|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
ja kiedys dostalam gratis ale to bylo bardzooo dawno temu.
dla tych co to czytaja z rossmana i innych co do probek i testerow kosmetykow kolorowych i innych to doskonale wiem ze pracownicy sobie biora i nikomu nic nie daja!!!! ale tak jest wszedzie i w sklepach spozywczych i drogeriach, przeciez jest oczywiste ze przedstawiciele roznych firm daja rozne gratisy i dla kierownikow i dla klientow, szkoda ze nie ujrza one swiatla dziennego. Szerokie pozdrowienia dla Rosmanna z Pabianic z Zamkowej co wszystko sobie personel bierze do kieszeni a ochroniarze jakby mogli to by mieli rendgen w oczach i bezczelnie sie patrza co sie bierze i wklada do koszyka........ ale to TYLKO W POLSCE !!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaa a newsteer z rossnet to wogole zapomnij ze cos takiego istnieje i sa kupony rabatowe na poczcie Edytowane przez Malina666 Czas edycji: 2012-07-17 o 13:16 |
|
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Ja dostaję zawsze, najczęsciej balsamy do ciała albo włosów, ale raz była jakaś posucha i dostałam malutkie opakowanie płatków kosmetycznych.
|
#2193 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
W Rossmanie pracownicy nie mogą brać gratisów a co dopiero testerów jak napisałaś. Mogli by za takie coś odrazu wylecieć a chyba w dzisiejszych czasach każdemu zależy na pracy. Jeżeli jest w gazetce coś gratis do danego produktu i pracownik go kupuję to tak jak klient jeżeli jeszczę są dane gratisy to dostanie no ale to chyba normalne. A i skąd u Was wogóle podejście że Wam się gratis należy w spożywczym wydajecie zapewne dużo więcej i dostajecie gratisy? |
|
|
|
|
#2194 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to jestem taki chamowaty klient i jak widzę, że leżą obok kasjerki jakieś próbki (a widziałam do tej pory 3x
|
|
|
|
#2195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
" odpowiedź brzmiała: "W tej chwili nie mamy żadnych gratisów". ![]() Wczoraj byłam kupiłam 2balsamy farmony, 4 żele Orginal Source, 2 żele Isany z oliwką, płyn E, Elite pęsetę i przyrząd do wycinania skórek (przy zakupie dwóch produktów Elite dostaje się przy kasie kosmetyczkę -> nie polecam, jest po prostu brzydka. Zapłaciłam 97zł i o dziwo dostałam gratis dwie próbki żeli Orginal Source. Nie wiem od czego to zależy, ale sądzę, że większość gratisów dla kupujących biorą dla siebie, zresztą widać to na allegro.pl, jak masowo sprzedają próbki itp. |
|
|
|
|
#2196 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Moja mama miała jakąś kartę płatniczą z Rossmanna (tzn to był jakiś master card czy coś, ale zawsze podczas zakupów w Ross miała jakąś zniżkę - cos miedzy 5-10% i to na każde zakupy i produkty, nawet te już w promocji czy CND). Niestety te karty już są wycofane, bo im się to nie opłacało. Ale wiem, że zawsze wtedy dostawała mase gratisów, nawet po 3-5 za jedne zakupy (nie ważne czy mniejsze czy większe). Pamiętam, że jakiś czas temu walało się u niej po domu masa próbek, mini dezodorantów, perfum, zeli, kremów. Teraz nie wiem czy ciągle dostaje, ale pewnie tak, bo ona na prawdę robi zakupy tylko tam, kasjerki już ją poznają. Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2012-07-17 o 14:48 |
|
|
|
|
#2197 | |||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nigdy żadnej próbki nie dostałam
![]() Z 3 lata temu pamiętam robiłam zakupy i były gazety Pani I zapytałam czy mogę sobie wziąć i tyle z moich gratisów rosmanowych
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również nigdy nic ie dostałam w Rossmannie. Zawsze muszę się prosić o gratis , który mi się należy przy promocjach typu "kup x gratis odbierz przy kasie" Jest to żenujące, tym bardziej że kasjerce wyświetla się komunikat, że ma wydać gratis. Ostatnio jak się upomniałam o chusteczki do higieny intymnej, które były gratis przy zakupie podpasek, kasjerka zrobiła wielkie oczy, udała zdziwioną, zapytała czy mam gazetkę, po mojej informacji, że komunikat o promocji jest przy tych podpaskach, wstała obrażona zza kasy- mimo ogromniastej kolejki, poszła na koniec sklepu szukać tej informacji
Szok! Chciałam ją naciągnąć na 10 sztuk chusteczek!
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja też jestem klientka tego Rossmanna i wcale tak nie uwazam. Zespol jest bardzo zgrany, niektore osoby pracuja juz tam po kilka lat. A ochroniarze fakt przygladaja sie, ale co innego maja robic? Zdarzaja się kradzieze (bylam swiadkiem jednej) a moze sie przygladaja bo idzie ladna dziewczyna ?
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Wtajemniczenie
|
a zapomniałam o kuponach z rossnetu
dostałam 7szt! 1colgate i w środku był colgate, 4x always i były tam always i 2x velvet a w środku always rossnet mnie lubi |
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedys przy zakupie do wody meskiej pumy dostalam deo
a najlepsza akcja byla jak robilam zakupy, babeczka skanuje patrze a kolo jej nogi pudelko probek, zapytalam czy moge probke balsamu garniera tego zielonego, powiedziala ze przeprasza ale probki sa przeterminowane i zapomniala je wyniesc.... mhm... usmiechnelam sie z politowaniem i odeszlam
|
#2204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bo zapisana też jestem a nic nie dostałam, ale w konkursie nie uczestniczyłam
|
|
#2205 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
zapytałabym kierownika czy coś
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
chyba pierwszy raz poczulam sie jak zebrak, ale jej tez sie glupio chytrusce zrobilo
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
...
Edytowane przez monicca1989 Czas edycji: 2012-07-18 o 11:59 |
|
|
|
#2208 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Mnie też już z racji tej karty panie kojarzą, więc łatwiej o coś podypat, czy przyniosą coś z magazynu jak nie ma na półce, więc to jakiś plus płacenia nią
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie raz przy zakupach zdarzyło sie dostać "gratisowy" zeszyt 16- kartkowy w kratkę za 1 gr
W sumie to żadna kasa, ale oksymoron wyszedł jak ta lala![]() Za dugim razem usiłowano mi wcisnąć jakąś badziewną bożonarodzeniową ozodbę w środku lata, za darmo i pani była bardzo zdziwiona, że po prostu tego nie chcę
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam kiedyś babeczka przede mną w kolejce robiła zakupy na około 200zł (jakieś perfumy, pudry, maskary itp.) Kasjerka zaproponowała jej dwa gratisy, do wyboru gąbka do mycia naczyń, wartość 0,50zł
|
#2211 |
|
Raczkowanie
|
W moim Rossmnannie kiedyś zawsze musiałam sie upominać o dodatki do zakupionych kosmetyków. Niektóre "panie" to musiały obejrzeć gazetkę żeby się upewnić czy napewno ich nie naciągam. Teraz jak im się wyświetla na monitorze że jest gratis to dają bez marudzenia.
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Sa wyniki Rimmel, niestety mi sie nie udało i chyba przestane brac udział w tych konkursach bo nieważne co bym napisała to i tak klapa ![]() A czy miały byc jakieś kupony Velvet dla biorących udział w konkursie?
|
#2212 |
|
Raczkowanie
|
myślisz, że oni czytają te wszystkie wypowiedzi? w sumie to ciekawe w jaki sposób wybierają zwycięzców.
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Raczkowanie
|
no to jest właśnie bardzo ciekawe... zawsze jak się staram to klapa a jak napisze cokolwiek to czasem sie udaje...
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, jest dziś coś ciekawego w CND?
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-07-17 o 16:47 |
|
|
|
|
#2216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj nic w CDN nie widziałam, albo ślepa albo już tak wybrane
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#2218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkleisz kupon na Colgate? Nie lubię przepisywac na kartkę, bo kasjerka dziwnie wtedy na mnie patrzy. Wolę sobie go wydrukować. Z góry ślicznie dziękuję. ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2219 |
|
Raczkowanie
|
Wątpię, żeby ktoś to czytał jak np w konkursie rimmel było ponad 10 tys uczestników a 30 nagród do rozdania. pewnie jakieś losowanie czy coś:/
A co do kuponów always to w regulaminie tego konkursu pisze, że : "Dodatkowo 16.07 każdy z Uczestników konkursu otrzyma rabat 30% na zakup dowolnego 1 produktu Always Platinum w drogeriach Rossmann w postaci kuponu przesłanego mailem. Kupon będzie ważny w dniach 17-31.07.2012. Rabat nie łączy się z innymi promocjami na te produkty w czasie trwania rabatu" Czyli, że jak przestanie obowiązywać gazetka w której te podwójne opakowania są w promocji, to będzie je wtedy mozna kupić z kuponem tak? Dobrze rozumiem? |
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2012-07-17 o 16:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

" odpowiedź brzmiała: "W tej chwili nie mamy żadnych gratisów". 

06.09.2014