Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 10:28   #2671
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
jaki ten Twoj Michas jest juz duzy i slodki
a Ty chcesz deko zrobic?w ciemnych wloskach wygladasz super,a w jasnych nie moge sobie Ciebie wyobrazic

Mówisz o mnie?

Chcę deko, ale machnąć się na ciemny blond, bo nie chce już takich ciemnych z delikatnm odcieniem brązu.

Jasne miałam, fotka na nk
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:31   #2672
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
W zasadzie to ja jestem po drugiej ciąży
pamiętam...

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:

Ciao laseczki
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:37   #2673
wariateczka88
Zadomowienie

Cytat:
Mówisz o mnie?

Chcę deko, ale machnąć się na ciemny blond, bo nie chce już takich ciemnych z delikatnm odcieniem brązu.

Jasne miałam, fotka na nk
faktycznie,teraz zobaczyłam,bo wczesniej ogladalam tylko kilka zdjec
ale wydaje mi sie w ciemnych wygladasz o wiele lepiej zalezy jak Ty sie czujesz,chyba ze po rpostu chcesz jakas zmaine

mialysmy wyjsc i co,ubrane,juz schodzimy a tu deszcz leje wiec powrot ehhh mala zjadla mleczko i spiocha,a tu cicho

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:49   #2674
owieczka86
Zadomowienie

witam...
u nas pogoda do dupy - pada i siedzimy w domu
jutro mam rodzinkę na obiedzie ciocia,babcia i brat cioteczny przyjeżdzają z Włoch na wakacje do Polski kurde ja bym chciała gdzieś wyjechać a tu ludzie do Polski na wakacje przyjeżdzają hehe
Fifi zaczął pewnie siedzieć hehe a tyle na to czekałam,teraz bawi się spinaczmi do prania
zamóiłam mu gryzaka z siatką ma któraś ?? pamiętam że kiedyś o tym pisałyście lubią dzieciaczki??
aaa i zatyczki na kontakty bo zaczęły go interesić

idę bo mu się ulało i rosciera to po podłodze
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:59   #2675
basiula19
Zadomowienie

witam u nas pogoda też średnia troche pada za chwile słońce.....ja przyniosłam sobie od cioci cukinie to zrobie wieczorem bigos bo tż lubi

matkooo SARA jak twój dzieć podobny do mojego kolegi ze studiów masakrycznie identyczny może wy jakaś rodzina bo on gdzieś z tamtych stron hehehh napatrzec sie nie moge normalnie.....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 12:31   #2676
agulan82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
witam...
jutro mam rodzinkę na obiedzie ciocia,babcia i brat cioteczny przyjeżdzają z Włoch na wakacje do Polski kurde ja bym chciała gdzieś wyjechać a tu ludzie do Polski na wakacje przyjeżdzają hehe
Fifi zaczął pewnie siedzieć hehe a tyle na to czekałam,teraz bawi się spinaczmi do prania
zamóiłam mu gryzaka z siatką ma któraś ?? pamiętam że kiedyś o tym pisałyście lubią dzieciaczki??

idę bo mu się ulało i rosciera to po podłodze
U nas ta siateczka się nie sprawdziła, małą nie chce przez to gryźć
Stary 2012-07-17, 13:10   #2677
muffinka90
Zakorzenienie

u mnie tez ta siateczka nie podeszla ale teraz z zaka iloscia zebow to Fifi sobie ladnie gryzie i sie nie dlawi niczym

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 13:22   #2678
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
u mnie tez ta siateczka nie podeszla ale teraz z zaka iloscia zebow to Fifi sobie ladnie gryzie i sie nie dlawi niczym
mam nadzieję że u nas się spodoba ząbków mamy tylko 2 - dolne jedyneczki

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez agulan82 Pokaż wiadomość
U nas ta siateczka się nie sprawdziła, małą nie chce przez to gryźć
może u mnie będzie inaczej
Stary 2012-07-17, 13:40   #2679
nettka_
Zadomowienie

