Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 15:30   #3391
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Bikuś jutro dopiero idę zrobić te badania. Dziś chciałam zobaczyć gdzie jest w ogóle to lab. i ile mnie będą kosztować te badania
Aha
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 15:30   #3392
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
jak sie tak da to fajnie
Mój brat jest chrzesntnym Seby(ja juz go nie chcialam obciazac, bo on ma jeszcze 2 chrzesniakow, ale nie wyobrazal sobie tego,z e nie bedzie chrzesntnym dziecka swojej siostry)i wzielismy kuzynke, bo Tz ma 2 braci

A u Nas zawsze na przyjeciach rodzinnych jest ten sam sklad, wiec jakos nie wyobrazalismy sobie nie zaprosic
Tymbardziej,z e chrzciny robilismy w Pl, gdzie na codzien nie mieszkamy i czestej okazji do spotkan nie ma
Wiesz, wiadomo, że u każdego w rodzinie są inne zwyczaje.
My mamy bardzo malutką rodzinę... zawsze jest bardzo kameralnie

Cytat:
Muszę robić mocz, morfologię, glukozę, TSH, WR, Cytomegalię chyba jeszcze raz, toxo IgG tylko...i wymaz z pochwy...a i jeszcze grupę krwi z RH...
Aha, czyli ten zestaw cały.. a co chciałaś wyeliminować na własną rękę?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 15:32   #3393
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
No...i nie wiem po cholerę mam robić znowu toxo, skoro ostatnio robiłąm mu tą awidność jakąś za 100 zł, która mu dało jasno do zrozumienia, że toxo już przeszłam!! Albo grupę krwi i rh...mam kartę z krwiodastwa, którą mu pokazywałam, więc wiem jaką mam grupę, jakie Rh i jakie przeciwciała...to stwierdził, że to jest 5 lat ważne...no nie idiotyzm? Czyli 60 zł w błoto ...jak dla mnie

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

A nie można było tak od razu?
Miałam identycznie, może po prostu przejście tosko tak do końca Cię na nią nie uodparnia
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-17, 15:35   #3394
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
O ja już nawet polubiłam

No u nas nie, chrzestną będzie moja siostra, ale chrzestnym kuzyn (jak się zgodzi) no więc od razu trzeba jego rodziców zaprosić...... no i tak się uzbierało....
Widziałam, dziękuję za polubienie

Aha, no to wyjaśnia zwiększoną ilość osób

Hania

Stary 2012-07-17, 15:36   #3395
gold-fish
Zakorzenienie

Wpadam na wątek a tu taka niespodzianka . Strong!!!! gratulacje!!!

Cytat:
mi wystarczyło ze porod przezylamnie trzeba tego uwieczniac, to i tak zostaje w pamiecizwłaszcza,ze wtedy nie był mi w glowie aparat
jak mi ktoś zrobi zdjęcie w czasie lub po prodzie to utłukę jak mam byle katar to nie mogę patrzeć w lustro a co dopiero po porodzie a dziecko takie brudne to wiadomo nie jest jakiś super widok, ale to będzie jeden z ważniejszych momentów jego/jej życia więc czemu go nie uwiecznić
Myślę, że też nie będę chciała karmić piersią publicznie. Chociaż nie odrzuca mnie jak widze inne mamy. Tylko jak widze karmiacą mamę w środku centrum handlowego to mam wrazenie że dziecko je jakby ,,w fast foodzie" zamiast w spokoju to ze wszystkich stron słyszy hałas, światło wali mu po oczkach... no ja nie lubie tak jeść dlatego myslę że powinny być w centrach handlowych pokoje dla matek karmiących

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Ja wyjątkowo nie mam sentymentów w tym temacie daje ciuchom rok i jeśli nie miałam danej rzeczy przez rok na sobie, to ją (w zależności od stanu) oddaje, sprzedaje, wywalam
nieźle. Ja tak nie potrafię. A kilka razy jak sie czegoś za szybko pozbyłam to potem mi się przypomina ta rzecz i stwierdzam, że byłaby na daną okazję idealna Ale też co jakiś czas robię przegląd i zostają tylko te ulubione albo bardzo dobrej jakości ciuchy

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Hej!!!
Ciekawe czy jakbym ja usiadła na kanapie przed wszystkimi i zdjęła stanik to by był taki sam brak reakcji bo czym niby moje się różnią od niej? w sumie przez swój rozmiar to też wyglądam jak matka karmiąca
oplułam monitor

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 15:37   #3396
agnusek22
Wtajemniczenie

Spadam powoli do domku Pa laseczki

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 15:39   #3397
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Aha, czyli ten zestaw cały.. a co chciałaś wyeliminować na własną rękę?
Toxo i grupę krwi z Rh...ale już chyba zrobię wszystko...heh..

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

A w ogóle to lab. jest chyba najtańsze w moim mieście..
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 15:42   #3398
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
dzieki
a ja myslalam, ze ty jestes brunetka

Dokladnie , tak samo jak przyszle mamusie sie wypowiadaja, ze chca by dziecko spalo osobno itd. a po porodzie zdanie sie zmienia.
Jak to sie mowi "punkt widzenia zalezy od siedzenia" a swoje zdanie zawsze mozna wyrazic
Dla mnie tez to jest smieszne, jak kobiety np. w sklepie wyciagaj piers i karmia jak narazie nie zamierzam tak robic, ale jak im to nie przeszkadza, to niech sobie karmia jak im wygodnie, przeszkadzac to mi to nie przeszkadza
Ja jestem jedna z tych co zmienila zdanie co do spania i wiem ze na wiele rzeczy zmienia sie zwyczajnie poglad. Karmienie karmieniem jednym przeszkadza innym nie, ale Aby troche za mocno moim zdaniem to opisala. Gdybym ja karmila piersia i to przeczytala poczulabym sie urazona, a poczulam sie mimo ze nie karmie.... sa sytuacje w ktorych nie masz mozliwosci wyjsc i schowac sie przed ludzmi, a dziecko zanosi sie z placzu bo glodne - wtedy nie nakarmisz bo ludzie? Sa owszem kobiety ktore bez ceregieli wysadzaja bufet i niczym sie nie przejmuja, ale ja osobiscie takich spotkalam moze ze 2, reszta raczej skrepowana probowala karmic, bo dziecko strasznie plakalo.
Cytat:
mi wystarczyło ze porod przezylamnie trzeba tego uwieczniac, to i tak zostaje w pamiecizwłaszcza,ze wtedy nie był mi w glowie aparat
Ale rozumiem,ze ktos moze tego chciec
Ja nigdy nie chcialam porodu fotografowac -absolutnie! Chcialam FOTKE MOJEGO DZIECKA ZARAZ PO PORODZIE BEZ MOJEJ OBRABIANEJ W TLE WAGINY I BEZ CYCKA WIEKSZEGO OD JULKI GLOWY I NIE PO TO BY WRZUCIC JE NA FACEBOOK'A

Mam jedno zdjecie Julii kilka minut po porodzie ale jest juz w czapeczce(i wyglada jak jakis menel doslownie ) i to nie to samo co np jak ja wyjeli i polozyli mi na piersi (ktore nie byly odkryte)

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Amani pewnie roznilyby sie te piersi tym ze dziecko zakrywa jednak sutek
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 15:46   #3399
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Toxo i grupę krwi z Rh...ale już chyba zrobię wszystko...heh..
A w ogóle to lab. jest chyba najtańsze w moim mieście..
Ja myślę - zrób
Lepiej mieć .. a skoro lekarz zleca... to chyba ma powód.
To taki specyficzny stan, że lepiej zrobić o dwa badania za dużo, niż o jedno za mało

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
...

Ja nigdy nie chcialam porodu fotografowac -absolutnie! Chcialam FOTKE MOJEGO DZIECKA ZARAZ PO PORODZIE BEZ MOJEJ OBRABIANEJ W TLE WAGINY I BEZ CYCKA WIEKSZEGO OD JULKI GLOWY I NIE PO TO BY WRZUCIC JE NA FACEBOOK'A
Emigra, ale chyba nie ma powodu, żeby się denerwować, każdy jest inny

Hania

Stary 2012-07-17, 15:47   #3400
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Emigruś ja tam jeszcze nie rodziłam, ale wyobrażam sobie, ze tam są takie emocje, że jak tż czy pielęgniarka robią fotkę to robią "jak leci" a nie zastanawiają się nad kadrowaniem, więc zdjęcia noworodów z cycem w tle lub "obrabianej waginy" w ogóle mnie nie dziwią
Moja siostra niby ma urocze zdjęcie z synkiem na piersi, ona jest ubrana, ale że koszulka do karmienia to cyc i tak wyszedł

Jak znam życie i mojego tż, to też wyjdę ze szpitala z taką fotką, ale nikomu nie pokażę
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-17, 15:48   #3401
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem jedna z tych co zmienila zdanie co do spania i wiem ze na wiele rzeczy zmienia sie zwyczajnie poglad. Karmienie karmieniem jednym przeszkadza innym nie, ale Aby troche za mocno moim zdaniem to opisala. Gdybym ja karmila piersia i to przeczytala poczulabym sie urazona, a poczulam sie mimo ze nie karmie.... sa sytuacje w ktorych nie masz mozliwosci wyjsc i schowac sie przed ludzmi, a dziecko zanosi sie z placzu bo glodne - wtedy nie nakarmisz bo ludzie? Sa owszem kobiety ktore bez ceregieli wysadzaja bufet i niczym sie nie przejmuja, ale ja osobiscie takich spotkalam moze ze 2, reszta raczej skrepowana probowala karmic, bo dziecko strasznie plakalo.

Mam jedno zdjecie Julii kilka minut po porodzie ale jest juz w czapeczce(i wyglada jak jakis menel doslownie ) i to nie to samo co np jak ja wyjeli i polozyli mi na piersi (ktore nie byly odkryte)

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

mnie jakos slowa Aaby nie urazily,nie bylo nic obrazliwego i jak juz pisalam raz nie miałam wyjscia i karmilam w miejscu publicznym

Ale nie musisz pogrubiac i dawac czerwonego...widze przeciez
Przeciez wiadomo,ze o takich zdjeciach piszemy i tylko do wgladu wlasnego
Stary 2012-07-17, 15:56   #3402
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Emigra, ale chyba nie ma powodu, żeby się denerwować, każdy jest inny
nie denerwuje sie dalam na czerwowo i grubo zeby bylo jasne

Cytat:
Emigruś ja tam jeszcze nie rodziłam, ale wyobrażam sobie, ze tam są takie emocje, że jak tż czy pielęgniarka robią fotkę to robią "jak leci" a nie zastanawiają się nad kadrowaniem, więc zdjęcia noworodów z cycem w tle lub "obrabianej waginy" w ogóle mnie nie dziwią
Moja siostra niby ma urocze zdjęcie z synkiem na piersi, ona jest ubrana, ale że koszulka do karmienia to cyc i tak wyszedł

Jak znam życie i mojego tż, to też wyjdę ze szpitala z taką fotką, ale nikomu nie pokażę
ale idzie pozniej te fotke tak obrobic zeby ewentualna wagine lub cyca 'uciac'

Blonde, bo ja odebralam Twoj post jako ze myslalas ze ja bym chciala porod caly miec na fotkach a mi chodzilo tylko o fotke malej
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 16:02   #3403
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
nie denerwuje sie dalam na czerwowo i grubo zeby bylo jasne

ale idzie pozniej te fotke tak obrobic zeby ewentualna wagine lub cyca 'uciac'

Blonde, bo ja odebralam Twoj post jako ze myslalas ze ja bym chciala porod caly miec na fotkach a mi chodzilo tylko o fotke malej
noooo..... idzie, idzie..... nie pomyślałam o tym no to po problemie
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-17, 16:11   #3404
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

napisalam tez ze rozumiem,ze ktos chce miec takie zdjecia
Stary 2012-07-17, 16:16   #3405
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Ja nie uważam, że moje zdanie jest kontrowersyjne Kontrowersyjne byłoby gdybym otwarcie takie zachowania tępiła.
Ja po prostu się z tym nie utożsamiam w myśl zasady "Nie rób drugiemu, co Tobie niemiłe". Nie lubię widoku obcych kobiet karmiących w miejscu publicznym, więc sama nie zamierzam tego robić.

Oczywiście, w myśl mojej drugiej zasady "Nigdy nie mów nigdy", możliwe, że to się zmieni

W chwili obecnej mam takie i zdanie i mimo, że nie jestem doświadczona w byciu mamą ani nawet w byciu w ciąży mogę chyba się wypowiedzieć

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość

Onyks, Ty to jesteś twarda babka Ci powiem

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 16:17   #3406
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia a zadlawil sie kiedys? Bo Jula nawet jak spbi na plecach a uleje to nigdy sie nie zadlawila...
Ja czasami tez jezdze z mala sama, przezyjecie
Waucie na szczescie nie zawsze ladnie spij. Raz w nocy mi sie zadlawil

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
hejka mamuski cale 6tygodni ze mnie te watrobki poleca? bo mnie to przeraza! Jestem juz dzis wypoczeta. Nawet sie poczesalam i jak to mowi bika zrobilam oko czekam az malego przywioza i bedziemy walczyc z cycem butter koolory do sypialni ladne wybraliscie.malenstwo jak dziewczyny mowily musisz cierpliwie czekac na serduszko bo bedzie napewno bika gruba emilke tez bedziesz kochac a ty zabciu powodzenia dzis z malym napewno dacie rade solidniej nie dam rady nadrobic pozdrawiamy a jeszcze kasiux czekam na twoje rozwiazanie teraz

hej kochana
Nawet nie wiesz jak zazdroszcze Ci ze nie jestes tam szyta

Cytat:
No właśnie chcieliśmy się rozejrzeć, jak sytuacja z lokalami wygląda, bo oczywiscie teść musiał się wtrącić, gdzieś tam posprawdzał i powiedział nam, że na styczeń już nie ma wolnych miejsc okazało się, że wcale nie jest tak tragicznie, gorzej z cenami niestety

30 tc zaczne za 2 tygodnie

A co do tego przybornika i jego ceny, to wyszło ponad 100zł - bo to info z tej stronki:
http://flte.pl/searchProduct.php?gro...7114011&page=1
plus 30zł koszty wysyłki
U nas na chrzcinach bedzie jakies 50 osob

a po ile dolar stoi u was?

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak ja się dziś czuję! Przeciwieństwo tego co było wczoraj. Normalnie energia mnie rozsadza
W pracy tyle do zrobienia a ja zapie..przam z uśmiechem
Oj żeby mi tak zostało!
no i super!!

emigra - ja mam zdjecie jak maly lezy na wadze glowke ma jeszcze w tej mazi i wyglada .. cudnie Chodz dla innych moze to byc obrzdliwe dla mnie wyglada pieknie nawet jak byl caly w mazi zaraz po porodzie. Dodam ze maz mial aparat caly czas przy sobie ale z tych wrazen zapomnial zdjec robic

magda - dajesz Majce pic jeszcze wode oprocz swojego mleka?

Witajcie

My zaniedlugo wyjezdzamy na wizyte malego - kciuki mile widziane

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 16:21   #3407
onyks
Zakorzenienie

Żabciu, kciuki będą

Stary 2012-07-17, 16:22   #3408
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dodam ze maz mial aparat caly czas przy sobie ale z tych wrazen zapomnial zdjec robic

no raczej tak jest
Kciuki!
Stary 2012-07-17, 16:23   #3409
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Waucie na szczescie nie zawsze ladnie spij. Raz w nocy mi sie zadlawil

hej kochana
Nawet nie wiesz jak zazdroszcze Ci ze nie jestes tam szyta

U nas na chrzcinach bedzie jakies 50 osob

a po ile dolar stoi u was?

no i super!!

emigra - ja mam zdjecie jak maly lezy na wadze glowke ma jeszcze w tej mazi i wyglada .. cudnie Chodz dla innych moze to byc obrzdliwe dla mnie wyglada pieknie nawet jak byl caly w mazi zaraz po porodzie. Dodam ze maz mial aparat caly czas przy sobie ale z tych wrazen zapomnial zdjec robic

magda - dajesz Majce pic jeszcze wode oprocz swojego mleka?

Witajcie

Kciuki zaciśnięte

A dolar jest u nas po 3,39zł
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-17, 16:29   #3410
Malensstfo
Zakorzenienie

Wiecie co..lecą w TV jakieś powtórki...i jest chyba Uwaga albo interwencja..gdzie córka zostawiła schorowanego na cukrzyce ojca, na 2 tyg. bez jedzenia i niczego..zabrała mu emeryturę i pojechała na wakację...nosz !!!! Jak patrzę na tego biednego człowieka to aż mi się coś robi..jak tak można!!!????
Stary 2012-07-17, 16:30   #3411
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Wpadam na wątek a tu taka niespodzianka . Strong!!!! gratulacje!!!

jak mi ktoś zrobi zdjęcie w czasie lub po prodzie to utłukę jak mam byle katar to nie mogę patrzeć w lustro a co dopiero po porodzie a dziecko takie brudne to wiadomo nie jest jakiś super widok, ale to będzie jeden z ważniejszych momentów jego/jej życia więc czemu go nie uwiecznić
Myślę, że też nie będę chciała karmić piersią publicznie. Chociaż nie odrzuca mnie jak widze inne mamy. Tylko jak widze karmiacą mamę w środku centrum handlowego to mam wrazenie że dziecko je jakby ,,w fast foodzie" zamiast w spokoju to ze wszystkich stron słyszy hałas, światło wali mu po oczkach... no ja nie lubie tak jeść dlatego myslę że powinny być w centrach handlowych pokoje dla matek karmiących

nieźle. Ja tak nie potrafię. A kilka razy jak sie czegoś za szybko pozbyłam to potem mi się przypomina ta rzecz i stwierdzam, że byłaby na daną okazję idealna Ale też co jakiś czas robię przegląd i zostają tylko te ulubione albo bardzo dobrej jakości ciuchy

oplułam monitor
Gold, super, że jesteś! Mnie rozbroiło jedzenie w fast foodzie hahah

Cytat:

no właśnie o to chodzi, że w tamtej konkretnej sytuacji te dziecko nie zasłaniało, uwierz mi także różnicy by nie było żadnej. A czemu moje cycki mają być dyskryminowane, że jeszcze nie mają mleka w środku?!

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 16:31   #3412
Malensstfo
Zakorzenienie

Żabciu trzymam kciuki!
Stary 2012-07-17, 16:31   #3413
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu moje cycki mają być dyskryminowane, że jeszcze nie mają mleka w środku?!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-17, 16:39   #3414
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Gold, super, że jesteś! Mnie rozbroiło jedzenie w fast foodzie hahah

no właśnie o to chodzi, że w tamtej konkretnej sytuacji te dziecko nie zasłaniało, uwierz mi także różnicy by nie było żadnej. A czemu moje cycki mają być dyskryminowane, że jeszcze nie mają mleka w środku?!

Stary 2012-07-17, 16:44   #3415
ButterBear
Zakorzenienie

Zabciu

Amani, ale sprawdz z tymi cycami wywal i zobaczysz co bedzie :P

Hania

Stary 2012-07-17, 16:45   #3416
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Butter robie Twoja tarte- jestem na etapie ciasto w lodówce, ale chyba zaraz go na surowo zezre, bo oblizałam reke i jest przepyszne
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-17, 16:48   #3417
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter robie Twoja tarte- jestem na etapie ciasto w lodówce, ale chyba zaraz go na surowo zezre, bo oblizałam reke i jest przepyszne
Surowe ciasto chcesz zjesc? Rozbola Was brzuszki z Emilka ... Wstrzymaj sie moze jednak i daj potem znac jak wyszlo,bo jestem ciekawa

Hania

Stary 2012-07-17, 16:52   #3418
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Surowe ciasto chcesz zjesc? Rozbola Was brzuszki z Emilka ... Wstrzymaj sie moze jednak i daj potem znac jak wyszlo,bo jestem ciekawa

Ojoj, ja to jestem amatorką surowego ciasta, nawet drożdżowe, słone mi smakuje

Mam tylko problem z tym obciążeniem, bo nie mam żadnej fasoli, ryżu itp. ryż mam tylko w woreczkach....... co zrobić? Masz jakiś pomysł???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-17, 16:55   #3419
onyks
Zakorzenienie

Dziewczyny wie któraś na której stronie była instrukcja wstawiania zdjęć do k? Bo przegapiłam i nie umiem.

Stary 2012-07-17, 17:00   #3420
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Onyks Ja Ci zaraz skopiuję to co wczoraj Nikicie na FB napisałąm odnośnie wklejania fotek
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości