|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
relacja jest prawie gotowa ale musze jechać do cukierni więc wstawię później
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
kalianna- mam nadzieje ze w grupie dzieciakow w przedszkolu sie zmieni.. nauczyciel w tym wieku ma wiekszu autorytet niz rodzice wiec moze on da rade.. Nie ogarniam jak mozna byc takim kretynskimi rodzicami..
Twoj TZ tak samo zachowuje sie poprostu genialnie... ;/ Tylko ja to tez znam bo do pewnego czasu moj tez wolal nic nie mowic rodzicom i ich nie denerwowac.. w sumie lepiej bylo mnie wku* i klocic sie niz rodzicom powiedziec pare slow... Musisz postawic sprawe jasno i Ciebie bronic oraz wyraznie powiedziec ze nie macie zamiaru tam mieszkac a najlepiej dodac ze bawic dziecko brata :P kindziu- tez kojarze te laske.... myslalam ze nie chodzi o nia;/ powiem Ci ze ja sama czasem lubie podsledzic jakies tam "milostki" z dawnych lat, ale nie czuje sie za to winna bo to jest "niewinne" sprawdzenie co u nich slychac...Zawalil troche ten Twoj TZ... audrey- no wlasnie z facetami tak jest.. W tamten week bylismy z TZ na imprezie.. spotkal kumpli i tak sie spil ze nie uwierzycie... jak go przywiozlam do domu to doslownie byl nieprzytomny.. ledwo doprowadzilismy go z siostrami do lozka :P (2 pietra schodow ) wogole nie mieli kontroli ale mysle sobie- a pij, pij w koncu pijesz raz na rok na imprezie...najlepsze jednak, ze ci kumple sa strasznie lajtowi i odrazu zagadywali ze ONI mu zrobia za☠☠☠isty wieczor kawalerski wogole bedziec a'la kac vegas, nikt nie dowie sie co sie dzialo itp... juz to widze. ale nie o to chodzi. Mysle ze ktos dobrze tutaj napisal, ze my nawet pijac myslimy troche racjonalnie. W sensie ze jutro mamy zalatwienia, ze wypije jeszcze te 2 piwa, ale jutro wstane i pojde. A faceci na kawalerski pewnie wogole nie pomysleli o jakichs sprawach ![]() w koncu to ich wieczor.. Takze mysle laska ze nie ma tez co sie tak wnerwiac na TZ.. zdarza sie no... Nie cofniesz tego, stalo sie... Szczerze bylabym wku** na maksa ale z drugiej strony nie chcialabym aby moj TZ mial negatywne wspomnienia z kawalerskiego ze skonczyl sie On taka klotnia... acha no i po tej imprezie gdzie moj TZ umieral cala niedziele to mielismy isc na kurs tanca... nie poszlismy.. jestesmy 2 tygodnie w plecy z nauka no ale co zrobie.. ![]() to jest taka przestroga chyba o tym aby takie zabawy organizowac troche wczesniej..
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-07-16 o 10:49 |
|
|
|
#724 | |
|
Wtajemniczenie
|
o zesz, ale wysyp potknięć TŻtów!
kindzia myślę, że musisz pogadać ze swoim TŻ na poważnie. Skoro nie wrócił do tej pory, to zadzwoń do niego i się z nim umów na rozmowę. Wprost zapytaj się o co chodzi z tą jego była i nie przyjmujesz do wiadomości, że szukał koleżanki ze studiów. Poza tym musicie sobie wytłumaczyć, że nawet po tak wielkiej kłótni niedopuszczalne jest nie wracanie do domu. Można się wkurzyć i wyjść na chwilę z domu, ale nie można do niego nie wracać. Takie jest moje zdanie na ten temat. kilianna a co oni sobie wyobrażają, że zrobią z Was darmowe niańki? Żadnych ustępstw! Dziwię się, że Twój TŻ niby się zgodził na wspólne mieszkanie. Po Twoich opowieściach nawet na mieszkanie obok domu rodziców i rodziny rozpieszczonego dziecka nigdy bym nie chciała się zgodzić. Poza tym słowa teścia są niedopuszczalne. Nawet jeśli Ty byś tak myślała (że byłabyś w stanie zrezygnować ze swojej pracy na rzecz pracy męża), to powinna być Twoja/Wasza wspólna decyzja a nie teściów. Nikt nie powinien planować i ustawiać Waszego życia. Dlatego też czeka Cię poważna rozmowa z TŻtem żeby końcu zrozumiał, że już niedługo to Wy będziecie rodziną a rodzice i rodzeństwo musi odejść na dalszy plan. magdalennne podziwiam Cię w ogóle, że się na to zgodziłaś. W życiu swojemu nie pozwoliłabym być moderatorem w jakiejś wirtualnej grze. Niech sobie gra, ale moderowanie to już byłoby przegięcie. audrey mój po wieczorze kawalerskim nie był w stanie z łóżka wstać. Musiałam odwołać naukę tańca, bo jak się zbudził to postanowił do końca dnia utrzymywać sie w stanie lekkiego upojenia. No i nie było mocnych na niego. Faceci po prostu coś takiego mają, co dla nas jest niewyobrażalne, to dla nich po prostu "nic przecież się nie stało Kochanie" ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Nie powiem, że pozostali nie byli niczego sobie, ale on jako podstarzały, opalony striptizer najlepiej odegrał swoją rolę
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie równiez Tż sprawił wczoraj przykrość. Faceci czasami w dziwny sposób wyrażają swoje uczucia. Ale nie przypuszczałam, że mój Tż w takiej sytuacji zachowa sie tak nieodpowiedzialnie. Mimo to przeprosił i było widac po nim skruchę. Potem wybraliśmy sie do kina na 21 jump street i nieźle sie ubawiłam ![]() Kindzia, nie rozumiem jak nie można wrócić na noc. Moze on teraz sadzi, ze jak go wygoniłas to niechcesz go znac ani widziec na oczy i jak bedziesz chciała z nim rozmawiac to Ty pierwsza sie odezwiesz. Lecz to on powinien sie lasic do Ciebie a nie Ty do niego Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-07-16 o 11:09 |
|
|
|
#726 | |
|
Rozeznanie
|
Dzien doberek Laseczki w ten jakze piekny
![]() kilianna ja jestem zdania, ze mlodzi powinni mieszkac SAMI, musza sie w wielu sprawach dotrzec jeszcze, a przeciez ani wy ani rodzice nie chca wysluchiwac waszych mniejszych czy wiekszych klotni.... Tak samo jak tu sie swobodnie kochac, gdy za sciana rodzice??? ![]() Za***iaszczo!!! Nic tylko pozazdroscic! Na jak dlugo lecicie? Kindziulindzia Ty powinnas dostac za to, ze takie rzeczy wygadujesz!!! Pogadaj z nim...daj mu sie wytlumaczyc...nie rob nic pochopnie. Ja sama jeszcze calkiem niedawno szukalam na jednym z portali spolecznosciowych profilu mojego eks...z czystej ciekawosci, czy sie zmienil i co tam u niego, NIC POZA TYM.Cytat:
....i co teraz? Bedziesz dzwonic po ludziach??? ![]() WOW! Dziekuje bardzio W ogole ciesze sie ogromnie, ze tak sie Wam spodobala Nasza praca, dziewczyny wiem ile Oboje z TZtem pracy w to wlozylismy ![]() Milego poniedzialku Kobietki!!!!
|
|
#727 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny wróciłam po weekendzie w końcu do was..
w sobotę Tż odkupił się od samej góry do samego dołu kupilismy garnitur, koszulę kamizelkę ślubną , spinki pasek i buty:P w końcu spokój Tż chciał garnitur trochę z połyskiem a w końcu wyszedł matowy:P w sobote zaczeliśmy maraton z zaproszeniami do domu wróciliśmy po 19 a w niedzielę kolejny maraton tym razem 180km w jedną stronę.. wyjechaliśmy rano o 7 a wrócilismy dopiero o 20:00 do domku.. w sobote się popłakałam bo Tż z moimi rodzicami tort dla mnie mieli aż sie popłakałam bo tak znienacka a urodziny przecież dopiero w niedzielę (czyli wczoraj) wczoraj bimber przywieźliśmy już do domku a po za tym to jestem chora odjęło mi mowę i nic nie mogę powiedzieć
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Hej!!!!
Oriflame witaj po weselu!!!!! Cieszę się, że wszystko się udało. Kiciu fotki na fb Nena przekąski na parapetówę- proponuję ciasto francuskie, możesz je przygotować wcześniej i podać na zimno. Ja proponuję z oliwką i serem (feta, mozarellą, żółtym), lub podobna wersja z korniszonem z mięsem mielonym tez się świetnie sprawdzają.Albo jeśli znasz, możesz zrobić parówki w szlafroczkach (tylko z tym troche więcej zabawy jest, bo trzeba przygotować ciasto drożdżowe, owinąć parówy i piec w piekarniku). Kindziulindzia a rozmawiałaś o całej tej sytuacji z TŻ. O tym dlaczego jej szukał, co nim kierowało, żeby Cie okłamać??? Masz prawo się wkurzać, ale warto sobie takie sprawy wyjaśnić. Ja sie przyznaję, że tez czasem szukam mojego byłego, ale tylko dlatego, by zobaczyć co u niego, jak mu się życie układa. Jednak byliśmy kiedyś ze sobą i jestem w stosunku do niego bardzo życzliwa i ciekawa jak mu się życie układa. Niestety nie znalazłam go na portalach społecznościowych do tej pory, ale mam do niego sentyment, jak do starego przyjaciela, z którym nie widziałam się już wieki. Tak samo traktuję szukanie jego na fb, jak i innych kolezanek, z którymi kontakt się urwał. I powiem szczerze, nie spowiadam się z tego TŻtowi, bo to moja prywatna sprawa. Ja też nie kontroluje jego znajomości, prywatnych wiadomości z innymi dziewczynami. Mamy do siebie zaufanie. Pobraliśmy się i kochamy się bardzo i wątpię by ktokolwiek obcy (czy to kolezanka, bła dziewczyna, były facet) był w stanie zniszczyć to co zbudowaliśmy. I przyznam, że kiedyś było mi bardzo ciężko zaakceptować przyjaciółkę TŻta, ale po czasie dotarło do mnie, że skoro ja mogę miec kolegów i koleżanki, to czemu on ma być gorszy. Kochana, weź parę głębszych oddechów, zanalizój sytuacje jeszcze raz, pomyśl sobie w ilu rzeczach ty jesteś lepsza od tej byłej, a w ilu rzeczach ona ci do pięt nie dorasta ( ) i pozwól się TŻtowi wytłumaczyć ![]() 3mam za Ciebie kciuki Kiliana to na Twojego przyszłego męża Ja się i tak dziwię, że rodzice TŻta są tak ślepi i nie dostrzegają tego co dzieje się z ich wnukiem i pierwszą synową. I nie rozumiem stwierdzenia, że to kobieta powinna iść za mężem Oby się ten Twój TŻ szybko ogarnął, bo do ślubu coraz bliżej, a on się zachowuje karygodnie!!!!!!! Audrey wdech i wydech.... Kochana ja cię rozumiem, w końcu zawalił spotkanie, Ty masz mnóstwo spraw na głowie, on chodzi do pracy i nawet nie pomyśli, że Tobie jest ciężko. Jednak spójrz na to z innej strony, on miał kawalerski- prawdopodobnie najlepszą imprezę męską w jego życiu, daj mu się przeprosić, spróbuj zapomniec (chociaz bedzie ciężko) i nie denerwuj się przed samym ślubem, bo w sobotę musisz być piękna, wypoczęta i uśmiechnięta!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! A ja znowu wczoraj dałam się we znaki teściowej Ale jestem z siebie dumna!!!!!!! Bo mnie wkur%^& jak ktoś chce wszystko wiedzieć Jak co niedzielę musze biegać na kawusię do mamusi, bo przeciez cały bozy tydzień u niej nie byłam. A ona w tym momencie o wszystko się wypytuje. Ona najchętniej to bym nam do łózka wlazła, by wiedzieć co się dzieje u synusia. W każdym bądz razie wczoraj odmówiłam przyjścia na kawę i jestem najgorsza synową ever
|
#729 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Miciu, masz rację, co do tego, że TŻ powinien stanąć po stronie żony/narzeczonej. Jak ktoś ją jedzie to już w szczególności, nie powinien pozwalac, by ktokolwiek obrażał jego kobietę, zgadzam się w 100%. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zazdroszczę Tunezji ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
pranie sukni - dzięki za radę, przyda się na pewno! zapisuję od razu ten "przepis" na kompie. Cytat:
magdalennne, moze to chwilowe zainteresowanie gra, a jak wróci do rzeczywistości, to nie będzie miał czasu na granie i to forum i da sobie spokój? |
|||||||||
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje załatwionych spraw i miłej niespodzianki. Także... wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i uciechy z przyszłego meza |
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
PRANIE SUKNI ja jeszcze mojej nie prałam, bo być może we wrześniu czeka nas jeszcze jedna sesja (koleżanka chciała do portfolio) i szkoda mi ją znowu ubrudzić.
Polecam jednakże pranie sukni w wannie- sprawdzone na sukni mojej siostry ![]() Trochę ciepłej wody, proszek do białego/ vanish, najbrudniejsze miejsca lekko potrzeć, suknie wymoczyć w wanie, nie wykręcac, tylko powiesić na mokro. Suknia była w stanie idealnym
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie rozmawiałam z fotografem i odradza nam plener dzień po weselu. I z jednej strony pewnie ma rację, że będziemy wymięci i z czerwonymi oczami a z drugiej to będzie potem mega problem by znaleźć termin nie biorąc urlopu. |
|
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kochane
Ogromnie Wam współczuje problemów z TŻ. My jeśli się kłócimy to ja nieraz tak robię, że wychodzę na dłuuuuugi spacer ale wracam, po godzinie, dwóch ale wracam i zwykle z nadzieją na zgodę. Zawsze staram się by problemy rozwiązywać przed pójściem spać, by rano obudzić się już bez wałkowania tego tematu. Kindziu rozumiem Twój żal ![]() Mieliśmy iść dzisiaj spisać protokół ale ksiądz wczoraj ogłosił, że na tydzień wyjeżdża i go nie ma a ja jeszcze muszę iść do mojej parafii do tego frajera, wyciągnąć akty, i cieszę się, że został mi jeszcze tydzień na to podarowany wczoraj przeżyłam ogromną chwilę grozy, byliśmy na imprezie i nie wzięłam tabletki
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dzieweczki!
Dziś kolejny dzień rozdawania zaproszeń, jakbym chciała to mieć już za sobą, normalnie tego typu przyjemnością.Czytam Was i czytam i muszę przyznać, że nie ogarniam, głównie tego, co się dzieje u Kindzi nie ogarniam, więc się nie będę wypowiadać, ale trzymam żeby się wszystko ułożyło.Co do Tż Kiliany to myślę, że się chłop ogarnie i zrozumie, że z nikim mu nie będzie tak dobrze jak z żoną, ot co! Gosza a Tobie się należą, tak trzymać!Powiem Wam, że mój Tż to ma chyba gorszą chrzestną niż mamę. Bo jeszcze nie teściowa to się lubi wtrącać, ale ona sobie pogada, pogada, a my zrobimy po swojemu i ona później pochwali Da się z nią żyć, ale chrzestna... Zawsze musi wcisnąć swoje 3 grosze i wprowadza taką wredną atmosferę, tzn. ja się źlę czuję, jak odważam się myśleć inaczej niż ona (a zawsze inaczej myślę ). Najgorsze jest to, że Tż ją lubi No i np. Tż miał ostatnio urodziny i mówię mu, że to ostatni raz tak ciotki zaprasza, a On mi, że ciocia M. (chrzestna) na pewno będzie do niego przychodzić, co sama tez później powiedziała. W dupę mnie może, jak chce chrześniakowi życzenia urodzinowe złożyć, to niech go do siebie zaprosi, ja nie będę ciasta piekła dla jakiś pociotek
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Co do filmu Magic Mike to ja chcę iść na to ze względu na Channing'a T.
![]() boski jest zakochałam sie w nim od pierwszej częśći Step Up i to pierwszy o kim potrafię fantazjować![]() Kindzia.... kurde... no niech on się otrząśnie, pogadajcie... i wszystko się ułoży ... nie wyobrażam sobie u Ciebie rozwodu !! o nie! wypluj to
|
|
#736 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Jeszcze odnośnie prania sukni w pralce - moja była zupełnie gładka, bez żadnych ozdób lub aplikacji, więc było łatwo, ale jak ktoś ma koronki, krzyształko, ozdoby, to powinno się ją włożyć do takiej siatki jak do prania bielizny.
|
|
#737 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za zakupy, fajna niespodzianka z tortem a co do zdrowia, to mi też coś szwankuje ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#738 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() kindzia o kurde! Słabo się zachował ten Twój Tż Ale muicie, MUSICIE o tym pogadać. Jesteście małżeństwem, przed Wami jeszcze wiele burz, ale jesteście jednością i musicie się wspierać i rozwiązywać takie problemy.Cytat:
Może zastosuj spychologię? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oby do soboty, bo zaczynam się mocno stresować ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz coś dla poprawy humoru i rozerwania w poniedziałkowy dzień.
Otóz mój TŻ ma przyjaciela, który to ma przedziwną kobietę. Kiedyś Wam chyba pisałam o niej, to jest ta laska, która bierze ślub za rok i już wszystko zaplanowała w kilka dni po zaręczynach. Postanowiła też, że zaproszą na wesele mało osób, żeby zaoszczędzić, ale do kościoła dużo zaproszą, żeby dali jej dużo kasy Powiedziałam jej, że przecież do kosciola jak się idzie, to się przynosi jakiś bukiet, ewentualnie kartkę z życzeniami i to wszystko, niektórzy dają skromny prezent na pamiątkę, ale nie pieniądze na co ona, że da zaproszenie do kościola (uwaga jej komentarz - ewentualnie jak będę dawać te zaproszenia to powiem, żeby się na salę nie pchali, bo jeszcze ktoś mi wlezie i narazi na koszty) i napisze w nim "zaproszenie obowiązuje wyłącznie do kościoła", a pod spodem wierszyk o kwiatach, że zamiast kwiatów proszą o pieniądze do koperty.... sama ułożyła, ale mniejsza z tym.No więc ta właśnie kobieta kupila sobie suknię ślubną w lumpeksie. Nie widzę w tym nic złego, gdybym natrafiła na odpowiednią w lumpie, to i ja bym się pokusiła, ale jej suknia to jest porażka totalna. Wysłala mi jej fotkę na maila, wrzucam Wam, bo pewnie żadna jeszcze nie widziała takiego czegoś. Zapytała się mnie, co o niej myślę, na co ja odpowiedziałam, że nie bardzo, żeby poszukała czegoś lepszego. A ona do mnie - pfff a gdzie ja znajdę lepszą za 40 zł??? grunt to cena!!! nie będę przepłacała babskom w salonach jak mogę mieć to cudeńko za 40 zł!!! Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-07-16 o 12:09 |
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Strasznie dawno mnie nie było i nie dam rady was nadrobić ale przeleciałam ostatnie strony. Na początek to dalej do mnie nie dociera, że Kicia jest już żoną ![]() Wczoraj miałam 2 miesiące i zaczął się już stres a do tego zachciało mi się robić prawko oj czuje, że będzie ciekawie ;p no i od dziś 4 h wykłady dziennie przez tydzień :/ i po co mi to ?? ;p A ja spędziłam ciekawy weekend było świetnie. Pojechaliśmy pod namiot z naszymi świadkami (mój brat i moja kuzynka) mieliśmy piękną miejscówkę można było łowić ryby a pare metrów dalej byłą taka mini plaża gdzie zawsze jeździmy się kąpać. Wszystko było by świetne gdyby nie deszcz o 22 ale padał tylko 30 minut a później było cieplutko i wiatr już nie wiał. Ja z świadkową zostałam w namiocie wygodnie sobie leżąc a Tż z bratem poszli łowić ryby. Wołam Tż aby nam otworzył pierszą część przedsionka abyśmy na nich patrzyły. Oczywiśćie Tż zapomniał znów go poprosiłam jak do nas przyszedł ale wychodząc znó było widać, że tego nie zrobi na co moja świadkowa wypaliła no i zobacz dalej ch#ja widać a mój Tż stał naprzeciwko niej ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#741 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Na pewno zbije szaloną fortunę na tych gościach tylko do kościoła, co za podejście w ogóle, szkoda słów. no cóż, straszydełko, ale okazja nie z tej ziemi.
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo bym musiała kupowac kolejna suknie
|
||
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#745 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym wierszykiem to przegięła trochę
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą, ciekawe ile osób jej przyjdzie do kościoła, jak dostanie zapro z wierszykiem o kasie i tylko do kościoła Normalnie witki mi opadły ![]() A ta kieca to istna cepelia
|
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z własnego doświadczenia bardzo polecam pranie sukni w wannie
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jakaś prowokacja, żart, czy to się na prawdę dzieje ????????????????????????? ????????????????????????? ???????
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

myslalam ze nie chodzi o nia;/ powiem Ci ze ja sama czasem lubie podsledzic jakies tam "milostki" z dawnych lat, ale nie czuje sie za to winna bo to jest "niewinne" sprawdzenie co u nich slychac...
) wogole nie mieli kontroli ale mysle sobie- a pij, pij w koncu pijesz raz na rok na imprezie...

za to, ze takie rzeczy wygadujesz!!! Pogadaj z nim...daj mu sie wytlumaczyc...nie rob nic pochopnie. Ja sama jeszcze calkiem niedawno szukalam na jednym z portali spolecznosciowych profilu mojego eks...z czystej ciekawosci, czy sie zmienil i co tam u niego, NIC POZA TYM.
....i co teraz? Bedziesz dzwonic po ludziach??? 

) i pozwól się TŻtowi wytłumaczyć
- w nagrodę będzie dużoooo fot z wesela i pleneru

tego typu przyjemnością.
żeby się wszystko ułożyło.
zakochałam sie w nim od pierwszej częśći Step Up i to pierwszy o kim potrafię fantazjować
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)