|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
Cytat:
Ajjj wróciłam od notariusza w czwartek podpisujemy umowe kupna ach Co do łóżkowych podbojów Mój TŻ jest moim pierwszym i niech tak zostanie jesteśmy zadowoleni czasem była lipa, gdy brałam tabletki był czas że normalnie ech... ale wszystko wróciło do normy teraz tylko ta infekcja - wylecze i wracam do GRY :d hahah aj głodna jestem, ale zaraz obiadek mniam;d i zimno na dworzu.... ale wiecie że ponoć upały mają wrócić pod koniec lipca??
|
|
|
#1982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Blackale masz fajnie z tym zespołem! jeszcze tak z całą rodziną w ogóle super Ja też lubię śpiewać ale tylko w domu jak nikt nie słyszy bo strasznie się krępuję. No ale i tak sobie marzę że śpiewam obok Kasi Nosowskiej Marsi już nie mogę Cię słuchać , Ty za fajne życie masz kochana :P Mam nadzieję że u mnie też będzie dobrze za 10 lat i wytrwam przy jednym mężu. U nas tez niestety celibat, bo jak nie urok to s.ra.czka - albo mnie macica bardzo boli albo jakaś infekcja
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...ale mnie zaczął wqrwiać już ten dom!!!!!!
Pełno tu tych f*ckin rybików..wiecie o co chodzi.. Wczoraj do 2 w nocy siedziałam i tropiłam i zabijałam.. i nic..wyłażą nawet w dzień..i było ich 6 w sypialni!!!!!!! w łazience już nie mówię ile..ciągle je usuwam a one wracają.. mam nawet specjalny spray. na tamtym mieszkaniu też bywały, ale tylko w łazience i tylko wieczorami.. i jak wypsikałam 2 razy to pomogło..a tu nie!!! już nie wiem co mam robić...miałyście takie coś? myślałam, że tutaj takiego G.. nie będzie, a jednak... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
nom, my też celibat, czasem się tylko zapuścimy w tamte rejony bardziej hm, delikatnie
mam nadzieję, że jeszcze te 2 tygodnie i będę mogła jako tako wrócić do normalnego życia
|
#1985 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Też tak mam Co prawda mam teraz dotykowy z aparatem, ale tylko dlatego, by małej móc w róznych momentach filmik zrobić czy fotkę, a tak to wykorzystuję tylko do dzwonienia i sms i grania w pasjansa albo mahjonga ![]() Od słuchania muzyki czy audiobooków mam mp3. Cytat:
Ściany - żółte? U nas takie są, unisex kolor a ładny ![]() Cytat:
I jest ok.Kończyłam szkołę muzyczną i studium piosenkarskie w pracy się mega przydaje. Mówię od tyłu Cytat:
Cytat:
na brzuchu raczej nie.Noooo a ja o całąwdeszczu i cytrynową pytałam i co, też ich nie widać? |
||||||
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba, pewnie za dużo wilgoci.... :/ ależ mnie obrzydzają te rybiki, fuj!!! U nas działa to, że zostawiamy łazienkę praktycznie cały czas otwartą to się wietrzy na bieżąco po prysznicach, ale w sypialni, żebyś miała?! Bllleeeee..... ;/
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż wpisałam co to te rybiki, o masakra, chyba bym nie usnęła... trop je trop ! aż wytropisz tych małych durnowatych nicponi! awwwwwwwrrrr ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, jak kaszlnę albo kichnę to mnie tak zakuje w okolicach jajnika czy to normalne? ze dwa razy mi się zdarzyło i dość mocno zabolało.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-07-17 o 13:41 |
|
|
|
|
#1988 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Marsi - dzięki z odnalezienie i pozdrowienia! Trochę się już pogubiłam w tym wątku, tyle nowych mamusiek (to dobrze - wszystkie serdecznie witam), jakieś zdjęcia sobie wysyłacie.....często wchodzę na wizaż, ale gdy na moim staraczkowym wątku przybywa kilka postów, tu przybywa strona - nie nadążam ![]() Napiszę co u mnie - jestem pewnie najstarsza stażem ciążowym Jutro zacznę 18tc=5mc - leci jak nie wiem.... ruchów dziecka jeszcze nie czuję, ale takie napieranie w dole brzucha, gdy się ruszam.Będę miała synka, wczoraj pokazał pieknie co ma między nogami, termin porodu - 23/26 grudzień. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to święta Ci się szykują niespodziankowo ![]() Mam nadzieje że ja nie urodzę w wigilię bo tak kocham pierogi z grzybami ze ojej... a te świąteczne zawsze najbardziej smakuja mniam mniam
|
|
|
#1990 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() normalne, więadła macicy reagują |
|
|
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
Masz rację, dostanę prezent na gwiazdkę, wigilia z głowy.... tylko jak to będzie w szpitalu? Personel wkurzony, że na dyżurze światecznym jakaś baba się wydziera...
Może coś wykombinujemy z TZ (bo teraz celibat tak a propos wcześniejsszych postow na tej stronie) i pobudzimy prostaglandynami dziecko przed świetami?
|
|
|
|
#1992 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Synek ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
ale z drugiej strony to święta więc być może będzie odwrotnie i wszyscy będą życzliwi?? ja czuje od początku ciąży, że raczej urodzę wcześniej jeszcze przed wigilią
|
||
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35349180]rybiki są chyba wszędzie, niegrożne
![]() normalne, więadła macicy reagują To ja tych rybików nie widziałam jeszcze mam nadzieje że ich nie spotkam bo ja się boje wszelkiego robactwa i pająków... ułeeeeeeeeeA no to dobrze, od paru dni pobolewa mnie tak troche brzuch ale to pewnie się rozciaga tam wszystko i wlasnie kichnełam wczoraj i tak mnie zakuło fiu fiu
|
|
#1994 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam też inne nowe mamunie Cytat:
także wiem o co chodzi i zazdroszczę, że znaleźliście autko za taką cenę w dobrym stanie ... Ja się tylko modlę, żeby udało mu się szybko znaleźć pracę, nie wspominając o tym, że mój ojciec postanowił potoczyć sobie z nami wojnę podjazdową i wmawiać nam, że nic nam się nie uda Cytat:
Cytat:
tu u Was niby nieplanowajka a z takim optymizmem podchodzisz do tego, podczas , gdy u mnie dzidziuś wystarany, to plany runęły przez jakiegoś gnoja "pracodawcę" i mnie ogarnia co raz większy pesymizmCytat:
wyobraziłam to sobie, przepraszam Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
wprawdzie nie o rybiku, ale robactwo
|
||||||||
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tego co wiem to na NFZ tez robią to połówkowe z tym że pewnie nie tak dokładnie jak w specjalistycznych poradniach ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Nie nie tylko nie mówcie mi o wigilijnym jedzeniu <marzy> na samą myśl ślina mi cieknie.... |
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cała ja aahahhaahha raz sobie siedze pod prysznicem wszystko pięknie cacy, nagle spojrzałam w sufit a tam pająk a ja co - aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!1 i uciekłam hahaha co prawda był mały no ale wiecie ja tu się kąpie a tu nagle pająk mi nad głową siedzi!!!i barszczyk tez mmmmmmm achh w ogóle lubie jedzonko ![]() ![]()
|
|
|
#1998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także tym bardziej możesz spać spokojnie ![]() Ależ mnie denerwuje ten deszcz! Chciałabym pranie wywiesić na balkon, wyprać pościel, ręczniki, a tak to tylko na bieżąco mogę robić bo w domu to schnie i schnie ![]() Szaja a śpiewałaś gdzieś? W ogóle dziewczyny jak macie próbki talentów na mp3 gdzieś na necie to wrzucajcie, ja chętnie posłucham
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
ale zrobiłyście smaka na Wigilię!!! Niedobre wy!!!
