|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
dni spędzam na wizażu, nocami pozuję (przy elektronarzędziach
|
#2733 | |
|
Raróg
|
Ja raz wysylam do jakiejs pracy biurowej, a facet odpisuje, ze chce zdjecie calej sylwetki, bo ulatwi mu to wybór
![]() Nieraz tak trafiłam, niby zwykłe ogloszenie, normalna praca, a tu niespodzianka!
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Konto usunięte
|
Jezus, jak się wczoraj zdenerwowałam, to myślałam, że uderze osobę, która to spowodowała. jedyne co mnie hamowało to smród tejże osoby.
wczoraj czekam se na dworcu (w Polsce) i podchodzi do mnie bezdomny(trzeźwy) i pyta, czy kupie mu pol chleba i konserwe. Mowie, dobra, to czekaj, a ja skocze do żabki. Wracam, a ten z mordą do mnie, że on NIE BĘDZIE JADŁ, nosz kutwa, jak mnie wściekł, kazałam mu spadać na drzewo. Ja z dobrego serca mu kupiłam, a on k* robi łaske. Nie chciał to nie zeżarł, inna bezdomna byla mega wdzieczna |
|
|
|
#2736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja naiwnie zgłaszam ![]() Cytat:
![]() Wygląda na to, że ociągając się z szukaniem roboty, nieświadomie chronię samą siebie przed ciężkim zniesmaczeniem |
|||
|
|
|
#2737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bądz tu dobry człowieku
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej jakaś inna osoba się ucieszyła. W ogóle, jak tak można? Ktoś chce zrobić dla kogoś coś dobrego a tu takie chamstwo? Pewnie liczył, że dostanie kasę na alkohol albo nie wiem
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze o tych wątkach...
od czasu mojego tamtego posta dziewczyna spłodziła dwa kolejne ![]() Chcę być moderatorem |
|
|
|
#2740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
.Coś takiego mnie rozwala. Skoro nie wie, jaki wzór, to niech nie robi wcale. Tatuaż, to nie fryzura, którą można szybko zmienić. Chyba, że chce sobie zrobić kalkomanię .
|
||
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To świeża sprawa, na dole strony w najnowszych są użytkowniczka Julieg07 ![]() A ten drugi wątek też widziałam i też mnie zdziwił. Jakoś inaczej sobie dziarganie wyobrażam
Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-07-16 o 16:41 |
|
|
|
|
#2742 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
. Tam tak robili.
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aW stolicy Podkarpacia takie cuda W ogóle, ten facet to był numer. Pił jabole, palił w windzie, a co miesiąc wyrzucali go z roboty, bo zawsze pracował w jakichś hurtowniach/hipermarketach itp. Tyle, że zawsze stamtąd coś brał i sprzedawał sąsiadom w okazyjnej cenie. Np. moja siostra kiedyś kupiła 1,5 kg jakiegoś lepszego proszku do prania(Vizir chyba) za 8 zł
|
|
|
|
|
#2744 |
|
kobieta za ladą
|
właśnie przeglądałam ogłoszenia o prace na pewnym portalu i dziwi mnie wklejanie"normalnych" zdjęć w ogłoszeniach
"mam 22 lata szukam pracy jako ekspedientka bla bla bla" przy tym zdjęcie takie wiecie z dziubkiem typowe na nk ![]() co do zakupów w sklepie ja to troche widze inaczej bo stoje po drugiej stronie lady i jacy potrafią być klienci to historia milion 15000 razy słysze a świeże to? a słonecznik pani w środku pusty czy pełny a arbuz słodki a ciastka kruche a bułki chrupiące reklamówki mamy płatne (10 gr) i nagminne jest pytanie sie a dostane reklamówkę jak już zapłacone są zakupy w sklepie pełno ludzi a ta mi blokuje lade bo nie ma zapakować w co dziś też 4 cebulki i stoi i czeka nie wiem na co ,pyta sie a w co mam sobie to zapakować ja na to nie wiem z czym pani chodzi na zakupy![]() mamy stałą klientkę ,rano otwieram sklep robie co swoje wyjmuje z chłodni ŚWIEŻE mięso z dostawy z dnia poprzedniego przychodzi dostawa skrzynie z mięsem prawie pod sam sufit pzrychodzi pani Marylka i chce fileta ale nie z tego z lady chłodniczej tylko ze skrzynek(czyli musze pzrerzucić cały towar bo ona chce pół fileta)ja do niej ze to jest świeże z wczorajszej dostawy schłodzone ,nie ona nie chce, nerw mnie chwycił i sie pytam pani kochana jak pani kupi mięso dziś i nie zużyje to jak polezy w lodówce pzrez noc to na drugi dzień wyrzuca pani do kosza bo nieświeże![]() sorry dziewczyny ze sie tak żale ale naprawde dziwią mnie niektóre zachowania klientów masakrycznie.... hit dzisiejszego dnia a nie wie pani jakie figurki są w kinder joy (dla nieznających sie letnia odmiana kinder niespodzianki) bo wnuki zbierają a nie chcemy dublować figurek
|
#2745 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
Skąd się biorą takie oszołomy? ![]() A, i chyba wiem, o jakim portalu mówisz, faktycznie przy niektórych zdjęciach prędzej padną propozycje zatrudnienia nieopodatkowanego ; P
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzeniona
|
Dziwili mnie klienci, kiedy pracowałam w kinie, którzy nie rozumieli, że wszystko jest liczone i ja nie mogę sobie radośnie rozdawać pudełek do popcornu każdemu albo dawać kubków, żeby sobie nalali przyniesioną przez siebie colę i udawali, że kupili w kinie
I zawsze było: "Ale jak to liczone?", ja na to: "No one są liczone i liczba sprzedanych musi się zgadzać z liczbą brakujących, inaczej będzie trzeba oddać z własnej kieszeni za braki", a klient: "Czyli nie da pani? Boże co za ludzie!" Tak samo zawsze dziwi mnie narzekanie na ceny. Raz byłam w teatrze i co sobie pomyślałam o cenach w bufecie to moje, ale w życiu by mi do głowy nie przyszło mieć o nie pretensje do kogokolwiek - przychodząc do kina czy gdziekolwiek wie się chyba, że cena nie będzie jak w Biedronce. A ludzie non stop krzyczeli: "Powaliło Was z tymi cenami! Boże drogi woda za 5 zł!". Jak dla mnie to bardzo niekulturalne. No i jeszcze jedno w temacie klientów - ja zanim zaczęłam pracować w ogóle od dawna wiedziałam, że pani stojąca przy kasie musi się z pieniędzy rozliczyć itp. Więc dziwili mnie ludzie, którzy na moje: "17,50 zł poproszę" mówili: "Ja 15 zł mam, sprzeda pani?" Tak, z rozkoszą będę dokładać z własnej kieszeni. Takie zwyczaje były bardzo częste i ludzie wydawali się zaskoczeni, że wolę im nie sprzedać wcale jeśli nie mają wystarczającej kwoty niż podarować im te 2 zł. Ja nie wiem, jak można myśleć, że ktoś za nas dołoży
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie firma Nivea, która ostro promuje odżywki do włosów, szczególnie Long Repair klik a miesiąc po intensywnej akcji z bilboardami zmienia opakowania i formuły
Przecież to jest robienie klienta w bambuko
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Ta znana i lubiana odżywka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html ma teraz minimalnie zmodyfikowaną szatę graficzną, skład jednak się zmienił, nie jestem zwolennikiem wyrokowania po przejrzeniu składu, ale moim zdaniem straszne promowanie produktu, gdy wiadomo, że niedługo zmieni się formułę jest dziwaczne. Domyślam się, że zmiany spowodowane są wszechobecną nagonką na parabeny, w sumie to też jest ciekawe, przecież odżywka i tak nie będzie miała kontaktu ze skórą
![]() Stary skład Skład: Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Keratin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oryzanol, Silicone Quaternium - 18, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Trideceth - 6, Trideceth- 12, C12-15 Pareth-3, Lactic Acid, Sodium Chloride, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol,Linalool , Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Benzyl Alcohol, Parfum, Nowy skład Skład: Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Hydrolyzed Keratin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oryzanol, Silicone Quaternium-18, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Trideceth - 6, Trideceth- 12, C12-15 Pareth-3, Coco Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Lactic Acid, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Benzyl Alcohol, Parfum. W Rossmanie są w sprzedaży obie wersje obok siebie, osoba, która się nie interesuje zbytnio tematem, weźmie bez zastanowienia, bo mają taką samą nazwę i podobne opakowanie. Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-07-16 o 21:00 |
|
|
|
#2750 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a) jakoś nie mam ochoty dokładać i tak, poproszę 52 zł, a nie 50 zł; b) że nie sprzedam im biletu ulgowego "na oko" i jak to tak, że legitymację muszą pokazywać, co za lamerstwo (cytat prosto z życia) ![]() c) a i jeszcze - "to nie rozmieni mi Pani pieniędzy?" szczególnie w piątek/sobotę wieczór... Edytowane przez 201803120851 Czas edycji: 2012-07-16 o 21:04 |
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A składy klękajcie narody, alkohole na drugim miejscu!
|
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam serie reklam mBanku w telewizji, reklamowali się jako super bank bez dodatkowych opłat. Niedługo po tym jak akcja promocyjna się skończyła, mBank wprowadził opłaty Mamy wolny rynek, ale bez przesady. Nie lubię takich cwaniaków i już![]() A alkohole są różne, ten akurat nie ma niczego wspólnego z tym, który masz w spirytusie salicylowym
|
|
|
|
|
#2753 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#2754 |
|
Wtajemniczenie
|
To akurat nie to samo co Alcohol Denat., także omdlenie całkiem niepotrzebne
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą, nie cierpię, gdy sklep jest nieduży, a do wyboru są tylko wielkie wózkiWkurza mnie, że firmy po wypracowaniu dobrej opinii, obniżają jakość drastycznie. Człowiek kupujący od lat jakiś produkt czuje różnicę, ale sobie wmawia, że tak się przyzwyczaił, że ten produkt nie daje takich efektów jak na początku. Podobnie z jedzeniem, jestem prawie pewna, że taki jogurt Jogobella na samym początku promowania (lata temu) był smaczniejszy. Prowadząca "Wiem co jem" przyznała, że woli kupować produkty, które są nowe na rynku, producenci bardziej uderzają w jakość, żeby przyciągnąć klientów. Może faktycznie coś w tym jest... Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-07-16 o 21:42 |
|
|
|
|
#2756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo mam jakieś krzywe wspomnienie sprzed kilku lat, albo kiedyś promocja była naprawdę promocją i w ogóle mniej było takich wałków.Hmm. Nie chcę już robić offa ale zaciekawiłaś mnie. Bo mam jeszcze jeden kosmetyk z tymi alkoholami w składzie i efekt podobny jak po spirytusie (zresztą jeszcze żaden kosmetyk z tak wysoko postawionym jakimkolwiek alko mi nie służył ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą bawi mnie jedna klientka która co kupuje jakieś ciuszki to zarzuca mi fochem, że nie dam jej tej reklamówki za 8 gorszy za darmo, bo ona chce zapakować materiał! W ogóle za pierwszym razem mnie rozwaliła pytaniem: "To niby jak pakujecie ubrania jak klient kupuje?" Nijak, kurde, nijak.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno? Czytałam, że od niedawna Tesco zdecydowało się wprowadzać płatne, bo kasjerki ze związków zawodowych się skarżyły, że wiecznie siatek brakuje, bo ludzie oprócz tych do załadowania, brali sobie garściami "do domu na wszelki wypadek".
|
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo brzydko zrobili
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zrozumiałaś chyba o co się "wkurzamy". Tesco próbowało pokazać w reklamach, że ma przewagę nad konkurencją, bo w przeciwieństwie do innych hipermarketów, siatki ma darmowe. Niedługo po tej serii reklam, wycofali darmowe siatki. Trochę żałosny sposób na zwalczanie konkurencji, skoro chcieli i tak zrezygnować z tych darmowych siatek, to hasłem w reklamie mogło być co innego. Ja na pewno bym się nie czepiała.
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-07-16 o 22:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

:

, może spytam wizażanki, czy to czasem nie problemy z płodnością?
a ja naiwnie zgłaszam 

użytkowniczka Julieg07 
). No to Antek wskakiwał do windy i jeździł tam i z powrotem 10 pięter, aż w końcu spali szluga. A potem mówił pod klatką wszystkim dookoła, że ten i ten Iksiński z piątego piętra palił w windzie i śmierdzi