Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 13:19   #1981
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
do Oleśnicy najchętniej, w sumie zawsze tam jeżdziliśmy
a Ty gdzie?

wiecie może co się dzieje z Authentic?? nie widziałam już jej jakiś czas
I MadamAgula też jej nie ma jakiś już czas..

Ajjj wróciłam od notariusza w czwartek podpisujemy umowe kupna ach

Co do łóżkowych podbojów Mój TŻ jest moim pierwszym i niech tak zostanie jesteśmy zadowoleni czasem była lipa, gdy brałam tabletki był czas że normalnie ech... ale wszystko wróciło do normy teraz tylko ta infekcja - wylecze i wracam do GRY :d hahah

aj głodna jestem, ale zaraz obiadek mniam;d
i zimno na dworzu....
ale wiecie że ponoć upały mają wrócić pod koniec lipca??

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:22   #1982
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Lenova to jeszcze, żeby Cie całkiem uspokoić wrzucam linka, którego kiedyś Szaja wrzucała http://sodowski.pl/badania-prenataln...-prenatalnych/ z tego wynika, że Twój dzidziuś był po prostu za mały, dlatego najlepiej w ogóle o tym nie myśl, bo szkoda nerwów

Ja też tak chciałam! A wyszło... no cóż... uczyłam się kiedyś grać na gitarze, ale wszyscy stwierdzili, że to słomiany zapał i na pewno mi minie. To co miałam zrobić jak nikt we mnie nie wierzył?

Black a co gracie?
dzięki kochana, troche się uspokoiłam. Czyli ewentualnie jeszcze między 18 a 23 tyg będę mogła sprawdzić czy wszystko ok? 1 sierpnia mam kolejną wizytę i wteyd będę w pierwszym dniu 15 tyg to juz za późno na sprawdzenie NT ?

Blackale masz fajnie z tym zespołem! jeszcze tak z całą rodziną w ogóle super Ja też lubię śpiewać ale tylko w domu jak nikt nie słyszy bo strasznie się krępuję. No ale i tak sobie marzę że śpiewam obok Kasi Nosowskiej

Marsi już nie mogę Cię słuchać , Ty za fajne życie masz kochana :P Mam nadzieję że u mnie też będzie dobrze za 10 lat i wytrwam przy jednym mężu.
U nas tez niestety celibat, bo jak nie urok to s.ra.czka - albo mnie macica bardzo boli albo jakaś infekcja Biedny mój mąż
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:27   #1983
djerba
Wtajemniczenie

Dziewczyny...ale mnie zaczął wqrwiać już ten dom!!!!!!
Pełno tu tych f*ckin rybików..wiecie o co chodzi..
Wczoraj do 2 w nocy siedziałam i tropiłam i zabijałam.. i nic..wyłażą nawet w dzień..i było ich 6 w sypialni!!!!!!! w łazience już nie mówię ile..ciągle je usuwam a one wracają.. mam nawet specjalny spray. na tamtym mieszkaniu też bywały, ale tylko w łazience i tylko wieczorami.. i jak wypsikałam 2 razy to pomogło..a tu nie!!!
już nie wiem co mam robić...miałyście takie coś?
myślałam, że tutaj takiego G.. nie będzie, a jednak...
Stary 2012-07-17, 13:29   #1984
LadyWhisper
Zakorzenienie

nom, my też celibat, czasem się tylko zapuścimy w tamte rejony bardziej hm, delikatnie

mam nadzieję, że jeszcze te 2 tygodnie i będę mogła jako tako wrócić do normalnego życia

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:30   #1985
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wsparcie staram się właśnie nie panikować , czytałam że normy NT są do 2,5 tylko nie wiem czy przy takiej wielkości dziecka to nie za duzo.
Zresztą tu chodzi jeszcze o to że miałam źle zrobione usg w tym sensie że facet który robił mi to usg źle przepisał dane ze zdjęcia na opis i tam było napisane że moje dziecko ma 6,2 cm i ta Nt 1,7 . Później pokazałam to swojej gince ( bo u nas jest tak ze usg robi inny lekarz niz prowadzacy) to powiedziała że wszystko jest ok.
Po czym jak trafiłam na pogotowie po tym zasłabnieciu w pociągu to tam byłam na oddziale położniczym i ten ginekolog sprawdził moje usg i powiedział właśnie ze tam są błędy i nawet mi pokazał .
Tak myślę żeby w tej sytuacji zmienic ginekologa prowadzącego tylko ze u mnie w przychodni to nie da rady bo sie strasznie czepiają a na prywatnego mnie nie stać
U nas niecałe 7cm crl a nt 1,7 i to jest jak najbardziej prawidłowo

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
To chyba ja jestem dziwna, bo dla mnie samochód ma jeździć, nie musi być wypasiony
Podobnie z telefonami. Pamiętam, jak kilka lat temu pojawiały się pierwsze telefony z aparatem. Poszłam do salonu i pan mi zachwala: ten z aparatem, ten z radiem, ten jeszcze z innymi bajerami, a ja się go pytam: a taki, żeby można było dzwonić i wysyłać smsy jest?? Mina pana:
I do dzisiaj mam normalny telefon, a jak mam zadzwonic z iphona męża to mnie trafia.[COLOR="Silver"]

Też tak mam Co prawda mam teraz dotykowy z aparatem, ale tylko dlatego, by małej móc w róznych momentach filmik zrobić czy fotkę, a tak to wykorzystuję tylko do dzwonienia i sms i grania w pasjansa albo mahjonga
Od słuchania muzyki czy audiobooków mam mp3.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, myślicie już o pokoju dla dziecka? Macie w ogóle taki w planach? bo u nas przechodzimy z remontem na piętro (do nas), tzn malowanie + podłogi i tak się zastanawiam nad dwiema rzeczami.
1))) Mam do wyboru pokój mniejszy i większy, który wybrać?
2))) Jaki kolor ścian???? Płci nie znam
Doradźcie coś, plizzzz
Mniejszy.
Ściany - żółte? U nas takie są, unisex kolor a ładny

Cytat:
No ale mąż nie jest moim pierwszym (ani drugim, ani trzecim itd) partnerem seksualnym i o to mi chodziło, że tak w ogóle, przez całe życie tylko z jednym to nie wiem czy dałabym radę
Mój też I jest ok.

Cytat:

kto ma jeszcze jakieś ciekawe hobby, przyznawać się
Kończyłam szkołę muzyczną i studium piosenkarskie w pracy się mega przydaje. Mówię od tyłu

Cytat:
no przecież wiem,że Ci o to chodziło
chciałam zażartować

co Ty dałabyś radę- to tylko kawałek mięsa i kilka ściegien
mi taki układ pasuje i w sumie cieszę się,że jest jak jest
kiedyś owszem kusiło, bywały baaardzo ciekawe propozycje ale ja mam taką popieprzoną moralność,że to nie byłby seks tylko jakieś głupie ruchy

ja jestem bardzo zadowolona ze swojego życia seksulanego i też nie twierdzę,że ten kto miał wiele partnerów ma mniejszą satysfakcje

u mnie tak po prostu się złożyło
Najlepsza definicja penisa, jaką czytałam

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

Ale miałam beznadziejną noc. Wczoraj naczytałam się wieczorem, że nie powinno się spać na plecach, bo dziecko może być niedotlenione i męczyłam się strasznie. Już mnie całe ciało bolało od spania na bokach. Nie wiem jak ja się odzwyczaję od spania na plecach
No co ty, spokojnie śpij na plecach na brzuchu raczej nie.

Cytat:
wiecie może co się dzieje z Authentic?? nie widziałam już jej jakiś czas
Noooo a ja o całąwdeszczu i cytrynową pytałam i co, też ich nie widać?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:31   #1986
LadyWhisper
Zakorzenienie

Djerba, pewnie za dużo wilgoci.... :/ ależ mnie obrzydzają te rybiki, fuj!!! U nas działa to, że zostawiamy łazienkę praktycznie cały czas otwartą to się wietrzy na bieżąco po prysznicach, ale w sypialni, żebyś miała?! Bllleeeee..... ;/

Stary 2012-07-17, 13:37   #1987
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Wczoraj do 2 w nocy siedziałam i tropiłam i zabijałam.. i nic..wyłażą nawet w dzień..i było ich 6 w sypialni!!!!!!! w łazience już nie mówię ile..ciągle je usuwam a one wracają.. mam nawet specjalny spray. na tamtym mieszkaniu też bywały, ale tylko w łazience i tylko wieczorami.. i jak wypsikałam 2 razy to pomogło..a tu nie!!!
już nie wiem co mam robić...miałyście takie coś?
myślałam, że tutaj takiego G.. nie będzie, a jednak...

Aż wpisałam co to te rybiki, o masakra, chyba bym nie usnęła... trop je trop ! aż wytropisz tych małych durnowatych nicponi! awwwwwwwrrrr

Dziewczyny, jak kaszlnę albo kichnę to mnie tak zakuje w okolicach jajnika czy to normalne?
ze dwa razy mi się zdarzyło i dość mocno zabolało.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-07-17 o 13:41
Stary 2012-07-17, 13:40   #1988
Neipys
Zadomowienie

Hej!
Marsi - dzięki z odnalezienie i pozdrowienia!
Trochę się już pogubiłam w tym wątku, tyle nowych mamusiek (to dobrze - wszystkie serdecznie witam), jakieś zdjęcia sobie wysyłacie.....często wchodzę na wizaż, ale gdy na moim staraczkowym wątku przybywa kilka postów, tu przybywa strona - nie nadążam
Napiszę co u mnie - jestem pewnie najstarsza stażem ciążowym Jutro zacznę 18tc=5mc - leci jak nie wiem.... ruchów dziecka jeszcze nie czuję, ale takie napieranie w dole brzucha, gdy się ruszam.
Będę miała synka, wczoraj pokazał pieknie co ma między nogami, termin porodu - 23/26 grudzień.
Pozdrawiam
aniołek 14.02.2015
Neipys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:43   #1989
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Hej!
Trochę się już pogubiłam w tym wątku, tyle nowych mamusiek (to dobrze - wszystkie serdecznie witam), jakieś zdjęcia sobie wysyłacie.....często wchodzę na wizaż, ale gdy na moim staraczkowym wątku przybywa kilka postów, tu przybywa strona - nie nadążam
Napiszę co u mnie - jestem pewnie najstarsza stażem ciążowym Jutro zacznę 18tc=5mc - leci jak nie wiem.... ruchów dziecka jeszcze nie czuję, ale takie napieranie w dole brzucha, gdy się ruszam.
Będę miała synka, wczoraj pokazał pieknie co ma między nogami, termin porodu - 23/26 grudzień.
Pozdrawiam

O to święta Ci się szykują niespodziankowo

Mam nadzieje że ja nie urodzę w wigilię bo tak kocham pierogi z grzybami ze ojej... a te świąteczne zawsze najbardziej smakuja mniam mniam

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-17, 13:46   #1990
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Aż wpisałam co to te rybiki, o masakra, chyba bym nie usnęła... trop je trop ! aż wytropisz tych małych durnowatych nicponi! awwwwwwwrrrr

Dziewczyny, jak kaszlnę albo kichnę to mnie tak zakuje w okolicach jajnika czy to normalne?
ze dwa razy mi się zdarzyło i dość mocno zabolało.
rybiki są chyba wszędzie, niegrożne

normalne, więadła macicy reagują
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:48   #1991
Neipys
Zadomowienie

Masz rację, dostanę prezent na gwiazdkę, wigilia z głowy.... tylko jak to będzie w szpitalu? Personel wkurzony, że na dyżurze światecznym jakaś baba się wydziera...
Może coś wykombinujemy z TZ (bo teraz celibat tak a propos wcześniejsszych postow na tej stronie) i pobudzimy prostaglandynami dziecko przed świetami?
aniołek 14.02.2015
Neipys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:52   #1992
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
Hej!
Pozdrawiam
mój termin to 24/27 grudzień

Synek ja dowiem się dopiero za 2 tygodnie jaką płeć ma moje maleństwo...

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Masz rację, dostanę prezent na gwiazdkę, wigilia z głowy.... tylko jak to będzie w szpitalu? Personel wkurzony, że na dyżurze światecznym jakaś baba się wydziera...
Może coś wykombinujemy z TZ (bo teraz celibat tak a propos wcześniejsszych postow na tej stronie) i pobudzimy prostaglandynami dziecko przed świetami?
myślałam o tym samym, że chyba nie będzie miło w szpitalu bo personel będzie nie zadowolony, że nie ma ich w domu na święta...

ale z drugiej strony to święta więc być może będzie odwrotnie i wszyscy będą życzliwi??

ja czuje od początku ciąży, że raczej urodzę wcześniej jeszcze przed wigilią
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:55   #1993
Delicjanka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35349180]rybiki są chyba wszędzie, niegrożne

normalne, więadła macicy reagują [/QUOTE]

To ja tych rybików nie widziałam jeszcze mam nadzieje że ich nie spotkam bo ja się boje wszelkiego robactwa i pająków... ułeeeeeeeee

A no to dobrze, od paru dni pobolewa mnie tak troche brzuch ale to pewnie się rozciaga tam wszystko i wlasnie kichnełam wczoraj i tak mnie zakuło fiu fiu

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-17, 14:04   #1994
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
witam z rana
Było już tak dobrze a dziś w nocy znowu budziłam się z mdłościami , a rano wymiotowałam eech ileż to jeszcze potrwa .

Tak czytam o Waszych badaniach prenatalnych i widzę że prawie wszystkie juz miałyście lub bedziecie miały , a ja tych badań nie miałam . Moja ginekolożka powiedziała że jeśli jestem młoda i zdrowa i nikt w rodzinie nie miał żadnych chorób genetycznych to ja nie muszę robić tego badania bo to strata pieniędzy no i posłuchałam.
Jako że chodzę na NFZ to rzadko mam usg robione ale w 11 tyg dostałam skierowanie ale na usg wyszło że nie jest 11 tydz tylko 10 i 4 dzień i NT -1,7 przy długosci dziecka 3,9 cm . I tak sie teraz zastanawiam czy te wyniki są prawidłowe i czy usg nie było zrobione za wcześnie? Bo tak patrze u Was że Wasze Nt było mniejsze niz u mnie a dzieciaki były większe, czy to znaczy ze u mnie jest cos nie tak?
ja też nie miałam robionych już staram się o tym nie myśleć, żeby się nie denerwować, ale to połówkowe to na własną rękę chyba zrobię. nie będzie mi lekarka łaski robić, że mi da info gdzie robią i czy się opłaca. To moja pierwsza ciąża i mam prawo się martwić i nerwić

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Hej Ciężarówki- Wizażanki, można się przyłączyć??
Jesteśmy w 9 tygodniu ciąży pojedynczej, na razie wszystko w porządku. 13.08 mamy badania prenatalne, będzie to początek 13 tygodnia, więc z tego co piszecie wyżej chyba ok. Nie przeczytałam jeszcze całego atku ale postaram się powoli nadrabiać.
Co do grupy krwii to oboje z mężem mamy 0RH+
Witaj, powiedz nam coś więcej o sobie
Witam też inne nowe mamunie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
My kupujemy Fiata Uno z 99r za 1000zł - samochód igła, bez cienia rdzy, świeżo po przeglądzie, elektryczne szyby w środku i zamek centralny, 5drzwiowy, stan po prostu idealny. Do tego radio Pioneera i koła na zimę - samochód już sprawdzony przez mojego wujka-mechanika, a taka niska cena, bo sprzedaje go miejscowa zakonnica.
Nas nie stać na żadne nowości, ja nie pracuję (tzn robię makijaże na własną rękę ), TŻ na razie też nie, także nie jest u nas za ciekawie z pieniędzmi... TŻ cały czas szuka czegoś sensownego, ale na razie bez skutku.
My mamy golfa III, 3-drzwiowy. Wszystko byłoby cacy, tylko, że na niemieckich blachach. TŻ wracając zza granicy miał go przerejestrować, ubezpieczyć i zrobić przegląd i co? Gość go wych*jał z pieniędzmi i przywiózł... 7 tys??? Nie wiem już czy mam się śmiać, czy płakać!!!! 3 miesiące, obiecanki zatrudnienia i całkiem innej pensji... I to nam bardzo wszystko komplikuje teraz także wiem o co chodzi i zazdroszczę, że znaleźliście autko za taką cenę w dobrym stanie ... Ja się tylko modlę, żeby udało mu się szybko znaleźć pracę, nie wspominając o tym, że mój ojciec postanowił potoczyć sobie z nami wojnę podjazdową i wmawiać nam, że nic nam się nie uda

Cytat:
To chyba ja jestem dziwna, bo dla mnie samochód ma jeździć, nie musi być wypasiony
Podobnie z telefonami. Pamiętam, jak kilka lat temu pojawiały się pierwsze telefony z aparatem. Poszłam do salonu i pan mi zachwala: ten z aparatem, ten z radiem, ten jeszcze z innymi bajerami, a ja się go pytam: a taki, żeby można było dzwonić i wysyłać smsy jest?? Mina pana:
I do dzisiaj mam normalny telefon, a jak mam zadzwonic z iphona męża to mnie trafia.
ooo! Ja też jak brałam na umowę w play to mi babka pokazuje ch*je muje dzikie węże, a ja do niej, że ma być prosty, ma pisać i dzwonić i dzięki za dotykowe wynalazki.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Dziewczyny przez Wasze gadanie o zaręczynach śniło mi się, że mój TŻ szuka pierścionka dla mnie... Wiecie jak mi było przykro jak się obudziłam, że to tylko sen?
a ja myślałam sobie wczoraj o Tobie tu u Was niby nieplanowajka a z takim optymizmem podchodzisz do tego, podczas , gdy u mnie dzidziuś wystarany, to plany runęły przez jakiegoś gnoja "pracodawcę" i mnie ogarnia co raz większy pesymizm

Cytat:
Obawiam się, że by mnie ciągnęło, żeby spróbować jak to jest z innym, bo "seks" nie równa sie "seks" - przy jednym to np. patrzyłam w sufit i prawie zasypiałam , ale generalnie to trafiałam dobrze, choć z każdym było ciut inaczej.
wyobraziłam to sobie, przepraszam

Cytat:

Mam nadzieje że ja nie urodzę w wigilię bo tak kocham pierogi z grzybami ze ojej... a te świąteczne zawsze najbardziej smakuja mniam mniam
ja mam jakieś takie dziwne przeczucia nagle na grudzień

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
To ja tych rybików nie widziałam jeszcze mam nadzieje że ich nie spotkam bo ja się boje wszelkiego robactwa i pająków... ułeeeeeeeee
ależ proszę, coś dla Ciebie http://demotywatory.pl/3858856/Kiedy-zorientowalem-sie

wprawdzie nie o rybiku, ale robactwo

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:04   #1995
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:

kocham pierogi z grzybami a do tego barszczyk czerwony
Stary 2012-07-17, 14:09   #1996
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hope01;35349524[B
]ja też nie miałam robionych już staram się o tym nie myśleć, żeby się nie denerwować, ale to połówkowe to na własną rękę chyba zrobię. nie będzie mi lekarka łaski robić, że mi da info gdzie robią i czy się opłaca. To moja pierwsza ciąża i mam prawo się martwić i nerwić[/B]

My mamy golfa III, 3-drzwiowy. Wszystko byłoby cacy, tylko, że na niemieckich blachach. TŻ wracając zza granicy miał go przerejestrować, ubezpieczyć i zrobić przegląd i co? Gość go wych*jał z pieniędzmi i przywiózł... 7 tys??? Nie wiem już czy mam się śmiać, czy płakać!!!! 3 miesiące, obiecanki zatrudnienia i całkiem innej pensji... I to nam bardzo wszystko komplikuje teraz także wiem o co chodzi i zazdroszczę, że znaleźliście autko za taką cenę w dobrym stanie ... Ja się tylko modlę, żeby udało mu się szybko znaleźć pracę, nie wspominając o tym, że mój ojciec postanowił potoczyć sobie z nami wojnę podjazdową i wmawiać nam, że nic nam się nie uda

ooo! Ja też jak brałam na umowę w play to mi babka pokazuje ch*je muje dzikie węże, a ja do niej, że ma być prosty, ma pisać i dzwonić i dzięki za dotykowe wynalazki.

a ja myślałam sobie wczoraj o Tobie tu u Was niby nieplanowajka a z takim optymizmem podchodzisz do tego, podczas , gdy u mnie dzidziuś wystarany, to plany runęły przez jakiegoś gnoja "pracodawcę" i mnie ogarnia co raz większy pesymizm

Też tak myślę że w pierwszej ciąży mamy prawo sie martwić i wypytywać o wszystko a oni nam łaskę robią. Czyli połówkowe między 18 a 23 tyg też robi się prenatalne? czy jakoś tak bo ja się nie znam na tych nazwach ale chodzi mi że wtedy będą badane wszystkei narządy i ewentualne wady?
Z tego co wiem to na NFZ tez robią to połówkowe z tym że pewnie nie tak dokładnie jak w specjalistycznych poradniach

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość

Nie nie tylko nie mówcie mi o wigilijnym jedzeniu <marzy> na samą myśl ślina mi cieknie....
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:10   #1997
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
ja też nie miałam robionych już staram się o tym nie myśleć, żeby się nie denerwować, ale to połówkowe to na własną rękę chyba zrobię. nie będzie mi lekarka łaski robić, że mi da info gdzie robią i czy się opłaca. To moja pierwsza ciąża i mam prawo się martwić i nerwić

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

ależ proszę, coś dla Ciebie http://demotywatory.pl/3858856/Kiedy-zorientowalem-sie

wprawdzie nie o rybiku, ale robactwo
Ale trafiłaś z tym demotem cała ja aahahhaahha raz sobie siedze pod prysznicem wszystko pięknie cacy, nagle spojrzałam w sufit a tam pająk a ja co - aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!1 i uciekłam hahaha co prawda był mały no ale wiecie ja tu się kąpie a tu nagle pająk mi nad głową siedzi!!!
Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
i barszczyk tez mmmmmmm achh w ogóle lubie jedzonko

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-17, 14:12   #1998
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
dzięki kochana, troche się uspokoiłam. Czyli ewentualnie jeszcze między 18 a 23 tyg będę mogła sprawdzić czy wszystko ok? 1 sierpnia mam kolejną wizytę i wteyd będę w pierwszym dniu 15 tyg to juz za późno na sprawdzenie NT ?
Z tego co się orientuję to tak także tym bardziej możesz spać spokojnie

Ależ mnie denerwuje ten deszcz! Chciałabym pranie wywiesić na balkon, wyprać pościel, ręczniki, a tak to tylko na bieżąco mogę robić bo w domu to schnie i schnie

Szaja a śpiewałaś gdzieś? W ogóle dziewczyny jak macie próbki talentów na mp3 gdzieś na necie to wrzucajcie, ja chętnie posłucham
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:14   #1999
LadyWhisper
Zakorzenienie

ale zrobiłyście smaka na Wigilię!!! Niedobre wy!!!
ja już będę na ostatnich nogach więc masakra chyba za dużo nie zrobię

hope to normalne, ja czasem jak za szybko wstanę (przy kichaniu i przy kasłaniu też) to aż wpół się zwijam, tak czasem pociągnie.... hahahaha genialny demot i jeszcze mój Jaaaaaaaaaack

Stary 2012-07-17, 14:14   #2000
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Z tego co się orientuję to tak także tym bardziej możesz spać spokojnie

Ależ mnie denerwuje ten deszcz! Chciałabym pranie wywiesić na balkon, wyprać pościel, ręczniki, a tak to tylko na bieżąco mogę robić bo w domu to schnie i schnie

Szaja a śpiewałaś gdzieś? W ogóle dziewczyny jak macie próbki talentów na mp3 gdzieś na necie to wrzucajcie, ja chętnie posłucham
a ja umyć okna, ale zimno strasznie to nawet nie myje ....

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-17, 14:15   #2001
badziabadzia
Zakorzenienie

Dziewczyny, wrzucam zdjęcie brzucha z niedzieli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (18,6 KB, 51 załadowań)
Stary 2012-07-17, 14:16   #2002
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
a ja umyć okna, ale zimno strasznie to nawet nie myje ....
lepiej nie ryzykować.

a u nas deszcz pada

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
który tydzień?
Stary 2012-07-17, 14:16   #2003
badziabadzia
Zakorzenienie

u nas też pada i straasznie zimno, golf wyciągnęłam z szafy!!

Swarovska tydzień 12 i kilka dni
Stary 2012-07-17, 14:26   #2004
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ale zrobiłyście smaka na Wigilię!!! Niedobre wy!!!
ja już będę na ostatnich nogach więc masakra chyba za dużo nie zrobię

hope to normalne, ja czasem jak za szybko wstanę (przy kichaniu i przy kasłaniu też) to aż wpół się zwijam, tak czasem pociągnie.... hahahaha genialny demot i jeszcze mój Jaaaaaaaaaack
O tak, też bym pojadła wigilijne pyszności

Przy kichaniu też czasami mnie zarwie coś w brzuchu, ale ja kicham ok 20 razy dziennie Więc uważam, że i tak rzadko mnie ciągnie

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:30   #2005
e_vel
Wtajemniczenie

Wróciłam z miasta Kupiłam dzidziusiowi w Pepco pajacyk za 7.99 - może być do szpitala bo takie ładne kolorki intensywne i w lumpiku za 3 złote body kurcze, jak będę znała płeć to zbankrutuję - takie ładne rzeczy widziałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b+p.jpg (104,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg body1.jpg (63,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pajacyk.jpg (79,8 KB, 17 załadowań)
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:35   #2006
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Wróciłam z miasta Kupiłam dzidziusiowi w Pepco pajacyk za 7.99 - może być do szpitala bo takie ładne kolorki intensywne i w lumpiku za 3 złote body kurcze, jak będę znała płeć to zbankrutuję - takie ładne rzeczy widziałam
Śliczne te ubranka! A u mnie w Pepco te pajacyki same jakieś takie mdłe i brzydkie a nie takie kolorowe jak u Ciebie.
Stary 2012-07-17, 14:42   #2007
badziabadzia
Zakorzenienie

bardzo ladne ubranka! Jeny a ja jeszcze nic nie mam..
Stary 2012-07-17, 14:44   #2008
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Śliczne te ubranka! A u mnie w Pepco te pajacyki same jakieś takie mdłe i brzydkie a nie takie kolorowe jak u Ciebie.
ten pajacyk chyba czekał na mnie bo był 1 też mdłe jakieś były ale ten łapnęłam od razu bo fajnie i dla chłopca i dla dziewczynki
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:46   #2009
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hope, no to nieciekawie, bardzo nieciekawie... Mam nadzieję, że i u Was, i u nas sytuacja szybko się wyprostuje... Nie ma co patrzeć na jakieś ględzenie rodziców, bo to tylko nerwy i nerwy...

Dziewczyny, co myślicie o tej kurtce? Pytałam sprzedającą, czy będzie dobra na zimę i powiedziała, że tak. Cena też dobra...
http://allegro.pl/plaszcz-ciazowy-ka...458414429.html
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:52   #2010
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

Marsi już nie mogę Cię słuchać , Ty za fajne życie masz kochana :P
co Ty, ja czasem po prostu idealizuje

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
ojej
ja kiedyś miałam w bloku pod pralką- wykurzyłam je jakimś preparatem dostępnym w drogierii
tu masz linka coś znalazłam
http://www.porady.co.pl/zwalczanie_rybikow.html

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35348797]

Kończyłam szkołę muzyczną i studium piosenkarskie w pracy się mega przydaje. Mówię od tyłu

Noooo a ja o całąwdeszczu i cytrynową pytałam i co, też ich nie widać?[/QUOTE]

przydaje się mowa od tyłu
zapomniałaś dodać jeszcze miłość do książek i do szydełka

Caławdeszczu ostatnio pisała,że nie ma czasu, cytrynowa też
nie wiem może na wakacje pojechały dziewuchy
Cytat:
Hej!

Cytat:
jeju jaka Ty chudzinka jesteś
przygarnęłabym Cię i podkarmiła
żartuje oczywiście, ale brzusio widać

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
te paseczki są cudne, muszę zaglądnąć u mnie czy są-ostatnio dostałam z pepco w prezencie niebieskie spodenusie na szelkach na grubej podszewce- coś jak kombinezon, idealne na zime i piękny pajacyk
najbardziej się cieszę,że pepco nie ma rzeczy made in china- tylko trafia się india,portugalia- a ceny naprawdę git

Lady- zdążyłam, poleciało do Ciebie

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Dziewczyny, co myślicie o tej kurtce? Pytałam sprzedającą, czy będzie dobra na zimę i powiedziała, że tak. Cena też dobra...
http://allegro.pl/plaszcz-ciazowy-ka...458414429.html
wizualnie jest ok ale nie chce mi się wierzyć,że za 60 zł może być płaszcz ciążowy
jeśli to towar z chin -ja raz się pokusiłam o taniąbluzeczkę Japan Style- dziękuję bardzo
nie zdążyłam jej włożyć bo w rękach się rozdarła
lepiej za tę samą kasę wybrać się do SH- pomacać dotknąć przymierzyć
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości