Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.7 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 12:32   #4111
mielnus
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

tez mialam takiego faceta bez któego nie umialam życ... Robilam dla niego wszystko... on mnie zostawił. Byłam tak zakochana że szok... próbowałam go odzyskac i robilam z siebie debilke przez to bo to zwykły babiarz był i mnie tylko wykorzystywał. Pozenij poznałam mojego obecnego TŻ.... i ptrzegadalismy całą noc... do 4 rana gadalismy... tydzien pozniej bylismy juz razem, a 2 tyg pozniej... szybko zleciało
Stary 2012-07-17, 12:33   #4112
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Chciałam wyjść z domu do sklepu, a wychylam nos z bramy i leje, a ja parasolki nie mam, to wróciłam
Ale cóż, przynajmniej teraz moczę sobie nóżki w soli kąpielowej, z dodatkiem olejku rycynowego, siedzę w folii na udach i Eveline rozgrzewającym na brzuchu (bez folii bo bym chyba umarła z bólu) zaraz ogarnę pazurki i zrobię obiad No i te ściski, a brzuszki porobię jak ryż mi się będzie gotował.
Nie wiem czy nie zamienić tej sałatki ryżowej na ryż z mieszanką chińską na patelnie (którą robię i tak na parze) bo zobaczyłam resztkę w zamrażarce, a już się termin zbliża, a akurat 1 porcja została. Chociaż nie wiem czy po tym caly dzień się nie będę czuć ciężka

Wypiłam dzisiaj już 0,7 litra wody z cytryną

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 12:34   #4113
mielnus
Wtajemniczenie

a ja w sumie tezchcialam miec naturalny kolor włosów i juz nie farbowac... ale chyba mi nie pasuje w moim naturalnym. Farbuje sie na bardzo ciemny brąz czekoladowy a naturalnie jestem brunetka jasniejsza... chyba hehehe nawet nei wiem bo od zawsze farbuje.
Stary 2012-07-17, 12:34   #4114
zooska
Zakorzenienie

Ja zanim związałam się ze swoim Tż to byłam z 2 jego przyjaciółmi Ale nie wiedziałam o tym, że mój obecny to przyjaciel i to baaardzo dobry tamtych poprzednich Ale jakoś się tak potoczyło, u mnie to śmieszna historia No...może nie tyle co śmieszna, ale wszystko w niej opierało się na kilku przypadkach Kilku znaczących^^

Stary 2012-07-17, 12:34   #4115
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Espoir91 Pokaż wiadomość
no wiesz... ja jestem zapaloną włosomaniaczką
Ja tez Dzieki wlosomaniactwu moge powiedziec, ze wlosy staly sie moim atutem (jednym z nielicznych ) i znakiem rozpoznawczym. Ale mnie po prostu zycie zmusilo do zadbania o wlosy, haha, bo mam z natury suche, falowane i puszace - czyli siano. Po regularnym uzywaniu olei, masek i psikadel roznica jest spora, ostatnio troche odpuscilam i od razu ich stan sie pogorszyl.

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 12:35   #4116
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja wczoraj zrobiłam sobie paznokcie więc jedna rzecz mniej do zrobienia dziś

jak mi się śniadanie ułoży to poćwiczę trochę
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 12:36   #4117
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
a ja w sumie tezchcialam miec naturalny kolor włosów i juz nie farbowac... ale chyba mi nie pasuje w moim naturalnym. Farbuje sie na bardzo ciemny brąz czekoladowy a naturalnie jestem brunetka jasniejsza... chyba hehehe nawet nei wiem bo od zawsze farbuje.
Ja też bym chciała wrócić do swojego naturalnego kolory włosów, ale czerwony do charakteru postrzelonego mi pasuje i d.pa nie wrócę

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Muszę w końcu pojechać do Tesco po ten szampon jajeczny!!!!!!!!!!!!!!!!

Stary 2012-07-17, 12:36   #4118
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała wrócić do swojego naturalnego kolory włosów, ale czerwony do charakteru postrzelonego mi pasuje i d.pa nie wrócę
To hennuj

Stary 2012-07-17, 12:37   #4119
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja wczoraj zrobiłam sobie paznokcie więc jedna rzecz mniej do zrobienia dziś

jak mi się śniadanie ułoży to poćwiczę trochę
Od kiedy pracuję, to paznokcie mam w opłakanym stanie Twarde skórki, łamią się, pełno zadziorów, lakier schodzi Okropieństwo, ale tak to jest w takich sklepach...

Stary 2012-07-17, 12:38   #4120
Espoir91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Espoir u mnie było to samo z byłym Tż byłam 2 lata, wydawało mi się, że nie potrafię już bez niego żyć, chciałam być z nim już do końca życia itp aż tu nagle poznałam na imprezie obecnego Tż, on się we mnie zakochał, ja byłam zauroczona ( pod względem wyglądu podobał mi się ) zaczęliśmy się spotykać, rozmawiać i okazało się też, że ma super charakter i poczucie humoru
Na początku bałam się zostawić byłego chłopaka, bo nie wiedziałam jak z obecnym to wszystko się potoczy, ale zaryzykowałam i teraz jestem mega szczęśliwa. Trafiłam na swój ideał i naprawdę nie chwaląc się wszyscy uważają nas za idealną parę wiadomo jak w każdym związku są drobne kłótnie, ale przez te 6 lat jeszcze nigdy nie pokłóciliśmy się tak, żeby nie odzywać się do siebie cały dzień, najwięcej to chyba było godzina czasu
Od prawie 3 lat mieszkamy razem i nadal jesteśmy szczęśliwi mam nadzieję, że nic się nie zmieni

Espoir ładne masz włoski mój naturalny kolor jest podobny do Twojego a co do farbowań, to ja dopiero 2 miesiące nie farbuję ale mam zamiar wytrzymać jak najdłużej

Właśnie jeszcze trochę i ja będę mierzyć włoski i robić zdjęcia ciekawe ile urosły
Dziewczyny które biorą Revalid powiedzcie czy widzicie jakieś efekty bo zastanawiam się czy kupić, już kończę brać Vitapil, chyba będę musiała zrobić jakąś przerwę.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Espoir ale z Ciebie ślicznotka
uwielbiam te wszystkie miłosne historie
ja narazie krótko siedzę we włosomaniactwie, więc włosy na dzień dzisiejszy zaliczam do kategori: znośne co do malowania, to najgorszy jest ten widok wyblakniętych włosów
dziękuję za komplement
ja biorę Vitapil, po nim przestały mi wypadać włosy, ale to biorę jak mi sie przypomni
Stary 2012-07-17, 12:39   #4121
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eivor Pokaż wiadomość
To hennuj
Myślałam o tym, ale podobno jak się zrobi raz hennę to potem farby normalnej nałożyć nie można póki całkiem henna z włosa nie zejdzie. Poza tym wydaje mi się, że henna jest mniej trwała, że musiałabym ją robić co 2 tygodnie żeby mieć nadal kolor. Mam wrażenie, że się szybko wypłukuje czy coś...
Mylne to? A to się nakłada inaczej niż farbę? Czym Ty np. farbujesz włoski? Bo masz intensywny rudy.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Ja tez Dzieki wlosomaniactwu moge powiedziec, ze wlosy staly sie moim atutem (jednym z nielicznych ) i znakiem rozpoznawczym. Ale mnie po prostu zycie zmusilo do zadbania o wlosy, haha, bo mam z natury suche, falowane i puszace - czyli siano. Po regularnym uzywaniu olei, masek i psikadel roznica jest spora, ostatnio troche odpuscilam i od razu ich stan sie pogorszyl.
Ja trafiłam na wątek włosomaniaków w 2 liceum, czyli już minęło 4 lata od tego momentu. Trafiłam na wątek z prześwitami i 3 włosami na krzyż które ledwo co się trzymały na mojej głowie, teraz rewelacji nie ma, ale są w dużo lepszym stanie no i przede wszystkim zero prześwitów

Stary 2012-07-17, 12:40   #4122
Goniak2
Zakorzenienie

Nadal staram się trzymać dietę, chociaż wczoraj miałam straszny kryzys i w kinie podjadałam orzeszki prażone. Zjadłam ze dwie duże garści (wolę nie wiedzieć ile to kalorii ). Na szczęście wybrałam takie bez soli, więc trochę zdrowiej.
Na wadze bez specjalnych zmian, ciągle utrzymuje mi się 57 kg plus minus jakieś 0,5 kg w zależności od pory dnia.

Serio staram się jeść co 3-4 godziny, ale nie zawsze daję radę. Np. dziś wstałam późno (nareszcie dzień wolny ) i dopiero jem śniadanie

Co do ćwiczeń to przez pracujący weekend nie miałam nawet kiedy ćwiczyć, więc od piątku nic nie zrobiłam. Może dziś wyskoczę na basen.

Polecam Wam "Epokę lodowcową 4" i jeśli macie możliwość to najlepiej w 3D. Obśmiałam się wczoraj jak norka Były momenty, że płakliśmy z TŻ ze śmiechu

Cytat:
Ja jestem mega dumna z siebie, bo wracam z pifffkowania i mam mega wielkie gastro Całą drogę 30minutową do domu biłam się ze sobą czy zjeść tosta z pieczarkami, czy nie. Myłam się i cały czas myślałam o tym toście Na serio biłam się z myślami, zjeść nie zjeść, to tylko tost, nic nie zaszkodzi. Potem się głaskałam po brzuchu i znowu mi go wywaliło, to tłukłam se do łba, że jest 2 w nocy i mam wielki brzuch, a po toście jutro rano znowu będę wzdęta i tak z 30minut sie biłam sama ze sobą!!!!!!
W końcu zrobiłam sobie dzban wody z cytryną, koło łózka leży i oczka mi puszcza, także już 3 szklanki poszły, będzie więcej, a rano może wzdęta nie będę
Jakbym o sobie czytała Taki tost potrafi mnie nawet 2 dni prześladować
Ale jesteś dzielna

Cytat:
Nie wyobrażam sobie, żeby w wieku 21 lat wyjść za mąż, ale jako 25 latka chciałabym mieć już pierwsze dziecko...
Zobaczymy jak to będzie.
Też chciałam kiedys mieć dziecko w wieku 25 lat. A teraz, kiedy już tyle mam i patrzę na swoje życie, które dopiero od niedawna staje się jako tako samodzielne to nie wyobrażam sobie tego. Jak to się mówi chcę jeszcze pożyć sama dla siebie, dorobić się czegoś, podróżować z TŻ, nie czuję że jestem gotowa na całkowite poświęcenie dla dziecka. Ciekawe czy kiedykolwiek będę gotowa

Cytat:
a jesli ja mam problemy z cera>> to jak mam to zmiksowac? mam duzo przebarwien i wogóle....
Ja polecam hydrolat oczarowy. Używasz tego zamiast toniku, nic nie musisz mieszać, to gotowy produkt. Niby nic, a ładnie potrafi uspokoić problemowa cerę. Zmniejsza pory, nawilża delikatnie. Super jest

“The only place where success comes before work is dictionary”

Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 12:41   #4123
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Od kiedy pracuję, to paznokcie mam w opłakanym stanie Twarde skórki, łamią się, pełno zadziorów, lakier schodzi Okropieństwo, ale tak to jest w takich sklepach...
ja od miesiąca stosuję odzywkę Eveline i powime- rewelacja!!!! od tego czasu ANI JEDEN się nie rozdwoił i samoistnie nie zlamał a rpzedtem mialam ścięte na amxa krótko, bo się rozdwajały wgłab paznokcia nie byłam w stanie zapuścić nawet odrobine bo od razu wszytskie złamane a teraz- mam w ogóle paznokcie a nie jakieś ścinki i już apre razy uderzyłam czy coś i nic- wszystkie mam

no i też pomogło że przestałam zmywac, bo mamy zmywarkę.

maluj sobie tą odzywką- zawsze będzie dodatkowa ochrona a poza tym powoli będzie robiła swoje ta odżywka i może nie za 2 tyg, ale na pewno będzie róznica. no i zniweluje się tak ciągle niszczenie, bo będą zawsze zabezpeiczone. spróbuj

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Goniak2 Pokaż wiadomość
Polecam Wam "Epokę lodowcową 4" i jeśli macie możliwość to najlepiej w 3D. Obśmiałam się wczoraj jak norka Były momenty, że płakliśmy z TŻ ze śmiechu
byłam z przyjaciłką- rewelacja ale się ubawiłam
Stary 2012-07-17, 12:43   #4124
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:
Jak moje Niby ich dużo, niby gęste i ładne, ale jak złapią trochę wilgoci to od razu robi się szopa i cały czar pryska
Nie mam serca do olejowania

Stary 2012-07-17, 12:43   #4125
Espoir91
Rozeznanie

Cytat:
a masz naturalki czy malowane? ja tak żałuję rozjaśniania, że nie macie pojęcia zadowolona z nich będę dopiero jak mi odrosną nowe ze trzy lata mi się zejdzie
Stary 2012-07-17, 12:51   #4126
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Myślałam o tym, ale podobno jak się zrobi raz hennę to potem farby normalnej nałożyć nie można póki całkiem henna z włosa nie zejdzie. Poza tym wydaje mi się, że henna jest mniej trwała, że musiałabym ją robić co 2 tygodnie żeby mieć nadal kolor. Mam wrażenie, że się szybko wypłukuje czy coś...
Mylne to? A to się nakłada inaczej niż farbę? Czym Ty np. farbujesz włoski? Bo masz intensywny rudy.
Raczej urban legend. Farbuje naprzemiennie farba (odrosty - zeby rozjasnic) i henna (calosc) i nigdy nie wyszlo mi nic zielonego/niebieskiego. Henna dobrej jakosci (np. Khadi) jest tak trwala, ze juz od 2 m-cy czy 3 nie farbowalam po calosci tylko odrosty bo nadal sa rude. Takie pseudohenny Venity rzeczywiscie zaraz schodza.
Ja uzywam Khadi z amla i jatropha + Cassji bo nie chce miec zbyt czerwonych tylko naturalny rudy, czysta henna powinna wyjsc bardziej intensywnie czerwona. Tylko ciemnych wlosow nie rozjasni.
Roznica w farbowaniu jest taka, ze niektore henny trzeba zakwasic i odstawic na kilkanascie godzin, na glowie trzeba dluzej trzymac niz farbe (np. 4 h) i troche niewygodnie sie naklada ale dla zdrowia wlosow warto sie pomeczyc

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Jak moje Niby ich dużo, niby gęste i ładne, ale jak złapią trochę wilgoci to od razu robi się szopa i cały czar pryska
Nie mam serca do olejowania
No niestety, deszcz, mgla i po ptokach, pozostaje warkocz :/ Jeszcze nie odkrylam patentu na wilgoc w powietrzu, moze troche zel lniany pomaga. A olejowac warto!

Cytat:
Napisane przez Espoir91 Pokaż wiadomość
a masz naturalki czy malowane? ja tak żałuję rozjaśniania, że nie macie pojęcia zadowolona z nich będę dopiero jak mi odrosną nowe ze trzy lata mi się zejdzie
Tez kiedys ostro rozjasnialam i zaluje, na szczescie juz odrosly. Teraz tylko odrosty rozjasniam leciutko na rudo a po calosci czasami daje henne wiec nie katuje ich tak strasznie.

Stary 2012-07-17, 12:51   #4127
zooska
Zakorzenienie

Goniak Myślę, że te orzeszki aż wielkiej katastrofy w Twoim organizmie nie zrobiły
Aj daj spokój, ja też leżę z ćwiczeniami, az mam wielkie wyrzuty sumienia, że karta na fitness leży odłogiem Kasy nie mam, na wszystkim oszczędzam, a jeszcze marnuję na fitness
A praca, wiem coś o tym, nie ma się czasu/chęci/ochoty/siły :/
Ale bierzemy się za siebie!

Uwielbiam takie filmy!!! Ja czekam na sierpień i madagaskar 3

Stary 2012-07-17, 12:51   #4128
maminka83
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Co prawda miałam zacząć wcześniej drugi i ostatni etap odchudzania ale cóż tak zeszło i wyszło, że od dzisiaj. Miałam od wczoraj i dzień co prawda pięknie zleciał bo amciu zupełnie przyzwoite ale że jestem przed @ wpadła czekolada (cała) a potem kilka racuchów robionych przez babcię na smalcu Dzisiaj było:
I dwie kromki razowca z wędliną i pomidorem
II kilka malin i jabłko jogurt pitny melon-truskawka
III teraz bedzie zupka ogórkowa a potem
IV pierś gotowana z kaszą i pomidor
V wieśniaczek
Jutro napisze od jakiej wagi zaczynam bo dzisiaj nawet nie chciałam wchodzić na wagę po wczorajszym obżarstwie

Widzę dużo nowych dziewczynek, które serdecznie witam (chociaż po tak sporej nieobecności to chyba one mnie powinny przywitać jako nową ) Te, które znam mocno całuje i ściskam bo stęskniłam się. Zobaczymy na ile czas mi pozwoli tutaj zaglądć ze względu na dzieci, które tak dają mocy, że wieczorami zasypiam na siedząco :brzyda l: Starsza córunia nie słucha a mały brzdąc zaczął chodzić i też rozrabia jak pijany zając Całusy dla wszystkich kobitek
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 12:51   #4129
mielnus
Wtajemniczenie

jutro kupie sobie jakas maske na włosy... z panten były dobre. Wszystko mi sie juz konczy. Masakra jakas. A chcialam kase zaoszczedzic....
Stary 2012-07-17, 12:55   #4130
zooska
Zakorzenienie

Eldo Ja stosuję odżywkę wapniową przepisaną przez lekarza, robiona w aptece na zamówienie.... Mam mocne paznokcie, ale non stop mi się obijają w pracy:/ Nawet jak zmywam codziennie naczynia, podłogę na kolanach ze szmatą czy coś, to nic ich nie ruszało, dopiero jak zaczęłam pracować w tym sklepie to rzeźnie mam
Ale jak skończę tą wapniową, to na pewno kupię Eveline

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Maminka Witamy spowrotem !!!

Stary 2012-07-17, 12:59   #4131
maminka83
Raczkowanie

A co z Monią bo z tego co zdążyłam wstecz zobaczyć to nie widać Jej ???
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:01   #4132
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
A co z Monią bo z tego co zdążyłam wstecz zobaczyć to nie widać Jej ???
urządza się w Niemchech i cieszy że ma cała rodzinę rpzy sobie na pewno niedługo zajrzy do nas
Stary 2012-07-17, 13:11   #4133
meeedzik
Zakorzenienie

Espoir ja tez lubię takie historie miłosne
A co do włosów, to ja rozjaśniałam ładnych parę lat, dopiero od maja mam ciemniejsze włosy, a tak to ciągle miałam platynę, trochę mi się tęskni za blond włoskami, ale nie chcę już niszczyć ich tak jak kiedyś, czyli dzień w dzień suszarka i prostownica no i co 1-2 miesiące rozjaśnianie :/
Teraz farbowałam 18 maja włoski i kolor wcale nie jest wyblakły bardzo ładnie się wypłukał tyle, że mój odrost jest trochę jaśniejszy

Eldo, Zoska co do pazurków to moje są teraz w stanie tragicznym tak balowałam w sobotę na imprezie, że małego paznokcia złamałam aż na różowym, że chodziłam w plastrze bo nie mogę go nawet dotknąć wygląda okropnie a serdeczny pękł mi do połowy tak, że miałam krew pod paznokciem usztywniłam go chusteczką higieniczną i czekam aż odrośnie. A resztę pazurków ścięłam na zero

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Eldo widzę, że ładnie Ci waga spada ile już ważysz? jaki masz pierwszy cel, bo widzę że już nie dużo i zostało
Stary 2012-07-17, 13:12   #4134
zooska
Zakorzenienie

Ryż wstawiony, mieszanka chińska na parze ile zjeść tego ryżu? Woreczek...?

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Meeedzik Biedna nie cierpię, jak mi się tak paznokcie do zera łamią!!!
Ale Tobie szybko się regenerują, więc poczekasz troszeczkę i będą jak nowe

Stary 2012-07-17, 13:14   #4135
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety, deszcz, mgla i po ptokach, pozostaje warkocz :/ Jeszcze nie odkrylam patentu na wilgoc w powietrzu, moze troche zel lniany pomaga. A olejowac warto!
Jakiś czas olejowałam tym rossmanowskim olejem Altery, ale ostatnio jakoś ciągle zapominam, a została mi końcówka buteleczki. To chyba dobry moment, żeby go wykorzystać. Lecę się naolejować

Cytat:
Goniak Myślę, że te orzeszki aż wielkiej katastrofy w Twoim organizmie nie zrobiły
Też myślałam, że to nic takiego, a później tak mnie mdliło na wieczór, że nawet herbatka ziołowa i krople żołądkowe nie dały sobie rady Nie wiem czy to po tych orzechach czy po obiedzie Ogólnie wczoraj miałam sensacje żołądkowe
Cytat:
jutro kupie sobie jakas maske na włosy... z panten były dobre. Wszystko mi sie juz konczy. Masakra jakas. A chcialam kase zaoszczedzic....
Jak nie masz kasy, a chciałabyś fajną maskę to polecam Glorię:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...rbowanych.html

Kosztuje jakieś 6zł, a jest fajna i włosy po niej są miekkie i gładkie Najłatwiej dostać ją w Auchan albo małych drogeriach
Cytat:
Eldo Ja stosuję odżywkę wapniową przepisaną przez lekarza, robiona w aptece na zamówienie.... Mam mocne paznokcie, ale non stop mi się obijają w pracy:/ Nawet jak zmywam codziennie naczynia, podłogę na kolanach ze szmatą czy coś, to nic ich nie ruszało, dopiero jak zaczęłam pracować w tym sklepie to rzeźnie mam
Ale jak skończę tą wapniową, to na pewno kupię Eveline
Masz klimę w tym sklepie? Ja odkąd pracuję w klimatyzacji mam to samo Nie mogę dojść do ładu z moimi skórkami i dłońmi generalnie.

Edytowane przez Goniak2
Czas edycji: 2012-07-17 o 13:20
Stary 2012-07-17, 13:16   #4136
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska eee nie zmieścisz woreczka, ja zjadam pół woreczka z warzywami i jestem pełna
właśnie ostatnio Tż zrobił ryż z warzywami i pierś z kurczaka i w tym tygodniu też ma w planach zrobić a jutro serwuje spagetti
Stary 2012-07-17, 13:19   #4137
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:
Aj daj spokój, ja też leżę z ćwiczeniami, az mam wielkie wyrzuty sumienia, że karta na fitness leży odłogiem Kasy nie mam, na wszystkim oszczędzam, a jeszcze marnuję na fitness
A praca, wiem coś o tym, nie ma się czasu/chęci/ochoty/siły :/
Ale bierzemy się za siebie!

Uwielbiam takie filmy!!! Ja czekam na sierpień i madagaskar 3
Od sierpnia będę miała kartę multisportu, mam nadzieję, że to nie będzie zmarnowana kasa Będziem się motywować do chodzenia Przed robotą, po robocie

Też czekam na Madagaskar

Stary 2012-07-17, 13:22   #4138
zooska
Zakorzenienie

Goniak Mam klimę=cera to katastrofa, włosy się przetłuszczają. A paznokcie-ja pracuję w odzieżówce=zapinanie, rozpinanie zamków, guzików, zabawy z wieszakami, klipsowanie, metkowanie, przenoszenie, prace na magazynie(kartony). To non stop oddziałowuje na pazury!

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Od sierpnia będę miała kartę multisportu, mam nadzieję, że to nie będzie zmarnowana kasa Będziem się motywować do chodzenia Przed robotą, po robocie

Też czekam na Madagaskar
A ile dajesz, tak z ciekawości...?bo ja 150zł za multisport

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Zoska eee nie zmieścisz woreczka, ja zjadam pół woreczka z warzywami i jestem pełna
właśnie ostatnio Tż zrobił ryż z warzywami i pierś z kurczaka i w tym tygodniu też ma w planach zrobić a jutro serwuje spagetti
To może zjem pół, a drugie pół zmiksuje z jogurtem i owocami i do pracy na podwieczorek wezmę, zjem go ok 18. Mogłoby tak być?

fuck....! Dodalam kurkumy do ryżu

Stary 2012-07-17, 13:25   #4139
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Eldo, Zoska co do pazurków to moje są teraz w stanie tragicznym tak balowałam w sobotę na imprezie, że małego paznokcia złamałam aż na różowym, że chodziłam w plastrze bo nie mogę go nawet dotknąć wygląda okropnie a serdeczny pękł mi do połowy tak, że miałam krew pod paznokciem usztywniłam go chusteczką higieniczną i czekam aż odrośnie. A resztę pazurków ścięłam na zero

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Eldo widzę, że ładnie Ci waga spada ile już ważysz? jaki masz pierwszy cel, bo widzę że już nie dużo i zostało
ojej, to fkatycznie strasznie Ci się połamały, gleboko. ałć!! aż mam ciarki na samą myśl, bo pamiętma jak mi się tak łamały tak ejst- złamie się jeden to jeszcze ok, ale jak więcej- trzeba wszytskie skrócić zawsze byłam pod wrażeniem twoich pazurków jak odrosną to znów będą boskie może zacznij stosowac jakąś odzywkę?

dzisiaj rano pękla mi bariera 63kg i waga pokazała 62,8 więc cele już łatwo obliczyć... I to 60kg, a potem 5 z przodu i gdzieś tam keidyś sotatecznie 58 mi się marzy
Stary 2012-07-17, 13:31   #4140
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:
A ile dajesz, tak z ciekawości...?bo ja 150zł za multisport
To od TŻ z pracy, więc moja karta 170zł, a jego 57zł, bo firma mu dopłaca. Ale umówiliśmy że zapłacimy po równo, więc po 113,5 zł wyjdzie
Wydaje mi się, że nie będę żałowała tej kasy, bo mam zamiar chodzić na basen i na salsę (TŻ chce ) no i na jakiś fitness. Oby tylko chęci i motywacji nie stracić

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości