|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
hej hej
dzisiejsze śniadanie : kawa mrożona , 4 malutkie kromki ciemnego chleba z makrelą, i serkiem białym ze szczypiorkiem i rzodkiewką. na resztę dnia nie mam jeszcze pomysłu Cytat:
Ja też mam czasem ochotę na jakiś milutki wieczorem z tżem...ale zazwyczaj jest tak,że jak Oli już śpi, ja nie mam na nic sił to jest straszne! muszę zaczerpnąć więcej sił, tylko skąd? wcale nie jesteś okropna. ja też tak robiłam wiele razy... jeśli byli to znajomi za którymi nie za bardzo przepadam, to wolałam zmienić plany i robić zdecydowanie co innego ![]() super pomysły mama na pewno się ucieszy! ja kiedyś mojej mamie kupiłam wizytę u kosmetyczki, ale była prze szczęśliwa Cytat:
ale i tak wolę tesco, albo kaufland :P co planujesz kupić tacie na urodziny? tża tata miała ur. i chyba dzisiaj mamy jechać... kolejny zjazd rodzinny, padnę!! Cytat:
byłam przed wczoraj w rossmanie... była bardzo duża kolejka. Jakaś stara baba zaczęła marudzić,że wszyscy są niepoważni,bo płacą kartą, bo ona nie ma czasu itp.itd... i do tego moja siostra dodała - Agaaaa, wyciągnij kartę, bo nie mam gotówki żeby płaaaaaacić! i tak to głośno mówiła,że ta baba za nami znowu zaczęła komentować,że wszyscy płacą kartą i że nikomu nie chcę się chodzić do bankomatu... zaraz oczywiście moja głupia siostra zaczęła jej dogryzać i zaczeła się wymiana zdań przy kasie! zostałyśmy nazwane gwiazdeczkami, którym się w dupach poprzewracało i dziećmi którymi rodzice nie potrafi wychować! moja siostra powiedziała,że jest starą, marudzącą jędzą i że jak tak bardzo jej przeszkadza to,ze ludzie płacą kartą, to niech nie kupuje w sklepach gdzie są terminale! coś tam jeszcze marudziła, ale już wyszłyśmy. wszystko usłyszała kasjerka... co za ludzie!! kocham te serowo bułki z reala!! jak przypadkiem trafiam do reala, to zawsze je biorę. timon i pumba to ulubione postacie Oliwki jak jej włączamy piosenkę z króla lwa, to Oliwka kiwa głową jak zaczynają spiewać. imiona boskie!! ja tez nie wiem! ejj Cytat:
wczoraj przebił jej się kolejny ząbek, także Oliwka ma już 7 ząbków. Pani powiedziała,że wazy odpowiednio do swojego wieku i że jest bardzo silna dziewczyną. do tego jak chciała ją położyć, to Oli zaczęła tak płakać,że myślałam,że ogłuchniemy! ona chciała siedzieć, albo stać innej opcji nie było heh ja też tak miałam jesli chodziło o długie ćwiczenia. jak sobie myślałam ile przed chwilą skakałam i ile potu wypociłam, to nie chciało mi sie jeść. czasami sie zdarzało,że po 15 min. po ćw. byłam mega głodna, to jadłam jabłko. hmm...nie wiem czy dużo, czy mało. wazne,czy nie czułaś głodu. Jak jesteś głodna w ciągu dnia, to dorzuć coś jeszcze do swojego menu. ucałuj małą U nas zaczynają się schody z chrztem... ehh ja ekspander mam także już czuję jak będą boleć mnie mięśnie co się stało?
|
|
#1382 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tata jest typem osoby, która nigdy nie chce sprawiać kłopotu; w przypadku prezentów: finansowego, dla niego liczy się pamięć; jest wrażliwy. uwielbia czytać, ale wszystkie ksiązki chyba już dostał, a nowości kupuje sobie na bieżąco, także jego biblioteka nie ma zadnych braków. zawsze kupuje mu jakieś wymyślne słodycze i piwa z roznych zakatkow swiata / daje ulubione perfumy; ale 50te urodziny jakos bardziej zobowiązują :P z drugiej strony, skoro wiem, co go cieszy, to po co kombinować? może zrobię mu taką mega pakę która będzie kompozycją wszystkich tych wymienionych wcześniej rzeczy. Podoba mi się pomysł Moni ze skórzanym paskiem, nawet nie wiem jaki pasek teraz mam moj tata więc moze mu do tego dokupie jeszcze pasek.Przenajbardziej cieszyłby się, gdybym zorganizowała mu wyjazd w góry; niestety nie mam tyle kasy; poza tym tata na brak wyjazdów nie może narzekać, dlatego mój pomysł mógłby kolidować z jego pracą; a nie chcę, żeby prezent od córci stał się kłopotem :P za kilka dni urodziny tez ma moja ukochana chrzestna, ona nigdy mnie nie zawodzi jezeli chodzi o prezenty, takze i ja nie chcialabym jej zawiesc, podobnie jak moj tata, cieszy sie za wszystkiego, ale nagminnie dostaje ode mnie bizuterie/ kosmetyki; takze fajnie byloby wykazac sie w tym roku inwencja. wyjścia do kosmetyczki/ fryzjera jej nie zafunduje, bo ona jest od tego uzalezniona i bywa tam bardzo często, więc voucher ode mnie nie miałby sensu :P ale może jakiś masaż, zabieg na ciało? hmm . uwielbiam robic prezenty ;D Cytat:
nienawidzę zbednych komentarzy Cytat:
Cytat:
Kurcze, wiesz co, nie wiem czy to chodzi o to, czy nie o to, ale ja coraz częściej myślę, że nie chce miec z kosciolem nic wspolnego. ateistka nie jestem, ale wg mnie kosciol to juz biznes, nie wiara. byl pogrzeb babci. ona nie chciala byc pochowana na cmentarzu podlegajacym pod nasza parafie, nie chciala byc pochowana przez naszego ksiedza, bo nie czujemy z nim absolutnie zadnej wiezi. no ale zeby byla pochowana w innej parafii, wymagana jest zgoda czy tam jakies zaswiadczenie wydane przez naszego ksiedza i wyobrazcie sobie, ze on bezczelnie powiedzial, ze takie sytuacje doprowadzaja do tego, ze jemu uciekaja pieniadze, bo kase za pochowek dostanie inny ksiadz, no i on nie wyraza takiej zgody, rozumiecie to? autentycznie powiedzial, ze taka zgoda kosztuje i wyda ja za min. 200 zl malo tego nawet o tym nie wiedzielismy, bo nie chodzimy do tego kosciola. przy wejsciu wisi lista kto ile dal na dach kosciola normalnie, imiona i nazwiska, kwoty. najlepsze jest to, ze ludzie ktorzy naprawde nie maja kasy, sa na poczatku tej listy, a przy ich nazwiskach widnieja jakies ogromne kwoty przekazane na ten dach dla mnie to jest nie pojete
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-07-14 o 12:27 |
||||
|
|
|
#1383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przeznaczenie?
Cytat:
a że trochę tam pracowałam to miałam przywileje i często zamiast siedzieć na kasie łaziłam po sklepie i oglądałam promocje, odkładałam sobie lepsze rzeczy W moim mieście w sklepach sieciówkowych płacą maks 6.50zł. za godzinę, więc nawet tam nie uderzałam ) i obgadywałyśmy klientów Jedziemy ze znajomymi, których lubimy Tylko jestem zmęczona,a tam są tłumy ludzi, stąd moja niechęć :P Wczoraj u tż zasnęłam po 21:00, potem wstałam umyłam się i znowu padłam ![]() Ja kiedyś na moich braci mówiłam Timon i Pumba Cytat:
![]() PMS wszystko usprawiedliwia |
||
|
|
|
#1384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no serio serio! uwielbia, a wręcz kocha! hehe jakbym mogła gdzieś wstawić filmik to byście zobaczyły moja siostra była po zaświadczenie,żeby zostać chrzestną, to usłyszała,że skoro minęło tyle czasu od jej bierzmowania, to przynieść jakiś papier od księdza ze swojego kościoła,że co niedziele uczęszcza do kościoła i że jest wierzącym i praktykującym katolikiem... ona ma problemy, a co dopiero my. Ja bez bierzmowania, bez ślubu, haha! będa cyrki jak nic! powiedziałam,że na pewno tej czarnej mafii nie zapłacę, ani grosza. na pewno tża rodzice będą coś kombinować,żeby to załatwić... w końcu to im najbardziej na tym zależy. ja tez uważam,że kościoł to dobry biznes... ![]() o matko... to juz jest przegiecie!! jestem w szoku niektórzy oddadza na kościół czasem wszystkie swoje pieniądze... masakra! siostra wraca już do Poznania, a ja już za nią ryczę
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Joł.
![]() Zaczęłam dobrzeć. No to jest podobne jak Bac bo to jest taka inwencja twórcza naszej knajpki i to jest kurczak w panierce, ale ta panierka nie jest chrupiąca tylko jest caaaała zamoczona w takim ostrym sosie i do tego ryż z warzywami i surówka Pycha!
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Pojechałam z zamiarem dużych zakupów, a skończyło się na mega różowym staniku z H&M [w końcu mogę dostać tam swój rozmiar] i kupiłam od Pani perfumy.. Normalnie kosztują 59€ i taka cena będzie od soboty, gdy postawią stoisko, a ja zaczęłam się targować i skończyłam na 29zł. Jak sprawdzałam w internecie to faktycznie wysoko stoją
A co do biustonosza - nie myślałam, że kolorowa bielizna pomoże mi czuć się kobieco
|
#1387 |
|
Wtajemniczenie
|
lauraa na pewno się odbrazi
psyhe brzmi smacznie ja jem chrupki kukurydziane i sącze leszka shandy
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, a spróbuje nie
Moi rodzice wyjeżdżają w sobotę i lepiej, żeby żył ze mną w zgodzie Leszek jest ok, ale jak dla mnie mega słodki - piłaś tą smakową Warkę?
|
#1389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padam jak Cię czytam xD Cytat:
![]() ja dziekuje ;/ masz racje, będą cyrki ;p . pewnie nie raz napiszesz nam brzydkiego posta o czarnych ;p ojj bardzo ich nie lubię Cytat:
![]() jak mnie to wkurza! kosciol, religia w szkole i ta pseudo polska religijnosc Nic dziwnego, z tego co piszesz, zawsze mozesz na niej polegac ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- mniaam! może jutro zjem taką "FIT" kolację muszę szybko schudnąć waze tyle, ze idealnie nadaje sie do watku -5kg ![]() zalezy mi na swietnej formie, bo tz cos kombinuje, nie chce mi nic powiedziec, ale przypuszczam, ze to wiaze sie z obowiazkiem idealnego looku, buuu
|
|
#1390 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dostałam @ więc muszę czekać piłam,ale jak dla mnie jest mega sztuczna... Cytat:
moja siostra jest najukochańsza pod słońcem jest starsza 7 lat. fit kolację będę dopiero jeść jakieś zdrowe, kolorowe kanapeczki wjadą na stół szybkie chudnięcie jest nie zdrowe może chcę Cię zabrać na jakieś super, hiper wakacje? czy Wy też nie lubicie wydawać kasy na proszki, płyny i różnego rodzaju środki czystości? ![]() kupiłam dzisiaj dwa proszki, płyn do płukania, płyn do mycia podłóg, do ścierania kurzu i wydałam ponad stówę!! to wszystko powinno być zdecydowanie tańsze!
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, o nieeee! Wczoraj piłam tą Warkę cytrynową.... Radler?
![]() Bleee paskudna jak nie wiem
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-07-14 o 19:40 |
|
|
|
#1392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wiem ze niezdrowe ale nie moge na siebie patrzec dzis znalazlam zdjecia sprzed 2 lat, wtedy juz bylam na watku i juz chcialam schudnac hmm wiesz co nie wiem co on kombinuje. fajnie by bylo gdyby zorganizowal jakis wypad np nad morze. super hiper wakacje planujemy na wrzesien Cytat:
nie da sie przyoszczedzic
|
|
#1393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() miałam z nia mnostwo przygód ale to zazwyczaj ja wychodziłam na nich najgorzej hehe kiedyś zamknęła mnie w kibelku jak miałam jelitówkę. Wrzuciła mi do wc kołdrę i powiedziała,że będę miałą blisko do muszli podczas nauki matematyki nie zrozumiałam czegoś... to wzięła i trzasnęła mnie zeszytem! skończyło się rozciętym nosem i karą od rodziców ojjj sporo tego było, haha! kiedyś byśmy się pozabijały, a teraz kochamy się nad życie 2. to co zamierzasz? jaka super, szybka dieta? może się skończyć efektem jojo i wtedy będzie jeszcze gorzej... ja chętnie bym wróciła nad morze myśle,że mogłabym mieszkać nad morzem a gdzie planujecie jechać/lecieć we wrześniu? dzisiaj na śniadanko miska jagód z jogurtem naturalnym i 2 łyżeczkami cukru ![]() na obiad rosół ( tak daaaaawno nie jadłam.)
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do diety, to mam w sobie mnóstwo wody, czuję się taka napuchnięta :P muszę ją jakoś wyplukac, i bede czula sie lzej to kombinuj tak, zeby mieszkac nad morzem! ;D moja sąsiadka dłuuugo błądziła po caaaaaaaaałym świecie, aktualnie osadziła się w wiosce nad morzem ma faceta, dziecko nie wiem jeszcze gdzie polecimy, zależy jak będę stała z kasą, oferty są strasznie drogie O_O zależy nam jeszcze na tym, zeby wylot byl z pzn/wro, takze jest to kolejne ograniczenie. najbardziej napalamy sie na Grecję
|
|
#1395 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też się czuje napuchnięta przez @ ..
już chcę żeby było po. kombinuje,kombinuje, ale tż nie lubi morza... widziałam kilka ofert jak przechodziłam koło biur... masakra jakaś! mi się marzy Egipt dobra zmykam na chwilę na zakupy, bo robię rosół na obiad i coś z piersi z kurczaka... do pozniej
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe jeszcze kilka lat temu - w życiu nie pomyślałabym, że Egipt stanie się tak powszechny i przystępny! ja mam dzisiaj rybkę
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
#1398 |
|
Zadomowienie
|
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeey!
![]() Nie miałam internetu przez 2 tygodnie i dopiero teraz wracam do żywych.... ![]() postaram się chociaż troszkę nadrobić Was, ale później, bo nie mogę ogarnać się z czasem Ale żyję i tęskniłam za Wami straaaasznie club.... |
|
|
|
#1399 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) albo na promocji typu Woolite +drugi za 1gr. ![]() Środki czystości są strasznie drogie, zwykły psikacz do kurzu to już 10zł. ![]() Cytat:
![]() W ogóle to zapraszam Was na wesele za rok ![]() Byliśmy na tej imprezie. Nie wiem czy wiecie co to Kubała bo może tylko w moich stronach jest obchodzona Puszczanie wianków i takie tam Tż rzucił się do wody i wyłowił dla mnie jeden, więc zgodnie z przesądem za rok zostanę jego żoną Wianek spryskałam lakierem i powiesiłam na pamiątkę Poza tym było fajnie, moja wątroba leży i kwiczy, namiot ochrzczony, a dzisiaj jeszcze poprawiny na imieninach rodziców, weekend udany ![]() Idę do klubu czytać co tam u Was |
||||
|
|
|
#1400 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też chceeee do Egiptu moja koleżanka bardzo chwaliła Turcję mmm dawno rybki nie jadlam a niby powinno się jeść co drugi dzień. taaaaa.. Cytat:
nieeeee, też nie mamy no wstyd i hańba! :P wczoraj chciałam kupić coś do kurzu, ale te ceny mnie powaliły... ![]() zawsze chciałam mieć brata moja siostra jak się dowiedziała,że będzie mieć siostre to była załamana... robiła wszystko żeby mi się coś stało. rodzice musieli jej pilnować na każdym kroku. kiedyś prawie zepchnęła ze mną wózek ze schodów.. oczywiście przypadkiem jak się okazało o cholerkaaa, moniaaa zaczynam już myśleć nad prezentem cieszę się,że weekend udany oby takich więcej. MP :* .. już idę zobaczyć co tam w klubie naskrobałaś Laura coż to za kropka? mów szybko! Ja przed chwilą skończyłam ćwiczyć i jestem wykończona... nagotowałam się dzisiaj i odpadają mi nogi i kręgosłup. dobraaaaanoc
|
|
#1401 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam tylko dać znać, że żyję, ale za mną weekend z piekła rodem. Aż mi łeb paruje....
i przy okazji nie poćwiczyłam, dietka średnio jakościowo ale bez obżarstwa... Ja już chcę na wakacje
|
|
#1403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cyklicznie im ta euforia opada i stwierdzaja, ze niee, nigdy więcej tam juz nie beda kupowac u mnie raczej nie pilnuje sie tych promocji, za to - za kazdym razem narzeka sie, jakie to wszystko jest drogie. jakos nie do konca potrafimy korzystac z promocji ;/ Cytat:
w ogole, cala impreza brzmi swietnie! fajnie, ze weekend sie udal. A! ja Ci przypomne za rok o tym weselu! ![]() Cytat:
![]() mi Turcja srednio przypadla do gustu, ze względu na turków. Cytat:
![]() no i gadamy, gadamy, kilka dni pozniej spotykamy sie przez przypadek w sklepie, robimy razem zakupy, ona mowi, ee, czekaj, musze jeszcze kupic rybe. po czym idzie po mrozone paluszki rybne ![]() a co gotowalas? a czemu z piekla rodem, bylas u chrzesnicy, źle sie bawilas?
|
|
#1404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ryby są mega drogie, ja jem raz w tygodniu i wystarczy :P |
|||
|
|
|
#1405 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() Cytat:
turasy są straszni, pamiętam ich z UK. masz rację, dobre,naprawdę dobre ryby są na maxa drogie... i weź tak kupuj codziennie. dziwna ta Twoja znajoma... haha paluszki rybne są smaczne, ale nie do jedzenia co drugi dzień zrobiłam pyszny rosół z grubym makaronem, bo tż zapragnął :P do tego brązowy ryż i takie sękacze warzywne -> kurczak, papryka czerwona, zielona, pieczarki,papryczka chili, kukurydza. wszystko pokrojone w kostkę, wymieszane w dużej misce z 3 jajkami i dwiema łyżkami mąki ziemniaczanej( żeby się wszystko fajnie skleiło ). nakładam na rozgrzany olej i wychodza takie zdrowe kotleciki wszystko polałam sosem. jest pyszne, polecam!! Cytat:
to miałaś naprawdę ciężko haha ja nawet raz w tyg. nie jem
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że ciężko, w dodatku oni mieli tv,a ja w pokoju nie i wiecznie musialam coś za nich robić, żeby móc oglądać Ja jem bo mama kupuje ![]() Sundej pewnie wychodzi nam za mąż lalalala
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jest cudowna. Pomijajac osobiste uwielbienie ![]() mnie kompletnie nie kreci Egipt i turcja ale jeszcze Hiszpania, Włochy, o taaaaak ![]() jak milo to widzieć bez slow ale jaki przekaz
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

to jest straszne! muszę zaczerpnąć więcej sił, tylko skąd? 
ale i tak wolę tesco, albo kaufland :P
jak przypadkiem trafiam do reala, to zawsze je biorę.
wczoraj przebił jej się kolejny ząbek, także Oliwka ma już 7 ząbków.

więc moze mu do tego dokupie jeszcze pasek.
jak wam nie wypali romantyczny weekend, to i tak będziecie się dobrze bawić, ciesz się.

Pycha!
Piekarnik Laury

Moi rodzice wyjeżdżają w sobotę i lepiej, żeby żył ze mną w zgodzie

BLOGUJĘ