Zakorzenienie
|
śliczna fryzurka
Cytat:
w życiu bym się tego nie spodziewała po Madonnie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję ze jednak wieczór wypali Zostawiłam znowu coś na poczcie, dla wytrwałych ![]() Kochane Dziewczyny: Kiciu, Paulinko, Człowieczku, Oriflame życzę Wam wszystkiego wspaniałego w dniu dzisiejszym i w całym dalszym życiu u boku mężów u mnie po wczorajszym załamaniu pogody znów jest pięknie, więc mam nadzieję ze u Was też
|
|||||
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie, ze ja mam ciagle koszmary slubne? w ktorych jestem Bridezilla ![]() Kiciu
![]() Paulinko ![]() maly czlowieczku ![]() Oriflame ![]() pieknosci nasze!! życze Wam, aby te najpiekniesze chwile z dzisiejszego dnia trwaly bez konca, zycze zakwasow na policzkach od usmiechu oraz slodkiego milego zycia u boku TYCH JEDYNYCH TZcikow
|
|
#412 | |
|
Rozeznanie
|
Hej Wariatki! Mówiłąm Wam już, że jesteście nienormalne
? CO TO ZA TYTUŁ JA SIĘ PYTAM?! Sztuczka wychodzi za mąż a tu mowa o krewecie hahaha a tak się zastanawiałam czy wymyślicie coś romantycznego może na tytuł wątku w czasie którego będę ślubować a tu KREWETA Jesteście niezastąpione, uwielbiam WAS ![]() Ja mam dzisiaj wieczór panieński, a ślubem stresuję się przeogromnie jak jasna cholera Wczoraj do nocy dokańczałam winietki, ale jestem z nich bardzo zadowolona Mam jeszcze mnóstwo szczegółów (bez których teoretycznie ślub i wesele spokojnie by się odbyło, ale te rzeczy MUSZĘ zrobić :p) do dopięcia, mam nadzieję, że zdążę - w najbliższym tygodniu pracuję tylko wtorek, środa więc powinnam dać ze wszystkim radę ![]() Cytat:
Dołączam się do najlepszych życzeń dziewczynki!!! Obyście ten dzień wspominały zawsze z uśmiechem na ustach i byście wraz ze swymi już za chwilę mężami cieszyli się każdą wspólnie spędzoną chwilą!!! Trzymam kciuki!!!Audrey - mam tak samo, chodzę ze ściśniętym żołądkiem, kluchą w gardle, muszę robić głębokie wdechy bo nerwowo nie wyrabiam!!! Najgorsze jest to, że tyle czasu czekało się na ten dzień, a kiedy okazuje się, że jest on tak "tuż tuż" to nie można uwierzyć, że to JUŻ! Szok! Nie czuję się gotowa ani że wszystko jest gotowo! Z nadmiaru nerwów mam przed oczami 2 rzeczy: przysięgę małżeńską i poniedziałkowo-poślubny wyjazd w Bieszczady ---> myśl o tym sprawia, że moje serducho się raduje i uśmiecham się sama do siebie Wesela niestety się trochę obawiam - jak to będzie, czy nie będzie lipy itd...Sztuczka ucieka ogarniać chatę i szykować się na wieczór - ponoć dziewczyny przygotowały mi jakieś super niespodzianki - kilka z nich porywa mnie z domu przed 19 i na 19 właśnie gdzieś wiezie - hmm... jestem bardzo ciekawa co się będzie działo ![]() TŻa z kolei zabrali pociągiem gdzieś na jakiś survival - wziął karimatę, wziął śpiworek... wziął i wyszedł Oby wrócił do mnie cały by zostać moim pełnowartościowym mężem (tzn., ze wszystkimi członkami ) hehe Buziaki laski!
|
|
#413 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Wczoraj bylysmy ze swiadkowa w kinie na Magic Mike... Film dziwny, momentami wrecz taki kur**sko chamski. Plusem posladki Matthew McConaughey'a Cytat:
To ja yapodam jeszcze jeden z serii o mlodych malzenstwach/zonkach. Pierwszy uroczysty obiad mlodych malzonkow. Zona przygotowala nadziewanego kurczaka. Malzon probuje i pyta: kochanie, czym nadzialas te kurcze? - Nadzialam ??!! Jak to? Przeciez tam juz nie bylo miejsca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to babsko ma fantazje. A co do limuzyny, to moze i ona wjedzie, ale ciekawe jak wyrobi i zawroci ![]() Cytat:
Swiadkowa dala doopy po calosci. Mogla powiedziec, ze sie nie bedzie tym zajmowac (kicia)
__Paulinka__ maly_czlowieczek Oriflame_Rybnik Dziewczyny kochane, niech ten dzien bedzie piekny, ale nie najpiekniejszy. Najpiekniejszy niech bedzie kazdy kolejny u boku Waszych mezow. Badzcie szczesliwe, bawcie sie ile sil, a Wasza milosc do TZtow i ich do Was niech nigdy nie ustaje! Spelnienia pod kazdym wzgledem kochane! |
||||||
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
jak by ktos jeszcze nie mial butow to widzialam wczoraj
Niestety cena juz nie byla taka magiczna jak ich wyglad - 399 zl jak na Zare to moim zdaniem troche duzo... ale piekne edit: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...API%C4%98TKIEM
|
#415 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim dzisiejszym ślubującym PM życzę dużo miłości, szczęścia i aby ten dzień był niezapomnianym dniem w Waszym życiu
U mnie... 6 tygodni... Jestem tak zestresowana na samą myśl, że ja nie wiem jak to będzie gdy to będzie ten wielki dzień...
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#417 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja sis jakoś się nie spieszy do organizacji panieńskiego, już pytałam kilka razy, a tu ciągle nic Mam nadzieję, że coś jednak przygotuje.Cytat:
Mnie dodatkowo stresuje fakt, że za 2 tygodnie mam suknie do odbioru i będzie czekać na wielki dzień... Co wam jeszcze zostało do załatwienia?
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu Paulinko maly_czlowieczku Oriflame Kochane PMki Wszystkiego najlepszego oraz wielkie gratulacje Niech wam pogoda dopisze, a uśmiech nie schodzi z twarzy w waszym dniu
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny skleciłam nowy wątek wymiankowy gdzie w jednym poście mam wszystkie ślubne drobiazgi, które do tej pory uzbierałam i które już teraz są mi zbędne, może któraś z was byłaby czymś zainteresowana? Chętnie wymienię na coś co mi się przyda ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...80&postcount=8 Mam tam m.in. grzebyk, buty, welon, broszki i jakieś artykuły dekoracyjne
|
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
(kicia)
__Paulinka__ maly_czlowieczek Oriflame_Rybnik Życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, szczęścia, miłości, uśmiechu na twarzy przez wszystkie kolejne wspólne dni. Życzę Wam że by ten dzisiejszy dzień pozostawił po sobie piękne wspomnienia. I udanej zabawy na weselu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

Stresu jak narazie zero

Wprawdzie znalazlam jeden a'la ten co miala kate middleton 
Wczoraj TŻ mnie pocieszał w ten sposób, żebym w końcu zaczęła myśleć o tym jakiego fajnego mamy DJa i wodzireja, którzy rozkręcą mega zabawę, jaki fajny będzie film, jak cudnie zagra nam kwartet na mszy itd. Bo tak naprawdę w ogóle przestałam mieć to na uwadze, a przecież wybierając tych usługodawców wybieraliśmy wg nas najlepszych 

jeszcze niecaly miesiac temu ceny byly o polowe nizsze, wiec chyba Fuerte przelozymy na wrzesien - pazdziernik, a teraz znajdziemy cos tanszego...
. Dopiero co zaczęłam nową pracę i cały przysługujący mi urlop wykorzystam na ślub. Dlatego w tym roku pewnie skoczymy tylko gdzieś na weekend, może Praga albo Wiedeń. A zimą lub w kolejne wakacje sobie odbijemy
Jak tak można? A nie możesz tego przełożyć i sama poinformować wszystkich?
w życiu bym się tego nie spodziewała po Madonnie

To ja yapodam jeszcze jeden z serii o mlodych malzenstwach/zonkach. Pierwszy uroczysty obiad mlodych malzonkow. Zona przygotowala nadziewanego kurczaka. Malzon probuje i pyta: kochanie, czym nadzialas te kurcze? - Nadzialam ??!! Jak to? Przeciez tam juz nie bylo miejsca
Mam nadzieję, że coś jednak przygotuje.