|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Witam sie i ja,
pospalismy dzisiaj do 11:30, sama nie wiem dlaczego tak dlugo. Od wczoraj mecze sie z pecherzem i dzisiaj juz nie dalam rady i wzielam antybiotyk Emilko, gratuluje Lenki, jest przesliczna! Cytat:
Ja to samo. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
kasiunia, my już z moim posprzątaliśmy
i wózek już rozebrany się moczy nikita, dzięki jeszcze się utulam do snu , czytając was ![]() mam pytania dwa: 1. wiecie od którego miesiąca życia można używać kosmetyków z rossmana, babydream? 2. jak powinno się dziecko przewozić w foteliku na samym początku, z tyłku i z nim siedzieć? nie siedzieć ? czy z przodu?
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
W domku już
![]() Byliśmy z mamą na chwilę na działce..mnie senność trochę minęła...ale powieki nadal ciężkie...
|
|
|
|
#2854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, no dobra, będę z nim
a mały ma być przodem czy tyłem? Jak to było, wiem że od czegoś to tam zależy ale zapomniałam totalnie.---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- siedzimy na rogówce sobie, każde ze swoim laptopem od czasu do czasu ktoś coś do siebie powie i piszę do TŻ na gadu "a zrobisz mi spa dziś?" , a o się na mnie popatrzył, pochalał po nóżce bo do niej sięga i odpisuje.... "zrobię...." ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- http://allegro.pl/show_item.php?item=2435292950 i pomóżcie mi wybrać wzór proszę
|
#2856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uhuhuuu szykuje sie romantiko wieczor! ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
a Wy Nikituś, co będziecie ciekawego robić w ten sobotni wieczór?
![]() Cytat:
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, ja też czasem lubię takie wieczory dla siebie... takie totalnie dla siebie samej...
jakbyś się jednak nudziła zapraszam do nas na SPA ![]() współczuję problemów z pęcherzem...
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee
Strong fotelik z dzidzią montuje się z tyłu samochodu, tyłem do jazdy...a ty siedzisz z nim... |
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Ale bym zjadla takiego gorfa jak Bika wklajala na FB!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#2862 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35290513]Mnie też się wydaje, że nie tyle się zapomina, co uznaje się, że ból nie był ważny, bo najważniejszy jest efekt, czyli dziecko
![]() Ależ się pogoda zepsuła, gdzie to lato? [/QUOTE]u mnie to nie ma lata ![]() Cytat:
Cytat:
![]() sto lat Mam katar Wyspalam sie ale jeszcze 1 nocka.
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Blondasku, dasz radę
jedna nocka zleci ![]() dzięki maleństwo ![]() Nikita, a bo ja nie wiem co potem będzie ale jak SPA robimy to jest zawsze kulturalnie, potem ewentualnie się to zmienia :d
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Tak patrzę, że mamy bardzo intensywny poniedziałek...
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
I szkolenie mam we wtorek...jak ja to lubie Heh Strong mozesz dopisac
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
ja 1,5
, ale jechac trzeba
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski!
Na wstępie gratulacje dla Malensstfa! Mówiłam, że obronisz mgr bez mrugnięcia! Nikita, strasznie współczuję kolejnych przebojów z pęcherzem ![]() Muszę powiedzieć, że od ostatniego antybiotyku - odpukać!! - u mnie cisza. Oby jak najdłużej ![]() Ech, czytałam wszystko, ale totalnie nie pamiętam co miałam napisać ![]() Madzia, cudna Majka! Zgadzam się, że niektóre noworodki niestety, ale są brzydkie... Ale czy zauważyłyście, że wszystkie nasze wątkowe dzieciaczki są śliczne? Szansa, że i moje będzie Wczorajszy dzień zleciał migiem. W pracy ogrom zajęć, po pracy pojechaliśmy do Rossmanna i zostawiliśmy ogromną kwotę Ale pani w kasie była niesamowicie miła i dostałam za grosz Gillette Venus Vibrance i do tego 4 wkłady ). Także miłe zaskoczenie No i muszę się pochwalić, że zmieniłam tel - aktualnie mam białego Samsunga Ace 2, także będę już Was non stop podczytywać, nie będę musiała mężowi zabierać telefonu A sam tel jest cudny ![]() Od poniedziałku zastępuję koleżankę przez 2 tygodnie jej urlopu, a jej zajęć jest chyba jeszcze więcej niż moich I nie, zwiększenie obowiązków nie wiąże się ze zwiększeniem $ Plany na sobotę? Aktualnie mąż poszedł biegać, ja się wykąpałam i wypachniłam, i chyba poszukam jakiegoś filmu na wieczór i zrobimy sobie seans. Strong, zazdroszczę SPA! ![]() Miłej soboty!
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby,
a pamietasz moze jaki antybiotyk bralas na ten pecherz? I jak dlugo trwala kuracja??? Agnusek, usiluje sciagnac te cwiczenia Chodakowskiej ale sa tylko na Chomiku a moj chomik za maly na tyle kilobajtow, buuuuu. A z kartka mi sie cwiczyc nie chce szczerze powiem. |
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
ej!!!!!!
co mi nikt nie pisze, że będzie new baby i zazdroszczę
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, powiedz koleżance że musi Ci jakiś ułamek wypłaty odpalić za solidne zastępstwo
a ten samsung mi się bardzo podoba również zapraszam na SPA, skoro się już wypachniałaś, to nasze masaże już Cię tylko dopieszczą Nikta może też wpadnie ![]() Blonde, dopisałam kochana ![]() Maleństwo bardzo intensywny poniedziałek na niedziele jeszcze mamy ciszę wpisze wszystkim "wątkowy odpoczynek" ![]() Nikita, Twoje szkolenie też dopiszę walnij mi tylko jakiś szczegół ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Kaska87, Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- kobietki, robimy sałatkę z TŻ i miał otworzyć puszkę, no i próbuje naszym zepsutym otwieraczem (osz, co on się na marudził), potem nożem (osz, jakie one tępe!), idzie do rodziców po otwieracz (osz! oni nie mają).... no to bierze kasę i krzyczy mi "Dziubek, jadę do tesco po otwieracz"... a ja biorę pierwszy lepszy nóż, wbijam, poszarpałam trochę i sałatka już stoi i pachnie a TŻ pewnie jeździ gdzieś po sklepach i otwieracza szuka a swoją drogą, zaczęło padać i wszystkie części wózka musieliśmy do domu wnieść, suszy się to na stelażu z wózka i wygląda jak potężna seledynowa bryła
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym totkiem to sie usmialam ![]() Ja wszystkie puszki otwieram nozem
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde, jak się chce to wszystko idzie
ale chłop mój chyba jakiś dziś nie ogarnięty ![]() i niech mi ktoś powie że kobieta, potrzebuje mężczyzny chyba tylko do seksu, przecież ja jestem samowystarczalna ![]() żartuję oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- spadam pod prysznic z żyletką, pozbyć się gąszczu bo jeszcze się TŻ przy masażu łydek zaplącze trochę mi to napewno zajmie bo jakoś tak mi się ciężko schylać hihi
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo dziś powtórka z rozrywki
po wizycie w Piotrze i Pawle mam to (polecam, bo ma taki troszkę pszeniczny smak ):I do tego fryteczki z sosikiem czosnkowym
|
#2875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strong jestem za tym wpisem niedzielnym! ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
Ale kusisz!! Ale to nie jest chyba jeszcze taka zwykła Bavaria tylko ta inna?? ![]() Czyli mam otwierać zaraz butelkę??
|
||
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kule kazdy TZ jest taki sam, moj tez zawsze znajdzie jakis problem ze to nie idzie czy to nie idzie a ja wezme, walne i otwarte.
|
|
|
|
|
#2877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Chodakowską... Kurcze, mam ten trening (piszesz o tym pierwszym?) - nie masz może jakiegoś miejsca w sieci? Wrzuciłabym Ci. Ja niestety nie mam. Z tego serwera, na którym jest blog, chyba nie można ściągać ![]() Cytat:
![]() Na SPA się wpraszam - tylko obawiam się, że dojechałabym w środku nocy ![]() Cytat:
(chyba nadrabia ostatnie kilka lat, kiedy przez hormony absolutnie nie miałam żadnych chęci ). I coś ostatnio daleko mu po Durexy Fakt, nie staramy się i to jeszcze nie ten najwłaściwszy czas, ale uznaliśmy "co ma być to będzie" To chyba też oznaka tego, że dojrzeliśmy do tej decyzji
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, pisalam o tym pierwszym treningu (chociaz chcialabym miec oba), nie mam zadnego miejsca w sieci (oprocz chomika) bo ja z technika to jestem na bakier tak troche. Na jej blogu jest tylko wersja na kartce ale nie ma video, na YT tez nic |
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza...
|
|
|
|
#2880 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
nadrobilam Was.. Malenstwo gratuluje obrony ![]() My wczoraj z synkiem spedzilismy taki milusi dzien bylismy na basenie synek na poczatku nie chcial wejsc do wody bo ciagle mi gadal ze sie boi... ale z bracmi jakos go przekonalismy...aaa i wiecie co trafiłam pod nozyczki..... ale nie żałuję czuję się super w tej fryzurce... moze jutro wrzuce foto... mezowi sie srednio podoba ale co tam włosy odrosną![]() potrzebowalam tej zmiany dzis za to kiepsko sie zaczal dzionek najpierw klotnia z Tz a pozniej klotnia z bylym facetem Tesciowej nosz cholera dzis tak go postraszylam ze nie zadzwonil jak narazie ani razu a wczesniej po 20 razy co chwila dzwonil.... dluga historia..
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

jeszcze się utulam do snu , czytając was
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

[/QUOTE]
Mówiłam, że obronisz mgr bez mrugnięcia! 

Ale pani w kasie była niesamowicie miła i dostałam za grosz Gillette Venus Vibrance i do tego 4 wkłady
). Także miłe zaskoczenie
A sam tel jest cudny