Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 19:35   #1291
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
co tam żonko?
a w porządeczku, dziś w końcu rozpakowaliśmy prezenty (półtora tygodnia po weselu)
ktoś dał nam zasuszoną prawdziwą czterolistną koniczynkę
mamy też wina ze wszystkich stron świata. nie powiem. ładnie wyglądają na regale

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 19:36   #1292
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Ale jestem dzis padnieta, jak kon po westernie....pfff...dziek i Bogu ze jutro ostatni dzien i weekend

Kiciu- piekna relacja ciesze sie ze wszystko sie udalo wygladas cudnie, no pisalam ci to juz chyba co najmniej kilka razy no i co ja widze? Bylas bez etoli w kosciele?

Lady- ladne zdjecia

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
za 2 dni mam 100dniówkę... od ślubu

Czy tez musze robić jakies zestawienie??
Koniecznie Jak sie TZ sprawuje, jak czesto ze soba sypiacie, co sie zmienilo i w oglole wszystkie inne szczegoly

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad tą kiecką, kosztuje teraz 1300zł w Madonnie. Ja już sama nie wiem

http://blog.urbanowicz.net.pl/2012/05/maja-michal/

Boze, co to
http://www.urbanowicz.net.pl/blogspo....02.26/013.jpg

http://www.urbanowicz.net.pl/blogspo....02.26/009.jpg
nie podoba mi sie, jakos tak "lipnie" wyglada, te cekinki troche kiczowate sa...

Cytat:
Jeśli nie będzie wow z justinem, to ją kupie.

Bo boję się, że nie znajdę JA na swoj wzrost i będzie za krótka a ja nie chcę w pół łydki a w kostkę

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

4 lata bridelle powinno się do mnie zgłosić, może zaczniemy współpracę
A ile ty masz kochana wzrostu? Bo ja mam 168 + obcas 11 cm i musialam sporo ja podciac bo wygladalam jak kaczuszka bez nozek

Cytat:
No własnie sukni nie masz

A suknia przecież będzie sie szyła pod Ciebie, więc jak sobie zażyczysz, że ma być ładnie do kostek to będzie!!!
No to akurat tak nie jest. Suknie wcale sie nie szyja na wymiar, a juz na pewno nie Justin. Salon zamawia standardowy rozmiar, ten ktory najbardziej pasuje wg tabeli wymiarow a pozniej ja dopasowuja. Akurat wiem bo ja od razu chcialam zamowic krotsza, i mi babka powiedziala w salonie ze nie wazne jaki rozmaiar ma sukienka dlugos jest taka sama, i nie da sie jej zamowic w innej. Wiec skracaly mi ja w salonie.

Cytat:
Znalazłam zdjęcia które idealnie pokazują, jaką chcę długość a jakiej nie
No powiedz ze zartujesz, przeciez ta laska na pierwszej fotce wyglada tragicznie, jakby nog nie miala, taki kurdupelek w tej sukience. Czyli dokladnie ja na pierwszej przymiarce

Cytat:
Jak się nie zgarbię to mam 170cm

Nie wiem, wszystkie macie dlugie suknie, ja też chciałam raz w życiu "coś dłuższego". Zobaczę jeszczę.
No to babo, jestes tylko 2 cm wyzsza niz ja, to nawet nie ma o czym mowic. Dlugosc na pewno bedzie na ciebie dobra, ja skracalam jakies 6-7 cm. Choc jest jeszcze kwestia tego gdzie masz talie. Wzrost to nawet ma mniejsze znaczenie. Sukienka opiera sie na talii, i jesli masz ja wysoko to automatycznie sukienka jest krotsza, a jesli nisko ( czyli tak jak ja to bedzie dluzsza ) I to dlatego moja byla na mnie za duzo za dluga.

Cytat:
Chyba tamto zdjęcie było złe. Chodzi mi o taką długość. Wydaje mi się, że to wypośrodkowanie tamtych
No to jesli masz talie w normalnym miejscu to bedziesz dokladnie tak wygladac, ja przed skroceniem mialam dluzsza.

A w ogole o czym my tu rozprawiamy! Do salonu marsz i to juz i przymierzyc, a nie snuc tu glupot ze za ktorka i w ogole, klaps ci sie nalezy i to porzadny!

Ide jeszcze relacje Oriflame poczytac
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 19:38   #1293
(kicia)
Zakorzenienie

marylko tak byłam bo miałam dużo włosów na ramionach no i welon więc stwierdziłyśmy ze zal zakrywać suknie dziękuję za kompelemty ja sie nie spodziewałam ze bede aż tak zadowolona ze swojego wyglądu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 19:39   #1294
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a w porządeczku, dziś w końcu rozpakowaliśmy prezenty (półtora tygodnia po weselu)
mamy też wina ze wszystkich stron świata. nie powiem. ładnie wyglądają na regale
No to faktycznie wczas A koniczynka oby Wam szczęście przynosiła przez całe życie

A ja bym się musiała za teksty wziąć, ale strasznie mi się nie chce

Jutro rano jadę znów do lekarza medycyny pracy... proszę trzymajcie kciuki
Stary 2012-07-17, 19:40   #1295
nena1984
Zakorzenienie

kiciu - sprężynowy z kieszeniami - żeby sprężyny były w takich specjalnych kieszonkach, wtedy macie oddzielne strefy snu i nie czujesz jak np. mąż się przewraca. Testowaliśmy to włącznie z rzucaniem się na łóżko. Normalnie po drugiej stronie nic się nie ugina. poza tym są różne naciski z różnych stref ciała i materac taki nie odkształca się w związku z czym na dłużej wam wystarczy. No i koniecznie z warstwą kokosową - jest bardzo zdrowa i ekologiczna

Stary 2012-07-17, 19:45   #1296
kasia_kuku
Zakorzenienie

Marylko: Dziękuję kochana! Czekałam na Ciebie i na Twoją wypowiedz. Już mam dość myślenia, idę mierzyć

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 19:46   #1297
201705121336
Konto usunięte

nena wyjełas mi to z ust my taki mamy 7-strefowy cos tam z tymi keszeniami i z wkładką kokosowa kupowaliśmy na allegro i jest strona letnia i zimowa
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 19:47   #1298
(kicia)
Zakorzenienie

a tak w ogóle dziewczyny które są przed nie przejmujcie się pogodą w dniu naszego slubu był i deszcz i słońce i wiatr itp totlanie mi to zwisało na prawdę najwazniejsze ze nie padało jak wychodziłam z domu i z kościoła

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
nena wyjełas mi to z ust my taki mamy 7-strefowy cos tam z tymi keszeniami i z wkładką kokosowa kupowaliśmy na allegro i jest strona letnia i zimowa
a podrzuciła byś linka?? może być na pw

Stary 2012-07-17, 19:47   #1299
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Pisałyscie o prezentach,ja jestem zachwycona zawsze prezentami od Tż
Na Boże Narodzenie dostałam łańcuszek i wisiorek z Apartu...a najśmieszniejsze było to że ciągle myslałam że dostane masażer do stóp bo jak go wypytywałam co dla mnie ma to on że masażer...ten mój wariat zapakował wisiorek w taki duży karton wiec jak zobaczyłam ten karton to juz byłam przekonana że to w 100 % masażer otwieram a tam miejsze pudełeczko i znowu kolejne mniejsze aż wkońcu pudełeczko apartu
Na urodziny dostałam ciśnieniowy ekspres do kawy ze spieniaczem mleka....własnie o takim mażyłam już od wielu miesięcy....KOCHAM TEGO MOJEGO WARIATA
Dzis kupiłam plastikowe pudełka na ciasto dla gosci i zamówiłam piękne naklejki z wierszykiem na te pudełka z naszymi imionami i datą ślubu
Stary 2012-07-17, 19:49   #1300
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
czy jest tu ktoś znający się na materacach?? jaki wybrać sprężynowy czy gąbkowy?? i ogólnie na co trzeba patrzeć przy wyborze

my właśnie kupiliśmy krzesła do kuchni
My mamy gabkowy i jestesmy bardzo zadowoleni. Ale mamy taki jakby 2 czesciowy, a nawet 3. Bo mamy najpierw twa materace male (kazdy powinien dobrac do swojej wagi i tego czy woli spac na twardym czy na miekkim. Ja wole miekki a TZ twardy) a pozniej jeszcze na gorze taki 10 cm top materac. Jest przewygodny, normalnie najchetniej z lozka bym nie wychodzila

Cytat:
marylko tak byłam bo miałam dużo włosów na ramionach no i welon więc stwierdziłyśmy ze zal zakrywać suknie dziękuję za kompelemty ja sie nie spodziewałam ze bede aż tak zadowolona ze swojego wyglądu
No i bardzo dobrze
Stary 2012-07-17, 19:50   #1301
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Ladystar, bosko wyglądaliście
ps. tego kwiatka we włosach miałaś sztucznego?
dziekuje tak sztuczny, kupiony dzien przed weselem
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Lady umarłam z wrażenia
dziekuje

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
nie do konca jestem rpzekonana bo bardziej retro byłoby na guziczki ale lepiej sie ja bede w niej prezentowac jesli bedzie sznurowanie, poza tym sukienka w trekcie wesela na bank sie troche rozciagnie (na przymaircie sie rozciagnela) i bo je sie ze jak bedzie na suwak to ebdzie wisiec a sznurowanie mgoe zawsze dociagnac
a nie chcesz takiego rozwiazania jak my mamy/mialysmy? Czyli wewnatrz sznurowanie, a na zewnatrz suwak (guziczki) ? U mnie sprawdzilo sie to idealnie, gdyby nie to wiazanie to suknia spadalaby mi na pewno, bo schudlam w ostatnim tygodniu, a wizualnie byl suwak

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
ladystar też bym chciała zobaczyć Wasze zdjęcia A nie mam dostępu do poczty
na wiekszosci widac twarze, ale postaram sie znalezc cos bardziej tajemniczego

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ladystar- jestem ZACHWYCONA!!!! Oboje wygladaliscie tak wspaniale ze az brak mi slow! Przepiekna z Was para i wygladacie na baaardzo szczesliwych I boskie jest to zdjecie z druchenkami
szkoda ze siostry mojego TZ zapewne srednio podeszlyby do takiego pomyslu.. a ja sama mam tylko 2 siostry
dziekuje, bardzo mi milo gdy czytam takie opinie
druhenki spisaly sie na medal, spelnily moje zyczenie, a jednoczesnie czuly sie swobodnie, bo kazda wybrala fason odpowiedni dla siebie, wszystkie wygladaly pieknie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Kiciu sliczna relacja
Lady przykro mi z powodu dziadka, kurcze ale masakra ze dzien wczesniej zadzwonil z zyczeniami...
Kindziu mam nadzieje, ze z Tż sie pogodzicie w najblizszej przyszlosci
nie zadzwonil, przyjechal osobicie, jak sie teraz okazuje odwiedzil wszystkich w obrebie 50 km... tak jakby sie chcial ze wszystkimi pozegnac...

Miciu - bardzo dobrze wygladasz z grzywka

Kathe - rzeczywiscie wolalabym wiedziec jesli ktos zamierza wystawic moje zdjecia na forum, wiec zanim wstawisz to wczesniej zapytaj.
Dzieki dziewczyny za odzew

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
ja na święta kupiłam TŻ karnet na jazdy doszkalające - jak się zachować w poślizgu i trudnych warunkach i była bardzo zadowolony - teraz chce mi wykupić taki karnet
a ja bym chciała dostać skok ze spadochronu
podobaj mi się prezenty - karnety - tyle wszystkiego jest w domu a ciekawe przeżycia i doświadczenia zostają na zawsze
na urodziny ostatnio TŻ zabrał mnie na tydzień do Londynu - wspaniałe urodziny
tez mi sie marzy... i TZtowi rowniez, wiec moze sobie kupimy na jakas rocznice bo troche drogie sa :/
i tez uwielbiam prezenty zwiazane z przezyciami, z reszta od zawsze jak mialam do wyboru (np. na urodziny od rodzicow) nowy komputer czy wakacje na Korsyce to wybieralam to drugie, przezycia i wspaniale wspomnienia sa ponad wszystkim

Cytat:
A może zrobię zestawienie paru sprawdzonych w miarę prostych zestawów

Np. U mnie sprawdzają się skrzydełka z kurczaka, bo można je robić na różne sposoby. Najbardziej uwielbiam ten z panierowanymi, bo najpierw gotuję skrzydełka, razem z różnymi warzywami- jak na rosłó, a potem te skrzydełka obtaczam w mace, jajku i bułce tartej i smarze na głębokim oleju. Mam i zupkę i 2 danie. Oczywiście do skrzydełek jakieś ziemniaczki i surówka.
jestem ZA mi jako tygodniowej zonie juz zaczyna brakowac pomyslow mrozonki z wesela tez powoli sie koncza wiec chetnie podgladne jakies proste przepisy

Ona86 ja za tort zaplacilam ok. tysiaca - na 120 osob,
a i tak nam jedno pietro zostalo i teraz na kazdy deser mamy torta

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 19:51   #1302
ladystar
Zakorzenienie

Audrey - to mialas fory!! ze mnie w takim razie chcialy ostro zedrzec, bo za welon, ktory mi sie podobal powiedzialy 300 zl dobrze ze sie na niego nie zdecydowalam, ja dostalam tylko ramiaczko gratis i podwiazke, ktorej oczywiscie zapomnialam zalozyc
I tez widac mi bylo jak suknia odstaje z tylu i tak samo przykrywalam pasem, na szczescie wiazany gorset uratowal sytuacje
A dorabialas ramiaczka tak jak planowalas?

Cytat:
Mi się ślubu odechciało. Mam dość czekania, patrzę na PM 2013 a one szukają, wybierają. A ja mam wszystko. O co byś mnie nie zapytała, to wybrane

Ale pomyśl - bedziesz miala najbardziej dopracowane wesele i wszystkich PMek

Cytat:
4.08 się zbliża, więc tak mnie napada...

Oriflame dziekujemy za relacje super ze dolaczylas do zadowolonych z wesela PMek 2012

A my kupilismy dzisiaj lodowke zalozylismy w koncu wspolna lokate i konto
Kupilismy tapety do przedpokoju i powoli tworzymy nasza wspolna rzeczywistosc

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 19:52   #1303
kooocur
Zakorzenienie

44 strony..co ciekawego przegapiłam moje krewety??:brzydal:

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 19:52   #1304
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Marylko: Dziękuję kochana! Czekałam na Ciebie i na Twoją wypowiedz. Już mam dość myślenia, idę mierzyć
Koniecznie kochana, lec przymierzaj i cykaj fotki cobysmy znowu mogly troche podoradzac, bo teraz juz wszystkie suknie maja no i fotek z piewszych przymiarek brak
Stary 2012-07-17, 19:53   #1305
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Ktos Wam szczerze dobrze życzy, skoro koniczynkę Wam oddał A co do win...miałaś jakiś mały tekst dołączony do zaproszeń, że zamiast kwiatów, prosicie o wino? U Nas Mamy nieco par przyjezdnych i bukiety to problem...więc Mama TŻta mówi komu popadnie, że uwielbiamy różnego typu winka
Stary 2012-07-17, 19:54   #1306
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Koniecznie kochana, lec przymierzaj i cykaj fotki cobysmy znowu mogly troche podoradzac, bo teraz juz wszystkie suknie maja no i fotek z piewszych przymiarek brak
Przedłużę Wam ślubny klimat o rok

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-17, 19:59   #1307
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
44 strony..co ciekawego przegapiłam moje krewety??:brzydal:

za pewne kilka relacji no i kilka fot

my na szczeście oboje lubimy na twardym spać więc się dogadamy

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:

uf co to za emocje bedą wtedy

Stary 2012-07-17, 20:02   #1308
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Ktos Wam szczerze dobrze życzy, skoro koniczynkę Wam oddał A co do win...miałaś jakiś mały tekst dołączony do zaproszeń, że zamiast kwiatów, prosicie o wino? U Nas Mamy nieco par przyjezdnych i bukiety to problem...więc Mama TŻta mówi komu popadnie, że uwielbiamy różnego typu winka
wierszyka jako takiego nie mieliśmy, ale prosty tekst, że zamiast kwiatów prosimy o podarowanie butelki wina. Częśc gość w prezencie dała nam wiskacze i inne dziwne trunki, ale i tak zebrało się około 70 butelek
jakbym miała jeszcze raz o tym decydować, to na pewno wybrałabym wina

Stary 2012-07-17, 20:16   #1309
(kicia)
Zakorzenienie

my mieliśmy wierszyk o totku i to jako wkładkę ale wraz dostaliśmy z 6 bukietów i jedno wino

Stary 2012-07-17, 20:23   #1310
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
uf co to za emocje bedą wtedy
haha, teraz relacja co tydzien, i to nie jedna. Ale będziecie wyczekiwać na moją

Spoko, jeszcze 409 dni A przed chwila było 500

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-17, 20:24   #1311
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Ale mamy dzis paskudną pogodę.. leje i leje a ja musiałam iśd do pracy na pieszki.. ale już jestem spowrotem , obiadek przyrzadziłam, kawunie wypiłam, wizażanki nadrobiłam no i tak:

Miciu fryzurka ładna ale cos mi tam w tyle nie robi, w ogóle to masz sliczna, dziewczęcą buźkę więc do twarzy Ci chyba we wszystkim ale właśnie do tego tyłu sie doczepie, tak jakos to mi nienaturalnie wyglada ale ja wole naturalne upięcia więc moze dlatego moje zastrzeżenie

Melody ja tez poczetkowo chciałam polska piosenkę na 1st dance i wtedy numerem 1 było

http://www.youtube.com/watch?v=Avh5sLfPrVE
http://www.youtube.com/watch?v=wB6hSuY9fRI

i jeszcze serduszko puka w rytmie ca-cza

ale potem po tygodniu poszukiwań natrafiłam na

http://www.youtube.com/watch?v=tK4peuAODtc

i to było to, dokładnie to ..

Oriflame zarusieńko zabieram się za czytanie Twojej relacji, najlepsze zostawiłam sobie na koniec

Umówiłam się na próbny makijaż i fryzurkę no i popełniłam butki ślubne

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
me gusta

AAai chyba znalazłam torebke ślubną tylko drogawa mi sie widzi.. :/

Edytowane przez CarrieBradshaw86
Czas edycji: 2012-07-17 o 20:25
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:25   #1312
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Oriflame, dziękuję pięknie za relację Jak ja to wszystko uwielbiam czytać

Paula, przykre, ale niestety przyjaciółce wyraźne zazdrość do głowy uderzyła. Szkoda sobie nerwy psuć

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
kochane! 25 dni!!! i can't wait!!!
Oh yeah!!!
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Odpalali mi ze Samotni, mam zarezerwowaną miejscówkę
Uwielbiam Samotnię
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:28   #1313
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Paula jeju to nie wiem o co Twojej współlokatorce chodzi? Może nie moze sobie poradzic z tym że wychodzisz za mąż i ze Cie troszku jakby straci na rzecz Tżeta albo zazdrosna jest..

CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:30   #1314
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Oriflame, dziękuję pięknie za relację Jak ja to wszystko uwielbiam czytać

Paula, przykre, ale niestety przyjaciółce wyraźne zazdrość do głowy uderzyła. Szkoda sobie nerwy psuć

Oh yeah!!!

Uwielbiam Samotnię

bardzo możliwe

tz mówi zebym ja olała

jeste juz stres ? :brzyda l:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:33   #1315
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
No to faktycznie wczas A koniczynka oby Wam szczęście przynosiła przez całe życie

A ja bym się musiała za teksty wziąć, ale strasznie mi się nie chce

Jutro rano jadę znów do lekarza medycyny pracy... proszę trzymajcie kciuki
żebyś trafiła na normalnego lekarza

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
bardzo możliwe

tz mówi zebym ja olała

Nie ma stresu. Póki co jaram się, jak murzyn szkiełkiem
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:33   #1316
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
bardzo możliwe

tz mówi zebym ja olała

Doczytałam Kochana, nie przejmuj się. Olej. Nie warto tracić nerwów.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-17, 20:34   #1317
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
haha, teraz relacja co tydzien, i to nie jedna. Ale będziecie wyczekiwać na moją

Spoko, jeszcze 409 dni A przed chwila było 500
zleci szybciutko

Cytat:
żebyś trafiła na normalnego lekarza

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Nie ma stresu. Póki co jaram się, jak murzyn szkiełkiem

no i prawidłowo

Stary 2012-07-17, 20:34   #1318
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
My też taki mamy

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:40   #1319
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam Samotnię
TŻ bardzo chciał. Mamie jak mówiłam, to powiedziała, że mam zapomnieć o Samotni, tam mają zawsze full ludzi
Wcześniej zadzwoniłam do schroniska pod Śnieżką, czy mają wolne i mają

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Kozico, zajrzałam na Twojego bloga
Kolory koszulek macie jak do reklamy proszku
Ładnie Ci w tych włoskach, nie wiem czemu nie widziałam Cię wcześniej na zdjęciach. Masz dostęp do poczty? W sumie rzadko tam zaglądam, częściej do wątku
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:42   #1320
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
zleci szybciutko
No nie wiem, bo przed chwila tż zamiast 2013 napisał do mnie 2031 Chyba nie dożyje

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości