Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-16, 17:39   #841
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Kiciu pięknie...ja się chciałam brać za relację ale jakoś nie umiem...;/ wogole malo co pamiętam tak ten czas szybko uciekal...

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:49   #842
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

witam sie deszczowo

widziałam b ładne spinki na wizażu tylko nie pamietam czyje

od dzisiaj na czas urlopów pełnie funkcję kierownika i mam dużo obowiązków w pracy buuu no ale kasaka ma byc lepsza

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

ja bym sie nie odważyła prac sukni sama .nie ma co ryzykować .wolałam zapłacic 120 i jest jak nowa zero uszkodzen czegokolwiek .nawet nie mam wanny:P
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:58   #843
olajakzam
Raczkowanie

tak z innej beczki

czy któraś starała się o dofinansowanie z urzedu pracy...a może ktoras pomoże mi wypełnic wniosek o dofinansowanie takie własnie;/
Stary 2012-07-16, 18:00   #844
201705121336
Konto usunięte

kiciu piękna relacja i fotka też
Stary 2012-07-16, 18:01   #845
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a mój mąż zabrał mnie dzisiaj na obiadek, żebym łaskawie nie musiała po pierwszym dniu powrotu do pracy gotować w domu ( ) i tak mi się dziwnie przyjemnie zrobiło, kiedy kelnerka podawała sok, a Tż do niej powiedział że "sok jest dla żony"
słodko z jego strony
a ten tekst
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość

no i nie mam jak sie wydostać z biura... kto wymyślił tour de pologne w Krakowie w roboczy dzień...
powodzenia!
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
za zalatwione sprawy

W weekend zaprosiłam te 7 osób i byli bardzo zadowoleni i nawet potwierdzili przyjście. Także widac, ze dalsza rodzina bardziej sie cieszy niz blizsza.

I juz niedługo, lada dzien beda wisieć szafki w kuchni i w końcu bedzie można wszystko uprzątnąć i normalnie jeść śniadania
dziękuję

no to super, że zaprosiłaś osoby, które bardzo się z tego ucieszyły
Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
od dzisiaj na czas urlopów pełnie funkcję kierownika i mam dużo obowiązków w pracy buuu no ale kasaka ma byc lepsza

A ja się chyba wybiorę na rower....

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:02   #846
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Kiciu pięknie...ja się chciałam brać za relację ale jakoś nie umiem...;/ wogole malo co pamiętam tak ten czas szybko uciekal...
pamiętasz co było na kazaniu? bo ja nawet tego nie pamiętam...
jadałaś? byłaś głodna jak wróciłaś z wesela?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:05   #847
201705121336
Konto usunięte

a ja sobie dzisiaj kupiłam kaloszki na te deszcze dobrzez ze juz jestem po urlopie bo jest taka pogoda koszmarna

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

carrie ja bym powiedziałą siostrze że ma przyleciec pozniej do was bo chcecie sie soba nacieszyc,
Stary 2012-07-16, 18:06   #848
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

Lecimy do Tunezji w sobotę
super
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Ewusiu, dokładnie tak jak mówisz. Moim zdaniem to tak wygląda w ich oczach, że ja podpuszczam TŻ i tyle. a biedny TŻ jest przeze mnie tłamszony. To była nasza wspólna decyzja, by nie mieszkać z nimi, choć TŻ naciskał na początku i to bardzo. Mówił, że byłoby fajnie, bo będziemy mieli ciepły obiadek ugotowany przez jego mamę i że zaoszczędzimy trochę kasy, że zajmą się naszymi dziećmi... bardzo wkurzały mnie te argumenty, ja jestem bardzo samodzielną osobą i nie zależy mi wcale, żeby ktoś za mnie obiad gotował, poradzę sobie doskonale sama! Może gdyby nie było tego brata TŻ, jego żony i dziecka pod 1 dachem, to bym rozmyślała, czy nie zamieszkać przez pewien czas z teściami i odłożyć trochę grosza na własne gniazdko, ale tam jest taki ul, że ja dziękuję za ten interes. Wolę sama gotować, sprzątać, prać swoje i TŻ gacie i nie patrzeć na nic i na nikogo, niech będzie ciężko, skromnie, ale po swojemu i tak, jak my zechcemy, a nie ktoś nam każe.

Własnie zrobiłam mu awanturę i ma wszystko przemyślec, powiedzialam nawet, że niech się lepiej zastanowi, po czyjej stronie będzie stał po ślubie, bo jak nie po mojej, to ja nie chcę takiego małżeństwa. Przestraszył się.
Zazdroszczę Tunezji pewnie teraz radosne szykowanko?
masz bardzo dobre, zdrowe podejście do tej sprawy trzymam kciuki mocno żeby się TŻ ogarnął jak najszybciej
Cytat:

Otóz mój TŻ ma przyjaciela, który to ma przedziwną kobietę. Kiedyś Wam chyba pisałam o niej, to jest ta laska, która bierze ślub za rok i już wszystko zaplanowała w kilka dni po zaręczynach. Postanowiła też, że zaproszą na wesele mało osób, żeby zaoszczędzić, ale do kościoła dużo zaproszą, żeby dali jej dużo kasy Powiedziałam jej, że przecież do kosciola jak się idzie, to się przynosi jakiś bukiet, ewentualnie kartkę z życzeniami i to wszystko, niektórzy dają skromny prezent na pamiątkę, ale nie pieniądze na co ona, że da zaproszenie do kościola (uwaga jej komentarz - ewentualnie jak będę dawać te zaproszenia to powiem, żeby się na salę nie pchali, bo jeszcze ktoś mi wlezie i narazi na koszty) i napisze w nim "zaproszenie obowiązuje wyłącznie do kościoła", a pod spodem wierszyk o kwiatach, że zamiast kwiatów proszą o pieniądze do koperty.... sama ułożyła, ale mniejsza z tym.
No więc ta właśnie kobieta kupila sobie suknię ślubną w lumpeksie. Nie widzę w tym nic złego, gdybym natrafiła na odpowiednią w lumpie, to i ja bym się pokusiła, ale jej suknia to jest porażka totalna. Wysłala mi jej fotkę na maila, wrzucam Wam, bo pewnie żadna jeszcze nie widziała takiego czegoś.

Zapytała się mnie, co o niej myślę, na co ja odpowiedziałam, że nie bardzo, żeby poszukała czegoś lepszego. A ona do mnie - pfff a gdzie ja znajdę lepszą za 40 zł??? grunt to cena!!! nie będę przepłacała babskom w salonach jak mogę mieć to cudeńko za 40 zł!!!
nie wierzę
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Chyba sobie kupię i rozłożę pod blokiem http://allegro.pl/brama-weselna-i2495695534.html

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Relacja z najpiękniejszych chwil Kici i jej już męża

i tyle pamiętam na koniec jeszcze jedna fotka
super relacja
jeszcze raz, wyglądałaś świetnie taka kruszynka z Ciebie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:07   #849
201705121336
Konto usunięte

a ja jadam b dużo na naszym weselu bo mi wszystko tak smakowało też chce jeszcze raz
Stary 2012-07-16, 18:12   #850
niusia_87
Zakorzenienie

E=klaudusk_a;35328523]
jak ja bym chciała mówić już do Tż-ta mężu a tu jeszcze 33 dni[/QUOTE]
przeleci, nim się obejrzysz
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:15   #851
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
tak z innej beczki

czy któraś starała się o dofinansowanie z urzedu pracy...a może ktoras pomoże mi wypełnic wniosek o dofinansowanie takie własnie;/
Jagódka się starała o dofinansowanie i chyba było to przez UP, ale na 100% nie jestem pewna.

Kiciu za relację. Będziesz z suknią jeszcze coś robiła przed sesją?? I wgl kiedy planujecie plener??

Co do wódki, nam zostało 60 butelek i wierzcie mi lub nie, w try miga się wszystko zgubiło... została tylko 1 skrzynka (15 butelek), które zachomikowaliśmy sobie w sypialni
Wina też zostało masę, ale w parę tygodniu uporaliśmy się ze wszystkim, a teraz musze brać z prezentów i mi szkoda

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:16   #852
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:

carrie ja bym powiedziałą siostrze że ma przyleciec pozniej do was bo chcecie sie soba nacieszyc,
Dobrze mówisz Wensday21, nie chce stwarzać nieprzyjemnej sytuacji ale te pierwsze dni po slubie chcę spedzić z Tż a nie z jego siostrą.. Przeciez to normalnie, wydaje mi się że nietaktem z jej strony było pytac czy może przylecieć z nami..

