Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-16, 19:31   #151
beatabo1986
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
zdjęcia beda w piatek
czekamy z niecierpliwością
Stary 2012-07-16, 19:37   #152
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez grazia781 Pokaż wiadomość
Witajcie moje kochane
Już wróciłam z urlopiku zaraz foty jakieś wsadzę. Powiem wam,że było wspaniale moje cycuchy pięknie się sprawowały i wrażenie robiły kostium też się sprawił bombowo
OLIWKO spóźnione ale szczere gratulacje dla ciebie

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

KOCHANE FOTKI WRZUCONE Z WAKACJI
Grazia Ty... Ty... LASKO JEDNA!!! Narazie szczena mi opadła i słów brakuje, żeby opisać jakie wrażenie zrobiły na mnie twoje fotki

aaa właśnie się wczoraj zastanawiałam, kiedy wracasz Witaj

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-16 o 19:47
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:52   #153
grazia781
Raczkowanie

Dziewczynki bardzo dziekuje za mile komentarzyki
BALSENO dziękuje kochana
Jutro wsadzę nastepne jakies foteczki
Ale mi was moje drogie brakowało
Stary 2012-07-16, 20:00   #154
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Bylam na tym forum w zeszlym roku i wracam ponownie po wsparcie zwiazanym ze stresem biustowymBylam rok temu na konsultacji u dr E.S. w Gdyni i dr odradzila mi zabieg ze wzgledu na to ze mam naturalnie spore B i jeszcze nie rodzilam. Nietety mam te piersi obwisniete i przez to ciaglego dola (to chyba sie nazywa pseudoobwisniecie bo nie mam dzieci i mam duzo tkanki na dole piersi a na gorze nic i przez to deprecha). Pani doktor zalecila mi push upy i 'podciaganie piersi' stanikiem do gory +smarowanie balsamem . Po roku jednak nadal siedzi mi to na maxa w glowie i piersi sie nie podobaja Przylecialam teraz do Polski na 6 tyg i poszlam do Pani dr ponownie mowiac ze jednak sie zdecydowalam. Dr znowu powtorzyla ze wg niej szkoda ciac ale jezeli tak bardzo mi to siedzi w glowie i az tak przeszkadza to OK. Chodzi glownie o wypelnienie gory piersi wiec dr zalecila implant Mentora CPG 333, 380 cc. Pani dr mowi ze z tego wyjdzie ladne C i ladnie gora wypelniona bo implant ma wysoki profil. Czy ktoras z was ma podobny implant? Tak mysle,ze te 380 cc pod+ moje spore naturalne B na gorze to moze za duze wyjda? Zalezy mi bardziej na wypelnieniu gory i delikatnym powiekszeniu ale takim nie za bardzo....Druga sprawa jest taka ze poniewaz jestem w PL tylko na pare tyg i w okreslonym dniu cyklu pani dr stwierdzila ze musimy dzialac szybko bo ona operuje tylko w okreslonych dniach cyklu i zebym po zabiegu miala przynajmniej 4 tyg na rekonawlescence w Polsce. Mentory juz zostaly zamowione w zeszly piatek a zabieg mam na 23 lipca i najgorsze jest to ze tydzien przed dopadl mnie mega stres i strach. Jak wy dawalyscie sobie z tym rade? Ja jestem psychicznie jak facet: mega tchorz. Moja mama mnie wspiera ale tez widze ze lapie stresa bo bede pod narkoza, ciecia, bol itp. Wiem ze tego dnia tez inna dziewczyna ma operacje u pani doktor i w sumie sie zastanawialam, czy moze tez jest na tym forum? Chyba razniej byloby wiedziec, ze ktos inny tez bedzie przez to przechodzil tego samego dnia albo sie spotkac 'po sasiedzku' na sali pooperacyjnej Pozdrawiam serdecznie!
Witaj i nic się nie bój, może będziesz miała tak jak ja, mnie jakoś to nie bolało czułam tylko zakwasy, takie coś jak ból przy siniakach i takie jakby ciągnięcie, dla mnie to był raczej dyskomfort niż ból. A w razie czego są leki przeciwbólowe także dasz radę. Fajnie, że będziesz miała taki długi czas na dojście do siebie, bo ja mimo, że bólu nie czuje to cały czas mam ograniczenia np. z podnoszeniem rąk, zakładaniem ciuchów przez głowe, ale w 4 tyg. to spokojnie dojdziesz do siebie.
A co do wielkości to ciężko ocenić nie wiedząc jak wyglądasz. Ja miałam przed op. miskę A dostałam 325ml okrągłe i teraz kupiłam biustonosz sportowy C ale szczerze mówiąc nie miałabym nic przeciwko temu gdyby były większe
A w tym samym terminie ma zabieg kasikk a dziś u tej samej p. dr miała Anika wiec pewnie niebawem opisze wrażenia

Anikoooo trzymasz się jakoś?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-16 o 20:19
Stary 2012-07-16, 20:01   #155
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczynki bardzo dziekuje za mile komentarzyki
BALSENO dziękuje kochana
Jutro wsadzę nastepne jakies foteczki
Ale mi was moje drogie brakowało

Jakie jutro Graziu ja sie tak nie bawie Dawaj fotki teraz Wygladasz jak laleczka Pisz nam tu szybko jak bylo na wakacjach i czy Twoj chlop musial Cie pilnowac, zeby Cie nie porwali
Stary 2012-07-16, 20:12   #156
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
wiesz jak to jest, z jednej strony masz świadomość, że bedzie bolało i będzie niewygodnie a z drugiej jak już to Cię dopada to się wkurzasz, że to tyle trwa, zastanawiasz się czy aby napewno jest ok
A widzisz, ja tak nie mialam, wcale sie nie wkurzalam, choc do najlatwiejszych pacjentek nie nalezalam Nawet moja Doktorka sie dziwila jak widziala mnie wiecznie usmiechnieta i mowila, ze inne Cycoliny narzekaja po co im to bylo, a ja zawsze z usmiechem sie witam. Bolalo okrutnie, niewygodnie bylo strasznie ale chcialam, chcialam, chcialam! tak bardzo, ze znioslabym wszystko zeby miec to co mam!
A wiesz, ze ten Twoj opisik z poprzedniego watku nalezaloby dac jako najbardziej trafny opis odczuc z okresu pooperacyjnego? Przynajmniej ja tak to odebralam. 100% prawdy i zadnej przesady. Trafione w sedno!

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny doradzcie mi z tego co wiem dr S nie przepisuje ketanolu..ja mam niski prog bolu kupilam nurofen ten forte w kapsulkach i planuje kupic cos podobnego np ibubprom na noc...hm ogolnie mm niski prog bolu dam rade na tym??bo wiekszosc z was pisze o ketanolu
Kasikk, moze zdaj sie na Doktor, powiedz jej, ze bardzo zle znosisz bol i potrzebujesz czegos ekstra. Napewno wezmie to pod uwage i cos sama Ci przepisze. Po co teraz wydajesz kase na prozno? Przeciez nie wiesz co Ci Dr zaleci a czego zabroni

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 20:13   #157
klaudeczka2010
Zadomowienie

dziękuję za komentarze dziewczyny!!

ANDZIK w tych topach nie śmigam jeszczea stanik czarny w rozmiarze ''40'' jest z H&M ,kosztował równe 50zł,na dziale z rzeczami dla kobiet w ciążybez fiszbin a miseczki BALSENO pytałaś??są miękkie,jakby delikatnie z gąbeczki..wygodny jest,jak tylko obwód zmniejszę to będzie git.

a tak w ogóle to obiecuję się trochę opalić bo świecę bladością,jak tak teraz pooglądałam moje foty,łeee

OLIVKO..fajnie się patrzy jak się zmieniają..noooi czekamy jak po ściągnieciu szwów nam je pokażesz,a ja już śmigałam po Wrocławiu zaraz jak mi dr zdjął szwy..strefa kibica i te klimaty..to była 10doba i już tylko czułam dyskomfort a bólu prawie nie...także twój już też mija!!!powiedz mu adijos

GRAZIA..fajnie że mam Cię w znajomych,mi to zapomniałaś wysłać zaproszenia
Stary 2012-07-16, 20:21   #158
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Jakie jutro Graziu ja sie tak nie bawie Dawaj fotki teraz Wygladasz jak laleczka Pisz nam tu szybko jak bylo na wakacjach i czy Twoj chlop musial Cie pilnowac, zeby Cie nie porwali
ZABCIU na wakacjach bylo mega fantastycznie dwa tygodnie leżenia,picia drineczków. Kochana chłop musial mnie pilnować bo rwanko miałam i to nie mało. Paru gości pytało mnie się czy jestem jakąś modelką a ja oczy w słup i śmiech hhahaha zaraz wrzuce fotki

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
ZABCIU na wakacjach bylo mega fantastycznie dwa tygodnie leżenia,picia drineczków. Kochana chłop musial mnie pilnować bo rwanko miałam i to nie mało. Paru gości pytało mnie się czy jestem jakąś modelką a ja oczy w słup i śmiech hhahaha zaraz wrzuce fotki
Stary 2012-07-16, 20:21   #159
zabulek1
Wtajemniczenie

No i to sa wakacje Wygrzewanie dupska w goracym piachu i drineczki A ten Twoj chlop to chyba w koncu oczy otworzyl co??? Taki skarb ma w domu i taki meksyk czasem robi Dobrze, ze chociaz troche przez wakacje poczol sie zagrozony i widzial jak faceci lgnom do Ciebie Oby to docenil
Stary 2012-07-16, 20:24   #160
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ANDZIK w tych topach nie śmigam jeszczea stanik czarny w rozmiarze ''40'' jest z H&M ,kosztował równe 50zł,na dziale z rzeczami dla kobiet w ciążybez fiszbin
Jak bede w H&M to zajrze do tego dzialu. Potrzebuje cos do glebszych dekolcikow. Tylko czarne byly czy jeszcze jakies kolorki?

Stary 2012-07-16, 20:26   #161
belseno
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny doradzcie mi z tego co wiem dr S nie przepisuje ketanolu..ja mam niski prog bolu kupilam nurofen ten forte w kapsulkach i planuje kupic cos podobnego np ibubprom na noc...hm ogolnie mm niski prog bolu dam rade na tym??bo wiekszosc z was pisze o ketanolu
a dlaczego nie przepisuje? Może coś innego preferuje? Zdaj się na lekarza, powiedz co i jak, przecież im też zależy na tym, żebyśmy nie cierpiały. Mi mój dr nawet antybiotyk przepisał, na życzenie. Powiedziałam, że mam tendencje do infekcji po op. i że dotychczas każda ingerencja chirurga źle się kończyła, powiedział, że normalnie nie dają, że wystarczają te leki, które podają w szpitalu ale jeśli mam być dzięki temu spokojniejsza....
Stary 2012-07-16, 20:26   #162
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
chłop musial mnie pilnować bo rwanko miałam i to nie mało.
No i dobrze, mam nadzieje, ze teraz Twoj chlop juz nie bedzie sie w Face'a wgapial. Teraz to Ty raczej powinnas te foteczki na FB wrzucic i czekac na efekty

Stary 2012-07-16, 20:35   #163
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
A widzisz, ja tak nie mialam, wcale sie nie wkurzalam, choc do najlatwiejszych pacjentek nie nalezalam Nawet moja Doktorka sie dziwila jak widziala mnie wiecznie usmiechnieta i mowila, ze inne Cycoliny narzekaja po co im to bylo, a ja zawsze z usmiechem sie witam. Bolalo okrutnie, niewygodnie bylo strasznie ale chcialam, chcialam, chcialam! tak bardzo, ze znioslabym wszystko zeby miec to co mam!
A wiesz, ze ten Twoj opisik z poprzedniego watku nalezaloby dac jako najbardziej trafny opis odczuc z okresu pooperacyjnego? Przynajmniej ja tak to odebralam. 100% prawdy i zadnej przesady. Trafione w sedno!
Ja to opisałam jako odpowiedz do rozważania nt. artykułu w gazecie i nieświadomość p. redaktor - ale absolutnie się nie uskarżam, a wkurzam się tylko z tego powodu, że ja nieprzyzwyczajona do tego, że czegoś sama nie mogę zrobić i w głowie mi się wydaje, że mogę np. otworzyć okno sięgam ręką i zonk...nie moge dosięgnąć bo coś tam w środku ciągnie albo otwieram bagażnik w samochodzie i znowu zonk hahahaa....bo nie mogę dosięgnąć żeby go zamknąć ot...takie małe przygody a wczoraj do 2 w nocy studiowałam książke z ćwiczeniami jogi - szukam takich, które mogę już zrobić i znowu zonk.....narazie mogę wykonać tzw. pozycję trupa czyli położyć się płasko na plecach i oddychać

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-16 o 20:38
Stary 2012-07-16, 20:40   #164
grazia781
Raczkowanie

ZABCIU I KOCHANE DZIEWCZYNKI WRZUCIŁAM WIĘCEJ FOTEK. Prośba została wysłuchana i zrobiona
Stary 2012-07-16, 20:42   #165
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
ZABCIU I KOCHANE DZIEWCZYNKI WRZUCIŁAM WIĘCEJ FOTEK. Prośba została wysłuchana i zrobiona
A ja jak wrzucalas to na bierzaco komentowalam
Stary 2012-07-16, 20:43   #166
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
A ja jak wrzucalas to na bierzaco komentowalam
Tak ZABULKU widziałam i reszta dziewczynek też bardzo wam kosiane moje dziekuje za mile komentarzyki buzial leci do was
Stary 2012-07-16, 20:44   #167
zabulek1
Wtajemniczenie

Ach wakacje sa takie cudowne Szkoda tylko, ze te 2 tygodnie tak szybko leca Foteczki potem mozemy poogladac Graziu rewelacyjnie wygladasz Buzka piekna, fugurka i pannice diablice I ten Twoj brzuch jakis taki umiesniony Katowalas go przed wakacjami???
Stary 2012-07-16, 20:50   #168
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Bylam na tym forum w zeszlym roku i wracam ponownie po wsparcie zwiazanym ze stresem biustowymBylam rok temu na konsultacji u dr E.S. w Gdyni i dr odradzila mi zabieg ze wzgledu na to ze mam naturalnie spore B i jeszcze nie rodzilam. Nietety mam te piersi obwisniete i przez to ciaglego dola (to chyba sie nazywa pseudoobwisniecie bo nie mam dzieci i mam duzo tkanki na dole piersi a na gorze nic i przez to deprecha). Pani doktor zalecila mi push upy i 'podciaganie piersi' stanikiem do gory +smarowanie balsamem . Po roku jednak nadal siedzi mi to na maxa w glowie i piersi sie nie podobaja Przylecialam teraz do Polski na 6 tyg i poszlam do Pani dr ponownie mowiac ze jednak sie zdecydowalam. Dr znowu powtorzyla ze wg niej szkoda ciac ale jezeli tak bardzo mi to siedzi w glowie i az tak przeszkadza to OK. Chodzi glownie o wypelnienie gory piersi wiec dr zalecila implant Mentora CPG 333, 380 cc. Pani dr mowi ze z tego wyjdzie ladne C i ladnie gora wypelniona bo implant ma wysoki profil. Czy ktoras z was ma podobny implant? Tak mysle,ze te 380 cc pod+ moje spore naturalne B na gorze to moze za duze wyjda? Zalezy mi bardziej na wypelnieniu gory i delikatnym powiekszeniu ale takim nie za bardzo....Druga sprawa jest taka ze poniewaz jestem w PL tylko na pare tyg i w okreslonym dniu cyklu pani dr stwierdzila ze musimy dzialac szybko bo ona operuje tylko w okreslonych dniach cyklu i zebym po zabiegu miala przynajmniej 4 tyg na rekonawlescence w Polsce. Mentory juz zostaly zamowione w zeszly piatek a zabieg mam na 23 lipca i najgorsze jest to ze tydzien przed dopadl mnie mega stres i strach. Jak wy dawalyscie sobie z tym rade? Ja jestem psychicznie jak facet: mega tchorz. Moja mama mnie wspiera ale tez widze ze lapie stresa bo bede pod narkoza, ciecia, bol itp. Wiem ze tego dnia tez inna dziewczyna ma operacje u pani doktor i w sumie sie zastanawialam, czy moze tez jest na tym forum? Chyba razniej byloby wiedziec, ze ktos inny tez bedzie przez to przechodzil tego samego dnia albo sie spotkac 'po sasiedzku' na sali pooperacyjnej Pozdrawiam serdecznie!
hejka ja jestem ta dziewczyna

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez falena26 Pokaż wiadomość
Hej!mi Dr.nie przepisała.Ale jak chcesz moge Ci dac ketanol bo mam go za duzo w domupozdrawiam
A dojdzie mi ten ketonal moze warto sie o niego pokusic??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 20:52   #169
grazia781
Raczkowanie

ZABULKU kochana nic nie robiłam z brzuszkiem mało jadłam a dużo piłam wody,piłam dużo jogurtów 0%. Kiedys trenowałam akrobatykę i siatkówkę i jak tylko zaczynam miej jesc to brzuszek taki mi się robi tak mi się wydaje,że dzięki temu sama nie wiem
Ale tak wakacje szybko minely są przepiekne wspomnienia
Stary 2012-07-16, 20:53   #170
belseno
Zadomowienie

Cytat:
a będą jakieś golaski?
Stary 2012-07-16, 20:53   #171
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Kasikk, moze zdaj sie na Doktor, powiedz jej, ze bardzo zle znosisz bol i potrzebujesz czegos ekstra. Napewno wezmie to pod uwage i cos sama Ci przepisze. Po co teraz wydajesz kase na prozno? Przeciez nie wiesz co Ci Dr zaleci a czego zabroni
wiem ze dr zaleca ibuprom a ketanolu nie przepisujewiec kupilam nurofen ktory zawiera podwojna dawke ibupromu
Stary 2012-07-16, 20:55   #172
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
a będą jakieś golaski?
szczerze kochana powiedziawszy golasków dawno nie robiłam jutro zrobie i wstawię
dziekuje za komentarzyki
Stary 2012-07-16, 20:56   #173
kasikkk87
Zadomowienie

dr nie odbiera a ja sie stresuje
kurczeee
Stary 2012-07-16, 21:07   #174
horo_2
Zadomowienie

Dziewczynki,
przyjmijcie moje zaproszenia
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 21:11   #175
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
Ja juz
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 21:15   #176
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
Ja też już kochana
Stary 2012-07-16, 21:18   #177
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Foto nie mam.
Od poczatku sie rozłaziło.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Te moje blizny-dluga historia.
Od poczatku byly brzydkie. a potem robilam z nimi WSZYSTKO co moglam, ale niestety, juz nie pomoglo. Na normalna blizne pomogłoby i byloby REWELACYJNIE, te zabiegi o ktorych mowie. Triamcilon rozpuszcza kazda blizne i jest pieknie. No ale bliznowca nie rozpusci. No ale to inna bajka. Nie bede sie juz w to zaglebiac

Do pozniej lece zalatwiac sprawy.
Hej Agatau mam zapytanie o ten krem Triamcilon gdzie i jak można go dostać, zastanawiam się czy nadawałby się na blizny po cesarce?
Stary 2012-07-16, 21:19   #178
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Hej Agatau mam zapytanie o ten krem Triamcilon gdzie i jak można go dostać, zastanawiam się czy nadawałby się na blizny po cesarce?
To nie krem. To zastrzyki z taka substancja aktywna triamcilonem ktora rozpuszcza tkanke łączna ktora buduje blizne. chyba najskuteczniejsza metoda. nadawalaby sie na pewno. do tego laserek jakis i na pewno bedzie super.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 21:28   #179
madziullasz
Raczkowanie

Zostały mi jeszcze 2 dni!!!!! Jakoś nie mam stresa, bardziej się boję jak to będzie po ale 2 tygodnie po gdy zostanę już sama z dziećmi, młodsza ma niecałe dwa lata. I martwię się też tym stanikiem. Ogólnie ich nie cierpię, ubieram tylko wtedy gdy muszę wychodząc z domu i jest to pierwsza rzecz którą zdejmuję po powrocie!!!!!

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

A jak się o to postarać, kto to robi lub przepisuje? Pewnie drogie?
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 21:36   #180
tasha2
Raczkowanie

Cytat:
dr nie odbiera a ja sie stresuje
kurczeee
O rany no to milo poznac i mozliwe ze do zobaczenia 23 go w Gdansku Odnosnie tego ze nie pani dr nie odbiera to pani dr sie przeprowadzila w zeszla srode i mowila ze nie ma jeszcze telefonu w nowym domu zalozonego i dzwonila do mnie w piatek z tymczasowego zeby dogadac szczegoly na 23 go. Odnosnie ketonalu to moja kuzynka pracuje w aptece i pewnie moze zalatwic 'na lewo' ale mowi ze ketonal jest mocny ale podobno strasznie wchodzi na watrobe wiec moze dlatego dr jest niechetna zeby przypisywac.

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Dzieki wielkie. Naprawde na tydzien przed wszelkie slowa wsparcia robia roznice)))))))))))))))) ))Szczegolnie dla takiego tchorza jak ja

Cytat:
Witaj i nic się nie bój, może będziesz miała tak jak ja, mnie jakoś to nie bolało czułam tylko zakwasy, takie coś jak ból przy siniakach i takie jakby ciągnięcie, dla mnie to był raczej dyskomfort niż ból. A w razie czego są leki przeciwbólowe także dasz radę. Fajnie, że będziesz miała taki długi czas na dojście do siebie, bo ja mimo, że bólu nie czuje to cały czas mam ograniczenia np. z podnoszeniem rąk, zakładaniem ciuchów przez głowe, ale w 4 tyg. to spokojnie dojdziesz do siebie.
A co do wielkości to ciężko ocenić nie wiedząc jak wyglądasz. Ja miałam przed op. miskę A dostałam 325ml okrągłe i teraz kupiłam biustonosz sportowy C ale szczerze mówiąc nie miałabym nic przeciwko temu gdyby były większe
A w tym samym terminie ma zabieg kasikk a dziś u tej samej p. dr miała Anika wiec pewnie niebawem opisze wrażenia

Anikoooo trzymasz się jakoś?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości