Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 09:33   #1021
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Przyjechać?
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
a mój TŻt wymyślił sobie że on chce Zabiore Cię... Kancelarii
a co wy chcecie od tej piosenki? my ją mieliśmy na pierwszy taniec ale co prawda w wersji Karolaka

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

co do sukni wiązanej to ja takową miałam i byłam bardzo zadowolona bo mogłam ją sobie trochę poluźnic jak mi się pojadło na weselu

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:34   #1022
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Wrzucam kilka foto na poczte

Miałam Wam wrzucić swoje foty (bo mam projekt albumu), ale zaczekam aż się nacieszycie fotami Lady

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:35   #1023
Post_Blue
Rozeznanie

Póki co żadnych zdjęć nie ma i nie ma czym się cieszyć z rana
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:42   #1024
jagata
Wtajemniczenie

Heloł, heloł
A w Krakowie na razie odpukać słońce się wychyla i jest w miarę ok.

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dziecko samo mowiło, ze jak jest niegrzeczne to sadzają je na łózko i ma sie nie ruszac, albo, ze tata go bije i mowi w odpowiedni sposób do niego i tu padały z jego ust przezwiska. Rozmawiałam z tata, bo to on jako rodzic, większości wypadków go odbierał. Całkowicie sie tego wyparł. A dziecko nastepnego dnia przyszło do mnie i powiedziało, ze nikt go w domu nie bije. Czyli jak dla mnie miało niezla pogadanke w domu. Tyle, ze po jakims czasie po zajeciach otwartych rozmawiałam z mama i ona sama przyznała, ze od czasu do czasu jakiegoś klapsa to on dostanie.
kurcze z dziecmi jest naprawdę ciężko odgadnąć. Jedno powie prawdę o koszmarze jaki w domu przechodzi a drugie będzie zmyślać.
Siostrzeniec mojego męża jest takim typkiem, że potrafi zmyślać by tylko być w centrum uwagi. Raz zrobił taką aferę, że sąsiedzi naprawdę myśleli, ze dziecko jest katowane. A problemem był zakaz oglądania bajek i młody próbował swoje "racje" wygarnąć na wierzch.
Stary 2012-07-17, 09:43   #1025
ona8686
Zakorzenienie

Chciałam wrzucić zdjęcia dekoracji samochodu, niestety siostra zabrała aparat i jak na razie nici z tego. Póki co moge pokazać bucioki mojej mamy, az dziw, że kupiła na takim wysokim obcasie

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-07-20 o 22:18
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:45   #1026
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a co wy chcecie od tej piosenki? my ją mieliśmy na pierwszy taniec ale co prawda w wersji Karolaka
My też braliśmy ją pod uwagę bo 39 i pół oglądaliśmy namiętnie

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:48   #1027
madzia2306
Zakorzenienie

nie wiem czy nam się kolejne wesele nie szykuje prawdopodobnie dziewczyna naszego kolegi jest w ciąży on chyba szczęśliwy z tego powodu nie jest bo spieszno do ślubu mu nie jest

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-07-17, 09:49   #1028
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Heloł, heloł
A w Krakowie na razie odpukać słońce się wychyla i jest w miarę ok.

kurcze z dziecmi jest naprawdę ciężko odgadnąć. Jedno powie prawdę o koszmarze jaki w domu przechodzi a drugie będzie zmyślać.
Siostrzeniec mojego męża jest takim typkiem, że potrafi zmyślać by tylko być w centrum uwagi. Raz zrobił taką aferę, że sąsiedzi naprawdę myśleli, ze dziecko jest katowane. A problemem był zakaz oglądania bajek i młody próbował swoje "racje" wygarnąć na wierzch.
Zgadzam sie. Dzieci maja bujną fantazje. Dla mnie jednak jak słyszałam od tego chłopca słowa "jestem po☠☠☠☠☠☠☠o... tata tak mówi itp.". To jednak od kogos to usłyszał. Oraz jak po kilku zwróceniach mu uwagi podchodziłam chciałam wziąć za reke i posadzic na krzesle, zeby sie wyciszył. To on kulił sie i mówił, tylko mnie nie bij.
Jedyne co mogłam zrobic, skoro rodzice problemu nie widzieli, to zgłosiłam sprawe do psychologa przedszkolnego.

Franuś
Stary 2012-07-17, 09:49   #1029
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Helloł!!!!!!!!!!

Lady współczuję straty dziadka

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
hej ho, dziewczyny nie mam czasu nadrabiac (troche sie u mnei podzialo, zmarł dziadek wczoraj był pogrzeb)

ale do rzeczy
wczoraj (5 dni rpzed slubem) zmienila sie koncepcja na zapiecie kiecki, mial byc suwak kryty zapiecie z guzikow, jednak wspolnie z mama i krawcowa doszlysmy do wniosku ze lepiej bedzie jak bedzie kieca sznurowana z tylu, bo mam suknie z rekawem i na suwak nie da jej sie w 100% idealnie spasowac, jak myslicie nie ebdzie to wygladac kiepsko ??
Kawo dla Ciebie tez wielkie za dziadka.
Co do sznurowania- jeśli jesteś do tego przekonana i będziesz czuła się w tym lepiej, zmieniaj to zapięcie. A jak będzie wyglądać?? Mnóstwo sukien ślubnych jest na sznurowania, więc ja problemu nie widzę.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
przylazł jak już spałam, położył się i chyba mu się zapomniało bo zaczął się przytulać ale mój łokieć jest niezawodny i dostał strzała
Kindziu, ale nie bij go!!! Agresja wzmaga agresję

Wczoraj przyszedł sprzęt kuchenny
I wbrew tendencjom wątkowym uwielbiam mojego męża

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:51   #1030
karolinka85
Rozeznanie

Ladystar, bosko wyglądaliście
ps. tego kwiatka we włosach miałaś sztucznego?
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:53   #1031
madzia2306
Zakorzenienie

wiecie czasami myślę że niektórzy ludzie nie powinni zostawac rodzicami...ostatnio u kolegi była taki chłopak z żoną i dzieckiem, stali przed domem i gadali, w pewnym momencie dziecko zaczęło płakac a jego ojciec zaczął się drzec żeby to dziecko zamknęło pyska bo mu przypierd... a zaraz potem dostało baty od matki...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-07-17, 09:53   #1032
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
I wbrew tendencjom wątkowym uwielbiam mojego męża
Ja też.
Aż się dziwie skąd ma tyle cierpliwości do mnie - ja mu narzekam, kłócę się i strzelam focha i on z tekstem że i tak mnie kocha

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:56   #1033
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Nam się też szykuje wesele 9 sierpnia, a ja nie mam się w co ubrać Nie chcę kupować nic nowego, a nie wiem czy wypada pójśc w mojej poprawinowej kiecce...

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-07-17, 09:57   #1034
madzia2306
Zakorzenienie

ja na swojego męża też jak narazie nie narzekam

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-07-17, 10:02   #1035
Madziuniusia
Zakorzenienie

Lady umarłam z wrażenia

Dzisiaj mama dziewczynki, którą się opiekuję do września, bo idzie do przedszkola pytała mnie czy w razie jakby mała chorowała to czy bym chciała jeszcze przychodzić zgodziłam się bez wahania, bo uwielbiam tą dziewczynkę
Stary 2012-07-17, 10:03   #1036
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
A ja zabieram się za winetki,nie lubie mojego programu w laptopie tabelki ciągle się powiększają.....coś tu jest nie tak ale muszę dać rade bo kto jak nie ja?????????
Kindziu ".....pokaż na co Cię stać...."i daj mu popalic
U mnie pada i pada
Ja ostatecznie ściągnęłam szablon z internetu (jpg), ustawiłam jako znak wodny w wordzie a potem na nim pisałam i dodawałam ornament w postaci czcionki separates. Jak chcesz, to mogę Ci pomóc

kindzia porozmawiaj z nim...

kawa nie uważam, że będzie źle, chociaż ja wolę suwaki (wizualnie). Za to wiązania są praktyczniejsze i też mogą być bardzo ładne.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:06   #1037
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Helloł!!!!!!!!!!

Lady współczuję straty dziadka

Kawo dla Ciebie tez wielkie za dziadka.
Co do sznurowania- jeśli jesteś do tego przekonana i będziesz czuła się w tym lepiej, zmieniaj to zapięcie. A jak będzie wyglądać?? Mnóstwo sukien ślubnych jest na sznurowania, więc ja problemu nie widzę.

nie do konca jestem rpzekonana bo bardziej retro byłoby na guziczki ale lepiej sie ja bede w niej prezentowac jesli bedzie sznurowanie, poza tym sukienka w trekcie wesela na bank sie troche rozciagnie (na przymaircie sie rozciagnela) i bo je sie ze jak bedzie na suwak to ebdzie wisiec a sznurowanie mgoe zawsze dociagnac

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:15   #1038
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
nie do konca jestem rpzekonana bo bardziej retro byłoby na guziczki ale lepiej sie ja bede w niej prezentowac jesli bedzie sznurowanie, poza tym sukienka w trekcie wesela na bank sie troche rozciagnie (na przymaircie sie rozciagnela) i bo je sie ze jak bedzie na suwak to ebdzie wisiec a sznurowanie mgoe zawsze dociagnac
ja też miałam mieć na suwak suknię, ale krawcowa od razu mi powiedziała, że lepiej jednak wiązanie bo będę mogła dopasować suknię nawet w trakcie wesela a zamek to zamek, opowiadała mi, że raz miały sytuację, że zamek popsuł się pm przy odbiorze sukni

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:15   #1039
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
To jest to! Guziczki wyglądają lepiej, estetyczniej, ale wiązanie jest praktyczniejsze.
Sama miałam na guziki, i przez chorobę na 3 dni przed ślubem zleciało mi parę kg i sukienka tyci wisiała, ale przeszkadzało mi to przez pierwsze pół godz jak czekałam na TŻta, później o tym zupełnie zapomniałam.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-07-17, 10:16   #1040
tusia_m
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny

Nadrobię Was później, bo dosłownie za kilka minut jadę z mamą do miasta na polowanie - muszę ustrzelić jakieś buty na poprawiny czeka mnie ciężkie zadanie.... I muszę kupić parę rzeczy na ślub i wesele.

W ogóle to bardzo się cieszę, że nie kupowaliśmy wódki wcześniej. Dziś facet przywiózł zamówienie i udało nam się kupić 0,5 Sobieski za .... 17,99

Zmykam, buziaki

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:16   #1041
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Klauduska piękny masz tekst w podpisie

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-07-17, 10:18   #1042
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Pięknie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Napisałam po prostu:
Najlepszemu świadkowi pod słońcem- nasze imiona.
21.07.2012
DZIĘKUJEMY!

i bedzie.

Witam Was po najgorszej chhyba jak dotąd nocy przed ślubnej Spałam dosłownie godzine. Najpierw do 2 przewracałam się z boku na bok, później zaczął mnie boleć brzuch, żołądek, miałam jakieś dziwne dreszcze jak przy temperaturze, zasnęłam na chwilę, po czym od 3.30 nie śpię bo tak mnie boli głowa, niestety tabletki przeciwbólowe mam na dole i dopóki rodzice nie wstaną to nie ide, nie chce ich budziić.
Oficjalnie zatem otwieram okres zażywania czegoś ziołowego na sen i uspokojenie
Co do graweru, najprostszy najlepszy, bez zbędnych słów
A co do nocy, to może faktycznie pomyśl o jakiś ziołach, bo się zamęczysz przed ślubem, a masz przecież wyglądać pięknie i radośnie.

Cytat:
hej ho, dziewczyny nie mam czasu nadrabiac (troche sie u mnei podzialo, zmarł dziadek wczoraj był pogrzeb)
ale do rzeczy
wczoraj (5 dni rpzed slubem) zmienila sie koncepcja na zapiecie kiecki, mial byc suwak kryty zapiecie z guzikow, jednak wspolnie z mama i krawcowa doszlysmy do wniosku ze lepiej bedzie jak bedzie kieca sznurowana z tylu, bo mam suknie z rekawem i na suwak nie da jej sie w 100% idealnie spasowac, jak myslicie nie ebdzie to wygladac kiepsko ??
Przykro mi z powodu dziadka
A zapięcie sukni tak naprawdę chyba ma najmniejsze znaczenie, grunt, żeby było ci wygodnie. Jak ma ci się zsuwać sukienka, to weź wiązanie i tak jak mówisz ściśniesz się bardziej.

Cytat:
przylazł jak już spałam, położył się i chyba mu się zapomniało bo zaczął się przytulać ale mój łokieć jest niezawodny i dostał strzała
Ja to bym chyba umarła ze strachu, że coś mu się stało. Dobrze, że wrócił, ale mu się należy.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

Pamiętacie, jak niedawno opowiadałam Wam, że nasz dekorator wystawił nas do wiatru? Mieliśmy spisaną umowę już pół roku temu, wpłacona zaliczka, wszystko ustalone, a on z miesiąc temu poinformował, że nie zrobi nam dekoracji, bo wypadło mu niby wesele siostry (co jest nieprawdą, bo spr i w tym dniu nie ma żadnego wesela w jego miejscowości, a mówił, że bierze ślub w jego miasteczku). No więc nie chcial nam oddać całej zaliczki!!! ale wykłóciłam się, bo podawał bezsensowne argumenty (że poniósł koszty, bo zamówił już nam pokrowce i nie może zwrócić nam całości zaliczki, a jedynie jej połowę, bo połowa poszła na pokrowce). Wczoraj przelał całą kwotę, jak postraszyłam go sądem.
Mamy nową dekoratorkę, całkiem fajna babka. Zaproponowała nam wystrój sali i to za dobrą kwotę.
Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło A tamten dekorator to już powinien być spalony w branży.

Cytat:
nie wiem czy nam się kolejne wesele nie szykuje prawdopodobnie dziewczyna naszego kolegi jest w ciąży on chyba szczęśliwy z tego powodu nie jest bo spieszno do ślubu mu nie jest
Może nie będą się od razu w wesele pchać. Nie wszyscy przecież tak robią.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:18   #1043
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

dziewczyny bo nie mgoe znalezc

co powinno sie znalezc w moim "zestawie ratunkowym" stoperan to wiem co ejszcze

i co wrzucic z takich rzeci do zestawu dla gosci

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:21   #1044
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Pięknie

Co do graweru, najprostszy najlepszy, bez zbędnych słów
A co do nocy, to może faktycznie pomyśl o jakiś ziołach, bo się zamęczysz przed ślubem, a masz przecież wyglądać pięknie i radośnie.

Przykro mi z powodu dziadka
A zapięcie sukni tak naprawdę chyba ma najmniejsze znaczenie, grunt, żeby było ci wygodnie. Jak ma ci się zsuwać sukienka, to weź wiązanie i tak jak mówisz ściśniesz się bardziej.

Ja to bym chyba umarła ze strachu, że coś mu się stało. Dobrze, że wrócił, ale mu się należy.

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło A tamten dekorator to już powinien być spalony w branży.

Może nie będą się od razu w wesele pchać. Nie wszyscy przecież tak robią.
wiesz jak to na wsiach bywa ludzie się chajtają po to żeby potem inni nie mówili że w ciąży jest a są bez ślubu głupie myślenie ale tutaj tak jest.. i przyzwyczajam się do tego

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-07-17, 10:23   #1045
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
no i prawidłowo niech się facet troche pomęczy teraz

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Kiciu, po prostu przeuroczo wyglądałaś! a jak torcik, smakowity? jakie smaki wybraliście?
tort był pyszny a smak czekoladowo orzechowy

Cytat:
wiecie czasami myślę że niektórzy ludzie nie powinni zostawac rodzicami...ostatnio u kolegi była taki chłopak z żoną i dzieckiem, stali przed domem i gadali, w pewnym momencie dziecko zaczęło płakac a jego ojciec zaczął się drzec żeby to dziecko zamknęło pyska bo mu przypierd... a zaraz potem dostało baty od matki...

takich rodziców powinni gdzieś zamykać

ja na razie nie mam co na męża narzekać no ale co ja mogę powiedzieć po 3 dniach ale mieszka nam się dobrze aktualnie poszukujemy fajnego telewizorka i łóżka do sypialni

dziś moja przyjaciółka ma urodiznki więc robimy u nas imprezkę trzeba wykorzystać weselne zapasy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:24   #1046
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny bo nie mgoe znalezc

i co wrzucic z takich rzeci do zestawu dla gosci
gdzieś była cała długa lista, podzielona na różne zestawy, może któraś PMka ją ma
Z tego co było u mnie pamiętam:
-zapasowe pończochy
-tabletki przeciwbólowe
-raphacholin
- plastry
-plastry na pęcherze
-pilniczek do paznokci (jak się paznokieć zadrze to mnie to do szału doprowadza)
-bezbarwny lakier - przyda się na oczko w rajstopach
-bibułki matujące
Stary 2012-07-17, 10:26   #1047
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Nadrobię Was później, bo dosłownie za kilka minut jadę z mamą do miasta na polowanie - muszę ustrzelić jakieś buty na poprawiny czeka mnie ciężkie zadanie.... I muszę kupić parę rzeczy na ślub i wesele.

W ogóle to bardzo się cieszę, że nie kupowaliśmy wódki wcześniej. Dziś facet przywiózł zamówienie i udało nam się kupić 0,5 Sobieski za .... 17,99

Zmykam, buziaki
za wódke

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Lady umarłam z wrażenia

Dzisiaj mama dziewczynki, którą się opiekuję do września, bo idzie do przedszkola pytała mnie czy w razie jakby mała chorowała to czy bym chciała jeszcze przychodzić zgodziłam się bez wahania, bo uwielbiam tą dziewczynkę
Jak to milo jest jak ktos docenia czyjąś prace

A ja mimo, ze mam urlop muszę isc do pracy. Jak w ogole tak można kogos ściągać Mam tylko nadzieje, ze nie usłyszę na radzie żadnych złych wieści.

Franuś
Stary 2012-07-17, 10:29   #1048
(kicia)
Zakorzenienie

mi z "zestawu ratunkowego" przydały się
- bibułki
-puder
- agrafki
- stoperan ale nie dla mnie
- nurofen
- plastry

i tyle
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:29   #1049
Madziuniusia
Zakorzenienie

kawa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...21&postcount=5
Stary 2012-07-17, 10:31   #1050
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Coś na żołądek, tic taci, bibułki, agrafka, błyszczyk, igła i nitka, plastry na odciski.

Mi się przydały tylko tic taci, bibułki i błyszczyk.

Ja też na męża nie narzekam, czasami może trochę, ale rzadko.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości