|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Konto usunięte
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Hej
Podaję wagę do tabelki 72,3 . |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#4233 |
Raczkowanie
|
a ja w wekend znowu nabroilam, wyjechalismy i w ogole nie bylo gotowania tylko wszystko kupne gotowe a do tego wczoraj wieczorem jak wrocilismy zjedlismy czekolade (na pół
![]() Zla jestem bo chociaz spadek w przeciagu tygodnia jest, to mogl byc wiekszy...
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jakim cudem spadek - 72,0 kg
No ale przynajmniej nie jestem zdołowana i mam motywację do sprzątania ![]() ![]() Elganja a jaka rozpiska na ten tydzień? ![]()
#4235 |
Konto usunięte
|
Do tabelki- 72,8 kg.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Rozeznanie
|
Hej.
Martuszka: Rozpiskę wstawię w ciągu godziny. Ja podaje do tabelki 79,9 ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy to@ czy co ale mnie wczoraj takie nerwy an tą wagę złapały, że całą Ewę przećwiczyłam jak w szale.... A dziś ledwo dupskiem ruszam , tak mnie boli. Cierp ciało, coś chciało! Baleronowa: Myślę że matura z matmy otwiera drogę na wiele kierunków i warto by było. Jakbyś potrzebowała pomocy z matmy lub ang to daj znać - chętnie pomogę ![]() thenerd: kochana ty moja szczurko! ![]() A na znak protestu robię dziś lasagnę , ale ze mielonym wiieprzowo-wolowym. Dodam też cukinię i kukurydzę ale ma dość kurczaka! Także ja dziś dietę odpuszczam totalnie, bo jeszcze opędzę paczkę żelków ![]() ![]() solduś: toś zaimprezowała porządnie. Ważne że się w swoim łóżku obudziłaś a nie u jakiegoś obcego przystojniaka ![]()
#4237 |
Wtajemniczenie
|
Elganja pytaj pytaj o co chodzi bo ja się przyznam, że w sobotę to pizzę zrobiłam a wczoraj wypiłam 5 drinków
![]() ![]() W dodatku cały tydzień ćwiczyłam i waga stała. Także zrób sobie tą lasagne to może Ci zadziała jak u mnie pizza ![]() Jeszcze 0,6kg w dół i będę mieć półmetek ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-07-16 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj porażka 83
![]() ![]() No nic ytzeba wziąć się do roboty
#4239 |
Rozeznanie
|
a ja niezmiennie przed celem I......
![]() Obiecana rozpiska: poniedziałek brzuszki z Mel B ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wyRaOUbibG0 wtorek z treningu Ewy Chodakowskiej ze strony http://ewachodakowska.pl/ jest niebieski banner "Pobierz mój darmowy program treningowy" ile kto da rady ![]() środa rozgrzewka i rozciąganie http://www.youtube.com/watch?v=Gm1Dl6dGbKs czwartek workout z Mel B 20 minutowy!!!! szał!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ErfMy...eature=related piątek piątek będzie dniem rewolucyjnym. Uwaga! Uwaga! Ogłoszam wszem i wobec, że jako grupa miała być "brzuszkowa" to zaczynamy ..... Aerobiczną 6 Weidera!!!! Trening lecimy bez dnia przerwy więc bardzo ważne ,a by żadnego nie opuścić. Jakby kto nie wiedział co i jak to link tu : http://www.a6w.pl/ sobota dowolne ćwiczenia z tygodnia, może być w dvd jakiego kto chce (polecam Chodakowska ![]() niedziela dzień wolny (a6w i tak robimy!!!!!!!!!!!!!!!!)
#4240 |
Wtajemniczenie
|
ołłł jeee
![]() ![]() ![]() Elganja uwielbiam cie za to że chcesz nas wykończyć ![]() ![]() Martusia wróciłaś z wycieczki do dawaj słońce do ćwiczeń ![]() ![]() Dorzucam link do 6 weidera - 1 dzień ćwiczeń. To dla tych co lubią ćwiczyć z filmikiem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mBHSM...feature=fvwrel
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-07-16 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
[elganja ja się dołączam do ćwiczeń obowiązkowo i nie ma że boli
![]() Martuszka tak tak. koniecznie. Bo aż sie przeraziłam rano jak zobaczyłam wynik.
![]() |
#4242 |
Rozeznanie
|
Martuszka : nie wykończyć tylko "wylaszczyć"
![]() ![]() ![]() medzia : jak tam? Zdecydowałaś się co do ćwiczeń? Czekam na deklarację ![]() aktualna lista : anusiawa, darialex, ja, estecorazon, feciuch, Martuszka, medzia, superkas, thenerdqueen. Czekam na odmeldowania z tegotygodniowego wysiłku. W tym tygodniu jak któraś zawali dzień to karą jest nadrobienie plus 15 pompek (może być 3 serie po 5 jak ktoś nie wytrzymuje) plus 20 sekund deska (ćwiczenie pokazane jako ostatnie w treningu Mel B 20 minutowym). Także : strzeżcie się. thenerd: informuj jak plecki przy ćwiczonkach este: Jak ćwiczenia z mamą? edit: Martusia : dopisuję do listy. Trening na stronie ewy i ten z shape'a są inne. Poza tym z shape'a masz filmik to trzymasz tempo. Kosztuje chyba 12,99, ja w Łodzi kupiłam w zeszłym tygodniu bez problemu. Myślę że warto zainwestować, poza tym dvd mam chyba 3 czy 4 do których ćwiczę. Ogólnie lepiej mi się ćwiczy jak widzę na bieżąco co jest do zrobienia.
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-07-16 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Wtajemniczenie
|
Elganja ja w zeszłym tygodniu opuściłam sobotę. Reszta wszystko zrobione. Tylko że zrobiłam zmianę w planie i tak naprawdę to opuściłam 30-30-30. Bo MelB zrobiłam w piątek. Jej nie opuszczam nigdy
![]() Owszem wciągnęłam się, powiedz mi czy filmiki z youtube można jakoś ściągnąć na komputer? Chodzi i to że na wyjeździe chyba nie będę mieć internetu a ćwiczeń nie chcę przerywać. Bo tak na płytce, to mam tylko Ewę. Ewentualnie rozważam bieganie wzdłuż plaży z rana. Na 100% zmniejszył mi się cellulit ![]() ![]() A wiesz, że ja też nie osiągnęłam I celu? Strasznie się to wlecze... Martusia 2kg Ci przybyło na wyjeździe? Szybko zleci ![]()
#4244 |
Zakorzenienie
|
elganja własnie mam dzisiaj w planach iść i kupić. Już go widziałam w witrynie kiosku, ale nie miałam pieniędzy ze sobą żeby kupić. Mam nadzieję, że gdzieś znajdę ;D
Martuszka nie dziwie się. w pokoju u nas wychowawców na stole cały czas coś leżało. Jak zostawały resztki z podwieczorków to lądowało u nas i ktoś to musiał jeść. Jedzenie swojskie, samodzielnie robione, więc też to mogło się przyczynić, że człowiek się zapominał i jadł, bo tak mu smakowało.
#4245 |
Wtajemniczenie
|
Martusia wiesz, jakby ktoś mi położył przed nosem takie swojskie kopytka z sosikiem, mięskiem to ja bym się rzuciła i zjadła jak mala słonica
![]() ![]() ![]() ![]() Poszukaj tego shape bo naprawdę filmik jest fajny ![]() Thenerd czasami podglądam Twojego bloga i właśnie zobaczyłam śniadanie mistrza ![]() Elganja tych filmików co dałam link do 6 weidera jest cała seria, na następne dni też są.
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do a6w robiłam kiedyś, nawet doszłam do 16 dnia jakoś tak, ale potem wmówiłam sobie, że nic mi nie daje. Jak Wy sie tu tak mobilizujecie to może i ja również spróbuje ![]()
![]() |
#4247 |
Raczkowanie
|
Waga 68,5
![]() ![]() ![]() Medziu śliwki pomogły, mimo, że zjadłam je razem ze śniadaniem. ![]() Wyrafinowany dzięki kochana ![]() Na włosy i paznokcie kupiłam Capivit i biorę, za jakiś miesiąc napiszę, czy coś pomogło ![]() A co do fryzjera, mam już na myśli takiego jednego, a właściwie salon Alternative się nazywa, poleciła mi moja współlokatorka, która się tam strzyże i kilkoro znajomych też mi wspominało. Mają baaardzo dobrych fryzjerów, też się cenią, ale jest teraz jakaś promocja, że jak zapiszę się z kodem, który poda mi osoba, która już tam była to płacę 30% mniej. Więc chyba się na to skuszę ![]() A Warszawa, wstyd się przyznać, ale nie miałam okazji się tam jeszcze pojawić! ![]() ![]() ![]() ![]() Bottega strasznie mi Cię szkoda, takie papierkowe latanie jest najgorsze. Ale ja nie mam o tym pojęcia, bo moja Pani z dziekanatu jest cudowna. Założyła nawet nam na fejsie konto pt. Życzliwy Dziekanat Wydziału IV, żeby wszystkich o wszystkim na bieżąco informować ![]() Soldus Ty szaleńcu! ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, że blondasa tam jakimś przypadkiem nie było, by na pewno nie przepuścił okazji ![]() ![]() ![]() Eleganja jeśli chodzi o ćwiczenia, to ja zostaję przy siłce, bo inaczej nie jestem w stanie się zmotywować. Odmeldowuję, cały tydzień na spinningu (włączając dzień dzisiejszy) tylko w czwartek byłam na ABT, zamiast spinningu bo godziny mi się pomieszały a i sobota była bez ćwiczeń niestety ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Wtajemniczenie
|
Załamałam się
![]() ![]() ![]()
#4249 |
Zakorzenienie
|
podaję wagę do tabelki 74 kg
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Wtajemniczenie
|
elganja: też mnie nosi z wrażeniem, że mi brzuch wrócił, jak siedzę to tak jakoś mi pełno w brzusiu i też się pocę. czyli od piątku zasuwamy z a6w? plecy mnie bolą od wczoraj cały dzień, więc to raczej nie jest związane z wysiłkiem ćwiczeniowym.. po prostu się sypię chyba.
![]() Martuszka: nalewam pół łyżeczki oleju i rozsmarowuje ręcznikiem papierowym, więc mi część wsiąka w niego, a część zostaje ![]() darialex: też jem Capivit, tydzień temu zaczęłam, więc porównamy efekty ![]()
![]() |
#4251 |
Rozeznanie
|
thenerd: do paznokci polecam bardzo :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...fessional.html na sobie przetestowałam i mi pomogła. Na wypadające włosy nic nie mam, ale zauważyłam, że jak przy każdym myciu poświęcam ok 2 minuty na masaż skóry głowy to wypada mniej. Martuszka : To wesoło z kudłaczkiem. Ja mam goldenisko, więc świetnie rozumiem. Do tego teraz linieje.....
#4252 |
Wtajemniczenie
|
elganja: zrobiłam dzisiejsze brzuszki
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na wypadające włosy polecam : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wa-wersja.html i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html ( czarną) tylko trzeba ją podgrzewać, tzn ja np zakładałam folię i ciepły ręcznik na głowę, albo żeby bardziej utrzymać ciepło, folię, ciepłą czapkę zimową i na to ciepły ręcznik ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Wtajemniczenie
|
Thenerd mam jack russell teriera. Niby wielki nie jest, ale sypie się z niego na potęgę. On całkiem biały nie jest, ale dziwnym trafem wszędzie jest biało
![]() ![]() A niezły pomysł z tym olejem ![]() Elganja no z goldena to pewnie też trochę sierści masz ![]() Brzuszki zrobione ![]() ![]() Wieczorem jeszcze coś poćwiczę. Jak jakimś cudem nie będzie padać (dziś już padało 5 razy na zmianę ze słońcem) to pójdę biegać z tż.
#4255 |
Zakorzenienie
|
martuszka no to niezłego masz psa agenta.
co do odżywek eveline ja wlasnie testuje 8w1 także jak coś to dam znać co i jak ![]() ![]() kupiłam dzisiaj Shape'a : Ja: dzien dobry. Poprosze Shape'a Pani w kiosku: Dzień dobry. A co to?? I jeszcze jedna miła wiadomość dostalam sie do Bydgoszczy na mgr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4256 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bottega mozesz mnie wywalic z tabelki, bo bede sie wazyc ale rzadziej niz wy, a moje postepy beda w podpisie i oczywiscie bede sie wam chwalic za kazdym razem jak spadnie. ![]()
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Konto usunięte
|
Laski wrzucam mojego aktualnego pysiulka do albumu i klubu
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- hmm tak patrze,chyba mi wyszczuplała twarz chyba ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Wtajemniczenie
|
Superkaska faktycznie, policzków już nie masz takich papusich
![]() Martusia gratuluję dostania się na mgr ![]() ![]() ![]() ![]() Baleronowa Nie odpuszczasz przypadkiem, nie? ![]() Wczoraj stuknęły mi 2 miesiące z Wami ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-07-16 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zadomowienie
|
Hejka piękne!
Wracam z podkulonym ogonem ![]() ![]() HELP!!!!!
#4260 |
Konto usunięte
|
martuszka dziękuje
![]() mi stuknie w środę 4 miechy ![]() omg jakaś pompa wisi nad niebem ale zaraz lunie aż się boję po czym co słyszałam wczoraj z tą trąbą pow. współczuję tym ludziom :/ ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- boszz jeszcze dobrze nie wysłałam posta a tu już lunęło ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.