Kaloszki tez musze zakupić, bo te co miałam mi sie zepsuły ..
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:19   #853
201705121336
Konto usunięte

my też mieliśmy wino od gości i tż mi szkoda ale mąż powiedział że kupi jak cos
Stary 2012-07-16, 18:22   #854
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dziewczyny jaką pralnie możecie polecić w Rybniku??

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:22   #855
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a ja jadam b dużo na naszym weselu bo mi wszystko tak smakowało też chce jeszcze raz
podziwiam ja nie bylam w ogole głona ale mam duzo z wesela jedzonka w domu bo u nas oddaja wiec wcinam powoli

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jagódka się starała o dofinansowanie i chyba było to przez UP, ale na 100% nie jestem pewna.

Kiciu za relację. Będziesz z suknią jeszcze coś robiła przed sesją?? I wgl kiedy planujecie plener??

Co do wódki, nam zostało 60 butelek i wierzcie mi lub nie, w try miga się wszystko zgubiło... została tylko 1 skrzynka (15 butelek), które zachomikowaliśmy sobie w sypialni
Wina też zostało masę, ale w parę tygodniu uporaliśmy się ze wszystkim, a teraz musze brać z prezentów i mi szkoda
nie bede bo nie ma sensu tylko pozszywam tiul z halki a plener wstepnie 27 lipca
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:24   #856
chocolate muffin
Rozeznanie

Właśnie usadzam gości

Przy naszym układzie stołów nie ma dobrej opcji... jakby się nie obrócić du*a z tyłu
Najgorsze jest to, że nie da się wszystkich młodych usadzić razem. Bo jest ich dużo więcej niż starszych.
Stary 2012-07-16, 18:29   #857
201705121336
Konto usunięte

kicia stres m odpuscił to jadłam ja potrafie b dużo zjeść tylko przytyć cos nie moge
Stary 2012-07-16, 18:33   #858
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
nie musiałam robić tych dni skupienia pomimo, że mieszkam w Krakowie. No ale tylko i wyłącznie dlatego bo ślub był w całkiem innej diecezji.
Sprawdź u dominikanów - tak coś mi się kojarzy, że oni organizowali takie dni skupienia.
dzieki za informacje ale chyba faktycznie nie robia takich dni w Krk.. widocznie diecezja tarnowska tylko kladzie na to nacisk

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
My pojedziemy do Bochni. Nie wiem czy w krk robią osobno dzień skupienia
chyba mi tez zostaje tylko ta Bochania... ostatecznie NS..
dzieki za info

Cytat:

wszystko o co sie balam czyli potkniecia placz itp zaliczyla moja swiadkowa...
tak jak nena pisze od tego wlasnie jest swiadkowa
ale tak serio i tak mam stresa ze cos sie stanie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
witaj zonko
to chociaz opowiadaj jak sie bawiliscie, czy byly emocje? stresowalas sie przed slubem? wszytsko wyszlo tak jak chcieliscie ?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:33   #859
Nattiv
Zakorzenienie

Jak na złość trafiłam na tych rowerzystów pod Wawelem Nie wiem czym oni się tak podniecają

Rozpadało się strasznie, a ja muszę na pocztę iść zaraz.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:39   #860
melod_y
Zakorzenienie

dobra lasencje... co myślicie o tym swetrze? Oczywiście przeszyłabym guziki na jakieś ładniejsze... sama nie wiem jestem zmarzluchem
http://allegro.pl/sweterek-z-angory-...487166199.html

Stary 2012-07-16, 18:45   #861
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dobra lasencje... co myślicie o tym swetrze? Oczywiście przeszyłabym guziki na jakieś ładniejsze... sama nie wiem jestem zmarzluchem
miałam taki na komunie
Stary 2012-07-16, 18:49   #862
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
b.ładny ale wyglada na taki jakby "zaciepły" Melody Ty slubujesz we wrześniu co nie? Pogoda może byc różna fakt ale może by cos bardziej w rekawek 3/4? Ogólnie mi sie podoba Ciekawe czy by tak ładnie zgrabnie leżał?
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:50   #863
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
miałam taki na komunie
no pacz
ja pitole szukalam jakiegos ladnego "moherowego" sweterka czy tez z angory jak kto juz woli.. na etsy ceny sa kosmiczne a w Pl wogole prawie niedostepne...
I tak planuje zwykla etole czy cos w tym stylu ale jak bedzie padac albo bedzie zimno to nie wytrzymam na zewnatrz i w kosciele...
a takiego bolerka grubszego z tafty nie chce

Stary 2012-07-16, 18:50   #864
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Relacja z najpiękniejszych chwil Kici i jej już męża

piękna relacja i naprawdę wyglądałaś jak laleczka
Cytat:
hmm mnie się baaardzo podoba! Widać, że jest ciepły i milutki

Zrobilysmy z mamą kokardy z różą na środku, które będą dekoracją klatki schodowej suoper wyszły. I przyozdobiłyśmy kieliszki do tłuczenia. Jednak nie bedziemy tłuc tych wysokich pomarańczowych bo faktycznie szkoda. Będziemy je mieć na stole zaraz cykne foto i Wam poakze

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:50   #865
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
miałam taki na komunie

kochane moje dołączam do tych, które się wku...ły na TŻ-ta

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:52   #866
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz coś dla poprawy humoru i rozerwania w poniedziałkowy dzień.

Otóz mój TŻ ma przyjaciela, który to ma przedziwną kobietę. Kiedyś Wam chyba pisałam o niej, to jest ta laska, która bierze ślub za rok i już wszystko zaplanowała w kilka dni po zaręczynach. Postanowiła też, że zaproszą na wesele mało osób, żeby zaoszczędzić, ale do kościoła dużo zaproszą, żeby dali jej dużo kasy Powiedziałam jej, że przecież do kosciola jak się idzie, to się przynosi jakiś bukiet, ewentualnie kartkę z życzeniami i to wszystko, niektórzy dają skromny prezent na pamiątkę, ale nie pieniądze na co ona, że da zaproszenie do kościola (uwaga jej komentarz - ewentualnie jak będę dawać te zaproszenia to powiem, żeby się na salę nie pchali, bo jeszcze ktoś mi wlezie i narazi na koszty) i napisze w nim "zaproszenie obowiązuje wyłącznie do kościoła", a pod spodem wierszyk o kwiatach, że zamiast kwiatów proszą o pieniądze do koperty.... sama ułożyła, ale mniejsza z tym.
No więc ta właśnie kobieta kupila sobie suknię ślubną w lumpeksie. Nie widzę w tym nic złego, gdybym natrafiła na odpowiednią w lumpie, to i ja bym się pokusiła, ale jej suknia to jest porażka totalna. Wysłala mi jej fotkę na maila, wrzucam Wam, bo pewnie żadna jeszcze nie widziała takiego czegoś.

Zapytała się mnie, co o niej myślę, na co ja odpowiedziałam, że nie bardzo, żeby poszukała czegoś lepszego. A ona do mnie - pfff a gdzie ja znajdę lepszą za 40 zł??? grunt to cena!!! nie będę przepłacała babskom w salonach jak mogę mieć to cudeńko za 40 zł!!!
przepraszam ale muszę-

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

kochane moje dołączam do tych, które się wku...ły na TŻ-ta
randzie bolek co się z tymi tżtami dzieje żeby to na mnie nie przeszło

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:52   #867
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
b.ładny ale wyglada na taki jakby "zaciepły" Melody Ty slubujesz we wrześniu co nie? Pogoda może byc różna fakt ale może by cos bardziej w rekawek 3/4? Ogólnie mi sie podoba Ciekawe czy by tak ładnie zgrabnie leżał?
no 1.09... tylko wole miec cos na wypadek gdyby bylo zimno... :/
na razie jest to aukcja ale znajac zycie beda ladnie podbijac bo jak juz zaobserwowalam to u tej osoby jakos duzo rzeczy "podbija" ta sama osoba.. wiec ciekawie mzoe byc
zreszta sama nie wiem czy jest ladny

Stary 2012-07-16, 18:53   #868
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
randzie bolek co się z tymi tżtami dzieje żeby to na mnie nie przeszło
tfu!
tfu!
niech się nie rozmnaża męska głupota

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:53   #869
Nattiv
Zakorzenienie

Odsłuchałam na szybko utwory i się decyduję na te dziewczyny Nagranie średniej jakości, ale słychać było, że dość ładnie grają.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 18:54   #870
olajakzam
Raczkowanie

ale ładny ładny! na jesień w sam raz, tylko może te rekawki skrócić rzeczywiście? byłby jeszcze ciekawszy i jakieś ozdobne guziczki

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości