Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 09:00   #3871
aigrene
Raczkowanie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Dziękuję Wam za to, że jesteści i ze mogę się z Wami podzielić tą cudowną wiadmością

Lunao oczywiscie rozumiem, że masz obawy, ale trzymam mocno kciuki, żebyś mogła jak naszybciej obwieścić TZ tę cudowną nowinę. I prosze nie mów, że to juz nie to samo, bo teraz będziesz nosiła pod sercem kochaną fasolkę, która na pewno będzie dla Ciebie najważniejszym szczęsciem

17.07.2012 , g. 6.00 - cudowne, upragnione i wyśnione II KRECHY
aigrene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:00   #3872
monini2507
Zakorzenienie

aigrene gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:06   #3873
aigrene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
aigrene gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!
dziękuję

17.07.2012 , g. 6.00 - cudowne, upragnione i wyśnione II KRECHY
aigrene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 09:34   #3874
pszczoua
Zakorzenienie

Aigrene gratuluję Ja miałam podobnie w tym cyklu - odpowiedni śluz, test owu pozytywny i wtedy działaliśmy
Cóż za wysyp fasolek, niech ta dobra passa trwa jak najdłużej
Stary 2012-07-17, 09:52   #3875
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Wow, aigrene gratulacje.
Dobra passa trwa oby jak najdłużej
Stary 2012-07-17, 10:12   #3876
dedra
Zadomowienie

Witam wszystkie nowe na wątku!
Aigrene gratulacje!!! Ale się sypią fasolki jedna za drugą. Super!

A u mnie niestety przyszła @ dziś. Wczoraj z wieczora lekko zabarwiony na brązowo śluz a dziś ewidentna @. No trudno... Może do trzech razy sztuka i w następnym cyklu się uda. Trochę się podłamałam, bo tyle z was zafasolkowało teraz, myślałam, że i mnie się uda. Widocznie jeszcze teraz nie jest mi dane.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:18   #3877
magdaammm
Raczkowanie

AIGRENE GRATULACJE!

napisz pozniej jak tam zareagowal twoj Tz.

az nie moge sie nadziwic ile tu fasolek bedzie! i wszystkie mniej wiecej te same tygodnie ale bedziecie plotkowac tu:d tylko nie uciekajcie od nas niedawno byl taki wysyp i wiekszosc od nas uciekla.. i ani widu ani slychu. Dbajcie o siebie kochane mamuski!
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:23   #3878
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Podczytuje Was od kilku dni i tak się zastanawiałam czy przyjmiecie mnie jeszcze do swojego grona?
WitMY

aigrene- gratulacje!

Hej kochane

Pogoda beznadziejna... pada dziś od rana...,głowa mnie boli..
Nie mam humoru... @ nadal nie ma co mnie strasznie wkurza bo to opóźnia starania...
ehh.. szkoda gadać.

Miłego Dnia laski,później jeszcze zajrzę.

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 10:59   #3879
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Mam mięśniaka macicy i boję się, że ciąża może się nie utrzymać.
hej kochane,
na wstępie gratuluję wszystkim zaciążonym- podczytuje Was regularnie i wszystkim kibicowałam
LunaO- ja to trochę wiedźma jestem i jak tylko czytałam wcześniejsze Twoje posty to czułam,że zaciążysz w tym cyklu

co do mięśniaka-dziewczyny nie bagatelizujcie problemu
na początek trzeba dowiedzieć się jakiego typu jest mięśniak, czy to podśluzówkowy czy podsurowicówkowy

moja historia wyglądała tak:
był sobie mięśniak, pod kontrolą lekarza, troszkę go zaleczyłam hormonalnie, nie było go już wcale- inny zniknął całkowicie
nasze staranka trwały naprawdę długo, mimo iż lekarze mówili,że mięśniak nie wadzi
ktoś inny później z innych powodów pozbawił nas nadziei na maleństwo
a jednak udało się, jestem w 4 miesiącu ciąży

podczas kontroli i potwierdzenia ciąży okazało się,że mieśniak niebezpiecznie urósł do 7 cm
dwa tygodnie później przychodzę do mojej gin z okropnymi bólami, ona zbagatelizowała problem powiedziała,że mięśniak może uciskać i dlatego boli

dupa.... dwa dni później miałam takie bóle,że wyłam jak dziecko, mąż zawiózł mnie na IP- mięśniak ma 9 cm- w ciągu kilku dni urósł jak diabli

