Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom- odsłona 57.! - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-15, 12:16   #4501
magda2109
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom- odsłona 57.!

Cześć
Stary 2012-07-15, 13:02   #4502
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ja po przeprowadzce zapiszę się na siłownię pod domem. W międzyczasie dokończę magisterkę i zapiszę się na prawko - matko ale będę miała intensywny czas ale to same plusy przecież i do tego nie będę miec czasu myśleć o moim facecie i braku zaręczyn
nie bedziesz miala czasu o tym myslec, wiec w ogole sie nie bedziesz sie tego spodziewac i wtedy on zrzuci ta bombe
zaczelam ogladac How I met your mother obejrzalam 4 odcinki w telewizji i teraz sciagam reszte, jestem juz w polowie 2 sezonu

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Godzina to za mało!
Na porządny trening trzeba sobie zarezerwować około 2 godziny przynajmniej, każdy trener mi to mówił.
Wytrzepać się na takim urządzeniu,że na tym stajesz i tak Tobą trzęsie, nie wiem jak się to nazywa,ale fajny na zakończenie treningu.
Ja muszę schudnąć 4 kg,wtedy będzie moja idealna waga.
Jak była zima to dużo piekłam, a mój mąż robił mi dużo makaronowych dań i to niestety odbiło się na wadze...
Ooo, ja uwielbialam PowerPlate na mojej silowni niby sie nie meczy czlowiek, ale jak sie z tego zejdzie to az nogi sie uginaja
jak wrocimy z wakacji to chce sie na zumbe zapisac bo akurat jest u mnie na wiosce, ale nie wiem jak to bedzie z moja koordynacja szkoda, ze silownie mam tak daleko, ze musialabym godzine spedzic na same dojazdy i to autobusem

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

ale pospałam

zaraz zbieramy się na zakupy i może dzisiaj się zmobilizujemy by podjechać na siłownię- to tak w temacie..tak to zaniedbałam, że masakra..wszystko przez euro..bo jak wracałam z pracy to od razu mecze były a teraz cięzko mi wrócić na dobrą drogę..

Motylku a Ty nie masz nikogo kto by miał Multisporta? bo zawsze ktoś może dla Ciebie kartę wziąć i wtedy masz wejścia do bardzo wielu miejsc za cenę uczestnictwa i to naprawdę fajna rzecz..nie wiem jak tam u Ciebie w mieście, ale we Wrocku można naprawdę wszędzie na to wejśc
Wracaj, wracaj - szczegolnie jesli Cie w pracy wkurza

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a propos ćwiczeń to wczoraj w Futuramie wybrali się do siłowni w 3000 roku i tam był Kegelcizer a tak się dziwiłam czemu ona nic nie robi a ciężarki chodzą TŻ ma rację że to bywa nie dla dzieci

Opryszczka rozprzestrzenila mi sie teraz na warge i spuchlam strasznie znacie jakies domowe sposoby by sie jej pozbyc? dopiero jutro bede mogla isc kupic jakas Compeed masc, bo plasterki to tego nawet nie zakryja
Stary 2012-07-15, 13:07   #4503
justyna_dt
Zakorzenienie

Simply, ja smarowałam pastą do zębów, nakładałam jak Zovirax szybko schodzi.

Kurczę, leżę i czekam na sygnał od TŻa, żebym mogła wyjechać na moto, żebyśmy się spotkali, ale on pewnie jeszcze jeździ sam, ale tak leżę... i przysypiam a spaliśmy prawie 11 godzin.
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 13:09   #4504
Ilsa Lund
Zakorzenienie

wczoraj napisałam trochę wstępu do magisterki chociaż chcę go jeszcze rozszerzyć, dziś oglądałam jakieś filmy z internowania i akurat kapelan z Gębarzewa służy teraz w kościele koło Mateusza to będę mogła się tam wybrać w wakacje piszę o internowanych z Poznania

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 13:15   #4505
peach_passion
Zakorzenienie

to do trzęsienia się nazywa platforma wibracyjna. moja tesciowa se to kupila i myśli, że schudnie od tego hahah
co do opryszczki to najlepiej pasta, jak justi pisze, albo cebulą pocierać. ale to w poczatkowej fazie, bo później to już nic nie pomoże i trzeba zasuszać
mi też szybciej opryszczka schodzi jak carmexem smaruję. w ogóle odkąd daję carmex codziennie na noc, to opryszczka pojawia się max2 razy w roku i znika po 2 dniach. kiedyś miałam co kilka miesięcy i utrzymywała się tydzień:/

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2012-07-15 o 13:17
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 14:04   #4506
CzarnaKocurka
Rozeznanie

Co tam u Was?
a tych książek s z u k a m

CzarnaKocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 14:30   #4507
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
dla mnie ćwiczenia trwające godzinę to jakaś masakra i absolutny max nigdy nie doszlam do godziny chyba. 50 minut może. ale może dlatego, że sama ćwiczę i się nudzę - na siłowni, z ludźmi na pewno czas leci szybciej

a najeczko, nie miałaś tak, że po regularnych ćwiczeniach już się tak przyzwyczaiłaś, że "dzień bez ćwiczeń to dzień stracony"?
dla mnie też godzina to taki maks. tym bardziej że ja po prostu szybko się nudzę i już abstrahując od wykończenia fizycznego zwyczajnie odliczam minuty do końca po jakimś czasie, na jakie ćwiczenia bym nie chodziła - zawsze tak miałam

co do Twojego pytania - miałam tak, jak cierpiałam na ED i to nie było fajne (pewnie dlatego też teraz wolę siebie trochę okrąglejszą niż za szczupłą, bo przypominają mi się złe czasy jednak).
Ale jak się zdrowo odżywiałam, to i nie ćwiczyłam codziennie, tylko 3-4 razy w tygodniu i wtedy faktycznie się wdrożyłam, bo jak miałam 3 dni z rzędu bez ćwiczeń, to czułam się strasznie źle, jakbym zaczęła obrastać tłuszczem więc tak - miałam takie poczucie, że to dzień stracony i mam nadzieję, że wrócę do tego i będę tak mieć, choć fakt, że zawsze zmuszałam się do ćwiczeń nie chciało mi się zebrać, wstać i zacząć ćwiczyć, dopiero jak zaczęłam, to już było super i dlatego jak zdarzya mi się przerwa, to z lenistwa i na drugi dzień już miałam wyatrczającą motywację, by ćwiczyć
najbardziej się boję, że oleję ćwiczenia i zdrowe odżywianie, jak schudnę. nie naraz, ale jednak - a to sobie pozwolę na pizzę, a to dziś oleję ćwiczenia, a to się coli napiję itp.
aha, dodam, że jak ćwiczyłam codziennie na steperze, to przez 2 miesiące nie przyszło mi przez myśl, bym miała sobie dzień odpuścić, ale właśnie potem miałam na tyle zadowalający efekt, że olałam ćwiczenie - niby miałam ćwiczyć dla podtrzymania efektu 3 razy w tygodniu, ale a to zapomniałam, a to mi się nie chciało itp.
Właśnie tego się najbardziej boję.
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dzień dobry i miłego dnia
cześć, słoneczko
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
nie bedziesz miala czasu o tym myslec, wiec w ogole sie nie bedziesz sie tego spodziewac i wtedy on zrzuci ta bombe
zaczelam ogladac How I met your mother obejrzalam 4 odcinki w telewizji i teraz sciagam reszte, jestem juz w polowie 2 sezonu

Opryszczka rozprzestrzenila mi sie teraz na warge i spuchlam strasznie znacie jakies domowe sposoby by sie jej pozbyc? dopiero jutro bede mogla isc kupic jakas Compeed masc, bo plasterki to tego nawet nie zakryja
uwielbiam HIMYM, trzy pierwsze sezony są najlepsze ale potem też daje rade
ja też polecam pastę do zębów - mi te plasterki niespecjalnie pomagają niestety.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 14:34   #4508
SimplyDivine
Zakorzenienie

woohooooo, znalazlam Zovirax ! Czasem moje "kupie na wszelki wypadek" sie przydaje
Stary 2012-07-15, 14:41   #4509
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simplydivine Pokaż wiadomość
woohooooo, znalazlam zovirax ! Czasem moje "kupie na wszelki wypadek" sie przydaje
:d
Stary 2012-07-15, 14:57   #4510
magda2109
Zakorzenienie

Naj, pamiętasz kawałki, do których bawilyśmy się w klubie na panieńskim? "Tak bardzo chcę dotkąć Cię" i co tam jeszcze było?
Stary 2012-07-15, 15:01   #4511
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Naj, pamiętasz kawałki, do których bawilyśmy się w klubie na panieńskim? "Tak bardzo chcę dotkąć Cię" i co tam jeszcze było?
dużo było hiciorów nie pamiętam wszystkich, na pewno było YMCA Bijąsej była, była ta piosenka, co Frezi mówiła, że wokalista ma fajny głos nie pamiętam, szczerze mówiąc
Stary 2012-07-15, 15:02   #4512
CzarnaKocurka
Rozeznanie

Cytat:
co do Twojego pytania - miałam tak, jak cierpiałam na ED i to nie było fajne (pewnie dlatego też teraz wolę siebie trochę okrąglejszą niż za szczupłą, bo przypominają mi się złe czasy jednak).
Ojej, nie wiedziałam, że też miałaś zaburzenia odżywiania Napiszesz mi PW, jak udało Ci się z tego wyjść? Ja myślałam, że mam już to za sobą od kilku lat, ale parę miesięcy temu pod wpływem wydarzeń problem powrócił. Chyba nawet to było jedną z przyczyn rozpadu mojego związku bo samoocena nierzadko sięgała dna, co odbiło się na kontaktach z innymi ludźmi

Stary 2012-07-15, 15:14   #4513
butterfly20
Zakorzenienie

Jeeeeaaah grałam dwie godzinki
Fajnie,bo mamy ten kort niedaleko domu,będziemy też chodzić w tygodniu.

Najeczko ale nie mówiłam,że 2 godziny biegania.Może być godzinka biegania a druga godzinka na jakichś urządzeniach

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 15:15   #4514
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam
Przepraszam , że nie nadrobię ale nie mam głowy dziś .
Chciałam Tylko napisać , że mamy fotografa na przygotowania ślub i wesele do oczepin doszłam do wniosku , że skoro koleżanka miała mi robić zdjęcia to osobiście nie potrzebuję super fotografa tylko dam szansę człowiekowi który rozkręca swój interes . W końcu każdy kiedyś zaczynał .On już kilka wesel ma za sobą i dużo przed sobą więc jestem dobrej myśli .
Czyli dziś podpisałam z nim umowę

Odwiozłam TŻ w wyznaczony punkt i pojechał strasznie się martwię o niego ... on jako pasażer źle znosi podróże i ogólnie no boję się żeby jakoś szczęśliwie dojechali w końcu to jest 400 km z jakimś gostkiem . Do tego pisał mi , że rozmowa za bardzo im się nie klei ale mam nadzieję , ze to jakoś będzie ... i oczywiście proszę jutro o mocne kciuki za mnie

Ja dziś jakoś strasznie źle się czuję nocowałam u TŻ , nie wyspałam się i ogólnie przez obecne pogody czuję się fatalnie muszę pić co najmniej 3 kawy , żeby jakoś funkcjonować .

Życzę miłej niedzieli
Stary 2012-07-15, 15:26   #4515
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam
Chciałam Tylko napisać , że mamy fotografa na przygotowania ślub i wesele do oczepin doszłam do wniosku , że skoro koleżanka miała mi robić zdjęcia to osobiście nie potrzebuję super fotografa tylko dam szansę człowiekowi który rozkręca swój interes . W końcu każdy kiedyś zaczynał .On już kilka wesel ma za sobą i dużo przed sobą więc jestem dobrej myśli .

Odwiozłam TŻ w wyznaczony punkt i pojechał strasznie się martwię o niego ... on jako pasażer źle znosi podróże i ogólnie no boję się żeby jakoś szczęśliwie dojechali w końcu to jest 400 km z jakimś gostkiem . Do tego pisał mi , że rozmowa za bardzo im się nie klei ale mam nadzieję , ze to jakoś będzie ... i oczywiście proszę jutro o mocne kciuki za mnie

Ja dziś jakoś strasznie źle się czuję nocowałam u TŻ , nie wyspałam się i ogólnie przez obecne pogody czuję się fatalnie muszę pić co najmniej 3 kawy , żeby jakoś funkcjonować .

Życzę miłej niedzieli
Super!
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 15:27   #4516
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzarnaKocurka Pokaż wiadomość
Ojej, nie wiedziałam, że też miałaś zaburzenia odżywiania Napiszesz mi PW, jak udało Ci się z tego wyjść? Ja myślałam, że mam już to za sobą od kilku lat, ale parę miesięcy temu pod wpływem wydarzeń problem powrócił. Chyba nawet to było jedną z przyczyn rozpadu mojego związku bo samoocena nierzadko sięgała dna, co odbiło się na kontaktach z innymi ludźmi
w sumie nie mam co pisać na PW ja miałam epizody tylko na szczęście, szybko się zorientowałam, że potrzebuję pomocy - chodzilam przez rok do psychologa raz w tygodniu. Pomogło ale to zawsze siedzi w człowieku, wiesz... ja na przykład boję się, że zacznę zdrowo się odżywiać, a potem znów popadnę w przesadyzm, ale to taki lęk o to, by nie wrócić do tego, co było.
no i ja miałam zaburzenia łączone - miałam epizody any, bulimii i kompulsy. Ale z aną miałam najmniej do czynienia bezpośrednio (choć udzielałam się na forach tego typu). Jakiś czas temu dowiedziałam się, że znajoma zmarła nie wygrała z chorobą...
ale przez to poczułam jednak ulgę, że mi się udało
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Najeczko ale nie mówiłam,że 2 godziny biegania.Może być godzinka biegania a druga godzinka na jakichś urządzeniach
mimo wszystko dwie godziny dziennie ćwiczeń, choćby się zmieniały co jakiś czas, to dużo wg mnie podziwiam, serio ja nie mam ani czasu, ani ochoty, ani siły tyle ćwiczyć i mam nadzieję, że godzina-półtorej wystarczą i że ta siłownia będzie do rzeczy
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam

Życzę miłej niedzieli
gratuluję fotografa i będzie dobrze z narzeczonym, spokojnie i kciukam
Stary 2012-07-15, 16:04   #4517
Maalini
Rozeznanie

Hej
Stary 2012-07-15, 16:18   #4518
CzarnaKocurka
Rozeznanie

Cytat:
w sumie nie mam co pisać na PW ja miałam epizody tylko na szczęście, szybko się zorientowałam, że potrzebuję pomocy - chodzilam przez rok do psychologa raz w tygodniu. Pomogło ale to zawsze siedzi w człowieku, wiesz... ja na przykład boję się, że zacznę zdrowo się odżywiać, a potem znów popadnę w przesadyzm, ale to taki lęk o to, by nie wrócić do tego, co było.
no i ja miałam zaburzenia łączone - miałam epizody any, bulimii i kompulsy. Ale z aną miałam najmniej do czynienia bezpośrednio (choć udzielałam się na forach tego typu). Jakiś czas temu dowiedziałam się, że znajoma zmarła nie wygrała z chorobą...
ale przez to poczułam jednak ulgę, że mi się udało
Aha Ja to nawet nie wiem, do której szufladki się kwalifikuję, o ile w ogóle. Najbardziej chyba anoreksja bulimiczna do mnie pasuje.
Wiem, że to zostaje. Mi na szczęście minęły różne dziwactwa, ale kilka rzeczy faktycznie pozostało. Z pozytywów to, że staram się zdrowo odżywiać, zwracam uwagę na to, by moje jedzenie było dobre, wartościowe, ładnie podane itd. Od czasu do czasu robię sobie dzień oczyszczania organizmu Do niedawna starałam się też utrzymywać wagę, bo wtedy czuję się bezpiecznie
Jednak mam coś takiego, że kiedy nie jem albo jem bardzo mało, wszystko mi się udaje, potrafię wszystko w życiu ogarnąć i zrobić, osiągam same sukcesy... I coś takiego pojawiło się, gdy zrezygnowałam z pracy i zostałam freelancerem. Paradoksalnie, zarabiam teraz więcej niż na etacie i mam więcej czasu. Jednak nie ma tej pewności co wtedy. Odkryłam tę przyczynę całkiem niedawno.
Od niedawna chodzę do psychologa, więc na razie nie mogę się na ten temat wypowiedzieć. Zobaczę czy to coś pomoże.

Stary 2012-07-15, 16:18   #4519
Maalini
Rozeznanie

Szukam właśnie prezentu dla tż. Zastanawiam się nad smartfonem takim o jakim marzy, ale nie wiem czy to nie przesada

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 16:36   #4520
najfajniejsza
Zakorzenienie

kocurka, trzymam kciuki ale godówki oczyszczające nie są dobre

Maalini - to zależy... to dość drogi prezent i fajny gest, ale dobrze by było, byś nie wprawiła go w zakłopotanie.
Stary 2012-07-15, 16:43   #4521
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
Dziewczyny to było w mojej miejscowości wczoraj
22 domy zniszczone, mama dzwoniła że masakra
Stary 2012-07-15, 16:54   #4522
Hawwa87
Zakorzenienie

Capri, myślałam o Tobie, jak oglądałam relację... U Was wszystko ok?

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 16:55   #4523
najfajniejsza
Zakorzenienie

capri, to straszne mam nadzieję, że twoją rodzinę najgorsze ominęło
Stary 2012-07-15, 17:00   #4524
BYou
MBZ♥

rosomakiem

Capri masakra

Magda_numerek fajnie, że oblewanie sę tak udało a hotdoga chcesz?i dzięki za namiar na rybki
w klubie leciało East west rockers :dotknąc Cię na pewn bo wtedy wyciągnęłam Med do tańczenia potem Bijąnsej, i chyba jeszcze mół lajk dżager i jeszcze fajne miksy snapu, dr albana

Najeczko 20 kg to stanowczo za dużo

Aniolku gratulujęi pracy TŻ i foto

Karmelka ja nie wierzę tym serwisom pogodowym, wg nich powinno u nas teraz padać a tymczasem piękne słońce jest i to już nie pierwszy raz

Med przytulam

Motylku zazroszczę siłowni

Tysia widze, że sprawy się układają

Peach pobiegaj za mnie

Niedawno wróciliśmy z plażowania i obiadku spiekliśmy się trochę
teraz odpoczynek i potem spacer, lody i puszczenie lampionu

Haww doczytałam o Twojej praktyce:dobrze zrobiłaś

Crozee myślę o Was

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 17:02   #4525
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Capri, myślałam o Tobie, jak oglądałam relację... U Was wszystko ok?
Cytat:
capri, to straszne mam nadzieję, że twoją rodzinę najgorsze ominęło
Dzięki dziewczyny
ja nawet nic nie wiedziałam, jak jechalismy wieczorem na imprezę do Sopotu to mama zadzwoniła i mówiła że znajomi dachy stracili Ale wysyłali filmiki do kontaktu24 jak ta trąba się zbliża i od rana pokazują na tvnie...nawet moje osiedle jest...
Stary 2012-07-15, 17:04   #4526
najfajniejsza
Zakorzenienie

By, a jak tam, wypoczęta jesteś i kwitnąca czy jeszcze Ci mało?
a 17-20 kilo to tak optymalnie, serio serio ja tak jak pisałam i tak wolę siebie krąglejszą i biorę to pod uwagę
Stary 2012-07-15, 17:09   #4527
BYou
MBZ♥

Najeczko czy kwitnąca to trzebaby B spytać ale wypoczywamy i łapiemy słońce do kieszeni na pochmurne dni fajnie jest
w życiu bym nie pomyslała widząc Cię, że aż tyleto ściskam kciuki żeby się udało

Stary 2012-07-15, 17:12   #4528
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Najeczko czy kwitnąca to trzebaby B spytać ale wypoczywamy i łapiemy słońce do kieszeni na pochmurne dni fajnie jest
w życiu bym nie pomyslała widząc Cię, że aż tyleto ściskam kciuki żeby się udało
to się cieszę - korzystajcie
nooo, aż tyle. tak naprawdę pierwszych 5 pewnie nawet nie będzie widać a u niektórych to jest cel. cóż, odkładałam tłuszcz i mam za swoje
Stary 2012-07-15, 17:15   #4529
BYou
MBZ♥

dziękujemy
nie zakładaj tak na starciete pierwsze stracone kg są bardzo motywujące

Stary 2012-07-15, 17:21   #4530
Hawwa87
Zakorzenienie

By, zazdroszczę pięknej pogody, u nas pochmurno, deszcz i burza...

A liczyłam, że wyschnie mi pranie, zanim zrobi się drugie, a teraz będę miała problem z jego wywieszeniem, bo tu jest mniej miejsca na to, niż u mnie

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości