|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
Co do alkoholu to nie smakują mi żadne lechy, żywce i inne. Jak piwo to tylko guiness albo niepasteryzowane polskie piwo, według tradycyjnej receptury. Wódki w ogóle nie tykam. Od czasu do czasu lampka szampana albo wina. |
|
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko luz, w świecie musi być równowaga.
|
|
#2823 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już miałam dosyć wyjaśniania, że nie lubię pomidorów, dlatego zaczęłam mówić, że mam uczulenie - ludzie nie robią już ogromnych oczu i nie pytają zdziwieni "naprawdę?? jak możesz nie lubić pomidorów???" a ja mam spokój
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() największe oburzenie wywołuje fakt, że nie lubię... sernika
|
|
#2826 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tam się nie patyczkuję, wolę piwko, czy to z puszki, czy butelki (mimo że puszkowe mi smakuje mniej), nie przepadam za soczkami w piwie, i jeszcze o zgrozo, przegryzę czymś słonym. O matko, nie ma dla mnie ratunku ![]() W ogóle nie powinny pic. Kobiecie nie wypada
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ludzie to niestety czasem straszne parapety. |
|
|
|
|
#2828 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziwi mnie, że ta kobieta napisała książkę, wydała ją w Niemczech, w samej książce (w treści) napisała, że słabo zna niemiecki i tłumacz za nią tłumaczył, na dodatek obsmarowuje tych Niemców. Dziwi mnie, że zaczęłam w ogóle ją czytać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na swoje usprawiedliwienie mam, że nie zaglądam nikomu w kieliszki/szklanki/kufle. Za to jak siedzę w gronie znajomych, wszyscy sączą piwko, a ja jedyna mam kolorowe, to robię furorę, wszyscy pytają co mam dzisiaj ![]() No, jacha Cytat:
Zresztą mój TŻ walczy z moim perfekcjonizmem, przy nim daję sobie więcej luzu, czuję się też pewniej. Jakbym była sama, to pewnie dalej przypominałabym bardziej twoją koleżankę
Edytowane przez Brangien Czas edycji: 2012-07-17 o 21:13 |
||||
|
|
|
#2829 |
|
Raczkowanie
|
Temat wątku "ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią", więc chyba moja rozkmina pasuje. Po wizycie na jednym z "modowych" blogów nieźle się zdziwiłam,
to chyba już jakiś wyższy level próżnościhttp://m.i.lena.pinger.pl/m/13492581/white-skirt chodzi dokładnie o ost. zdjęcie z notki. Naprawdę trzeba prezentować nowiutki "ałtfit" na tle pożaru? Mam nadzieję, że chociaż był już w trakcie gaszenia, a nie pierwsze co to , a pstryknę sobie sweet focie, a pozniej pomyślę, że moze by coś wezwać na pomoc
|
|
|
|
#2830 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
A ja nie cierpię mizerii
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2012-07-17 o 21:33 |
|
|
|
#2831 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale kiedy idę na spacer, uczelnię, do znajomych, muszę chociaż pomalować oczy (latem rezygnuje prawie całkowicie z podkładów, zwłaszcza w upał, po co katować skórę). Ale też znałam osoby, które nawet do spożywczaka pod domem musiały się odwalić jak na imprezę. Nie zrozumiem tego do dziś.
Edytowane przez mallary Czas edycji: 2012-07-17 o 21:23 |
|
|
|
|
#2832 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
czuję się oburzona tym faktem! ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
żenua totalna
|
|
#2833 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
Jednak bym go pozwała, ma gnojek szczęście, że tylko ze złamanym nosem skończył...
|
|
|
#2834 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
ja myślę, że to wynika raczej z tego, że ona ma 28 lat, nie ma faceta, i hmmmm... wieje od niej desperacją na tym tle ![]() wydaje misię, że ona zawsze i wszędzie chce być idealna, bo się boi, że jak już spotka tą miłość życia, to a nuż widelec będzie saute ![]() a i co w niej najlepsze-a wam jeszcze nie napisałam. Ogólnie laska nosi rozmiar 36.. wiecie jak to z rozmiarami bywa- w każym sklepie inaczej kiedyś byłyśmy na zakupach i przymierzała bluzkę... 36 za mała, 38 też za mała... ja jej mówię:" ale 40 na wieszaku też była, to Ci przyniosę" a ona do mnie :" nie przymierzę te bluzki, bo to jest 40, a ja przecież 40 nie noszę!"- powiedziała to z wielkim oburzeniem
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akceptuję, ale nie rozumiem, o. Chociaż ja np nie rozumiem tego, że dla niektórych unikanie słońca może wydać się dziwne - ja nienawidzę się opalać i latam po mieście z kremem 60+ i też gadam, że mam uczulenie.. ![]() No, ale ktoś tego tez może nie rozumieć - tak jak ja tego z pomidorami. |
|
|
|
|
#2836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj mnie zdziwiło i zirytowało zachowanie babki w rejestracji u okulisty. Chciałam się zapisać na wizytę, a babka akurat jak przyszłam gadała przez telefon. Myślałam, że to coś ważnego, więc czekałam. Za chwilę słyszę: "a macie dziś czas? Bo wpadniemy z miśkiem do was... Noo... Bo on pracuje do 18... A kupiłaś sobie coś tam?" itd... Ręce mi opadły Moja mama uznała, że skoro widziała taką młodą (20 lat, ale wyglądam na mniej), to uznała, że nie ma co przerywać rozmowy. |
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to ja też jest pańcią
![]() pod namiotem nigdy nie byłam a jeśli już by mnie ktoś zmusił to tylko na jedną noc, więcej bym nie zniosła hehe a muszę powiedzieć, że kiedyś też nie wyszłabym z domu bez makijażu ale chyba wyrosłam z tego bo teraz na szczęście nie mam z tym problemu
|
|
|
|
#2838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pomidory zaczęłam jeść dopiero w wieku 24 lat Postanowiłam, że polubię i się udało, chociaż trwało to długo, najpierw wcinałam słodkie pomidorki cherry, same najlepsze okazy pomidorowe. Dziś zajadam się nawet szklarniowym Nie twierdzę, że każdy kto czegoś nie lubi, może się do tego przekonać, ale na swoim przykładzie widzę, że wiele żywieniowych koszmarków dzieciństwa da się polubić (czasem trzeba się otworzyć na smaki i odłożyć na bok stare przekonania)
|
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pomidora nie tknę, tzn surowego, bo w formie przetworzonej czyli zupę pomidorową i sos do pizzy uwielbiam ![]() |
|
|
|
|
#2843 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
hehe ja mam jeszcze lepiej bo jestem ze wsi, ba! nawet z gospodarstwa, więc paniusiowatość mi nie grozi
|
|
#2844 | |||
|
Raróg
|
Cytat:
Cytat:
Mój rekord to 2 tygodnie, generalnie moge tak miesiącami, z przerwami na weekend ; P Ale za to jest łóżko.
|
|
|
#2845 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
... i nie wychodzić z kuchni ;D Cytat:
|
|||
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale myślę że nie jest ze mną tak tragicznie i jestem jakoś po środku
|
|
|
|
|
#2847 |
|
kobieta za ladą
|
mnie dziwi rzucanie sie na jedzenie na imprezach(to a propo namawiania do jedzenia) mam taką rodzinę gdzie jak zasiądą i haslo pada jemy to aż
kij jak to jest u mnie bo ja w miare przyzwyczajona ale np na stypie taka akcja byla nie wspomne o obiedzie w seminarium(tak byłam w seminarium meskim na przyjęciu )zanim ja zjadlam zupę teściu nakladal sobie 3 porcje mięsa
|
#2848 |
|
Konto usunięte
|
Imprezy i żarcie to ciekawy temat. Śmiesznie wygląda sytuacja, gdy ludzie odpierdzieleni w garniaki/balowe suknie wyciągają reklamówki i upychają tam potrawy
widziałam to na weselach i studniówce.
|
|
|
|
#2849 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;35361992]Imprezy i żarcie to ciekawy temat. Śmiesznie wygląda sytuacja, gdy ludzie odpierdzieleni w garniaki/balowe suknie wyciągają reklamówki i upychają tam potrawy
widziałam to na weselach i studniówce.[/QUOTE]Szok
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

bez soku co prawda, nie lubię.

Nie twierdzę, że każdy kto czegoś nie lubi, może się do tego przekonać, ale na swoim przykładzie widzę, że wiele żywieniowych koszmarków dzieciństwa da się polubić (czasem trzeba się otworzyć na smaki i odłożyć na bok stare przekonania)
kij jak to jest u mnie bo ja w miare przyzwyczajona ale np na stypie taka akcja byla nie wspomne o obiedzie w seminarium(tak byłam w seminarium meskim na przyjęciu