|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
Znalazłam ogłoszenie na stronie mojego miasta. Skrzypce + wiolonczela. Napisałam maila o cenę to mi dziewczyna odpisała 100-150zł. Jeszcze nie odpisała na pytanie jakie utwory grają i czy można gdzieś je odsłuchać. W sumie jakby ktoś strasznie rzępolił to by się nie ogłaszał. Tak myślę przynajmniej ![]() Wysłałam Tż zdjęcia fryzurki i mu się podobała. Nie mógł się nadziwić, że aż tyle włosów mam na głowie Tak sobie myślę o tej kosmetyczce jeszcze. Jak z nią rozmawiałam to wydaje się być ogarnięta w temacie. Może jednak ją zostawię ![]() Jeszcze jedno. Po relacji neny zainteresowałam się też barmanem. Znalazłam jednego w okolicy, ale napisał, że może zrobić w tym dniu tylko sam pokaz 30 minutowy za 900zł!
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2012-07-13 o 22:00 |
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Jutrzejszym PM wszystkiego co najlepsze
|
#363 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za zestawieniePs. piękna suknia Cytat:
weź głęboki wdech..... i wydech..... Nie pozwól, by pajac zepsuł Ci weekend Cytat:
![]() Cytat:
"trochę" drogo.....Ja już po spotkaniu z koleżankami. Jak zwykle było super ![]() Zmykam do łóżka, bo jutro jadę na zakupy z mamą. Dobrej nocki! |
|||||
|
|
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Nie myślałam, że wyjdę za mąż w wątku o krewecie Ja dziś przeżyłam małe załamanie, normalnie poryczałam się TŻtowi w słuchawkę. Mam stresa na maksa, ciągle wybucham, pokłóciłam się dzisiaj z Mamą, dziż... Chyba czas zacząć pić melisę ![]() Na szczęście jutro mój panieński - liczę, że się porządnie odstresuję i zrelaksuję, bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak do wesela dożyję. Zostało 8 dni, a ja zamiast się cieszyć i radować na własne wesele, to jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów ![]() Wszystkim jutrzejszym PMkom wszystkiego naj i dobrej pogody życzę! Oby było tak, jak sobie wymarzyłyście albo jeszcze lepiej
|
#365 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Wam urządzania mieszkanka, my jeszcze się rozglądamy za własnym kątem, więc z zaciekawieniem czytam, że ktoś coś urządza. Garderoba to też moje marzenie Jaką etolę miałaś w razie "W" ? Bo ja ciągle czegoś szukam na ramiona, a mam taką suknię, że bolerka w ogóle nie pasują, muszę w coś innego celować i szukam inspiracji ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#366 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloooł Krewety
![]() Wróciłam z zakupów: -druhna nie dojechała - moja chrześnica ma piękne białe sandałki z zary - kupiłam sobie buty na panieński, niziutkie i bardzo wygodne ![]() http://www.stradivarius.com/webapp/w...2Bna%2Bobcasie jak się sprawdzą na szaleństwach clubbingowych to będą też na przebranie na wesele ![]() Zrobiliśmy właśnie listę utworów dla DJ, które byśmy chcieli żeby grał mogę Wam wkleić jeśli któraś byłaby zainteresowana.
|
#367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a etole mialam ta... http://allegro.pl/szal-z-tiulu-hit-l...343436044.html najzwyklejsza, elastyczna, mialam ja tylko w razie W, nie chcialam jej tak naprawde zakladac, bo bylam zakochana w moim dekolcie popijamy nasze weselne winko
|
|
#368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda mi i TŻta i Mamy, bo nie chcę być dla nich niemiła, a jestem okropna Czuję jakbym ja gdzieś przepadła, a jakaś bridezilla się we mnie się zagnieździła zamiast tej prawdziwej tenebrosy. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to nie chciałabym tego całego wesela, bo nawet cieszyć się nim już nie umiem A jeszcze rok temu miałam taką euforię, że hej. Na każdą myśl o weselu pojawiał mi się na twarzy uśmiech, a teraz w ogóle się nie uśmiecham... Chyba będę bardzo smutną panną młodą, ech...Z utęsknieniem czekam do jutra do 15.00, aż wybije godzina P jak Panieński ![]() Dobrej nocy!
|
|
#369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butki śliczne, kolor piękny Cytat:
|
||
|
|
|
#370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spotkanie z DJem mamy we wtorek, więc możemy coś jeszcze ulepszyć, bo trochę tą naszą listę tak na "odwal się" zrobiliśmy.---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Mam nadzieję, że u nas też będzie podobnie, bo nie wyobrażam sobie, żeby ten stres mógł być się większy niż jest teraz, normalnie sięga zenitu.
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzice TŻ nie dają nam życ i co chwila namawiają byśmy z nimi zamieszkali. To nie wchodzi jak dla mnie w ogóle w grę i przez to dosłownie żrę się z TŻ. Oni mają duży dom, ale co mi po tym, jak tam mieszka brat i bratowa TŻ z nieznosnym dzieckiem i wszystko musi być pod ich dyktando, są bardzo władczy i nie przyjmują do wiadomości, że cos moze byc nie po ich mysli. Moj TŻ to taka d*** wołowa momentami, że daje sie im wykorzystywać a mnie to wkurza, wszystko robi jak oni chcą! Ostatnio TŻ chrześniak polubił plucie na ludzi (ma 3 lata). POdchodzi i pluje na twarz, a wszyscy w rodzinie TŻ cieszą sie z tego, tzn jego brat, bratowa i rodzice uważają to za mega zabawne. Jak zwrociłam dzieciakowi uwagę, że to bardzo brzydko, to wsiedli na mnie, ze to TYLKO DZIECKO i żeby nie czepiać się go. |
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a welon ten http://allegro.pl/welon-gesty-ciety-...344437840.html dobranoc
|
|
#373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a etola cudna, zapisuje sobie!Cytat:
aa właśnie, jajeczna sąsiadka, mam njusa!!! (kocham tą, ktora wymyslila to określenie, bo nawet moja mama już tak ją nazywa )Moja przyjaciółka opowiadała mi dziś, że jej ojciec poszedł na rynek po warzywa i owoce, spotkał tam jajeczną, która wlasnie handlowała jajami. Jajeczna zaczepiła go i mowi :"no, a słyszał pan, ze XXXX (moje imię i nazwisko) jest w ciąży??? I to nie ze swoim narzeczonym!!! no,no, ale nowiny. A pana córka to tez chyba w ciąży, bo taka gruba się zrobiła". Ojciec przyjaciółki z oburzeniem odpowiedzial do jajecznej, zeby się zajęła swoimi sprawami i swoją córunią, na co ona, że zajmuje sie, zajmuje i córka będzie gwiazdą 1 wrzesnia w naszej miejscowosci, że limuzynę jej zamowiła! Tylko zapomniala o jednym szczególe. My mieszkamy daleko od drogi głównej, do nas dojeżdża się wąską, polną drogą. Jestem ogromnie ciekawa jak ta limuzyna wjedzie do niej tą polną drogą na jej gospodarstwo pośrod te biegające wszędzie kury.
Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-07-13 o 23:06 |
||
|
|
|
#374 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, no i najważniejsze: w poniedziałek o 10.00 odbieram suknię!
![]() Więc tydzień weselny zacznie się od najprzyjemniejszej rzeczy Mam tylko nadzieję, że nie będzie jakichś niemiłych niespodzianek (Chatko -> współczuję przejść z ekspedientką). W środę byłam na przymiarce, ale suknia była cała pospinana szpilkami, za długa, bez doszytych zdobień, więc nawet fot nie robiłam. Za to po raz kolejny przekonałam się, że to był dobry wybór. Suknia była mega lekka, pomimo że ma falbaniasty dół Praktycznie jej nie czułam, to chyba dobry znak, przepowiadający idealne warunki do parkietowych szaleństw Oby!
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeswirujesz tam z nimi ![]() co do tego plucia dziecka- p.o.r.a.z.k.a .... a jajeczna wymiata Ciekawe gdzie ta limuzyna nawróci ![]() ale sami sie nakrecaja i jak widac zazdrosc, zawiść przez nich przemawia to w sumie maja za swoje
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
kolejne zaproszenie rozdane już się nie mogę doczekać końca
![]() fajne buciki i etola też mi się podoba ![]() Jutrzejszym PM życzę szczęścia, uśmiechu, ładnej pogody, dużo radości i bajkowej przyszłości |
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do jajecznej, to dość długo cicho siedziała, a tu naraz tyle różnych hitów wymyslila
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
bry
ale mam mase... pojechałam na sale okazalo się ze przez przypadek rozsadziłam 32 osoby przy stole 30 osobowym po 30 miutach kombinowania aż się popłakałam ale dało radę... choć już wiem że np mojej mamy brat jest nie zadowolony że są winietki ![]() klatka udekorowana ![]() jestem tak zmęczona że nie chce mi się spać
|
#379 |
|
Wtajemniczenie
|
A więc proszę: misz masz totalny ale zbierałam to co mi wpadało więc jest chaos, muszę pogrupować tematycznie, bo chcę żeby DJ grał setami np: set góralski, set dawne hity z lat młodości rodziców zagraniczne, lata młodości rodziców polskie, współczesne dla młodych itp. Ale prezentuje się to tak:
40 lat minęło Andrzej Rosiewicz A wszystko to Ciebie kocham Ich Troje Aisha Magma Ale to już było Maryla Rodowicz Autobiografia Perfect Autostop Karin Stanek Bailando Loona Baśka Wilki Bez Ciebie umieram Mannam Biełyje rozy Laskovy May Bo jesteś Ty Krzysztof Krawczyk Bo jo kochom Cie De Press Boom Boom Vengaboys Cała sala Połomski Chałupy Welcome to Zbigniew Wodecki Chce zatrzymać ten czas Kasia Kowalska Chłopcy radarowcy Andrzej Rosiewicz Cicha woda Zbigniew Kurtycz Co ty na to że lato Kolor Comment Ca Va Córka rybaka Wały Jagielońskie Cruel summer Ace of Base Cykady na Cykladach Manam Czarne oczy Ivan & Delfin Czerwone korale Brathanki Ćma Bayer Full Daj mi tę noc Bolter Dmuchawce... Urszula Do nieba Blue Cafe Dozwolone od lat 18 Czerwone Gitary Dzień jeden w roku Czerwone gitary Dziś prawdziwych cyganów... Maryla Rodowicz&Stan Borys Eternal flames Bangles Facet to świnia BigCyc Filmowa miłość Domino Flames of Love Fancy Gdzie ten który.. Brathanki Hey na na na Vaya Con Dios I Wanna Dance With Somebody Whitney Houston I Will Love Again Laura Fabian Im więcej Ciebie tym mniej Natalia Kukulska Irlandia Chłopcy z placu broni Jak się masz The End Jedzie pociąg... Ryszard Rynkowski Jestem obok Ciebie Univers Jesteś szalona Boys Johnny's Mambo (Dirty Dancing) Jolka Jolka Budka Suflera Kiedy powiem sobie dość ONA Kocham Cię kochanie moje Maanam Kolorowe jarmarki Laskowski Janusz Kołysanka Markowscy Konik Urszula Królowie życia KOMBI Kryzysowa narzeczona Lady Punk Labamba Los Lobos Makumba BigCyc Małgośka Maryla Rodowicz Material Girl Madonna Na sen Urszula Najtrudniejszy pierwszy krok Anna Jantar Never ending X-Perience Nie liczę ... Andrzej Rybiński Nie płacz Ewka Perfect Niecierpliwi Robert Ch*jnacki& O tobie kochana Milano Och Ela Chlpocy z placu broni Ore Ore Roma Ostatni raz zatańcz ze mną Krzysztof Krawczyk Parostatek Krzysztof Krawczyk Piosenka księżycowa Varius Manx Pocałuj noc Varius Manx Pokolenia Kombi Powiedz Ich troje Prawie do nieba Ch*jnacki Robert Prawy do lewego Kayah & Bregowic Przetańczyć z Tobą chce Anna Jantar Ruchome piaski Varius Manx Rudy rydz Rycz mała rycz Vox Samba Dejaneiro Serduszko Maria Koterbska Shalalalala Vengaboys Słodkiego miłego Kombi Słodycze Golecłorkiestra Spending my time Roxette Statki na niebie DeMono Szczęśliwej drogi już czas VOX Świat Ci podaruje Bayer Full Ta sama chwila Bajm The One Elton John This used to by my.... Madonna To nie ja Edyta Górniak To za nami Wojciech Gąsowski Tora Tora Trudno tak Bartosiewicz Edyta & Krawczyk Krzysztof Tyle słońca Anna Jantar U Cioci na imieninach Szwagierkolaska W biegu Natalia Kukulska W kinie w Lublinie Brathanki W perły zmienić deszcz UNIVERSE W życiu piękne są tylko chwile DŻEM Wakacyjna dziewczyna Bayer Full Ktoś mnie pokochał Skaldowie Wielka miłość Krajewski Seweryn Wspomnienie (mimozami) Czesław Niemen Wypijmy za to Ich Troje Yesterday The Beatles You'll see Madonna Za wielkim morzem... Brathanki Zamigotał świat Varius Manx Zanim zrozumiesz Varius Manx Zaopiekuj się mną Rezerwat Zawsze z tobą chciałbym być Ich Troje Zielone wzgórza nad Soliną Wojciech Gąsowski A.Rosiewicz - Dni których nie znamy Stevie Wonder - I just call to say I love You Scorpions - Wind of Changes Magma - Aisha Karmah - Just be good to me Strachy na lachy - Dzień dobry, kocham Cię Verba - Chce tu zostac Tina Turner - What\'s Love Got to do with it Varius Manx - Piosenka księżycowa Wham! - Wake Me Up Before You Go Go Eros Ramzotti - Cose dela Vita Golec Orkiestra - Łamany (tańcz nie żałuj podłogi) Sumptuastic - Kołysanka Mike Oldfield - Moonlight Shadow Loft - Mallorca De Mono - Znów jesteś ze mną Repertuar góralskiej muzyki weselnej: karczmareczka, skrzypeczki, - Eric Clapton \"wonderful tonight\" Kancelaria \"Zabiorę cię\" Bryan Adams - Everhyng I Do, A Do It For You Ace of Base – All that she wants Amy Diamond – What’s In it for me Andrzej Zaucha - Czarny Alibaba Andrzej Rosiewicz - Czy czuje pani cza-czę Andrzej Rosiewicz - Najwięcej witaminy Beatles - She loves you <--------! Blue Lagoon – Break my stride Blue Lagoon - Heartbreaker Boney M - Daddy cool!!!!!!!!!! Boney M - Hooray Hooray!!!!!!! Boney M - Kalimba de luna!!!!!!! Boney M – Rasputin!!!!!!!!! Boney M – Rivers of Babylon !!!! Borysewicz i Kukiz – Jeśli tylko chcesz Brathanki - Siebie dam po ślubie Cindy Lauper - Girls just wanna have fun Dezireless – Voyage voyage Dirty Dancing - Be my baby !!!!!!!!!!!! Dirty Dancing - Hungry eyes Dirty Dancing – Stay Dr Alban – Sing Hallelujah Gloria Estefan – Conga !! Ira – Ona jest ze snu Jerzy Połomski - Bo z dziewczynami Jerzy Połomski - Cała sala śpiewa z nami Kombi - Słodkiego miłego życia Lady Pank - Tańcz, głupia, tańcz !!!!!! Las ketchup - Asereje Las ketchup - Asereje Łzy – Agnieszka Madhouse – Like a prayer O-Zone – Dragostea din tei Piersi - Całuj mnie Piersi – O, Hela Rihanna – Pon De Riplay Roxette - How do you do Safri Duo – All the people In the world Santana – Corazon Espinado Santana - Maria Maria Skaldowie - Prześliczna wiolonczelistka Umberto Tozzi – Ti amo UB40 - Red Red Wine Uniting Nations – Ai no corrida Wojciech Gąssowski - Gdzie się podziały tamte prywatki!!!!!!!!!!!!!!!! 4 The Cause-Stand by me żono moja pokaz jak sie krecisz mała blondyneczka A GDY JEST CIEMNO - FEEL BAŚKA WILKI ZOSTAWCIE TITANICA – LADY PANK ŻYCIE JAK POEMAT – SZYMON WYDRA & CARPE DIEM Czerwone i Bure Shazza-Bajo Bongo Brathanki - Siebie dam po ślubie Brathanki - W kinie w Lublinie Czarno Czarni Nogi Czerwone gitary Nie zadzieraj nosa Czerwone Gitary Nikt na świecie nie wie Czesław Niemen Pod papugami Golec uOrkiestra - Ściernisco Golec uOrkiestra Słodycze Goya Tylko mnie kochaj Karin Stanek Autostop Karin Stanek Chłopiec z gitarą Kasia Sobczyk O mnie się nie martw Kasia Sobczyk Nie bądź taki szybki Bill Kasia Sobczyk Trzynastego Kukiz&Yugoton O nic nie pytaj Skaldowie Z kopyta kulig rwie The Beatles- Twist and shout Lets twist again- Chuby Checker Hit the road Jack -Ray Charles Im so excited- Pointer Sisters I will survive- Gloria Gaynor Saturday night fever- Bee Gees The final countdown- Europe Youre my heart youre my soul- Modern Talking Every Breath You Take- Sting SHAKIRA WAKA WAKA ~~~ Livin La Vida Loca - Ricky Martin She's The One- Robbie Williams Imagine- Lennon Could you be loved- bob Marley When the man loves a woman Layla- Eric Clapton No woman no cry- bob Marley Grechuta - Będziesz Moja Pania !!!! Bal wszystkich świętych- budka suflera Golec Pędzą konie po betonie Śpij kochanie śpij- kayah U cioci na imieninach- T. Love Chłopaki nie płaczą- t.Love Malcziki- Yugoton Gdy nie ma dzieci- Kazik Niewiele ci mogę dać- perfekt Małgośka Maryla ROdowicz Tak bardzo się starałem- Czerwone gitary Znamy się tylko z widzenia- Trubadurzy Kombinuj dziewczyno - Leszcze Zorba "Idzie dysc idzie sikawica" "Jak ta sarna" "Zbójnicki" Hej bysta woda, W murowanej piwnicy. Hej szalała, szalała. Podejrzewam że moga się powtarzać ![]() Co do tego co będe mieć gdyby było zimno, a póki co tak się zapowiada, to znalazłam dzisiaj za 129zł sweterki w KappAhlu http://www.kappahl.pl/article/kardigan_332791 krój taki jak ten, krótki, rękawek 3/4, a la chanelkowy żakiet, leży ślicznie i akurat sięga gdzieś do wysokości pasa, tylko kolory są inne niż na foto
|
#380 |
|
Przyjaciółka KWC
|
lady my też tak mielismy w tygodniu po ślubie - spaliśmy do oporu i nie mogliśmy odespać.
![]() tenabrosa, kili wyluzujcie dziewczyny to naprawdę nie ma sensu, żeby sobie psuć krew i kłócić się z najbliższymi z powodu ślubu, stres potrafi odebrać całą radość, nie warto, serio. audrey Ty płacisz za coś temu DJowi, nie musisz za niego odwalać czarnej roboty. ![]() Jutrzejszym PMkom życzę dużo radości, szczęścia i pięknych chwil. Bawcie się dobrze dziewczyny.
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole jadąc na salę zapomnieliśmy połowy rzeczy
pierwszego tańca nawet raz nie zatańczyliśmy piknie a u mnie leje deszcz
|
#382 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A najlepiej, jedźcie do sklepu z panelami i tam wam doradzą już znawcy Cytat:
Bardzo lekki i dziewczęcy look ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byśmy miały razem! Nie wiem co to dla Ciebie znaczy "troszkę bliżej" bo moja Rodzinka ma do pokonania 100km Te brownies oreo to absolutnie nie jest sernik! Uprzedzam! Tam się tylko trochę sera daje, ale ja go nawet nie czułam... Butki masz??? Pokażesz? Gdzie kupiłaś? Ja wciąż jestem niezdecydowana. Mój TŻ jest niski, więc nie mogę szaleć z obcasem, dlatego myślałam o takich 5cm. A suknię szyjesz od podstaw? No Mamy 50 dni już! Już właściwie 49 Dzięki wielkie Choć też jest to już "druga" świadkowa... Teraz świadek Nam się wycofał...Mamy coś pecha z tymi świadkami...eeehhh ]
|
|
#383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#384 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35279454]
kochanie spokojnie macie mnóstwo czasu żeby znaleźć nowego [/QUOTE] Dziękuję Cytat:
Cóż to za obelgi? Czym sobie zasłużyłaś? Muzyczka cudna.... chętnie bym tak posiedziała z Tobą... Cytat:
A ja mam mieć aż dwa panieńskie....dobrze by było gdyby TŻ miał choć jeden.... Eh ci faceci jacyś tacy niezorganizowani i w ogóle dziwni...mówię o świadkach...
|
|
#385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech jakiś dziwny humor mam dziś, chyba czas spać iść, dobranoc
|
|
|
#386 | |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam... i chętnie bym się z Tobą uchlała. Miałam koszmarny piątek 13
I nie, nie chodzi w ogóle o tż-a.Cytat:
|
|
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj ślubującym życzę by ich nic nie gryzło po krewecie (no chyba, że...) i by wszystko układało się jeszcze piękniej niż sobie wymarzyły!!!
kolory kiciowe, ale myślę o Was wszystkich i trzymam
|
|
#388 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No kwartet jest z Myślenic, dziewczyny studiują w Krk, Nam za dojazd liczą sobie 50zł, ale cenowo widzę, że szukasz chyba czegoś innego, bo dziewczyny za oprawę mszy św biorą 600zł myślę, że super cena za kwartet? Z tym, że My poprosiliśmy żeby Nam grały także do pierwszego tańca, więc 2 stówki więcej za to płacimy, no i ten dojazd... Zastanawiamy się jeszcze nad tym, żeby grały do obiadu, bo tańczyć będziemy po obiedzie i będą musiały czekać... więc myśleliśmy z TŻtem, że fajnie by było jakby jednak grały..ale nie wiem, bo taki obiad (przystawka, zupa, drugie danie, deser) to trzeba sobie godzinę czasu liczyć...więc tyle co msza...no i już całość wyszłaby coś około 1600zl, więc nie wiem czy się zdecydujemy. Ale dziewczyny grają cudownie ![]() Cytat:
i kłócimy się o pierdoły totalne...właśnie przez to napięcie przedślubne...więc to normalne, dziewczyny już pisały, że też tak mają ![]() Jutro świetnie spędzisz czas, wybawisz się, wyszalejesz i humor Ci wróci - tego Ci życzę! Ty też z pierwszego września ![]() Cytat:
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Właśnie wróciłam z piwkowania z moimi najcudowniejszymi przyjaciółmi I słucham sobie pięknej audycji w trójce o Florence I chyba prędko nie zasne ;p
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wstałam. Spalam ok 4.5 godziny ![]() Już nie pada niebo jest zachmurzone ale zaczyna się przejaśniać. Na razie jest ok zobaczymy co będzie później
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

Ja chętnie polecę Ci mój kwartet, może mają wolny termin 

Panna Młoda
Pan Młody
Pozostałe:

biżuteria dla mnie
weź głęboki wdech..... i wydech..... Nie pozwól, by pajac zepsuł Ci weekend 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

sukienka też już jest- jeszcze tylko kilka poprawek i będzie super. Wieczorkiem zrobię małe zestawienie na te 50 dni to wrzucę fotki
chętnie bym tak posiedziała z Tobą...
I nie, nie chodzi w ogóle o tż-a.