Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 10:36   #1051
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

O igła i nici też się przydają, nasz zespół zrobił na poprawinach zabawę, rodem z Hawajów, przechodzenie pod tyczką. Jeden z naszym znajomych jest na AWF więc świetnie sobie radził, nawet pod baardzo nisko trzymaną tyczką, ale chyba zapomniał, że jest w garniturze bo spodnie mu pękły
Ciocia-krawcowa miała przy sobie zestaw do szycia, więc na szczęście mógł bawić się dalej Ciocia wtedy powiedziała, że to pierwsze wesele na którym nie szyła sukni PMki (moja była gładka, nie miało się co oderwać)
Także ten zestaw też się przyda
Stary 2012-07-17, 10:37   #1052
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

kicia dopiero doczytałam Twoją relację. Pięknie było
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:38   #1053
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
O igła i nici też się przydają, nasz zespół zrobił na poprawinach zabawę, rodem z Hawajów, przechodzenie pod tyczką. Jeden z naszym znajomych jest na AWF więc świetnie sobie radził, nawet pod baardzo nisko trzymaną tyczką, ale chyba zapomniał, że jest w garniturze bo spodnie mu pękły
Ciocia-krawcowa miała przy sobie zestaw do szycia, więc na szczęście mógł bawić się dalej Ciocia wtedy powiedziała, że to pierwsze wesele na którym nie szyła sukni PMki (moja była gładka, nie miało się co oderwać)
Także ten zestaw też się przyda
Ostatnio nam znajomi opowiadali, że byli na weselu i chłopcy podrzucali pana młodego, który był dośc przy kości i materiał w spodniach kolegi nie wytrzymał - poszły mu równiutko od krocza po pasek wzdłuż szwa. Też bym im się wtedy przydała igła i nitka.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:39   #1054
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Umówiłam się na fryzurę próbną na czwartek przed ślubem. Fryzjera nawet na oczy wcześniej nie widziałam więc jak się okaże, że jest do bani to będzie ciekawie

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:39   #1055
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Klauduska piękny masz tekst w podpisie
nawet nie wiesz jak sięcieszyłam kiedy moja 2letnia córka powiedziała: "kocham Cię mamo" to jeden z najpiękniejszych momentów w życiu

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:40   #1056
maruda80
Zakorzenienie

Z całego wielkiego podręcznego zestawu ślubnego na ślubie skorzystałam tylko z :

wody mineralnej
błyszczyka do ust
i pudru matującego

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:41   #1057
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Kindziu Potrzymaj jeszcze trochę chłopa w niepewności, niech zrozumie dokładnie co zrobił nie tak
Wg mnie nie jest to dobry pomysł. Lepiej Kindzi radziła Kuku.
Faceci nie myślą w ten sam sposób jak my Trzeba im dać jasno do zrozumienia o co nam chodzi, powiedzieć gdy coś nas rani. Milczenie i trzymanie na dystans nic tu nie pomoże bo oni stwierdzą, że się obraziłyśmy o nic i zaraz nam przejdzie. Co innego wywalić z domu, żeby się otrząsnął i jasno powiedzieć o co chodzi, co innego się w milczeniu fochnąć i niech się domyśla

Polecam Mężczyźni są z Marsa, Kobiety z Wenus
Stary 2012-07-17, 10:44   #1058
Nattiv
Zakorzenienie

Jak myślicie, nie mówić Tż o skrzypcach i flecie na ślubie? Będzie miał taką niespodziankę malutką Bo jeszcze mu nie wspominałam o tym nic a nic.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:44   #1059
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Z całego wielkiego podręcznego zestawu ślubnego na ślubie skorzystałam tylko z :

wody mineralnej
błyszczyka do ust
i pudru matującego
Wody mineralnej mi strasznie brakowało w samochodzie, bardzo nam się po ceremonii i odbieraniu życzeń chciało pić. Polecam wziąć do auta.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:45   #1060
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dostaliśmy na ślubie ..ale jeszcze czeka na przeczytanie.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:46   #1061
olajakzam
Raczkowanie

hejo! oddałam w końcu sukienkę do zwężenia;/ ehhh już jej nie mam w domku
Stary 2012-07-17, 10:51   #1062
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Wody mineralnej mi strasznie brakowało w samochodzie, bardzo nam się po ceremonii i odbieraniu życzeń chciało pić. Polecam wziąć do auta.
O to muszę zapisać, bo ja bardzo dużo wody piję i będę usychać, a nawet nie pomyślałam o tym.

