|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Gang Iren
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Albo Ania to chudzinka,albo nasze szkraby to pulchne paczusie
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() |
#4322 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4323 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To zawsze smutne jak w rodzinie się nie układa. Ja się już z mamą pogodziłam (tak szybko jak się pokłóciłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnia noc w Twisted River? Bardzo mi się podobała ![]() ![]() Prince_Polo Witaj Kochana!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cieszylam sie ze corcia ma dwa zabki... ale to zaczyna mnie bolec :/ zwlaszcza w nocy... znow czesto jadla i podgryzala mnie. To chyba przez pozycje lezaca bo w dzien karmie na siedzaco i jest ok. Nowaken i Ivonka gratki dla waszych coreczek z okazji kolejnych miesiecy ![]() prince polo Gratulacje narodzin Rozalki, niech sie zdrowo chowa ![]() karolca fajny sen ![]() Zia a mialam kiedys pytac, ale zapomnialam- uzywasz tego wiaderka do kapieli corci? Jak sie sprawuje? Bo to chyba Ty mialas to zakupic, czy sie myle? |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4326 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Niestety znowu z doskoku sie udzielam i poki co nie zapowiada sie,ze cokolwiek sie w tej materii zmieni. Takze ![]() ![]() prince gratulacje dla Ciebie i Malutkiej Rozalki! Poznacie sie i będzie z każdym dniem już tylko lepiej. Sliczną masz córcie! A jak Ty sie czujesz? Lenka duzo zdrowka dla Ciebie ![]() Zariah dobrze,ze te trudną decyzje o powrocie macie juz za sobą. Przynajmniej wiadomo na czym sie stoi i w ktorym kierunku dalej dzialac gosia poczekaj az Wiki przyjdzie z pierwszym kolega ![]() Desia ale Viki jest sliczna i ma taki "poczciwy' wyraz buziaka. Adas to Mały Przystojniak i tj dziewczyny pisza..rzesy jak marzenie! Bardzo udane masz dzieciątka! Tynka, ale Ty masz super tereny spacerowe! Matuszek bedzie mial gdzie brykac ![]() Monia czy ta "tracy hogg" juz u Was byla? ![]() Cytrynka oo pokazywali Wam to podnoszenie bokiem, czy jeszcze jakis inny sposob? Emigra i jak poszukiwania domu? Wasz skok juz sie wyskakal, czy jakies nawroty widzisz? _______ U nas nie ma sie czym chwalic..od kilku dni prawie nie spie,bo ten Mały Terrorysta budzi sie w nocy co chwile i praktycznie caly czas na nogach. Zasypia w wielkim placzu, budzi sie tak samo- nie wiem co sie z Nim porobilo. Drzemki to jakas masakra ,albo zasypia przy cycu, albo po wielkim ryku w lozeczku. Juz nie mam na Niego pomyslu ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
dziekujemy
![]() Cytat:
u nas była polozna i mam doła ![]() mała ma pod pachami duzego takiego ropnego niewiem co to czy potówa czy jak...... ![]() ![]() co to moze byc miały Wasze dzieciaczki cos takiego??? az sie popłakałam ze cos sie jej dzieje a Ona taka maleńka ![]()
Ćwiczę ![]() Zapuszczam naturalki! ![]() Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-07-16 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4328 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
u nas nocka średnia, Mateuszkowi zalega jakas wydzielina na gardełku i znowu zwymiotowal w nocy, nie wiem moze za duzo je na noc, zobaczymy jak bedzie dzisiaj, nad ranem zasnal i pospalismy do 11. Moj TZ kocha swoja teściowa ![]() Zia no faktycznie troche podobny do Norbiego ![]() ![]() Prince pOlo gratulacje , przesliczna masz córeczke ![]() Mam tyle roboty w domu, ze nie wiem od czego zaczac, a tu wypadaloby jescze na spacer z Mateuszkiem wyjsc.. Odwiedzili mnie moi rodzice, wymeczyli Mateuszka i dziecko śpi, poczekam az zje i dopiero ruszymy w teren ![]()
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas przez miesiąc było podobnie. Od wczoraj jest poprawa akurat skończyliśmy 19 tydzień. Każda próba uspania poprzedzona była rykiem, wieczorem nawet do godziny. Będzie lepiej. Trzeba przetrwać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Rozeznanie
|
Hej Mamuśki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeciez wiem ze jestes w PL tylko zapomnialam ![]()
![]() |
#4334 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
NIe wiem czy Was nadrobię, bo mam tyły od piątku... my już po chrzcinach i wczoraj to już byłam niesamowicie zmęczona. Mama upiekła mi trzy ciasta a resztę zrobiłam sama i w sobotę wieczorem już padałam na twarz, a tu okazało się, że mam lipny przepis na masę do torta i musiałam w niedzielę od nowa torta robić, ale na szczęście się udał. Hania nie spała od rana w niedzielę wcale i dlatego zaraz po polaniu wodą podczas chrztu zasnęła mi na rękach i przespała całą Mszę i powrót do domku. Potem karmienie i Hania stała się duszą towarzystwa... ok 15 się zmęczyła i przytuleniu po prostu zasnęła w łóżeczku...No i do 18 już spania nie było więc wykąpałam Ją szybciutko i zasnęła sobie słodko i spała do 3.30... Za to dziś wrócił znów mój urwis, bo zasnęła od rana dopiero przed chwilą i już słyszę że się wierci.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |||
Zakorzenienie
|
No my po wizycie Antek ma jeszcze małą infekcję ale do podleczenia
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez nowaken Czas edycji: 2012-07-16 o 14:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sliczna coreczk, urodzona tego samego dnia co moja siostrzenica i syn Tz-ta. Wspaniali z nich ludzie ![]() Cytat:
![]() Wspolczuje problemow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A Hania niezle sie popisala ![]()
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I spokojnie wszędzie sięgnę ręką i ją domyję dokładnie. No i nie marznie w kąpieli ![]() Cytat:
Ja też się martwiłam wszystkim ( i nadal martwię ![]() ![]() ![]() Położne raczej mało wiedzą, także pediatra na pewno Cię uspokoi. I tak powinien przyjść z rejonu na pierwszą wizytę do Was do domu w ciągu 2tyg po porodzie. Tylko trzeba w przychodni to umówić. Wyślij TŻta niech załatwia. Buziaki dla Rozalki. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | ||
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Wspolczuje,ze u was tak ciezko z tym spaniem.Tez przyszlo mi do glowy,ze moze skok.Mam nadzieje,ze szybko minie i w koncu sie wyspisz! Cytat:
![]() Kurcze no ciagle cos,nie jest to sprawiedliwe,ze wciaz na was trafia! Zycze,zeby w koncu los sie odmienil!
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z nerwów boli mnie brzuch ![]()
![]() |
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Być może są to takie potówki.
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
Emigra buziaki dla Julki, oby bajeczki przynosiły Jej mimo wszystko frajdę!
![]() właśnie przeczytałam dokładniej że to chodzi o baje w tv.. ![]() A ja mam na myśli czytane, jestem mega fanką czytania dzieciom ![]() My właśnie jesteśmy po 4 spotkaniu z fizjoterapeutą i nie wiem nawet jaka to metoda ;/ (dziś byłam pierwszy raz z Kajulką i mężem, no i normalnie jak głupia się wzruszyłam jak Kaja cwiczyła, eh .. ) Cotton, współczuję sytuacji w rodzinie, przykro że takie sytuacje się pojawiają, niestety bardzi często w rodzinie tak bywa.. ![]() ![]() Gosia dziwny lekarz co każe z gorączką chodzic do sszkoły, pewnie uznał że to wirusówka, trzydniówka, no ale lepiej wtedy wypocząc w domu .. Może jednak darujcie sobie szkołę.. Zdrówka dla Wiktorii! aaa doczytałam że teraz fajne dni w szkole ![]() ![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-07-16 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zadomowienie
|
nadrabiam maila bo daaawno mnie nie było(wrzucam też coś od siebie)
![]() cytrynka- super śmieszek z Twojego synka ![]() karolca - ale Ewelinka ma piękne włoski, moja takie pewnie będzie miała jak roczek skończy ![]() aguśka- Szymonek jest mamusiowy przystojniaczek ![]() ![]() konia- ale Kaja wcina nóżkę ![]() ![]() roksape- śliczna ta Twoja córeczka, pięknie tam u Was jest i jaki synek zadowolony, super! ![]() karo_z- ale mały śmieszek i śliczna mamuśka ![]() tynka niezłe minki Twoich chłopaków ![]() jolkaa- niezły przystojniaczek i jak już gryzaczek pożera ![]() flower- ale te chłopaki są super, jeden ładniejszy od drugiego ![]() zariah ślicznie Twoja córeczka wygląda w opasce ![]() ![]() tiki- ale wystrojona Andrea-księżniczka ![]() monia uwielbiam irokeza Hani ![]() coton piękna Lenka ![]() desia ale się fajnie razem kąpią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Ewcisz, pięknie wyglądałyście
![]() Nowaken kciuki za kontrolę Antosia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A Eliza zniosła badanie ze spokojem (zasnęła sobie ![]() ![]() Krostki też już przeżyłam. Naszczęście nie próbowali mi od razu wmawiać że z moim pokarmem coś jest nie tak. Tylko mnie uspokoili. To były potówki ![]() Wiem, że to trudne ale będzie ok. Rozalka płacze mocno? Coś ją boli? Jeśli nie to znaczy że wszystko ok. ![]() ____________________ Dziewczyny Eliza dziękuje za piękne komplementy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zariah Czas edycji: 2012-07-16 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() Kaja też do tyłu rączki układa, no i na na to kazała zwracac uwagę - by zawsze rączki były ułożone do przodu (podczas noszenia, odbijania, czy trzymania Jej) ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Pronce Polo gratuluję cudnej Córeczki!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Musze sie Wam do czegos przyznac. Wczoraj przez caly dzien mialam dziwne mdlosci i sie zeschizowalam, ze w ciazy jestem. Musialam zrobic test bo by mi to spokoju nie dalo. Na szczescie negatywny. Odetchnelismy z ulga z mezem, bo sie nie zabezpieczamy, chociaz uwazamy ale wiecie jak to jest. ![]() Szymon ma dalej skok 19 tyg. bo je co 2 godziny, ciezko go ululać no i jęczy i skrzeczy, robi cyrki przed zasnieciem jak zawsze zasypial bez problemow...ciekawe ile to jeszcze potrwa ![]() No i w koncu umowilam sie do gina na poniedzialek, bo przeciez po porodzie ja jeszcze na kontroli nie bylam ![]() Zariah Jesli chodzi o mame, na pewno chciala dobrze, fajnie ze juz sie pogodzilyscie ![]() desia hihih 3 piersi a nawet czasem 4 miewalam ![]() gosiu ja tez narzekalam na to karmienie, a nie ma nic lepszego, wygodniejszego no i zdrowszego dla dziecka. No ale ja musze go odstawic calkiem przed powrotem do pracy... ![]() Co do tej calej sluzby zdrowia, to brak słow naprawde...;/ A Wiki ma duzo tych plamek? nowaken gratulacje dla Ani z okazji 3 mcy ![]() lenka hihi oj te 3 cycorki robia furrore ![]() ![]() Lenka co do wakacji, na razie nie mamy nic zaplanowanego, mamy za maly samochod zeby zabrac sie z dwojka dzieci i bagazami. Mąż od pol roku kupuje cos nowego i wybrac nie moze ![]() ![]() princepolo gratuluje pieknej coreczki! ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.