|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
W Rossmanie można kupić tanie testy
Kiedyś bodajże Agatka kupowała tanie testy na all |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Dzień dobry
Kundzia, ja mam piekarnik normalnie otwierany, nawet nie kupowałam z prowadnicami teleskopowymi, tylko zwykłe drabinkowe. Szkoda mi było pieniążków, ten się dobrze sprawdza, a nie korzystam z niego przecież 3 razy dziennie Perse mi też tak włosy wypadały, straszne to było co w wannie widziałam. Ale jakoś samo przeszło... Prince wszystkiego powoli się nauczysz A my dopiero nie dawno śniadanie zjedliśmy wczoraj zabalowaliśmy na imprezie, koło 3 wróciliśmy dziś TŻ ma urodziny, więc na 16.00 grill i znowu imprezka
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
zakupiłam laktator elektroniczny z medeli, nianię z kamerką z motoroli(ten wyświetlacz 1,5cala), woreczki na pokarm i płyn do mycia laktatora....zakupy w niedzielę
poszalałam szukam jeszcze komody aby mi pasowała do łóżeczka łóżeczko mam takie: http://allegro.pl/lozeczko-klups-saf...468383394.html jest do tego komoda ale kosztuje 450zł... będę szukać w tym kolorze ale tańszej- bez żyrafki;(
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko pewnie za zyrafe 150zl doliczyli hehe a moze warto przenechac sie do sklepu meblowego? My w promocji swoja komode za mele pieniazki kupilismy.
Dziewczyny na wypadanie wlosow bardzo dobre jest siemie lniane apbo kapsulki z olejem. Ja lykalam najpierw kapsulki a pozniej pilam siemie i bardzo pomglo mi to. Przy czesaniu tylko kilka wlosow za szczotce bylo. Dostalam lenia i przestalam pic to i wlosy leca poza tym bio waxa uzywam zielono-brazowego ale nie sadze zeby jakos szczegolnie pomogl mi. Czasmi robia maseczke: 2 zoltka beltam z kieliszkiem spirytusu i to pol godziny na glowie trzymam- wlosy po jedenej maseczce sa wyraznie mocniejsze ale i na to trzeba systematycznosci ktorej mi brakuje :P
|
#1655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe co to za płyn do mycia laktatora ![]() piję kawę, tż pojechał doradzić znajomemu przy kupnie samochodu, chłopcy śpią. ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Dziewczyny a co na zniszczone, rozdwajające się paznokcie?
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
o ja tez poslucham co z tymi paznokciami bo moje tragiczne sa
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam dużo pozytywnych opinii na temat odżywek do paznokci z Eveline
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko śliczne to łóżeczko. Też takie kiedyś chciałam
![]() A wczoraj sobie kupiłam taką sukienkę http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...1/0/57/SSU0548 Super się w niej czułam, akurat na wieczorną imprezkę się nadała tylko ubrałam bez tej kokardy
|
#1659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam, bo jeszcze sałatki na grilla muszę zrobić
miłej niedzieli
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Maga- kiecka fajna- Berbie ostatnio podobną zakupiła
Cytat:
a płyn... http://www.abcmalucha.eu/185,nuk-ply...l-256.261.html alonka- jak już będę bardziej mobilna to tak zrobię- pojedziemy do sklepu za tanią komodą
|
|
#1663 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Dzieci śpią, Tż też a ja weszłam na wizaz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Do środy mamy znać już decyzję z banku ale koleś nam powiedział, że raczej będzie na tak. Cytat:
Kamil jak to miał to od szpitala uratowała go coca cola bo nic nie chciał jeść ani pić, napił się tylko coli i to go uratowało od odwodnienia. Dużo zdrówka Wam życzę ![]() Kochany Cytat:
![]() Pewnie @ dostaniesz dopiero w przyszłym roku. Cytat:
Tobiasz pozdrawia wszystkie E-ciocie i dziękuje za życzenia
10.02.2011[*] Mój Aniołek 10.10.2016[*] Mój Aniołek Edytowane przez bacharybnik Czas edycji: 2012-07-28 o 09:37 |
|||||
|
|
|
#1664 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Konto usunięte
|
Źle się coś czuję, pobolewa mnie brzuch, ale typowo żołądek, nic niżej. Chyba daję sobie dzisiaj pass z jedzeniem. I z planów nici, mało co posprzątałam, więc muszę to dokończyć i iść na cmentarz i to chyba tyle, co dzisiaj zrobię.
|
|
|
|
#1666 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Te z allegro sa tansze bo bez opakowania firmowego, nie trzeba ich reklamowac i to przez to pewnie!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
wow co taka cisza? tz zenszwagierka i chlopakiem jej poszli na basen a ja siedze przy szybie jem ciastka i pije herbatke, nie mialam ochoty na basen
|
#1668 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() śliczny jest Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
a, zapomniałabym, w załączniku pozdrowienia ze wsi.
niedawno wróciliśmy. jakiś głodomor mnie dzisiaj dopadł, przed 6 wstawałam, żeby sobie jakąś kanapkę zrobić bo spać z głodu nie mogłam. teraz właśnie skończyliśmy pizzę jeść, zjadłam więcej niż zwykle. staram się uważać na siebie, kiedy mogę to siedzę/leżę, ale trochę łazić trzeba. coś mnie trochę brzuch kłuł jak chodziliśmy na spacery na wsi...ale potem było już ok. |
|
|
|
#1670 |
|
Konto usunięte
|
Haha Monika, ja też miałam takie napady, jak byłam w ciąży
Jadłam o 6 rano i o 24... Teraz za to postanowiłam definitywnie skończyć z jedzeniem napadowym (czyli żrę wszystko, co się napatoczy w lodówce). Wczoraj oglądałam film Jiro śni o sushi i sobie myślę - ile ja w siebie pakuję szitu.... Brak słów. Z innej beczki: Dziewczyny znacie może jakieś modlitwy dotyczące macierzyństwa? Ja przyznam szczerze, że przed # byłam mało religijna, dość pogubiona, za to teraz odczuwam potrzebę uporządkowania sobie świata w środku. Nie stałam się nagle gorliwą katoliczką, ale jednak staram się myśleć, że tam Ktoś na górze tym zarządza i pozwoli mi kiedyś spotkać się z Dawidem, a póki co będę usilnie prosić o ziemskie dzieci... I pamiętam, że kiedyś coś pisałyście na ten temat, ale oczywiście nie pamiętam co. |
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Monika kucie jest ok tylko skurcze sa zle. hehe ja dzis obudzilam sie o 5 i slysze cos klekocze, wygladam przez okno a tsm bocian na sasiadowej stodole
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35312972]Haha Monika, ja też miałam takie napady, jak byłam w ciąży
Jadłam o 6 rano i o 24... Teraz za to postanowiłam definitywnie skończyć z jedzeniem napadowym (czyli żrę wszystko, co się napatoczy w lodówce). Wczoraj oglądałam film Jiro śni o sushi i sobie myślę - ile ja w siebie pakuję szitu.... Brak słów.[/QUOTE] mam nadzieję, że to jedzenie to chwilowe, bo inaczej skończę z 30kg na plusie ale odmawiać sobie nie zmierzam, dziecka głodzić nie będę (każda wymówka jest dobra, żeby coś zjeść) ![]() Cytat:
![]() __________ wpadam w paranoję. ile razy jestem w toalecie sprawdzam czy nie ma krwi, co nie zrobię zastanawiam się czy nie zaszkodzi to dziecku (tak jak z jazdą 70km na wieś), itp. Na początku sierpnia mieliśmy jechać na 2 tygodnie gdzieś w góry/okolice gór, jeszcze nic nie załatwiliśmy i nie wiem czy to dobry pomysł mąż ma urlop wtedy, innego nie dostanie, jak nie pojedziemy to następne wolne męża pewnie za rok dopiero. znowu w domu przesiedzieć 2 tygodnie też bez sensu. ciekawe co gin na to powie..
|
|
|
|
|
#1673 |
|
MBZ♥
|
Perse ja się modlę do św. Dominika
http://www.dominikanki.republika.pl/..._dominika.html
|
|
|
|
#1674 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I Joanna(Gioanna) Beretta-Molla - babka oddala zycie zeby ratowac 4 dziecko. Zostala wyswiecona na ołtarze jeszcze za zycia jej meża i dzieci. Wogule niesamowita historia. Lekarka, strasznie kochala swojego meza. Nie wiem czym dokladnie sie zajmuje, ale na pewno ma to zwiazek z malzenstwem. I jednym z dowodow swietosci (do wyswiecenia potrzebuja 2 udokumetowanych cudów) byl cud gdy kobiecie pekly blony w 19tc, wylecial caly plyn (czyli jak u mnie), modliła sie do niej - donoscila do 33tc, dziecko urodzilo sie zdrowe i przezylo. No i Jan Paweł II - tez specjalizuje sie w malzenstwach ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- A dzieciaki słodziaki! Prince - mała super oby jej sie uspokoiło, bo pare nocy i bedziesz na zesach chodzic... a to nie sprzyja "radosci macierzynstwa" :P
|
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
helooł, cały dzień was próbuję nadrobić i się udalo
monika gratuluję kunegunda pokaż jak je kolczyki zrobisz Ando witaj, przytulam cię mocno. Popłakałam się jak przeczytałam ile wasza córeczka zmieniła w waszym życiu.... Perse ja po # też przesiałam przyjaciół, okazalo się ze z częscia strasznie nam się światopoglądy rozchodzą anusia przytulam ewel po cichutku gratuluję inutil a może spróbujcie pójść do kościoła? jednak cos trochę na pewno wami kierowało skoro braliście ślub kościelny i chrzciliście dziecko. oczywiście nic na siłę. dobrze, że nie dałaś sobie w kaszę dmuchać głupiej lekarce. wszystkiego najlepszego dla wszystkich jubilatów. waniliowa cieszę się, że coraz częściej zaglądasz. dasti ciebie też to dotyczy lucy co tam u was? mało ostatnio piszesz zeberko jak Kasia? panika w Białymstoku też jest dobra kliniki leczenia niepłodności. jak tam bylam i zobaczyłam masę dzieciecych zdjęć to wyć mi się chciało. jak kogoś pominęłam to przepraszam, ale mi tż w ciągu doczytywania stronę zamknął i powcinało mi cytaty ja dzisiaj w domu rządziłam, 3 prania wstawiłam, 2 na jutro zostały, zrobiłam 10 szklanek galaretki z wiśniami i zasypałam wiśnie na nalewkę z bo tż oszalał i kupił prawie 3 kg wiśni bo mu się ich zachciało
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiśniow y wieczór
|
|
|
#1678 |
|
Rozeznanie
|
obrazek dla mojego aniolka
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
aaa była jeszcze mowa o stracie kg, więc u mnie też załamka pod tym względem. chyba muszę się przeprosić z panem z YT i wziąc się za siebie bo nie moge na siebie patrze nigdy tyle nie ważyłam
|
#1680 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

wczoraj zabalowaliśmy na imprezie, koło 3 wróciliśmy
i znowu imprezka

poza tym bio waxa uzywam zielono-brazowego ale nie sadze zeby jakos szczegolnie pomogl mi. Czasmi robia maseczke: 2 zoltka beltam z kieliszkiem spirytusu i to pol godziny na glowie trzymam- wlosy po jedenej maseczce sa wyraznie mocniejsze ale i na to trzeba systematycznosci ktorej mi brakuje :P

Jadłam o 6 rano i o 24...