Cytat:

haha moj tz to od razu jak wroci z pracy mala zabiera,a na specerze tez mi wozka nie da,tatus kochany

mój tż też tak robi

Hej mamuśki

U nas nocka ok a pogoda dzisiaj do pada i pada

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:

glam u mnie to samo, kazdy paproch, mikrodziurka itp musza zostac obadane i najlepiej zjedzone wczoraj gotuje, maly po kuchni sie kreci, nagle jakas dziwna cisza, odwracam sie, a on wygrzebal blache z suszacym sie chlebem i wcina te suchary biedne zaglodzone dziecko

: hahaha:jak tak można głodzić dziecko:h ahaha:

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:46   #2680
princessskaa
Wtajemniczenie

Widzę, że wszędzie dzisiaj deszczowo. My też jeszcze na spacerze nie byłyśmy. Maruda leży w łóżeczku i zasnąć nie może, nie chce się poddać.. Ja posprzątałam łazienke i zrobiłam porządek w kosmetykach i szafce łązienkowej. Na cholercie ja niektóre rzeczy chomikuję? Nie wiem
Stary 2012-07-17, 13:49   #2681
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
ooo to naprawdę jesteś młodziutka - SUPER
Jak będziesz w moim wieku Twój Michałek będzie szedł do komuni

My idziemy 06.10 na ślub do tża kuzyna. Dziewczyna po miesiącu zaszła w ciążę (też ma 18 lat) a tak jej z tżem nie lubimy że ło ho ho. Wozi się niemiłosiernie Zachowuje się jakby była w rodzinie od lat. A mało tego wypaliła do tża, że dobrze że będzie mała różnica wieku między ich a Michałkiem bo damy im ciuszki ..... o taki wał, nic im nie dam bo wszystko zniszczą i nic do mne nie wróci. Poza tym nic się nie pytała tylko oświadczyła że czekają na paczkę

pfff jaka głupia ja bym nic nie dała:br zydal:

Moja szwagierka rodzi w grudniu i też liczy na jakieś rzeczy ale nic im nie dam Jak urodziłam to nawet nie przyszli zobaczyć małej dopiero ją widzieli jak miała 2-3miesiące

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
a ja bahy nie zobacze bo ja nie fejsowa

żałuj ojjj żałuj:l ove:

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 13:59   #2682
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Widzę, że wszędzie dzisiaj deszczowo. My też jeszcze na spacerze nie byłyśmy. Maruda leży w łóżeczku i zasnąć nie może, nie chce się poddać.. Ja posprzątałam łazienke i zrobiłam porządek w kosmetykach i szafce łązienkowej. Na cholercie ja niektóre rzeczy chomikuję? Nie wiem

ja też powinnam posprzątać... mam okazję bo Fifi śpi
Stary 2012-07-17, 14:35   #2683
Oliveira79
Zadomowienie

elo

wczoraj Was tylko szybko przelecialam ale nie miałam sily nic pisac bo padałam na twarz poszłam spac kolo 22iej i dzisiaj całkiem inna bajka, jesli chodzi o pobudke

pierwszy dzień w pracy rozwalony, cały dzień siedzenie na i nicnierobienie, bo oczywiście jakby nie wiedzieli że wracam nic nie przygotowane - przede wszystkim miejsce i komputer no ale dzis już lepiej... stopniowo się wdrażam i przypominam wszystko

Cytat:
Napisane przez sozaa;35343560[B
]ja miałam takie samo skojarzenie ja dziewczyny [/B]

PS. dzis mam edo, znów mam wyniki do dooopy, odchylone od normy na maxa, juz nie wiem co mi sie z ta tarczyca dzieje
i ja

zdrówka zyczę

witam nowa mamusię

saara, netka słodziaki te Wasze szkraby

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
juz sie martwie co bedzie jak sonia wroci bo ona wszedzie wszystko rozrzuca ostatnio jak byla to jej chlopcy zelki podbierali (bo robila na podlodze parade zelkowych zwierzatek)

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:

glam u mnie to samo, kazdy paproch, mikrodziurka itp musza zostac obadane i najlepiej zjedzone wczoraj gotuje, maly po kuchni sie kreci, nagle jakas dziwna cisza, odwracam sie, a on wygrzebal blache z suszacym sie chlebem i wcina te suchary biedne zaglodzone dziecko

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 14:38   #2684
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie,teraz zobaczyłam,bo wczesniej ogladalam tylko kilka zdjec
ale wydaje mi sie w ciemnych wygladasz o wiele lepiej zalezy jak Ty sie czujesz,chyba ze po rpostu chcesz jakas zmaine

mialysmy wyjsc i co,ubrane,juz schodzimy a tu deszcz leje wiec powrot ehhh mala zjadla mleczko i spiocha,a tu cicho

W ogóle to bym chciała mieć choć przez chwilkę swoje naturalne. Jak się da to, machnę się na ciemny blond. Nie będą za jasne ani za ciemne

PRINC APEL

Zrobisz coś dla mnie ? zetnij sobię grzywkę na skos oglądnęłam Twoje starsze fotki na nk i wygldałaś zjawiskowo (jakbyś teraz nie była ) wiesz o co kaman ;p

Owieczko rodzina z włoch ale szczęściara. Marzy mi się tam pojechać i nauczyć się ich języka ehhhh

Pierogarnia zamknięta, więc póki młody śpi idę na strych i będę prasować

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-07-17 o 14:40
Stary 2012-07-17, 14:48   #2685
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:

Kochana

Taaaaakkk razem jedziemy, jakoś tak nam dziwnie się rozstać nawet na głupi weekend, może jak bym go podsyłała do dziadków tak jak Ty od początku byłoby lżej, a teraz to jakoś mi tak by było dziwnie

Chcemy gdzieś jechać bo 2 lata w stecz była straszna lipa finansowa, nawet tż nakwiaty nie miał, więc trzeba zadbać o fajny wypad
my mamy 8 rocznicę w sierpniu, ale o wyjeździe moge pomarzyć w sumie to nigdy nigdzie nie bylismy z tej okazji zawsze brak finansów nawet prezentów sobie nie robimy od poczatku mamy wspólne konto, wiec cięzko jakakolwiek niespodzianke zrobić

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
witam...
no to zapowiedz sie z rewizytą ojj chciałabym mieć rodzinkę w jakimś ciepłym kraju

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

baha super że urlopik się udał i poprawily się relacje z tż a takich fotek na fb nie wstawiaj bo tylko ludzi w kompleksy wpedzasz pozazdrościc figurki

Stary 2012-07-17, 15:05   #2686
olka1610
Rozeznanie

Cytat:

My idziemy 06.10 na ślub do tża kuzyna. Dziewczyna po miesiącu zaszła w ciążę (też ma 18 lat) a tak jej z tżem nie lubimy że ło ho ho. Wozi się niemiłosiernie Zachowuje się jakby była w rodzinie od lat. A mało tego wypaliła do tża, że dobrze że będzie mała różnica wieku między ich a Michałkiem bo damy im ciuszki ..... o taki wał, nic im nie dam bo wszystko zniszczą i nic do mne nie wróci. Poza tym nic się nie pytała tylko oświadczyła że czekają na paczkę
O jaa... Co za bezczelna dziewucha . Ja mam taką dalszą znajomą która niedługo rodzi i ez coś podgadywała żeby jej ubranka dać ale jakoś udałam że nie słyszę. Ona taka bałaganiara i fleja, też mi szkoda że zniszczy. Zresztą druga koleżanka rodzi na jesieni to wolę jej dać, przynajmniej wiem że upierze itp.

saaraa_lub
_ śliczny synio . Widze garnuszek na klocuszek, u nas też ta zabawka ciągle w ruchu, aż z tż-em nucimy odruchowo te melodyjki :"pełny jest garnuszek mój..."

baha- ja też chce Cię zobaczyc, ja też ! ale ja też nie klubowa, fejsa mam ale nie mam żadnej z Was w znajomych, jedynie wariateczke na nk

Witam się i ja
Wczoraj niespodziewanie odwiedziła mnie przyjaciółka (jedyna z niedzieciatych które o mnie pamiętają ). Strasznie się ucieszyłam że przyjechała, tego mi było trzeba! Posiedziałyśmy trochę w domu, wykąpałam małą i poszłyśmy na piwko . Tż zazdrosny, i dobrze haha .
A dziś rano mieliśmy niespodziewany wyjazd do lbn, rozglądałam się za naszą wątkową miss (princ ) czy czasem nie spaceruje ze swoją księżniczką ale nie widziałam . Tż nawet sam z siebie zaproponował żebyśmy zajechali do galerii i żebym cos sobie kupiła ale tylko się zdenerwowałam bo przymierzyłam fajne spodnie i wyglądałam w nich tragicznie . Zepsuł mi się humor i juz przeszla ochota na dalsze zakupy więc wróciłam z niczym. Czas chyba w końcu poważnie wziąć się za odchudzanie...Idę Was doczytywać.

Oli - super że w pracy idzie w dobrą stronę A jak malutka zniosła rozłąkę?
Ja tak czytam o tych waszych wyjazdach to aż mi żal że nie pojechaliśmy nad morze czy na mazury ( i tu i tu mamy rodzinę więc nocleg odpada ). A teraz o już nie da rady, najwyżej we wrześniu bo lato to dla tż gorący okres w pracy... Mamy sprawdzony nocleg w Zakopanem za 30zł a warunki super, blisko centrum, może namówię tż

Edytowane przez olka1610
Czas edycji: 2012-07-17 o 15:23
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 15:08   #2687
czarnuszka7
Przyczajenie

Baha Widzę że masz fanki

My już po szczepieniu, krzyku trochę było, jak zawsze w sumie.
Jakie to są gryzaki z siateczką?..
czarnuszka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 15:42   #2688
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
PRINC APEL

Zrobisz coś dla mnie ? zetnij sobię grzywkę na skos oglądnęłam Twoje starsze fotki na nk i wygldałaś zjawiskowo (jakbyś teraz nie była ) wiesz o co kaman ;p
Czaje Kochana, ale na razie nie robię grzywki, bo tyle lat nosiłam na bok i na prosto, że już miałam dość. Ja od chyba 9lat pierwszy jestem bez grzywki Idę na nk popatrzeć na Twoje fotki, bo miałaś zablokowane i nic nie widziałam. A muszę Cię w tych jasnych włosirdach oblookać

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Baha stwierdzam - ładnemu we wszystkim ładnie W ciemnych bardzo sexy, ale jak fajny blond dobierzesz to też będzie ślicznie A ja mam sentyment do czarnych, zawsze jakoś jak mam wybrać między ładną brunetką lub ładną blondynką to wygrywa czarnula

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Oliveira zero lamentów widzę, dzielna jesteś

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość

Witam się i ja
Wczoraj niespodziewanie odwiedziła mnie przyjaciółka (jedyna z niedzieciatych które o mnie pamiętają ). Strasznie się ucieszyłam że przyjechała, tego mi było trzeba! Posiedziałyśmy trochę w domu, wykąpałam małą i poszłyśmy na piwko . Tż zazdrosny, i dobrze haha .
A dziś rano mieliśmy niespodziewany wyjazd do lbn, rozglądałam się za naszą wątkową miss (princ ) czy czasem nie spaceruje ze swoją księżniczką ale nie widziałam . Tż nawet sam z siebie zaproponował żebyśmy zajechali do galerii i żebym cos sobie kupiła ale tylko się zdenerwowałam bo przymierzyłam fajne spodnie i wyglądałam w nich tragicznie . Zepsuł mi się humor i juz przeszla ochota na dalsze zakupy więc wróciłam z niczym. Czas chyba w końcu poważnie wziąć się za odchudzanie...
Super, że mogłaś wyjść z kumpelą. Tż troszke pocierpiał z zazdrości i dobrze

Nie zawstydzaj...

Czasami tak na zakupach jest, mnie też szlak trafia, jak coś co mi się podoba, leży na mnie beznadziejnie.. Ale ja wtedy się nie poddaję i szukam dalej Trzeba wykorzystać szanse, że tż ma chęć coś zakupić
Stary 2012-07-17, 15:44   #2689
janeczka7891
Zadomowienie

Hejka, podczytuje was ale nie mam weny pisac .... @ i te sprawy i cała do kitu jestem ehhhh.....

Baha wysłałam Ci zaproszenie na nk mam nadzieję, że to TY hehe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 15:50   #2690
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:

Moje dziecko odkryło fantastyczną zabawę - chowanie za ochraniacz łóżeczka różnych przedmiotów, najlepiej jak z hukiem spadną na podłogę
moja lubi ciągnąć za firanki od drzwi tarasowych
Cytat:
A dziś rano mieliśmy niespodziewany wyjazd do lbn, rozglądałam się za naszą wątkową miss (princ ) czy czasem nie spaceruje ze swoją księżniczką ale nie widziałam . Tż nawet sam z siebie zaproponował żebyśmy zajechali do galerii i żebym cos sobie kupiła ale tylko się zdenerwowałam bo przymierzyłam fajne spodnie i wyglądałam w nich tragicznie . Zepsuł mi się humor i juz przeszla ochota na dalsze zakupy więc wróciłam z niczym. Czas chyba w końcu poważnie wziąć się za odchudzanie...
i ja od 2ch dni robię brzuszki, bo to coś powyżej pupy/wokół pępka jest przerażające
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 16:05   #2691
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Hejka, podczytuje was ale nie mam weny pisac .... @ i te sprawy i cała do kitu jestem ehhhh.....

Tak to ja Przyjełam

Ależ Ty masz piękne zębiska

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
my mamy 8 rocznicę w sierpniu, ale o wyjeździe moge pomarzyć w sumie to nigdy nigdzie nie bylismy z tej okazji zawsze brak finansów nawet prezentów sobie nie robimy od poczatku mamy wspólne konto, wiec cięzko jakakolwiek niespodzianke zrobić

baha super że urlopik się udał i poprawily się relacje z tż a takich fotek na fb nie wstawiaj bo tylko ludzi w kompleksy wpedzasz pozazdrościc figurki
Też od początku mamy wspólne konto. Nawet jak już chodziliśmy trzymaam rękę na pulsie

Cytat:
O jaa... Co za bezczelna dziewucha . Ja mam taką dalszą znajomą która niedługo rodzi i ez coś podgadywała żeby jej ubranka dać ale jakoś udałam że nie słyszę. Ona taka bałaganiara i fleja, też mi szkoda że zniszczy. Zresztą druga koleżanka rodzi na jesieni to wolę jej dać, przynajmniej wiem że upierze itp.

baha- ja też chce Cię zobaczyc, ja też ! ale ja też nie klubowa, fejsa mam ale nie mam żadnej z Was w znajomych, jedynie wariateczke na nk

Witam się i ja
A dziś rano mieliśmy niespodziewany wyjazd do lbn, rozglądałam się za naszą wątkową miss (princ ) czy czasem nie spaceruje ze swoją księżniczką ale nie widziałam . Tż nawet sam z siebie zaproponował żebyśmy zajechali do galerii i żebym cos sobie kupiła ale tylko się zdenerwowałam bo przymierzyłam fajne spodnie i wyglądałam w nich tragicznie . Zepsuł mi się humor i juz przeszla ochota na dalsze zakupy więc wróciłam z niczym. Czas chyba w końcu poważnie wziąć się za odchudzanie...Idę Was doczytywać.

Tupeciara jedna oddam jej tylko 3 rzeczy które ostałm od jej teściowej (bluzę, zabawkę i buciki)

Wyślę CI pv z danymi do zapo

Cytat:
Napisane przez czarnuszka7 Pokaż wiadomość
Baha Widzę że masz fanki

My już po szczepieniu, krzyku trochę było, jak zawsze w sumie.
Jakie to są gryzaki z siateczką?..
Aj bez przesady, nie zawstydzajcie

Cytat:
Czaje Kochana, ale na razie nie robię grzywki, bo tyle lat nosiłam na bok i na prosto, że już miałam dość. Ja od chyba 9lat pierwszy jestem bez grzywki Idę na nk popatrzeć na Twoje fotki, bo miałaś zablokowane i nic nie widziałam. A muszę Cię w tych jasnych włosirdach oblookać

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Baha stwierdzam - ładnemu we wszystkim ładnie W ciemnych bardzo sexy, ale jak fajny blond dobierzesz to też będzie ślicznie A ja mam sentyment do czarnych, zawsze jakoś jak mam wybrać między ładną brunetką lub ładną blondynką to wygrywa czarnula

Czaje, czaje. Niech czułko odpocznie

Narazie przystaje przy ciemnym blondzie. A w ogóle to poczekam aż fryzjer sam się wypowie co mi może zrobić i jaki kolor wyjdzie. Bo jak stwierdzi że nie da razy zrobić mi tego co chcę to po protu wyjdę

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-07-17 o 16:06
Stary 2012-07-17, 16:15   #2692
princessskaa
Wtajemniczenie

Bobek ładnie wczoraj zjadł mój obiadek, a dzisiaj niet. Może chce codziennie świeżo gotowane, a nie z lodówki?
Stary 2012-07-17, 16:26   #2693
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Bobek ładnie wczoraj zjadł mój obiadek, a dzisiaj niet. Może chce codziennie świeżo gotowane, a nie z lodówki?

Wymyśla. Zgłodnieje będzie wcinać

Żart. Mimi czasami też takie scenki odwala, ale wciskam i nie ma wyjścia, zjada

A odkąd byliśmy nad morzem jadł normalne zupy które były w knajpach i nic mu nie było, więc od wczoraj je razem z niami zupy. Zrobiłam jarzynową, to jak mi strzelił w twarz to myślałam, że kalafior będę zdrapywać ze ściany
Stary 2012-07-17, 16:41   #2694
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:

Oliveira zero lamentów widzę, dzielna jesteś

no staram się na razie w pracy "lajcik" ale z dnia na dzień będzie coraz więcej roboty i wtedy na pewno na maksa zatęsknię za siedzeniem w domu, bo za Malutką juz tęsknie a ona wydaje mi się, że daje radę i na razie specjalnie nie widze u niej zmiany

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość

ja tez tak mam przy @

wysłałam Ci zapro na nk

Stary 2012-07-17, 17:22   #2695
wariateczka88
Zadomowienie

oliviera mialam wlasnie pytac wczesniej,jak tam w pracy ale widze ze mnia sama uprzedzilas,a jak lajcik to super

tez chcialam oblukac janeczke na nk,ale nie wiem ktora to

udało nam sie wyjsc normalnie na 40 minut az,i co?ledwo wrocilismy zaczelo padac znowu mala teraz sie bawi w gryzienie wszystkiego co znajdzie,aktualnie jest to moj pasek od torebki

Wymianka

Stary 2012-07-17, 17:45   #2696
olka1610
Rozeznanie

Matko moje dziecko dzisiaj jest niemożliwe.. W łóżeczku źle, na rękach źle, na podłodze też źle, zabawa też nie.Wykąpałam ją już i mam nadzieję że zaraz pójdzie spać
Jakiś czas temu pisałam o bramkach zabezpieczających, saaraa chyba Ciebie też interesowały. Od 23 lipca będą w Lidlu po 99zł.

A mam pytanie, gdzie kupujecie dzieciom takie ubranka typu body, pajace? W sieciówkach? Ja przeważnie kupowałam w tesco i do tej pory byłam zadowolona ale ostatnio kupiłam 3-pack i z dwóch sprał mi się napis . Muszę dokupić sporo ubranek bo jakos pusto w szafie niuni. Patrzyłam w h&m ale tak są dość drogie a na wyprzedazach w tym roku jakaś bida.
Spadam ogarnąc dom, poprasować. Nie wiem czy dam radę jeszcze dziś zajrzeć bo czeka mnie jeszcze wieczorem porcjowanie mięsa z ćwiartki świnki- teściowie ukatrupili
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 18:58   #2697
wariateczka88
Zadomowienie

olka ja wlasnie w h&m i tesco kupowalam body i bylam bardzo zadowolona,a tak to mase ciuszkow dostalismy,i dopiero niedawno pare sztuk malej kupilam bo wszystko mielismy,ale powoli nam tez sie wszystko konczy,bo mala z polowy ciuchow juz wyrosla
a troche kupilam tez w ciazy wiekszych i mniejszych,w lumpku,w krakowie jest jeden fajny,gdzie sie czesto trafiaja rzeczy nowe i nawet z metami za kilka zlotych
kupilam tez w pepco kilka sztuk i ja bylam zadowolona,ale dziewczyny nie polecaly,mowily ze im sie wszystko porozciagalo

Wymianka

Stary 2012-07-17, 19:04   #2698
21pyza
Zadomowienie

Cytat:
elo

wczoraj Was tylko szybko przelecialam ale nie miałam sily nic pisac bo padałam na twarz poszłam spac kolo 22iej i dzisiaj całkiem inna bajka, jesli chodzi o pobudke

pierwszy dzień w pracy rozwalony, cały dzień siedzenie na i nicnierobienie, bo oczywiście jakby nie wiedzieli że wracam nic nie przygotowane - przede wszystkim miejsce i komputer no ale dzis już lepiej... stopniowo się wdrażam i przypominam wszystko

i ja

zdrówka zyczę

witam nowa mamusię

saara, netka słodziaki te Wasze szkraby

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cieszę się że powoli sie przystosowywujesz. Początki są trudne ale potem z górki. Jak sobie przypomnę żę u mnie to już dwa miesiące zleciało to nie mogę uwierzyć. Ja sie przyzwyczaiłam i Adaś też, na widok opiekunki w żłobku podskakuje i odbieram go uśmiechniętego i zadowolonego. Bardzo mocno trzymam za was kciuki żeby wszysko jakoś gładko przeszło

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
moja lubi ciągnąć za firanki od drzwi tarasowych
:
Widzę że nasze dzieci upodobały sobie taką samą formę zabawy

Cytat:
A mam pytanie, gdzie kupujecie dzieciom takie ubranka typu body, pajace? W sieciówkach? Ja przeważnie kupowałam w tesco i do tej pory byłam zadowolona ale ostatnio kupiłam 3-pack i z dwóch sprał mi się napis . Muszę dokupić sporo ubranek bo jakos pusto w szafie niuni. Patrzyłam w h&m ale tak są dość drogie a na wyprzedazach w tym roku jakaś bida.
Spadam ogarnąc dom, poprasować. Nie wiem czy dam radę jeszcze dziś zajrzeć bo czeka mnie jeszcze wieczorem porcjowanie mięsa z ćwiartki świnki- teściowie ukatrupili
Ostatnoi kupiłam w Tesco z Kubusie Puchatkiem 5-pak i jetsm zadowolona. Nic sie nie sprało Choć prałam w proszku do pieczenia (plamy z obiadków). A jesze na allegro

Edytowane przez 21pyza
Czas edycji: 2012-07-17 o 19:06
21pyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 19:05   #2699
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:

A mam pytanie, gdzie kupujecie dzieciom takie ubranka typu body, pajace?
ja głównie kupuję na ciuchach dzisiaj kupiłam małej fajne długie spodnie do spania, prawie nie używane za 2 zł i taką na wyrost, ale nówkę bluzeczke na długi rękawek z fajnymi falbaneczkami przy ramionach - też 2 zł
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 19:06   #2700
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Tak to ja Przyjełam

Ależ Ty masz piękne zębiska
Dziękuję
ajj no co ty ja właśnie kombinuje kiedy dam rade je wybielic jak w PL będziemy, jeszcze nigdy nie robiłam ale chce spróbować.... no i powinnam jako dziecko nosic aparat a że rodzice nie dopilnowali...

Ty to lasencja !! W życiu nie powiedziałabym, że byłaś w ciązy

Cytat:
Wymyśla. Zgłodnieje będzie wcinać

Żart. Mimi czasami też takie scenki odwala, ale wciskam i nie ma wyjścia, zjada

A odkąd byliśmy nad morzem jadł normalne zupy które były w knajpach i nic mu nie było, więc od wczoraj je razem z niami zupy. Zrobiłam jarzynową, to jak mi strzelił w twarz to myślałam, że kalafior będę zdrapywać ze ściany
nasz ostatnio jadł ciasteczko Oreo o matko jak on wyglądał heheh ale mu smakowało

Cytat:

ja tez tak mam przy @

wysłałam Ci zapro na nk
przyjęłam

Cytat:

tez chcialam oblukac janeczke na nk,ale nie wiem ktora to
wysłałam Ci dane na priv

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości