Wrześniówki cz. II - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-16, 15:57   #2341
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki cz. II

Dorka w centrum logistycznym ale jeszcze nie wiadomo co tam będę robić dopiero w praniu się okażę
Stary 2012-07-16, 16:04   #2342
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

gratuluje
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:07   #2343
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczyny ile tub kupiliście strzelających i ilu centymetrowe są
Stary 2012-07-16, 17:11   #2344
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle dostałam pracę jutro jadę po dokumenty teraz nie wiem jak uda nam się wszystkiego dopilnować ponieważ TŻ już wyjechał w delegację a ja pewnie za tydzień wyjadę mam nadzieję , że mimo wszystko to jakoś będzie ! Ale strasznie się cieszę jeszcze badania muszę przejść i będzie super
Gratuluje! Centrum logistyczne. Hmmm a ja mam dosyć dużo wspólnego z transportem =)

Ciekawe jak obrona Madzia000. Jeju dziewczyny może wy mnie zmobilizujecie do obrony... Ostateczny termin oddania pracy 14 września... A ja nie mam ochoty się tym zajmować.
Od 1 września idę do drugiej pracy. Kurcze...no nie chce mi się i już.
Zaczynamy też budowę domu i tak wszystko się nakłada w czasie...
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:18   #2345
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

ja kupiłam 4 tuby ale nie wiem jak duże są.. może jest na nich napis.. strzela na 5-8m ale nic więcej na niej nie ma.

mnie tez się strasznie nie chce pisać pracy - mam jeden rudział i tyle..a na głowie spraw aż nadto.. mnie też przydałaby się motywacja - tylko skąd ją wziąść??
Stary 2012-07-16, 18:18   #2346
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
za fotografa. A skoro Panie mówiły że obrączkę lepiej większą to myślę, że będzie ok

dasz radę!

ja mam białe buty ale paznokcie będą raczej czerwone, na przymiarkę pomaluję sobie tak i zobaczę czy będzie to wyglądać ok na tle białej sukni. A jeśli nie to srebro, bo raczej zostanę przy własnych, naturalnych paznokciach, chyba że tydzień przed weselem wszystkie połamię to pójdę na tipsy z francuskim

Jesteśmy po naukach Jutro będę dzwonić do księdza żeby umówić się na protokół i dowiedzieć się czy musimy iść do poradni bo ostatnio coś mruczał że może nie.
Mam dziwne wrażenie, że jestem bardzo daleko z przygotowaniami i że powinnam za coś się wziąć ale nie wiem za co...
Karolcia widziałam Cie na naukach My tez musimy się zgłosić na podpisanie protokołu. A macie już wszystkie dok? Ja jutro odbieram z USC.. Czemu nie musicie iść do poradni co? My ciśniemy w czwartek

Cytat:
Tasia mi się podobają ale jednak zdecydowałam się na kokardy i zawieszki na co którąś butelkę Ogólnie też jestem tradycjonalistą a TŻ to już w ogóle jego nawet do kolorowych butów nie mogłam namówić , żebym takie miała
Ja ogólnie jeszcze zastanawiam się nad konfeti mama twierdzi , że cytuję " Kto to będzie sprzątał pod kościołem !!!!!! a na sali będzie jeden wielki syffff jeśli będzie to "
Tak więc sama nie wiem co zrobić i w razie czego ile tub zamówić , co dać na tort figurkę czy raczej jakieś kwiaty ... już mi głowa pęka od tego wszystkiego !
Do Tego TŻ wyjechał w delegację i mi jakoś smutno , że jest takkkk daleko + nie zadzwonili jeszcze do mnie w sprawie pracy i tracę nadzieję , że dziś zadzwonią

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Jakoś od wczoraj jestem załamana tym wszystkim nie wiem może po prostu wyjazd TŻ mnie tak załatwił + sprawa z fotografem i to jak można naprawdę zawieść się na ludziach
Powiem Ci że ja też mam dośc tych wszystkich wyborów i decyzji.. czasem mam tak że ja nie wiem czy chce na przykład figurki czy nie chce, czy takie kwiaty czy inne... Za dużo opcji

Co do naklejek na butelki to my nie będziemy mieć i też jesteśmy tradycjonalistami. TŻ również nie chciał słyszeć o kolorowych butach a że białych nie chciałam to mam nude

Cytat:
rozumiem, mnie lekarz za każdym razem gdy u niego jestem pyta czy jesteśmy w ciąży, bo im szybciej tym bardziej pewne, że się uda a później to różnie może być...

nie jesteście takie stare ja mam 23 i właśnie chcę poczekać ok. 2 lat bo chciałabym dotrzeć się jako małżeństwo z tż, a dopiero później dzidzi, bo jak już będzie to będzie całym moim światem podejrzewam i tż też
A ja mam 26 a TŻ 29 i też nam się nie spieszy.. może jakiś rok, dwa po ślubie

Karolcia gdzie wy macie weselicho?

Nam zostało 1 zaproszenie i idziemy jutro

upadly_aniol00 gratuluje pracy klask i:

A ja dzisiaj miałam próbny makijaż i fryzurkę i powiem wam że jestem zadowolona Byłam zdziwiona bo ja nie lubie fryzur i bałam się że będzie nie tak jak chciałam. Ale wyszło! Tylko następnym razem ma mi fryzjerka mniej natapirować bo troche hełmofon wyszedł Przymierzyłam sukienkę i wszystko w ogólnym zarysie wygląda chyba dobrze Zdjęcia dodaje do klubu i czekam na wasze opinie!

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-07-16 o 18:21
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:28   #2347
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dziewczyny zamówiłam księgę gości
taką http://www.artpass.pl/aukcje/drukkg/a4/4c.jpg
http://www.artpass.pl/aukcje/drukkg/a4/4ca.jpg
http://www.artpass.pl/aukcje/drukkg/D_RANT.jpg
Strasznie się cieszę pewnie za tydzień przyjdzie rozmawiałam przez telefon właśnie z TŻ i u niego wszystko ok i mówiłam mu , że chciałabym zamówić księgę kazał przesłać zdjęcie i też mu się spodobała więc zamówiłam
i lece do klubu obczaić fryzurkę i makijaż !

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 18:39   #2348
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny zamówiłam księgę gości
taką http://www.artpass.pl/aukcje/drukkg/a4/4c.jpg
http://www.artpass.pl/aukcje/drukkg/a4/4ca.jpg
http://www.artpass.pl/aukcje/drukkg/D_RANT.jpg
Strasznie się cieszę pewnie za tydzień przyjdzie rozmawiałam przez telefon właśnie z TŻ i u niego wszystko ok i mówiłam mu , że chciałabym zamówić księgę kazał przesłać zdjęcie i też mu się spodobała więc zamówiłam
i lece do klubu obczaić fryzurkę i makijaż !
Właśnie dodałam
Stary 2012-07-16, 18:52   #2349
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Właśnie skomentowałam dla mnie superrrr !
Stary 2012-07-16, 18:56   #2350
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie skomentowałam dla mnie superrrr !
Dzięki

A Twoja księga nawiązuje do zaproszeń/winietek? Coś tak kojarzę że chyba macie podobne? Fajny pomysł
Stary 2012-07-16, 19:01   #2351
upadly_aniol00
Zakorzenienie

W sumie to nie nawiązuje , niestety ....ale jest taka bardzo ślubna więc pasuje
i taką jaką chciałam grubą , porządną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 20:28   #2352
paula2909
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
ja kupiłam tutaj: http://www.akces2.com/obuwie-slubne.html
i jestem na razie bardzo zadowolona ale dopiero po weselu się wszystko okaże

na pewno wszystko ogarniecie
a możesz się pochwalić co za praca?
A dla TŻ gdzie kupowałyście buty? my nigdzie nie możemy znaleźć niczego ładnego.

Cytat:
Paulinko zdradź tytuł
Ja mam problem ponieważ ta nasza orkiestra grała u mojego brata 2 lata temu na weselu więc bym chciała żeby zabawy się nie powtarzały

Tak w ogóle dostałam pracę jutro jadę po dokumenty teraz nie wiem jak uda nam się wszystkiego dopilnować ponieważ TŻ już wyjechał w delegację a ja pewnie za tydzień wyjadę mam nadzieję , że mimo wszystko to jakoś będzie ! Ale strasznie się cieszę jeszcze badania muszę przejść i będzie super
Gratulacja za pracę!: oklaski:
A piosenka Ich troje- Tobą oddychać chcę

Cytat:
Dorka w centrum logistycznym ale jeszcze nie wiadomo co tam będę robić dopiero w praniu się okażę
O proszę super trudno się było dostać?? Z tego co widzę po znajomych to dużo osób tam się starały o posadę.

paula2909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 20:42   #2353
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

własnie wróciliśmy z pierwszych zajęć tygodniowego kursu tańca - całe zajęcia tańczyliśmy walca. Myślę że mój TŻ już nie zapomni kroku

Księga ładna i porządna będzie miłą pamiątką.

Ja chyba się nie zdecyduje na figurkę na tort bo nie podoba mi się żadna - mam wrażenie że wszystkie są jakieś nie dorobione jak im się przyjrzeć to zawsze jakiś mankament mają i bardzo mnie to irytuje... zastanawiam się czy można żywe kwiaty kłaść na tort? bo cukrowe też mi nie leżą.. jak nie znajdę alternatywy to będą owoce

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez paula2909 Pokaż wiadomość
A dla TŻ gdzie kupowałyście buty? my nigdzie nie możemy znaleźć niczego ładnego.
dla TŻ jeszcze nic nie mamy. Nawet skarpet

jeszcze nie wiem jakie buty i gdzie mu kupimy, chyba najpierw garnitur a potem będziemy dobierać dodatki
za to mój TŻ przedwczoraj cały wieczór spędził oglądając garnitury w necie
najbardziej spodobał mu się od Bossa i C. Kleina za 3,5 tysiąca - droższe od mojej sukni
ale ustaliliśmy ze będzie szył u krawca na szczęście
Stary 2012-07-16, 20:49   #2354
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić... wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę anty. Kwas foliowy łykam od 1,5 m-ca, dzisiaj chcę iść po Vita-min mama. Byłam dziś także u internisty, skierował mnie na morfologię, ob, cukier i tarczycę. Za 2 tygodnie idę na cytologię. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i będziemy mogli rozpocząć starania o dzidziusia. Moje największe marzenie...
super )))) ja tez lykam juz kwas foliowy i staramy sie juz

Cytat:
Dziewczyny, ile macie lat? Zadziwia mnie wasza chęć posiadania dzidzi
my z Tz-tem w tym roku juz 29 chyba jestesmy tu najstarsi :P

Cytat:
super gratuluje Iwonko
Cytat:
ja kupilam 4 tuby 60cm

A my mielismy problem z butami bo moj maz ma rozmiar 47 i jasne musi miec cholera ze tez taki kajak mu ursol zamowilam jedne jedyne ktore znalazlam mam nadzieje ze beda dobre..

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2012-07-16 o 20:50
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 21:04   #2355
Garadiela
Zadomowienie

dziewczyny gratulacje My z moim miskiem jeszcze chyba poczekamy ze staraniem sie o dzidziusia...Chyba ze przyszly Maz zmieni zdanie po slubie jak zobaczy jaka ma zarąbista zonke
Ja bym bardzo juz chciala nawet miec beybika Ale mezczyzna marudzi wiec nic na sile
My mamy 24 i 28 latek,ja 24 skoncze tydzien po slubie akurat

Dzisiaj kolejne zaproszenie wreczone-entuzjazm zaden...Nawet slowa czy ta osoba sie zjawi czy nie
Rece opadaja
Musze zaczac zamawiac takie dodatki typu tuby strzelajace itd bo w lesie jestesmy z tym
Moja dzielnica sie juz dowiedziala ze biore slub-poszly zapowiedzi
Misiek dzisiaj zaniosl kartke do kosciola wiec niedlugo moge liczyc na zasyp pytan-ooooo slub bierzecie itd
Eh

https://wizaz.pl/Mikroreklama
Garadiela jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 21:50   #2356
Madzia000
Zadomowienie

Witaaam Was dziewczynki jako formalna Pani Magister : jupi: !! Uuuuf ale sie stresowałam... jak sie okazalo nie bylo czego, promotora miałam naprawde bardzo nieupierdliwego, martwiłam sie jedna kobietą w komisji, ale jak na codzien uchodzi za mega zołze tak dzisiaj była przemiła dziekuje ze trzymałyscie kciuki !

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
ja wczoraj skończyłam 24
Stoo lat stoo lat !

Cytat:
Paulinko zdradź tytuł
Ja mam problem ponieważ ta nasza orkiestra grała u mojego brata 2 lata temu na weselu więc bym chciała żeby zabawy się nie powtarzały

Gratuluję nowej pracy !

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Gratuluje! Centrum logistyczne. Hmmm a ja mam dosyć dużo wspólnego z transportem =)

Ciekawe jak obrona Madzia000. Jeju dziewczyny może wy mnie zmobilizujecie do obrony... Ostateczny termin oddania pracy 14 września... A ja nie mam ochoty się tym zajmować.
Od 1 września idę do drugiej pracy. Kurcze...no nie chce mi się i już.
Zaczynamy też budowę domu i tak wszystko się nakłada w czasie...

Cytat:
ja kupiłam 4 tuby ale nie wiem jak duże są.. może jest na nich napis.. strzela na 5-8m ale nic więcej na niej nie ma.

mnie tez się strasznie nie chce pisać pracy - mam jeden rudział i tyle..a na głowie spraw aż nadto.. mnie też przydałaby się motywacja - tylko skąd ją wziąść??
Dziewczyny mnie też sie strasznie nie chcialo pisac tej pracy... ale jakos nie dałabym rady planowac całego wesela z taka mysla ze jeszcze bede miala obrone... ze jeszcze praca, ze trzeba bedzie jezdzic na uczelnie... ze obrona tez we wrzesniu !! Strasznie mnie to zmobilizowało, prace napisałam w ciągu 4 dni wzielam specjalnie 2 dni wolnego w pracy... siedziałam po nocy, ale udało sie i teraz nie zaluje, wreszcie moge zamknac ten rozdział i wziąc sie pełną parą za planowanie wesela !! Także dziewczynki spinac poslady, wyłączyc kompa za pare dni i pisac pisac pisac ! zobaczycie ze jak zaczniecie to pojdzie szybko i sprawnie a bedziecie miały to juz za soba

A ja sie własnie dowiedziałam od kolezanki która miała mnie malowac, ze jednak mnie malowac nie bedzie... zastanawiam sie czy bedzie gdzies jeszcze miejsce u jakiejs w miare fajnej kosmetyczki.. w ogole nie znam zadnej fajnej ;( a juz miałam w planie isc do niej na próbny makijaz 4 sierpnia bo idziemy na wesele TŻ... a tu wszytsko sie posypało ;( wy juz macie zaklepane makijazystki ??
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 22:07   #2357
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Witaaam Was dziewczynki jako formalna Pani Magister : jupi:
Gratuluje!!!!!

Ja już kiedyś broniłam magistra i mimo że wiem że nie ma co się stresować to pewnie teraz i tak będzie nerwówa. A przede mną inż...
Nie mogę się zmobilizować po prostu.

Ja kosmetyczkę zamówiłam, ale powiedziała że w tym czasie ma akurat zaplanowany urlop i może jej nie być =/ Wpisała mnie też do swojej pracownicy, ale nie wiem czy szukać kogoś czy tam zostać...
Stary 2012-07-16, 22:15   #2358
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

GRATULUJE !
przede mną dwie obrony bo muszę napisać prace mgr. i zrobić dyplom praktyczny, u nas nie ma terminów wrześniowych nie wiem dlaczego - tylko grudniowe i to trochę de-motywuje taki termin długi..ale chciałabym napisać prace szybciej i iść do pracy jeśli się uda.. eh..
muszę rozplanować sobie jakiś sensowny plan co kiedy bo zaczynam się gubić we wszystkim

a wizażystkę już mam zamówioną - udało się nawet załatwić że przyjedzie do mnie do domu - tylko makijażu jeszcze nie mam bo ten co miałam próbny nie do końca mi odpowiada i nie mam koncepcji.. może mi coś doradzicie??
Stary 2012-07-16, 22:20   #2359
(t)asia
Zadomowienie

Nie wiem czy Wam to wysyłałam. Link do fajnego poradnika. Może się przyda...
http://perfectmoments.pl/blog/?p=961

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 22:37   #2360
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Karolcia widziałam Cie na naukach My tez musimy się zgłosić na podpisanie protokołu. A macie już wszystkie dok? Ja jutro odbieram z USC.. Czemu nie musicie iść do poradni co? My ciśniemy w czwartek

Karolcia gdzie wy macie weselicho?

A ja dzisiaj miałam próbny makijaż i fryzurkę i powiem wam że jestem zadowolona Byłam zdziwiona bo ja nie lubie fryzur i bałam się że będzie nie tak jak chciałam. Ale wyszło! Tylko następnym razem ma mi fryzjerka mniej natapirować bo troche hełmofon wyszedł Przymierzyłam sukienkę i wszystko w ogólnym zarysie wygląda chyba dobrze Zdjęcia dodaje do klubu i czekam na wasze opinie!
a ja ciebie nie ale wczoraj miałam mega rozkojarzony dzień i na nikogo nie patrzyłam
Mój ksiądz powiedział, że "dobrze by było pójść sobie raz do poradni" więc stwierdzam że nie muszę ale jutro dowiem się dokładnie i jak coś to widzimy się w czwartek dokumenty mamy już wszystkie
wesele mamy w dworku zielone wzgórza w Bukownie, za Olsztynem a wy?
makijaż i fryzurka i suknia przede wszystkim piękna! jaki fryzjer? Bo ja jestem na etapie poszukiwań odpowiedniego...
A bukiet gdzie zamawiasz?
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:41   #2361
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:

a w jakim sklepie kupiliście buty- bo my nigdzie nie możemy znaleźć nic ciekawego
w recman.. Tż obkupił sie w tym sklepie od góry do dołu:P
Cytat:
ja z tż stwierdzilismy że nie kupujemy tub sobie ponieważ my sobie sami nie będziemy strzelać.. niech ktoś inny wyjdzie z tą inicjatywą żeby kupić tuby np. świadkowie..
Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Nie wiem czy Wam to wysyłałam. Link do fajnego poradnika. Może się przyda...
http://perfectmoments.pl/blog/?p=961
bardzo przydatne chociaż z niektórymi punktami się nie zgadzam..

dziewczyny dziękuję za życzenia..

a i gratuluję pani Magister
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:41   #2362
Garadiela
Zadomowienie

W niedziele idziemy sie naukowac z moim Miskiem Zdecydowalismy sie na nauki prywatne

https://wizaz.pl/Mikroreklama
Garadiela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 16:24   #2363
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacja za pracę!: oklaski:
A piosenka Ich troje- Tobą oddychać chcę

O proszę super trudno się było dostać?? Z tego co widzę po znajomych to dużo osób tam się starały o posadę.
U mnie TŻ jeszcze nic nie ma poza spinkami do mankietów
Piosenka bardzo ładna też nad nią się zastanawiałam
Co do pracy to TŻ zostawił moje CV i zadzwonili byłam na rozmowie a po tyg zadzwonili , ze mnie chcą .
Dziś byłam po dokumenty i na badania masakra ile ludzi było ze mną jestem ciekawa czy naprawdę wszystkich przyjmą ponieważ z tego co mówili to już z 1000 osób zostało przyjętych .
Cytat:

Ja chyba się nie zdecyduje na figurkę na tort bo nie podoba mi się żadna - mam wrażenie że wszystkie są jakieś nie dorobione jak im się przyjrzeć to zawsze jakiś mankament mają i bardzo mnie to irytuje... zastanawiam się czy można żywe kwiaty kłaść na tort? bo cukrowe też mi nie leżą.. jak nie znajdę alternatywy to będą owoce
Ja też nie mogę się zdecydować ale TŻ jeszcze muszę coś takiego pokazać http://allegro.pl/monogram-literki-f...466331376.html muszę popatrzeć co tam na torty jest jeszcze na allegro .
Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
super )))) ja tez lykam juz kwas foliowy i staramy sie juz

my z Tz-tem w tym roku juz 29 chyba jestesmy tu najstarsi :P

super gratuluje Iwonko

ja kupilam 4 tuby 60cm

A my mielismy problem z butami bo moj maz ma rozmiar 47 i jasne musi miec cholera ze tez taki kajak mu ursol zamowilam jedne jedyne ktore znalazlam mam nadzieje ze beda dobre..
A ja teraz nie wiem jak to będzie bo jeśli dostaniemy pracę to pewnie dzidzia się odwlecze chociaż mam nadzieję , że może jednak jakoś sobie damy radę ... wszystko okaże się po ślubie . Ale strasznie pragniemy z TŻ już dzidzi
Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Witaaam Was dziewczynki jako formalna Pani Magister : jupi: !! Uuuuf ale sie stresowałam... jak sie okazalo nie bylo czego, promotora miałam naprawde bardzo nieupierdliwego, martwiłam sie jedna kobietą w komisji, ale jak na codzien uchodzi za mega zołze tak dzisiaj była przemiła dziekuje ze trzymałyscie kciuki !

A ja sie własnie dowiedziałam od kolezanki która miała mnie malowac, ze jednak mnie malowac nie bedzie... zastanawiam sie czy bedzie gdzies jeszcze miejsce u jakiejs w miare fajnej kosmetyczki.. w ogole nie znam zadnej fajnej ;( a juz miałam w planie isc do niej na próbny makijaz 4 sierpnia bo idziemy na wesele TŻ... a tu wszytsko sie posypało ;( wy juz macie zaklepane makijazystki ??
Gratuluję !!!!
ach te koleżanki wszystkie ! moim zdaniem musisz się streszczać z szukaniem makijażystki ponieważ możesz mieć problem z terminem .
Stary 2012-07-17, 20:32   #2364
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:

Ja też nie mogę się zdecydować ale TŻ jeszcze muszę coś takiego pokazać http://allegro.pl/monogram-literki-f...466331376.html muszę popatrzeć co tam na torty jest jeszcze na allegro .
bardzo fajne te literki - podobają mi się, może je zamówię.. myślę ze rozmiar M jest ok (41zł - hm..nie mało..) ale zastanowię się
Stary 2012-07-17, 20:32   #2365
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
Napisane przez Garadiela Pokaż wiadomość
W niedziele idziemy sie naukowac z moim Miskiem Zdecydowalismy sie na nauki prywatne
a czemu prywatne? Ile płacicie?

My dzisiaj zaliczyliśmy owocny dzień
odkryłam że moja teściowa czasem jest człowiekiem
byliśmy u dekoratorki i ugadaliśmy z nią opuszczenie ceny z 1000 na 700 złotych (da się zrobić podobny wystrój o dziwo...)
byliśmy u księdza, spisaliśmy protokół w 20 minut w tym były jeszcze żarty i ksiądz opowiadał nam co nam potrzebne by "zrobić" dziecko i odpuścił nam poradnie więc mamy to z głowy, jeszcze myślę czy by z nim nie ugadać żeby mieć 1 spowiedź
później byliśmy z tż na rowerze i zjedliśmy pyszną i zdrową kolację (odchudzamy się )

ciągle myślę nad bukietem... ile płacicie za swoje bukiety?
Stary 2012-07-17, 21:05   #2366
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dorka dopiero teraz zauważyłam , ze to jedna litera tyle kosztuje myślałam ,że komplet
Karolcia co do bukietu to ja dopiero na początku września idę zamówić więc nie znam nawet ceny
super , że udało Wam już się spisać protokół i , że na fajnego księdza trafiliście

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Dorka jeszcze coś takiego znalazłam http://allegro.pl/monogram-figurki-n...469599306.html

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Dziewczyny mam głupie pytanie czy Pan młody będzie Was przenosił przez próg ?
Stary 2012-07-17, 21:10   #2367
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
[
[/COLOR]Dorka jeszcze coś takiego znalazłam http://allegro.pl/monogram-figurki-n...469599306.html

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Dziewczyny mam głupie pytanie czy Pan młody będzie Was przenosił przez próg ?
mnie bedzie jak da rade haha

mam w domu zamowione te monogramy litery K & N
sa sliczne takze polecam!! bo kupowalam od tego sprzedawcy!
Stary 2012-07-17, 21:28   #2368
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

mnie powiedzieli za bukiet który chcę ok. 300 złotych, trochę mi szkoda za kilka kwiatów tyle kasy dać, ale to z drugiej strony kantadeski o których marzyłam...

mnie też będzie przenosił ostatnio ćwiczyliśmy
Stary 2012-07-17, 21:31   #2369
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie powiedzieli za bukiet który chcę ok. 300 złotych, trochę mi szkoda za kilka kwiatów tyle kasy dać, ale to z drugiej strony kantadeski o których marzyłam...

mnie też będzie przenosił ostatnio ćwiczyliśmy
ja na poczatku tez chcialam bukiet z kantadesek i tez cene mi powiedzieli tyle ale zdecydowalam ze bede miala 'inny' bukiet no i nie zwiednie mi
przenoszenie tez cwiczylismy moj maz to duzy chlop i da rade
Stary 2012-07-17, 22:51   #2370
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

my jeszcze nie ćwiczyliśmy.. nie jestem pewna czy moje chucherko podoła.. u nas nie ma wejścia przez drzwi tylko my wchodzimy innym wejściem niż goście i schodzimy po schodach do nich - wiec przenosić może mnie już w domu prywatnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości