|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
hej dziewczynki, witam sie i ja w nowym watku bedac juz CYCOLINA
boli jak cholera kiedy przestanie?koszmar..... nie chcialam pisac zeby nie straszyc aniki, kochana powodzenia nie wiem czy bym sie zdecydowala drugi raz na operacje wiedzac o tym cholernym bolu (((( nie chce nikogo straszyc bo kazdy ma inaczej mysle ze duzy implant robi swoje. KIEDY PRZESTANIE BOLEC?dziekuje za kciuki ![]()
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
I ja sie witam w nowej czesci
Myaowka ![]() ![]() SUPERANIKA Tradycyjnie trzymam kciuki OLIVKA kochana cycolinko Bol szybko minie, dasz rade
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny w nowym wątku
Nareszcie Olivka już z nami spowrotem jako CYCOLINKA Jak pisała tu któraś z nas po 6 dobie jest coraz lepiej... Hey Myu wysłałam prośbę o przyjęcie do klubu czy mogę liczyć, że się tam dostanę
Mentor HP 300, 325 ml okrągłe, dr A.K. 2.05.2012 ![]() ![]() Edytowane przez beatabo1986 Czas edycji: 2012-07-15 o 09:37 |
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Rowniez witam wszystkie kobitki
Oliwko super ze sie odezwalas dasz rade my babki to silne bestie ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Aniko oczywiscie trzymam za Ciebie kciuki rownie mocno jak za Oliwke ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- jako ze jestem ostatnia na liscie zgodnie z zasadami zajme sie wyliczanka ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- anika75 16.07 - 2![]() madziullasz 19.07 - 5![]() kasikkk87 23.07 - 9![]() patrycjaw1989 02.08 - 14![]() Sif 20.08 - 37![]() Lenkii 06.09 - 61![]() Alex0912 12.11. - 109![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Jakos dziwnie wyjdzie w tej wyliczance , ze jak bedzie 1 dzien to juz bedzie ten dzien operacji
|
#65 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka- czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiększaniu piersi cz.8
Witam,
Ile nosiłas stanik? Jestem już 2gi miesiąc po operacji i już nie mogę się doczekać aż zdejmę stanik i założę koszulkę.... ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Jestem posiadaczką tych samych implanów - jaki rozmiar Ci wyszedł? Jestem 2 miesiące po operacji i już mnie korci aby włożyć normalny stanik.... ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
Musi boleć - jak boli to znaczy że się nerwy odbudowują i będzie czucie w piersiach - mnie nawet 2gi miesiąc po operacji nie raz zaboli...ale po 6 dobie jest już coraz lepiej - także bądź cierpliwa....będzie dobrze
|
||
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaraz wrzucę do albumiku mój nowy zakup tym razem z Gorsenija właśnie parę dni temu zauważyłam, że coś słabo czuję swojego lewego cycunia, na początku czułam je normalnie, a teraz lewego nie czuję, ale może to wpływ tego, że zbliżał mi się okres i teraz jestem w trakcie. Może to powoduje, sprawdzę jak już mi się skończy, ale dziwne bo prawego czuję normalnie
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Witam
wszystkich serdecznie
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Melduję sie na posterunku
.... Świetny początek ![]() OLIWKA gratuluje |
|
|
|
#69 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bedzie juz coraz lepiej a za pare dni zapomnisz o bolu a cycki zosana hehe... ![]() :
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-07-15 o 13:03 |
|
|
|
|
#70 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja prawie 5miesięcy po już jestem i powiem Ci szczerze, że nie pamiętam jak bolało tzn. wiem, że bolało i na tamtą chwilę w życiu bym się nie dała drugi raz pokroić a teraz bym się dała ![]() pamiętaj BÓL MINIE A CYCUSZKI ZOSTANĄ
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() : pala: nie strasz Ból jest do przeżycia a jakie beda piekne cyckiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiii tzn SĄ... SĄ SĄ SĄ łojezu już nie mogę wytrzymać z ciekawości Tyle czekania i juz jesteś PO... nie do wiary!Weź się naszpikuj lekami przeciwbólowymi i się oszczedzaj! ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- a ja mam kupione bilety już do Wiednia! czeka mnie 18 godzin w busie , gdansk-warszawa , warszawa -wiedeń. Niestety bede w Warszawie tylko 2 godziny wiec nie spotkam sie z warszawskimi syrenkami ...z bimbałami chyba ze w poniedziałek bo bede wracac ![]() Mya reflektujesz? Ale bedą jaja w tym busie, bo jade z moim friendem a z nas jest taki duet że cały czas będzie a samolotem byłoby drooogo. 800zł wiec jade busiakiem.
Dance like a Queen Fight like a King! - 18.04.2011 Dr ES 325 Hp ESy florESy (.)(.) Edytowane przez gwendolinka Czas edycji: 2012-07-15 o 14:06 |
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ,rowniez witam w nowym watku
gratuluje Olivce ![]() moze malo sie tu udzielam ale czytam was codziennie ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- narazie jestem w fazie szukania i zbierania kaski, ale chcialabym juz w sierpniu umowic sie na konsultacje i wiedziec na czym stoje. no chyba jednak chce w warszawie bo mam najblizej do rodzinnego domu... musialaby tez jednak powiedziec mamie bo musialaby mi pomoc z dziecmi no mnie troche podopieszczac
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja
Oliwka gratuluje nowego nabytku zdrowiej, a mi zostały już tylko 2 tyg. w poniedziałek idę już na badania i boje sie że źle mi wyjdą bo byłam teraz chora i dostałam diete: ziemniaki, ryż, białe pieczywo i herbata, staram się teraz nadrabiać ale nie wiem co z tego wyjdzie....poza tym miałam leki przeciwhistaminowe i nie wiem czy to że je brałąm w tak krótkim okresie od op. nie będzie problemem , naszczęscie już się wykurowałam i po pokrzywce ani śladu w czwartek jade na powtorna konsultacje to zapytam pani dr. nastepnym problemem jest upominajaca sie co jakis czas 8-emka rośnie, rośnie spokuj na 3 miechy po czym znowu zaczyna sie wybijać ach.....ale to napewno stan kilku dniowy i przejdzie do op i będę walczyło o swoje 380 a co duża jestem to mi wolno i oczywiście POWODZENIA ANIKA
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi następny spontan szalona kobieto dryndnę dziś to pogadamy.Anika -dziękuje za teblki Olivko- I tak w ogóle witam wszytskich gorąco
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
mam kilka opcji dwoch dr CH..., (mialam nie pisac nazwisk) mam nadzieje ze wiecie o kogo chodzi i mi doradzicie
no i jeszcze ze dwie kliniki ... musze sie na dniach zdecydowac bo czas leci...
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Też uważacie że reklamy podpasek są starszne? A już always i to "śpiewanie" powoduje, że mam ochotę przelączyć kanał...
Masakra.Ja jade dopiero w czwartek a wracam w poniedziałek Zaladuje Cię do walizki
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc kochane
![]() nafaszerowałam sie tabletkami i weszlam do Was na chwilke na tabletkach czuje ulge ale potem koszmar...licze ze z dnia na dzien bedzie lepiej. Plus to to, ze przesypiam cale noce![]() Cycuchy widzialam i kocham je ![]() Gwen zdjęcia beda pewnie w piatek bo stanika nie sciagm grzeczna dziewczynka ze mnnie ![]() ale mam pytanie reka mi spuchla jak balon, dzwonilam do doktora mowil ze musze wiecej sie ruszac no ale latwo powiedziec hehe jak wszysko ciagnie i boli czy to normalne z ta reka???
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) albo nawet nic nie musisz brać i pompować ręką- zaciskać pięść i puszczać, tylko tak pomalutku (2sec w jedną 2sec w drugą stronę )
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takiego gniotka i go sciskam mam nadzieje ze cos da ![]() Kochane uciekam bo juz bol powraca ![]() ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() ![]() ![]()
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Wrzucam poprawioną wyliczanke
![]() anika75 16.07 - Juz jutro!!!! Trzymamy kciuki!! ![]() madziullasz 19.07 - 4![]() kasikkk87 23.07 - 8![]() patrycjaw1989 02.08 - 18![]() Sif 20.08 - 36![]() Lenkii 06.09 - 53![]() Alex0912 12.11. - 109![]()
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Olivko, gratulacje
Anika powodzenia jutro -trzymam kciuki |
|
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam opuchnięta rękę jeszcze w szpitalu, pani dr kazała mi ją trzymać wyżej, tzn opierałam ją łokciem na łóżku a dłoń u w pionie do góry i właśnie zaciskanie i puszczanie pięści pomagało. No i w miarę możliwości spaceruj po domku. Jak ze szpitala wychodziłam to lekarz zalecał, żeby się ruszać, nie leżeć.
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Witam również w cz8!!!Super Olivko,że już masz to za sobą.Jutro skreślimy Anike i moja kolej.Ja najbardziej się boję jak sobie poradzę gdy Maz wyjedzie,będzie to 2 tyg po zabiegu.
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Powodzenia Aniczko
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
A teraz zadam Wam pewnie jedno z durniejszych pytań: czy w trakcie zabiegu ma się na sobie majteczki? Ostatnie zabiegi jakie przechodziłam dotyczyły porodów a tam siłą rzeczy ich nie było....
|
|
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem 2gi miesiąc po operacji i jeszcze noszę triaction z Triumpha - z tym że produkują od 70podbiustem, ale to sportowy stanik więc guma trzyma pod biustem. Zastanawiam się ile jeszcze musze odczekać, aby włożyć normalny stanik z fiszbinami. Gdzie kupujesz staniki? Z małym obwodem pod biustem jest niemały problem. Co do bólu - mnie boli na niepogodę - taka ze mnie pogodynka
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bez fiszbin swego czasu fajne w esotiq znalazłam takie dla mam karmiących, a teraz lekarz pozwolił mi już nosić fiszbinki narazie kupuję je na internecie na nihtlady.pl albo na gortex.com.pl jak się wymierzę to pasuje idealnie z tych ich tabel 65 h właśnie
|
|
#89 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mialam majteczki jak sie kladlam na lozkoPisze tak zartobliwie, bo moj TZ mi wkrecal, ze nigdy sie nie dowiem co robil lekarz kiedy spalam
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mojego kolegi kolega jest chirurgiem i czasem coś opowie temu mojemu koledze Ale spoko, mówił tylko o "oglądaniu" Anika powodzenia jutro!!!!!! Olivka super że jesteś zadowolona z cycków, a boleć musi, taki lajf Ale z każdym kolejnym dniem będzie coraz lepiej, ból będzie mniejszy, a cycki piękniejsze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

(((( nie chce nikogo straszyc bo kazdy ma inaczej mysle ze duzy implant robi swoje. KIEDY PRZESTANIE BOLEC?
Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi
Bol szybko minie, dasz rade
Mentor HP 300, 325 ml okrągłe, dr A.K. 2.05.2012 
anika75 16.07 - 2