Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 20:26   #2821
Dosiak
BAN stały

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ja, jeśli wybieramy się ze znajomymi w plener, to zwykle biorę dużego Lecha, jednego albo dwa bez soku co prawda, nie lubię.
drinki też lubię

ale mam uczulenie na takie pańcie ąę które ani piwa się nie napiją, ''bo wstyd'', ani pod namiot czy na festiwal muzyczny by nie pojechały pewnie, bo do krzaczków przecież za potrzebą nie pójdą, ani makijażu nie będzie gdzie zrobić ;-)
No to ja chyba według twoich kryteriów byłabym pańcią, bo pod namiot czy na jakiś kilkudniowy plenerowy festiwal nie pojadę. Nie ze względu na to, że nie będę mogła zrobić makijażu, ale na wyjeździe potrzebuje tego, co w domu. Czyli łazienki i toalety (żadne tam luksusy, zwykła łazienka). No i brzydzę się wszystkich pająków i innych takich, więc też plenery to nie dla mnie. Co nie znaczy, że boję się spocić i tylko leżę i pachnę.

Co do alkoholu to nie smakują mi żadne lechy, żywce i inne. Jak piwo to tylko guiness albo niepasteryzowane polskie piwo, według tradycyjnej receptury. Wódki w ogóle nie tykam. Od czasu do czasu lampka szampana albo wina.
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:42   #2822
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dosiak Pokaż wiadomość
No to ja chyba według twoich kryteriów byłabym pańcią, bo pod namiot czy na jakiś kilkudniowy plenerowy festiwal nie pojadę. Nie ze względu na to, że nie będę mogła zrobić makijażu, ale na wyjeździe potrzebuje tego, co w domu. Czyli łazienki i toalety (żadne tam luksusy, zwykła łazienka). No i brzydzę się wszystkich pająków i innych takich, więc też plenery to nie dla mnie. Co nie znaczy, że boję się spocić i tylko leżę i pachnę.
tak, wg moich kryteriów łapiesz się pod pańcię ;-)
spoko luz, w świecie musi być równowaga.
Stary 2012-07-17, 20:45   #2823
Dosiak
BAN stały

Cytat:
tak, wg moich kryteriów łapiesz się pod pańcię ;-)
spoko luz, w świecie musi być równowaga.
Wiedziałam

No, ale cóż, jestem jaka jestem i jak piszesz, jest równowaga
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:50   #2824
Finlora
Zakorzenienie

Ja już miałam dosyć wyjaśniania, że nie lubię pomidorów, dlatego zaczęłam mówić, że mam uczulenie - ludzie nie robią już ogromnych oczu i nie pytają zdziwieni "naprawdę?? jak możesz nie lubić pomidorów???" a ja mam spokój
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:58   #2825
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja już miałam dosyć wyjaśniania, że nie lubię pomidorów, dlatego zaczęłam mówić, że mam uczulenie - ludzie nie robią już ogromnych oczu i nie pytają zdziwieni "naprawdę?? jak możesz nie lubić pomidorów???" a ja mam spokój
ja też nie lubię

największe oburzenie wywołuje fakt, że nie lubię... sernika
Stary 2012-07-17, 21:03   #2826
mallary
Rozeznanie

Cytat:
pogląd, który mnie mocno zadziwił na innym wątku

kulturalne kobiety nie piją piwa z butelki!
Też mnie to rozwaliło. To ja facetem jestem
Ja tam się nie patyczkuję, wolę piwko, czy to z puszki, czy butelki (mimo że puszkowe mi smakuje mniej), nie przepadam za soczkami w piwie, i jeszcze o zgrozo, przegryzę czymś słonym. O matko, nie ma dla mnie ratunku
W ogóle nie powinny pic. Kobiecie nie wypada
mallary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:09   #2827
heksita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
Hehe

A ja z kolei napiszę z drugiej strony, prawie rok już nie piję w ogóle żadnego alkoholu, bo okropnie znoszę kaca i momentalnie spada mi magnez i potas. Doszło do tego, że po weekendowym piwkowaniu, wcale nie jakimś przesadnym, dostałam ataku padaczki. Zawzięłam się po tym, nie i koniec, ani kropli, nie będę zdrowia więcej rujnować. No i teraz byle jaka impreza - ludzie nie potrafią pojąć, że nie to znaczy nie, że nie chcę i nie mogę. Nie dają spokoju, namawiają non stop, podstawiają kieliszki i co nie tylko. Jakiś idiota nawet mnie zapytał, czy się zaszyłam, że tak uparcie odmawiam, no ludzie, cycki mi opadły
Od razu skojarzyło mi się z tą historią: http://piekielni.pl/35041

Ludzie to niestety czasem straszne parapety.
heksita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:10   #2828
Brangien
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Kochana, książkę pisz!
Pani sprzątająca u naszych sąsiadów napisała i hit jest
Jeśli masz na myśli tę książkę, to wtrącę swoje trzy grosze. Mama przytargała ją do domu i przy obiedzie zaczęłam czytać. Zaczyna się tak, że sprzątaczki są niedoceniane, że uważane są za głupie, puste, złośliwe itp. Autorka opisuje siebie - jaka to niby nie jest: błyskotliwa, miła, mądra, przedsiębiorcza. Wychodzi z tego obraz pańci ąę, zachwyconej swą piękną doskonałą osobą, a Niemcy to głupki, świntuchy i oblechy. Rozwaliło mnie jak opisywała, jaka to ona nie jest mądra i doskonała, a zaraz że zaparkowała w niedozwolonym miejscu i była oburzona, że jej facet zwrócił uwagę. I cały czas święcie przekonana, że się czepia bez powodu, bo ona nikomu nie przeszkadza, tylko do kebaba zajechała. Dalej nie doczytałam, bo styl tej pani mnie takoż rozwalał, nie nadaje się toto do czytania.
Dziwi mnie, że ta kobieta napisała książkę, wydała ją w Niemczech, w samej książce (w treści) napisała, że słabo zna niemiecki i tłumacz za nią tłumaczył, na dodatek obsmarowuje tych Niemców.
Dziwi mnie, że zaczęłam w ogóle ją czytać
Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Co mnie dziwi? Posty pewnej Wizażanki:

https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=31148482

Rozumiem, że można mieć dysortografię czy coś, ale wtedy to się używa np. Mozilli , która podkreśla błędy, bo dla mnie takie byki to brak szacunku dla innych Uzytkowników.
Nic się nie wyświetla.

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Ech, kiedyś spotkałam się z ogromnym zdziwieniem koleżanki - jak Ty to możesz pić?! Dodam, że jeśli sięgam po piwo, to tylko po owocowe, ew. Lecha/Warkę itp. z sokiem malinowym. Ale koleżanka niestety z tych och, ach, która by pokazać swoją wyższość nad grupą dziewczyn popijających piwo, kupuje drinka za 30zł i sączy, sączy, ach lanssss...
Oj. To chyba mi się właśnie dostało, bo ja nie lubię piwa, a za to kolorowe drinki ubóstwiam. Ale tylko te kolorowe, bo są piękne i ślicznie wyglądają No i koniecznie lans ze słomką, jeśli kolorowa - to pełnia szczęścia. No kurczę blaszka, tak po babsku
Na swoje usprawiedliwienie mam, że nie zaglądam nikomu w kieliszki/szklanki/kufle. Za to jak siedzę w gronie znajomych, wszyscy sączą piwko, a ja jedyna mam kolorowe, to robię furorę, wszyscy pytają co mam dzisiaj
Cytat:
Napisane przez KatriinaFi Pokaż wiadomość
Oho, przepraszam, nie zauważyłam, że ktoś już to napisał
No, jacha

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
moja koleżanka to taki typ

ogólnie super osoba, ale jej zachowanie mnei rozwala

ogólnie powiedziała, ze nienawidzi biegać, bo wtedy by się spociła
Jedyną aktywnościa, którą uprawia jest rower- jeździ na nim w pełnym makijażu, najlepszych ciuchach i idealnie wyprostowanych włosach

kiedyś byłyśmy an wakacjach i nie poszła po bułki do sklepu, bo jeszcze nie zrobiła makijażu

nie wspomnę o tym, że makijaż towarzyszy jej na plaży, nie zanurza się we wodzie zbyt głęboko, by nie zepsuć sobie fryzury itp
Chciałabym powiedzieć (nie znam twojej koleżanki, piszę o sobie raczej), że czasem taki poziom perfekcji starają się osiągnąć osoby o bardzo niskiej samoocenie, słabej pewności siebie. Ja nigdy nie byłam aż tak restrykcyjna, żeby opalać się w makijażu np., ale do dzisiaj nie wyjdę do ludzi np. z nieumytymi włosami.
Zresztą mój TŻ walczy z moim perfekcjonizmem, przy nim daję sobie więcej luzu, czuję się też pewniej. Jakbym była sama, to pewnie dalej przypominałabym bardziej twoją koleżankę

Edytowane przez Brangien
Czas edycji: 2012-07-17 o 21:13
Brangien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:11   #2829
xaggg
Raczkowanie

Temat wątku "ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią", więc chyba moja rozkmina pasuje. Po wizycie na jednym z "modowych" blogów nieźle się zdziwiłam, to chyba już jakiś wyższy level próżności

http://m.i.lena.pinger.pl/m/13492581/white-skirt
chodzi dokładnie o ost. zdjęcie z notki. Naprawdę trzeba prezentować nowiutki "ałtfit" na tle pożaru? Mam nadzieję, że chociaż był już w trakcie gaszenia, a nie pierwsze co to , a pstryknę sobie sweet focie, a pozniej pomyślę, że moze by coś wezwać na pomoc
xaggg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:15   #2830
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

A ja nie cierpię mizerii

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2012-07-17 o 21:33
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:21   #2831
mallary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Brangien Pokaż wiadomość

Chciałabym powiedzieć (nie znam twojej koleżanki, piszę o sobie raczej), że czasem taki poziom perfekcji starają się osiągnąć osoby o bardzo niskiej samoocenie, słabej pewności siebie. Ja nigdy nie byłam aż tak restrykcyjna, żeby opalać się w makijażu np., ale do dzisiaj nie wyjdę do ludzi np. z nieumytymi włosami.
Zresztą mój TŻ walczy z moim perfekcjonizmem, przy nim daję sobie więcej luzu, czuję się też pewniej. Jakbym była sama, to pewnie dalej przypominałabym bardziej twoją koleżankę
Ja niby mam niską samoocenę, też nie wyjdę do ludzi z brudna głową, bo sama bym się źle czuła i nie okazywała im szacunku, przychodząc brudna. Ale kiedy np. mam wynieść śmieci czy skoczyć do osiedlowego po drobne zakupy, idę bez mejkapu, nakładanie go zajmie więcej czasu niż czynnośc właściwa Ale kiedy idę na spacer, uczelnię, do znajomych, muszę chociaż pomalować oczy (latem rezygnuje prawie całkowicie z podkładów, zwłaszcza w upał, po co katować skórę). Ale też znałam osoby, które nawet do spożywczaka pod domem musiały się odwalić jak na imprezę. Nie zrozumiem tego do dziś.

Edytowane przez mallary
Czas edycji: 2012-07-17 o 21:23
mallary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:24   #2832
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:

największe oburzenie wywołuje fakt, że nie lubię... sernika

czuję się oburzona tym faktem!

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez xaggg Pokaż wiadomość
Temat wątku "ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią", więc chyba moja rozkmina pasuje. Po wizycie na jednym z "modowych" blogów nieźle się zdziwiłam, to chyba już jakiś wyższy level próżności

http://m.i.lena.pinger.pl/m/13492581/white-skirt
chodzi dokładnie o ost. zdjęcie z notki. Naprawdę trzeba prezentować nowiutki "ałtfit" na tle pożaru? Mam nadzieję, że chociaż był już w trakcie gaszenia, a nie pierwsze co to , a pstryknę sobie sweet focie, a pozniej pomyślę, że moze by coś wezwać na pomoc
: hahaha:haha no nie!
żenua totalna

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:26   #2833
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
Napisane przez heksita Pokaż wiadomość
Od razu skojarzyło mi się z tą historią: http://piekielni.pl/35041

Ludzie to niestety czasem straszne parapety.
Aż nie wiem, co powiedzieć... : (
Jednak bym go pozwała, ma gnojek szczęście, że tylko ze złamanym nosem skończył...
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:29   #2834
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Brangien Pokaż wiadomość

ja myślę, że to wynika raczej z tego, że ona ma 28 lat, nie ma faceta, i hmmmm... wieje od niej desperacją na tym tle
wydaje misię, że ona zawsze i wszędzie chce być idealna, bo się boi, że jak już spotka tą miłość życia, to a nuż widelec będzie saute

a i co w niej najlepsze-a wam jeszcze nie napisałam. Ogólnie laska nosi rozmiar 36.. wiecie jak to z rozmiarami bywa- w każym sklepie inaczej kiedyś byłyśmy na zakupach i przymierzała bluzkę... 36 za mała, 38 też za mała... ja jej mówię:" ale 40 na wieszaku też była, to Ci przyniosę" a ona do mnie :" nie przymierzę te bluzki, bo to jest 40, a ja przecież 40 nie noszę!"- powiedziała to z wielkim oburzeniem

km

mój INSTA
Stary 2012-07-17, 21:42   #2835
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie też oburza, że ktoś nie lubi pomidorów, bo ja je kocham i po prostu mój mały ciasny mózg nie jest w stanie tego zrozumieć akceptuję, ale nie rozumiem, o.

Chociaż ja np nie rozumiem tego, że dla niektórych unikanie słońca może wydać się dziwne - ja nienawidzę się opalać i latam po mieście z kremem 60+ i też gadam, że mam uczulenie..

No, ale ktoś tego tez może nie rozumieć - tak jak ja tego z pomidorami.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:48   #2836
reverse
Zadomowienie

Cytat:
ja myślę, że to wynika raczej z tego, że ona ma 28 lat, nie ma faceta, i hmmmm... wieje od niej desperacją na tym tle
wydaje misię, że ona zawsze i wszędzie chce być idealna, bo się boi, że jak już spotka tą miłość życia, to a nuż widelec będzie saute

a i co w niej najlepsze-a wam jeszcze nie napisałam. Ogólnie laska nosi rozmiar 36.. wiecie jak to z rozmiarami bywa- w każym sklepie inaczej kiedyś byłyśmy na zakupach i przymierzała bluzkę... 36 za mała, 38 też za mała... ja jej mówię:" ale 40 na wieszaku też była, to Ci przyniosę" a ona do mnie :" nie przymierzę te bluzki, bo to jest 40, a ja przecież 40 nie noszę!"- powiedziała to z wielkim
oburzeniem
Przyznam, że jak ostatnio nie mogłam się wcisnąć w żadne spodnie w rozmiar 36 (gdzie zawsze noszę 34/36), to miałam lekką załamkę :P Ale pocieszyłam się, że w swoje spodnie się mieszczę, więc to pewnie taka rozmiarówka - dlatego trochę dziewczynę rozumiem. I tak samo - nie lubię się pokazywać ludziom w okularach i jak mam nieumyte włosy. Ale uprawianie sportu w makijażu/unikanie sportu ze strachu przed potem jest jak dla mnie trochę nienormalne...

Dzisiaj mnie zdziwiło i zirytowało zachowanie babki w rejestracji u okulisty. Chciałam się zapisać na wizytę, a babka akurat jak przyszłam gadała przez telefon. Myślałam, że to coś ważnego, więc czekałam. Za chwilę słyszę: "a macie dziś czas? Bo wpadniemy z miśkiem do was... Noo... Bo on pracuje do 18... A kupiłaś sobie coś tam?" itd... Ręce mi opadły Wprawdzie przeprosiła potem, ale jak ja rozmawiam w pracy przez telefon i przyjdzie klient, to natychmiast przerywam rozmowę.
Moja mama uznała, że skoro widziała taką młodą (20 lat, ale wyglądam na mniej), to uznała, że nie ma co przerywać rozmowy.
reverse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:54   #2837
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

ooo to ja też jest pańcią

pod namiotem nigdy nie byłam a jeśli już by mnie ktoś zmusił to tylko na jedną noc, więcej bym nie zniosła hehe

a muszę powiedzieć, że kiedyś też nie wyszłabym z domu bez makijażu ale chyba wyrosłam z tego bo teraz na szczęście nie mam z tym problemu
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:59   #2838
Brangien
Rozeznanie

Cytat:
Moja babcia mówiła, że nigdy nie wiadomo, gdzie się swojego męża pozna i dlatego zawsze trzeba mieć ułożone włosy i muśnięte oczy. Coś w tym musi być
Stary 2012-07-17, 22:00   #2839
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
ooo to ja też jest pańcią

pod namiotem nigdy nie byłam a jeśli już by mnie ktoś zmusił to tylko na jedną noc, więcej bym nie zniosła hehe

a muszę powiedzieć, że kiedyś też nie wyszłabym z domu bez makijażu ale chyba wyrosłam z tego bo teraz na szczęście nie mam z tym problemu
Też nigdy nie spałam pod namiotem, za to spałam w samochodzie gdzieś w polu czy na polanie, liczy się jako wystarczająco depanciowate?

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:05   #2840
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Też nigdy nie spałam pod namiotem, za to spałam w samochodzie gdzieś w polu czy na polanie, liczy się jako wystarczająco depanciowate?
nie wiem czy się liczy, jeśli tak to ja spałam jakieś trzy godziny nad ranem w samochodzie po długiej podróży gdzies za stacją benzynową na Węgrzech, to może nie jestem aż taka pańciowata hehe
Stary 2012-07-17, 22:07   #2841
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem doskonale co czujesz, najgorzej jak ktoś zaczyna z tego kpić i nazywać "pieskiem francuskim" Ja pomidory zaczęłam jeść dopiero w wieku 24 lat Postanowiłam, że polubię i się udało, chociaż trwało to długo, najpierw wcinałam słodkie pomidorki cherry, same najlepsze okazy pomidorowe. Dziś zajadam się nawet szklarniowym Nie twierdzę, że każdy kto czegoś nie lubi, może się do tego przekonać, ale na swoim przykładzie widzę, że wiele żywieniowych koszmarków dzieciństwa da się polubić (czasem trzeba się otworzyć na smaki i odłożyć na bok stare przekonania)
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:12   #2842
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Rozumiem doskonale co czujesz, najgorzej jak ktoś zaczyna z tego kpić i nazywać "pieskiem francuskim" Ja pomidory zaczęłam jeść dopiero w wieku 24 lat Postanowiłam, że polubię i się udało, chociaż trwało to długo, najpierw wcinałam słodkie pomidorki cherry, same najlepsze okazy pomidorowe. Dziś zajadam się nawet szklarniowym Nie twierdzę, że każdy kto czegoś nie lubi, może się do tego przekonać, ale na swoim przykładzie widzę, że wiele żywieniowych koszmarków dzieciństwa da się polubić (czasem trzeba się otworzyć na smaki i odłożyć na bok stare przekonania)
Też miałam kilka takich rzeczy - np. mizeria, surowy ogórek, czosnek, rosół, zupa grzybowa Ale pomidora nie tknę, tzn surowego, bo w formie przetworzonej czyli zupę pomidorową i sos do pizzy uwielbiam
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:15   #2843
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
nie wiem czy się liczy, jeśli tak to ja spałam jakieś trzy godziny nad ranem w samochodzie po długiej podróży gdzies za stacją benzynową na Węgrzech, to może nie jestem aż taka pańciowata hehe

hehe ja mam jeszcze lepiej bo jestem ze wsi, ba! nawet z gospodarstwa, więc paniusiowatość mi nie grozi

km

mój INSTA
Stary 2012-07-17, 22:19   #2844
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Cytat:
Depanciowate!
Mój rekord to 2 tygodnie, generalnie moge tak miesiącami, z przerwami na weekend ; P Ale za to jest łóżko.
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:22   #2845
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Rozmowy w toku, temat nie jestem pustą lalą ale noszę się na różowo

Nom bo ten Ewa ta moja zmiana nie no się zmieniłam o 360 stopni po rozstaniu z partnerem... Wtedy ta laska się przede mnie wepchła... Wpadłam we szał... Pokazałam fakena...

Trzymajcie mnie
Rozmowy w toku rządzą się swoimi prawami. Im bardziej żenująca historia, tym jest większa stawka za występ. Ja pamiętam jak było głośno o różowej Sylwusi, która nie wychodzi z domu bez różowego pluszaka, a na jakimś portalu miała zdjęcia, na których wyglądała jak normalna, niczym nie wyróżniająca się nastolatka. Tak, że nie radzę wierzyć we wszystko co jest w Rozmowach w Toku...
Cytat:
pogląd, który mnie mocno zadziwił na innym wątku

kulturalne kobiety nie piją piwa z butelki!
ojej, w takim razie jestem niekulturalną chamówą i pijaczką, bo piję tylko z butelki i jeszcze te nie owocowe. I jeszcze w plenerze, jak menel...
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Niektórzy uważają, że kobiety w ogóle nie powinny pić
... i nie wychodzić z kuchni ;D
Cytat:
tak samo wkurza mnie dosłownie wciskanie na siłę jedzenia na imprezach rodzinnych przez babcie, ciocie itp jak słyszę ten tekst :' a może zjesz jeszcze kawałek, a może sałatki jeszcze" no nie!
Mój tata osiągnął w tym chyba najwyższy poziom. "zjedz coś, głodna będziesz" kilka razy dziennie.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:23   #2846
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
hehe ja mam jeszcze lepiej bo jestem ze wsi, ba! nawet z gospodarstwa, więc paniusiowatość mi nie grozi
no ja tez ze wsi jestem ale się ze mnie w domu śmieją, że czasem to się zachowuję jakbym z miasta przyjechała hehe

ale myślę że nie jest ze mną tak tragicznie i jestem jakoś po środku
Stary 2012-07-17, 22:27   #2847
dudipopka
kobieta za ladą

mnie dziwi rzucanie sie na jedzenie na imprezach(to a propo namawiania do jedzenia) mam taką rodzinę gdzie jak zasiądą i haslo pada jemy to aż kij jak to jest u mnie bo ja w miare przyzwyczajona ale np na stypie taka akcja byla nie wspomne o obiedzie w seminarium(tak byłam w seminarium meskim na przyjęciu)
zanim ja zjadlam zupę teściu nakladal sobie 3 porcje mięsa

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:40   #2848
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Imprezy i żarcie to ciekawy temat. Śmiesznie wygląda sytuacja, gdy ludzie odpierdzieleni w garniaki/balowe suknie wyciągają reklamówki i upychają tam potrawy widziałam to na weselach i studniówce.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:42   #2849
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
no ja tez ze wsi jestem ale się ze mnie w domu śmieją, że czasem to się zachowuję jakbym z miasta przyjechała hehe

ale myślę że nie jest ze mną tak tragicznie i jestem jakoś po środku
hahah moja mama mówi to samo

km

mój INSTA
Stary 2012-07-17, 22:47   #2850
asioollka
Zakorzenienie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;35361992]Imprezy i żarcie to ciekawy temat. Śmiesznie wygląda sytuacja, gdy ludzie odpierdzieleni w garniaki/balowe suknie wyciągają reklamówki i upychają tam potrawy widziałam to na weselach i studniówce.[/QUOTE]

Szok

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości