|
|
#2761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzycielnia
Cytat:
w mojej aplikacji hodowania smartofonka jest lipa nie da sie prosic znajomych o pomoc nie działa mi ten guzik ...
|
|
|
|
|
#2762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a moze sprobuj z innej przegladarki?chyba juz zadzialalo dostalam zaproszenie
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-07-13 o 18:33 |
|
|
|
|
#2763 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.
Za mną dziś podejście nr 3 do szukania sukienki na wesele. Bez efektów. Jestem załamana. Przynajmniej spędziłam 2 fajne dni z TŻ. Dziś byliśmy jeszcze na basenie. A wczoraj mnie totalnie zaskoczył myśli poważnie nad tym, żebyśmy kupili działkę
|
|
|
|
#2764 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
niech myśli i się nie rozmyśli, inwestycja w grunt dobra sprawa
|
||
|
|
|
#2765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A działka w fajnym miejscu. Ode mnie jakieś 30-40km, od TŻ mniej |
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
A jak można głosować na te Wasze smartfony?
|
#2767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tego to nawet najstarsi górole nie wiedzą
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
joł
![]() woooooolna chataaa
|
#2769 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam dzis dola
... strasznie smutno mi od rana...
|
|
|
|
#2770 |
|
Polka Ogarniaczka
|
3maj się Kochana
|
#2771 |
|
Wtajemniczenie
|
juz jest lepiej
obejrzalam 'sie kreci', byly siostry knyś i sie poplakalam ze smiechu |
|
|
|
#2772 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja nawet nie zgaduje co gdzie i dlaczego na okrągło będziecie TO robić z A.
![]() ![]() ![]() ![]() najpiękniejsza, najmądrzejsza, najcieplejsza... przecie będzie dobrze, chmury wiatr rozgoni i przyniesie lekkość ja od rana załatwiam sprawy, zwiedziłam lumpa w poszukiwaniu materiałów na szycie i takie fajne szmatki przyniosłam że szok obkupiłam się w papierniczym bo mi wiecznie brakuje materiałów jak coś robię, a ostatnio z kopyta jak wiecie... kupiłam piękny duży bukiet ze słoneczników dla mamy na jutro na zaręczynową kolację![]() teraz jedzonko, sprzątanko i jedziemy zawieźć troche rzeczy do teściów... się dzieje ![]() aaaa i ściągnęłam ostatnią część Zmierzchu czyli chyba Przed świtem1 - co prawda wielką fanką nie jestem, ale po dniu pracy lubie się czymś takim odmóżdżyć a Tż uważa że od tego filmu 'mu się zmniejsza' wiec mam babski film tylko dla siebie sasasa!![]() a wieczorem będziemy się gwałcić przy winie takie tam o wyznanie ![]() i wiecie co jeszcze? szłam dzisiaj ulicą naszpikowaną salonami ślubnymi i z każdej witryny zerkały na mnie suknie ślubne... pierwszy raz przechodziłam po zaręczynach obok salonów i tak poczułam, że kurcze no... że moja kolej niedługo, że zacznie sie to całe mierzenie, grymaszenie, wybieranie... czad
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-07-14 o 14:30 |
|
|
|
#2773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, ze sie pouklada ale raz na tydzien moge miec z tego powodu gorszy dzien nieee? ![]() mi tam przed switem sie nawet podobalo do chlopa film to nie jest ale mysle, ze dla koniety co chce sie odprezyc w sam raz myslec na nim nie trzeba a nawet ladnie slub jest pokazany (sama bym taka scenerie chciala ![]() zazdroszcze gwaltu przy winieee ![]() zazdroszcze przyszlego mierzenia i wybrzydzania jaka chcesz miec sukienke? masz swoj typ? jakie kwiotki? wlosy? pokaze Ci co mnie sie marzy i mam taki swoj folder
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak że gdzieś za rok bede Was zasypywac fotkami i błagać o rady
|
|
|
|
|
#2775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-07-14 o 15:34 |
|
|
|
|
#2776 |
|
Rozeznanie
|
marzę o tym, byś w końcu powiedział mi co do mnie czujesz. Nieważne czy w jedną, czy w drugą stronę. Zobaczyłeś mnie pierwszy raz, powiedz mi to prosto w oczy, że jestem brzydka. Ale nie rób nadziei...
|
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Lady marzy Ci się moja koleżanka?
(zdjęcie)---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- ja już miałam podwójne grzmocenie dnia teraz robimy pizzę!! tż ugniata ciasto a ja kroję składniki
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Lady wszystko śliczne
tylko sukienkę zamienię na taką z dekoltem na plecach a obrączki na żółte złoto ![]() też mam folderek, od jakiegoś czasu i będe sobie tam sukcesywnie wrzucać co mi się spodoba
|
#2779 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiedzialam ![]() sukienka mi sie strasznie podoba, jest taka hmmm... ponadczasowa ![]() zazdroszcze pizzy i grzmocenia ![]() ja dzis wszystkiego zazdroszcze ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
tak
to Ewa K ![]() robimy pizzę "ze wszystkim" a wieczorem znajomi do mnie przyjeżdżają ![]() wogóle moja siostra co zrobiła... dziadkowie przepisali jej działkę pracowniczą i zaproponowałam żebyśmy zrobili dziś grilla tam razem z kilkoma moimi znajomymi i siostrą i szwagrem.. to ona mówi, że nie bo oni poniszczą wszystko .. (?!?!?!) ja się pytam ku*** co????!! zna ich a gada takie rzeczy.. i jeszcze porównuje to do tego jakbym robiła impreze w jej mieszkaniu... no cycki opadają :/ nie wiem co jej odbija :/
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Miko- zazdroszcze Wam obojgu duzego i co najważniejsze zgranego temperamentu. U mnie ciężko z tym zgraniem
|
#2782 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
ooo czad
ta fryzurka czarno biała i gajer chłopa zdecydowanie na tak!![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
trza dużo ćwiczyć to może się i co ruszy w tej kwestii...![]() a serio to kurcze faktycznie nie jest fajna sprawa... ![]() moją mega wymarzoną kiecką jest np ta: Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-07-14 o 16:17 |
|||||
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko,że u nas jest kwestia niezgodności temperamentów tzn ja mam wyższy i przez to cierpie, bo moje poczucie kobiecości podupada,gdy po raz drugi,piąty i dziesiąty słyszy się o zmęczeniu, ja juz przestałam inicjować cokolwiek bo i po co? Czekam az TŻ zaproponuje,bo ja to w sumie nigdy nie odmawiam
![]() Nawet mama żartowała jak wróciłam z wyjazdu, że pewnie w nocy się dzialo taaa...Niby rano się działo i podobno bylo super, ale pierwszy wspólny wyjazd wyobrażałam sobie ciut inaczej. Zuz-śliczna sukienka
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-07-14 o 16:24 |
|
|
|
#2784 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Przepraszam że tak zaniedbuje wątek, ale na bieżąco podczytuje ![]() Ja też chce seksu Takiego za☠☠☠istego, o!
|
|
|
|
#2785 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale za to widzę avek![]() dziołchy błagam... polećcie krem o twarzy do skóry suchej nawilżający |
||
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze tak było, po prostu chyba ja jestem osobą o wiele bardziej energiczną w każdym aspekcie życia. Na przykład na tym wyjeździe- pobudka przed 5 ( ja, bo musiałam zrobić śniadanie, TŻ wstał po 6) później podróż, 10 godzin chodzenia, a ja wcale nie czułam jakiegoś zmęczenia, wręcz przeciwnie, byłam mega szczęśliwa, pełna energii i radości nawet po godzinie 23, czułam, że mogę góry przenosić A TŻ- " ja chcę spaaaać" Rozmowa oczywiście była i wygląda na to, że wszystko jest ok, tylko że po prostu on jakoś jest...mniej energiczny. Mówi, że to przez pracę. Ja obecnie nie pracuję, ale pracowałam, raz od 6 do 14, raz od 16 do 21 i w żadnym z tych wypadków nie było tak, że po pracy traciłam energię do życia. Chyba naprawdę mam w sobie mnóstwo energii, której nie mogę "wyładować" ![]() NAjgorsze, że ja mam chcicę wieczorem, kiedy on jest zmęczony a TŻ w ciągu dnia/ rano ![]() A co do kremu- ja niestety nie mam suchej skóry, więc nie poradzę Ja używałam najpierw Garniera Czysta Skóra, a teraz Rival de Loop, ale to raczej do cery tłustej/
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-07-14 o 21:28 |
|
|
|
|
#2787 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem tak, mam skore sucha i mnie wszystko wysuszalo: mroz, wiatr, upaly, podklad, nawet zwykle mycie twarzy... i po prostu kupilam sobie krem z mocznikiem
sa to typowo apteczne kremy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...do-twarzy.html ten to moj hit: nie uczula, za☠☠☠iscie nawilza, moge pozniej makijaz wykonac i zadne skorki mi nie wystaja, nawet jak umyje facjate to nic mnie nie sciaga bo nawilza gleboko i na dlugo - no nigdy nie mialam kremu ktorego uzywalabym od 1,5 roku non stop i po ktorym w zimie wygladalabym jak czlowiek (zawsze przesuszona, czerwona skora) a wcale taki drogi nie jest (w aptece internetowej jest za 39 juz z przesylka)ale to jest tylko moja opinia, na mnie sprawuje sie super
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-07-14 o 21:30 |
|
|
|
#2788 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
MY z TŻtem też prowadzimy zupełnie inny tryb życia - ja jestem skowronkiem on sową i też się czasem bardzo ciężko zgrać, bo chodzimy spać i wstajemy zwykle o różnych porach, ale widzisz wypracowaliśmy, że czasem robimy sobie wieczór przyjemności i skupiamy sie tylko na sobie, potem jak ja jestem zmeczona i odpadam to idę spać, a on jeszcze ogląda film albo siedzi na kompie i okej. Kiedys mi to przeszkadzałoCytat:
|
||
|
|
|
#2789 | |
|
Wtajemniczenie
|
dobry Dziewuszki
![]() dzis jest dobry dzien ![]() Cytat:
![]() dodam jeszcze od siebie, ze mnie byle co uczula maseczki z alg tak mnie wysuszyly i gemba tak napuchla, ze wygladalam jak poparzona i BTW tego kremu to zauwazylam na swoim przykladzie, ze jak ro rozsmaruje i robie masaz twarzy rekami to zaczerwienienia, podraznienia lekko znikaja - po prostu mi bardzo sluzy ![]() mam nadzieje, ze Ty tez cos fajnego znajdziesz ![]() stalo sie w nocy cos dziwnego ![]() przebudzilam sie, spojrzalam na telefon by sprawdzic godzine i pomyslalam sobie 'chcialabym by ktos zadzwonil', odkladam telefon klade sie na drugi bok a minute pozniej ta osoba zadzwonila ... telepatia?ile macie punktow w tych smartfonach? ja mam akcje 22 i 121 punktow ![]() ahaaa i snilo mi sie mnostwo golych mezczyzn Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-07-15 o 10:38 |
|
|
|
|
#2790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja olewam tego smartfona w ogóle nic mi sie nie dodaje za to że ktoś klika, raz dziennie dodają mi sie akcje do wykorzystania i to zawsze w liczbie 3, on juz praktycznie usechł... u mnie jakos sie to chyba zawiesiło i nie chce normalnie działać;/ ja jestem po meeeeeega nocy, poszlismy spac o 4 rano If Ju Noł Łot Aj Min ![]() a teraz cierpie bo mam kaca a musimy sie zbierac na ten obiad z moją mamą... uhu zobaczymy co to bedzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

...

a moze sprobuj z innej przegladarki?
dostalam zaproszenie 

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014