|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
sarah my będziemy kupować od tego sprzedającego, Swarovska polecała jakiś czas temu
![]() http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=15142947
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
tak na szybkiego t np. http://allegro.pl/arus-wyprawka-dla-...450611123.html pościel, jeszcze baldachimek i stelaż pod niego no, albo w sumie to, co Lady dała
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak patrzę na te łóżeczka i ... wszystkie są sosnowe (tzn te w zestawach). Słyszałam opinię, że bukowe są lepsze, bo twardsze drewno i dziecko go nie wygryzie.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-07-15 o 18:48 |
|
|
|
#1684 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć,
ta psina na zdjęcia przesłodka... mój kot też kładl się mi na komputer, z resztą zachowywał sie jak pies ![]() Cytat:
mi też troszkę wyskoczył ![]() Cytat:
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
się robi uwielbiam je i mogłabym oglądać i oglądać ![]() z większości metki już pourywane bo miałam je wyprać i poskładać od szafy, ale chyba jeszcze poczekam z tym praniem aż się więcej uzbiera. ceny były śmiesznie niskie także jestem podwójnie zadowolona za wszystko nie wiem czy by mi 20 zł wyszło tak mniej więcej w przeliczeniu.
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
oh jakie cudaśne!!!
dzisiaj chciałam męża namówić na jakieś ciuszki to mnie odciągał i nawet patrzeć nie chciał nie wiem, kiedy w końcu się wybierzemy, żeby coś kupić...... może po połówkowym? ![]() Kurczę, tak mi się podobają same baldachimy, ślicznie wyglądają, a my musimy mieć koniecznie moskitierę i koniec, ehhhh.... W ogóle jak przyjdzie do kupowania i decydowania się na któreś to będzie masakra totalna ![]() Hosenko masz rację, teraz obejrzałam te bukowe i faktycznie wydają się być solidniejcze......
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczne ciuszki! ja kupilam dzisiaj 1 "dzieciowa" rzecz - mieciutki kocyk w Smyku z misiem. I na razie symbolicznie poprzestane na kocyku, to bedzie pierwsza rzecz czekajaca na Malenstwo. Ale tak swoja droga - wyraznie potrzebuje korkow w temacie przyszlego rodzicielstwa - bo tak ogladajac rzeczy to nie wiedzialam na jakie rozmiary patrzec czy np. jaki smoczek. Ogromnie duzo nauki przede mna.
|
|
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to stwierdziłam, że jak jest okazja to biorę, dziś to i tak mega się powstrzymywałam bo bez sensu same białe kupować. Szkoda, że nie znam płci jeszcze bo wtedy to by było szaleństwo ![]() chyba bym dziecko do 10 roku życiu ubraniowo wyposażyła Mąż w sumie nic nie kupuje bo mówi, że jakoś weny jeszcze nie ma, ale mnie absolutnie nie powstrzymuje i ciągle powtarza, że jak mi się podoba to żebym brała, nie wie co robi chyba dziś jakaś kobieta mi sprzątnęła sprzed nosa bujaczek z mamas&papas. Był praktycznie nowy za 5Ł, ale co tam, jeszcze nie raz będzie okazja bo pełno ich jest. Choć ten był wyjątkowo ładny
|
|
|
|
|
#1689 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazłam takie osłonki i się zastanawiam czy ma to rację bytu: http://allegro.pl/oslonki-na-boki-lo...463710642.html Może się komuś przyda. Cytat:
|
|
#1690 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
ale leniwa niedziela małż już pojechał i nudzę się sama; prawie udało nam się cały weekend bez focha wytrzymać, ale żeby tradycji stało sie zadość dzisiaj rano jak robił śniadanie, to zrobił taki bajzel w kuchni, że sie na niego wydarłam i poszłam do innego pokoju trzaskając drzwiami; wiedziałam, że za mną przyjdzie i tak czekam i czekam niby obrażona, a jego nie ma, a ja głodna jak cholera, bo w tym zamieszaniu zapomniałam zawinąć talerza z kanapkami i jak w końcu przyszedł to znów się na niego wydarłam, że mógł się bardziej guzdrać, jak ja tutaj z głodu umierałam![]() ![]() Cytat:
okazało się, że lekarz jej powiedział, że będzie córka![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1691 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też mało co wiem i w sumie nawet nie wiem skąd by sie tu dowiedzieć... nie bardzo mnie zachęca przeszukiwanie czeluści internetu
|
|
#1692 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
od dłuższego czasu sledze wasze pogawędki ale brakowało mi odwagi aby coś napisać. Tez jestem przyszłą styczniową mamusia. Ogromnie podoba mis się podoba atmosfera tego wątku, to jak sobie doradzacie, pomagacie chwalicie... Dzisiejszego poranka spotkało mnie coś ciekawego , niestety nie były to oświadczyny(których nie mogę się doczekać od kilku lat) ale znalazłam(przez przypadek) na laptopie TZ zapisane na pulpicie takie zdjęcie. niespodziewajka.jpg Wiem że trochę przesadzam, a Wy długo czekałyście na oświadczyny? Pierścionek przepiękny(a mój TZ rzadko trafia w mój gust). |
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1695 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
który tc?
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Ale my stare konie jesteśmy, przeszliśmy nie jedno, więc szybko wiedzieliśmy, że to "to" ![]() Poznaliśmy się pod koniec stycznia 2011, 02.04 były zaręczyny, ślub 8.10.2011, w marcu tego roku skończyliśmy remont swojego mieszkania i przeprowadziliśmy się no i teraz czekamy na dzidziusia.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-07-15 o 19:44 |
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po prostu ustaliliśmy że bierzemy ślub
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z moim jestem 4 lata, teraz już leci 5. roczek, ale jeszcze mi się nie oświadczył, mimo że dziecko w drodze i ślub zabukowany, aczkolwiek jestem dość młoda - niecałe 20 lat, a on 24, dlatego jeszcze nie było oświadczyn.
Także nie martw się, na pewno się niedługo doczekasz.
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, wydaje mi się, że jak rafisz na teg jedynego to wie sie o tym i nie potrzeba 5 letniego chodzenia i dopiero (spodziewanych) oświadczyn, jak chłopak tak szybko decyduje się oświadczyć świedczy też to o jego dojrzałości, że nie boi się, po prostu wie że to ona
fajnie tak !Aczkolwiek żeby się oświadczyć trzeba też mieć już jakieś możliwości do odcięcia się i życia na własną rękę
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-07-15 o 19:47 |
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo twierdzi, że jeszcze za wcześnie i coś się może stać, a on by chyba umarł, gdyby coś się stało, a te ciuszki i rzeczy by zostały......
Cytat:
jeszcze nie mam takiego brzucha, żeby z pasem kupować..... Poza tym jakoś mnie ten pas nie przekonuje i wręcz przeraża ![]() Cytat:
![]() Hosenko Ty w ogóle jesteś rekordzistką
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
olamakota witaj
ja na oswiadczyny czekałam rok tzn po roku znajomoci się to stało , a tak na prawde wcale jeszcze nie czekalam na to ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- bokeh no sliczny brzusio ja to chyba jestem nie normalna bo ja sie zloszcze ze juz mi widac brzucha a powinnam sie cieszyc
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jak spotkałam mojego Tż wiedziałam, że to ten
|
|
#1707 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() tc 9 My jesteśmy raz prawie 5 lat, a o zaręczynach marze już chyba od 4,5 , tylko nigdy tego nie mówiłam żeby nie wywierać presji.Cytat:
bo też się dogadali a teraz mijają 4 lat i szczęśliwszej pary chyba nie znam.
|
||
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
nazeczona zdjecia przepiekne, widoki tez
![]() Sliczna dziewczna z Ciebie a para z Was
|
#1710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie TŻ oświadczył sie po 5 latach, ale ja wcześniej nie chciałam, bo nie uznaje chodzić w zaręczynach ileś tam lat. Kiedy już się zdecydowaliśmy na kolejny krok (ślub), to i tak zaskoczył mnie potwornie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

) a drugie l/xl, i jak poprosiłam sprzedawczynię, żeby mi przyniosła właśnie ten większy rozmiar, to na mnie dziwnie popatrzyła i mówi - no, ale przecież te są na panią idealne....... To jej powiedziałam, że hm...potrzebuję większe, bo rosnę
nie wiem, czy zrozumiała o co chodzi, bo w sumie dalej aż tak bardzo nie widać, że to ciąża 
nie wiem, kiedy w końcu się wybierzemy, żeby coś kupić......
może po połówkowym? 

małż już pojechał i nudzę się sama; prawie udało nam się cały weekend bez focha wytrzymać, ale żeby tradycji stało sie zadość dzisiaj rano jak robił śniadanie, to zrobił taki bajzel w kuchni, że sie na niego wydarłam i poszłam do innego pokoju trzaskając drzwiami; wiedziałam, że za mną przyjdzie i tak czekam i czekam niby obrażona, a jego nie ma, a ja głodna jak cholera, bo w tym zamieszaniu zapomniałam zawinąć talerza z kanapkami