dostałam leki rozkurczowe, leżałam ponad tydzień, mięśniak sam w sobie nie boli tylko po prostu uciskał mi na nerki i na jelita- stąd te bóle
na szczeście jego lokalizacje nie zagraża małemu lokatorowi- bo po pierwsze jest to mięśniak podsurowicówkowy- czyli nie rośnie do wewnątrz macicy tylko na zewnątrz i uciska narządy wewnętrzne
a po drugie jest tylko jeden- więc nie było ryzyka,że "zgniotą zarodek"

dziewczyny- jeśli macie mięśniaki- kontrolujecie je, podśluzówkowe są bardziej niebezpieczne- ale wcale być nie muszą!!!!! po prostu trzeba je częściej kontrolować i tyle
podsurowicówkowe z kolei nam żyć nie dają
acha ja naczytałam się masę w necie ale nie znalazłam takiego przypadku jak mój- ponieważ mięśniaki nie są schematowe- mi po prostu będzie rósł i prawdopodobnie wytną mi go podczas CC

nie wiem możliwe,że osiągnie jeszcze kilkanaście cm a może być tak,że nie urośnie ani mm

teraz za to jest jest wszystko git- przez mięśniaka mam mega brzuch i macice jak baba w 6 miesiącu ciąży
ale mam super specjalistę i teraz czuję się dobrze i bezpiecznie

mam nadzieję,że nikogo nie zanudziłam,
dziękuję za uwagę
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:28   #3880
tomalinka
Wtajemniczenie

Aigrene gratulacje! I jak Tż zareagował?

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Hej kochane, witam tomalinka
Mnie cały czas brzuch boli @ chyba wcześniej zawita. Mam już opuchnięte i sine pod oczami więc to dla mnie najlepszy dowód zbliżającej się małpy. W takie dni jak dziś nic mi się nie chce... Pogoda doskonale odzwierciedla mój humor. Zimno i szaro. Niestety muszę wyjść bo umówiłam się z panią z wolontariatu na zakupy. No i odebrać muszę kupon na darmowe kręgle który wygrałam A wspominałam, że w zeszłym tyg jeszcze bilet do kina wygrałam w radiu ? Teraz się na 7 lat zrównoważy bo zbiłam wczoraj lustereczko
No ale póki nie ma @ to szansa jest Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość

A u mnie niestety przyszła @ dziś. Wczoraj z wieczora lekko zabarwiony na brązowo śluz a dziś ewidentna @. No trudno... Może do trzech razy sztuka i w następnym cyklu się uda. Trochę się podłamałam, bo tyle z was zafasolkowało teraz, myślałam, że i mnie się uda. Widocznie jeszcze teraz nie jest mi dane.
Przykro mi... Który to był cykl?
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:32   #3881
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Przykro mi... Który to był cykl?
Dopiero drugi tomalinko. Także jeszcze póki co to się staram nie załamywać. Mam nadzieję, że trzeci okaże się szczęśliwy.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:38   #3882
Luna0
Zakorzenienie

Wróciłam
No więc gdyby nie wynik HCG lekarz by nie zauwazył, ale mowi że jakby sie uparł no to kropeczka jest, ale nie ma sie co dziwic bo 2-3 tydz to tak powinno własnie wyglądać Torbiel jest jedna, druga pęknięta ale to normalne mam sie tym nie przejmować. Ogolnie bardzo dobrze zareagował że jestem w ciąży co mnie zdziwiło
Musze lecieć do endokrynologa w czwartek, no i te kardiolipidowe bedziemy powtarzać badania. Narazie mocz itd.
Założyli mi karte ciąży pierwszy raz, bardzo mnie to podbudowała ale położna stwierdziła że mi da na nastepnej wizycie za 2 tyg
Ogolnie jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez aigrene Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za to, że jesteści i ze mogę się z Wami podzielić tą cudowną wiadmością

Lunao oczywiscie rozumiem, że masz obawy, ale trzymam mocno kciuki, żebyś mogła jak naszybciej obwieścić TZ tę cudowną nowinę. I prosze nie mów, że to juz nie to samo, bo teraz będziesz nosiła pod sercem kochaną fasolkę, która na pewno będzie dla Ciebie najważniejszym szczęsciem
Teraz może być tylko lepiej! Ale jednak taką wiadomość hucznie ogłasza si etylko raz, teraz już będzie bardziej na spokojnie co nie znaczy że nie szczesliwie dziś mu powiem ale sie skurczybyczek ucieszy hihihi

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość

Kochana za miesiąć znów będzie pare takich narzekających-czekających i trzymam kciuki żebyś im pokazała jak się rozpoczyna sypanie fasolek!

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
WitMY

aigrene- gratulacje!

Hej kochane

Pogoda beznadziejna... pada dziś od rana...,głowa mnie boli..
Nie mam humoru... @ nadal nie ma co mnie strasznie wkurza bo to opóźnia starania...
ehh.. szkoda gadać.
Miłego Dnia laski,później jeszcze zajrzę.
Kochana po 1 skoro @ nie ma tzn że można powtórzyć test, bo mi nawet po "niby" @ wyszedł nagatywny a jednak ciąża wtedy była, wiec to nie jest tak czarno na białym. Po drugie jakby co potrzymaj test z godzinke bo te jasne kreski sie ujawniają później a po 3 jeśli chcesz wywołać @ to 3 razy dziennie po 2 rutinoscorbiny, i szybciej się zacznie i szybciej skonczy w razie W

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:40   #3883
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
tomalinka, u mnie też 3 cykl starań. ale na razie nic nie sprawdzam. nie wywołuję u siebie choroby.
na razie własnymi siłami próbujemy, i wiem, że oboje jestesmy zdrowi i że się na pewno uda. za szybko jeszcze u mnie, aby powiedzieć, że potrzebuję jakis "wspomagaczy". wierzę w naturę!
No jasne tak jest najlepiej. Ale niestety jak masz cykle 60-dniowe albo i dłuższe to ciezko czekac na dzialania natury
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 11:59   #3884
Szejda
Rozeznanie

[QUOTE=Luna0;35345610]Wróciłam
No więc gdyby nie wynik HCG lekarz by nie zauwazył, ale mowi że jakby sie uparł no to kropeczka jest, ale nie ma sie co dziwic bo 2-3 tydz to tak powinno własnie wyglądać Torbiel jest jedna, druga pęknięta ale to normalne mam sie tym nie przejmować. Ogolnie bardzo dobrze zareagował że jestem w ciąży co mnie zdziwiło
Musze lecieć do endokrynologa w czwartek, no i te kardiolipidowe bedziemy powtarzać badania. Narazie mocz itd.
Założyli mi karte ciąży pierwszy raz, bardzo mnie to podbudowała ale położna stwierdziła że mi da na nastepnej wizycie za 2 tyg

Teraz może być tylko lepiej! Ale jednak taką wiadomość hucznie ogłasza si etylko raz, teraz już będzie bardziej na spokojnie co nie znaczy że nie szczesliwie dziś mu powiem ale sie skurczybyczek ucieszy hihihi

No to teraz możesz się cieszyć na całego, masz pewne potwierdzenie A to, że masz już kartę ciąży to bardzo dobry znak
Ja nadal czekam....
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 12:10   #3885
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

co do mięśniaka-dziewczyny nie bagatelizujcie problemu
na początek trzeba dowiedzieć się jakiego typu jest mięśniak, czy to podśluzówkowy czy podsurowicówkowy
Mój mięśniak jest typu śródściennego, czyli siedzi sobie w ścianie macicy. Ma tylko 9mm i jest jeden ale zdaję sobie sprawę z tego że w ciąży może się wszystko potoczyć w dwojaki sposób: albo się wchłonie w wyniku rozciągającej się macicy, albo urośnie. Mięśniak jest pod stałą kontrolą, to nie tak że bagatelizuję problem. Sprawę również dokładnie omówiłam z moją panią dr, pokazywała mi na usg, że póki co jest ok, bo nie rośnie do jamy macicy. Mówiła, że nie powinien zaszkodzić ciąży, ale ja i tak mam obawy...
Stary 2012-07-17, 12:11   #3886
Luna0
Zakorzenienie

Termin na 24 marca- Narodowy Dzień Życia

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-07-17, 12:17   #3887
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
To Ci się termin piękny trafił
Stary 2012-07-17, 12:22   #3888
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mięśniak jest typu śródściennego, czyli siedzi sobie w ścianie macicy. Ma tylko 9mm i jest jeden ale zdaję sobie sprawę z tego że w ciąży może się wszystko potoczyć w dwojaki sposób: albo się wchłonie w wyniku rozciągającej się macicy, albo urośnie. Mięśniak jest pod stałą kontrolą, to nie tak że bagatelizuję problem. Sprawę również dokładnie omówiłam z moją panią dr, pokazywała mi na usg, że póki co jest ok, bo nie rośnie do jamy macicy. Mówiła, że nie powinien zaszkodzić ciąży, ale ja i tak mam obawy...
nie ma co się przejmować na zapas, faktycznie jest malusi i nie powinien stanowić żadnego zagorożenia
u mnie akurat tak się stało,że od hormonów szaleje i rośnie i niestety nikt nie jest w stanie powiedzieć co będzie za miesiąc-trzy

najgorzej to nastraszyli mnie w szpitalu- podczas cc amptujemy pani trzon macicy
moze też być bezpośrednie zagrożenie pani życia jeśli urośnie do dużych rozmiarów- zaburzenie krzepnięcia krwi lub zapalenie otrzewnej
rany- dzieki Bogu trafiłam później na mądrego lekarza, który powiedzieł,ze doktor X z chęcią by mi wyciął trzon macicy bo jest ginekologiem onkologiem i dziennie przeprowadza ok 4 takich zabiegów
jest po prostu miestrzem w swojej dziedzinie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 12:24   #3889
pszczoua
Zakorzenienie

marsi11 dlatego myślę, że grunt to mieć zaufanie do swojego lekarza Mój mięśniak początkowo miał 11,8mm i w ciągu kilku miesięcy zmalał. Nieznacznie, ale i tak bardzo mnie to cieszy, że nie rośnie
Stary 2012-07-17, 13:09   #3890
rybka181989
Raczkowanie

Aigrene co za wiadomość!Gratukuje z całego serca
Lunao fajnie,że wszystko jest wporządku to mam nadzieję,że się trochę uspokoiłaś.Musi być dobrze

Muszę trochę poczytać strony wstecz kto,co i jak żeby się wdrożyć w temat...
rybka181989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 13:45   #3891
pszczoua
Zakorzenienie

Dziewczyny, a może od następnego wątku stworzymy jakąś listę komu się udało i kto się jeszcze stara. Bo tyle nowych fasolinek tutaj, że połapać się nie można
Stary 2012-07-17, 14:49   #3892
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Ło bardzo fajnie Lunao Ty nawet nie wiesz jak ja bardzo się ciesze z Twojego szcześcia

Cytat:
Dziewczyny, a może od następnego wątku stworzymy jakąś listę komu się udało i kto się jeszcze stara. Bo tyle nowych fasolinek tutaj, że połapać się nie można
Bardzo dobry pomysł a my powoli zmierzamy ku koncowi naszej pierwszej części
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 15:00   #3893
IsiaG
Zadomowienie

No ja nie chcę się chwalić, ale skutecznie zarażam.: magia:

AIGRENE - GRATULEJSZYN..... Bardzo, bardzo się cieszę, że dołączyłaś do grana zafasolkowanych.

Dżastin - niemożliwe!!! Zrób test jeszcze raz ale rano. I wtedy dopiero nas tu proszę informować. Nie wierzę, że nie jesteś w ciąży.

Witam nowe dziewczyny u nas - Rybka, Marsi11, Kooocur, Tomalinka - jeśli kogoś pominęłam - przepraszam i witam serdecznie. Zostańcie z nami i piszcie o wszystkim, o smutkach, radościach, my tu zawsze wysłuchamy i w miarę możliwości pomożemy.

Ja idę w czwartek do gin. Dziś dzwoniłam do niej ale nie miała już miejsca. PRYWATNIE!!! Ale udało mi się też zarejestrować na fundusz na 3 sierpnia. Wtedy się dowiem dlaczego nie mogę dopiąć spodni. Zresztą później zrobię zdjęcie i Wam pokaże jaki mam brzuch. Jakbym się tak zdrowo nażarła. A apetycik to mam...oj, mam. Ale nie przesadzam, jem tyle co zawsze, tyle, że częściej odczuwam głód i wtedy muszę chociaż kanapkę zjeść. Nie piję kawy, piwa, nie jem chipsów i kilku innych rzeczy musiałam się wyrzec (zupki chińskie), za to jem dużo owoców, póki pora odpowiednia i wszystkiego jest pod dostatkiem. Pije mleko, kompoty, woda nie gazowana, Inka, herbaty owocowe wróciły do łask.
Herbaty z hibiskusem hamują owulacje - także pamiętajcie o tym staraczki. A tak poza tym, to jutro do pracy a potem mam nadzieje na L4. A w sierpniu urlop i Szklarka Poręba.

Aha - ostatnio mąż się spytał czy się pokochamy. To ja mu - to chodź, dorobimy dziecku uszy. Ale się śmiał.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 15:06   #3894
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobimy napewno

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Ło bardzo fajnie Lunao Ty nawet nie wiesz jak ja bardzo się ciesze z Twojego szcześcia
Bardzo dobry pomysł a my powoli zmierzamy ku koncowi naszej pierwszej części
Uwierz mi ze wiem, bo wyobrażam sobie jak ja bym sie cieszyla z Twojego

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Ja idę w czwartek do gin. Dziś dzwoniłam do niej ale nie miała już miejsca. PRYWATNIE!!! Ale udało mi się też zarejestrować na fundusz na 3 sierpnia. Wtedy się dowiem dlaczego nie mogę dopiąć spodni. Zresztą później zrobię zdjęcie i Wam pokaże jaki mam brzuch. Jakbym się tak zdrowo nażarła. A apetycik to mam...oj, mam. Ale nie przesadzam, jem tyle co zawsze, tyle, że częściej odczuwam głód i wtedy muszę chociaż kanapkę zjeść. Nie piję kawy, piwa, nie jem chipsów i kilku innych rzeczy musiałam się wyrzec (zupki chińskie), za to jem dużo owoców, póki pora odpowiednia i wszystkiego jest pod dostatkiem. Pije mleko, kompoty, woda nie gazowana, Inka, herbaty owocowe wróciły do łask.
Herbaty z hibiskusem hamują owulacje - także pamiętajcie o tym staraczki. A tak poza tym, to jutro do pracy a potem mam nadzieje na L4. A w sierpniu urlop i Szklarka Poręba.

Aha - ostatnio mąż się spytał czy się pokochamy. To ja mu - to chodź, dorobimy dziecku uszy. Ale się śmiał.
Kochana to normalne że nie mozesz dopiąć spodni Mnie wczoraj ( 3tc) juz tak ciskały ze masakra, i musze troche ukryć brzuszek bo sie uwydatnił i zaraz się ktoś kapnie dziś ledwo się dopiełam w takich luźniejszych spodniach, glownie dlatego że w ciąży nie da się wciągnąć brzucha tylko zawsze jest wypchany
ale brzuch pokazuj!!
Ja z tamtej ciazy mam zdjecie to taki wielki jak 4 miesiac a byl chyba drugi

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-07-17, 15:38   #3895
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

jejku, wracam ja z pracy a TU tyle nowości

Aigrene gratulacje!!! będziesz mamą!!)

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
a może już teraz zrobimy taką notkę co??
bo ja tez jestem ciekawa jak to wyglada u nas.
gdzieś kiedyś widziałam na jakimś wątku takie podsumowanie, może znajdę znów i zrobimy podobną co??

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

możemy zrobić coś takiego:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=625904

dosyć fajnie dziewczyny to podsumowały!

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 16:39   #3896
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Wróciłam

Kochana za miesiąć znów będzie pare takich narzekających-czekających i trzymam kciuki żebyś im pokazała jak się rozpoczyna sypanie fasolek!

Kochana po 1 skoro @ nie ma tzn że można powtórzyć test, bo mi nawet po "niby" @ wyszedł nagatywny a jednak ciąża wtedy była, wiec to nie jest tak czarno na białym. Po drugie jakby co potrzymaj test z godzinke bo te jasne kreski sie ujawniają później a po 3 jeśli chcesz wywołać @ to 3 razy dziennie po 2 rutinoscorbiny, i szybciej się zacznie i szybciej skonczy w razie W
Tak zrobię... nawet chyba mam rutinoskorbin z sobą więc od jutra zacznę...
Tż już mi zabronił robienia testów... bynajmniej tutaj nie chcę sobie psuć humoru...Zobaczymy do weekendu może w tym czasie @ się pojawi.
Cieszę się że Twoja wizyta u lekarza wyszła dobrze Oby teraz wszystko się dobrze poukładało,tego Tobie życzę kochana

Isia- wątpie..przeczekam do weekendu.

Cytat:
W następnej części zrobimy taka listę na pierwszej stronie... także pisać,pisać dużo postów bo już wiele nie zostało Nam do zamknięcia tego wątku

U Nas się wypogodziło... teraz wróciliśmy z Tż z miasta i leżakujemy sobie
Buziaki

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 16:43   #3897
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

ja już mam nadzieję, że do następnego wątku to ja zmienię status ze staraczki na zafasolkowaną!

Stary 2012-07-17, 16:52   #3898
pszczoua
Zakorzenienie

Ja też, póki co czekam na testowanie
Stary 2012-07-17, 17:01   #3899
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

aigrene GRATULACJE!!! Zeby fasolince sie dobrze roslo!!!

kurcze, bardzo milo sie zaglada na watek jak tu tyle dobrych wiesci!!

luna teraz to normalnie mozna juz powiedziec, ze masz potwierdzenie na papierze

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 17:02   #3900
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

a my dziś już się staraliśmy, było bardzo przyjemnie, nogi w górze były! hahah
teraz odpoczynek. tż na nockę idzie do pracy, więc sama siedzę wieczorami.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości