|
|
#121 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Niewierny facet...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro każde żyje sobie to nalegaj na osobiste poznanie się z matką dziecka i dowiedz się prawdy.jeśli jest tak,jak mówisz to możesz próbować.oczywiście jeśli jestes gotowa na związek faceta z dzieckiem i wyimaginowanym związkiem,a ty gdzieś daleko jako ta trzecia
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Pomyśl co robicie tej kobiecie i dziecku! Chciałabyś żeby Twój przyszły chłopak Cię zdradzał ? to podłe ! Jeśli wiesz o tym,że już ktoś jest w jego życiu ,a robisz co robisz,to można powiedzieć że jesteś zerem jak on
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorka pięknie sie nie zachowała w tym przypadku, ale nazywanie jej szmata to juz naprawde obrazanie i to konkretne. Nie ma co chwalic jej zachowania, bo nie ma czego, ale tez nie wiemy jaka jest osobą. I Andziu, nie obraz sie, ale piszesz czasami własnie w taki "moherowy" sposob, typu" jestem lepsza od innych, idealna, moj związek jest cudowny, nie mogę czytac tych nizin społecznych", tak to czasami mozna odebrac... tym bardziej, ze autorka w sumie nic Ci nie zrobiła, choc powtarzam,paskudnie sie zachowała. No ale oczywiscie masz prawo pisac jak Ci odpowiada... przynajmniej poki moderator nie zainterweniuje ![]() ok dzięki poprawiłam, czasami piszę za szybko i nie sprawdze, co stworzyłam
Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2012-07-17 o 10:25 |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
no niestety prawda
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajomi poszli na pierwszym spotkaniu do łóżka i są ze sobą ponad 3 lata. Może wtedy zamierzał? Może oboje traktowali seks jak zabawę i zaliczyli wpadkę? Dlaczego od razu zakładasz, że "zrobił dziecko" (dziecko się robi w dwójkę) i odszedł? Generalnie nie będę oceniać autorki, nie obchodzi mnie z kim chodzi do łóżka i po co. Jest wolna. Jeśli to prawda, że facet nie jest z matką swojego dziecka, też ma prawo chodzić i dup***ć kogo chce, jakkolwiek to o nim świadczy. Jeśli natomiast okłamał autorkę i z matką dziecka jest, to jest zwykłą świnią, a to on powinien być wierny choćby mu autorka na kolanach siadała. Dla mnie to nie jest materiał na partnera i w sumie tyle mam do powiedzenia w tej sprawie. Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2012-07-17 o 10:36 |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Facet to facet, w znacznej części przypadków ulegnie (tak to nazwijmy) dziewczynie nowo poznanej, na raz. JEDNAK, kompletnie nie zwracając uwagi na to, że upolowany gość ma żonę i dziecko, co niemniej jednak jest bardzo ważną informacją, jest do przeżycia po pijanemu. JEDNAK PO RAZ DRUGI, pytanie, czy pchać się w ten związek, i bojąc się zranienia, kompletnie nie myśląc o tym, co Ty dziewczyno zrobiłaś jego żonie (jej nie zraniłaś, no skąd
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
.
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
No to skoro traktowali seks jak zabawę i "wpadli" to znaczy, że są nieodpowiedzialni. A skoro tak się człowiek zachowuje to niech się za to nie bierze, tylko poczeka aż do tego dojrzeje. Bo ma z inną dziecko i zaraz znów nieodpowiedzialnie idzie po pijanemu z inną do łóżka no to chyba też za bardzo w porządku nie jest.
Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani ![]() Edytowane przez Gumisiowa8391 Czas edycji: 2012-07-17 o 10:45 |
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, to jest moje przypuszczenie, ani ja ani Ty nie wiemy dlaczego mają dziecko. ![]() Napisałam, że nie jest materiałem na partnera dla mnie, autorce może odpowiada, jej broszka. |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Ale czy ja mówię, że napisałaś, że jest odpowiedzialny? Nie, zacytowałam, Twoje słowa, że traktowali seks jak zabawę i sama oceniłam, że to nie odpowiedzialne. I nie ważne, dlaczego mają dziecko, tylko to, że w ogóle je mają. Raz zrobił błąd i nie wyciągnął konsekwencji jak widac i idzie z kolejną do łóżka.
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;35340278]Andziu, tampon Cie gniecie czy co?
Sorry, ale to co Ty na Wizazu odstawiasz wola o pomste do nieba. Nie umiesz wyrazic swoich mysli bez wyzwisk? Nie wstyd Ci? W domu Cie wyzywaja? Czy moze facet Cie tak wyzywa? Moze zamiast niesc kaganek oswiaty innym zastanow sie nad soba.[/QUOTE] akurat się zgodzę, co trafiam ostatnio na post Andzi, to lecą wyzwiska (tak, mowienie komuś ze jest pusty to też wyzwisko), dziwię się, że tak mało ma ostrzeżeń.. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- zgadzam się, moj jeden zwiazek też zaczął się od seksu i trwał 4 lata i jakoś nie zauważyłam braku szacunku. |
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
zostaw go nie jest ciebie w ogole wart
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boże co za powalający tok myślenia straszne bzdury wypisujesz i to z jakim zacięciem![]() Poza tym nie rozumiem dlaczego jeszcze dla autorki wątku nie został przygotowany stos całopalny. Zajadłość taka bije z większości postów, że aż strach |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie rzucam ich od tak sobie, napisałam wyraźnie, że JA NIE ZNAM nikogo kto by poważnie traktował dziewczynę, która na pierwszej randce daje mu du.py.
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
Lepiej żeby dała na pierwszej niż po pół roku kretyńskich podchodów
|
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Zbesztajcie i mnie, bo zgadzam się z wypowiedzią andzi
![]() Może powiedziana w sposób niekulturalny, ale za to dobitna i w pełni wyrażająca jej zdanie (i przy okazji moje)
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co się masz męczyć? Chyba, że jesteś typem zdobywczyni, wtedy to już Twoja brocha i Twoja niepotrzebna rozkimna na ten temat.
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
A Ty przepraszam przyszłaś ocenia posty czy napisac swój na podany w wątku temat? A i przepraszam, co jest bzdurą w ty, że napisałam jak postępuje ten facet??
|
|
#142 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie jestem nowa na tym podforum, a wątki o zdradzie już mnie znudziły. Wszystkie są kute na jedno kopyto. A tu niektóre dziewczyny walczą jak o niepodległość wyposażone w Od razu uprzedzam ataki i powiem, że nigdy nikogo nie zdradziłam.
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
czyli co, poważne traktowanie dziewczyny przez jej TŻta zwiększa się proporcjonalnie z każdym miesiącem odmawiania przez nią seksu? Bez jaj.
|
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
Śmiech na sali...ON nie jest jej wart?? A ona to co? Idzie z pierwszym lepszym w dodatku żonatym i dzieciatym facetem do lóżka i to ON nie jest jej wart? Oboje są siebie warci - czyli tak naprawdę nie są warci nic. Zero jakiejkolwiek moralności i szacunku do siebie oraz innych.
Bananalama i andzia1989r - BRAWO! ![]() Popieram w pełni |
|
|
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() po drugie: ja nie szanuję dziewczyn, które dają du.py na pierwszej randce. Po trzecie: w jakiś sposób czuję się lepsza od tych dziewczyn, bo ja nikomu nie dałam ani nie dam du.py na pierwszej randce - szanuję siebie i swoje ciało przede wszystkim. Po czwarte: nie musisz mi wierzyć. Znam facetów, którzy o dziewczynach, które dały du.py na początku znajomości, mówią "łatwa" "dała dupy" "nie traktuję jej poważnie" i ich po prostu nie szanują. Rozumiesz? ![]() Po piąte: od tego jak poważnie będzie dziewczyna traktowana zależy to JAK FACET PATRZY NA ZNAJOMOŚĆ przede wszystkim. W dalszej kolejności: jaką ma opinię i czy jest ona prawdziwa (wybacz, ale nikt poważnie nie traktuje dziewuchy, która daje du.py wszystkim dookoła, poważnie=chce z nią stworzyć trwały i długi związek, mieć rodzinę itp), jaki ona ma charakter itd. p.s. czemu wy wszystkie od razu nazywacie swoich chłopaków "tż"? chyba nie rozumiecie tego pojęcia. Każdy nowo poznany facet to już "tż" dla was?
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
jestę wieszczę
|
[1=222e8077b5061f816ebed39 90ec25f01fe1de4d2_5ee6ac1 5ae2ad;35358610]Śmiech na sali...ON nie jest jej wart?? A ona to co? Idzie z pierwszym lepszym w dodatku żonatym i dzieciatym facetem do lóżka i to ON nie jest jej wart? Oboje są siebie warci - czyli tak naprawdę nie są warci nic. Zero jakiejkolwiek moralności i szacunku do siebie oraz innych.
Bananalama i andzia1989r - BRAWO! ![]() Popieram w pełni[/QUOTE] Hej miło mi, ale ja się w tym wątku nie wypowiadałam . Skąd mnie tu wzięłaś?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę panienek, które odbijają facetów. Takie trzeba tępić jak szczury! A facet nie wiele lepszy. Pasujecie do siebie idealnie, naprawdę.
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oczywiście chodziło mi o Twój wiersz w wątku "zdradziłam? " Edytowane przez 222e8077b5061f816ebed3990ec25f01fe1de4d2_5ee6ac15ae2ad Czas edycji: 2012-07-17 o 21:23 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

chyba nie rozumiecie tego pojęcia. Każdy nowo poznany facet to już "tż" dla was?