Slimex 15 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-13, 17:16   #1591
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

Witam wszystkie sibumki i oczywiście Ciebie kochana aditko ha ha

Mam na myśli NenkaEr

jak tam piątek wam mija Troszkę się schłodziło , i wreszcie jest czym oddychać ufff

Co do chęci podjadania słodkiego- już nie ma u mnie i cieszy mnie to. Chyba ten etap pszeszłam , choć lepiej nie wywoływac wilka z lasu. Jestem teraz ciekawa na co tym razem przyjdzie chcęć

Kiedy urlopy zaczynacie? i gdzie jedziecie pokazywac swoje piękne walory?

pozdrawiam i piszcie jakie efekty bo nic nie piszecie o postępach
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 17:43   #1592
tina86
Przyczajenie

Czy mogę prosić o namiary na sprawdzonego sprzedawcę? Czy kupował ktoś może u karinax178 lub malzenstwo40?
tina86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 21:44   #1593
marika39
BAN stały

Tu raczej nikogo takiego nie znajdziesz. Poza tym jeszcze nie słyszałam o takich osobach, a z tego co się czyta w necie- nie za ciekawe- bo wrażenie jest takie , jakby sobie sam ktoś pisał opinie.
Stary 2012-07-13, 22:33   #1594
Nemezis0810
Raczkowanie

Hej,
Ale kołomyja u mnie. W pracy masakra, jedna z koleżanek prawie położyła nam projekt.
Nie chce mi się jeść, waga leci w dół. Komplementy sypią się dookoła.
Jutro rano wyprawiam synów z moimi rodzicami nad morze na tydzień.
Obecnie na wadze mam 95, ale mam też @, więc może mniej. To opakowanie zaczynałam z wagą chyba 99,8.
Gosik, którą mamy teraz tabletkę na tapecie.
A tak poza tym ja też muszę już zamówić Si...x, i co teraz bez KZ? Jakieś koncepcje?
Nemezis0810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 23:28   #1595
miks23
Przyczajenie

co teraz bez kz kto ma pomysl
miks23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 07:06   #1596
marika39
BAN stały

błąd błąd i jeszcze raz błąd w texcie

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-07-18 o 05:40 Powód: błąd się wkradł:)
Stary 2012-07-14, 09:07   #1597
Nemezis0810
Raczkowanie

Marika ja się absolutnie z tobą zgadzam.
A tak w ogóle to pewnie nie ma co obecnie do niego pisać? Niewiadomo bowiem ile może potrwać ta przerwa.
Już niebawem powinnam dokonać zamówienia.
Marika a jak u Ciebie? Jak idzie, te 1,5 kg bardzo Cię zmartwiło?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-14, 11:44   #1598
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nemezis0810 Pokaż wiadomość
Marika ja się absolutnie z tobą zgadzam.
A tak w ogóle to pewnie nie ma co obecnie do niego pisać? Niewiadomo bowiem ile może potrwać ta przerwa.
Już niebawem powinnam dokonać zamówienia.
Marika a jak u Ciebie? Jak idzie, te 1,5 kg bardzo Cię zmartwiło?

Witaj kochana

No ale delikatnie daję sobie radę, tak myslę że będzie dobrze

A co u Ciebie? jak samopoczucie?

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-07-18 o 18:02
Stary 2012-07-14, 15:53   #1599
77magdzia
Przyczajenie

Witam Was drogie forumowiczki,jestem tu nowa,dotychczas tylko czytałam Wasze wpisy.
Czy możecie mi podać namiar na sprzedawcę?Co polecacie?2 lata temu byłam na zel.15,waga pokazała upragnioną 7 z przodu ale teraz jest klęska-dlatego proszę o pomoc
77magdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 16:00   #1600
gosik39
Przyczajenie

dziewczynki
U mnie na liczniku dziś rano 92 kg czyli po 16 tabsach spadło 3,600 ale jakoś tego nie widzę i nie odczuwam samopoczucie ok ,tyle że zrezygnowałam z kawy bo ciśnienie podskakiwało mi w górę i ból głowy towarzyszył po wypiciu ,teraz od kilku dni nie piłam i ok