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Dostaliśmy na ślubie ..ale jeszcze czeka na przeczytanie.
Ja ją kiedyś chciałam przeczytać, ale nie znalazłam nigdzie jak szukałam i mi przeszło

Stary 2012-07-17, 11:01   #1063
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Napisałam po prostu:
Najlepszemu świadkowi pod słońcem- nasze imiona.
21.07.2012
DZIĘKUJEMY!

i bedzie.

Witam Was po najgorszej chhyba jak dotąd nocy przed ślubnej Spałam dosłownie godzine. Najpierw do 2 przewracałam się z boku na bok, później zaczął mnie boleć brzuch, żołądek, miałam jakieś dziwne dreszcze jak przy temperaturze, zasnęłam na chwilę, po czym od 3.30 nie śpię bo tak mnie boli głowa, niestety tabletki przeciwbólowe mam na dole i dopóki rodzice nie wstaną to nie ide, nie chce ich budziić.
Oficjalnie zatem otwieram okres zażywania czegoś ziołowego na sen i uspokojenie
Ja juz sie zaopatrzylam w cos nasennego... Nie testowalam jeszcze ale w najblizszym czasie musze sprobowac.. Na mnie ziolka nie dzialaja.. melise moge pic litrami

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
przylazł jak już spałam, położył się i chyba mu się zapomniało bo zaczął się przytulać ale mój łokieć jest niezawodny i dostał strzała
Kindziu- pogadaj z nim i mu wygarnij... Milczenie tez nie jest tutaj dobre. lepiej konkretnie go opi**eprzyc zeby wiedzial o co chodzi bo zapewne dla niego sytuacja wyglada tak ze "on tylko wszedl na jej profil"
ale z tym spaniem to dobrze zrobilas pfff juz sie tulic chcial

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

Pamiętacie, jak niedawno opowiadałam Wam, że nasz dekorator wystawił nas do wiatru? Mieliśmy spisaną umowę już pół roku temu, wpłacona zaliczka, wszystko ustalone, a on z miesiąc temu poinformował, że nie zrobi nam dekoracji, bo wypadło mu niby wesele siostry (co jest nieprawdą, bo spr i w tym dniu nie ma żadnego wesela w jego miejscowości, a mówił, że bierze ślub w jego miasteczku). No więc nie chcial nam oddać całej zaliczki!!! ale wykłóciłam się, bo podawał bezsensowne argumenty (że poniósł koszty, bo zamówił już nam pokrowce i nie może zwrócić nam całości zaliczki, a jedynie jej połowę, bo połowa poszła na pokrowce). Wczoraj przelał całą kwotę, jak postraszyłam go sądem.
Mamy nową dekoratorkę, całkiem fajna babka. Zaproponowała nam wystrój sali i to za dobrą kwotę.
i dobrze ze Wam oddal te pieniadze Co was zreszta obchodzi ze zamowil jakies tam rzeczy. Niech sie dziad cieszy ze nie chcecie jakiegos odszkodowania a nie

ladystar- jestem ZACHWYCONA!!!! Oboje wygladaliscie tak wspaniale ze az brak mi slow! Przepiekna z Was para i wygladacie na baaardzo szczesliwych I boskie jest to zdjecie z druchenkami
szkoda ze siostry mojego TZ zapewne srednio podeszlyby do takiego pomyslu.. a ja sama mam tylko 2 siostry

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:04   #1064
carmelova
Zakorzenienie

ladystar też bym chciała zobaczyć Wasze zdjęcia A nie mam dostępu do poczty
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:07   #1065
Nattiv
Zakorzenienie

Ja zdjęcia Lady mogę zobaczyć dopiero pod wieczór jak wrócę z pracy

Stary 2012-07-17, 11:09   #1066
kasia_kuku
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35341797]
zostań naszą psycholożką kłopotów małżeńskich
[/QUOTE]

Mądra jestem bo po szkodzie . Wolałabym, żeby żadna z Was nie pisała takich rzeczy

Ale pogoda beznadziejna .
Audrey, martwię się o Ciebie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:10   #1067
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wiesz jak to na wsiach bywa ludzie się chajtają po to żeby potem inni nie mówili że w ciąży jest a są bez ślubu głupie myślenie ale tutaj tak jest.. i przyzwyczajam się do tego
Oj tam, oj tam, mi się wydaje, że tu nie chodzi o miejce zamieszkania, a o rodzinę, najbliższe otoczenie. Bo ludzie niech se gadają, tylko co rodzina na to. Ona jest głównym motorem do działania. U nas niby wieś, a coraz częściej się słyszy, że młodzi zostają z dzieckiem bez ślubu, czasem skromny cywilny i tyle, a dopiero po paru latach gdy już się dotrą biora kościelny, albo nic

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
nawet nie wiesz jak sięcieszyłam kiedy moja 2letnia córka powiedziała: "kocham Cię mamo" to jeden z najpiękniejszych momentów w życiu
az mnie dreszcze przechodzą, gdy pomyślę o tym, że kiedyś moje dzieci będą się tak do mnie zwracać. Wierzę, że to musiała być cudowna chwila

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:12   #1068
melod_y
Zakorzenienie

dzisiaj jedziemy na nauke tanca... a najgorsze ze wciaz nie mamy piosenki... jednek zdecydowalismy sie na cos wolniejszego bo pewnie w wysokich butach nie dam rady szybko
stanelo na melodi z filmu "bandyta"- taniec eleny, ale czy to na pierwszy taniec wogole sie nadaje?....
Chcialam cos polskiego ale juz mi niedobrze jak przesłuchuje kolejne piosenki...

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:13   #1069
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Dzien dobry PMki 2012

Kiciu bardzo fajna relacja Ale jeszcze fajniejsze zdjecie Jacy Wy jestescie mlodzi....dzieciaczki takie Slicznie wyszlas na tym zdjeciu, w jakim momencie bylo robione? Bo TZ wyglada na lekko spietego jeszcze

Dziewczyny, TZ musial przejsc w srodku nocy do drugiej sypialni, bo nie dalam Mu spac! Mowil mi, ze caly czas albo sie smieje albo gadam glosno wymachujac rekami, nie wiadomo czy to gestykulacja czy taniec Mowil mi, ze tak glosno gadalam, ze chyba znajdowalam sie w glosnym pomieszczeniu, zasugerowal wiec, ze moze ja juz na Naszym weselu bylam???? Ojjjj no szkoda tylko, ze noc spedzilismy osobno...

Zoneczki A jak to u Was wygladalo z tym zabawianiem gosci? Tzn tanczeniem/podchodzeniem/zagadywaniem do kazdego goscia, by czul sie "dopieszczony" Wasza uwaga ??? Jest to wykonalne by podejsc do kazdego i zagadac??? Z iloma osobami tak naprawde udalo sie Wam zatanczyc???
Stary 2012-07-17, 11:16   #1070
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Oj tam, oj tam, mi się wydaje, że tu nie chodzi o miejce zamieszkania, a o rodzinę, najbliższe otoczenie. Bo ludzie niech se gadają, tylko co rodzina na to. Ona jest głównym motorem do działania. U nas niby wieś, a coraz częściej się słyszy, że młodzi zostają z dzieckiem bez ślubu, czasem skromny cywilny i tyle, a dopiero po paru latach gdy już się dotrą biora kościelny, albo nic
Ludźmi nie ma się co przejmować, czasami nie ma w ogóle mowy o ciąży, ktoś po prostu chce wziąć ślub, a ludzie i tak dopowiedzą, że pewnie musieli.
Ja ostatnio usłyszałam, że musieliśmy przekładać ślub z sierpnia na czerwiec
Stary 2012-07-17, 11:20   #1071
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie nie jest to dobry pomysł. Lepiej Kindzi radziła Kuku.
Faceci nie myślą w ten sam sposób jak my Trzeba im dać jasno do zrozumienia o co nam chodzi, powiedzieć gdy coś nas rani. Milczenie i trzymanie na dystans nic tu nie pomoże bo oni stwierdzą, że się obraziłyśmy o nic i zaraz nam przejdzie. Co innego wywalić z domu, żeby się otrząsnął i jasno powiedzieć o co chodzi, co innego się w milczeniu fochnąć i niech się domyśla

ja dostałam na panieńskim fajna jest

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Dzien dobry PMki 2012

Kiciu bardzo fajna relacja Ale jeszcze fajniejsze zdjecie Jacy Wy jestescie mlodzi....dzieciaczki takie Slicznie wyszlas na tym zdjeciu, w jakim momencie bylo robione? Bo TZ wyglada na lekko spietego jeszcze

to z krojenia totru to było ok 22 czy ja wiem czy na spiętego? wybrudziłam mu łapkę tortem
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:21   #1072
sloneczko740
Rozeznanie

hej dziewczyny moje gardło odmawia posłuszeństwa... ehm przez to nie mogę dalej zapraszać gości.. bo nic powiedziec nie mogę... mój Tż się cieszy bo przynajmniej nie mam jak na niego krzyczeć:P

Kiciu super relacja .. pieknie wyglądaliście
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:22   #1073
jagata
Wtajemniczenie

Ej, Laski
Powiedzcie mi jak nazywa się druk do aktualizacji danych w US? To jest ZAP-3? I jak zmieniam nazwisko i nr rachunku, to mogę zrobic to na jednym druku?

Cytat:
Dzien dobry PMki 2012

Dziewczyny, TZ musial przejsc w srodku nocy do drugiej sypialni, bo nie dalam Mu spac! Mowil mi, ze caly czas albo sie smieje albo gadam glosno wymachujac rekami, nie wiadomo czy to gestykulacja czy taniec Mowil mi, ze tak glosno gadalam, ze chyba znajdowalam sie w glosnym pomieszczeniu, zasugerowal wiec, ze moze ja juz na Naszym weselu bylam???? Ojjjj no szkoda tylko, ze noc spedzilismy osobno...

Zoneczki A jak to u Was wygladalo z tym zabawianiem gosci? Tzn tanczeniem/podchodzeniem/zagadywaniem do kazdego goscia, by czul sie "dopieszczony" Wasza uwaga ??? Jest to wykonalne by podejsc do kazdego i zagadac??? Z iloma osobami tak naprawde udalo sie Wam zatanczyc???
U nas było tak dużo osób, ze nie byłam w stanie tego ogarnąć. Starałam się rozmawiać ze wszystkimi, ale nie zawsze było to możliwe. Trochę posiedziałam ze swoją rodziną i ze znajomymi a potem poszłam do rodziny TŻta, ale tylko na chwilę bo zaraz ktoś nas wołał.
Zabawiać nie musieliśmy gości, gdyż sami rwali się do zabawy a nasz zespół im w tym bardzo pomagał
Stary 2012-07-17, 11:23   #1074
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
hahaha to akurat nie zależy od płci. Ja też mam prawko od niedawna i szlag mnie trafia jak mnie TŻet poucza Dumy młodego kierowcy, któremu dali prawko (to przecież umie!) nikt nie ma prawa naruszać Nie pocieszę Cię, to nie mija
nie mija, mówisz?
już się pogodziliśmy
może tak nie całkiem, ale się poprzepraszaliśmy

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

Pamiętacie, jak niedawno opowiadałam Wam, że nasz dekorator wystawił nas do wiatru? Mieliśmy spisaną umowę już pół roku temu, wpłacona zaliczka, wszystko ustalone, a on z miesiąc temu poinformował, że nie zrobi nam dekoracji, bo wypadło mu niby wesele siostry (co jest nieprawdą, bo spr i w tym dniu nie ma żadnego wesela w jego miejscowości, a mówił, że bierze ślub w jego miasteczku). No więc nie chcial nam oddać całej zaliczki!!! ale wykłóciłam się, bo podawał bezsensowne argumenty (że poniósł koszty, bo zamówił już nam pokrowce i nie może zwrócić nam całości zaliczki, a jedynie jej połowę, bo połowa poszła na pokrowce). Wczoraj przelał całą kwotę, jak postraszyłam go sądem.
Mamy nową dekoratorkę, całkiem fajna babka. Zaproponowała nam wystrój sali i to za dobrą kwotę.
nie ma tego złego...

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:24   #1075
(kicia)
Zakorzenienie

dziewczyny poczta
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:26   #1076
maruda80
Zakorzenienie

Kicia - piękna relacja i fotki.
Bardzo uderzyło mnie to że bardzo młodzi jesteście (albo tak wyglądacie), ale z drugiej strony przynajmniej więcej przed wami...
Bardzo podoba mi się twoja fryzura (loczki) i makijaż (mimo problemów- na fotkach na szczęście tego nie widać.)

Ja mając 19 czy 20-kilka lat zupełnie nie byłam dojrzała na takie poważne deklaracje i decyzje.

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-07-17 o 11:28
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:27   #1077
E87
Wtajemniczenie

Kiciu sliczna relacja
Lady przykro mi z powodu dziadka, kurcze ale masakra ze dzien wczesniej zadzwonil z zyczeniami...
Kindziu mam nadzieje, ze z Tż sie pogodzicie w najblizszej przyszlosci
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:30   #1078
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczyny poczta
nie mogę odpowiedzieć, nie wiem dlaczego
ale myślę tak, jak kuku

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:36   #1079
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Kicia - piękna relacja i fotki.
Bardzo uderzyło mnie to że bardzo młodzi jesteście (albo tak wyglądacie), ale z drugiej strony przynajmniej więcej przed wami...
Bardzo podoba mi się twoja fryzura (loczki) i makijaż (mimo problemów- na fotkach na szczęście tego nie widać.)

Ja mając 19 czy 20-kilka lat zupełnie nie byłam dojrzała na takie poważne deklaracje i decyzje.
Ja też jestem w wieku kici Wszelkie młodzieńcze głupoty z głowy mi już daaawno przeszły

Stary 2012-07-17, 11:36   #1080
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
[/COLOR]
Na parkiet gości wyciagac nie musieliśmy- od tego był zespół, który sprawdził się niesamowicie!!!! Tak ładnie prowadzili konferansjerkę i grali, że ludzie sami nie mogli usiedziec przy stolikach i pchali sie na parkiet.
Z tańczeniem z gości- to ja miałam niedosyt. Bo chciałoby się zatańczyć z każdym, ale czasowo się po prostu nie dało. Na szczęście mieliśmy i wspólne tańce w grupkach i sporo było odbijanych, więc w tym momencie zarówno małżonek jak i ja zostaliśmy obtańcowani przez większość gości (a w szczególności dzieci).
W przerwach na jedzenie/między tańcami starałam się podchodzić do stolików, rozmawiac z gośćmi, w sumie do 3 w nocy obskoczyłam każdy stolik (mieliśmy okrągłe stoły- 9 z dorosłymi, 1 z dzieciakami, 1 z orkiestrą i foto), kucharki, szefa oraz sąsiednia salę (bo tam też była impreza, na której bawili się znajomi). Goście bardzo sobie chwalili, że dbałam o nich, pytałam jak się bawią, czy wszystko mają, itp. Nawet ciotka TŻta, która nigdy za mną nie przepadała, powiedziała, że będę dobrą żoną, bo tak dobrze dbałam o gości na weselu, byłam wzorowa gospodynią, że pewno w domu będe jeszcze lepsza

Cytat:
Ludźmi nie ma się co przejmować, czasami nie ma w ogóle mowy o ciąży, ktoś po prostu chce wziąć ślub, a ludzie i tak dopowiedzą, że pewnie musieli.
Ja ostatnio usłyszałam, że musieliśmy przekładać ślub z sierpnia na czerwiec
O nas było to samo, bo kto robi wesele od razu po wielkanocy i to w tygodniu jedna babka to mnie nawet w prost w sklepie zapytała, dlaczego jestem taka chuda po ślubie, przeciez miałam być w ciąży

A za 10 dni będę się pindrzyła na koncert RHCP

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości