![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Iwonko ja też dokładnie nie wiem, na co to szczepienie
![]() ![]() A jakimi szczepionkami szczepiłyście dzieciaczki??? Tymi płatnymi??
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj przepis ![]() Iwonko ja szczepilam na ODRE, ROZYCZKE I SWINKE tak mam napisane w ksiazeczce przez lekarke ![]() ![]() Szymek tez zapierdziela na raczkach jak dziki dzinks..ja tylko latam za nim...stuka kolanami jak szogunek....zastanawiam sie czy go to nie boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do usypiania w dzień to ja też mam problem bo moja zasypia tylko przy cycu, spi dwa razy w dzień. ALe jak mnie nie ma i zostaje z tż-tem to pptrafi usnąć sama , tylko przy mnie nie umie. MONI@ KONIECZNIE POZDRÓW JASTIN I NIECH UCAŁUJE WIKTORIĘ ![]()
![]() |
#4746 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj odwiedził nas mój brat z rodzinką i z piesiem. Oczywiscie Oliwia od razu zajęła się psinką bo oan tak jak mamusia bardzo lubi zwierzątka
![]() ![]()
#4747 |
Rozeznanie
|
kasia szok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Rozeznanie
|
Moni@ dobrze ze mi przypomniałaś o tym szczepieniu bo na śmierć bym zapomniała
![]() ![]()
#4749 |
Zakorzenienie
|
cześc babeczki to ja niedobra Jastin
![]() Chyba nie zapomniałyście o mnie ,co? ![]() teraz to wam nic nie napisze bo Wika mi nie daje ale steskniłam sie za Wami strasznie i juz nie mogłam wytrzymać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Rozeznanie
|
Kasia sliczne foteczki.
My wczoraj byliśmy na sankach, ale ponieważ nie posoadamu sanek z oparciem, tż był zmuszony ciągnąć nas obie ![]() ![]()
#4751 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja do tej pory kupowałam te szczepionki skojarzone 5w1. A teraz pielęgniarka mówiła,że będzie bezpłatne szczepienie. U nas szczepią w każdy czwartek,jak moja kończy w czwartek roczek to już za tydzień mogę z nią iść na szczepienie? Czy jak skończy 13m-cy ,bo słyszałam różne opinie,że w 13 to lepiej znosi dziecko.
Moni ja bym nie dała rady jakby moja Amelcia chodziła o 23 spać,dlatego wolę się z nią przemęczyć w dzień nawet jak nie śpi i marudzi,to kładę ją wtedy już o 19 i mam spokój. Kasia ale piesio,ja bym się go bała. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4753 |
Zadomowienie
|
Jastinku kochana jak miło,napisz czy u Ciebie też jest śnieżek,bo u nas nioestety nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Rozeznanie
|
Lilianka tak od rana rozbójnikuje że szok. W końcu wsadziłam ja do łóżeczka i ze 20 minut miałam spokój, ale już tam mendzi
![]()
#4755 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4756 |
Zadomowienie
|
#4757 |
Rozeznanie
|
Nie pamiętam czy Wam pisałam, że wygrałam książke z krzyżówki. A ostatnio wygrałam gofrownice. Chyba czas zagrać w totka
![]()
#4758 |
Zadomowienie
|
Jastin dobra kobieto super że już wróciłaś
![]() U nas też dużo śniegu, może pójdę dziś z Oliwią na sanki, akurat mamy dwie pary więc każda będzie mieć swoje. Pozatym siedzę dziś sama z Oliwią bo Julia poszła ze swoją kuzynką do niej do szkoły na bal, przebrała się za księżniczkę i pewnie teraz tancuje ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-01-26 o 09:33 Powód: dubelek |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zadomowienie
|
wiesz gdybym tej suczki nie znała to też bym się bała. Ale to pies mojego brata, znam ją i wiem że jest łagodna i krzywdy nie zrobi zwłaszcza że oni tez mają dziecko co prawda on ma już prawie 3 lata ale to tez dziecko i piesek nigdy krzywdy nie zrobił. ALe przyznam że trochę miałam stracha bo z psami to nigdy nic nie wiadomo dlatego jak mała podeszła do piesia to bratowa siedziała z nią.
sory dubel
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-01-26 o 09:59 Powód: dubelek |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
No to teraz ja nadrobie zaleglości
![]() ![]() Zaczne od imprezki,było bardzo miło ![]() ![]() Zdjęć ładnych nie mamy a to wszystko wina Tż,porobił jakies brzydkie zdjecia od tyłu,albo pól głowy widać,i po co to ja nie wiem?Ale wkleje te co mam,wybiore kilka tylko zmniejsze.Wika swieczki nie zdmuchnęła niestety,bardziej ja interesowały ziewrzątka na torcie i ogień w świeczce ![]() Dostała głownie pieniązki,które wydałysmy nastepnego dnia na pościel dla niej i chcialam kupic jakis ładny szlafroczek ale nietety nic nie znalazłam,popatrze na allegro,moze cos wyszukam,oprócz kaski dostała plecaczek pieska ![]() ![]() a oto i foteczki Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
We wtorek byliśmy na szczepieniu Wika waży 9950,mi sie wydaje ze to malo,ale lekarz mowi ze ok jest.Niestety okzało sie rowniez ze ma znów bakterie w moczu,mówie wam oszalec mozna,wdodatku nie chciał dac nam lekarz skierowania do nefrologa,bo stwierdził ze spróbujemy jeszcze raz Furaginem,a mnie to wkurza bo wczesniej tez podawalismy Furagin ale skoro znów ma te bakterie to widocznie nie pomógl,jak tak dalej pójdzie to bedzemy szukac nowego pediatry,choc ten jest nprawde chwalony przez ludzi i jeden z lepszych w wojwództwie,ale ja eksperymentowc nie bede.
Co do szczepienia to pisałam z Alien o tym na gg,my mielismy szczepeinie po roczku i to jest na WZW typu A,za 3,4 miesiące bedziemy mieli szczepeinie wlasnie na odre,świnke i rózyczke. U nas jest tak ze nam przesyła przychodnia powiadomienia o szczepieniu kiedy i na którą godzine.Teraz znowu dostaniemy,przesylaja nam np. miesiac wcześniej i trzeba pilnowac terminu ale to wygoda wsumie bo nie musze latać i sie pytać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nel na Mazurach tez brak śniegu,troche posypało dwa dni temu ale chwile sie utrzymał ten śnieg,teraz jest tylko widoczny na dachach,ale ja to sie wsumie ciesze bo nie chce mi sie juz tego sniegu,wole zeby go nie było,ja chcialam tylko na gwiazdke a teraz nie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dwa dni temu wystawilismy wózek Wiki na allegro,bo juz mialm go dość,jako głeboki był super ale jako spacerowk jest do d***,Humbak Ty tez masz ten wózek co ja tzn. ADBOR RING i jestes z niego zadowolona?Bo ja tyle gledziłam tż-towi ze kupilismy zwykła spaceróweczke za ok.200 zł,mam nadzieje ze sie sprawdzi bo tamten złom to mnie od szału doprowadzał,cięzki,niezwr otny i wogóle beznadziejny,pokazałabym jaka spacerówke kupiliśmy na allegro ale aukcja sie skonczyła i nie mam tej stronki niestety,Moni@ to ma świetny sprzecik ale dla nas troche zadrogi był,dzis moze juz przyjdzie nasz sprzet tzn.Wiktorki to spradze czy warto.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Moni@ kochana co do spania Szymonka to ja Ci chyba nic nie pomoge
![]() Napisze Ci jak ja postepuje z Wika,ale wsumie to kazde dziecko jest inne naczej reaguje,co do przetrzymywania w dzien to ja sie nie zgodze z Nel ![]() U nas jest tak jak pisałam juz wcześniej wszystko o tej samej porze,rutynowo ale najwazniejsze ze sa efekty.Moze poprostu stopniowo przyzwyczaja Szymka do zasypiania,powoli zamien mu czas na zabawe na czas kiedy jest np. drzemka. U nas jest tak Wika wstaje o 8 rano,jest mleczko,później bawi sie alebo podąrza za mna krok krok i mnie "wkurza" ![]() I tak co dzien,moze i Ty spróbuj takiej rutyny,i powoli przyzwyczjaj Szymka do zasypiania wczesniej,moze te przetrzymywania na niego zadziłają,u nas nie sprawdzilo sie to zabardzo ![]() Dobra koncze,zameldowałam o wszystkim chyba? A jeszcze jedno ![]() Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-01-27 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Własnie wróciłysmy ze spaceru,jest strasznie zimno i wieje jak na Syberi,a po śniegu nie ma ani śaldu,fale nad jeziorem straszne i szybko wróciłyśmy do domku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki co do szczepien to ja wam namotałam,przepraszam dopieor teraz oprzytomnialam ze Wika miała na własnie różyczkę,odre i świnke to szczepeinie,a na WZW typu a to my wczesniej mielismy wykupione Tz wykupil i wszystko mi sie pogmatwało,jeszcze raz przepraszam zeby wam nie mącic w glowkach,bo juz dla Alienka nagadałam i ta sie przejeła
![]() Ale Wika ma tez pieczatke przy szczepieniu przeciw gruźlicy,musze sama sie dowiedziec bo juz nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zadomowienie
|
Jastin ale fajnie, że znowu jesteś.
Wiedziałam, że wrócisz. A my tu tęskniłyśmy..... Wielki buziak dla Ciebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zadomowienie
|
Jastin i Moni@ jakie wózki kupiłyście , jak macie możliwość to dajcie link do allegro albo zdęcie. Ja planuje kupić wózek na wiosnę i powoli już się rozglądam. Mała dostała prezenty na roczek i pieniądze więc za te pieniążki chce kupić wózek i jeszcze zostanie na "coś" jeszcze
![]() Byłyśmy na spacerku, było i jest nadal mroźno i wietrznie, mi nogi zmarzły na kość. Poszłyśmy na plaże zobaczyć czy są łabędzie bo lubimy karmić, ale o dziwo ani jednego łabądka ![]() Oliwia właśnie usnęła oczywiście przy cycu ![]() acha zapomniałam napisać Jastin świetne zdjęcia ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-01-27 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Witaj Jastin
![]() ![]() ![]() Ja tylko tak na chwilkę wpadam, bo mamy trochę roboty przed jutrzejszą imprezką ![]() Moni@ pytałaś o przepis na Kopiec Kreta, nie wiem jakie robi Iwonka, ale ja robiłam gotowe z pudełka, chyba Dr.Oetker, było pyszne ![]() U nas jest duzo sniegu, dużo zasp ![]() Jastin, to fajnie macie, ze wam przysyłają zawiadomienie o szczepieniu, u nas tak nie robią, piszą mi tylko z tyłu książeczki kiedy mamy przyjść następnym razem (z tym że bez podania godziny, każdy sobie idzie jak mu pasuje) Acha Jastin pisałaś cos o szlafroczku, moja kumpela ma do sprzedania za 10 zł biały szlafroczek z wyhaftowanym żółwikiem (czy z naszywanym), jakbyś była zainteresowana to daj znać ![]()
![]() Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-01-27 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
To ja styczniówka ze stycznia 2006
![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez wiedziałam ze nie wytrzymam bez Was,psychoanalityk mi nie pomógł,niestety ![]() ![]() Po długim nic pisze tylko ze.... Iwonko ![]() Niki co do szlafroczka to szukam dla Wiki i raczej nowego ale jeśli Twoim zdaniem ten który mi proponujesz jest ok. to czekam na foty,szukam z kapturem ![]() ![]() Niedobra Jastin idzie juz chyba spać ![]() Alienku dziewczyny tęsknią również za Tobą,prawda stycznióweczki? A tak wogle to wizaż uzależnia ![]() Wiedziałyście? ![]() Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-01-27 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.