![]() ja już będę na ostatnich nogach więc masakra chyba za dużo nie zrobię![]() hope to normalne, ja czasem jak za szybko wstanę (przy kichaniu i przy kasłaniu też) to aż wpół się zwijam, tak czasem pociągnie.... hahahaha genialny demot i jeszcze mój Jaaaaaaaaaack
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wrzucam zdjęcie brzucha z niedzieli
|
|
|
|
#2002 |
|
Zadomowienie
|
lepiej nie ryzykować.
a u nas deszcz pada ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- który tydzień? |
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też pada i straasznie zimno, golf wyciągnęłam z szafy!!
Swarovska tydzień 12 i kilka dni |
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładny
![]() Cytat:
![]() Przy kichaniu też czasami mnie zarwie coś w brzuchu, ale ja kicham ok 20 razy dziennie Więc uważam, że i tak rzadko mnie ciągnie
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z miasta
Kupiłam dzidziusiowi w Pepco pajacyk za 7.99 - może być do szpitala bo takie ładne kolorki intensywne i w lumpiku za 3 złote body kurcze, jak będę znała płeć to zbankrutuję - takie ładne rzeczy widziałam
|
|
|
|
#2006 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne te ubranka! A u mnie w Pepco te pajacyki same jakieś takie mdłe i brzydkie a nie takie kolorowe jak u Ciebie.
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ladne ubranka! Jeny a ja jeszcze nic nie mam..
|
|
|
|
#2008 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, no to nieciekawie, bardzo nieciekawie...
Mam nadzieję, że i u Was, i u nas sytuacja szybko się wyprostuje... Nie ma co patrzeć na jakieś ględzenie rodziców, bo to tylko nerwy i nerwy...Dziewczyny, co myślicie o tej kurtce? Pytałam sprzedającą, czy będzie dobra na zimę i powiedziała, że tak. Cena też dobra... http://allegro.pl/plaszcz-ciazowy-ka...458414429.html |
|
|
|
#2010 | |||
|
Zakorzenienie
|
co Ty, ja czasem po prostu idealizuje
![]() Cytat:
ja kiedyś miałam w bloku pod pralką- wykurzyłam je jakimś preparatem dostępnym w drogierii tu masz linka coś znalazłam http://www.porady.co.pl/zwalczanie_rybikow.html [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35348797] Kończyłam szkołę muzyczną i studium piosenkarskie w pracy się mega przydaje. Mówię od tyłu Noooo a ja o całąwdeszczu i cytrynową pytałam i co, też ich nie widać?[/QUOTE] przydaje się mowa od tyłu ![]() zapomniałaś dodać jeszcze miłość do książek i do szydełka Caławdeszczu ostatnio pisała,że nie ma czasu, cytrynowa też nie wiem może na wakacje pojechały dziewuchy ![]() jeju jaka Ty chudzinka jesteś ![]() przygarnęłabym Cię i podkarmiła ![]() żartuje oczywiście, ale brzusio widać ![]() Cytat:
najbardziej się cieszę,że pepco nie ma rzeczy made in china- tylko trafia się india,portugalia- a ceny naprawdę git Lady- zdążyłam, poleciało do Ciebie ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
jeśli to towar z chin -ja raz się pokusiłam o taniąbluzeczkę Japan Style- dziękuję bardzo nie zdążyłam jej włożyć bo w rękach się rozdarła lepiej za tę samą kasę wybrać się do SH- pomacać dotknąć przymierzyć |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

w czwartek podpisujemy umowe kupna
jesteśmy zadowoleni
czasem była lipa, gdy brałam tabletki był czas że normalnie ech... ale wszystko wróciło do normy

Co prawda mam teraz dotykowy z aparatem, ale tylko dlatego, by małej móc w róznych momentach filmik zrobić czy fotkę, a tak to wykorzystuję tylko do dzwonienia i sms i grania w pasjansa albo mahjonga