Marika zgadzam się z tobą pozdrawiam

wszystkim super spadków i miłej soboty a jeszcze lepszej niedzieli
gosik39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 16:22   #1601
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gosik39 Pokaż wiadomość
dziewczynki
U mnie na liczniku dziś rano 92 kg czyli po 16 tabsach spadło 3,600 ale jakoś tego nie widzę i nie odczuwam samopoczucie ok ,tyle że zrezygnowałam z kawy bo ciśnienie podskakiwało mi w górę i ból głowy towarzyszył po wypiciu ,teraz od kilku dni nie piłam i ok

Marika zgadzam się z tobą pozdrawiam

wszystkim super spadków i miłej soboty a jeszcze lepszej niedzieli

Witaj , po takim czasie brania i dalej skacze ciśnienie? Czy leczysz sie może na nadciśnienie?

Dziwne , bo powinno juz sie wyregulować no chyba że palisz?

Co do spadku kg dobijesz do 5 kg , czyli norma.
Gratuluje i pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-14, 19:43   #1602
marta_mala1982
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
Witaj , po takim czasie brania i dalej skacze ciśnienie? Czy leczysz sie może na nadciśnienie?

Gratuluje i pozdrawiam
Witam
jestem tu nowa i troszkę wam zazdroszczę że tak się fajnie wspieracieja mam 15kg za dużo czy macie kogoś sprawdzonego zeby kupić? troszkę się boje brac od osoby z ogłoszenia
marta_mala1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 19:48   #1603
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez marta_mala1982 Pokaż wiadomość
Witam
jestem tu nowa i troszkę wam zazdroszczę że tak się fajnie wspieracieja mam 15kg za dużo czy macie kogoś sprawdzonego zeby kupić? troszkę się boje brac od osoby z ogłoszenia

Witaj , ja miałam więcej

Fajnie by było pomóc, ale jak na razie ja nie jestem w stanie udzielic info..

Wszyscy się boją brać z ogłoszeń , ale innej opcji nie ma .
Stary 2012-07-14, 20:12   #1604
zegda
Raczkowanie

GG do zegda

Och w końcu dowlekłam się tutaj .Witam Was
U mnie od tygodnia nic w dół jakoś ostatnio jestem ospała .
Cholerka no musi coś się ruszyć

Dwa dni temu córka bez mojej zgody wzieła tabletkę sibu , oczywiście nie przyznała się . Rano godz 5 -a ,a ona jest w naszej sypialni wściekła i mówi : w ogóle nie mogłam spać całą noc , a co jest najdziwniejsze ze nie jestem senna ...
Nie połączyłam faktów ,a ona przyznała się dopiero na drugi dzień gdy pojechałyśmy na zakupy, gdy ta podarła do sklepu po wodę bo z pragnienia nie mogła wytrzymać
zegda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 21:03   #1605
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zegda Pokaż wiadomość
Och w końcu dowlekłam się tutaj .Witam Was
U mnie od tygodnia nic w dół jakoś ostatnio jestem ospała .
Cholerka no musi coś się ruszyć

Dwa dni temu córka bez mojej zgody wzieła tabletkę sibu , oczywiście nie przyznała się . Rano godz 5 -a ,a ona jest w naszej sypialni wściekła i mówi : w ogóle nie mogłam spać całą noc , a co jest najdziwniejsze ze nie jestem senna ...
Nie połączyłam faktów ,a ona przyznała się dopiero na drugi dzień gdy pojechałyśmy na zakupy, gdy ta podarła do sklepu po wodę bo z pragnienia nie mogła wytrzymać

Hej , czasami przestój bywa nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Ale się ruszy!!

A co do córki ile ma lat? Dlaczego wzięła? Prze pomyłkę czy dla sprawdzenia co mam bierze?

Ciesz się , że tak się to skończyło
Stary 2012-07-14, 23:33   #1606
Darkena
Raczkowanie

marika39 wyczuwam, że jesteś w posiadaniu jakiś tajnych informacji na temat KZ Żartuję oczywiście, ale chciałabym wierzyć, że będzie tak jak mówisz czyli że wszystko niebawem wróci do normy i KZ zacznie realizować zamówienia. Pal licho tą kasę, ale skąd tu wziąć innego sprawdzonego sprzedawcę? W necie aż roi się od oszustów. Mam nadzieję, że KZ nie ma żadnych kłopotów...
Darkena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 01:07   #1607
Nemezis0810
Raczkowanie

Hej,
Marika rozumiem Cię, w takiej sytuacji każdy kilogram jest na wagę złota. Ale osiągnęłaś już tak wiele, że takie zmiany o 1,5 kg to dla Ciebie nic. Jesteś nie do zdarcia.
U mnie samopoczucie jest ok. Zmuszam się do jedzenia. Czuję, że żołądek pusty, ale nie mam na nic ochoty. Jem malutki, ale często. Po 16 mam 5 kg na minusie.
Dziś moi synowie wyjechali z dziadkami nad morze. Pól roku czekałam na ten tydzień. Nie mamy bowiem na codzień czasu z mężem pomyśleć tylko o sobie i nacieszyć się sobą. Myślałam, że wreszcie na chwilę przestaniemy być rodzicami i znowu będziemy tylko dla siebie.
Myliłam się. Mój mąż nie miał ochoty nigdzie pójść, pojechać, wyrwać się. Oczywiście powiedział, że on pojedzie tam gdzie ja chcę, ale jemu to i tak nie sprawi przyjemności. Zrobi to dla mnie. No cóż spotkałam się z przyjaciółmi. Nawet nie obchodziło go gdzie jestem i kiedy wrócę.
Dotarło do mnie, że jedyne co nas łączy to dzieci. Jak wyjechały to mam wrażenie, że to współlokator a nie mąż.
Sorry, że Wam przynudzam, ale tak jakoś muszę się wygadać. Cały tydzień przed nami. Chyba jutro przeprowadzę się do rodziców - są nad morzem z moimi dzieciakami to będę miała tydzień tylko dla siebie. Jak wrócą to wrócę do domu i będziemy grzecznie udawać, że jest ok.
Buziaki dla Wszystkich walczących z kilogramami.
P.S wybrałam takiego faceta pomimo, że wiedziałam, że to nie jest mistrzostwo świata (ojciec najlepszy, wspólokator extra - sprząta, gotuje, zajmuje się dziećmi, ale mąż żaden).
doszłam ostatnio do wniosku, że skoro całe życie słyszałam od mamy: nie będziesz miała męża, nikt Cię nie będzie chciał, nikt się nie będzie z Tobą przyjaźnił - taka gruba, śmierdząca (nie wiem dlaczego wszyscy myślą, że jak ktoś ma nadwagę to się z pewnością nie myje). I dlatego pewnie stwierdziłam gdzieś podświadomie, że na nic więcej mnie nie stać i nikt inny się mną nie zainteresuje i zostanę sama i nie będę miała dzieci. A że przy okazji go kochałam to uznałam, że te drobne niedociągnięcia to pestka i że i tak mnie zaszczyt kopnął, że w ogóle ktoś się zainteresował.
Dobra idę sobie.
Jutro będę pisała jedynie o efektach diety, obiecuję.
Buźka
Stary 2012-07-15, 05:47   #1608
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nemezis0810 Pokaż wiadomość
Hej,
Marika rozumiem Cię, w takiej sytuacji każdy kilogram jest na wagę złota. Ale osiągnęłaś już tak wiele, że takie zmiany o 1,5 kg to dla Ciebie nic. Jesteś nie do zdarcia.
U mnie samopoczucie jest ok. Zmuszam się do jedzenia. Czuję, że żołądek pusty, ale nie mam na nic ochoty. Jem malutki, ale często. Po 16 mam 5 kg na minusie.
Dziś moi synowie wyjechali z dziadkami nad morze. Pól roku czekałam na ten tydzień. Nie mamy bowiem na codzień czasu z mężem pomyśleć tylko o sobie i nacieszyć się sobą. Myślałam, że wreszcie na chwilę przestaniemy być rodzicami i znowu będziemy tylko dla siebie.
Myliłam się. Mój mąż nie miał ochoty nigdzie pójść, pojechać, wyrwać się. Oczywiście powiedział, że on pojedzie tam gdzie ja chcę, ale jemu to i tak nie sprawi przyjemności. Zrobi to dla mnie. No cóż spotkałam się z przyjaciółmi. Nawet nie obchodziło go gdzie jestem i kiedy wrócę.
Dotarło do mnie, że jedyne co nas łączy to dzieci. Jak wyjechały to mam wrażenie, że to współlokator a nie mąż.
Sorry, że Wam przynudzam, ale tak jakoś muszę się wygadać. Cały tydzień przed nami. Chyba jutro przeprowadzę się do rodziców - są nad morzem z moimi dzieciakami to będę miała tydzień tylko dla siebie. Jak wrócą to wrócę do domu i będziemy grzecznie udawać, że jest ok.
Buziaki dla Wszystkich walczących z kilogramami.
P.S wybrałam takiego faceta pomimo, że wiedziałam, że to nie jest mistrzostwo świata (ojciec najlepszy, wspólokator extra - sprząta, gotuje, zajmuje się dziećmi, ale mąż żaden).
doszłam ostatnio do wniosku, że skoro całe życie słyszałam od mamy: nie będziesz miała męża, nikt Cię nie będzie chciał, nikt się nie będzie z Tobą przyjaźnił - taka gruba, śmierdząca (nie wiem dlaczego wszyscy myślą, że jak ktoś ma nadwagę to się z pewnością nie myje). I dlatego pewnie stwierdziłam gdzieś podświadomie, że na nic więcej mnie nie stać i nikt inny się mną nie zainteresuje i zostanę sama i nie będę miała dzieci. A że przy okazji go kochałam to uznałam, że te drobne niedociągnięcia to pestka i że i tak mnie zaszczyt kopnął, że w ogóle ktoś się zainteresował.
Dobra idę sobie.
Jutro będę pisała jedynie o efektach diety, obiecuję.
Buźka

