|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
tez mialam takiego faceta bez któego nie umialam życ... Robilam dla niego wszystko... on mnie zostawił. Byłam tak zakochana że szok... próbowałam go odzyskac i robilam z siebie debilke przez to bo to zwykły babiarz był i mnie tylko wykorzystywał. Pozenij poznałam mojego obecnego TŻ.... i ptrzegadalismy całą noc... do 4 rana gadalismy... tydzien pozniej bylismy juz razem, a 2 tyg pozniej
![]() ![]() ... szybko zleciało
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Chciałam wyjść z domu do sklepu, a wychylam nos z bramy i leje, a ja parasolki nie mam, to wróciłam
![]() Ale cóż, przynajmniej teraz moczę sobie nóżki w soli kąpielowej, z dodatkiem olejku rycynowego, siedzę w folii na udach i Eveline rozgrzewającym na brzuchu (bez folii bo bym chyba umarła z bólu) zaraz ogarnę pazurki i zrobię obiad No i te ściski, a brzuszki porobię jak ryż mi się będzie gotował.Nie wiem czy nie zamienić tej sałatki ryżowej na ryż z mieszanką chińską na patelnie (którą robię i tak na parze) bo zobaczyłam resztkę w zamrażarce, a już się termin zbliża, a akurat 1 porcja została. Chociaż nie wiem czy po tym caly dzień się nie będę czuć ciężka ![]() Wypiłam dzisiaj już 0,7 litra wody z cytryną
|
#4113 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja w sumie tezchcialam miec naturalny kolor włosów i juz nie farbowac... ale chyba mi nie pasuje w moim naturalnym. Farbuje sie na bardzo ciemny brąz czekoladowy a naturalnie jestem brunetka jasniejsza... chyba
hehehe nawet nei wiem bo od zawsze farbuje.
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zanim związałam się ze swoim Tż to byłam z 2 jego przyjaciółmi
Ale nie wiedziałam o tym, że mój obecny to przyjaciel i to baaardzo dobry tamtych poprzednich Ale jakoś się tak potoczyło, u mnie to śmieszna historia No...może nie tyle co śmieszna, ale wszystko w niej opierało się na kilku przypadkach Kilku znaczących^^
|
#4115 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez
Dzieki wlosomaniactwu moge powiedziec, ze wlosy staly sie moim atutem (jednym z nielicznych ) i znakiem rozpoznawczym. Ale mnie po prostu zycie zmusilo do zadbania o wlosy, haha, bo mam z natury suche, falowane i puszace - czyli siano. Po regularnym uzywaniu olei, masek i psikadel roznica jest spora, ostatnio troche odpuscilam i od razu ich stan sie pogorszyl.
|
#4116 |
|
amor vincit omnia
|
ja wczoraj zrobiłam sobie paznokcie więc jedna rzecz mniej do zrobienia dziś
jak mi się śniadanie ułoży to poćwiczę trochę
|
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Muszę w końcu pojechać do Tesco po ten szampon jajeczny!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#4118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twarde skórki, łamią się, pełno zadziorów, lakier schodzi
|
|
#4120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja narazie krótko siedzę we włosomaniactwie, więc włosy na dzień dzisiejszy zaliczam do kategori: znośne co do malowania, to najgorszy jest ten widok wyblakniętych włosówdziękuję za komplement ja biorę Vitapil, po nim przestały mi wypadać włosy, ale to biorę jak mi sie przypomni
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam o tym, ale podobno jak się zrobi raz hennę to potem farby normalnej nałożyć nie można póki całkiem henna z włosa nie zejdzie. Poza tym wydaje mi się, że henna jest mniej trwała, że musiałabym ją robić co 2 tygodnie żeby mieć nadal kolor. Mam wrażenie, że się szybko wypłukuje czy coś...
Mylne to? A to się nakłada inaczej niż farbę? Czym Ty np. farbujesz włoski? Bo masz intensywny rudy. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
|
|
#4122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nadal staram się trzymać dietę, chociaż wczoraj miałam straszny kryzys i w kinie podjadałam orzeszki prażone. Zjadłam ze dwie duże garści (wolę nie wiedzieć ile to kalorii ). Na szczęście wybrałam takie bez soli, więc trochę zdrowiej. ![]() Na wadze bez specjalnych zmian, ciągle utrzymuje mi się 57 kg plus minus jakieś 0,5 kg w zależności od pory dnia. Serio staram się jeść co 3-4 godziny, ale nie zawsze daję radę. Np. dziś wstałam późno (nareszcie dzień wolny ![]() Co do ćwiczeń to przez pracujący weekend nie miałam nawet kiedy ćwiczyć, więc od piątku ![]() Polecam Wam "Epokę lodowcową 4" i jeśli macie możliwość to najlepiej w 3D. Obśmiałam się wczoraj jak norka Były momenty, że płakliśmy z TŻ ze śmiechu Cytat:
![]() Ale jesteś dzielna Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4123 | ||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
no i też pomogło że przestałam zmywac, bo mamy zmywarkę. maluj sobie tą odzywką- zawsze będzie dodatkowa ochrona a poza tym powoli będzie robiła swoje ta odżywka i może nie za 2 tyg, ale na pewno będzie róznica. no i zniweluje się tak ciągle niszczenie, bo będą zawsze zabezpeiczone. spróbuj ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam serca do olejowania
|
|
#4125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ze trzy lata mi się zejdzie
|
|
#4126 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja uzywam Khadi z amla i jatropha + Cassji bo nie chce miec zbyt czerwonych tylko naturalny rudy, czysta henna powinna wyjsc bardziej intensywnie czerwona. Tylko ciemnych wlosow nie rozjasni. Roznica w farbowaniu jest taka, ze niektore henny trzeba zakwasic i odstawic na kilkanascie godzin, na glowie trzeba dluzej trzymac niz farbe (np. 4 h) i troche niewygodnie sie naklada ale dla zdrowia wlosow warto sie pomeczyc ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Tez kiedys ostro rozjasnialam i zaluje, na szczescie juz odrosly. Teraz tylko odrosty rozjasniam leciutko na rudo a po calosci czasami daje henne wiec nie katuje ich tak strasznie.
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Goniak Myślę, że te orzeszki aż wielkiej katastrofy w Twoim organizmie nie zrobiły
![]() Aj daj spokój, ja też leżę z ćwiczeniami, az mam wielkie wyrzuty sumienia, że karta na fitness leży odłogiem A praca, wiem coś o tym, nie ma się czasu/chęci/ochoty/siły :/ Ale bierzemy się za siebie! ![]() Uwielbiam takie filmy!!! Ja czekam na sierpień i madagaskar 3 ![]() ![]()
|
#4128 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Co prawda miałam zacząć wcześniej drugi i ostatni etap odchudzania ale cóż tak zeszło i wyszło, że od dzisiaj. Miałam od wczoraj i dzień co prawda pięknie zleciał bo amciu zupełnie przyzwoite ale że jestem przed @ wpadła czekolada (cała ) a potem kilka racuchów robionych przez babcię na smalcu I dwie kromki razowca z wędliną i pomidorem II kilka malin i jabłko jogurt pitny melon-truskawka III teraz bedzie zupka ogórkowa a potem IV pierś gotowana z kaszą i pomidor V wieśniaczek Jutro napisze od jakiej wagi zaczynam bo dzisiaj nawet nie chciałam wchodzić na wagę po wczorajszym obżarstwie Widzę dużo nowych dziewczynek, które serdecznie witam (chociaż po tak sporej nieobecności to chyba one mnie powinny przywitać jako nową ) Te, które znam mocno całuje i ściskam bo stęskniłam się. ![]() :brzyda l: Starsza córunia nie słucha a mały brzdąc zaczął chodzić i też rozrabia jak pijany zając Całusy dla wszystkich kobitek
|
|
|
|
#4129 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro kupie sobie jakas maske na włosy... z panten były dobre. Wszystko mi sie juz konczy. Masakra jakas. A chcialam kase zaoszczedzic....
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo Ja stosuję odżywkę wapniową przepisaną przez lekarza, robiona w aptece na zamówienie.... Mam mocne paznokcie, ale non stop mi się obijają w pracy:/ Nawet jak zmywam codziennie naczynia, podłogę na kolanach ze szmatą czy coś, to nic ich nie ruszało, dopiero jak zaczęłam pracować w tym sklepie to rzeźnie mam
![]() Ale jak skończę tą wapniową, to na pewno kupię Eveline ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Maminka Witamy spowrotem !!!
|
#4131 |
|
Raczkowanie
|
A co z Monią bo z tego co zdążyłam wstecz zobaczyć to nie widać Jej ???
|
|
|
|
#4132 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Espoir ja tez lubię takie historie miłosne
A co do włosów, to ja rozjaśniałam ładnych parę lat, dopiero od maja mam ciemniejsze włosy, a tak to ciągle miałam platynę, trochę mi się tęskni za blond włoskami, ale nie chcę już niszczyć ich tak jak kiedyś, czyli dzień w dzień suszarka i prostownica no i co 1-2 miesiące rozjaśnianie :/Teraz farbowałam 18 maja włoski i kolor wcale nie jest wyblakły bardzo ładnie się wypłukał tyle, że mój odrost jest trochę jaśniejszy ![]() Eldo, Zoska co do pazurków to moje są teraz w stanie tragicznym wygląda okropnie usztywniłam go chusteczką higieniczną i czekam aż odrośnie. A resztę pazurków ścięłam na zero ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Eldo widzę, że ładnie Ci waga spada ile już ważysz? jaki masz pierwszy cel, bo widzę że już nie dużo i zostało
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Ryż wstawiony, mieszanka chińska na parze
ile zjeść tego ryżu? Woreczek... ?---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Meeedzik Biedna ![]() Ale Tobie szybko się regenerują, więc poczekasz troszeczkę i będą jak nowe
|
#4135 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem czy to po tych orzechach czy po obiedzie Ogólnie wczoraj miałam sensacje żołądkowe ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...rbowanych.html ![]() Kosztuje jakieś 6zł, a jest fajna i włosy po niej są miekkie i gładkie Najłatwiej dostać ją w Auchan albo małych drogeriach Cytat:
http://ww.dailypositivequotes.com/qu...h-it-do-it.jpg “The only place where success comes before work is dictionary” Edytowane przez Goniak2 Czas edycji: 2012-07-17 o 13:20 |
||||
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska eee nie zmieścisz woreczka, ja zjadam pół woreczka z warzywami i jestem pełna
właśnie ostatnio Tż zrobił ryż z warzywami i pierś z kurczaka i w tym tygodniu też ma w planach zrobić a jutro serwuje spagetti
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed robotą, po robocie ![]() Też czekam na Madagaskar
|
|
#4138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Goniak Mam klimę=cera to katastrofa, włosy się przetłuszczają. A paznokcie-ja pracuję w odzieżówce=zapinanie, rozpinanie zamków, guzików, zabawy z wieszakami, klipsowanie, metkowanie, przenoszenie, prace na magazynie(kartony). To non stop oddziałowuje na pazury!
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
fuck....! Dodalam kurkumy do ryżu
|
|
#4139 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
tak ejst- złamie się jeden to jeszcze ok, ale jak więcej- trzeba wszytskie skrócić zawsze byłam pod wrażeniem twoich pazurków ![]() dzisiaj rano pękla mi bariera 63kg i waga pokazała 62,8 |
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
To od TŻ z pracy, więc moja karta 170zł, a jego 57zł, bo firma mu dopłaca. Ale umówiliśmy że zapłacimy po równo, więc po 113,5 zł wyjdzie
![]() Wydaje mi się, że nie będę żałowała tej kasy, bo mam zamiar chodzić na basen i na salsę (TŻ chce
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

No i te ściski, a brzuszki porobię jak ryż mi się będzie gotował.
Ale nie wiedziałam o tym, że mój obecny to przyjaciel i to baaardzo dobry tamtych poprzednich 
) i znakiem rozpoznawczym. Ale mnie po prostu zycie zmusilo do zadbania o wlosy, haha, bo mam z natury suche, falowane i puszace - czyli siano. Po regularnym uzywaniu olei, masek i psikadel roznica jest spora, ostatnio troche odpuscilam i od razu ich stan sie pogorszyl.

Twarde skórki, łamią się, pełno zadziorów, lakier schodzi
wiadomo jak w każdym związku są drobne kłótnie, ale przez te 6 lat jeszcze nigdy nie pokłóciliśmy się tak, żeby nie odzywać się do siebie cały dzień, najwięcej to chyba było godzina czasu 
co do malowania, to najgorszy jest ten widok wyblakniętych włosów

Były momenty, że płakliśmy z TŻ ze śmiechu