![]() |
#2701 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
u nas tez się nie sprawdziło :/ owieczko było powiedzieć mam 3 zapakowane oryginalnie siatki , bym sprzedała za bezcen bo tylko się kurzy ![]() ![]() czy Wasze dzieci tez od paru dni nie mogą zasnąć ? moja w wyrku się zaraz wydziera, a na rękach wszystko ją interesuje...no porażka... nie mam już sił i pomysłów.... a oczyska trze aż miło ... HELP i sprawa 2- jak to jest w pociągu z wózkiem??? bo w iem ze na dziecia jest bilet zerówka a wózek normalnie w przedziale czy jak ?????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Janeczko, też myślałam o wybieleniu, z tym, że obawiam się że mogą późiej zżółktąć (tak kiedyś słyszałam) może metody były nie takie jak są teraz ... moja kuzynka wybielała i była zadowolona.
Jak się zdecydujesz, napisz mi jaką metodę wybrałaś, jaka cena i w ogóle ogólne wrażenie ![]() Michał jest przez chwilę spokojny, bo gryzie tża pasek .... idę robić mu papu i do kąpieli i tak kolejny dzień zleciał ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Michał dokładnie też tak jak Twoja się zachowuje przy kąpaniu. Zwalałam to na rozregulowanie przez wyjazd, ale chyba to nie to skoro nie tylko u nas ![]() Zadzwoń na info pkp powiedzą ci jak to jest z wózkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Bodziaki z pepco zalezy jak sie trafi... Kilka mi sie poodksztalcalo
Z tesco na jednych mi sie napisy rozwalily przy prasowaniu ( potem przestalam prasowac i jest ok) Kupowalam tez na all zestawy z h&m - maja zawyzona rozmiarowke i z mothercare- jakosc super. A i sa na all primarki i george tez sa dobre ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Baha sa przedzialy d podroznych z duzym bagazem lub dla matki z dzieckiem
#2704 |
Wtajemniczenie
|
thx Baha
![]() oooo... chyba zmiana frontu... lece lookać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Mnie te siateczki wkurzyly
Raz dalam banana i od razu poczernialy, niczym sie nie dadza przywrocic do znosnego wygladu ( znaczy probowalam sody i cytryny, przeciez nie uzyje odplamiaza jak to bachorki do dzioba biora Wyglada to oblesnie wiec zmienialm siateczki na nowe ale i tak po 2-3 uzyciach odpychajaco. Jak dla mnie za ta cene lepiej kupic kilka paczek gazy, zawijac owoc, zawiazac a po uzyciu bez zalu wywalic
#2706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2707 |
Wtajemniczenie
|
chyba moją brzuszek bolał.... bo ma lekką wysypkę i obstawiam :
- pietruszkę - dziś jakoś mała sztuka, a bardzo intensywna była - koperek - grahamkę (poł połowki) lub tyle samo kajzerki - na śniadanko, chociaż z kajzerki wiekszosc zostala rozdrobniona i wypluta... z koncem lipca bedzie 2gi mc gluta i nie bylo do tej pory problemow, chociaz od paru dni ledwo cos tego gluta je, bo nie bylo kaszki zdrowy brzuszek ze sliwką więc wziełam 8 zbóz i ewidentnie nie pasuje... pare łyżeczek na wcisk i potem koniec jedzenia :/ 10 kropli ss i 4ty cyc uśpiły dziecia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Dalia zmiluj se kobito...4ty cyc
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Kurde zul kolacje gotuje... Swoje hinduskie dania. Jak mu wytumaczyc ze dla mnie to srodek nocy a nie chce sie na noc obzerac... Oczywisxie zaraz foch bedzie ze on sie stara a ja jesc nie chce
#2709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana od niedawna dwoją się i troją :p :P :P a ja tam bym zjadła... zjadłam bułke ale coś głodna jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||
Rozeznanie
|
Heej
![]() Hubuś dziękuje wszystkim Ciociom za komplementy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mój jeszcze ze 2 tyg usypiał po kąpieli w sekundę (oczywiście przy cycku) a od tego czasu troche zje,poprzewraca sie na brzuch,plecy,siada,wstaje ,piszczy cuda na kiju normalnie i trwa to z 15-20min.Obstawiałam upały ale teraz to nie wiem. Olka dzieki za info o bramkach,pojedziemy obejrzeć czy to cos w ogóle warte. Oli dzielna jesteś!!Ja pewnie będe lamentować od października.Trzym sie! I nie wiem co miałam jeszcze..aaa tego fejsa muszę chyba założyć!!!! hehe dzisiaj byłam u gina i widział Hubka w poczekalni bo pojechaliśmy we 3, potem w gabinecie gadka szmatka i pyta sie mnie a kogo pani tą piersią karmi? ja: Syna on: jakiś bardzo duży ja:ale on jeszcze 8 m-cy nie ma on: aaa to przepraszam pod światło chyba spojrzałem i dlatego taki wyrośnięty mi sie wydał ![]() Pani w sklepie dziecięcym też była przekonana,że Mały ma rok. Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-17 o 20:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie teraz ja tez nie wiem czemu tak... w dzien ładnie zasypia, chociaz z 3ch drzemek po 50-60 min ma 2... i to mega roznie... ale wieczorne zasypianie to porazka... no dziś umeczyłam się jak nigdy z nia ![]() nawet wywietrzyłam, przewinełam, na raczkach wszystkiego w kolo chciala dotykac, to kota głaskać no porazka... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zadomowienie
|
Mój od trzech dni dopiero usypia sam. Do tej pory zawsze przy cycu ale chciałabym go wyprowadzić niedługo do jego pokoju więc stwierdziłam że najwyższa pora na nukę samodzielnego usypiania. Przez dwa dni było strasznie (płacze, lamenty) a dziś nawet znośnie, ale i tak zeszło mi prawie 0,5 godziny pomimo że po 18 zaczął już trzeć oczki a tż kąpie go koło 19. Walczył dzielnie ze zmęczeniem ale w końcu uległ
#2713 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zadomowienie
|
ja tyż chcę
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() Mój tż znalazł na nią sposób ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=glamourous;35359488
Kurde zul kolacje gotuje... Swoje hinduskie dania. Jak mu wytumaczyc ze dla mnie to srodek nocy a nie chce sie na noc obzerac... Oczywisxie zaraz foch bedzie ze on sie stara a ja jesc nie chce[/QUOTE] Kolację niech wyśle do mnie (biorę na siebie opłatę kuriera) niech stracę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurde, ale my dzis bardzo spokojnie, w domu, bo lało cały dzień :/ zobaczymy... ale to już któryś dzień pod rząd... najpierw awantura, a potem pada.... apropo... lece bo tez padam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
POKSZYFKO przypomnij mi proszę jak się nazywał spray do prostowania herów ??
Za nic nie mogę go sobię przypomnieć :sciana: Dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
ok już mam, cofnełam się do pierwszej str
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale kupilam ostatnio mlodemu boska koszulke w ciuchach, jak noweczka za niecale 3 zeta, ma napis ''I love mum, she's the boss'' ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- wariateczko bo w pepco to trzeba pogrzebac, sa naprawde swietne ciuszki, a czasem takie szmatlawce ze glowa mala ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zadomowienie
|
janeczka hmm nic nie dostalam
![]() baha i sara,bo te wasze dzieciaczki naprawde na starsze wygladaja,slodziaki ![]() glam ja tez kolacje chetnie przyjme,a co ![]() uciekam spac,dobranoc
#2724 |
Zakorzenienie
|
dalia ja wozek zlozylam i wrzucilam na polke jako bagaz, nikt sie nie czepial
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zadomowienie
|
muffinko wlasnie wiem,czasem sie tam cos fajnego trafi,mam stamtąd kilka bluzeczek dla malej po 7zl,i sa swietne,ani sie nie porozciagaly ani nic
#2726 |
Zakorzenienie
|
ja kiedys kupilam tam takie fajne bodziaki i po pierwszym praniu jakos dziwnie sie zwezily i skrecily wokol wlasnej osi
![]() ![]() a tak w ogole to maly nie dostal sie do zlobka i nie wiem co tu dalej z tym fantem zrobic. Kazali dowiadywac sie w polowie wrzesnia, czy ktos zrezygnowal, ale mnie to juz nie urzadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zadomowienie
|
a wyślesz mi dane na priv?
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
a co to jeszcze nikogo nie ma?
---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- nie moge przestac myslec o tej dziewczynce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Wreszcie trochę słońca za oknem ![]() Nam chyba wyszła górna jedyneczka - ale mała nie pozwoli sobie do dzioba zajrzeć, nawet umyć - nic. Ale zgrzyta zębami, więc ewidentnie cośna górze musi być ![]() ![]() Moja Dobruśka ostatnio buzię do jedzenia otwiera tylko wtedy jak słyszy pisenki mini mini ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.