Witaj , jestem w szoku.

Dzięki za słowa otuchy z tymi plusowymi 1,5 kg, jak widać to nie problem ( chyba to chciałaś mi przekazać)

Po 1 dziwi mnie stwierdzenie Twoich rodziców. Dlaczego takie rzeczy wygadują do dziecka, szok.

Po 2 myślę, że skoro masz tak fajnego faceta , który zajmuję się domem , dziećmi, gotuje sprząta itp- (pozazdrościć). to znaczy że najzwyczajniej jest zmęczony tak jak nie jedna kobieta , która właśnie takie obowiązki wykonuje sama bez pomocy męża. I wydaje mi się, że najzwyklej w świecie jemu było potrzebna odskocznia , polegająca na zwykłym siedzeniu w domu w ciszy, bez wrzasków i robienia na czas kolacji.. i patrzeniu w telewizor z piwem w ręku -niz zabawa.

Sama napisałaś
Pól roku czekałam na ten tydzień. Nie mamy bowiem na codzień czasu z mężem pomyśleć tylko o sobie i nacieszyć się sobą
Nie pomyslałaś , że byc może chodziło o to żebyście razem spędzili czas w domu- tylko we dwoje ? A skoo Ty wyskoczyłaś z wyjściem z domu to chciał sie przychylić do Twojej propozycji?

Poza tym takie zachowanie to raczej pasuje do przemęczonej "kury "domowej a nie "koguta" . Ale z tego co piszesz , pełni wszystkie obowiązki , więc nie ma co narzekać.

Rzadko trafia sie ideał , zresztą odwrotnie również! ( w ogóle coś takiego istnieje) ?

Więc chyba nie ma czym sie przejmować, choć pewnie też by nas wszystkie zabolał to , że nie zadzwonił i się nie zapytał jak tam i co ?!

Ale to tylko facet !!! więc wszystko tłumaczy.
Nie masz tragedii, spokój i pomoc - to ważne. A reszta w tych czasach mało istotna.

Zazdroszczę !! pozdrawiam

---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Darkena Pokaż wiadomość
marika39 wyczuwam, że jesteś w posiadaniu jakiś tajnych informacji na temat KZ Żartuję oczywiście, ale chciałabym wierzyć, że będzie tak jak mówisz czyli że wszystko niebawem wróci do normy i KZ zacznie realizować zamówienia. Pal licho tą kasę, ale skąd tu wziąć innego sprawdzonego sprzedawcę? W necie aż roi się od oszustów. Mam nadzieję, że KZ nie ma żadnych kłopotów...

Oj!!! rozczaruje Cię- niestety nie!!nie

pozdrawiam

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-07-18 o 05:43 Powód: dopisek
Stary 2012-07-15, 09:28   #1609
gosik39
Przyczajenie

Cytat:

Gratuluje i pozdrawiam
Widzisz ani nie leczę się na nadciśnienie ani nie palę ,do niedawna jeszcze piłam kawkę co ranek i było ok .Nie wiem co jest przyczyną ale poczekam i zobaczymy jak dalej będzie ...

zegda no a ile córcia ma latek?Ja mam tabletki schowane i nikt nie wie że łykam

Nemezis0810 wiesz nie chce cię urazic ale mi się wydaje że teraz zachowujesz się jak samolubna .... posłuchaj co maż mówi ... powiedział ze pojedzie gdzie chcesz choć mu to nie sprawi przyjemnosci -ale dla Ciebie to zrobi ... kobieto z tego wynika że nie jesteś dla niego obojętna on chce odpocząć bo na co-dzień tyra a ty ? Może usiądźcie porozmawiajcie o waszym życiu czego kto oczekuje ,jak widzicie swój związek ?Nie polecam takiego przeniesienia się do mamusi a potem powrót jak gdyby nigdy nic ...jak dla mnie jest to postępowanie niedojrzałe
sorki ale takie moje zdanie mam za sobą 25 lat małżeństwa i naprawdę rożnie bywało i był taki punkt że prawie się rozstaliśmy ale daliśmy sobie szanse i przystaliśmy na pewne kompromisy i udało się życzę by i wam się ułożyło ....

marika hii zawsze byłaś i jesteś kompendium wiedzy na tym forum hiii i wszystkie myślą że jesteś pośrednikiem w sprzedaży tabsów:cojes t:

laseczki życzę wam pięknej niedzieli i dużych spadków wagi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 09:48   #1610
marika39
BAN stały

Cytat:
marika hii zawsze byłaś i jesteś kompendium wiedzy na tym forum hiii i wszystkie myślą że jesteś pośrednikiem w sprzedaży tabsów:cojes t:

laseczki życzę wam pięknej niedzieli i dużych spadków wagi

Ha ha ha , co to miało znaczyć? Skąd taki pomysł?
W przeciwieństwie do wszystkich dziewczyn, które w większości wchodzą na forum , napiszą 3-4 posty , dostana kontakt i uciekają.

A co do pośrednictwa- nic bardziej mylnego , nie wiem co to za firma, kto to KZ itp. Nic nie wiem , prócz tego co wy!!

Wszystko na ten temat . A pośrednikiem nigdy bym nie byłam - nie mam zamiaru brać odp. za to wszystko , mam jeszcze syna dla którego coś jeszcze mam do zrobienia na tym świecie

pozdrawiam laseczki

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

A Tobie Gosik życzę duuuużych postepów

zreszta wszystkim wam tego życzę

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-07-18 o 05:44
Stary 2012-07-15, 09:51   #1611
gosik39
Przyczajenie

Cytat:
Ha ha ha , co to miało znaczyć? Skąd taki pomysł?

Może takie wrażenie odnosicie, ponieważ ja najdłużej jestem i się udzielam. W przeciwieństwie do wszystkich dziewczyn, które w większości wchodzą na forum , napiszą 3-4 posty , dostana kontakt i uciekają.
A ja płynę samotnie na tej "tratwie" i co jakiś czas napotykam błądzące dusze, które czasami zostają na dłuższą chwilkę a i tak znikają

A co do pośrednictwa- nic bardziej mylnego , nie wiem co to za firma, kto to KZ itp. Nic nie wiem , prócz tego co wy!!
Różni mnie od was pewnie tylko to , że przeszłam przez wiele nicków pojawiających się na forum " odchudzających się" , które czasami zostawiają tutaj ślad w postaci postu !!!!

Wszystko na ten temat . A pośrednikiem nigdy bym nie byłam - nie mam zamiaru brać odp. za to wszystko , mam jeszcze syna dla którego coś jeszcze mam do zrobienia na tym świecie

pozdrawiam laseczki

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

A Tobie Gosik życzę duuuużych postepów

zreszta wszystkim wam tego życzę
Marika a tak na marginesie to można zapytać jak duży synuś ?
bo chyba ja najstarsza baba na tym forum hiiiiiiii
Stary 2012-07-15, 10:02   #1612
marika39
BAN stały

Cytat:
Marika a tak na marginesie to można zapytać jak duży synuś ?
bo chyba ja najstarsza baba na tym forum hiiiiiiii

Nie kochana, nie jestes samotna na tym forum. Juz nie będe pisać " stara baba" bo do tekich nie należymy
Więc "synuś" już w jego mniemaniu - synusiem nie jest . Tylko facetem , z rozumem chłopca 18 lat

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-07-18 o 05:45
Stary 2012-07-15, 10:08   #1613
nenkaEr
Raczkowanie

Witam dziewuchy
Ależ tu się pozmieniało,w końcu jakiś ruch powstałAle rozumiem,każda ma swoje życie i sprawyAle bardzo miły jest Wasz widok dziewczyny
Mariczko,bardzo dziękuję za zainteresowanie i pamięć,Ty tutaj to prawie jak nasza matka
A u mnie po staremu,to znaczy waga stoi a dzisiaj zauważyłam nawet że troszkę do góry poszła.Nie dużo bo pół kg ale to zawsze przygnębia,tym bardziej że jestem już po 26 tabletce adika i jakoś spektakularnych efektów nie było i niemaTo mnie martwi bo chyba za dużo nadziei pokładałam w tych tabsach i teraz powolutku jestem rozczarowana
Ale wykupię jeszcze jedno opakowanie i zobaczymy jaki będzie następny miesiąc...Może wtedy coś się ruszy..?Całuję
Wiecie co ale jestem świnia....Wlazłam teraz na to forum jak jakaś gruboskórna kwoka i zaczęłam pisać o sobie nie czytając za bardzo Waszych poprzednich postów.To dopiero samolubstwo!!!Macie dziewczyny naprawdę problemy czasem mniejsze,czasem większe a każda to różnie przechodzi.Jednak należą Wam się wielkie słowa pochwały,jesteście naprawdę dzielne..Ogromnie cieszy mnie fakt że poruszamy tu nawet tak osobiste sprawy i nie skupiamy się tylko na odchudzaniu.Tak więc piszcie o sobie śmiało,to jest taki rodzaj terapii.Ja też napiszę za jakiś czas o sobie-oczywiście jeśli ktoś będzie miał ochotę to czytać hhehehBuziaki kochane,pa!

Edytowane przez nenkaEr
Czas edycji: 2012-07-15 o 10:24
nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 10:11   #1614
gosik39
Przyczajenie

Cytat:
Nie kochana, nie jestes samotna na tym forum. Juz nie będe pisać " stara baba" bo do tekich nie należymy Jesteśmy w najlepszym wieku rozkwitania czy jak tam można to nazwać

Ja dobijam do Ciebie słoneczko 40 na karku także samotna nie jesteś

Więc "synuś" już w jego mniemaniu - synusiem nie jest . Tylko facetem , z rozumem chłopca 18 lat
haaaa to i tak młodsza ja juz odbiłam od czterdziestki wbrew pozorom na niku hiii mój najstarszy ma 25 24 i najmniejszy 19 hiiiiii
Mnie się wydaje że na forum większośc panienek zagląda co są z figurką a chcą mieć figurę modelki
Miło mi że jednak nie dokońca tak jest
Stary 2012-07-15, 10:12   #1615
zegda
Raczkowanie

GG do zegda

Cytat:
Hej , czasami przestój bywa nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Ale się ruszy!!

A co do córki ile ma lat? Dlaczego wzięła? Prze pomyłkę czy dla sprawdzenia co mam bierze?

Ciesz się , że tak się to skończyło
He he he, no ma 20 lat -sory nie dopisałam .Waży 64 kg i zobaczyła że sadło się wylewa
zegda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 10:48   #1616
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nenkaEr Pokaż wiadomość
Witam dziewuchy
Ależ tu się pozmieniało,w końcu jakiś ruch powstałAle rozumiem,każda ma swoje życie i sprawyAle bardzo miły jest Wasz widok dziewczyny
Mariczko,bardzo dziękuję za zainteresowanie i pamięć,Ty tutaj to prawie jak nasza matka
A u mnie po staremu,to znaczy waga stoi a dzisiaj zauważyłam nawet że troszkę do góry poszła.Nie dużo bo pół kg ale to zawsze przygnębia,tym bardziej że jestem już po 26 tabletce adika i jakoś spektakularnych efektów nie było i niemaTo mnie martwi bo chyba za dużo nadziei pokładałam w tych tabsach i teraz powolutku jestem rozczarowana
Ale wykupię jeszcze jedno opakowanie i zobaczymy jaki będzie następny miesiąc...Może wtedy coś się ruszy..?Całuję
Wiecie co ale jestem świnia....Wlazłam teraz na to forum jak jakaś gruboskórna kwoka i zaczęłam pisać o sobie nie czytając za bardzo Waszych poprzednich postów.To dopiero samolubstwo!!!Macie dziewczyny naprawdę problemy czasem mniejsze,czasem większe a każda to różnie przechodzi.Jednak należą Wam się wielkie słowa pochwały,jesteście naprawdę dzielne..Ogromnie cieszy mnie fakt że poruszamy tu nawet tak osobiste sprawy i nie skupiamy się tylko na odchudzaniu.Tak więc piszcie o sobie śmiało,to jest taki rodzaj terapii.Ja też napiszę za jakiś czas o sobie-oczywiście jeśli ktoś będzie miał ochotę to czytać hhehehBuziaki kochane,pa!

Ach Ty kochaniutka

NenkaEr dobrze że wpadasz i piszesz o sobie czyli kg . Po to tu jesteśmy - a dodatkowko dochodza inne problemy i super.

Teraz widze , że wahania kg i Ciebie dopadły ale nie przejmuj się - drgnie

trzymam kciuki i wracaj do nas szybciej i cześciej

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
haaaa to i tak młodsza ja juz odbiłam od czterdziestki wbrew pozorom na niku hiii mój najstarszy ma 25 24 i najmniejszy 19 hiiiiii
Mnie się wydaje że na forum większośc panienek zagląda co są z figurką a chcą mieć figurę modelki
Miło mi że jednak nie dokońca tak jest

Wiem kochana że mlodsza, ale co tam 4 lata. To że nick masz mylący- nie znaczy że nie wiem ile masz latek

I tu teraz z Toba sie zgodzę, co do małolatek , które widzą tylko jeden cel w tabl

A synów to masz uuuuu kawalerowie, idzie już któryś w żeniaczkę

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez zegda Pokaż wiadomość
He he he, no ma 20 lat -sory nie dopisałam .Waży 64 kg i zobaczyła że sadło się wylewa

Ma bardzo malutką wagę pozazdrościc

A nie wpadła na pomysł, żeby brać takie tabl?

Wiesz młodzież waży 50 kg i to ich zdaniem jest dużo , ale to już nie jest normalne. Nie ma co sie dziwić - dzisiejsze czasy , modelki, telewizja młodzież itp. wszystko ma wpływ

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-07-18 o 05:47
Stary 2012-07-15, 10:49   #1617
nenkaEr
Raczkowanie

No kochaniutka masz jak zawsze racjęDziękuję za milutkie słowa i postaram się tu bywać częściej i pisać.Życzę Wam wszystkim kochane słonecznej niedzielki,pa!

nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 10:53   #1618
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nenkaEr Pokaż wiadomość
No kochaniutka masz jak zawsze racjęDziękuję za milutkie słowa i postaram się tu bywać częściej i pisać.Życzę Wam wszystkim kochane słonecznej niedzielki,pa!

Nie ma za co kochana jesteśmy zawsze na posterunku jakby co

Miłej niedzieli Tobie również

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-07-18 o 05:48
Stary 2012-07-15, 11:10   #1619
Nemezis0810
Raczkowanie

Hej drogie towarzyszki,
Szanuję Wasze zdanie, jednak chyba muszę parę kwestii doprecyzować, bo chyba źle mnie zrozumiałyście.
Mój mąż nie tyra a ja myślę tylko o imprezach. Oboje zajmujemy się domem i dziećmi. Różnica jest taka, że on pracuje 5 godzin a ja 8 i jestem później w domu. Jak przychodzę to pierwsze to zabieram się za sprzątanie, dzieci itp. Napisałam, że mąż robi takie rzeczy, ale nie napisałam, że codziennie i tylko on się tym zajmuje, po prostu pomaga mi.
Gosik nie uciekam do mamusi, bo mamusi nie ma, dom jest pusty. Pomyślałam po prostu, że pare dni odpoczynku od siebie dobrze nam zrobi.
A jeśli chodzi o spędzenie czasu razem, to liczyłam na dowolną formę. Wieczór w domu we dwoje, super, ale na to też nie mogłam liczyć. Powiedział, że dla niego największa przyjemność to samotność i nie słyszenie mnie. To chyba jak mnie parę dni nie będzie to raczej zrobię mu tym przysługę.
Stary 2012-07-15, 11:27   #1620
zrazka
Przyczajenie

Witam ,

w zasadzie to tu nie pisałam chyba nigdy, ale za to pisałam na forum na stronce KZ pod innym nickiem , kurcze weszłam tam ostatnio bo chciałam zamówić sibu... i co okazuje się, że stronki nie ma :-(

Marika fajnie, że taka pełna optymizmu jesteś, ja niestety nie i wcale nie myślę, że KZ zawinął kase i uciekł ale wydaje mi się, że ma problemy z prawem i mam wielką nadzieję, że do nas wróci gdyż uważam go jako jednego z niewielu uczciwych i zdania nie zmienię i nie zmieniła bym nawet wtedy gdybym mu przelała kasę i towaru nie uzyskała, długo pracował na swoją opinię i nie sądze by sam z siebie to przekreślił , wydaje mi się, że to nie zależne od niego poczekam jeszcze ze dwa tyg jak nie będę się rozglądać za innym sprzedawcą ehhh

ja schudłam 13 kg ale troche to w czasie przeciągnięte bo ja nie odchudzam się na maxa tylko lajcikowo pozwalam sobie na conieco czasami i dzięki temu jak robie przerwe w braniu tabl to waga stoi mi w miejscu chociaż ostatnio apetyt mam jak głupia i muszę się powstrzymywać by lodówki nie wyjeść hahahah do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze jednych 13 kg ale marzenie ściętej glowy, chociaż mam zamiar od tego tyg zacząć chodzić na basen

postaram sie zaglądać od czasu do czasu ale zawalona pracą jestem i czasu mam malo niestety :/
zrazka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości