Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 00:43   #991
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Ladystar: Twój mąż ma takie gumisowe oczy ( w pozytywnym sensie) ze chyna wszystko wszędzie jesteś w stanie mu wybaczyć

prawie wszystko na szczescie jeszcze nie musialam wiele wybaczac
moja babcia jak go poznala to powiedziala, ze to doskonaly kandydat na meza, bo ma anielskie oczy

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Teraz jesteśmy na etapie wybierania podróży poślubnej (stanie chyba na Egipt - Hurghanda, może któraś z was była i może polecić jakiś dobry i w miarę cenowo hotel ?) i rozglądamy się za mieszkankiem. Jestem dumna z Tż. Myślałam, że jakoś okrętnie oznajmił mamie, że nie będziemy z nią mieszkać, a On jednak wyłożył kawę na ławę i nie ma żadnych niedomówień Uwielbiam Go
ja bylam w Triton Empire Beach i polecam bardzo!! nie drogo, a pokoje bardzo przyjemne, niektore z tarasem z wyjsciem na ogrod, ogrod piekny a w nim basen, a z basenu 20 m do morza... dodatkowo jedzenie przepyszne, polecam All Incl, bo Triton posiada kompleks hoteli i na All Incl mozna chodzic na posilki do kazdego z nich, my zakochalismy sie w jednej wloskiej knajpce w innym hotelu - Empire - jakies 200 m od naszego. Wspominam te wakacje bardzo milo

Jutro wrzuce foty na poczte, jestem bardzo zadowolona z fotografa , zrobil dokladnie to czego oczekiwalam, z reszta bylam o to spokojna, bardziej obawiam sie o film od kamerzysty vel "nie mam czym dojechac na Wasze wesele"

jak ogladam zdjecia to na zmiane wzruszam sie i smieje

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 01:03   #992
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Do Luizy czy Image???
W sumie ja znam tylko te dwa i te mogę polecić, ale na parę dni przed może być ciężko...
W Racku maluje pani Teplicka- słyszałam dużo pochlebnych komentarzy, ale sama nie sprawdziłam. Chcę się do niej zapisac na wesele w sierpniu.
dzięki
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Idealne podejście do dziecka Gdyby tak wszyscy rodzice podchodzili do swoich pociech to ilość rozwydrzonych i nadpobudliwych dzieciaków by spadła. Ehhh, ale co poradzić, jak niektórzy rodzicie nie są reformowalni
Tyle się gada o wychowaniu, a takich rodziców praktycznie nie ma, przynajmniej jak patrzę na swoich uczniów to nie zauważam

Nadrabiałam Was chyba od 17, w międzyczasie zdążyłam rozdać 2 zaproszenia, odwiedzić siostrę i ufarbować jej włosy oraz zrobić wiele bardzo ważnych rzeczy, tak, że nawet mi nie zacytowało wszystkiego, a że boli mnie głowa i chcę spać, to napisze tylko:
kiciu piękna relacja i jeszcze raz napiszę, że wyglądałaś prześlicznie, ie umiem się na Ciebie napatrzeć
lady współczuję , a zdjęcia czemu nie dzisiaj
resztę przepraszam, że nie odpiszę, ale naprawdę padam.

Dobranoc!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 05:56   #993
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
hmm, przeżyciu i życia obok siebie mi nie pasują Napisałabym jakoś inaczej. Może "i dzielenie go razem z nami" (bo dziękujesz za dzielenie, a nie za pomoc w dzieleniu ). Poza tym "naszego" z małej litery.
Generalnie coś mi nie pasuje. Trzeba wypróbować różne opcje.

Też jutro odbieram suknię

No i wyjaśniło się wiele spraw... No pain no gain...
Jutro ostatni dzień w pracy, potem 1,5 tyg. urlopu, następnie tydzień do pracy i podróż poślubna!
Napisałam po prostu:
Najlepszemu świadkowi pod słońcem- nasze imiona.
21.07.2012
DZIĘKUJEMY!

i bedzie.

Witam Was po najgorszej chhyba jak dotąd nocy przed ślubnej Spałam dosłownie godzine. Najpierw do 2 przewracałam się z boku na bok, później zaczął mnie boleć brzuch, żołądek, miałam jakieś dziwne dreszcze jak przy temperaturze, zasnęłam na chwilę, po czym od 3.30 nie śpię bo tak mnie boli głowa, niestety tabletki przeciwbólowe mam na dole i dopóki rodzice nie wstaną to nie ide, nie chce ich budziić.
Oficjalnie zatem otwieram okres zażywania czegoś ziołowego na sen i uspokojenie
Stary 2012-07-17, 07:16   #994
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Napisałam po prostu:
21.07.2012
DZIĘKUJEMY!

i bedzie.

Witam Was po najgorszej chhyba jak dotąd nocy przed ślubnej Spałam dosłownie godzine. Najpierw do 2 przewracałam się z boku na bok, później zaczął mnie boleć brzuch, żołądek, miałam jakieś dziwne dreszcze jak przy temperaturze, zasnęłam na chwilę, po czym od 3.30 nie śpię bo tak mnie boli głowa, niestety tabletki przeciwbólowe mam na dole i dopóki rodzice nie wstaną to nie ide, nie chce ich budziić.
ja dzisiaj też nie mogłam długo zasnąć, cały czas myślałam o slubie, podrózy poslubnej ( jesteśmy na etapie wybierania i mamy mętlik w glowie) ale ja jestem 32 dni przed. Kilka dni przed pewnie będę tak reagować jak Ty.
Stary 2012-07-17, 07:58   #995
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejo

wczoraj tz zadzwonil do swojej mamy, okazało sie ze to do niej potwierdzali goscie a nie u nas

póki co mamy 101 osób

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:03   #996
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
bardzo lubię tą piosenkę
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejo

wczoraj tz zadzwonil do swojej mamy, okazało sie ze to do niej potwierdzali goscie a nie u nas

póki co mamy 101 osób

U nas 53 osoby z fotografami i DJ ... :/

Idę się szykować do fryzjeeeera!!

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:05   #997
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

A we Wro pada... zaziewam się dziś na śmierć
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:06   #998
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
hejo

póki co mamy 101 osób
No to już dobra liczba

Tż powinien już pół godziny temu wstać. Zrobię chyba na niego atak bo jestem głodna a pieczywa w domu nie ma. Ktoś musi przecież iść do piekarni

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:10   #999
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

hej ho, dziewczyny nie mam czasu nadrabiac (troche sie u mnei podzialo, zmarł dziadek wczoraj był pogrzeb)

ale do rzeczy
wczoraj (5 dni rpzed slubem) zmienila sie koncepcja na zapiecie kiecki, mial byc suwak kryty zapiecie z guzikow, jednak wspolnie z mama i krawcowa doszlysmy do wniosku ze lepiej bedzie jak bedzie kieca sznurowana z tylu, bo mam suknie z rekawem i na suwak nie da jej sie w 100% idealnie spasowac, jak myslicie nie ebdzie to wygladac kiepsko ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:15   #1000
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
a teraz coś dla poprawy humoru i rozerwania w poniedziałkowy dzień.

Ta wielka gwiazda się przeliczy. Nikt po takiej prośbie o koperty do kościoła nie przyjdzie na sali też będzie garstka ludzi, ale to dobrze...Nikt jej przynajmniej nie zobaczy w tym paskudztwie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Relacja z najpiękniejszych chwil Kici i jej już męża

No pięknie

Kindzie i co? Rozmawiałaś z mężem? Przeprosił? Wyjaśnił?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:26   #1001
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Kindzie i co? Rozmawiałaś z mężem? Przeprosił? Wyjaśnił?
przylazł jak już spałam, położył się i chyba mu się zapomniało bo zaczął się przytulać ale mój łokieć jest niezawodny i dostał strzała
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:31   #1002
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
przylazł jak już spałam, położył się i chyba mu się zapomniało bo zaczął się przytulać ale mój łokieć jest niezawodny i dostał strzała
dobrze, że sie znalazł
a teraz go możesz potresować, a potem wybaczyć

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:35   #1003
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dobrze, że sie znalazł
a teraz go możesz potresować, a potem wybaczyć
Marga dobrze prawi. Bierz Kindziu swe chłopię na porządna musztrę.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:47   #1004
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
No to już dobra liczba

Tż powinien już pół godziny temu wstać. Zrobię chyba na niego atak bo jestem głodna a pieczywa w domu nie ma. Ktoś musi przecież iść do piekarni

nom bardzo sie ciesze

ja zaraz do pracy spadam

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:48   #1005
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

A ja zabieram się za winetki,nie lubie mojego programu w laptopie tabelki ciągle się powiększają.....coś tu jest nie tak ale muszę dać rade bo kto jak nie ja?????????
Kindziu ".....pokaż na co Cię stać...."i daj mu popalic
U mnie pada i pada
Stary 2012-07-17, 08:49   #1006
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Jeszcze 4 dni i urlop
Mam nadzieje że uda mi się pomiędzy remontem w domu....poszukiwaniem sukienki na poprawiny......rozdawanie m ostatnich zaproszeń-załatwić coś jeszcze ze spraw weselnych bo trochę tego jeszcze nam zostało
Dziś napisała do mnie na fb kuzynka,że jest zachwycona pięknem zaproszenia,że jest śliczne i że mamy wspaniały gust....zrobiło mi się bardzo miło
Wiecie ciągle myśle o tych prosiakach pieczonych,zastanawiam się czy jeden wystarczy
może zapytaj kucharza jak myśli ile tych prosiaków jest potrzebnych na daną liczbę gości, oni generalnie wiedzą bo siedzą w tym na co dzień

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Kindzia, ja wiem, żeś Ty baba z jajami, ale pamiętaj, że to Twój Maż i należy mu się szacunek. Dałaś mu popalić, ale musicie się szanować i bądź mądrzejsza, zadzwoń do niego. Niech On wie, że jak przyjdzie z przeprosinami to ma do kogo. Musicie porozmawiać. Wiem, że to problem, ale wypracujecie kompromis i to się nie powtórzy.
zostań naszą psycholożką kłopotów małżeńskich

Cytat:
hejo

póki co mamy 101 osób
a czytać to nie potrafią pod jaki nr mają dzwonić

Cytat:
teraz go troszeczkę przetrzymaj niech chłopina pocierpi
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:53   #1007
Nattiv
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35341797]
a czytać to nie potrafią pod jaki nr mają dzwonić
[/QUOTE]
Ale dobrze, że chociaż tam zadzwonili.

Kindziu Potrzymaj jeszcze trochę chłopa w niepewności, niech zrozumie dokładnie co zrobił nie tak

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:55   #1008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ale dobrze, że chociaż tam zadzwonili.

Kindziu Potrzymaj jeszcze trochę chłopa w niepewności, niech zrozumie dokładnie co zrobił nie tak
no pewnie że tak, ale wkurza mnie że ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 08:58   #1009
Madziuniusia
Zakorzenienie

kindzia wierzę w Ciebie
Stary 2012-07-17, 09:03   #1010
ona8686
Zakorzenienie

Dzien dobry, to ja

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
hej ho, dziewczyny nie mam czasu nadrabiac (troche sie u mnei podzialo, zmarł dziadek wczoraj był pogrzeb)

ale do rzeczy
wczoraj (5 dni rpzed slubem) zmienila sie koncepcja na zapiecie kiecki, mial byc suwak kryty zapiecie z guzikow, jednak wspolnie z mama i krawcowa doszlysmy do wniosku ze lepiej bedzie jak bedzie kieca sznurowana z tylu, bo mam suknie z rekawem i na suwak nie da jej sie w 100% idealnie spasowac, jak myslicie nie ebdzie to wygladac kiepsko ??
A dlaczego ma źle wygladac? Rowniez zmieniłam zapiecie z suwaka na sznurowanie.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa

my kobiety tak mamy, że nas coś wkurzy, to dusimy to w sobie, a wybuchamy przy byle ☠☠☠☠☠☠☠e (nie wiem czemu mi to uznaje za wulgaryzm, synonimy głupstwie, małej nieistotnej rzeczy)...
Odkąd jestem ze swoim Tż nigdy w sobie niczego nie dusze, jak mi sie cos nie podoba to mówie mu o tym na bieżąco. I moze dzieki temu nie było miedzy nami poważnych spięc.

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35335073]Lady wyrazy współczucia
Kilianna ja nie jestem przedszkolanką ale nianią i najlepsza metoda to nie bicie (todo niczego nie prowadzi) ale rozmowa i mówienie przede wszystkim spokojnym głosem do dziecka i tłumaczenie mu co zrobił źle, moja podopieczna jak czasem już naprawdę przegina i nie słucha moich upomnień ma karę np. wyciągam ją z piachu jak sypie inne dzieciaki i siada na ławce sama na 5min. (przeważnie na początku jest wrzask i płacz) ale gdy już się wykrzyczy to siadam obok niej i rozmawiam z nią na temat jej zachowania, mówię co źle zrobiła i dlaczego i przede wszystkim przeprasza danego dzieciaka za to że go posypała lub popchnęła. I to pomaga bo pomimo że ma 2.5roku dużo mówi i rozumie.[/QUOTE]

metode stosuje ta sama. Ale na tego chłopca, który przyszedł rok pozniej do mojej grupy całkowicie to nie działa. Z tego co wiem, rodzice tez sobie z nim rady nie daja, a zamiast rozmowy jest lanie. Aby były efekty, to rodzic tez musi współpracować. A tak jak u Kiliany rodzice małego sa zadowoleni z jego zachowania. I beda miec wrecz pretensje do nauczyciela, ze śmie mówic takie rzeczy na ich dziecko.

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Nie mogę uwierzyć że laska pójdzie do ślubu w tak koszmarnej sukni (typu lata 80-te)
Dla mnie to już jakaś choroba i lepiej żeby jej przyszły mąż się poważnie zastanowił...

3 mies. po ślubie a nie wywołałam jeszcze fot. ślubnych dla nas -zawsze brak czasu na selekcję i wybór.
Ale przeglądałam fotki z naszego tyg. miodowego z Grecji , wiem że nena wybiera się na Zakintos - więc dla zachęty..
Co do atrakcji - w pierwszy dzień pobytu trafiliśmy na plaże gdzie akurat odbywała się ceremonia ślubu
Pyszne jedzonko, piękne widoki - bardzo polecamy. Wyspa mała warto wynająć samochód i samemu pozwiedzać.
Piekne zdjecia

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
co się stało ?

oto hand made moje i mamuśki /kokardy powstały z organzy, którą kupiłyśmy na metry, cała paka róż, listki też osobno z gałązek pourywałam no i są! Piękne kokardy na klatkę!
A kieliszki no to tasiemka naokoło i do tego przypinka dla gości :P
Jakimś cudem kolor przewodni to ecru+pomarańcz i tak już zostało
swietne ozdoby wyszły

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:04   #1011
Konto usunięte

ona8686 a skąd wiesz że rodzice dziecko biją? Nie zgłosiłaś tego nigdzie?
Stary 2012-07-17, 09:10   #1012
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Relacja z najpiękniejszych chwil Kici i jej już męża
Kiciu naprawdę pięknie wyglądałaś
Co tam, że makijaż się troszkę zważył - oczy od razu przyciągają wzrok jak patrzy się na zdjęcia

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2012-07-17 o 09:25
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:13   #1013
ona8686
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35342012]ona8686 a skąd wiesz że rodzice dziecko biją? Nie zgłosiłaś tego nigdzie?[/QUOTE]

Dziecko samo mowiło, ze jak jest niegrzeczne to sadzają je na łózko i ma sie nie ruszac, albo, ze tata go bije i mowi w odpowiedni sposób do niego i tu padały z jego ust przezwiska. Rozmawiałam z tata, bo to on jako rodzic, większości wypadków go odbierał. Całkowicie sie tego wyparł. A dziecko nastepnego dnia przyszło do mnie i powiedziało, ze nikt go w domu nie bije. Czyli jak dla mnie miało niezla pogadanke w domu. Tyle, ze po jakims czasie po zajeciach otwartych rozmawiałam z mama i ona sama przyznała, ze od czasu do czasu jakiegoś klapsa to on dostanie.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:16   #1014
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dziecko samo mowiło, ze jak jest niegrzeczne to sadzają je na łózko i ma sie nie ruszac, albo, ze tata go bije i mowi w odpowiedni sposób do niego i tu padały z jego ust przezwiska. Rozmawiałam z tata, bo to on jako rodzic, większości wypadków go odbierał. Całkowicie sie tego wyparł. A dziecko nastepnego dnia przyszło do mnie i powiedziało, ze nikt go w domu nie bije. Czyli jak dla mnie miało niezla pogadanke w domu. Tyle, ze po jakims czasie po zajeciach otwartych rozmawiałam z mama i ona sama przyznała, ze od czasu do czasu jakiegoś klapsa to on dostanie.
sama bym tego ojca i matkę ubiła, najlepiej dać w dupę zamiast usiąść i wytłumaczyć. Niektórzy nie powinni mieć dzieci
Stary 2012-07-17, 09:17   #1015
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Jadę do pracy a winetki skończe jak wróce....juz tylko pare dni i urlopik
Stary 2012-07-17, 09:17   #1016
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
mój szanowny małżonek, jak pewnie pamiętacie, niedawno zrobił prawko. Jeździ od tygodnia i chce, żebym z nim jeździła po mieście, bo czuje się pewniej z drugim kierowcą
a dzisiaj zrobił mi aferę, że nic, tylko go krytykuję
dla wyjaśnienia dodam, że nie piszczę, nie histeryzuję, tylko mówię coś w rodzaju "zobacz, blokujesz jadących z przeciwka" albo " z tego pasa możesz jechać tylko w prawo"
ale uraziłam jego męską dumę chyba, i mi to wypyszczał
więc rzuciłam mu kluczyki ( bo kazał mi ze sklepu prowadzić auto do domu) i powiedziałam, że mam w to auto
hahaha to akurat nie zależy od płci. Ja też mam prawko od niedawna i szlag mnie trafia jak mnie TŻet poucza Dumy młodego kierowcy, któremu dali prawko (to przecież umie!) nikt nie ma prawa naruszać Nie pocieszę Cię, to nie mija

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:20   #1017
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość

Cytat:

biedulko Twoj organizm w ten sposób pewnie odreagowuje stres. mOże faktycznie powinnas pobrać coś ziołowego na sen, mi pomagaly kiedyś takie tabletki ziołowe benosen.
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ta wielka gwiazda się przeliczy. Nikt po takiej prośbie o koperty do kościoła nie przyjdzie na sali też będzie garstka ludzi, ale to dobrze...Nikt jej przynajmniej nie zobaczy w tym paskudztwie
racja, ja bym najchętniej nie szla, ale TŻ ze względu na przyjaciela będzie chciał iść, ale i tak dam jej tyle, ile uznam za stosowne.

Cytat:
dobrze, że przylazł i się odnalazł. A teraz poważna rozmowa i wyrzucenie, co Ci leży na sercu.

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

ale do rzeczy
przykro mi z powodu dziadka
co do sukni - będzie ok

Pamiętacie, jak niedawno opowiadałam Wam, że nasz dekorator wystawił nas do wiatru? Mieliśmy spisaną umowę już pół roku temu, wpłacona zaliczka, wszystko ustalone, a on z miesiąc temu poinformował, że nie zrobi nam dekoracji, bo wypadło mu niby wesele siostry (co jest nieprawdą, bo spr i w tym dniu nie ma żadnego wesela w jego miejscowości, a mówił, że bierze ślub w jego miasteczku). No więc nie chcial nam oddać całej zaliczki!!! ale wykłóciłam się, bo podawał bezsensowne argumenty (że poniósł koszty, bo zamówił już nam pokrowce i nie może zwrócić nam całości zaliczki, a jedynie jej połowę, bo połowa poszła na pokrowce). Wczoraj przelał całą kwotę, jak postraszyłam go sądem.
Mamy nową dekoratorkę, całkiem fajna babka. Zaproponowała nam wystrój sali i to za dobrą kwotę.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:20   #1018
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
strasznie przykro czytać takie rzeczy...
Stary 2012-07-17, 09:23   #1019
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałam po prostu:
21.07.2012
DZIĘKUJEMY!

i bedzie.

Audrey jestes moja blizniaczka, w nocy ni z tego ni z owego zaczal mnie sciskac zoladek, do tego stopnia, ze az mnie to obudzilo.
Chyba czulam Twoj stres...

Wrzucam kilka foto na poczte

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:29   #1020
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
o mam jeszcze fotę z krojenia tortu
Kiciu, po prostu przeuroczo wyglądałaś! a jak torcik, smakowity? jakie smaki wybraliście?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości