|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: filmiki urodowe cz. VI
|
|
|
|
#4232 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4233 |
|
Zadomowienie
|
Też tego nie rozumiem
przecież to nie jest żadna tajemnica. Tak. Jak ona śmiała w ogóle o niej wspomnieć... niektórym dziewczynom to już się dawno we łbach poprzewracało. Przecież nie powiedziała nic niewłaściwego Moim zdaniem Nissiax83 nagrała bardzo mądry filmik i chciałabym żeby więcej się takich vlogów pojawiało Niesia skasowała ten filmik o testowaniu?
Była aparatka ![]() 28.02.2012 - góra, 21.06.2012- dół, 20.01.2015 koniec! <3 Edytowane przez hikari91 Czas edycji: 2012-07-17 o 22:52 |
|
|
|
#4234 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4235 | |
|
Life is a drink ...
|
Tak może nakręciła
Cytat:
![]() Nissiax i Nieesia jeden filmik i tym sposobem były sobie koleżanki.. Nissiax dobrze powiedziała, że jest mylona z tą .. a tamtej już się nie spodobało, że ktoś wyciąga stare śmieci ...
|
|
#4236 |
|
Zadomowienie
|
hmm ciekawe czy teraz usunęła czy już dawno
i jeszcze jakie podkreślenie w tym tweecie, że "od miesięcy jej filmów nie ogląda" dla mnie trochę żałośnie to zabrzmiało... ale może tylko ja to tak odebrałam ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- moim zdaniem również dobrze, że to powiedziała. to naturalne, że chciała sprostować to co się jej zarzuca...
|
#4237 |
|
Raczkowanie
|
Nieesia25 zachowuje się jak małe dziecko. Od dawna jej filmiki mnie nudziły, ale z sentymentu trzymałam. Dzisiaj przeszła samą siebie, wywalam z subskrypcji.
Hiakri91: od miesięcy jej filmów nie ogląda" dla mnie trochę żałośnie to zabrzmiało... ale może tylko ja to tak odebrałam. Ja również tak to odebrałam, już wcześniej musiały mieć starcia. Edytowane przez _jagodzianka_ Czas edycji: 2012-07-17 o 23:23 |
|
|
|
#4238 |
|
Raczkowanie
|
właśnie ostatnio zastanawiałam się, czy nisiax i nieesia się o coś nie pokłóciły, bo pamiętam, że kiedy zaczynałam oglądać filmiki na youtubie one nazywały się siostrami z youtuba. a później siostrzana miłość jakoś przeminęła
|
|
|
|
#4239 |
|
Zadomowienie
|
najwidoczniej, bo to nie zabrzmiało zbyt koleżeńsko... ale zawsze sądziłam, że mają ze sobą dobry kontakt, nazywały się "youtubowymi siostrami" itp. dziwne to wszystko... samo to, że Nieesia napisała to do niej na tt, zamiast jakoś prywatnie. Trochę szczeniackie zachowanie tym bardziej, że wie, że masa osób śledzi jej tweety...i tak z byle powodu zrobiła się afera i Nieesia najwidoczniej osiągnęła odwrotny skutek i zniechęca do siebie ludzi
|
#4240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Moim zdaniem, Aga trochę ściemnia nagle w ten weekend miał się pojawić filmik z wyjazdu. Basia już prawie trzy miesiące temu nagrała filmik. Rozumiem, że każdy ma ograniczony czas. Ale zamiast pisać jakieś bezsensowne notki o ślimaku, bądź samochodzie, kręcić filmiki OOTD, jedzeniowe filmiki, przeglądy prasy itd. mogła napisać, nakręcić filmik jak zrewolucjonizowała markę DOVE i jakie korzyści osiągnęła dla kupujących produkty. Ja już bym dawno się tym pochwaliła
|
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie ja jej nie mam w subach, wywaliłam daaaaawno temu, bo od dłuższego czasu mnie irytowała także oglądam tylko z doskoku, jak się coś dzieje a tak btw co było w tym filmiku o testowaniu? bo ja go oglądałam 100 lat temu i już nie pamiętam tak wnioskuje, że potępiała testowanie i wszystkie firmy testujące, a potem się chwaliła zakupami z tych firm?
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
niesia jest w ciazY? o wow
|
|
|
|
#4243 |
|
summer vibes;)
|
Niektórym po prostu odbija po dłuższym czasie nagrywania, szczególnie jesli mają dużą ilość subskrybentów.
Rozwydrzone towarzystwo. Nieesi już dawno nie mam w sub. zwyczajnie nudzą mnie jej filmiki, nie ma nic ciekawego do przekazania.
|
|
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie obejrzałam filmik nissiax83 o eko nagonce i jestem w szoku bo moim zdaniem nieesia25 zachowała się jak małe dziecko
|
|
|
|
#4245 |
|
BAN stały
|
Chciałam odgrzebać filmik nieesi o testowaniu, ale nie znalazłam go. Chyba go wywaliła po tym jak nissiax nakręciła filmik o eko nagonce. Moim zdaniem to bardzo mądre i wyważone nagranie. nissiax nikogo nie potępiała, nikomu niczego nie zabraniała etc. Chciała tylko wytknąć pewne absurdy i moim zdaniem jej się udało. Myślę, że uświadomiła wielu osobom, że przy każdym kosmetyku trzeba uważać, bo nigdy nie mamy pewności, że nas nie uczuli. Sama przestawiam się na bardziej naturalne kosmetyki, ale staram się to robić z głową. Na razie żaden mnie nie uczulił, ale zdaję sobie sprawę, że może się tak zdarzyć, że jakiś ekstrakt mi nie posłuży. W końcu niektóre drzewa też uczulają, gdy pylą.
|
|
|
|
#4246 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie Niessiax zachowała się bardzo profesjonalnie.. w przeciwieństwie do Nieesi.. ehh a ostatnio narzekałyśmy na nudę na YT
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Takie 'stare', a zachowują się jak gówniary na podwórku.
80fragranza widzę że jesteś posiadaczką również moich zapachów, chociaż jestem dopiero przy trzecim filmiku, więc pewnie coś jeszcze się znajdzie - jest to np Chloe, ale u mnie standard (ten z czarną jest dla mnie nieco za mocny, jak to trafnie okresliłaś - stworzony dla kobiety dojrzałej), AQUA di Gioia, Lacoste - Touch of pink (też mi się kojarzy z nastolatkami ).W ogóle taka mała uwaga - możesz w opisie dodać nazwy - może to komuś ułatwić znalezienie jakichś konkretnych zapachów
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Wtajemniczenie
|
Niesia zaczęła mnie irytować, jeszcze ta afera.... chyba czas zrobić porządki w subach
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4252 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Mnie uczulił w życiu jak na razie tylko jeden kosmetyk i był to peeling enzymatyczny z Biochemii Urody, więc nie wszystko co naturalne jest super fajne i nie uczula.
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
niesia filmik o testowaniu na zwierzętach usunęła już dobre pół roku temu, jak nie więcej.
mam wrażenie, że ona jest nieco przerważliwiona. źle odczytała zamiary agi z ny. aaa a i uważam, że tekst : nie oglądam cię już od miesięcy jest naprawdę niemiły. |
|
|
|
#4254 |
|
Zadomowienie
|
Narzekałam wczoraj na nudę no i dziś jest afera
![]() Nieesia na tej konfrontacji straci chyba najwięcej bo jej popularność opierała się głównie na tym, że jest taka fajna i swojska a tutaj pokazała się z bardzo nieprzyjemnej strony. A nissiax można lubić lub nie ale przyznać trzeba, że jej filmiki wnoszą trochę nowości na yt. Filmik nissiax o eko-nagonce bardzo mi się podoba, wyważony, nie obraża żadnej ze stron i daje do myślenia. |
|
|
|
#4255 |
|
Wtajemniczenie
|
link do filmiku zmalowanej:
http://www.youtube.com/watch?v=x4hmvQyq6KY co sądzicie o tym makijażu? jak dla mnie katastrofa, modelka wyglądała lepiej przed niż po. zbyt ciężki ten fiolet
|
#4256 |
|
Konto usunięte
|
ALE Ta Nieśka to idiotka.
dobrze, że jej już dawno nie oglądam. |
|
|
|
#4257 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Jeszcze Madzia ma chyba jakieś "ale" do Nissiax, bo napisała: Dla mnie to własnie Ty byłaś najbardziej eko z nas wszystkich Maaaaaadzia 4 godz. temu Normalnie dzieci w piaskownicy Cytat:
I jak zwykle reakcja Zmalowanej w stylu - nie podoba się to nie oglądaj, nie znasz się, najważniejsze, że mi się podoba itp. itd.
|
||
|
|
|
#4258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i oczywiście każda będzie zaprzeczać, że była na wyjeździe Dove
|
|
|
|
|
#4259 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
|
|
#4260 |
|
Konto usunięte
|
najbardziej eko to wg mnie jest megilounge. Nie lubie tego eko świrowania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

przecież to nie jest żadna tajemnica. Tak. Jak ona śmiała w ogóle o niej wspomnieć... niektórym dziewczynom to już się dawno we łbach poprzewracało. Przecież nie powiedziała nic niewłaściwego
Moim zdaniem Nissiax83 nagrała bardzo mądry filmik i chciałabym żeby więcej się takich vlogów pojawiało 

i jeszcze jakie podkreślenie w tym tweecie, że "od miesięcy jej filmów nie ogląda" dla mnie trochę żałośnie to zabrzmiało... ale może tylko ja to tak odebrałam 

klask i:
tak wnioskuje, że potępiała testowanie i wszystkie firmy testujące, a potem się chwaliła zakupami z tych firm?