![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom- odsłona 57.!
Cytat:
![]() naj, zwyklaki takie, glownie do pracy i na wakacje. ale z butkow jedych sie ciesze ![]()
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Anioł Gratulacje dla TŻ!
Katrola Jaram się! Będziesz następna ![]() Med Jak ciotka może być ważniejsza od Ciebie? ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Nienawidzę prasowania i pakowania. ![]()
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje miasto po prostu jest cudowne! ![]() simply, fajne zwyklaki ![]() maja, o kurczę ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- antii, ale za to pomyśl, jak będzie na miejscu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Simply ładne buty ![]() ![]() Karola ale czad! Wczoraj do północy projektowaliśmy winietki, menu i etykiety na nalewki. Ale odetchnęłam z ulgą ![]() ![]() Dzisiaj polowanie na ministranta po mszy, bo trzeba mieć "swojego" a nie mamy ![]() No i co chwilę sprawdzam prognozę na sobotę. Mam już obczajonych chyba z 10 serwisów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | ||||
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Carmi to pracowita sobota!! Ja też przed ślubem co chwilę sprawdzałam pogodę, niestety się sprawdziła... Pamiętam nawet,że na forum pisałyście tego dnia,że jest tak gorąco,że umieracie ![]() Cytat:
My mamy zarąbiaszczą wodę,śmiem powiedzieć,że najlepszą w Polsce i nigdy osadu nie widziałam. Cytat:
![]() Ja wczoraj też byłam z Mamą na zakupach, ona obkupiła się w bluzeczki, a ja kupiłam dłuuuugą sukienkę aż do ziemi-dawno o takiej marzyłam ![]() I w Top Secret była jakaś promocja,że jak kupiło się 2 rzeczy to 3 była gratis i mam jeszcze bluzę ![]() Szukałam usilnie jakichś przewiewnych spodni typu pumpy,ale nie z krokiem do kolan. Kupiłam takie w zeszłym roku, są z rayonu i przelazłam w nich pół Turcji-superowe są. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale wczoraj był piękny nokaut Haya!!!!Normalnie uwielbiam takie walki!! Zaraz będę robić pankejki mężowi, potem jedziemy chopperem Teścia na tenisa, potem obiad u rodziców, a potem idziemy do Teściów bo przyjeżdżają znajomi z Holandii, którzy imho zapraszają nas do siebie i pojedziemy do nich w sierpniu ![]() I ogólnie uznałam,że nie będę na nikogo liczyć,tylko będę sama łazić na siłownię.Moja koleżanka najpierw ze mną chodziła, potem miała mnóstwo usprawiedliwień (przeprowadzka itp.ale to rozumiem), a teraz chyba jej się nie chce.Wolę z kimś chodzić,ale jak nikt nie chce to nie ![]()
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Motylku jasne, lepiej samemu niż wcale
![]() ![]() A sprawdziły Ci się te prognozy na tydzień do przodu, czy te krótkoterminowe? Bo u mnie generalnie ma być 20-25 stopni i niektóre serwisy wróżą deszcz, a niektóre lekkie zachmurzenie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzisz regularnie na siłownie? w ogóle co do tej miękkiej i twardej wody, to moi rodzice mają ok wodę (tzn. odkamieniają raz na jakiś czzas czajnik, ale ogólnie jest dobrze), a ja mieszkam 3 km. dalej i już mam fatalną. włąsnie taką jak najeczka pisała, że gdyby nie sitko w czajniku to bym miała osad w herbacie:/ wlosy koszmarne mam też po niej... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Carmi, no to sporo roboty za Wami
![]() ![]() Motyl, pożycz trochę samozaparcia ![]()
#4479 |
Zakorzenienie
|
dla mnie pogodynka to totalny szit. nie sprawdza się NIGDY, nawet w prognozie na TERAZ jest zawsze inna niż w rzeczywistości. od kilku tygodni obserwuję codziennie prognozy na onecie, tvn meteo i pogodynce i najlepsza jest na onecie, a najgorsza na pogodynce. pewnie na tych profesjonalnych mają lepsze prognozy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
Peach, w sumie to nie wiem, jak ze sprawdzalnością, po prostu mój tata zawsze ją sprawdza przed wyjściem na rajd
![]()
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w mojej miejscowości prawdopodobnie mają jakieś ciulowe czujniki, bo zawsze prognoza jest na odwrót niż w rzeczywiśtości. jak leje deszcze, to u nich jest napisane, że teraz jest bezchmurne niebo i na odwrot |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Właśnie przez ostatni miesiąc nie chodziłam!
Wracamy razem z pracy (tzn.ja ją zabieram ze sobą i podwożę pod dom) i zawsze było tak,że po pracy od razu jeździłyśmy na siłkę. Mówiła mi,że przez tę przeprowadzkę musi przystopować,więc dałam jej czas. W tym czasie robiłyśmy z Karoliną u mnie BBL,ale już mi się znudziło. A te ćwiczenia Ewy są jakieś w miarę różnorodne? No ale co z tego,skoro naprawdę jem mało w porównaniu z moimi chudymi koleżankami (które mają dobrą przemianę materii),wszystkie mówią,że naprawdę zdrowo się odżywiam a mimo wszystko dopiero jest -2 kg?:/ One mi opowiadają co jedzą i nie jest to zbyt zdrowe, a ja: fast foodów nie jem ( w Krakowie na szybko zjadłam frytki pierwszy raz od ponad roku!),słodyczy też-ewentualnie jak już tak strasznie mi się chce to zjem loda,ale chyba lepsze to niż czekolada czy chipsy-ziemniaków w ogóle a makarony sporadycznie, nie jadam smażonego tylko co najwyżej pieczone lun gotowane mięsko (nie przepadam za wieprzowiną, a wołowiny w ogóle nie tknę) no i dużo warzyw,bo do mięska muszą być warzywka!I co?Jajo... Nie ma opcji, 3 razy w tygodniu będzie siłownia i nie będę musiała się nikogo prosić. A w ogóle jak czytam o placuszkach z cukinii to mi źle, bo od dziecka miałam tak,że jak rodzice wciskali we mnie cukinie lub bakłażany to miałam obstrukcje ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Carmi sprawdzałam codziennie na kilku serwisach jak już były te prognozy długoterminowe-czyli 16 dni na przód. I od początku były prognozy na 30 stopni i więcej, aczkolwiek zapowiadali pełną lampę, a cały dzień miałam jednak na szczęście wiaterek. Marzyłabym o temp.20-25 stopni i lekkim zachmurzeniu ![]() Chociaż np. w zeszły weekend umierałam w tych upałach, a w dzień mojego ślubu tak strasznie ich nie odczuwałam-nie wiem czy to przez ten wiaterek czy przez emocje ![]()
#4483 |
Zakorzenienie
|
motyl a co Ty się odchudzasz?
![]() ewy pierwsza płyta jest własnie modelująca, a druga spalanie + modelowanie |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja po przeprowadzce zapiszę się na siłownię pod domem. W międzyczasie dokończę magisterkę i zapiszę się na prawko - matko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, ze mają tam orbitreka i bieżnię. mam taką wizję, że pół godziny jadę na orbitreku, a potem pół godziny marsz na bieżni. z czasem trucht
![]() w każdym razie chcę ćwiczyć 5 razy w tygodniu po godzinie, inaczej się nie odtłuszczę, ale jak będę chodzić na prawko, to będę to musiała zmniejszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Piczko odchudzanie i modelowanie, si
![]() Najeczko zazdraszczam siłowni pod domem! Na najbliższej dla mnie siłowni jest super,ale karnet miesięczny za 200 zł... Za to mam siłownię, do której mam 5 minut drogi samochodem, karnet jest za 120 zł,ale tam się wchodzi przez taką nieprzyjemną klatkę schodową i dlatego zawsze bałam się sama chodzić,ale jakoś się zmuszę. Wszak są wakacje i jest długo widno ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak długo Ty ćwiczysz? i co to znaczy, że idziesz się wytrzepać? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na porządny trening trzeba sobie zarezerwować około 2 godziny przynajmniej, każdy trener mi to mówił. Wytrzepać się na takim urządzeniu,że na tym stajesz i tak Tobą trzęsie, nie wiem jak się to nazywa,ale fajny na zakończenie treningu. Ja muszę schudnąć 4 kg,wtedy będzie moja idealna waga. Jak była zima to dużo piekłam, a mój mąż robił mi dużo makaronowych dań i to niestety odbiło się na wadze...
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
dobra, zainspirowalyście mnie i idę biegać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale pospałam ![]() zaraz zbieramy się na zakupy i może dzisiaj się zmobilizujemy by podjechać na siłownię- to tak w temacie..tak to zaniedbałam, że masakra..wszystko przez euro..bo jak wracałam z pracy to od razu mecze były a teraz cięzko mi wrócić na dobrą drogę.. Motylku a Ty nie masz nikogo kto by miał Multisporta? bo zawsze ktoś może dla Ciebie kartę wziąć i wtedy masz wejścia do bardzo wielu miejsc za cenę uczestnictwa i to naprawdę fajna rzecz..nie wiem jak tam u Ciebie w mieście, ale we Wrocku można naprawdę wszędzie na to wejśc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
a buuu..a u nas nie ma takiego trzepaka..w zasadzie jak idziemy to minimum 1,5 h tam jesteśmy..Cz zawsze jeszcze idzie na saunę po treningu
![]() ja mam problem z ramionami i tutaj naprawdę nie wiem co mogę ćwiczyć by ten tłuszcz mi z ramion zszedł.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
Maja zarąbisty jest ten trzepak.Wszystko tak fajnie lata, nawet poliki i podbródek
![]() ![]() Mamy karty Multisport,ale z tego co się orientowałam to musi się zebrać gruba 10 osób chętnych,żeby móc takie posiadać (u nas tak jest). No a mało jest chętnych...
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm... to teraz nie wiem, bo dwóch godzin nie będę miała jak zorganizować... ja planuję rozgrzać się w domu z 15 minut, potem na siłownię i tam ćwiczyć godzinkę, potem do domu i znów się porozciągać. Ale jestem zdziwiona tym, że dwie godziny minimum powinno się ćwiczyć, serio wcześniej się z taką opinią nie spotkałam. Zresztą aerobiki też trwają 45-60 minut, a w takim razie powinny trwać dłużej, tak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Najeczko moim zdaniem to nie do końca tak, że trzeba ćwiczyć długo
![]() tylko jak już jesteś na siłowni to te 30-45 minut zlatuje tak szybko, że nawet się zbyt dobrze zgrzać nie zdążysz ![]() ![]() zanim poszłam pierwszy raz to myślałam, że po godzinie ćwiczeń będę płuca wypluwać, ale nic z tych rzeczy..ja zawsze zaczynam rowerkiem, potem idę na bieżnię, orbiterek i na końcu jeszcze na jakieś urządzenie- tuta różnie to bywa..i to takie moje minimum.. ale wiem, że dużo osób w domu ćwiczy po max 40 minut dziennie i super w ten sposób potrafią sobie wymodelować ciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
o, znalazłam taką informację: http://portal.abczdrowie.pl/jak-dlugo-cwiczyc
czyli do 90 minut, ale jak znam życie, ja po 30 minutach będę wrakiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że w miarę szybko złapię kondycję i rzucę siłownię dla biegania w plenerze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
dla mnie ćwiczenia trwające godzinę to jakaś masakra i absolutny max
![]() ![]() a najeczko, nie miałaś tak, że po regularnych ćwiczeniach już się tak przyzwyczaiłaś, że "dzień bez ćwiczeń to dzień stracony"? |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
a propos ćwiczeń to wczoraj w Futuramie wybrali się do siłowni w 3000 roku i tam był Kegelcizer a tak się dziwiłam czemu ona nic nie robi a ciężarki chodzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.