|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Cytat:
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
dziewczyny była polozna i mam doła
![]() mała ma pod pachami duzego takiego ropnego niewiem co to czy potówa czy jak...... i z 3 mniejsze i pod drugą tez i ona niewie co to mówi ze lepiej jak to lekarz oglądnie. i czekam na telefon, niewiem czy z małą bed emusiala isc sama czy doktorka przyjdzie sama na wizyte.![]() co to moze byc miały Wasze dzieciaczki cos takiego ??? az sie popłakałam
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
a mój TŻ nie ma czasu i chęci na takie rzeczy takze nie ma mowy o wyznaniach hehe
znajoma gówniara właśnie ostatnio wkurzyła mnie i aż jej coś odpisałam, dziewczyna ma 17 lat i pisała na fb że chce się pociąć czy umrzeć czy coś tam jeszcze bo jakiś chłopak nie chce z nią być, jakiś znajomy jej odpisał żeby się nie martwiła nie ten to inny (też 17lat) a ona mu na to, że on gówno wie o miłości, nie będzie już innego, nie ma po co żyć bla bla bla, to jej napisałam że też chciałabym ieć takie problemy i nie wie co to jest "problem", to pisałą np na początku lipca i 2 tygodnie później jest w związku z jakimś kolesiem 23-letnim ![]() ale nie ma co, czasami jak jej wpisy poczytam to płaczę do łez ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- prince nie martw się wszystko będzie dobrze
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
prince, nie pomogę niestety, trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego
![]() haha, kurde, u mnie w takim razie jest spokojnie, nic się ciekawego nie dzieje... Używam tego bo lubię wiedzieć co u ludzi się dzieje, ale sama nieczęsto się odzywam. Najbardziej bawili mnie ludzie w stanach, nie sądziłam, że można tyle publikować na tych tablicach. Pracowałam z jedną dziewczyną, która publikowała dosłownie wszystko, łącznie z informacją, że ma biegunkę |
|
|
|
#1745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
możliwe, że to potówki? a Ciebie oglądała? rana się goi? czy ktoś wie co u Alfiątek? wychodzą Alfa - jak się czujesz po cc? karmicie się? Jak Wiktor- grzeczny? ?
|
|
#1746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale w końcu te opcje do czegoś służą i jak ktoś chce to sobie poustawiać to niech ma, gorzej jak ma same serduszka i nie wiadomo co od swojej drugiej połówki na tablicy, ale my z tego dawno wyrośliśmy zanim byliśmy na fb, więc nas to ominęło
|
|||
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
czarnulka-pewnie masz rację, dawka zależna od wyników, ja nie miałam jakichś kolosalnych odchyleń i dlatego mam e25
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- ja się za bardzo nie umiem po fb poruszać... ![]() ciągle pytam Siostry gdzie co kliknąć aby wysłać... zatrzymałam się na etapie nk
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Prince, spokojnie... na pewno lekarz Ci pomorze! Prawdopodobnie jutro. Na ból po cc nie narzeka - pisze, że znośnie. Ma nawał pokarmu. Karmi małego Księcia
![]() i od lekarza. Wydaje mi się, że warto zasygnalizować problem, ale dawki/leki powinien jednak aplikować lekarz...
|
|
#1750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam wielki zal do siebie![]() a mnie ogladała, mowi ze moja rana sie ładnie zagoiła. za 2 dni mam na sciagniecie szwów isc.
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę, moja po 2,5tygodniach nadal nie zagojona.....
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu??
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Prince, ale nie możesz mieć do siebie o to pretensji, nie zawsze wszystko można od razu zauważyć
Jesteś dopiero świeżo upieczoną mamusią, zobaczysz będzie lepiej |
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
wkurzyłam się! miałą szwagierka z chłopakiem jechać z nami na wakacje, oni mówią że chcą tylko w bieszczady, no dobra, ustąpiliśmy im, zresztą ze 2 tygodnie nie wiedzieli czy jadą. Dziś dzwonię, zadzwoniłam w 8 miejsc i dopiero pogodą zobaczyłam: nie za ciekawie, w każdym razie nie na plażę. Dzwonię do szwagierki i mówię jaka jest sytuacja i lepiej będzie, jak do Bukowiny Tatrzańskiej pojedziemy, a ona mi pisze że no nie wie, bo ona na termy nie pójdzie bo jej okres wypada w weekend, a jej TZ to obojętnie gdzie i kiedy. Piszę jej że zobaczę co można jeszcze tam robić. Oszukałam się różnych atrakcji, piszę jej jakie są a ona mi odpisuje, że dzwoniła do chłopaka i on powiedział, że jego takie rzeczy nie interesują (Giewont, saneczki, wyciągi, termy, występy zespołów góralskich pieśni i tańca, Morskie Oko) bo on chce poleżeć na plaży i jak będzie koło 20 stopni to on nie jedzie. Ja piernicze, jak chce sobie poleżeć to niech idzie za dom i leży i namiot sobie rozbije (na wsi mieszka), jak jechać, to coś zobaczyć. W tamtym roku też tak było. W☠☠☠☠iają mnie, ja staję na głowie żeby coś zorganizować a ci leją na to. Jak gówniarze zachowują się a mają 25 i 27 lat.
|
#1756 |
|
Rozeznanie
|
Prince zobaczysz, że z Małą będzie ok
Alonka chyba bym takich znajomych udusiła a nie chcecie jechać we dwoje
|
|
|
|
#1757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, beta malutka
![]() 35,3 mlU Ale pocieszające jest to że w szpitalu jakieś niskie normy są 3 tydz. (5,8-71,2) wiec w sumie się mieszczę 4 tydz (9,5-750) Na początku się zdolowałam ale teraz myśle że chyba nie jest tak źle, w koncu to bardzo wczesna ciąża. Tamtym razem wyszła mi 101 ale normy byly inne wiec chyba na to samo wcyhodzi.. W piątek powtórzę ![]() Cytat:
Dopiero w czwartek ide do lekarza i dopiero dziś się dowiedzialam że jestem w ciąży ![]() Od jutra zwiększe do 25, a w czwartek się dowiem dokładnie.. równie dobrze przez ten tydzień mogłam jeszcze nie wiedzieć o fasolce. Na szczęście wiem więc chyba dobre i to 25 ![]() Cytat:
http://demotywatory.pl/3820578/Nie-d...emami-z-innymi Naprawde ludzi tak sie żalą.. że aż mi ich zal ![]() Przecież połowa ludzi z tego całego FB cieszy sie z naszych niepowodzeń. Mam taka dziewczyne jej chlopak poszedł do wiezienia i codziennie pisze mu jak za nim teskni, jak kocha (conajmniej jakby mial fb w wiezieniu) a pruje się co noc.. normalnie nie odpusci nikogo.. heh duzo by o takich gadać
|
||
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Luna beta w porządku jest
![]() Ewel no właśnie chcieliśmy żeby taniej na paliwei wyszło i zawsze z kimś lepiej jechać, raźniej. Teraz to ja wpadłam na pomysł żebym do stolicy jechać. Jeszcze nie zwiedzałam i moja przyjaciółka na swoich poprawinach zapraszała nas kiedyś do siebie ( w czerwcu ślub brali). Tylko no właśnie nie wiem czy dogadamy się z nimi bo od ślubu nie odzywają się do nas ;/
|
#1760 |
|
Rozeznanie
|
Alonka spróbujcie jechać do Wawy, bo jak tak dalej będą wybrzydzać to zostaniecie w domu
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to ja już obraziłam się na nich i sami jedziemy gdzie by nie było
|
#1762 |
|
Zadomowienie
|
Witam się nieśmiało.. podcztuję forum już od bardzo dawna, ale nie miałam odwagi pisać. Mam jednak nadzieję, że przyjmiecie i mnie do Waszego grona.
O mnie jestem mamą dwóch Aniołków.. pierwszą ciąże straciłam w wrześniu 2011 r. (7 t.c.); drugą w czerwcu 2012 r. (8 t.c.) - nie całe trzy tygodnie temu.. Myślałam nawinie i nie widzieć czemu że teraz sobie jakoś poradzę, ale nie radzę sobie.. Na razie nie wiem co dalej, nie wiem co było powodem utraty moich maluszków.. Może tutaj jakoś przetrwam. |
|
|
|
#1763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my z Tżem też sami jedziemy na wakacje jak się i uda to pod koniec tego tygodnia---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- anitaxas Witaj |
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Ewel gdzie jedziecie??
anitaxas witaj!!! napisz może coś więcej o sobie!
|
#1765 |
|
Rozeznanie
|
Nad morze, ale konkretnie nie wiem gdzie bo jeszcze nic nie zarezerwowaliśmy, będzie spontan
miały być góry, ale TŻ musi się wybrać do Gdyni złożyć papiery do szkoły i tak przy okazji gdzieś zostaniemy na dłużej
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana niech lekarz obejrzy, nie martw się na zapas Witaj rozgość się u nas i pisz ile tylko będziesz miała chęć---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Alonka my też pewnie sami pojedziemy na wakacje
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Ewel nie bójcie się o kwatery, jak jedziecie tylko we dwoje to zawsze coś się trafi na miejscu - ktoś nie przyjedzie, nie odwoła rezerwacji, wcześniej wyjedzie
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- napisałam jeszcze na fb, może jakieś jelenie będą chciały z nami jechać
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie marzą się wakacje, ale nici pewnie w tym roku z tego, bo czeka nas bardzo dużo wydatków
A przecież nic nie mamy jeszcze dla Stasia i trzeba kasę odkładać
|
|
|
|
#1769 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupy zrobiłam zgodne z listą tylko i tak w pierszej kolejności będę musiała zjeść to co jest w lodówce (kilka serków danio, galaretki), więc powoli będę się trzymać tych przepisów. jak masz pomysły na posiłki do pracy, zupy itp to będę wdzięczna za podpowiedź. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak myślę że to samo co u Ewel, tylko na strzępy będę się patrzeć //////...... pozwolę sobie wkleić wypowiedź z innego wątku, myślę że taki przypadek jak najbardziej podbuduje staraczki!!! https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=932 co z Agatką???
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

i z 3 mniejsze i pod drugą tez i ona niewie co to mówi ze lepiej jak to lekarz oglądnie.

ale w końcu te opcje do czegoś służą i jak ktoś chce to sobie poustawiać to niech ma, gorzej jak ma same serduszka i nie wiadomo co od swojej drugiej połówki na tablicy, ale my z tego dawno wyrośliśmy zanim byliśmy na fb, więc nas to ominęło 

my z Tżem też sami jedziemy na wakacje jak się i uda to pod koniec tego tygodnia