|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzycielnia
Zuzik, a no wszystko w porządku
czytam Was cały czas teraz przypomniałam sobie, że będziemy mieszkać w jednym mieście |
|
|
|
#2822 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2824 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sama nie wiem zraziłam się po prostu i chce spróbowac gdzie indziej, a w BB wujek TZta ma szkołę jazdy
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smutno mi bez prostownicy, naprawdę Uszkodził mi się przewód, a prostownica teraz jest u wujka, ale w chwili obecnej nie ma za bardzo czasu na naprawę, ale jak chwilę zerknął to też nie umie powiedzieć czy da się coś z tym zrobić. Już nie wiem czy mam się rozglądać za nową czy czekać
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-07-16 o 21:59 |
|
|
|
|
#2827 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
aga daj spokój z prostownicą, szkoda włosów
mi minął już rok jak nie prostuję włosów ![]() zuu a znam, znam
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co jest najdziwniejsze? Że TŻtowi podobam się w wersji natural ( znaczy się włosy rozpuszczone, moje naturalne lokopodobne "coś") ehh
|
#2830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż w sumie tak szybko czas leci.. my po ponad 2 latach związku zamieszkaliśmy razem. mieszkamy już ponad pół, także niedługo skoczy nam 3 lata
|
|
#2831 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój też woli full natural bez wzgledu na śliczne makijarze, fryzury itepe, takze no po co tracic czas w łazience![]() Cytat:
![]() po prawie 2,5 (2 lata mieszkania razem) pierdzionek z tym ze mamy teraz ja 24 on 26, a Wy jak wiekowo stoicie? my sie tu w tej kwestii dopingujemy mocno, wiec w dobre miejsce trafiłaś ja jestem przykładem doskonałym na totalne zwątpienie i jednak cud zgięcia się kolan u TŻta a w ogóle masz bardzo słodki avek
|
||
|
|
|
#2832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2833 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam 24, a mój TŻ 29. ale wcale Mu nie spieszno na te kolana. powiedział, ze woli się mocno sprawdzić niż potem po 5 latach brać rozwód! tyle się teraz tego obserwuje.. ja z kolei uważam, że po roku wspólnego mieszkania i wcześniej 2 latach związku można już powiedzieć w którą stronę chce się iść. Cytat:
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() chciałabym czymś dobrym na obiad zaskoczyć tż-a polecacie coś? mam czas do 16 by coś upichcić ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- swoją drogą dziś się kończy konkurs nivea... ciekawe czy tym razem się uda
|
#2835 |
|
Polka Ogarniaczka
|
będzie dobrze
![]() ja mam do roboty na 17, nie chce mi się okrutnie...
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Zuuz a co spowodowało że masz dreszcze na myśl o swoim starym ośrodku nauki jazdy? tacy cierpliwi instruktorzy? Ja kocham kierować autkiem więc mam nadzieję spotkać odpowiednio nastawionych nauczycieli ![]() Aga prostownica to złooooo, nie prostuj choć sama też czasem po nią sięgne, to chyba wolę swoje kędziory poza tym nie potrafię tak ich wyprostować jak robi to fryzjerka One mają chyba jakieś swoje special kosmetyki bo te włosy są potem takie mięciukie, gładkie i nawilżone Witam Nową Marzycielkę
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-07-17 o 11:44 |
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Wtajemniczenie
|
bedziecie ze mnie dumne
zjadlam o 3 lata przeterminowane platki owsiane (nie popatrzylam sie na date waznosci i zrobilam owsianke) i poza tym zjadlam dzis bardzo dziwne danie
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-07-17 o 19:19 |
|
|
|
#2839 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
co zjadaś? Co na to brzuszek?
|
|||||
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
3 lata? No to ostro
mam nadzieję, że nic Ci nie będzie ![]() Ja miałam bardzo emocjonujący dzień, uff ![]() Przede wszystkim rano otworzyłam stronę rekrutacji i...przelew dotarł Później niestety przeżywałam stresujące chwile bo musiałam jechać z moją kicią do weterynarza z powodu trwającego już trzeci dzień zatrucia... okazało się, że to nie było zwykłe zatrucie, tylko że ona podczas mycia połyka sierść, która gromadzi się w przewodzie pokarmowym i stąd te wymioty, zaparcia i bóle. Na szczęście kićka była dzielna dostała 9 różnych zastrzyków i nawet nie pisnęła ( a ja panikuje, że niedługo muszę na pobranie krwi iść ) i kroplówkę. Czuje się już lepiej- odzyskała apetyt i nie wymiotuje, chociaż chyba brzuszek jeszcze ją boli ![]() A później byłam z koleżanką na zakupach- wróciłam z dwiema parami kolczyków, kremem i lakierem do paznokci
|
#2841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() myślę, że na to nie ma reguły jednak. ale fajnie, jeśli związek ewoluuje. a on wie, że Ty już byś chciała pójść dalej?
|
|
#2842 |
|
Wtajemniczenie
|
matolku
![]() moj brzuch niczego nie odczul, czuje sie wysmienicie a ten dziwny posilek bylam glodna wiec w garnku usmazylam sobie cebule i czosnek, na paletnie dalam troche masla i polozylam kromke chleba i wylalam surowe jajko i na to ta podsmazona cebula i czosnek a na koniec plesterek sera wszystko brzmi normalnie tylko, ze jak juz mialam to na talerzu to rozciapralam na tym dzem wisniowy, bylo pyyyycha ![]() i uprzedzam pytanie: nie, nie jestem w ciazy ![]() nic mi nie bedzie, moj zoladek jest dzielny i nie takie rzeczy jadl
|
|
|
|
#2843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oboje mamy po 23 lata. Cytat:
|
||
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moje naturalne to niestety tak nie wyglądają- jak wstanę rano to może i się fajnie falują, ale wiadomo- są nierozczesane i w nieładzie a jak rozszczeszę to są takie ni proste ni kręcone
|
|
#2845 | |||
|
Zakorzenienie
|
hmm szczerze to czekałam aż mi coś zaproponujesz
bo tak dużo swojemu TŻowi gotujesz ![]() a ja zrobiłam makaron ze szpinakiem i mięskiem (z kiełbasą krakowską) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też dziś byłam na zakupach zaraz wszystko opiszęCytat:
![]() ja dziś spędziłam popołudnie z koleżanką zapaliłyśmy shishe.. poplotkowałyśmy i cyknęłyśmy fotę, które jest na fb ![]() później poszłam się z TŻem spotkać w galerii, kupił gry na ps3 u umówionego przez neta gościa (teraz siedzi i gra ) okazało się, że to chłopak znajomej, z którą siedziałam w ławce w liceum.. a ta podchodząc do nas nawet się nie przywitała... :/ dziwna. Później powalczyłam z marudzeniem TŻa i weszliśmy do kilku sklepów w załączniku macie moje nowe nabytki dodam, że planowałam kupić tylko torebkę.. ![]() zdjęcia: 1) torebka New Look jest czarno-kremowa ze "złotymi" klamrami, jak dla mnie super! zawsze miałam same takie czarne i 'obwisłe' ta jak dla mnie jest stylowa i elegancka ![]() 2) sweterek ażurowy z Mango ojj o takim marzyłam wygląda jak wełniany ale to są włókna akrylowe i polyamidowe ![]() 3) sweterek Reserved jest cieniutki i milutki, przykladając do siebie były krótkie rękawki a jak przymierzyłam... mmm i kosztował 19,90!!
|
|
#2846 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesteś niemożliwaCytat:
poza tym znamy przypadki łażenia ze sobą za rączkę po 8 lat i zero deklaracji, wiec jesteś w o tyle lepszej sytuacji, że masz pierdzionek i wiesz o co kaman ![]() Miko nie było mnie przed kompem a pisałaś, że do 16 musisz ugotować tom sie potem nie wysilała a torebka i różowy sweterek bomba!!!Ska związek jak wszystko w przyrodzie musi żyć jakimś rytmem. Jesli nie ma nowych etapów i wyzwań, to związek się cofa i staje trochę bez sensu. Tak, że powolutku do przodu i kciukamy za TŻta . Zamieszkaliście razem, wiec mega fajnie i miejmy nadzieję, że niedługo chłopak pomyśli o dalszym kroku. A jak Wam sie w ogóle mieszka?? Laski... muszę iść do fryzjera.... zbieram się na odwagę wewnętrzną.... miłego dnia lecę do Jaśka
|
||
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Zuz on jest beżowy
a jak się obcinasz? zbieraj odwagę, ja musiałam swoje mega długie ściąć to potem nie mogłam wytrzymać... było ZA krótko i ZA lekko na głowie...
|
#2848 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ważne, że decyzja już podjęta!Cytat:
wszyscy wkoło nas dopingują, nasi Rodzice bardzo nam pomagają i wspierają. ale wiecie co, też nie chcę by było tak, że tylko On tutaj ma prawo głosu a ja czekam.. zbytnia pewność siebie u mężczyzn też nie jest dobra. lekka nuta takiej niepewności może wyjść na zdrowie ostatnio stwierdziłam, że muszę Go uświadomić, że też mogę się zastanawiać. bo chcę , żeby wciąż się starał. i doceniał. co myślicie?
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
Lady miałam syn smartfonowy
śniło mi się, że wygrałam tą Lumię, przyszła pocztą, rozpakowałam i w euforii dałam TŻowi od razu a ten padł na kolana IF JU NOŁ ŁOT AJ MIN a tak w rzeczywistości to TŻ marzy o motorze zaręczynowym Ska co do mieszkania przed ślubem... my z TŻem nie jesteśmy zaręczeni.. ale on myśli nad mieszkaniem, zbiera kasę, jak nie wyjdzie z TBSem to będzie smutno.. wszystko się przeciągnie, a szkoda trochę brać kredyt.. :/ póki co moi rodzice są na wczasach i TŻ mieszka ze mną do soboty.. może tydzień to jest mało, ale to też coś. Ja z nim rozmawiałam kiedyś tam na temat wspólnego mieszkania i zaręczyn, ona wie że wolałabym zaręczyny przed wspólnym zamieszkaniem, jednak on ma odwrotne zdanie. Nie poruszam już tego tematu. Niebawem miniie nam 1,5 roku razem a tu już takie planu
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-07-18 o 10:05 |
|
|
|
#2850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja wygralam ajfona?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

czytam Was cały czas
teraz przypomniałam sobie, że będziemy mieszkać w jednym mieście 

zeskanować/przesłać plik jako dowód przelewu. 

mi minął już rok jak nie prostuję włosów 

tyle się teraz tego obserwuje..
Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

zjadlam o 3 lata przeterminowane platki owsiane (nie popatrzylam sie na date waznosci i zrobilam owsianke) 
jesteś niemożliwa