|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2072 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wczoraj była kuzynka P obejrzeć mieszkanie, potem u jego siory byliśmy na kolacji a dzisiaj na działce u rodziców od jutra zaczną się pielgrzymki oglądających mieszkanie na początek teściowa z ciocią
|
|||||||||
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki ja jestem już w łóżeczku i zaraz oglądnę jakiś filmik !
Tak więc życzę Wam dobrej nocy Do jutra
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#2075 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na ostatniej wizycie wgramoliłam się na fotel ginekologiczny, ginka włożyła sondę dopochwową i mówi do mnie "O teraz to nic nie zobaczymy, bo masz pełen pęcherz", a ja " przecież nic nie czuje" No i musiałam pójść do WC wysiusiać się i z powrotem na fotel ![]() Cytat:
![]() My też chcemy robić chrzciny na Wielkanoc, jak już troszkę cieplej się zrobi Cytat:
Jak dziś rano właczyliśmy tv i zobaczyliśmy co się dzieje to ![]() Tragedia po prostu, w kilka minut stracić dorobek całego życia O ile dobrze pamiętam, to w tamtych terenach mieszka nasza T'ai ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Dobrze pamiętałam, ze jesteś z tamtych rejonów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To ja też już zmykam. Obejrzę sobie "Plan B" i spać ![]() Dobranoc Mamusie
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-07-15 o 20:43 |
|||||
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc Śpiące Królewny
![]() ja zaraz też lecę spać, bo nie wiem o której M zawita bo siedzi u moich rodziców ale jeszcze chwilkę z Wami posiedzę ![]() oj nie, jednak nie dam rady wysiedzieć a więc, dobranoc i trzymajcie kciuki jutro o 9 USG Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-07-15 o 20:49 |
|
|
|
#2077 |
|
Wtajemniczenie
|
też uciekam pobyć trochę z TŻ bo rano znowu wyjeżdża
![]() trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty dobranoc
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam tym bardziej, że naprawdę świetnie się nim jeździ i te amortyzatory ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Dziewczyny mam problem...może któraś z Was też tak ma, nie wiem .... ale na początku ciąży jak się z TŻ "przytulaliśmy" to było wszystko fajnie i dochodziłam za każdym razem ... a od jakiegoś czasu .. nie wiem.. 2 miesięcy nie udaje mi się to... Może być tak dlatego, że teraz robimy to o wiele rzadziej? Kiedyś codziennie a teraz... raz na tydzień... raz na dwa... Ma tak któraś? TŻ sie martwi a ja mu tłumacze, że to nie jego wina bo naprawdę mi dobrze... Nawet zauważyłam, że zaczął jeszcze lepiej to robić a tu dupaaaa ![]() przepraszam, że o takich rzeczach pisze ale no nie wiem .. chciałam się poradzić.. Idę do łożka już, poczytam książke i nyny! ![]() Do jutraa ;*
|
|
|
#2079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do chrztu ,to ja planuje w Boże Narodzenie,czyli jak Melcia będzie miala ok miesiąca, ale zobaczymy jak wyjdzie ![]()
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmykam serio ha
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczne super ) to u nas teraz sie zanosi na burze... wieje strasznie;/ Landi zaciskam kciuki buziaczki a ja dzis bylam u cioci na imieninach;] wreszcie;]] fajnie bylo chyba naprawde sie starzeje;/ uciekam spac dobranoc kochane p.s. glupia zgaga!! |
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
dziendobry kochane
wczoraj nie mialam czasu zagladnac boooo spalam z moja ksieznickz apierwszy raz do 9 fajnie bylo ale dzisiejsza noc za to nie fajna pozniej bylismy w kosciolku i powiem wam ze nie wiem jak moja szwagierka moze cos takiego zniesc ja rozumie ze dziecko moze pospacerowac wokol kosciola jesc wszytsko rozumie ale jej synek w tym tyg skoncyzl 3 latka i skakal sobie po kaluzach a ona nic nooo masakra ja bym pewnie po dupsku dala delikatnie bo my uczymy gabi ze ma byc grzeczna moze sobie cos zjesc pochodzic ale zero bieganie i piskow potem bylismy na zakupach i kupilam sobie koszule do getrow i u prababci tz na razie nadrobiam ja chcialam chrzcic w boze narodzenie ale rodzice maja 30 rocznice slubu i u nas chcrzest bedzie stycz luty zalezy jak tato bedzie w kraju bo chce zeby byl ale taki tekst---- ukatrupilabym tesciowa co do przytulanek to mi sie wydaje ze ciaza robi swoje ja to wogole sily nie mam ![]() ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Landiiii słońce mam nadzieje ze dzis juz lepiej u was powiem ci ze tez mam czasem kryzys czy damy sobie rady z 2 jak to bedzie finansowo domek na wlasnym utrzymaniu 2 dzieci i tz tylko pracujacy ale wiem ze jestesmy razem i jakos pociagniemy do lepszych czasow staram sie jak moge myslec pozytywnie a usmiech dziecka wynagrodzi wszytsko zobczysz jeszcze jak przyjdzie zlapie ci i powie moooja mamuc kocham --- uwielbiam jak moja maruda tak robi ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- sliczny wozeczek kolor boooooski co do slubu my zalatwialismy wszytsko razem telefony mielismy podzielone i za wszytskim jezdzilismy wspolnie ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- Kamalika ja ci jedo moge polecic na zime gondole maja genialne mmy akurat mamy bartatine ma duże kola radzi sobie swietnie na sniegu owszem spacerowka gorsza ale czasem nia jezdzimy bo mamy 2 mieszczaca sie super do autka zreszta teraz jakbym kupowala wozek to uzywana gondole jedo i zainwestowalabym w porzadna spacerowke |
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Hej... U nas niestety ciężka noc była.
Znowu ból, do tego gorączka 38,5 st. Pojechaliśmy na IP, dali mi dożylnie no spę i coś w rodzaju espumisanu, potwierdziła się kolka. Wdał się też stan zapalny, ale powiedzieli mi że skoro dziś idę do lekarza to lekarz przepisze mi antybiotyk. Nie spałam całą noc, dzisiejsze USG wogóle już mi nie sprawia radości. Najchętniej poszłabym spać Ale najważniejsze że już trochę lepiej, gorączka spadła i ból brzucha też troszkę mniejszy ![]() a co do łóżkowych przytulanek ja mam odwrotnie... I to też jest męczące. Kiedyś na prawdę ciężko było mnie doprowadzić do orgazmu... A teraz aż wstyd się przyznać, ostatnio doszłam biorąc prysznic tak jestem pobudzona. Wystarczy że M jest obok mnie i już mi się chce, ale zakaz to zakaz, muszę przecierpieć
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-07-16 o 07:09 |
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja chrzest planuję maj/czerwiec i jak zasnęła to ksiądz kazał wziąc na ręcę i znowu wycie chcę do pół roczku zrobić, ale koniecznie latem jak będzie ciepło, jakby się urodziła na wiosnę to bym chrzciła w wieku 3-4 miesięcy![]() Pani Jasiowa, teściową to ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Landi
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
moja miala skonczne 2 miesiace msza byla o 11 to jest jej pora spania akurat i przespala calutka msze teraz tez wlasnie chce jak bedzie taaka malutka z przodu w kosciele bylo cieplutko woda podgrzana wiec teraz tez taak chce
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, wczoraj w nocy napisałam posta i nie ma go
![]() ja jestem już po weselu i było OK. tylko najadłam się przeokropnie. Śmiesznie było, bo w sumie ze mną były 4 kobiety z brzuszkami Nigdy jeszcze nie byłam na weselu, żeby taki wysyp był.Landi, nieźle z tym Twoim libido. U mnie to całkiem odwrotnie, zero ochoty Współczuję Ci tych bóli---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- co do chrzcin to my wstępnie też o wielkanocy myślimy
|
#2087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam wszystkie ciężarówki, wczoraj mało mnie tu było gdyż miałam napiety grafik. Dzięki temu mam obcięte i zafarbowane włosy, pedicure i manicure, poprasowane i do tego odwiedziny u przyjaciółki ![]() Gusiak - witam po weselichu...przynajmniej nie byłaś sama ja idę 12 października (8,5 miesiąca ciąży) i tak sobie myślę, że zamiast się bawić to będę po tej sali pełzała, czołgała się i psuła TŻtowi zabawę ....ale co tam oboje chcieliśmy dzidzi, to niech se nie myśli My chyba ochrzcimy na Wielkanoc maleństwo. Tak będzie najwygodniej .
|
|
#2088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pod prysznicem? jeeej to serio musisz byc pobudzona ![]() Mi się chciało strasznie, obudzilam go w środku nocy a chciałabym .. może przestanbe o tym myśleć to inaczej bedzie---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() nawet za moje zdrowie nie wypiję ![]()
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Całą noc nie przespałam.Od kilku ładnych nocy napier..... mnie kręgosłup i nie pomaga ani rogal,ani inne poduszeczki ani masaż A wczoraj zaczęliśmy 22 tc Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluję kolejnych tygodni
|
|
|
|
#2091 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(oprócz jednej - za parę młodą)---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
gratuluję kolejnych tygodni wszystkim świętującym
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam, dziewczynki
My niedawno wstaliśmy i jemy śniadanko, dzisiaj zapisuję się na połówkowe 3d ![]() Micia z tym przytulaniam to ja mam podobnie, ale winię za to ciążę, wiec nie ma się czym martwić. Landi współczuje takiej nocy, trzymam kciuki za usg! Napewno wszystko się unormuje i będzie ok. ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
Ja wręcz przeciewnie, apetyt mam jak słoń
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez, aż sie boje wizyty w przyszłym tygodniu i ważenia ![]() wczoraj była moja koleżanka ze studiów z narzeczonym, więc nie zaglądałam, za to dzisiaj cały dzień w domu
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
wróciliśmy wczoraj od teściówki, trochę sobie tam odpoczęłam ![]() trzymajcie dziś proszę kciuki za Tomusia ![]() o 12:30 mamy echo serca, wynik mam nadzieję, że bedzie w porządku ![]() boje sie też, że Tomuś po prostu nie pozwoli sobie zrobić badania ![]() nie wiem co wtedy zrobimy ehhhh poza tym leci nam 21 tc, ale ja gapa i leci już sobie trochę ![]() sa dzis jakies wizyty? |
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Zapisałam sią na usg 3D. 1 sierpnia na 13,30
już się doczekać nie mogę ![]() Cena 250 zł, ale co tam i można wziąć pendrive i nagrają mi fimik do tego
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
\nie wim kto ma dzisiaj wizyt e, przyznajcie się![]() no ciekawe jak to będzie widać. Ja będę mieć jutro połówkowe, ale zwykłe. też się nie mogę doczekać
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kciuki to będę trzymać, aż mi palce zsinieją
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, ale mam was do nadrobienia : )
cały weekend ; p dziś byłam na badaniach, po południu mają być wyniki, ciekawe co mi tam wyszło : ) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

przecież nic nie czuje" 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

i jak zasnęła to ksiądz kazał wziąc na ręcę i znowu wycie
Adam 18.11.2012
....ale co tam oboje chcieliśmy dzidzi, to niech se nie myśli