filmiki urodowe cz. VI - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 22:45   #4231
nadi111
Zakorzenienie

Dot.: filmiki urodowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Nie rozumiem po co Nieesa się rzuca.. Przeciez to, że była w Paryżu na warsztatach DOVE było wiadomo w momencie kiedy inne uczestniczki pochwaliły się zdjęciami... O_o
Hormony jej buzują
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:47   #4232
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Nie rozumiem po co Nieesa się rzuca.. Przeciez to, że była w Paryżu na warsztatach DOVE było wiadomo w momencie kiedy inne uczestniczki pochwaliły się zdjęciami... O_o
tak ale sęk w tym że Niesia nakręciła film o testowaniu
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:49   #4233
hikari91
Zadomowienie

Też tego nie rozumiem przecież to nie jest żadna tajemnica. Tak. Jak ona śmiała w ogóle o niej wspomnieć... niektórym dziewczynom to już się dawno we łbach poprzewracało. Przecież nie powiedziała nic niewłaściwego Moim zdaniem Nissiax83 nagrała bardzo mądry filmik i chciałabym żeby więcej się takich vlogów pojawiało

Niesia skasowała ten filmik o testowaniu?

Edytowane przez hikari91
Czas edycji: 2012-07-17 o 22:52
hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:53   #4234
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
Też tego nie rozumiem przecież to nie jest żadna tajemnica. Tak. Jak ona śmiała w ogóle o niej wspomnieć... niektórym dziewczynom to już się dawno we łbach poprzewracało. Przecież nie powiedziała nic niewłaściwego Moim zdaniem Nissiax83 nagrała bardzo mądry filmik i chciałabym żeby więcej się takich vlogów pojawiało

właśnie też teraz szukałam i nie ma
Stary 2012-07-17, 22:56   #4235
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
tak ale sęk w tym że Niesia nakręciła film o testowaniu
Tak może nakręciła
Cytat:
pewnie, że go wywaliła bo nie widze go w wykazie wszystkich jej filmików

Nissiax i Nieesia jeden filmik i tym sposobem były sobie koleżanki..
Nissiax dobrze powiedziała, że jest mylona z tą .. a tamtej już się nie spodobało, że ktoś wyciąga stare śmieci ...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:02   #4236
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
właśnie też teraz szukałam i nie ma
hmm ciekawe czy teraz usunęła czy już dawno i jeszcze jakie podkreślenie w tym tweecie, że "od miesięcy jej filmów nie ogląda" dla mnie trochę żałośnie to zabrzmiało... ale może tylko ja to tak odebrałam

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Nissiax dobrze powiedziała, że jest mylona z tą .. a tamtej już się nie spodobało, że ktoś wyciąga stare śmieci ...
moim zdaniem również dobrze, że to powiedziała. to naturalne, że chciała sprostować to co się jej zarzuca...

Stary 2012-07-17, 23:19   #4237
_jagodzianka_
Raczkowanie

Nieesia25 zachowuje się jak małe dziecko. Od dawna jej filmiki mnie nudziły, ale z sentymentu trzymałam. Dzisiaj przeszła samą siebie, wywalam z subskrypcji.
Hiakri91: od miesięcy jej filmów nie ogląda" dla mnie trochę żałośnie to zabrzmiało... ale może tylko ja to tak odebrałam.
Ja również tak to odebrałam, już wcześniej musiały mieć starcia.

Edytowane przez _jagodzianka_
Czas edycji: 2012-07-17 o 23:23
_jagodzianka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:46   #4238
Ri Ri
Raczkowanie

właśnie ostatnio zastanawiałam się, czy nisiax i nieesia się o coś nie pokłóciły, bo pamiętam, że kiedy zaczynałam oglądać filmiki na youtubie one nazywały się siostrami z youtuba. a później siostrzana miłość jakoś przeminęła
Ri Ri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:46   #4239
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _jagodzianka_ Pokaż wiadomość
Ja również tak to odebrałam, już wcześniej musiały mieć starcia
najwidoczniej, bo to nie zabrzmiało zbyt koleżeńsko... ale zawsze sądziłam, że mają ze sobą dobry kontakt, nazywały się "youtubowymi siostrami" itp. dziwne to wszystko... samo to, że Nieesia napisała to do niej na tt, zamiast jakoś prywatnie. Trochę szczeniackie zachowanie tym bardziej, że wie, że masa osób śledzi jej tweety...i tak z byle powodu zrobiła się afera i Nieesia najwidoczniej osiągnęła odwrotny skutek i zniechęca do siebie ludzi

Stary 2012-07-18, 00:02   #4240
_jagodzianka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
najwidoczniej, bo to nie zabrzmiało zbyt koleżeńsko... ale zawsze sądziłam, że mają ze sobą dobry kontakt, nazywały się "youtubowymi siostrami" itp. dziwne to wszystko... samo to, że Nieesia napisała to do niej na tt, zamiast jakoś prywatnie. Trochę szczeniackie zachowanie tym bardziej, że wie, że masa osób śledzi jej tweety...i tak z byle powodu zrobiła się afera i Nieesia najwidoczniej osiągnęła odwrotny skutek i zniechęca do siebie ludzi
klask i:
Moim zdaniem, Aga trochę ściemnia nagle w ten weekend miał się pojawić filmik z wyjazdu. Basia już prawie trzy miesiące temu nagrała filmik. Rozumiem, że każdy ma ograniczony czas. Ale zamiast pisać jakieś bezsensowne notki o ślimaku, bądź samochodzie, kręcić filmiki OOTD, jedzeniowe filmiki, przeglądy prasy itd. mogła napisać, nakręcić filmik jak zrewolucjonizowała markę DOVE i jakie korzyści osiągnęła dla kupujących produkty. Ja już bym dawno się tym pochwaliła
_jagodzianka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 00:09   #4241
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _jagodzianka_ Pokaż wiadomość
klask i:
Moim zdaniem, Aga trochę ściemnia nagle w ten weekend miał się pojawić filmik z wyjazdu. Basia już prawie trzy miesiące temu nagrała filmik. Rozumiem, że każdy ma ograniczony czas. Ale zamiast pisać jakieś bezsensowne notki o ślimaku, bądź samochodzie, kręcić filmiki OOTD, jedzeniowe filmiki, przeglądy prasy itd. mogła napisać, nakręcić filmik jak zrewolucjonizowała markę DOVE i jakie korzyści osiągnęła dla kupujących produkty. Ja już bym dawno się tym pochwaliła

dokładnie a nie my takie niedoinformowane ja jej nie mam w subach, wywaliłam daaaaawno temu, bo od dłuższego czasu mnie irytowała także oglądam tylko z doskoku, jak się coś dzieje a tak btw co było w tym filmiku o testowaniu? bo ja go oglądałam 100 lat temu i już nie pamiętam tak wnioskuje, że potępiała testowanie i wszystkie firmy testujące, a potem się chwaliła zakupami z tych firm?

Stary 2012-07-18, 00:26   #4242
sylwoha
Zakorzenienie

niesia jest w ciazY? o wow
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 00:48   #4243
Atenya
summer vibes;)

Niektórym po prostu odbija po dłuższym czasie nagrywania, szczególnie jesli mają dużą ilość subskrybentów. Rozwydrzone towarzystwo. Nieesi już dawno nie mam w sub. zwyczajnie nudzą mnie jej filmiki, nie ma nic ciekawego do przekazania.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 01:01   #4244
PaulinaPPP
Zadomowienie

Właśnie obejrzałam filmik nissiax83 o eko nagonce i jestem w szoku bo moim zdaniem nieesia25 zachowała się jak małe dziecko . Powinna jeszcze raz włączyć sobie ten filmik i obejrzeć go ze zrozumieniem !!! Nissiax83 wspomniała w nim że ludzie często błędnie myślą że to ona jest autorką filmu na temat testowania kosmetyków na zwierzętach . Jeżeli chodzi o wyjazd z dove był to odrębny temat. Nie wspominała kto brał udział w tym wyjeździe ,poza tym dodała że nie wnika w to że ktoś tam pojechał i że trzeba zachować zdrowy umiar we wszystkim. Może się mylę ,ale ja to odebrałam w raczej pozytywny sposób
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 01:18   #4245
Sondrina
BAN stały

Chciałam odgrzebać filmik nieesi o testowaniu, ale nie znalazłam go. Chyba go wywaliła po tym jak nissiax nakręciła filmik o eko nagonce. Moim zdaniem to bardzo mądre i wyważone nagranie. nissiax nikogo nie potępiała, nikomu niczego nie zabraniała etc. Chciała tylko wytknąć pewne absurdy i moim zdaniem jej się udało. Myślę, że uświadomiła wielu osobom, że przy każdym kosmetyku trzeba uważać, bo nigdy nie mamy pewności, że nas nie uczuli. Sama przestawiam się na bardziej naturalne kosmetyki, ale staram się to robić z głową. Na razie żaden mnie nie uczulił, ale zdaję sobie sprawę, że może się tak zdarzyć, że jakiś ekstrakt mi nie posłuży. W końcu niektóre drzewa też uczulają, gdy pylą.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 02:02   #4246
alikatena
Raczkowanie

Jak dla mnie Niessiax zachowała się bardzo profesjonalnie.. w przeciwieństwie do Nieesi.. ehh a ostatnio narzekałyśmy na nudę na YT
Stary 2012-07-18, 04:59   #4247
withi_as
Zakorzenienie

Takie 'stare', a zachowują się jak gówniary na podwórku.

80fragranza widzę że jesteś posiadaczką również moich zapachów, chociaż jestem dopiero przy trzecim filmiku, więc pewnie coś jeszcze się znajdzie - jest to np Chloe, ale u mnie standard (ten z czarną jest dla mnie nieco za mocny, jak to trafnie okresliłaś - stworzony dla kobiety dojrzałej), AQUA di Gioia, Lacoste - Touch of pink (też mi się kojarzy z nastolatkami ).

W ogóle taka mała uwaga - możesz w opisie dodać nazwy - może to komuś ułatwić znalezienie jakichś konkretnych zapachów
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:41   #4248
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Takie 'stare', a zachowują się jak gówniary na podwórku.

80fragranza widzę że jesteś posiadaczką również moich zapachów, chociaż jestem dopiero przy trzecim filmiku, więc pewnie coś jeszcze się znajdzie - jest to np Chloe, ale u mnie standard (ten z czarną jest dla mnie nieco za mocny, jak to trafnie okresliłaś - stworzony dla kobiety dojrzałej), AQUA di Gioia, Lacoste - Touch of pink (też mi się kojarzy z nastolatkami ).

W ogóle taka mała uwaga - możesz w opisie dodać nazwy - może to komuś ułatwić znalezienie jakichś konkretnych zapachów
no właśnie,muszę się zmobilizować i porobić opisy do tych moich tasiemców

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:01   #4249
isabelka00
Wtajemniczenie

Niesia zaczęła mnie irytować, jeszcze ta afera.... chyba czas zrobić porządki w subach
Stary 2012-07-18, 09:06   #4250
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
no właśnie,muszę się zmobilizować i porobić opisy do tych moich tasiemców
Opisy bardzo by pomogły. Poza tym fajnie że jest jakaś maniaczka perfum, mam nadzieję że będzie więcej takich filmików. Sama mam problemy z określaniem zapachów, tym bardziej z zachwytem oglądałam serię o twojej kolekcji. Myślę też, że mogłabyś zrobić filmiki polecające konkretne zapachy np. te słodkie, owocowe, świeże, ciężkie, dla migrenowców, czyli zrobić mini poradnik dla osób, które chcą kupić sobie nowe perfumy a za bardzo nie wiedzą jakie. A może filmik o jakiś mniej znanych a godnych uwagi perfumach? Wtedy nie musisz ograniczać się do swojej kolekcji, ale możesz wziąć pod uwagę wszystko co kiedykolwiek testowałaś .
Stary 2012-07-18, 09:24   #4251
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
Opisy bardzo by pomogły. Poza tym fajnie że jest jakaś maniaczka perfum, mam nadzieję że będzie więcej takich filmików. Sama mam problemy z określaniem zapachów, tym bardziej z zachwytem oglądałam serię o twojej kolekcji. Myślę też, że mogłabyś zrobić filmiki polecające konkretne zapachy np. te słodkie, owocowe, świeże, ciężkie, dla migrenowców, czyli zrobić mini poradnik dla osób, które chcą kupić sobie nowe perfumy a za bardzo nie wiedzą jakie. A może filmik o jakiś mniej znanych a godnych uwagi perfumach? Wtedy nie musisz ograniczać się do swojej kolekcji, ale możesz wziąć pod uwagę wszystko co kiedykolwiek testowałaś .
masz łeb jak sklep,tak zrobię

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:54   #4252
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Chciałam odgrzebać filmik nieesi o testowaniu, ale nie znalazłam go. Chyba go wywaliła po tym jak nissiax nakręciła filmik o eko nagonce. Moim zdaniem to bardzo mądre i wyważone nagranie. nissiax nikogo nie potępiała, nikomu niczego nie zabraniała etc. Chciała tylko wytknąć pewne absurdy i moim zdaniem jej się udało. Myślę, że uświadomiła wielu osobom, że przy każdym kosmetyku trzeba uważać, bo nigdy nie mamy pewności, że nas nie uczuli. Sama przestawiam się na bardziej naturalne kosmetyki, ale staram się to robić z głową. Na razie żaden mnie nie uczulił, ale zdaję sobie sprawę, że może się tak zdarzyć, że jakiś ekstrakt mi nie posłuży. W końcu niektóre drzewa też uczulają, gdy pylą.
Zgadzam się
Mnie uczulił w życiu jak na razie tylko jeden kosmetyk i był to peeling enzymatyczny z Biochemii Urody, więc nie wszystko co naturalne jest super fajne i nie uczula.
Stary 2012-07-18, 10:53   #4253
mantas
Zakorzenienie

niesia filmik o testowaniu na zwierzętach usunęła już dobre pół roku temu, jak nie więcej.

mam wrażenie, że ona jest nieco przerważliwiona. źle odczytała zamiary agi z ny. aaa a i uważam, że tekst : nie oglądam cię już od miesięcy jest naprawdę niemiły.
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 12:26   #4254
Pigeons
Zadomowienie

Narzekałam wczoraj na nudę no i dziś jest afera

Nieesia na tej konfrontacji straci chyba najwięcej bo jej popularność opierała się głównie na tym, że jest taka fajna i swojska a tutaj pokazała się z bardzo nieprzyjemnej strony. A nissiax można lubić lub nie ale przyznać trzeba, że jej filmiki wnoszą trochę nowości na yt.

Filmik nissiax o eko-nagonce bardzo mi się podoba, wyważony, nie obraża żadnej ze stron i daje do myślenia.
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 13:22   #4255
isabelka00
Wtajemniczenie

link do filmiku zmalowanej:
http://www.youtube.com/watch?v=x4hmvQyq6KY
co sądzicie o tym makijażu? jak dla mnie katastrofa, modelka wyglądała lepiej przed niż po. zbyt ciężki ten fiolet
Stary 2012-07-18, 13:38   #4256
201610310857
Konto usunięte

ALE Ta Nieśka to idiotka.

dobrze, że jej już dawno nie oglądam.
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 13:41   #4257
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
Narzekałam wczoraj na nudę no i dziś jest afera

Nieesia na tej konfrontacji straci chyba najwięcej bo jej popularność opierała się głównie na tym, że jest taka fajna i swojska a tutaj pokazała się z bardzo nieprzyjemnej strony. A nissiax można lubić lub nie ale przyznać trzeba, że jej filmiki wnoszą trochę nowości na yt.

Filmik nissiax o eko-nagonce bardzo mi się podoba, wyważony, nie obraża żadnej ze stron i daje do myślenia.
Dokładnie

Jeszcze Madzia ma chyba jakieś "ale" do Nissiax, bo napisała:

Dla mnie to własnie Ty byłaś najbardziej eko z nas wszystkich

Maaaaaadzia 4 godz. temu

Normalnie dzieci w piaskownicy

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
co sądzicie o tym makijażu? jak dla mnie katastrofa, modelka wyglądała lepiej przed niż po. zbyt ciężki ten fiolet
Ten makijaż to porażka. I jak zwykle reakcja Zmalowanej w stylu - nie podoba się to nie oglądaj, nie znasz się, najważniejsze, że mi się podoba itp. itd.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 14:13   #4258
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Dokładnie

Jeszcze Madzia ma chyba jakieś "ale" do Nissiax, bo napisała:

Dla mnie to własnie Ty byłaś najbardziej eko z nas wszystkich

Maaaaaadzia 4 godz. temu

Normalnie dzieci w piaskownicy
Ehh, teraz się zaczną kłótnie, która jest bardziej nie-eko i nie dała się wciągnąć specjalistom od marketingu No i oczywiście każda będzie zaprzeczać, że była na wyjeździe Dove
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 14:14   #4259
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
Mi się nie podoba, bo mam wrażenie, że film był kręcony w pośpiechu i makijaż jest byle jaki.
Stary 2012-07-18, 14:31   #4260
201804100943
Konto usunięte

najbardziej eko to wg mnie jest megilounge. Nie lubie tego eko świrowania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości