|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
no pięknie, ale leje u mnie
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Pewne małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł niestety mieć dzieci, postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po dokonaniu wszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa, zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie "specjalisty". Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf, specjalizujący się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił do drzwi w nadziei na zarobek. - Dzień dobry, madame, ja jestem... - Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do środka. - Ooo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuję się w dzieciach... - Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i po chwili pyta spłoniona z emocji: - To gdzie zaczniemy? - No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa - trzy razy, później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę w łóżku. Nieraz doskonałe efekty osiąga się na dywanie w salonie... Naprawdę można się wyluzować... "Dywan w salonie..." - Myśli kobieta. - "Nic dziwnego, że mnie i Harry'emu nic nie wychodziło..." - Droga pani, nie mogę gwarantować, że każde będzie udane. - kontynuuje fotograf. - Ale jeżeli wypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z sześciu - siedmiu różnych kątów, wówczas jestem pewien, że będzie pani zadowolona z rezultatu... Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facet nawija dalej: - Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie, podczas roboty, człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam, wchodzę i wychodzę nieraz kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę mi wierzyć, że rezultaty mojej pracy rzadko zawodzą oczekiwania... Kobieta usiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia... - Ha! A żeby pani widziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki! Zwłaszcza biorąc pod uwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy współpracy... - Taka była trudna? - spytała mdlejącym głosem kobieta. - Straszliwie... Żeby uczciwie zrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był cyrk! Ludzie tłoczyli się dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w akcji... TRZY GODZINY! Proszę sobie tylko wyobrazić: TRZY GODZINY ciężkiej fizycznej pracy! Matka cały czas się darła i jęczała tak głośno, że z trudem mogłem się skoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robić ciemno. Ale naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzać sprzęt... -Sprzęt... - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce pan powiedzieć, że wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem.. sprzęt..? -Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal... No cóż, jestem gotów, rozstawię tylko statyw i możemy się zabierać do roboty. - STATYW ? - No a jakże, musze na czymś oprzeć tę armatę, za ciężka jest, żeby ją stale nosić... Proszę pani! Proszę pani!!! Jasna cholera.................. ZEMDLAŁA..............!!! !
za zgodą Solaris1990 ![]() "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! ![]() http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wstawiłam jeżyki (Jolu spróbuj, naprawdę dobre)mąż sie ucieszy i dzieciaki tez. Zjadły przed chwilą prawie pół kilo winogronu bezpestkowego z Lidla, pyszny...
![]() Zabieram się za opowieść Meitsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Myszko, nadal nie dostałam odpowiedzi
![]() Kochana, a możesz nam obfocić demo? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
vel Turkusoowa :)
|
Ciao,wróciłam z pracy
![]() nadal leje,w związku z tym świnek nie ma świeżej trawy ![]() tż ma dziś wyskok z kumplem więc chyba posiedzę z Wami,nie chce mi się ruszać z ten deszcz nigdzie ![]() Meitsa fajna wycieczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Meitsa super wycieczka
![]() Buniat dobre ![]() wypiłam kawkę i trochę mi lepiej, jakoś zimno mi się zrobiło i głowa wołała o kawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Buniat, padłam ze śmiechu
![]() Dziewczyny cieszę, że podoba wam się moja relacja ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
ja w końcu wypiłowałam pazurki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Właśnie odebrałam paczkę ![]() ![]() Nowe zielone scentini są super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wytrzymałam i przetestowałam to nowe serum z PS i jestem zaskoczona- natychmiast się wchłonęło, skóra jest lekko rozświetlona, anie taka chamsko błyszcząca (czego sie raczej spodziewałam)- nie planowałam ale zostaje ze mną ![]() Dzis przetestuję pod prysznicem to nowe cudo do depilacji i całą serię nową do włosów z olejkiem marokańskim (cała seria do włosów idzie do siostry, ale pozwoliła mi przetestować ![]() Nowa seria Naturalsa truskawka z białą czekoladą - bardziej czuć truskawkę niż tę czekoladę ![]() Jeszcze dostałam to coś nowego do paznokci (chyba wybielające), ale nie zostawiam (nie mam przebarwień) , to nie powiem czy działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | ||
Zakorzenienie
|
Buniat dobre
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na recenzję serii do włosów ![]() ![]() a na scientini to sie już nie skuszę, miałam chyba 4 albo 5 zapachów z tej serii, ładne, ale chyba bym musiała całąbutelkę wylać na raz na siebie, żeby coś poczuć dłużej niż przez chwilę ![]()
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Meitsa mi też się podoba
![]() ![]() Tonia pewnie że tęskniłyśmy ![]() Daj znać jak się sprawdzi ta seria do włosów z olejkiem marokańskim i to do depilacji też by mnie interesowało ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
vel Turkusoowa :)
|
Cześć Tonia,tęskniłyśmy
![]() ![]() jejku sen mnie nachodzi,chyba odgapię od Doroty i kawę sobie strzelę(dziś już 2 wychlałam w pracy ![]() Musiak z paznokciami też planowałam dziś porobić,ale tak mi sięnie chce ich obcinać ![]() ![]() ![]() idę stawiać wodę na kawę,kto chętny łapa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() nie zgadniecie - cały dzień świeciło słońce, a jak wracałam to padało ![]()
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno dam znać ![]() ![]() ![]() Ja tez bym scentini nie brała w normalnej cenie jak na ich trwałość, ale jak dostałam za cztery coś tam to zostawię ![]() No i skończył mi się mój budżet ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
no pewnie
![]() też ciekawa jestem tego serum do wł a scentini już nie kupię ![]() Cytat:
![]() ja rożka wcinam ![]() też miałam pazury piłować, ale mam lenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- ![]() Podziwiam Was z tym piłowaniem- ja dalej do tego sie nie zmusiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dobra, idę malować ![]()
![]() |
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
znalazłam kawałek po kaszubsku
http://www.youtube.com/watch?v=0K540...QTg&playnext=1 naprawdę niezłe ![]()
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście dam znać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
od jutra będę używać i jestem ciekawa ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na to wyglada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Jejku jak ja Wam zazdroszczę tych paznokci, lepiej mieć twarde niż łamliwe i rozdwajające się,według mnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
a ja z dumą stwierdziłam że pojedyńczych nie rozumiem
![]()
![]() |
![]() |
#299 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zakupki fajowe. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadrobiłam, wypijam kawkę bo dziś jeszcze nie zdążyłam i zabieram się do pracy |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry w ogóle ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.