Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-16, 16:03   #811
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

kiciu za relację fajnie że wszystko sie udało, wyglądałaś rzeczywiście super!
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:06   #812
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Im back, chyba na dobre - zobaczymy Dziękuję za wsparcie U nas już lepiej ale malutko brakowało do odwołania wszystkiego .. Miałam takiego nerwa na A że sobie nie wyobrażacie, małpa niedobra!

Ostatnie kilka dni próbuję nadrobić poprzedni watek, lubię być na bieżąco z Wami

Poogladam śliczne foty Evonia, Kicia, Nena, lady kogo ja tam jeszcze widzialam? nie pamiętam ale wszystkie - wygladałyście bosko! Szczęścia życzę u boku Mężów
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:06   #813
klaudusk_a
Zakorzenienie

kicia za relację

jak ja bym chciała mówić już do Tż-ta mężu a tu jeszcze 33 dni

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:07   #814
kingsof
Raczkowanie

fajna relacja Kiciu \trochę się przeraziłam. Fryzjerka czesała Cię półtorej godziny- ja mam fryzjera na 8.30 a 10 jest już ktoś inny zapisany. Fakt- też półtorej godziny tylko że to jest na 2 osoby, mnie i teściową która ma mega gęste i długie włosy :/ a jak nie zdąży?!
Stary 2012-07-16, 16:09   #815
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Porządki w szafkach w łazience zrobione
Projekty winietek i zawieszek na wódkę też! Jutro jedziemy kupić papier, wstążkę fioletową i fruuu... będę drukować i "składać"
Jeszcze muszę pomyśleć nad pudełkiem na koperty...
Zapomniałam dodać, że wstępnie mamy już gości usadzonych !!! Bardzo się cieszę, bo tego bałam się najbardziej.... Wczoraj z mamą siadłyśmy i w ciągu 25 min rozkład gości przy stołach był gotowy Przedstawiłam to TŻtowi. Był jak najbardziej "za" (i w szoku, że tak szybko udało się to zrobić, bo myślał, że z tym będzie najwięcej kłopotu ). dokonaliśmy tylko kilku korekt Jeszcze tylko teściowa zaakceptuje "plan usadzenia gości"
sprawnie Wam poszło z usadzaniem

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Byłam dziś znowu u kwiaciarki dopiąć wszystko i za bukiet z kolorowej eustomy i frezji + dekoracja samochodu zapłacę ok 150zł
za załatwione sprawy , a za bukiet i dekorację - niedrogo wyszło.

Kiciu, dziękuje za relację, wyglądałaś bardzo dziewczęco, aż bije od Ciebie spokój i radość, pięknie
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:12   #816
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
[CENTER]Relacja z[B] najpiękniejszych chwil Kici i jej już męża
Stary 2012-07-16, 16:14   #817
DobraDusza88
Zakorzenienie

Kiciu- przepiękna relacja powtórzę się, ale muszę to napisać- wyglądaliście cudownie! A z oczu Twojego MĘŻA bije szczęście widać jaki jest dumny z tak pięknej żony
Stary 2012-07-16, 16:18   #818
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Kicia Super relacja! Cieszę się że wszystko było tak, jak sobie zaplanowaliście Wszystkiego dobrego!!
Stary 2012-07-16, 16:22   #819
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Kicia Super relacja! Cieszę się że wszystko było tak, jak sobie zaplanowaliście Wszystkiego dobrego!!
jak tam sytuacja z Tżtem?

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:23   #820
a u d r e y
Wtajemniczenie

Kiciu wspaniała relacja, pięknie wyglądaliście

Kindziul... bo ten Twój małżonek mi spokoju nie daje... nie próbował się z Tobą kontaktować? Nie dzwonił? Wyszedł i tyle go widzieli?
Stary 2012-07-16, 16:29   #821
karolinka85
Rozeznanie

Kiciu za relację
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:31   #822
Nattiv
Zakorzenienie

kiciu piękna relacja Super wyglądaliście

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:32   #823
kingsof
Raczkowanie

obczajcie ;p
Stary 2012-07-16, 16:47   #824
tusia_m
Zakorzenienie

Wchodzę na wizaż, patrzę ... a tu relacja Kici
Kochana, wyglądaliście przepięknie! Cieszę się, że wszystko się udało!!

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
jak ja bym chciała mówić już do Tż-ta mężu a tu jeszcze 33 dni
pomyśl sobie, że już TYLKO 33 dni nam zostały dziś sobie zrobiłam rozpiskę, co muszę zrobić, bo boję się, że o czymś zapomnę
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
sprawnie Wam poszło z usadzaniem
też jestem zaskoczona, że tak sprawnie to poszło

Kolejny punkt planu dnia wykonany Postanowiłam sobie, że do 18.08 codziennie "będę się ruszać" I tak wczoraj jeździłam na rowerze, a dziś, z powodu nieciekawej pogody , zaliczyłam skakankę i hula-hop

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:53   #825
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
[CENTER]Relacja z[B] najpiękniejszych chwil Kici i jej już męża

Sobota 14.07.2012
Wstałam kilka minut po 6 już lekko poddenerwowana. Wykąpałam się umyłam włoski między czasie sprawdziłam co tma u was i jak tam prognozy pogody ....

podsumowując ślub był idealny wesele bajeczne i gdybym mogła cofnąć czas to nie zmieniła bym niczego no może trochę więcej słonka by sie przydało ale co tam było przyjemnie ot]zostały nam 3 kartony wódki czyli 36 butelek.... ze 108... 4 butelki wina wytrawnego z 6 kupionych,,... 4 butelki białego słodkiego z 20... dwa szampany.... 2 butelki różowego wina z 10 kupionych trochę nalewek i chyba tyle...
Sala i zespół super suknia lekka ale za długa tak jak czułam jak tańczyłam to mi zawadzała buty obie pary mnie przetarly...

co mi się nie podobało
- to że zespół caały został na klatce i nie wiedzieli kiedy zagrać Serdeczna matko... a w korytarzu w domu był luz.
- właściciel sali poszedł spać przed końcem wesela nas nie informując a powinien przyjść się zapytać czy czegoś nie potrzeba a chcieliśmy śniadanie zamówić
- dekoracja w kościele ładna ale za 1000zł można było bardziej się postarać

i tyle pamiętam na koniec jeszcze jedna fotka
[/FONT]
Kicia wyglądałas bajecznie , nie mogę doczekać się większej ilości zdjęć.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:59   #826
nena1984
Zakorzenienie

kilianna - ach Ty masz u siebie przegląd osobowości, jak nie jajeczna, to plujący smarkulec albo oszczędna panna młoda A co do jej sukni, to co??? kołnierzyk to teraz szczyt trendów, wystarczy zerknąć na bloga kasi tusk, pewnie się inspirowała

kiciu - dziękujemy za relację przyznam że inaczej się je czyta będąc mężatką - jakoś tak wgłębiam się we wszystkie szczegóły. Jestem ciekawa fotek od fotorgafa ale już na załączonych przez Ciebie tutaj i na fb widać że jesteście bardzo szczęśliwi. Powiem Ci że nam dokładnie zostało tyle samo wódki przy 106 kupionych butelkach.

a mój mąż zabrał mnie dzisiaj na obiadek, żebym łaskawie nie musiała po pierwszym dniu powrotu do pracy gotować w domu ( ) i tak mi się dziwnie przyjemnie zrobiło, kiedy kelnerka podawała sok, a Tż do niej powiedział że "sok jest dla żony"

Ogólnie chyba dopiero teraz schodzi ze mnie stres, przeprowadzka i zmęczenie, bo już boli mnie gardło i siedzę pod kocem.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:01   #827
jagata
Wtajemniczenie

kiciu piękna relacja! gratuluję jeszcze raz i nie powiem, ale Twój bukiet jest przeuroczy

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

no i nie mam jak sie wydostać z biura... kto wymyślił tour de pologne w Krakowie w roboczy dzień...
Stary 2012-07-16, 17:03   #828
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość

no i nie mam jak sie wydostać z biura... kto wymyślił tour de pologne w Krakowie w roboczy dzień...
Też się zastanawiam czy dojadę bez problemu do domu rowerem Żeby tylko na Planty się dostać, a później to już nie powinno być utrudnień.

Stary 2012-07-16, 17:03   #829
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
jak tam sytuacja z Tżtem?
Klauduniu, jest juz lepiej dziękuję Ale dalej mam jakieś głupie wątpliwości ale kurcze na 54 dni przed slubem co ja mogę?
Tz się bardzo nieładnie zachowywał i przestraszyłam się że to samo bedzie po ślubie Tera jest lepiej

Nattiv własnie sobie przypomniałam, super fryzurka próbna, bardzo Ci pasuje

Kurcze dziewczyny w ogóle jeszcze kaszanka u mnie strasznie.. Teraz jak może pamietacie mieszkam w No z moim A i bratem <brat przyjechał tylko na wakacje> i wwe wrzesniu jak wrócimy z Pl to mielismy sobie zostac sami a tu siostra Tż pyta czy moze do nas przylecieć??!! Od razu z Pl chce się z nami zabrać A chcielismy sobie sami chwile pobyć.. I zbita, mogłaby ruszyć główka i zapytac czy może przyelecieć tak po miesiącu czy cuś no i nie wiem.. so sad!! I jeszcze na dodatek średnio ją lubię.. jest troche dziwna

Edytowane przez CarrieBradshaw86
Czas edycji: 2012-07-16 o 17:14
Stary 2012-07-16, 17:10   #830
melod_y
Zakorzenienie

kiciu- jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was
Piękna relacja i bardzo sie ciesze ze tak dobrze wspominacie ten jakze piekny dla Was dzien
Poniekąd zazdroszczę ze wszystko wypadło tak jak chcieliście i ze dobrze sie bawiliście a co najwazniejsze przezyliscie to tak doglebnie
Ja wciaz sie boje ze w kosciele zje mnie stres, potkne sie a orkiestra da na weselu

dziewczyny z Krakowa gdzie robilyscie dzien skupienia? jakos nie moge sie doszukac kiedy sa organizowane takie dni... jak nie chcialam to trafialam na te stronki a teraz nie moge sie doszukac, wiec bede wdzieczna z jakies info w tym temacie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:11   #831
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Też się zastanawiam czy dojadę bez problemu do domu rowerem Żeby tylko na Planty się dostać, a później to już nie powinno być utrudnień.
właśnie robią kółka w Krakowie... dziś na złość muszę zabarać kilka ciężkich rzeczy z biura i z tym wszystkim dostać się pod GK na piechotę bo stamtąd dopiero coś do mnie odjeżdża...
Stary 2012-07-16, 17:11   #832
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

kiciu gratuluje jeszcze raz , za relacje - piękna z was para - tak przyjemnie się na was patrzy
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:12   #833
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Relacja z najpiękniejszych chwil Kici i jej już męża
gratuluje jeszcze raz slicznie wygladałas

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

Porządki w szafkach w łazience zrobione
Projekty winietek i zawieszek na wódkę też! Jutro jedziemy kupić papier, wstążkę fioletową i fruuu... będę drukować i "składać"
Jeszcze muszę pomyśleć nad pudełkiem na koperty...
Zapomniałam dodać, że wstępnie mamy już gości usadzonych !!! Bardzo się cieszę, bo tego bałam się najbardziej.... Wczoraj z mamą siadłyśmy i w ciągu 25 min rozkład gości przy stołach był gotowy Przedstawiłam to TŻtowi. Był jak najbardziej "za" (i w szoku, że tak szybko udało się to zrobić, bo myślał, że z tym będzie najwięcej kłopotu ). dokonaliśmy tylko kilku korekt Jeszcze tylko teściowa zaakceptuje "plan usadzenia gości"
za zalatwione sprawy

W weekend zaprosiłam te 7 osób i byli bardzo zadowoleni i nawet potwierdzili przyjście. Także widac, ze dalsza rodzina bardziej sie cieszy niz blizsza.

I juz niedługo, lada dzien beda wisieć szafki w kuchni i w końcu bedzie można wszystko uprzątnąć i normalnie jeść śniadania

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-07-16 o 17:17
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:12   #834
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

i tak mi się dziwnie przyjemnie zrobiło, kiedy kelnerka podawała sok, a Tż do niej powiedział że "sok jest dla żony"

jak ja czytam takie teksty to mam ciary a co dopiero jak uslysze cos podobnego kiedys od TZ

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:13   #835
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Piękna relacja i bardzo sie ciesze ze tak dobrze wspominacie ten jakze piekny dla Was dzien
Poniekąd zazdroszczę ze wszystko wypadło tak jak chcieliście i ze dobrze sie bawiliście a co najwazniejsze przezyliscie to tak doglebnie
Ja wciaz sie boje ze w kosciele zje mnie stres, potkne sie a orkiestra da na weselu

dziewczyny z Krakowa gdzie robilyscie dzien skupienia? jakos nie moge sie doszukac kiedy sa organizowane takie dni... jak nie chcialam to trafialam na te stronki a teraz nie moge sie doszukac, wiec bede wdzieczna z jakies info w tym temacie
nie musiałam robić tych dni skupienia pomimo, że mieszkam w Krakowie. No ale tylko i wyłącznie dlatego bo ślub był w całkiem innej diecezji.
Sprawdź u dominikanów - tak coś mi się kojarzy, że oni organizowali takie dni skupienia.
Stary 2012-07-16, 17:14   #836
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny z Krakowa gdzie robilyście dzien skupienia? jakos nie moge sie doszukac kiedy sa organizowane takie dni... jak nie chcialam to trafialam na te stronki a teraz nie moge sie doszukac, wiec bede wdzieczna z jakies info w tym temacie
My pojedziemy do Bochni. Nie wiem czy w krk robią osobno dzień skupienia

Stary 2012-07-16, 17:30   #837
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
fajna relacja Kiciu \trochę się przeraziłam. Fryzjerka czesała Cię półtorej godziny- ja mam fryzjera na 8.30 a 10 jest już ktoś inny zapisany. Fakt- też półtorej godziny tylko że to jest na 2 osoby, mnie i teściową która ma mega gęste i długie włosy :/ a jak nie zdąży?!
u mnie były problemy techniczne no i 40 minut na termolokach siedziałam takze luz zdazy
1
Cytat:

wszystko o co sie balam czyli potkniecia placz itp zaliczyla moja swiadkowa...

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość

Im back, chyba na dobre - zobaczymy Dziękuję za wsparcie U nas już lepiej ale malutko brakowało do odwołania wszystkiego .. Miałam takiego nerwa na A że sobie nie wyobrażacie, małpa niedobra!

Ostatnie kilka dni próbuję nadrobić poprzedni watek, lubię być na bieżąco z Wami

Poogladam śliczne foty Evonia, Kicia, Nena, lady kogo ja tam jeszcze widzialam? nie pamiętam ale wszystkie - wygladałyście bosko! Szczęścia życzę u boku Mężów
dobrze ze jest lepiej

wiecie co??ja chce jeszcze raz

dziekuje za mile komentarze chcialam napisac wiecej ale ciezko ubrac to w slowa
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:33   #838
morelka1987
Zadomowienie

Kiciu - cudowna relacja ślicznie wyglądaliście
Stary 2012-07-16, 17:36   #839
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko o co sie balam czyli potkniecia placz itp zaliczyla moja swiadkowa...
i właśnie od tego powinna być świadkowa

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:36   #840
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz coś dla poprawy humoru i rozerwania w poniedziałkowy dzień.

Otóz mój TŻ ma przyjaciela, który to ma przedziwną kobietę. Kiedyś Wam chyba pisałam o niej, to jest ta laska, która bierze ślub za rok i już wszystko zaplanowała w kilka dni po zaręczynach. Postanowiła też, że zaproszą na wesele mało osób, żeby zaoszczędzić, ale do kościoła dużo zaproszą, żeby dali jej dużo kasy Powiedziałam jej, że przecież do kosciola jak się idzie, to się przynosi jakiś bukiet, ewentualnie kartkę z życzeniami i to wszystko, niektórzy dają skromny prezent na pamiątkę, ale nie pieniądze na co ona, że da zaproszenie do kościola (uwaga jej komentarz - ewentualnie jak będę dawać te zaproszenia to powiem, żeby się na salę nie pchali, bo jeszcze ktoś mi wlezie i narazi na koszty) i napisze w nim "zaproszenie obowiązuje wyłącznie do kościoła", a pod spodem wierszyk o kwiatach, że zamiast kwiatów proszą o pieniądze do koperty.... sama ułożyła, ale mniejsza z tym.
No więc ta właśnie kobieta kupila sobie suknię ślubną w lumpeksie. Nie widzę w tym nic złego, gdybym natrafiła na odpowiednią w lumpie, to i ja bym się pokusiła, ale jej suknia to jest porażka totalna. Wysłala mi jej fotkę na maila, wrzucam Wam, bo pewnie żadna jeszcze nie widziała takiego czegoś.

Zapytała się mnie, co o niej myślę, na co ja odpowiedziałam, że nie bardzo, żeby poszukała czegoś lepszego. A ona do mnie - pfff a gdzie ja znajdę lepszą za 40 zł??? grunt to cena!!! nie będę przepłacała babskom w salonach jak mogę mieć to cudeńko za 40 zł!!!
Cytat:
serio, goszu, ona to serio mówi. Jej pomysły na zaoszczędzenie są naprawdę szokujące, np. fotek i filmu nikt nie będzie robił, bo po co, skoro tata może kręcić całe wesele i cykać fotki. Mają mały aparat, zwykłą cyfrówkę i maleńką kamerkę i tata nakręci super film. Zapytałam - no ale tata nie wybawi się, nie potańczy, bo trzeba kręcić, jak ty to widzisz? poza tym, kto wam zmontuje ten film? To będzie surowy materiał z całego kościoła i z powiedzmy 10 godzin zabawy, czy nawet wiecej? Nie lepiej w ogóle zrezygnowac z filmu, albo dać kamerkę i aparat kuzynom jak już się upierasz?
a ona, że tak własnie będzie, a tata nie musi się bawić, ani słuchać w kosciele mszy, bo przecież później obejrzy to na nakręconym przez siebie materiale, więc to będzie tak jakby uczestniczył we wszystkim. Najlepsze jest to, że tata się zgodził na to rozwiązanie, pochwalił ją za oszczędność.
hehehe możliwe, jest lekko ruda, wiec... kto wie

hehehe

cepelia, podoba mi się to określenie mnie i TŻ zaprasza na wesele, ale powiedziała, że nam wyznaczy minimalną kwotę, jaką mamy włożyć w kopertę, bo ona nie moze sobie pozwolić, by goście mniej dawali, ona ma zarobić na weselu i koniec.

niebawem wyrusza w poszukiwaniu butów do sukni i rękawiczek, powiedziała, że porobi foty i mi wyśle, więc Wam zamieszczę
kili ja Cię kręce ale ty masz zabawnie tam u siebie

Kicia relacja miodzio

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości