|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Nie doczytałam Monni, że masz urlop, wybacz... Miłego odpoczynku
![]() ![]() ![]()
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Kiciu fajnie ze wszystko bylo tak jak sobie wymarzylas
|
#933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Fajnych masz tych kolegów :P.Cytat:
!Cytat:
Nabiłam sobie ostatnio parę siniaków, będę wyglądać, jakby mnie ktoś bił .
|
|||
|
|
|
#934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Dobrze mi się z nimi czas spędza (chociaż TŻ jest o nich trochę zazdrosny Ha! Przypomniałaś mi jedną sytuację z LO, jak trenowałam Krav Magę to zawsze posiniaczona chodziłam to mnie raz nauczycielka PO z wychowawczynią wezwała i się pytały czy mnie nikt nie bije . Hehe.Ja mam największe zakwasy w swoim życiu. Wszystko mnie boli, ledwo wstałam z wyra, a ubierałam się chyba wieki...
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
Prawdę - że trenuję to i to, i zdarzają się wypadki przy pracy
. Szczerze rzecz biorąc to chyba nie uwierzyły .
|
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:slina :Cytat:
![]() Cytat:
Agaaga - od biustu w dół sukienka nie ma przylegać do ciała, a w biuście (choć tego nie widać na zdjęciu) dobrze leży Rzeczywiście, jak patrzę na to zdjęcie, to wygląda ona na mnie troszkę za duża (choć to i tak numer 36). Ale na żywo prezentuje się lepiej
|
|||
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#940 | ||||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Z tym, że mimo, że mieszkam w śląskim, to jednak trochę inaczej jest u mnie niż w okolicach Kato ![]() Mi też byłoby szkoda wesela, a tak można się nacieszyć tym dniem, wyskoczyć na chwilę porobić zdjęcia i wiele się nie traci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanego odpoczynku i wykorzystajcie z TŻ chwile sam na sam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wyglądałaś bardzo ładnie i bukiet też mi się bardzo podoba ![]() Cytat:
Hej Byliśmy wczoraj wieczorem w knajpce z TŻ, a jak wychodziliśmy, to był taki piękny zachód słońca, że postanowiliśmy wyjść na tę górę z filmiku, który wstawiłam w klubie, było tam tak pięknie, że aż dech zapierało - czerwone niebo i góry, z których unosiła się para tworząc chmury
|
||||||
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Morsi a moze podsun TZ pomysl zeby oswiadczyl ci sie przy takim zachodzie
|
#942 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super, że wszystko się udało. ![]() Tusia ładna sukienka, buciki też. ![]() Monni udanego wypoczynku.
|
||
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaależ się rozpisałyscie
![]() Kiciu ślicznie wyglądaliście, super że wszystko się udało! Czym byłby ślub czy wesele bez wpadek... jak dziś brzmi mi w uszach "I że Cię nie dopuszcze aż do śmierci..." U nas sluby 14-16, mi się nawet podoba tak np o 16 przynajmniej przygotowania na spokojnie my mielismy o 15 i nie było najgorzej ![]() Ale ze mnie burak.. ![]() Dzień dobry zapomniałam powiedzieć ![]() Witam sie poniedziałkowo, u nas znowu brzydla pogoda, ja zwariuje Weekend jakoś minął, żona kolegi tż niestety nie przypadła mi do gustu nie lubię takiego typu ludzi.. no cóż, trudno chociaż myslałam że w końcu będziemy mieć tu jakiś fajnych znajomych.Wczoraj byliśmy na kiermaszu i Lili jeździła pierwszy raz w życiu na karuzeli! Jak nie zapomne to wrzuce fotki.Tusiu bardzi ładna sukienka |
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu ale ty cudnie wyglądałaś!!! i bukiet w wizażowych kolorach
wyglądasz na prawdę szczupło!!!
|
#946 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzisz dla ostresowania czy poprawy kondycji?O co się tak ponabijałaś biedulko? Cytat:
tak myślałam, że tak ma wyglądać właśnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Szkoda, że nie wypaliło z tą laską, ale nic na siłę... Jeszcze znajdziecie fajnych znajomych
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Aga no niestety... sąsiedzi? ależ owszem! na górze stara turka z papugami, które się wydzierają jak nawiedzona, a z boku 89 letnia babcia i jak tylko wychylimy nos na balkon to kuka zza ściany i trzeba z nią stac i gadać...
![]() Raz nawet zaczepiła tż o 8 rano w niedziele i gada cos do niego, a ten ucieszony "nichts verstehen" i myślał że będzie miał babcie z glowy a ta do niego po polsku zaczyna nawijać bo ze śląska pochodzi |
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry ;0
dziękuję za opinie odnośnie sukienki Cytat:
Cytat:
Niech TŻci troszkę pogłówkują nad zaręczynami A dla nas jest to przynajmniej niespodzianka ![]() Cytat:
![]() dla Lili!Cytat:
Ja wracam dalej do prac społeczno-użytecznych... Umyłam na parterze okna.... Teraz ciąg dalszy porządków. Buziaki! |
||||
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dziękuję Coś mi na podniebieniu wyskoczyło i boli Anglia... jak zwykle zmienna pogoda. Wczoraj było ciepło, dziś pada, choć i to, i tak nie pobije soboty . Jedna godzina słońca, pięć minut padania, jedna godzina słońca... i tak dalej .Śnił mi się znów koszmar ślubny. Śniło mi się, że zespół zawalił sprawę, obsługa była nie miła i wesele zakończyło się po godzinie, zespół się zwinął .W środę już będę w PL .
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To powiem Ci, że nie przeżyjesz szoku termicznego, bo u nas póki co też nieciekawa pogoda ![]() Heh, to pomyśl sobie, że sny tłumaczy się na odwrót ![]() Porządki w szafkach w łazience zrobione Projekty winietek i zawieszek na wódkę też! ![]() Jeszcze muszę pomyśleć nad pudełkiem na koperty... Zapomniałam dodać, że wstępnie mamy już gości usadzonych !!! Bardzo się cieszę, bo tego bałam się najbardziej.... Wczoraj z mamą siadłyśmy i w ciągu 25 min rozkład gości przy stołach był gotowy Przedstawiłam to TŻtowi. Był jak najbardziej "za" (i w szoku, że tak szybko udało się to zrobić, bo myślał, że z tym będzie najwięcej kłopotu ). dokonaliśmy tylko kilku korekt Jeszcze tylko teściowa zaakceptuje "plan usadzenia gości"
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2012-07-16 o 15:06 |
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Dziopki mam pytanie, a wiem że kilka z Was interesuje sie fotografią itp..
Potrzebuje instalkę Photoshopa, a tutaj nie moge jej nie wiedzieć czemu pobrac
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejny punkt planu dnia wykonany Postanowiłam sobie, że do 18.08 codziennie "będę się ruszać" I tak wczoraj jeździłam na rowerze, a dziś, z powodu nieciekawej pogody , zaliczyłam skakankę i hula-hop ![]() Teraz widzę, że zaczyna się przejaśniać, więc chyba się skuszę jeszcze na rower tym bardziej, że zjadłam małą paczkę Laysów
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
![]() teraz siedzimy i ogladamy fulmy odpoczywamy przy piwku dziekuje za komplementy bylo cudownie teraz siedze i gapie sie w moj bukiet ktory jest idealny oczywiscie nie nadrobie ale teraz bede na bierzaco
|
#955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie
. Ładne !Cytat:
.Cytat:
. Muszę zeszczupleć w dolnych partiach ciała (lol), ujędrnić się, itp. A przy okazji jest bardzo przyjemnie- tym bardziej, że idę z przyjaciółką- pływamy, a potem idziemy do jacuzzi i sauny . I ploty, ploty, ploty .Cytat:
Hej kochane . Miałam dziś dobry dzień w pracy. W ogóle ostatnio mam taki fajny humor. Teoretycznie bez powodu, a praktycznie to jest coś, co jeszcze potęguje moje dobre samopoczucie . Ale ogólnie to: cieszę się, że żyję, jestem zdrowa, mam gdzie mieszkać i co jeść .---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
.
|
||||
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kicia wygladałaś super !!!!!!!!!! i fryzurka sliczna suknia też świetnie się prezentowała, teraz czekamy na foty od fotografa ![]() chciałam Wam pokazać co zrobiłam to pierwsze rzeczy ktore zrobiłam szydełkiem,więc może nie są idealne, ale mi sie podobają
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Hania śliczne
Zazdroszczę takich zdolności.
|
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Almik masz genialny avatarek
|
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki optymizm bije z Twojej wypowiedzi Cytat:
Wrrrrr.....ale jestem zła ![]() Dziś nadszedł długo oczekiwany dzień..... Drużyna piłki nożnej, w której gra TŻ, wznowiła treningi ). I tak, dziś TŻ popołudnie spędził na boisku.... jutro musi znów jechać do klubu (bo jest też działaczem) i coś tam załatwiać (oczywiście po południu, po pracy), w środę trening... Jeszcze coś mi przebąkiwał, że chce tam jechać trawę skosić W du.pie mam ten klub !! |
||
|
|
|
#960 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zdolniacha z Ciebie Cytat:
Wcale Ci się nie dziwię, że jesteś taka zła. A Tż-et nie zdaję sobie sprawy z tego, że lada dzień jest Wasz ślub i jeszcze macie sporo rzeczy do zrobienia? |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

. Tak kolega jeden z tych przystojnych
. Ciągle mnie za włosy ciągnął i zwiewał (pewnie mu się kolor podobał bo pofarbowałam na turkusowo 

?
Bardzo dobrze się w niej czuję.

nie lubię takiego typu ludzi.. no cóż, trudno chociaż myslałam że w końcu będziemy mieć tu jakiś fajnych znajomych.

Zakończone: 2

bylo cudownie teraz siedze i gapie sie w moj bukiet ktory jest idealny