Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-13, 19:41   #3721
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
A który to jest już Wasz cykl starań bo nie pamiętam
u mnie będzie 3 miesiąc starań
dopiero

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 19:54   #3722
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Zrobiłaaa m test!
są dwie kreski II

Jejkuuu, jaka jestem szczęśliwa Pół godz temu powiedziałam mojemu tż - wrócił ze sklepu i stał jeszcze w jednym bucie ale ja już nie mogłam wtrzymać i wlożyłam mu do ręki fasolkię z napisem "cześć tato!" Aż się mu się troszku oczy zmoczyły Echh... a ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć Dzwoniłam do mojej gin, miala akurat pacjentki i powiedziała żebym zadzwoniła o 21szej - chce ją zapytać czy te lekkie plamienia wczoraj i dziś z rana nie są niepokojące i czy nie powinnam brać jakiegos duphastonu czy czegoś

Laseczki... wysyłam fluidki
NO PIĘKNIE!!! GRATULACJE KOCHANA!!! CIESZYMY SIĘ RAZEM Z TOBĄ

Ja coś czuję że @ się do mnie zbliża... bo zaczynają mnie pobolewać jajniki i podbrzusze... więc chyba przerwę tą szczęśliwą passe...
No ale jak to mówimy NOWY CYKL NOWE MOŻLIWOŚCI...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 20:46   #3723
magdaammm
Raczkowanie

Cytat:
Zrobiłaaa m test!
są dwie kreski II

Jejkuuu, jaka jestem szczęśliwa Pół godz temu powiedziałam mojemu tż - wrócił ze sklepu i stał jeszcze w jednym bucie ale ja już nie mogłam wtrzymać i wlożyłam mu do ręki fasolkię z napisem "cześć tato!" Aż się mu się troszku oczy zmoczyły Echh... a ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć Dzwoniłam do mojej gin, miala akurat pacjentki i powiedziała żebym zadzwoniła o 21szej - chce ją zapytać czy te lekkie plamienia wczoraj i dziś z rana nie są niepokojące i czy nie powinnam brać jakiegos duphastonu czy czegoś

kochanaa! sciskaaam mocno i gratuluje! to z Isia bedziecie szly brzuszek w brzuszek! ale fajnie no to teraz na nas pora!
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 20:57   #3724
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

ja już mojemu tż powiedziałam, że koleżanka z forum ma dwie kreski i że musimy się postaram bo cała reszta koleżanek czeka i nie mogę Was zawieść) hahaha
także u mnie powoli wchodzę w okres płodny więc do dzieła!!

Stary 2012-07-13, 21:05   #3725
bazile
Zadomowienie

Cytat:
Zrobiłaaa m test!
są dwie kreski II

G R A T U L A C J E !
Ciekawe uczucie jak sie zobaczy 2 kreseczki,zwlaszcza po dluzszych perypetiach zwiazanych ze staraniem,co nie?

i kto tu smie twierdzic,ze PIATEK 13 przynosi pecha???

Mokka dbaj o siebie i pamietaj,ze taki stan w naszym zyciu nie zdarza sie czesto i trzeba z niego korzystac pelna para,jak tylko sie da,zeby zapamietac go na cale zycie
korzystaj i wykorzystuj wszystko co sie da

Edytowane przez bazile
Czas edycji: 2012-07-13 o 21:06
bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 21:22   #3726
lady_malgo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
ANTERIA Chyba każda przeżywa, nie każdy może tak po prostu czekać na spokojnie na to co przyjdzie. JA się chce tylko wygadać bo nie bardzo mam komu... Ale skoro ci przeszkadza...
No tak sorry. Mam dysleksję więc musiałam źle przeczytać.
Nie rozumiem czemu sądzisz, że mi to przeszkadza. Tylko nie wiem jak mam Ci pomóc. Jesteś tu nowa, większość z nas ma już za sobą to przeżywanie 20 razy dziennie każdego swojego "objawu". I to tyle

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 22:08   #3727
Mokka_83
Wtajemniczenie

[QUOTE=Dzastin08;35283134]NO PIĘKNIE!!! GRATULACJE KOCHANA!!! CIESZYMY SIĘ RAZEM Z TOBĄQUOTE]

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
kochanaa! sciskaaam mocno i gratuluje! to z Isia bedziecie szly brzuszek w brzuszek! ale fajnie no to teraz na nas pora!
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
ja już mojemu tż powiedziałam, że koleżanka z forum ma dwie kreski i że musimy się postaram bo cała reszta koleżanek czeka i nie mogę Was zawieść) hahaha
także u mnie powoli wchodzę w okres płodny więc do dzieła!!
działajcie Dziewczynki, dzialajcie, bo może dobra passa się dla nas zaczęła? Trzymam
Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
G R A T U L A C J E !
Ciekawe uczucie jak sie zobaczy 2 kreseczki,zwlaszcza po dluzszych perypetiach zwiazanych ze staraniem,co nie?

i kto tu smie twierdzic,ze PIATEK 13 przynosi pecha???

Mokka dbaj o siebie i pamietaj,ze taki stan w naszym zyciu nie zdarza sie czesto i trzeba z niego korzystac pelna para,jak tylko sie da,zeby zapamietac go na cale zycie
korzystaj i wykorzystuj wszystko co sie da
uhmmm... strasznie dziwne uczucie. Ręka mi się strasznie trzęsła jak moczyłam paseczek A jak po chwili zobaczyłam 2 wyraźnie kreseczki, to jakiś taki spokój Sama się w sumie ździwiłam że tak spokojnie zareagowałam Inna sprawa, że chyba nadal to do mnie do końca nie dotarło
Przed chwila się trochę uspokoiłam, bo dzwoniłam do mojej gin i powiedziała żebym brała luteinę 2x2 tab dziennie i jak żadne konkretne bóle albo plamienia się nie pojawią to mam być spokojna i na wizytę przyjść za 2 tygodnie
A co do piątku 13stego, to ciekawie się zlozyło Myślę że nigdy nie zapomnę ani daty poczęcia ani daty zobaczenia II. Bo nie wiem czy pamiętacie, ale IUI miałam w dzień naszej 3ciej rocznicy ślubu
A co do faktu, że ten stan nie zdarza się często... to jestem ciekawa czy tylko jedna fasolka tam kiełkuje Bo pęcherzyki byly 2 duże 23 i 22 mm no i jeszcze 3ci 15 mm... więc kto wie Może w tym stanie jestem pierwszy i ostatni raz
Stary 2012-07-13, 23:09   #3728
aigrene
Raczkowanie

Cytat:
Zrobiłaaa m test!
są dwie kreski II

GARTULUJĘ z całego serca!

17.07.2012 , g. 6.00 - cudowne, upragnione i wyśnione II KRECHY
aigrene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 08:17   #3729
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

Mokka jak tam, nocka przespana czy z wrażenia zasnąć nie moglaś?

Mnie cały czas podbrzusze boli...jak mam dostać @ to wolę żeby już przyszła bo wtedy będziemy mogli szybciej zacząć starania...

Dziś jadę do znajomej z pracy na ślub... ale tylko do kościoła a później do domu..,pogoda do du..,nic mi się nie chcę...

Trochę ponarzekałam,teraz idę jeść śniadanie.

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-07-14, 08:52   #3730
lady_malgo
Rozeznanie

Ej, a u mnie 21 dc i mam plamienie... nie podoba mi się to. Podbrzusze boli jakbym miała dostać @, ale to przecież za wcześnie.

Zbieramy się z Tżtem, żeby jechać dziś do aquaparku

26.06.2010-
Stary 2012-07-14, 09:07   #3731
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Ej, a u mnie 21 dc i mam plamienie... nie podoba mi się to. Podbrzusze boli jakbym miała dostać @, ale to przecież za wcześnie.

Zbieramy się z Tżtem, żeby jechać dziś do aquaparku
ooo ale fajnie a gdzie chcecie jechać do tego aquaparku?

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-07-14, 09:07   #3732
Kejthx
Zadomowienie

Witam Was
Mokka GRATULACJE, super!
Isia chyba zapoczątkowała chyba ten cykl fasolkowy aby więcej, wiecej było nas - tego Wam i sobie życzę!
Ja jakoś dochodzę do siebie, po perypetiach nie zbyt przyjemnych- no ale to nie czas i miejsce na żale więc odpuszcze Wam "wysłuchiwania" moich wywodów depresyjnych. Ewentualnie w klubie napiszę jak mi troszke nerwy odpuszczą...

Co do wszelkich starań, my w tym cyklu raczej bo zupełnie mi się jakoś poprzestawiało i nie mogę swojego organizmu ogarnąć. Nic to, trzeba wziąść się w garść i zaczynać się starać na maksa bo czas ucieka!
Życzę udanego weekendu!
Jeszcze raz Cię mocno ściskam Mokka i gratuluje Tobie i TŻ spełnienia Waszego marzenia
Stary 2012-07-14, 09:16   #3733
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Witam Was
Mokka GRATULACJE, super!
Isia chyba zapoczątkowała chyba ten cykl fasolkowy aby więcej, wiecej było nas - tego Wam i sobie życzę!
Ja jakoś dochodzę do siebie, po perypetiach nie zbyt przyjemnych- no ale to nie czas i miejsce na żale więc odpuszcze Wam "wysłuchiwania" moich wywodów depresyjnych. Ewentualnie w klubie napiszę jak mi troszke nerwy odpuszczą...

Co do wszelkich starań, my w tym cyklu raczej bo zupełnie mi się jakoś poprzestawiało i nie mogę swojego organizmu ogarnąć. Nic to, trzeba wziąść się w garść i zaczynać się starać na maksa bo czas ucieka!
Życzę udanego weekendu!
Jeszcze raz Cię mocno ściskam Mokka i gratuluje Tobie i TŻ spełnienia Waszego marzenia
Kejthx jak nerwy Ci odpuszczą to napisz w klubie o co chodzi,chętnie Cię wysłuchamy
Coś ostatnio rzadko się tu pojawiasz... jak wszystko się już wyjaśni to wracaj do Nas

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-07-14, 09:19   #3734
Mokka_83
Wtajemniczenie

witajcie

Nawet nocke przespałam Ale obudziłam się już o 6.30, tak jak wstaję do pracy A że chciało mi się siku, no to oczywiście test poszłam zrobić. I żeby nie było - inny niż wczoraj No krecha testowa piękna - grubsza od kontrolnej.
Dziś chyba wybierzemy się z tż do fryzjera, bo oboje trochę zarośliśmy Fryzjerka do mojego tż pewnie jak zwykle już po wszystkim powie: no w końcu pana trochę odgruzowałam Zaraz zadzwonię, tylkooprzedzę ją że chcę na taką godzinę, gdzie nie będzie żadnych farbowań ani trwałej
A powiedzcie mi dziewczynki co sądzicie o farbowaniu włosów w ciąży? Bo już za tydzień-dwa powinnam kolor sobie zrobić - oczywiście farbą bez amoniaku. No i się zastanawiam czy nie ma przeciwwskazań, a gin zapomniałam spytac
Stary 2012-07-14, 09:32   #3735
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Zrobiłaaa m test!
są dwie kreski II
O rany ale super! Gratuluję Mokka!!! Ale się cieszę. Czułam, że Ci się udało.

Fluidki oczywiście przyjmuję, bo u mnie @ jakby zbliżała się wielkimi krokami. Bolą jajniki ciągnie macica. Wczoraj wieczorem to myślałam, że zwymiotuję.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 09:46   #3736
lady_malgo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
ooo ale fajnie a gdzie chcecie jechać do tego aquaparku?
Myśleliśmy o kutnie bo najbliżej ale nie wiem, czy nam się tyłki będzie chciało ruszyć
Pewnie skończy się na basenie u nas, tylko tym ze zjeżdżalnią

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
witajcie

A powiedzcie mi dziewczynki co sądzicie o farbowaniu włosów w ciąży? Bo już za tydzień-dwa powinnam kolor sobie zrobić - oczywiście farbą bez amoniaku. No i się zastanawiam czy nie ma przeciwwskazań, a gin zapomniałam spytac
Każda farba trwała z oksydantem powyżej 3% jest szkodliwa dla dziecka jeśli dotyka ona skórę głowy. Może ona dostać się przez skórę do krwioobiegu ( a wiadomo, że trochę świństw ona w sobie ma. Dobry sposób na obejście tego zagrożenia jest wykonanie na włosach balejażu. Może on być bardzo gęsty np. na 2/3 porostu. Dzięki tej foli unika się kontaktu ze skórą głowy (bo balejaż robimy zawsze parę mm od skóry) daje bardzo naturalny i fajny efekt.

26.06.2010-
Stary 2012-07-14, 09:53   #3737
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
O rany ale super! Gratuluję Mokka!!! Ale się cieszę. Czułam, że Ci się udało.

Fluidki oczywiście przyjmuję, bo u mnie @ jakby zbliżała się wielkimi krokami. Bolą jajniki ciągnie macica. Wczoraj wieczorem to myślałam, że zwymiotuję.
derda... mnie też ciągnęła-mdliła macica i jajniki i @ nie przyszła Więc trzymam kciuki Ktoóry to Twój dzień cyklu? Kiedy NIEspodziewasz się @?
Cytat:
Każda farba trwała z oksydantem powyżej 3% jest szkodliwa dla dziecka jeśli dotyka ona skórę głowy. Może ona dostać się przez skórę do krwioobiegu ( a wiadomo, że trochę świństw ona w sobie ma. Dobry sposób na obejście tego zagrożenia jest wykonanie na włosach balejażu. Może on być bardzo gęsty np. na 2/3 porostu. Dzięki tej foli unika się kontaktu ze skórą głowy (bo balejaż robimy zawsze parę mm od skóry) daje bardzo naturalny i fajny efekt.
lady_malgo bardzo dziękuję za cenną radę Może faktycznie pomyślę o balejażu?
Stary 2012-07-14, 10:02   #3738
dedra
Zadomowienie

Cytat:
derda... mnie też ciągnęła-mdliła macica i jajniki i @ nie przyszła Więc trzymam kciuki Ktoóry to Twój dzień cyklu? Kiedy NIEspodziewasz się @?
Dziś mój 25dc. @ NIEspodziewam się jutro, a najpóźniej we wtorek. Ale ja się nie nastawiam, bo w okresie okołoowulacyjnym słabo nam staranka szły, bo TŻ rozłożyły korzonki, a ja dostałam zapalenia pęcherza.
Stary 2012-07-14, 10:20   #3739
lady_malgo
Rozeznanie

kochane a mnie strasznie zaczął boleć brzuszek. Jakby macica właśnie. Aż mi niedobrze jest

26.06.2010-
Stary 2012-07-14, 10:36   #3740
dedra
Zadomowienie

Cytat:
kochane a mnie strasznie zaczął boleć brzuszek. Jakby macica właśnie. Aż mi niedobrze jest
Może implantacja
Stary 2012-07-14, 10:46   #3741
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

witam i ja z rana.
dziś mam wolne więc siedzę w domu, robię kartki bo mam kilka zamówień.
u nas pogoda do dupy, więc nie ma nawet gdzie jechać.

czekam na śluz owulacyjny i chyba jeszcze nie dziś bo sucho u mnie, ale mimo to będziemy dziś próbować, w razie co)

Stary 2012-07-14, 16:22   #3742
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

witam staramy sie w tym miesiacu o dzidziusia, w sumie to pierwszy miesiac
ostatnio @ mialam 27czerwca, wczoraj po pracy zaczal bolec mnie brzuch,jakbymmiala sotadac ores, ale za wczesnie bo to 17 dzien byl, dzis budze sie z bolem glowy i w ogole to bol migrenowy, niedawno doszlam do siebie(zaznaczam ze takie bole mam czesto). pow ile razy sie przytulacie w czasnie dni plodnych? bo my chyba z 4 razy w ciagu tyg, wiec moze to za malo;d;d?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 17:02   #3743
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
witam staramy sie w tym miesiacu o dzidziusia, w sumie to pierwszy miesiac
ostatnio @ mialam 27czerwca, wczoraj po pracy zaczal bolec mnie brzuch,jakbymmiala sotadac ores, ale za wczesnie bo to 17 dzien byl, dzis budze sie z bolem glowy i w ogole to bol migrenowy, niedawno doszlam do siebie(zaznaczam ze takie bole mam czesto). pow ile razy sie przytulacie w czasnie dni plodnych? bo my chyba z 4 razy w ciagu tyg, wiec moze to za malo;d;d?
Witaj

Nie, to nie za mało. Przy staraniach nie jest wskazane współżycie częściej niż co 2 dzień.
Jeśli w ciągu tego tygodnia starań była owulka to te 4 razy w zupełności wystarczą
Stary 2012-07-14, 17:28   #3744
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

u nas też średnio 4 razy, czasem nawet mniej jak okoliczności nie sprzyjają.
ale nie codziennie

Stary 2012-07-14, 17:39   #3745
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

Dziewczyny mam do was pytanie i liczę na szybką odpowiedź bo chcę z moim TŻ jechać niedługo do apteki

Moja gin zaleciła mi ostatnie 3 miesiące z Duphastonem i jeśli to nie pomoże to badania w Invimedzie.Postanowiłam sobie dopomóc jeszcze Castagnusem i wiesiołkiem.Oto pytanie: Czy można brać Duphaston i Castagnus razem??

Mokka: GRATULUJĘ z całego serduszka !
Prześlij tu jakieś ciążowe fluidy może mi pomogą

No i ostatnio śniło mi się że karmiłam piersią mojego dzidziusiaah jak by było fajnie
mooonis17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 22:05   #3746
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Dziś mój 25dc. @ NIEspodziewam się jutro, a najpóźniej we wtorek. Ale ja się nie nastawiam, bo w okresie okołoowulacyjnym słabo nam staranka szły, bo TŻ rozłożyły korzonki, a ja dostałam zapalenia pęcherza.
dedra, wiesz jak jest z tymi ciążami... one lubią się pojawiać własnie wtedy, kiedy kobiety się najmniej spodziewają
Cytat:
a który to Twój dc?
Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was pytanie i liczę na szybką odpowiedź bo chcę z moim TŻ jechać niedługo do apteki

Moja gin zaleciła mi ostatnie 3 miesiące z Duphastonem i jeśli to nie pomoże to badania w Invimedzie.Postanowiłam sobie dopomóc jeszcze Castagnusem i wiesiołkiem.Oto pytanie: Czy można brać Duphaston i Castagnus razem??

Mokka: GRATULUJĘ z całego serduszka !
Prześlij tu jakieś ciążowe fluidy może mi pomogą

No i ostatnio śniło mi się że karmiłam piersią mojego dzidziusiaah jak by było fajnie
Moonis17, nie dziekuję żeby nie zapeszyć Na pytanie niestety nie potrafię Ci odpowiedzieć ale przesyłam fluidkiMasę fluidków: magia::magi a:
Stary 2012-07-14, 22:25   #3747
Szejda
Rozeznanie

No nareszcie chwila spokoju, można usiąść na spokojnie i poczytać co tu naskrobałyście i widzę,bardzo dobre wiadomości
Mokka bardzo sie cieszę, że Wam się udało Tak po ciuchu podejrzewałam, że będzie kolejna ciąża i jest. Ładnie nam się lipiec zaczyna, oby tak dalej
Mnie pobolewa brzuch jak na @ i mam wrażliwe sutki, @ powinnam dostac w poniedzialek ale wcale na nią nie czekam
Wczorajsza imprezka się udala, było bardzo fajnie i wesoło a jutro jadę z Tż i znajomymi nad morze. Tż z koleżanka jadą służbowo a reszta tak przy okazji Szkoda tylko, że nie będzie pogody ale to nic towarzystwo też sięliczy
Mokka jeszcze raz gratuluje, juz sobie wyobrażam jaka musisz być szczęśliwa
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 22:45   #3748
pszczoua
Zakorzenienie

Mokka gratulacje Czy mi dobrze świta, czy to właśnie Ty wspomagałaś staranka clo? Jeśli tak to jesteś moją nadzieją
Stary 2012-07-14, 22:59   #3749
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
No nareszcie chwila spokoju, można usiąść na spokojnie i poczytać co tu naskrobałyście i widzę,bardzo dobre wiadomości
Mokka bardzo sie cieszę, że Wam się udało Tak po ciuchu podejrzewałam, że będzie kolejna ciąża i jest. Ładnie nam się lipiec zaczyna, oby tak dalej
Mnie pobolewa brzuch jak na @ i mam wrażliwe sutki, @ powinnam dostac w poniedzialek ale wcale na nią nie czekam
Wczorajsza imprezka się udala, było bardzo fajnie i wesoło a jutro jadę z Tż i znajomymi nad morze. Tż z koleżanka jadą służbowo a reszta tak przy okazji Szkoda tylko, że nie będzie pogody ale to nic towarzystwo też sięliczy
Mokka jeszcze raz gratuluje, juz sobie wyobrażam jaka musisz być szczęśliwa
Szejda No co tu dużo mówić... jestem bardzo bardzo szcęśliwa Choć nadal chyba jakoś nie w pełni świadoma tego co się własnie dzieje Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie nasze kochane staraczki

A któraś nie miała już w ten weekend testować? Dzastin, może Ty?

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Mokka gratulacje Czy mi dobrze świta, czy to właśnie Ty wspomagałaś staranka clo? Jeśli tak to jesteś moją nadzieją
Tak pszczoua, brałam clo przez ostatnich kilka cykli. No a w tym udanym jeszcze zastrzyki z gonalu Oj, kosztował nas i nerwów i pieniążków ten cykl, ale było warto

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Dziewczyny... tak sobie patrzę na swój podpis i na tego skaczącego zielonego stworka obok napisu "II kreski" i nadal nie wierzę, że to mój podpis To się dzieje naprawdę? Jeszcze niedawno jak widziałam taką informację w podpisie tych staraczek, którym już szczęśliwie się udalo, to ściskalo mnie w żołądku i zastanawiałam się czy mi też kiedyś będzie dane dać taki podpis I udalo się Dlatego calym serduszkiem jestem ze wszystkimi naszymi staraczkamiKocha ne - wiara czyni cuda... naprawdę
Stary 2012-07-14, 23:02   #3750
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

mokka wcale ale to wcale Ci sie nie dziwie i podejrzewam, ze sama tez nie potrafilabym uwierzyc a powiedz mi ja wyglada sprawa ze sluzem? jest go wiecej teraz czy norma?

ja jutro(nie)czekam na @... jesli sie nie pojawi, to zatestuje w poniedizalek albo wtorek...

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości