![]() |
#2611 |
Zadomowienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Widzę że nie tylko ja mam problem z wejściem na wizaz ciągle wygasa ale wreszcie się udało, Madziorku ja też mam nadzieję że mój organizm wraca do formy juz w zeszłym cyklu zauważyłam objawy owu a to było bez Clo więc teraz na Clo są wieksze szanse
![]() ![]()
#2612 |
Zadomowienie
|
och dziewczyny ale historie,aż mnie zebrało się na wspomnienia jak to było...
...moja przyjaciólka spotykała się z facetem. on miał na imię Andrzej i 5 lat temu zorganizował andrzejki w dykotece. zaprosił mnie jako przyjciólkę swojej dziewczyny i swojego kolege. wcale nie miałam ochoty tam jechać, bo byłam na etapie "facet to świnia", ale koleżanka i mama mówiły: jedź rozerwiesz się. pojechałam jak go zobaczyłam zatkało mnie. z wyglądu był całkowicie w moim typie. bawiliśmy świetnie. na drugi dzień zadzwonił do mnie. umówiliśmy się na wieczór, kiedy wsiadłam do auta wiedziałam, że to on. pojechaliśmy nad jezioro dużo rozmawialiśmy. 4 dni później Rafał wyznał mi miłość i od 5 lat robi to codziennie. nawet jego 2-letni pobyt w Anglii nic nie zmienił. nie jesteśmy małżeństwem. może kiedyś będziemy, ale chyba tego nie potrzebujemy. może jak dzidzia bedzie. kochamy się i to jest najważniejsze ![]()
![]() |
#2613 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do zwierzeń to powiem Wam ,że jestem mężatką od 4 lat i od 2 miesięcy staramy sie o dziecko. Wcześniej jakoś nie byliśmy gotowi , ale teraz bardzo tego oboje pragniemy ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-25 o 05:44 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
Ja mam na imie Kasia w maju skończe 26lat moj mąż ma na imie Grzegorz jest rok starszy ode mnie, pochodzi z mazur ja z wawy poznalismy przez internet na czacie i we wrzesniu 2005 wzieliśmy ślub. Od lipca 2006 staramy sie o dzidzie narazie bez efektu. Madziorka wiele przeszłas rozumiem cie bo moja przyjaciółka przeszła zdrade swojego męża wybaczyła mu bo maja dwujke dzieci i ona go cały czas kocha.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2616 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jukolku, przykro mi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Madziorka poznalismy sie w listopadzie a spotkalismy sie w styczniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!! Mam problem, mam nadzieje, ze mi pomożecie!1 Czytam, ze u Was w tym miesiącu też jest problem z owu. U mnie dzisiaj zauważyłam, ze równieć. Po tym jak skończył mi się okres zaczęłam regularnie mierzyć temp., no i najwyżasz (36.75) wyszła mi w zeszłą sobotę, w niedzielę miałam już niżasz więc byłam pewna, ze w sobote to była owulacja (i na szczęscie bo było przytulanko). Mierząc temp. w czoraj znowu wyszło mi 36,7, a dzisiaj 36,8 (śluzuz nie za wiele). Sama już nie wiem co o tym myśleć??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No zima nam dała popalić ja rano wstałam i odśnierzałam autko i skrobałam zeby dojechac do pracy. Dostałam tez smutny telefon z rana moi teściowie mieli wypadek dachowali :-( żyją ale babacia jest w ciężkim stanie więc na weekend musimy jechać na mazury do rodziców. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Nikita zycze aby z babcia bylo wszytko ok !!
u mnie dalej nie ma @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Wtajemniczenie
|
Mnie dopiero teraz udało się wejść na forum, Wieczorem próbowałam, ale ponieważ jestem dosyć niecierpliwa to się poddałam. Widzę, że Wam się to udawało (chociaż niebez przeszkód).
Jukol - test może być błędny. Moja kolezanka robiła 3 testy w przeciągu 3 dni i dopiero trzeci miał dwie krechy! Teraz jest w 10 tc. A miałysmy razem zafalkować ![]() Madziorka, twoja historia wydaje mi się znana. Na szczęście nie z mojego małżeństwa. Powiedzmy, że poczułam taki dramat rodziny na własnej skórze. Mam nadzieję, że wszystko będzie jak najlepiej. Życzę Ci, życzę Wam tego z głębi serca ![]() Soniu, w tym cyklu ja miałam bardzo dziwne wykresy, podwyższenia temp. dwa razy, śluz owulacyjny przez jeden dzień, ale wtedy i temp była niska i test owu negatywny... |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
jolineczka wiesz ale nie chce juz robic sobie nadzieji... oprocz bolacych piersi nie mam innych objawow to moze byc przez nadchodzaca @
![]() mykam obiadek robic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje wam dziewczyny,mam nadzieje ze z babcia będzie dobrze ze jak w sobote przyjedziemy to bedzie lepiej. w wawie znowu sypie snieg dzieci tylko frajde maja moj synek wczoraj latał po siegu i bawił sie swietnie a nam zmotoryzowanym nie jest wesoło zwłaszcza ze drogowcy jak zwykle zasypiaja, albo tylko główne drogi odśnierzone a małe uliczki zasnierzone sa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
ja tez miałam takie objawy ale @ w 32dc przyszła i wsyztsko sie wyjaśniło najgorsze jest to czekanie. Mi kolerzanka kiedys mówiła jak w lipcu mi sie spóźniała zeby poczekac 7 dni i dopiero robic, a ja akurat 7 dnia dostałam. Wtedy spóźniła sie ze względu na upały i zamine klimatyczna bo wyjechałam wtedy w trase Tirem i we Włoszech bylismy w te najgorsze upały.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spoko, wiem co znaczy narobić sobie nadziei a póżniej... płakać. Ale i tak trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła a następny test był pozytywny! Co dobrego na obiadek robisz?? Bo ja nie mam pomysłu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Raczkowanie
|
![]()
No włąsnie na testach owu jest jedna gruba ohydna krecha!!! Sama się już zagmatwałam w tym wszystkim i kolejny miesiac stracony!!
Jukolku, a może spóbuje jeszcze raz zrobić test jak do weekndu @ nie przyjdzie!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
nic wyszukanego na obiad nie zrobilam
![]() ![]() a dzis jest moj 34 dc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewczynki. Ponieważ właśnie się dowiedziałam, że mój paszport jest gotowy do odebrania, to mogę Wam teraz pochwalić moim wyjazdem! Wcześniej nie chciałam zapeszać, bo tak bez paszportu to mogłyby byc nici z mojej podróży...
Juz w niedzielę wylatuję wraz z moim mężem do Londynu na 3 dni a stamtąd prosto do celu naszej podrózy - na Maderę. Ale się cięszę ![]() W Londynie czas spędzimy na zwiedzaniu. Nigdy tam nie byłam, a mój mąż uwielbia to miato (jest anglistą) i musi tam pojechac chociaż raz w roku na kilka dni. Fajnie, że zobaczę nasze nowe województwo londyńskie ![]() 31 stycznia wylatujemy do Funchal i tam na Maderze spędzamy cały tydzień!! Będziemy chodzić po górach, pluskać się z Oceanie Atlantyckim, pływać łódką i nie wiem co jeszcze!!! Ale się cieszę!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Jukolku, moze jeszcze nie wszystko starcone moze za kilka dni jak jeszcze raz zrobisz test to już będą tłuste 2 krechy.
Ja mam 4 dzień z rzędu temp 36,6 aż sie zaczęlam zastanawiac jak to?? Bo tak to odkąd mierzę temp miałam cały czas góry i doły a tu nagle prosta. Testu nie robię bo dopóki nie podwyższy się temp to nie zrobię bynajmniej mam taki zamiar. Dziś od rana mam takie jakby dziwne mdłości, ale nie chcę sobie nic myślec, ani się nakręcać, choć jak to sie mówi daje o sobie znać "głupia nadzieja". My z moim mężem poznaliśmy się na imprezie sylwestrowej 2003/2004, choć oboje znaleźliśmy się tam zupełnie przez przypadek. Podobał mi się odkąd go zobaczyłam, ale wydawal mi się mało przystępny i bardzo "niegrzeczny" chłopiec. Troszkę po północy wyszłam na dwór, a On wyszedł za mną i zaproponowął mi swoją koszulę by mnie ogrzać. Wtedy się nie zgodziłam ale do dziś uwielbima tę koszulę ![]() ![]() ![]()
#2632 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madziorka muszę przyznać, że jesteś niesamowita, wytrwała, dzielna i wogóle. Podziwiam Cię kobietko. Cieszę się, że wszystko się ułożyło u Was ![]()
![]() |
#2633 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | ||
Zakorzenienie
|
misiu, takie przeżycia są wielką próbą dla związku który przeważnie po takich wydarzeniach się rozpada a jeżeli potrafimy i podołamy temu aby być ze sobą dalej to przeważnie więzi się wzmacniają i ta druga osoba dba bardzo o swojego partnera aby mu nigdy nie przyszło do głowy żeby go zostawił
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
wreszcie mnie wypuścili ze szpitala. Muszę zarzucic starania
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
a ja siedze jak na szpilkach.
Dzisiaj dowiedziałam się że jedna z kolezanek z pracy jest w ciąży. Nie planowali tego, po prostu wpadka. Jeszcze mało kto w pracy wie. Bardzo się ucieszyłam jak się dowiedziałam. Ona tez się cieszy ale jej rodzice nie akceptują tego, razem z narzeczonem chcą wziąść ślub, rodzice powiedzieli że wesela napewno nie zrobią i nawet na slub nie przyjdą ![]() ![]() ![]() Przed chwilką stało się coś strasznego, wróciła cała roztrzęsiona z toalety, powiedziała że ma krwawienie, mówiła też o skrzepie krwi ![]() ![]() Przyjechało po nią pogotowie i zabrało do szpitala, a ja nie moge usiedziec na miejscu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w poniedziałek miałam pobierana krew na badanie prolaktyny i przed chwilką dzwoniłam po wyniki. U mnie jest 24,8 czyli ledwo mieszczę się w normie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podobno na kamienie w nerkach zaleca sie pić piwo. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.