|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
zdawał mi potem relację co załatwiłGrzyczny chłopiec ![]() Cytat:
ooooooo ........... należy mu się wielkie lańsko !!!! że wiedzial co macie do załatwienia a zabawa była ważniejsza najgorzej jak TŻ nie potrafi wyrazić swojego zdania gdy jest taka potrzeba... :/ potem wychodzimy na te złe.. znam to :/ tylko miałam inną sytuację jak jego kumpel mnie ☠☠☠ał jak psa a ten leżał i słuchal i nic ... dopiero na drugi dzień coś tam mu powiedział.. :/ a wyzywał mnie od najgorszych i mówił, że TŻ sobie owinęłam wokół palca i że może sie kapnie jaką ma dziewczynę... (wtedy jeszcze nie byłam w ciąży ani nic) oooooj bolało mnie to cholernie... :/ ![]() Cytat:
My idziemy menu ustalać w piątek. Też Wam napiszę
|
|
|
#692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam o TŻ... Młodzi powinni mieszać osobno...
Po przemyśleniu, młodzi również powinni mieszkać przed ślubem razem... Co do zmywania, nienawidzę. TŻ stwierdził, że w dni wolne od pracy będziemy zmywać na zmianę ![]() Szwagierka zmężem też nie lubią zmywania... i kupili zmywarkę... nie roziwązało to problemu, bo trzeba ją rozładować... i problem się robi, gdy są w środku jeszcze czyste rzeczy, a to nie "Twój" dzień na wyładowanie, a ma się już brudne... Kozico, wspominałaś o ciągu dalszym ze Szklarkiej Oriflame_Rybnik opowiadaj o wielkim dniu, z moim tiulem, to się obtargał naokoło na wysokości 2 cm od ziemi... |
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hejka babo My zwykle jak robiliśmy takie przejścia to kończyliśmy właśnie w Szklarskiej. Zawsze możecie sobie przedłuzyć i zahaczyć o Góry Izerskie, wejść do Chatki Górzystów i zejść (ewentualnie zjechać gondolą) do Świeradowa Zdroju Mapa w rękę i kombinujcie.
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() nie dziwię sie zę się wkurzyłaś najgorsze jest to że Twój TŻ nie odpowiada w żaden sposób rodzicom i faktycznie to wygląda tak w oczach Twoich przyszłych teściów że Ty go podpuszczasz niech się ogarnie lepiej i powie im że ma takie samo zdanie jak Ty (o ile faktycznie ma...) bo będziecie mieć przerąbane z jego rodzicami ![]() Cytat:
chyba można się było spodziewać ze tak to będzie, niestety faceci takich okazji nie przepuszczają i bawią sie zupełnie inaczej niż my. Mój po kawalerskim był nie do życia przez cały dzień więc ja zajmowałam sie sobą i dałam mu spokój A ogólnie tak abstrahując od wszystkiego my wszystko z djem ustalaliśmy mailowo i wesele się też odbyło ogólnie tak nawet lepiej bo wszystko jest na piśmie ![]() Tzn ogólnie rozumie ze się wkurzyłaś, bo ja też nie cierpię jak mi ktoś plany rozwala, ale kawalerski się ma raz w życiu więc daj mu lekkiego kopa i odpuść
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu, ślicznie wyglądałas
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś wole analogowe (te stare zwykłe mapki) niż GPS i inne bzdety
|
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
na początek...maly_czlowieczek , Oriflame_Rybnik, (kicia), _Paulinka_, Życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń, dużo szczęścia i radości na nowej drodze A teraz biore sie za nadrabianie ![]() |
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ten stary wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=601622&page=18 w którym pisałyśmy
|
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to było tak że tata mnie prowadził do ołtarza ale na początku musieliśmy stanąć razem
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ten stary wątek https://wizaz.pl/forum/archive/index...1622-p-36.html w którym pisałyśmy <- ostatniego marca
Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2012-07-16 o 09:24 |
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:brzy dal:
|
|
|
#704 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() pieknie wygladałas
|
||||||
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za baciki
![]() jutro zabieram się za pisanie
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu - kurde nie wiem co Ci napisać, z jednej strony bym ubiła
![]() a z drugiej, może naprawdę tylko z ciekawości chciał zobaczyć co u niej nowego Faceci są tak samo ciekawscy jak my, czasami mam wrażenie, że bardziej![]() No chyba, że to ta jego była co wam żyć nie dawała, to wtedy bym udusiła i koniec. Kiliano- skoro on teraz nie staje po Twojej stronie to co będzie po ślubie? Widocznie za Twoimi plecami powiedział rodzicom, że będziecie z nimi mieszkać Trzeba nim trochę potrząsnąć, jest mężczyzną- niech to pokaże!---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Lecimy do Tunezji w sobotę
|
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
(kicia) __Paulinka__ maly_czlowieczek Oriflame_Rybnik Wszystkiego najlepszeggo na nowej drodze zycia, duzo milosci, radosci, cierpliwosci i spelnienia marzen! Niech Tż-ci sie sluchaja ![]() Nie nadrabiam narazie bo nie mamc zasu, ale widzialam fotki Kici i jej bukietu - slicznie wygladalas i kwiatki miala super ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Ooo super Udanej podrozy!!!
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny znalazłam w sukni metkę na której pisze 16i teraz rozkminiam czy to jest rozmiar?? rozmiar maksymalny?? czy jak.... bo 16 to polskie 44
![]()
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i widzę, że dokładnie pamiętasz co się z nią miałam i ile nerwów mnie to kosztowałopo za tym witam się z Wami ja przyszła młoda rozwódka bo TŻ nie poczynił nic by się wytłumaczyć itd, noc spędziłam samotnie i obrączka została bardzo głęboko schowana
|
|
#711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
nie pojawił się bo go z wielkim hukiem popędziłam w sobotę rano
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
a tak poza tym witam się z Wami!
kiciu duuuuużo szczęścia na nowej drodze życia! duużo miłości przy boku męża i samych pogodnych dni! Przepraszam, ze dopiero dziś, ale ostatnio weekendy mam mega mocno założone robotą. Wyobraźcie sobie, że w piątek mój mąż przygotował farsz na pierogi i tak się rozpędził, że zrobił 4 różne rodzaje. Powiedziałam mu, aby zrobił max dwa, to się nie posłuchał. W sobotę zabraliśmy się do lepienia pierogów i jak zobaczyłam te ilości farszów, to myślałam, że go zabiję. Lepienie i gotowanie zajęło nam 6 godzin i całą sobotę trafił szlag! Natomiast w niedzielę wymusiłam spacer i poszliśmy nad Wisłę, na lody na Starowiślną a potem do kina na Magic Mike. Do dziś się śmieję, że mnie mąż na film o męskim striptizie zabrał
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
hejo kochane PM'ki
)my po objazdowym weekendzie... Zostało nam jeszcze 12 zaproszeń w tygodniu na pewno nie, bo TŻ zmienił miejsce pracy i jednocześnie zmieniły mu się godziny... Spróbujemy to w sobotę i niedzielę obskoczyć, ale nie wiem czy to realne![]() kiciu- wyglądałaś przepięknie o ile zdecydujesz się kilka pokazać![]() audrey- wiem, że na pewno jesteś wkurzona, ale wiesz jak to faceci popłynął i tyle... musiał też jakoś pożegnać stan kawalerski Przypuszczam, że z moim nie będzie lepiej w związku z czym kawalerski będzie miał bodajże 2 tyg przed ślubem i nie planuję nic na następne 2-3 dni Niuto- ale fajnie na długo?;>kilianna- musisz koniecznie potrząsnąć TŻ! Przypuszczam, że i on sam nie chce mieszkać z rodzicami i tym dzieckiem, ale łatwiej mu się przy rodzicach nie odzywać i wtedy Ty wychodzisz na tą złą... A zachowania teścia komentować nawet nie będę- to Twoja i TŻ decyzja, gdzie będziecie mieszkać i kto powiedział, że "kobieta zawsze ma iść za mężem"??? Bzdura totalna. W dzisiejszych czasach, przy związkach partnerskich młode małżeństwa mają być za sobą nawzajem, a nie : facet na piedestale jak to było kiedyś
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
o żesz Ty, my ostatnio też mieliśmy mega spięcie takie, że przez kilka dni do siebie się nie odzywaliśmy, ale nie wyobrażam sobie nie wracania do domu...
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kindziu A ten Twój chłop niech lepiej wraca i uprawia czynny żal za swoje zachowanie, bo mi się już nóż, żeby nie powiedzieć kosa, w kieszeni otworzył ![]() Jestem ciekawa Twojego wrażenia po filmie? |
|
|
|
|
#717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdybym wiedziała wczesniej o czym ten film jest, to raczej szkoda mi by było pieniędzy na bilety. Ale nie ukrywam, że przetaczające się tam męskie ciała był niczego sobie
|
|
|
#718 |
|
Przyjaciółka KWC
|
ale widzę że się działo a działo ![]() kindziu masakra z tym Twoim chłopem, ja bym mojego chyba pobiła w takiej sytuacji. A kolejny raz za to że się nie pokajał i nie wraca na kolanach. Bardzo współczuję i mam nadzieję, że mu się mózg wyprostuje jednak.kili powinnaś swoim TŻem potrząsnąć i wytłumaczyć mu dobitnie, że w związku ludzie się wspierają i popierają nawzajem a nie chowają się pod stołem jak tatuś czy mamusia mają jakieś roszczenia i oczekiwania. Normalnie mi ciśnienie skoczyło, jak przeczytałam o Twoim teściu. A co to jest Twoje dziecko że masz sie przeprowadzać i pomagać przy jego wychowywaniu? Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś próbował mi coś takiego narzucić. I te odzywki że żona ma iść za mężem a nie pracować. Co to za rodzina w ogóle, ja nie wiem, jesteś pewna że Twój TŻ się wyrodził na tyle, żeby w przyszłości podobnego charakteru nie zaprezentować?Z rzeczy przyjemnych ![]() kiciu wyglądałaś super melody ekstra buty fab klipsy bardzo fajne, wcale nie za duże, będą super pasować. Własnoręczne pranie sukni - jak się dziewczyny zdecydujecie na pranie sukni w pralce to pamiętajcie żeby wyczyścić wcześniej dokładnie dół sukni, bo te wszystkie zabrudzenia od trawy, od podeptania nie zejdą w pralce.
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z poniedziałku!
Padam na twarz bo wróciliśmy z TŻ wczoraj z Krakowa genealnie nóżki mi odpadają ale pogoda była super więc nie żałujemy że się wyrwaliśmy z Wwy.Audrey możesz napisac w jakim klubie był Twój panieński? my też poszliśmy na wieczorny clubbing i były tam ze 3 wieczorki! A co do TŻa to nie martw się, jak dostał od Ciebie bęcki w ten weekend to przez ten tydzien będzie chodził jak w zegarku! poza tym wszystkim ślubującym w sobotę żonkom życzę dużo szczęścia i miłości!!! Kiciu wyglądałaś prześlicznie Kilianna - ja też odniosłam wrażenie, że TŻ się wcześniej zgodził na to rozwiązanie razem z rodzicami... musisz nim potrząsnąć konkret - wygląda to niezaciekawie jeśli wywija Ci takie nry przed ślubem. A teść ma podejście pierwsza klasa Kindziu - nie ogarniam Twojego męża.... nie wiesz gdzie poszedł? do rodziców czy gdzie? gratuluję Ci przysłowiowych "jaj" i stanowczości, popieram całym sercem!!! fakt, jeśli byl faktycznie tylko ciekawski to niech się wytłumaczy i ładnie przeprosi - a tu widzę że będze cięższa przeprawa. trzymam kciuki żeby mu moce umysłowe wróciły
|
#720 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Powinien stanąć za tobą murem, a nie siedzieć jak wół i nic... Słusznie się wkurzyłaś na niego, powiedz mu wszystko dobitnie.Cytat:
Najważniejsze, że jesteś zadowolona.Bardzo ładne. Ma ciekawy kształt, jakby dwupoziomowe było ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze się spisał![]() Cytat:
To jak się żalimy na TŻów to ja też się pożalę Otóż mój TŻ gra w jakąś idiotyczną grę internetową i zaproponowali mu tam moderowanie forum. Pytał mnie co o tym myślę i powiedziałam mu, że spoko pod warunkiem, że nie odbije się to na naszym życiu. Od soboty przechodzi jakieś "szkolenia" przez skype'a. Ale wczoraj wieczorem coś nam ten nie chodził jak powinien i gadał z tą dziewczyną przez telefon!!! Żeby tego było mało ja szłam spać sama, a on z nią gadał do 1 w nocy!!! Potem strasznie przylazł się przytulać, ale już było za późno.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

zdawał mi potem relację co załatwił

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

najgorsze jest to że Twój TŻ nie odpowiada w żaden sposób rodzicom i faktycznie to wygląda tak w oczach Twoich przyszłych teściów że Ty go podpuszczasz
chyba można się było spodziewać ze tak to będzie, niestety faceci takich okazji nie przepuszczają i bawią sie zupełnie inaczej niż my. Mój po kawalerskim był nie do życia przez cały dzień więc ja zajmowałam sie sobą i dałam mu spokój 

A ten Twój chłop niech lepiej wraca i uprawia czynny żal za swoje zachowanie, bo mi się już nóż, żeby nie powiedzieć kosa, w kieszeni otworzył
A kolejny raz za to że się nie pokajał i nie wraca na kolanach.
Co to za rodzina w ogóle, ja nie wiem, jesteś pewna że Twój TŻ się wyrodził na tyle, żeby w przyszłości podobnego charakteru nie zaprezentować?