Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-13, 21:57   #361
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Skąd jesteś, Kochana? Ja chętnie polecę Ci mój kwartet, może mają wolny termin bo widzę, że wychodzisz za mąż w innym dniu niż ja
Ślub będzie w Mielcu więc chyba troszkę za daleko by kwartet zwozić Znalazłam ogłoszenie na stronie mojego miasta. Skrzypce + wiolonczela. Napisałam maila o cenę to mi dziewczyna odpisała 100-150zł. Jeszcze nie odpisała na pytanie jakie utwory grają i czy można gdzieś je odsłuchać. W sumie jakby ktoś strasznie rzępolił to by się nie ogłaszał. Tak myślę przynajmniej

Wysłałam Tż zdjęcia fryzurki i mu się podobała. Nie mógł się nadziwić, że aż tyle włosów mam na głowie

Tak sobie myślę o tej kosmetyczce jeszcze. Jak z nią rozmawiałam to wydaje się być ogarnięta w temacie. Może jednak ją zostawię

Jeszcze jedno. Po relacji neny zainteresowałam się też barmanem. Znalazłam jednego w okolicy, ale napisał, że może zrobić w tym dniu tylko sam pokaz 30 minutowy za 900zł!

Kallos Sthenos - Piękno i Siła

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2012-07-13 o 22:00
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 22:06   #362
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Jutrzejszym PM wszystkiego co najlepsze
Stary 2012-07-13, 22:13   #363
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co mi radzicie z makijażystką?
Szukać innej na dwa miesiące przed czy zostać przy tej co mam?
Nie podobał mi się próbny. Jakby zrobiła go starannie to myślę, że byłoby ok, a tak to teraz nie wiem co o tym myśleć...
jeśli nie jesteś zadowolona, to rozejrzyj się jeszcze za jakąś. jakbyś nic nie znalazła, to zawsze masz już jedną zaklepaną
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Tak więc przedstawiam Wam kochane moje PM'ki zestawienie Duszki na 50 dni przed ślubem

Sprawy "odhaczone"
Panna Młoda
* suknia--> w załączniku
* buty--> La Boda, w załączniku
* bielizna- Firma Dalia
* makijaż- p. Anna Oramus
* fryzjer

Pan Młody
* buty- Ryłko

Pozostałe:
* godzina w kościele- 15.00
* sala- Finezja w Kuźnicy Podleśnej
* kolory przewodnie: fiolet-zieleń-krem
* obrączki- Głódkowski--> załącznik
* samochód- Mercedes E --> załącznik
* kwiaciarnia--> Zielona Oliwka, Katowice
* foto, kamera- Fabryka Kreatywna, Bytom
* zespół- Promuz z Sosnowca
* zaproszenia- załącznik (połączenie fioletu, zieleni i ecru)
* księga gości

do załatwienia!
biżuteria dla mnie
garnitur dla K.
koszula, krawat dla K.
* wybrać fryzurę, iść na próbną
* umówić się na konkretną godzinę do fryzjera (ja plus mama)
* zorganizować transport dla gości
* zorganizować noclegi (sztuk 2)
* znaleźć kogoś kto zrobi satysfakcjonujące mnie paznokcie
* wybrać się choć na kilka lekcji tańca
* wybrać i zakupić prezenty dla rodziców
* odbyć drugie spotkanie w poradni (21.07)
* ROZDAĆ RESZTĘ ZAPROSZEŃ!
* spisać protokół
* wybrać się do spowiedzi
* ustalić z florystką wygląd bukietu (najprawdopodobniej ten z załącznika), dekorację kościoła i samochodu...
* zakupić wszelkie pierdoły typu: tuby z płatkami, dekoracje na drzwi...
* usadzić gości i ewentualnie zamówić plany stołów
* zamówić ciasta na podziękowania i dla sąsiadów
* zorganizować nocleg dla naszego psiaka
* przemyśleć sprawę drugiego dnia (ewentualnie w domu)
* ustalić szczegółowo menu na sali, wybrać kwiaty (zapewnia sala)
* zakupić alkohol (wódka, wino, szampan)
* przekonać TŻ do drink-baru
* zakupić niezbędne rzeczy do koszyczka dla gości
* wybrać się na próbny makijaż, plus kupić pasujący błyszczyk celem późniejszych poprawek

...

i jeszcze pewnie ogrooom rzeczy do ogarnięcia o których chwilowo nie mam zielonego pojęcia Także batowanie możecie rozpocząć!!
za zestawienie
Ps. piękna suknia
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
miałam dziś koszmarny dzień w pracy, zabrali mi 100% premii i wysłuchałam dziś takich obelg, że na końcu języka miałam żeby się wszyscy ☠☠☠☠☠☠☠ili
weź głęboki wdech..... i wydech..... Nie pozwól, by pajac zepsuł Ci weekend
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Cześć czołem!
Moja młodsza siostra na panieńskim swojej przyjaciółki (w załączniku tort jaki upiekła dla nich koleżanka), Tż pojechał do Wro na jutrzejszy kawalerski, rodziców nie ma, same z babcią w domu siedzimy i mój plan na dzisiejszy wieczór to słodkie lenistwo

Widziałam piękną fryzurę, suknię (choć bardziej na poczcie), w temacie paneli w kuchni dodam, że moi rodzice położyli z 3 lata temu i jak na razie nie narzekają, baby z tej konkretnej madonny bym potraktowała, ale myślę, że sukni nie uszkodziły
fajny tort
Cytat:
Jeszcze jedno. Po relacji neny zainteresowałam się też barmanem. Znalazłam jednego w okolicy, ale napisał, że może zrobić w tym dniu tylko sam pokaz 30 minutowy za 900zł!
"trochę" drogo.....

Ja już po spotkaniu z koleżankami. Jak zwykle było super
Zmykam do łóżka, bo jutro jadę na zakupy z mamą.
Dobrej nocki!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 22:31   #364
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny!

Nie myślałam, że wyjdę za mąż w wątku o krewecie
Ja dziś przeżyłam małe załamanie, normalnie poryczałam się TŻtowi w słuchawkę. Mam stresa na maksa, ciągle wybucham, pokłóciłam się dzisiaj z Mamą, dziż... Chyba czas zacząć pić melisę

Na szczęście jutro mój panieński - liczę, że się porządnie odstresuję i zrelaksuję, bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak do wesela dożyję. Zostało 8 dni, a ja zamiast się cieszyć i radować na własne wesele, to jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów Mam wrażenie, że zostałam ze wszystkim sama

Wszystkim jutrzejszym PMkom wszystkiego naj i dobrej pogody życzę! Oby było tak, jak sobie wymarzyłyście albo jeszcze lepiej
Stary 2012-07-13, 22:38   #365
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

nie wierze w to, ze dzisiaj juz jest piatek, a jutro sobota i za nami juz tygodniowe malzenstwo

ciagle jestesmy pelni emocji z tego szczegolnego dnia... nie uwierzycie, ale spimy dziennie po 11-12 h chyba schodzi z nas ten kilkumiesieczny stres, bo mi normalnie wystarcza 6-7 h snu, a teraz o 22-23 juz zasypiam i o 9 rano jestem ciagle nieprzytomna.

powoli tworzy nam sie mieszkanko, ciagle szukamy lodowki, przeprowadzilismy sie juz na dobre, dzisiaj TZ przewiozl ostatnie swoje rzeczy, od jutra zaczniemy malowanie wolnych pomieszczen - bedzie garderoba i biuro, w pozostalych organizujemy sypialnie, salon i pokoj TZ, aneks kuchenny (jeszcze bez lodowki) juz czeka na nas od dawna

poza tym bylam na zakupach w koncu na spokojnie przespacerowalam sie po sklepach, kupilam w koncu trencz na %% i ramoneske jakiej szukalam od kilku miesiecy tak bardzo mi sie spodobala, ze kupilam nawet bez przeceny

do poslubnego zestawienia zapomnialam dodac, ze ramiaczko do sukienki mi sie nie przydalo, choc bylo piekne tak samo etola, na szczescie ksiadz nie kazal mi jej zalozyc a i sniegu rowniez nie bylo

.
Ale szybko minęło! Już 2 tygodnie bycia małżą Zazdroszczę Wam urządzania mieszkanka, my jeszcze się rozglądamy za własnym kątem, więc z zaciekawieniem czytam, że ktoś coś urządza. Garderoba to też moje marzenie Co do spania, należy Wam się, bo trzeba zregenerować się po takim wysiłku teraz przydałyby Wam się jakieś wakacje wyjazdowe
Jaką etolę miałaś w razie "W" ? Bo ja ciągle czegoś szukam na ramiona, a mam taką suknię, że bolerka w ogóle nie pasują, muszę w coś innego celować i szukam inspiracji
Cytat:
drogo sobie życzy!!!

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Ja dziś przeżyłam małe załamanie, normalnie poryczałam się TŻtowi w słuchawkę. Mam stresa na maksa, ciągle wybucham, pokłóciłam się dzisiaj z Mamą, dziż... Chyba czas zacząć pić melisę

Na szczęście jutro mój panieński - liczę, że się porządnie odstresuję i zrelaksuję, bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak do wesela dożyję. Zostało 8 dni, a ja zamiast się cieszyć i radować na własne wesele, to jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów Mam wrażenie, że zostałam ze wszystkim sama

Wszystkim jutrzejszym PMkom wszystkiego naj i dobrej pogody życzę! Oby było tak, jak sobie wymarzyłyście albo jeszcze lepiej
to normalne, stres Cię teraz zżera. Ja mam ponad miesiąc do ślubu, a jestem tak zestresowana, że szok! Chodzę jak bomba zegarowa, najmniejsza rzecz, która idzie nie po mojej myśli doprowadza mnie do szału! Mam wrażenie, że wszystko jest nie tak i wyładowuję się na biednym TŻ. I też mam wrażenie, ze wszystko na mojej głowie. Na panieńskim proszę mi się dobrze wybawić, odmóżdzyć, odstresować, popić, pośmiać, powspominać panieńskie czasy
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 22:45   #366
a u d r e y
Wtajemniczenie

Heloooł Krewety

Wróciłam z zakupów:
-druhna nie dojechała
- moja chrześnica ma piękne białe sandałki z zary ale popis dała taki że dramat!
- kupiłam sobie buty na panieński, niziutkie i bardzo wygodne
http://www.stradivarius.com/webapp/w...2Bna%2Bobcasie
jak się sprawdzą na szaleństwach clubbingowych to będą też na przebranie na wesele

Zrobiliśmy właśnie listę utworów dla DJ, które byśmy chcieli żeby grał
mogę Wam wkleić jeśli któraś byłaby zainteresowana.
Stary 2012-07-13, 22:47   #367
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

mam wrazenie ze na ponad tydzien przed weselem bylam najbardziej zestresowana, w ostatnim tygodniu juz wszystko robilismy automatycznie i byleby z wszystkim zdazyc, nie bylo czasu na stres

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Ale szybko minęło! Już 2 tygodnie bycia małżą Zazdroszczę Wam urządzania mieszkanka, my jeszcze się rozglądamy za własnym kątem, więc z zaciekawieniem czytam, że ktoś coś urządza. Garderoba to też moje marzenie Co do spania, należy Wam się, bo trzeba zregenerować się po takim wysiłku teraz przydałyby Wam się jakieś wakacje wyjazdowe
Jaką etolę miałaś w razie "W" ? Bo ja ciągle czegoś szukam na ramiona, a mam taką suknię, że bolerka w ogóle nie pasują, muszę w coś innego celować i szukam inspiracji
drogo sobie życzy!!!
to jeszcze nie jest nasz kacik, na razie mamy tymczasowo parter u moich rodzicow, to docelowe gniazdko dopiero tworzy sie w komputerze

a etole mialam ta... http://allegro.pl/szal-z-tiulu-hit-l...343436044.html najzwyklejsza, elastyczna, mialam ja tylko w razie W, nie chcialam jej tak naprawde zakladac, bo bylam zakochana w moim dekolcie

popijamy nasze weselne winko i zaraz do spania

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 22:51   #368
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
to normalne, stres Cię teraz zżera. Ja mam ponad miesiąc do ślubu, a jestem tak zestresowana, że szok! Chodzę jak bomba zegarowa, najmniejsza rzecz, która idzie nie po mojej myśli doprowadza mnie do szału! Mam wrażenie, że wszystko jest nie tak i wyładowuję się na biednym TŻ. I też mam wrażenie, ze wszystko na mojej głowie. Na panieńskim proszę mi się dobrze wybawić, odmóżdzyć, odstresować, popić, pośmiać, powspominać panieńskie czasy
O to to, mam to samo właśnie Szkoda mi i TŻta i Mamy, bo nie chcę być dla nich niemiła, a jestem okropna Czuję jakbym ja gdzieś przepadła, a jakaś bridezilla się we mnie się zagnieździła zamiast tej prawdziwej tenebrosy. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to nie chciałabym tego całego wesela, bo nawet cieszyć się nim już nie umiem A jeszcze rok temu miałam taką euforię, że hej. Na każdą myśl o weselu pojawiał mi się na twarzy uśmiech, a teraz w ogóle się nie uśmiecham... Chyba będę bardzo smutną panną młodą, ech...
Z utęsknieniem czekam do jutra do 15.00, aż wybije godzina P jak Panieński

Dobrej nocy!
Stary 2012-07-13, 22:52   #369
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Heloooł Krewety

Wróciłam z zakupów:
-druhna nie dojechała
- moja chrześnica ma piękne białe sandałki z zary ale popis dała taki że dramat!
jak się sprawdzą na szaleństwach clubbingowych to będą też na przebranie na wesele

Ja poproszę

Butki śliczne, kolor piękny

Cytat:
mam wrazenie ze na ponad tydzien przed weselem bylam najbardziej zestresowana, w ostatnim tygodniu juz wszystko robilismy automatycznie i byleby z wszystkim zdazyc, nie bylo czasu na stres

to jeszcze nie jest nasz kacik, na razie mamy tymczasowo parter u moich rodzicow, to docelowe gniazdko dopiero tworzy sie w komputerze

a etole mialam ta... http://allegro.pl/szal-z-tiulu-hit-l...343436044.html najzwyklejsza, elastyczna, mialam ja tylko w razie W, nie chcialam jej tak naprawde zakladac, bo bylam zakochana w moim dekolcie

Lady a wkleisz jeszcze raz linka do sprzedawcy u którego kupowałaś welon?

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 22:56   #370
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wklejaj, wklejaj. My już swoją też stworzyliśmy jakiś czas temu, ale może coś dopiszemy Spotkanie z DJem mamy we wtorek, więc możemy coś jeszcze ulepszyć, bo trochę tą naszą listę tak na "odwal się" zrobiliśmy.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Mam nadzieję, że u nas też będzie podobnie, bo nie wyobrażam sobie, żeby ten stres mógł być się większy niż jest teraz, normalnie sięga zenitu.
Stary 2012-07-13, 22:56   #371
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Heloooł Krewety

Wróciłam z zakupów:
-druhna nie dojechała

Buty na panienski swietne moja kochana! o wlasnie, wiedziałam, że coś mam Ciebie pytać i już wiem co! Czy będziesz miala coś na ramiona, jak tak to co, bo truję tu wszystkim już kto co będzie miał.

Rodzice TŻ nie dają nam życ i co chwila namawiają byśmy z nimi zamieszkali. To nie wchodzi jak dla mnie w ogóle w grę i przez to dosłownie żrę się z TŻ. Oni mają duży dom, ale co mi po tym, jak tam mieszka brat i bratowa TŻ z nieznosnym dzieckiem i wszystko musi być pod ich dyktando, są bardzo władczy i nie przyjmują do wiadomości, że cos moze byc nie po ich mysli. Moj TŻ to taka d*** wołowa momentami, że daje sie im wykorzystywać a mnie to wkurza, wszystko robi jak oni chcą! Ostatnio TŻ chrześniak polubił plucie na ludzi (ma 3 lata). POdchodzi i pluje na twarz, a wszyscy w rodzinie TŻ cieszą sie z tego, tzn jego brat, bratowa i rodzice uważają to za mega zabawne. Jak zwrociłam dzieciakowi uwagę, że to bardzo brzydko, to wsiedli na mnie, ze to TYLKO DZIECKO i żeby nie czepiać się go.
Stary 2012-07-13, 22:57   #372
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Lady a wkleisz jeszcze raz linka do sprzedawcy u którego kupowałaś welon?
sprzedawca ten sam u ktorego kupilam etole
a welon ten http://allegro.pl/welon-gesty-ciety-...344437840.html

dobranoc

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 23:01   #373
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:

u rodziców, czy nie, ale urządzacie już po swojemu a etola cudna, zapisuje sobie!

Cytat:
O to to, mam to samo właśnie Szkoda mi i TŻta i Mamy, bo nie chcę być dla nich niemiła, a jestem okropna Czuję jakbym ja gdzieś przepadła, a jakaś bridezilla się we mnie się zagnieździła zamiast tej prawdziwej tenebrosy. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to nie chciałabym tego całego wesela, bo nawet cieszyć się nim już nie umiem A jeszcze rok temu miałam taką euforię, że hej. Na każdą myśl o weselu pojawiał mi się na twarzy uśmiech, a teraz w ogóle się nie uśmiecham... Chyba będę bardzo smutną panną młodą, ech...
Z utęsknieniem czekam do jutra do 15.00, aż wybije godzina P jak Panieński

Dobrej nocy!
mam dokladnie tak jak Ty i doskonale Cie rozumiem! A ostatnio nawet zastanawiałam się jak TŻ ze mną wytrzymuje, on jest taki spokojny a ja mu jazdy robię.

aa właśnie, jajeczna sąsiadka, mam njusa!!! (kocham tą, ktora wymyslila to określenie, bo nawet moja mama już tak ją nazywa)Moja przyjaciółka opowiadała mi dziś, że jej ojciec poszedł na rynek po warzywa i owoce, spotkał tam jajeczną, która wlasnie handlowała jajami. Jajeczna zaczepiła go i mowi :"no, a słyszał pan, ze XXXX (moje imię i nazwisko) jest w ciąży??? I to nie ze swoim narzeczonym!!! no,no, ale nowiny. A pana córka to tez chyba w ciąży, bo taka gruba się zrobiła". Ojciec przyjaciółki z oburzeniem odpowiedzial do jajecznej, zeby się zajęła swoimi sprawami i swoją córunią, na co ona, że zajmuje sie, zajmuje i córka będzie gwiazdą 1 wrzesnia w naszej miejscowosci, że limuzynę jej zamowiła! Tylko zapomniala o jednym szczególe. My mieszkamy daleko od drogi głównej, do nas dojeżdża się wąską, polną drogą. Jestem ogromnie ciekawa jak ta limuzyna wjedzie do niej tą polną drogą na jej gospodarstwo pośrod te biegające wszędzie kury.

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-07-13 o 23:06
Stary 2012-07-13, 23:02   #374
tenebrosa
Wtajemniczenie

Aha, no i najważniejsze: w poniedziałek o 10.00 odbieram suknię!
Więc tydzień weselny zacznie się od najprzyjemniejszej rzeczy
Mam tylko nadzieję, że nie będzie jakichś niemiłych niespodzianek (Chatko -> współczuję przejść z ekspedientką).

W środę byłam na przymiarce, ale suknia była cała pospinana szpilkami, za długa, bez doszytych zdobień, więc nawet fot nie robiłam. Za to po raz kolejny przekonałam się, że to był dobry wybór. Suknia była mega lekka, pomimo że ma falbaniasty dół Praktycznie jej nie czułam, to chyba dobry znak, przepowiadający idealne warunki do parkietowych szaleństw Oby!
Stary 2012-07-13, 23:15   #375
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

aa właśnie, jajeczna sąsiadka, mam njusa!!! (kocham tą, ktora wymyslila to określenie, bo nawet moja mama już tak ją nazywa)Moja przyjaciółka opowiadała mi dziś, że jej ojciec poszedł na rynek po warzywa i owoce, spotkał tam jajeczną, która wlasnie handlowała jajami. Jajeczna zaczepiła go i mowi :"no, a słyszał pan, ze XXXX (moje imię i nazwisko) jest w ciąży??? I to nie ze swoim narzeczonym!!! no,no, ale nowiny. A pana córka to tez chyba w ciąży, bo taka gruba się zrobiła". Ojciec przyjaciółki z oburzeniem odpowiedzial do jajecznej, zeby się zajęła swoimi sprawami i swoją córunią, na co ona, że zajmuje sie, zajmuje i córka będzie gwiazdą 1 wrzesnia w naszej miejscowosci, że limuzynę jej zamowiła! Tylko zapomniala o jednym szczególe. My mieszkamy daleko od drogi głównej, do nas dojeżdża się wąską, polną drogą. Jestem ogromnie ciekawa jak ta limuzyna wjedzie do niej tą polną drogą na jej gospodarstwo pośrod te biegające wszędzie kury.
bron Boze nie pakujcie sie w to mieszkanie jesli macie inna mozliwosc...
zeswirujesz tam z nimi
co do tego plucia dziecka- p.o.r.a.z.k.a ....

a jajeczna wymiata
Ciekawe gdzie ta limuzyna nawróci biedni ludzie....
ale sami sie nakrecaja i jak widac zazdrosc, zawiść przez nich przemawia to w sumie maja za swoje

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 23:20   #376
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

kolejne zaproszenie rozdane już się nie mogę doczekać końca

fajne buciki i etola też mi się podoba

Jutrzejszym PM życzę szczęścia, uśmiechu, ładnej pogody, dużo radości i bajkowej przyszłości
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 23:21   #377
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
bron Boze nie pakujcie sie w to mieszkanie jesli macie inna mozliwosc...
zeswirujesz tam z nimi
co do tego plucia dziecka- p.o.r.a.z.k.a ....

a jajeczna wymiata
Ciekawe gdzie ta limuzyna nawróci biedni ludzie....
ale sami sie nakrecaja i jak widac zazdrosc, zawiść przez nich przemawia to w sumie maja za swoje
kochana, absolutnie nie wchodzi w grę wspólne mieszkanie z TŻ rodzicami i bratem wraz z bratową, bo wiem,że bym nie wytrzymała tam ani jednego dnia. Teraz nie potrafię godziny usiedzieć. A dziecko jest coraz bardziej rozpieszczone i rozwydrzone, po tej akcji z pluciem dostał wielki puchar lodow "bo chciał", nawet jak zasugerowałam, że to błąd nagradzać za takie niedobre zachowanie. Nic się juz nawet nie odzywam, bo wychodzę na tą złą.

A co do jajecznej, to dość długo cicho siedziała, a tu naraz tyle różnych hitów wymyslila
Stary 2012-07-13, 23:23   #378
(kicia)
Zakorzenienie

bry

ale mam mase... pojechałam na sale okazalo się ze przez przypadek rozsadziłam 32 osoby przy stole 30 osobowym po 30 miutach kombinowania aż się popłakałam ale dało radę... choć już wiem że np mojej mamy brat jest nie zadowolony że są winietki

klatka udekorowana

jestem tak zmęczona że nie chce mi się spać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 23:48   #379
a u d r e y
Wtajemniczenie

A więc proszę: misz masz totalny ale zbierałam to co mi wpadało więc jest chaos, muszę pogrupować tematycznie, bo chcę żeby DJ grał setami np: set góralski, set dawne hity z lat młodości rodziców zagraniczne, lata młodości rodziców polskie, współczesne dla młodych itp. Ale prezentuje się to tak:

40 lat minęło Andrzej Rosiewicz
A wszystko to Ciebie kocham Ich Troje
Aisha Magma
Ale to już było Maryla Rodowicz
Autobiografia Perfect
Autostop Karin Stanek
Bailando Loona
Baśka Wilki
Bez Ciebie umieram Mannam
Biełyje rozy Laskovy May
Bo jesteś Ty Krzysztof Krawczyk
Bo jo kochom Cie De Press
Boom Boom Vengaboys
Cała sala Połomski
Chałupy Welcome to Zbigniew Wodecki
Chce zatrzymać ten czas Kasia Kowalska
Chłopcy radarowcy Andrzej Rosiewicz
Cicha woda Zbigniew Kurtycz
Co ty na to że lato Kolor
Comment Ca Va
Córka rybaka Wały Jagielońskie
Cruel summer Ace of Base
Cykady na Cykladach Manam
Czarne oczy Ivan & Delfin
Czerwone korale Brathanki
Ćma Bayer Full
Daj mi tę noc Bolter
Dmuchawce... Urszula
Do nieba Blue Cafe
Dozwolone od lat 18 Czerwone Gitary
Dzień jeden w roku Czerwone gitary
Dziś prawdziwych cyganów... Maryla Rodowicz&Stan Borys
Eternal flames Bangles
Facet to świnia BigCyc
Filmowa miłość Domino
Flames of Love Fancy
Gdzie ten który.. Brathanki
Hey na na na Vaya Con Dios
I Wanna Dance With Somebody Whitney Houston
I Will Love Again Laura Fabian
Im więcej Ciebie tym mniej Natalia Kukulska
Irlandia Chłopcy z placu broni
Jak się masz The End
Jedzie pociąg... Ryszard Rynkowski
Jestem obok Ciebie Univers
Jesteś szalona Boys
Johnny's Mambo (Dirty Dancing)
Jolka Jolka Budka Suflera
Kiedy powiem sobie dość ONA
Kocham Cię kochanie moje Maanam
Kolorowe jarmarki Laskowski Janusz
Kołysanka Markowscy
Konik Urszula
Królowie życia KOMBI
Kryzysowa narzeczona Lady Punk
Labamba Los Lobos
Makumba BigCyc
Małgośka Maryla Rodowicz
Material Girl Madonna
Na sen Urszula
Najtrudniejszy pierwszy krok Anna Jantar
Never ending X-Perience
Nie liczę ... Andrzej Rybiński
Nie płacz Ewka Perfect
Niecierpliwi Robert Ch*jnacki&
O tobie kochana Milano
Och Ela Chlpocy z placu broni
Ore Ore Roma
Ostatni raz zatańcz ze mną Krzysztof Krawczyk
Parostatek Krzysztof Krawczyk
Piosenka księżycowa Varius Manx
Pocałuj noc Varius Manx
Pokolenia Kombi
Powiedz Ich troje
Prawie do nieba Ch*jnacki Robert
Prawy do lewego Kayah & Bregowic
Przetańczyć z Tobą chce Anna Jantar
Ruchome piaski Varius Manx
Rudy rydz
Rycz mała rycz Vox
Samba Dejaneiro
Serduszko Maria Koterbska
Shalalalala Vengaboys
Słodkiego miłego Kombi
Słodycze Golecłorkiestra
Spending my time Roxette
Statki na niebie DeMono
Szczęśliwej drogi już czas VOX
Świat Ci podaruje Bayer Full
Ta sama chwila Bajm
The One Elton John
This used to by my.... Madonna
To nie ja Edyta Górniak
To za nami Wojciech Gąsowski
Tora Tora
Trudno tak Bartosiewicz Edyta & Krawczyk Krzysztof
Tyle słońca Anna Jantar
U Cioci na imieninach Szwagierkolaska
W biegu Natalia Kukulska
W kinie w Lublinie Brathanki
W perły zmienić deszcz UNIVERSE
W życiu piękne są tylko chwile DŻEM
Wakacyjna dziewczyna Bayer Full
Ktoś mnie pokochał Skaldowie
Wielka miłość Krajewski Seweryn
Wspomnienie (mimozami) Czesław Niemen
Wypijmy za to Ich Troje
Yesterday The Beatles
You'll see Madonna
Za wielkim morzem... Brathanki
Zamigotał świat Varius Manx
Zanim zrozumiesz Varius Manx
Zaopiekuj się mną Rezerwat
Zawsze z tobą chciałbym być Ich Troje
Zielone wzgórza nad Soliną Wojciech Gąsowski
A.Rosiewicz - Dni których nie znamy
Stevie Wonder - I just call to say I love You
Scorpions - Wind of Changes
Magma - Aisha
Karmah - Just be good to me
Strachy na lachy - Dzień dobry, kocham Cię
Verba - Chce tu zostac
Tina Turner - What\'s Love Got to do with it
Varius Manx - Piosenka księżycowa
Wham! - Wake Me Up Before You Go Go
Eros Ramzotti - Cose dela Vita
Golec Orkiestra - Łamany (tańcz nie żałuj podłogi)
Sumptuastic - Kołysanka
Mike Oldfield - Moonlight Shadow
Loft - Mallorca
De Mono - Znów jesteś ze mną
Repertuar góralskiej muzyki weselnej: karczmareczka, skrzypeczki,
- Eric Clapton \"wonderful tonight\"
Kancelaria \"Zabiorę cię\"
Bryan Adams - Everhyng I Do, A Do It For You
Ace of Base – All that she wants
Amy Diamond – What’s In it for me
Andrzej Zaucha - Czarny Alibaba
Andrzej Rosiewicz - Czy czuje pani cza-czę
Andrzej Rosiewicz - Najwięcej witaminy
Beatles - She loves you <--------!
Blue Lagoon – Break my stride
Blue Lagoon - Heartbreaker
Boney M - Daddy cool!!!!!!!!!!
Boney M - Hooray Hooray!!!!!!!
Boney M - Kalimba de luna!!!!!!!
Boney M – Rasputin!!!!!!!!!
Boney M – Rivers of Babylon !!!!
Borysewicz i Kukiz – Jeśli tylko chcesz
Brathanki - Siebie dam po ślubie
Cindy Lauper - Girls just wanna have fun
Dezireless – Voyage voyage
Dirty Dancing - Be my baby !!!!!!!!!!!!
Dirty Dancing - Hungry eyes
Dirty Dancing – Stay
Dr Alban – Sing Hallelujah
Gloria Estefan – Conga !!
Ira – Ona jest ze snu
Jerzy Połomski - Bo z dziewczynami
Jerzy Połomski - Cała sala śpiewa z nami
Kombi - Słodkiego miłego życia
Lady Pank - Tańcz, głupia, tańcz !!!!!!
Las ketchup - Asereje
Las ketchup - Asereje
Łzy – Agnieszka
Madhouse – Like a prayer
O-Zone – Dragostea din tei
Piersi - Całuj mnie
Piersi – O, Hela
Rihanna – Pon De Riplay
Roxette - How do you do
Safri Duo – All the people In the world
Santana – Corazon Espinado
Santana - Maria Maria
Skaldowie - Prześliczna wiolonczelistka
Umberto Tozzi – Ti amo
UB40 - Red Red Wine
Uniting Nations – Ai no corrida
Wojciech Gąssowski - Gdzie się podziały tamte prywatki!!!!!!!!!!!!!!!!
4 The Cause-Stand by me
żono moja
pokaz jak sie krecisz
mała blondyneczka
A GDY JEST CIEMNO - FEEL
BAŚKA WILKI
ZOSTAWCIE TITANICA – LADY PANK
ŻYCIE JAK POEMAT – SZYMON WYDRA & CARPE DIEM
Czerwone i Bure
Shazza-Bajo Bongo
Brathanki - Siebie dam po ślubie
Brathanki - W kinie w Lublinie
Czarno Czarni Nogi
Czerwone gitary Nie zadzieraj nosa
Czerwone Gitary Nikt na świecie nie wie
Czesław Niemen Pod papugami
Golec uOrkiestra - Ściernisco
Golec uOrkiestra Słodycze
Goya Tylko mnie kochaj
Karin Stanek Autostop
Karin Stanek Chłopiec z gitarą
Kasia Sobczyk O mnie się nie martw
Kasia Sobczyk Nie bądź taki szybki Bill
Kasia Sobczyk Trzynastego
Kukiz&Yugoton O nic nie pytaj
Skaldowie Z kopyta kulig rwie
The Beatles- Twist and shout
Lets twist again- Chuby Checker
Hit the road Jack -Ray Charles
Im so excited- Pointer Sisters
I will survive- Gloria Gaynor
Saturday night fever- Bee Gees
The final countdown- Europe
Youre my heart youre my soul- Modern Talking
Every Breath You Take- Sting
SHAKIRA WAKA WAKA ~~~
Livin La Vida Loca - Ricky Martin
She's The One- Robbie Williams
Imagine- Lennon
Could you be loved- bob Marley
When the man loves a woman
Layla- Eric Clapton
No woman no cry- bob Marley
Grechuta - Będziesz Moja Pania !!!!
Bal wszystkich świętych- budka suflera
Golec Pędzą konie po betonie
Śpij kochanie śpij- kayah
U cioci na imieninach- T. Love
Chłopaki nie płaczą- t.Love
Malcziki- Yugoton
Gdy nie ma dzieci- Kazik
Niewiele ci mogę dać- perfekt
Małgośka Maryla ROdowicz
Tak bardzo się starałem- Czerwone gitary
Znamy się tylko z widzenia- Trubadurzy
Kombinuj dziewczyno - Leszcze
Zorba
"Idzie dysc idzie sikawica"
"Jak ta sarna"
"Zbójnicki"
Hej bysta woda,
W murowanej piwnicy.
Hej szalała, szalała.

Podejrzewam że moga się powtarzać

Co do tego co będe mieć gdyby było zimno, a póki co tak się zapowiada, to znalazłam dzisiaj za 129zł sweterki w KappAhlu białe i takie nude jak mój pas, białe przeszywane srebrną nitką, nude złotą- nie mogłam zdecydować który zabrać więc wrócę po niego w przyszłym tyg i do kompletu torebka puzderko-
http://www.kappahl.pl/article/kardigan_332791 krój taki jak ten, krótki, rękawek 3/4, a la chanelkowy żakiet, leży ślicznie i akurat sięga gdzieś do wysokości pasa, tylko kolory są inne niż na foto
Stary 2012-07-13, 23:58   #380
iceflower
Przyjaciółka KWC

lady my też tak mielismy w tygodniu po ślubie - spaliśmy do oporu i nie mogliśmy odespać.

tenabrosa, kili wyluzujcie dziewczyny to naprawdę nie ma sensu, żeby sobie psuć krew i kłócić się z najbliższymi z powodu ślubu, stres potrafi odebrać całą radość, nie warto, serio.

audrey Ty płacisz za coś temu DJowi, nie musisz za niego odwalać czarnej roboty.

Jutrzejszym PMkom życzę dużo radości, szczęścia i pięknych chwil. Bawcie się dobrze dziewczyny.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 00:06   #381
(kicia)
Zakorzenienie

w ogole jadąc na salę zapomnieliśmy połowy rzeczy

pierwszego tańca nawet raz nie zatańczyliśmy piknie

a u mnie leje deszcz

Stary 2012-07-14, 00:07   #382
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Dziewczęta, mały offtopic - czy spotkałyście się z podłogą z paneli lub drewnianą w kuchni? Chodzi mi o to, czy zamiast nieszczęsnych płytek (nienawidzę płytek na podłodze w kuchni) można w kuchni położyć panele i żeby one wytrwały dłuższej niż jeden sezon? Czy nie zniszczą się pod wpływem wody, czy wilgoci i czy jak się na nie wyleje coś tłustego, to wytrzymają?
Jeszcze nie mamy własnego mieszkania, ale jak wszystko dobrze pójdzie, to pod koniec roku zostaniemy właścicielami własnego "m" i już sobie obmyślam koncepcję wymarzonej kuchni
Jeszcze do niedawna panele podłogowe w qchni były nie do pomyślenia, właśnie ze względu na często rozlewane płyny na podłogę... Ale współczesne panele są odporne na wszelkiego rodzaju zamoczenia. Panele mają swoje oznaczenia - swoją klasyfikację- musisz o tym poczytać i wynajdziesz odpowiedni symbol dla bardziej wytrzymałych paneli dla powierzchni bardziej wymagających A najlepiej, jedźcie do sklepu z panelami i tam wam doradzą już znawcy

Cytat:
Helloł
Wróciłam z próbnej i będą fotki

Ja jestem bardzo zadowolona. Siedziałam na fotelu godzinkę i fryzjerka mówiła, że zawsze tylko tyle jej schodzi z fryzurami, bo ma wprawę. Ogólnie super babka i zna się na rzeczy. Wyczytała z moich włosów całą ich historię farbowania Zrobiła mi zdjęcia, żeby wiedziała jak ma wyglądać już właściwa fryzura i zapisała moje uwagi

Teraz czekam na kosmetyczkę.
Bardzo ciekawa fryzurka, zastanawiam się jak ona to zrobiła Bardzo lekki i dziewczęcy look

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Młode małżeństwo, tydzień po ślubie siedzi przy obiedzie.
Żona zwraca się do zachmurzonego męża:
- W poniedziałek zrobiłam ci kluski i powiedziałeś, że ci smakują. We wtorek, środę, czwartek i piątek było tak samo... a teraz nagle, w sobotę, już ci moje kluseczki nie smakują!

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
nie martw się 50 dni to jeszcze kawał czasu. na pewno kogoś znajdziecie
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Znajdziecie kogoś i jeszcze sprawicie tej osobie radochę Nie smutaj
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
50 dni to jeszcze kawałek czasu, więc na pewno kogoś znajdziecie
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
My mamy 43 i też jesteśmy bez świadka, więc nic się nie martw ktoś się znajdzie jeszcze na pewno
Dzięki wielkie Kobietki Wy moje TŻ chyba będzie prosił swojego szwagra. Przykre to, że Jego dobry qmpel Nam się tak wycofał...ehh A Ty, magdalennne, nie masz bo jeszcze nie wybraliście czy nie prosiliście już wybranego czy też Wam się wycofał?

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Jestem od dawna zakochana w tym zamku Gdyby tylko troszkę bliżej był to też pewnie byśmy się na niego zdecydowali
A jeżeli chodzi o pieczenie to też bardzo lubię i się nawet nad tym sernikiem oreo zastanawiam Zespół z polecenia, też go wcześniej nie znałam, ale jak usłyszałam ich to bardzo mi się podobali
Tak butki mam- miałam nawet przed kupieniem sukni sukienka też już jest- jeszcze tylko kilka poprawek i będzie super. Wieczorkiem zrobię małe zestawienie na te 50 dni to wrzucę fotki
Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Skoro Ty masz 50 dni to ja też
Nie smuć się, na pewno macie jakichś przyjaciół którzy chcieliby zostać Waszymi świadkami
No to trzeba było też na zamku robić! Byśmy miały razem! Nie wiem co to dla Ciebie znaczy "troszkę bliżej" bo moja Rodzinka ma do pokonania 100km

Te brownies oreo to absolutnie nie jest sernik! Uprzedzam! Tam się tylko trochę sera daje, ale ja go nawet nie czułam...

Butki masz??? Pokażesz? Gdzie kupiłaś? Ja wciąż jestem niezdecydowana. Mój TŻ jest niski, więc nie mogę szaleć z obcasem, dlatego myślałam o takich 5cm.

A suknię szyjesz od podstaw?

No Mamy 50 dni już! Już właściwie 49

Dzięki wielkie Świadkową mam Choć też jest to już "druga" świadkowa... Teraz świadek Nam się wycofał...Mamy coś pecha z tymi świadkami...eeehhh

]
Stary 2012-07-14, 00:20   #383
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
lady my też tak mielismy w tygodniu po ślubie - spaliśmy do oporu i nie mogliśmy odespać.

tenabrosa, kili wyluzujcie dziewczyny to naprawdę nie ma sensu, żeby sobie psuć krew i kłócić się z najbliższymi z powodu ślubu, stres potrafi odebrać całą radość, nie warto, serio.

audrey Ty płacisz za coś temu DJowi, nie musisz za niego odwalać czarnej roboty.

Jutrzejszym PMkom życzę dużo radości, szczęścia i pięknych chwil. Bawcie się dobrze dziewczyny.
Nasz Dj ma podłączenie do sieci całą noc, więc co goście sobie wymyślą to im to ściągnie i zagra, ale chciałam mieć taką swoją listę, którą bym sobie życzyła. Żadnej czarnej roboty za niego nie odwalam, bo przesłał Nam swoją listę na ponad 50 stron a4
Stary 2012-07-14, 00:24   #384
NightButterflyVIP
Rozeznanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35279454]
kochanie spokojnie macie mnóstwo czasu żeby znaleźć nowego
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Spokojnie zdążycie znaleźć.
Dziękuję Oby!

Cytat:
miałam dziś koszmarny dzień w pracy, zabrali mi 100% premii i wysłuchałam dziś takich obelg, że na końcu języka miałam żeby się wszyscy ☠☠☠☠☠☠☠ili
No to nieciekawie, ale dałaś radę? Cóż to za obelgi? Czym sobie zasłużyłaś?

Cytat:
plan na dziś wieczór: uchlać się jak świnia przy tej muzyce

Muzyczka cudna.... chętnie bym tak posiedziała z Tobą...

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Przynajmniej was powiadomił, świadek mojego tżeta od kąd go poprosiliśmy (w marcu) to się ani razu nie odezwał... nie wiem czy do niego nie zadzwonić bo żal mi tżeta, ja jutro mam panienski a on nawet na piwo nie pójdzie?
No ja też się obawiam o kawalerski TŻta... A ja mam mieć aż dwa panieńskie....dobrze by było gdyby TŻ miał choć jeden.... Eh ci faceci jacyś tacy niezorganizowani i w ogóle dziwni...mówię o świadkach...
Stary 2012-07-14, 00:37   #385
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
No ja też się obawiam o kawalerski TŻta... A ja mam mieć aż dwa panieńskie....dobrze by było gdyby TŻ miał choć jeden.... Eh ci faceci jacyś tacy niezorganizowani i w ogóle dziwni...mówię o świadkach...
hmm...z tymi facetami to w ogóle dziwnie jest, bo z tego, co zauważyłam w wielu przypadkach Pan Młody sobie sam kawalerski organizuje, tzn. finansuje wszystko itd.

Ech jakiś dziwny humor mam dziś, chyba czas spać iść,
dobranoc
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 00:43   #386
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
plan na dziś wieczór: uchlać się jak świnia przy tej muzyce

Uwielbiam... i chętnie bym się z Tobą uchlała. Miałam koszmarny piątek 13 I nie, nie chodzi w ogóle o tż-a.

Cytat:
Zostało 8 dni, a ja zamiast się cieszyć i radować na własne wesele, to jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów Mam wrażenie, że zostałam ze wszystkim sama
Stres, kochana, stres, chyba większość z nas dopada.
Stary 2012-07-14, 00:44   #387
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dzisiaj ślubującym życzę by ich nic nie gryzło po krewecie (no chyba, że...) i by wszystko układało się jeszcze piękniej niż sobie wymarzyły!!!
kolory kiciowe, ale myślę o Was wszystkich i trzymam
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 00:49   #388
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Ślub będzie w Mielcu więc chyba troszkę za daleko by kwartet zwozić Znalazłam ogłoszenie na stronie mojego miasta. Skrzypce + wiolonczela. Napisałam maila o cenę to mi dziewczyna odpisała 100-150zł. Jeszcze nie odpisała na pytanie jakie utwory grają i czy można gdzieś je odsłuchać. W sumie jakby ktoś strasznie rzępolił to by się nie ogłaszał. Tak myślę przynajmniej

Noooo sporo sobie zażyczył!!! Dooobre No kwartet jest z Myślenic, dziewczyny studiują w Krk, Nam za dojazd liczą sobie 50zł, ale cenowo widzę, że szukasz chyba czegoś innego, bo dziewczyny za oprawę mszy św biorą 600zł myślę, że super cena za kwartet? Z tym, że My poprosiliśmy żeby Nam grały także do pierwszego tańca, więc 2 stówki więcej za to płacimy, no i ten dojazd... Zastanawiamy się jeszcze nad tym, żeby grały do obiadu, bo tańczyć będziemy po obiedzie i będą musiały czekać... więc myśleliśmy z TŻtem, że fajnie by było jakby jednak grały..ale nie wiem, bo taki obiad (przystawka, zupa, drugie danie, deser) to trzeba sobie godzinę czasu liczyć...więc tyle co msza...no i już całość wyszłaby coś około 1600zl, więc nie wiem czy się zdecydujemy. Ale dziewczyny grają cudownie wklep sobie w wyszukiwarkę kwartet vivo mają swoją stronkę

Cytat:

Ojjjj potrzebujesz pożądnego przytulasa od swojego TŻta!!!! I szczerej rozmowy z Nim! Nie jesteś sama My oboje z TŻtem zrobiliśmy się nerwowi jeszcze bardziej niż zwykle jesteśmy i kłócimy się o pierdoły totalne...właśnie przez to napięcie przedślubne...więc to normalne, dziewczyny już pisały, że też tak mają

Jutro świetnie spędzisz czas, wybawisz się, wyszalejesz i humor Ci wróci - tego Ci życzę!

Cytat:
Ja mam ponad miesiąc do ślubu, a jestem tak zestresowana, że szok!

Ty też z pierwszego września

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
w ogole jadąc na salę zapomnieliśmy połowy rzeczy

pierwszego tańca nawet raz nie zatańczyliśmy piknie

a u mnie leje deszcz
kiciusia leje deszcze żeby jutro było rześko i słonecznie a tańcem się nie martw, zatańczycie przytuleni ZA☠☠☠I**EGO DNIA I PRZEŻYĆ JUTRO!!!!
Stary 2012-07-14, 00:54   #389
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hello!
Właśnie wróciłam z piwkowania z moimi najcudowniejszymi przyjaciółmi
I słucham sobie pięknej audycji w trójce o Florence
I chyba prędko nie zasne ;p

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 06:29   #390
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wstałam. Spalam ok 4.5 godziny

Już nie pada niebo jest zachmurzone ale zaczyna się przejaśniać.

Na razie jest ok zobaczymy co będzie później

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości