|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Cytat:
![]() Właśnie szukam zastępstwa za htc z, co tydzień chodziłam do salonu się pytać, czy jest i będzie, a tu nagle zonk, ni ma. A tak strasznie chciałam, wyczekany niesamowicie, a chcę coś, czego nie zmienię - dwa lata temu wzięłam corby pro, ale wymieniłam w komisie na prawie nówkę sztukę nokię c6 (zniknęła chwilę przed podpisaniem umowy
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-07-17 o 23:33 |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bardzo podoba mi się Wave II i Wave III , ale niestety system Bada - odpada. |
|
|
|
|
#3663 | |||
|
Moderator
|
luzik
jakos po południu, nie spieszy się ani nic, jak tam przy okazji będziesz to po prostu zerknij i tyle najwyżej przy kolejnej okazji Cię poproszę o zakup jak się nie odezwą ) a bo ja taka grzeczna to raczej w blogosferze jestem a swoje za uszami mam swoją drogą, w życiu czasami chyba też bo mnie wszystkie babcie lubią moja teściowa też (choć ciężko mi o niej mysleć w kategorii "babcia") i jej koleżanki. Ciągle słyszę jaka to ja kochana jestem i jaką mam buźkę ładną, nosz proszę Was, stara dupa ze mnie, kawał kobity i już mnie takie coś denerwować zaczyna ale to taki off top Selfish Cytat:
ja jestem uzależniona od zakupów. Tydzień bez paczki? trzeba nadrobić. póki co nie narzekam żałuję tylko że nie umiem tak ładnie zapachów opisywać jak niektóre dziewczyny bo lubię perfumy ale jak bym miała o nich posta napisać to nie wiem... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale edt? czy edp? Ja się wahałam ale w końcu kliknęłam edt. I tak jest na mnie trwała. Co jeszcze polecasz? jak już wcześniej na jakimś wątku pisałam, lubię bergamotę, herbaciane zapachy
|
|||
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam samsunga s plus i sobie chwale
przed nim mialam xperie ale x8 i tam nie wchodzilam w ogole w internet ani nic a na tym ciagle smigam nie oddalabym ..zamienilabym jedynie na iphona lub galaxy III ![]() aaa teraz dobranoc
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363310]Mam takie same wymagania i czaję się na Samsung Galaxy Ace, kolega ma i jest bardzo zadowolony
![]() Bardzo podoba mi się Wave II i Wave III , ale niestety system Bada - odpada.[/QUOTE] Ładny, ale nie ma klawiatury, tzn. ja chcę KONIECZNIE WYSUWANĄ qwerty. Mam od dwóch telefonów i nie chcę innej ![]() Jaki zgrabny rym - bada odpada hihih
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja polecam jeszcze moschino funny - podobne nieco do the beat , nina ricci mmmmm ja wlasnie lubie lekkie zapachy choc dla coco mademoiselle moglabym zabic haha :P jedyne mocniejsze nieco i jakby nie w moim guscie ktore na mnie pachna pieknie i jestem w nich zakochana
|
|
#3667 |
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363310]
Bardzo podoba mi się Wave II i Wave III , ale niestety system Bada - odpada.[/QUOTE] o nieeeeee ja się dalam namówić na Wave'a II i to jest naj*(&%%$... ekhm. najgorszy telefon jaki w życiu miałam. Pominę że net w nim chodzi jak by bardzo chciał a nie mógł. Ale ten telefon mi sie wyłącza samoczynnie np w torebce. I nie chce się włączyć. Restartuję go czasami po 20 razy, wklepuję pin, zaczyna się łączyć po czym znów się automatycznie resetuje... jest do kitu. Chyba sobie za rok dołożę kasy trochę i wezmę ajfona.
|
|
|
|
#3668 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Herbaciane kocham
|
|
|
#3670 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja się męczę z moim LG KP500 Cookie, coś strasznego, dupa nie telefon |
|
|
|
|
#3671 | |
|
Moderator
|
Cytat:
coco - to już wiem, że obie lubimy bo kiedyś gadałyśmy o tym kurde szkoda że nie mam w co bo bym Ci odlewkę zrobiła nie wiem czy zdążę moje zużyć... ja jeszcze lubię ostatnio J'adore, DKNY Woman (tak typowo na lato kupiłam), Tresor Midnight rose i chanel chance eau fraiche
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363000]W ogóle jestem pod wrażeniem tego jak mój TŻ zachowuje się od wczoraj
Któregoś razu tak przesłodził, że usiadłam mu na kolanach i zapytałam, czy aby na pewno drzwi od domu na noc zamknął bo ktoś mi chyba chłopaka podmienił Ciekawe, kiedy wróci do normalności, mam nadzieję że jak najpóźniej fajnie tak mój też jest czasami taki...przesłodzony ale mnie się to podoba ja tam ma htc i lubię nie chcę więcej szajsunga
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363404]Ooooo to dziwne, ja słyszałam dużo dobrego o tym telefonie, ale dobrze wiedzieć że wcale nie jest taki super
Ja się męczę z moim LG KP500 Cookie, coś strasznego, dupa nie telefon[/QUOTE] Co osoba to opinia heheh dlatego robię chcoiaż maleńki risercz, co by nie brać całkiem w ciemno, aczkolwiek z korbą miałam dobre życie, krótkie (zwyciężyło widzimisię ) ale było dobre. No nic, mam jeszcze jakiś miesiąc i kolonie, zobaczymy, co wyjdzie
|
|
#3674 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363404]Ooooo to dziwne, ja słyszałam dużo dobrego o tym telefonie, ale dobrze wiedzieć że wcale nie jest taki super
Ja się męczę z moim LG KP500 Cookie, coś strasznego, dupa nie telefon[/QUOTE] też miałam cookie nawet leży w szafie, kiedyś był oki ale teraz mam faze na qwerty i lubie BB tylko że ja mam stary model ale jakoś szkoda mi go wymienić na nowy model |
|
|
|
#3675 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363557]Nie wiem czy wytrzymałabym tak na co dzień bo to byłoby zbyt nudne, ale tak raz na jakiś czas miło
u mnie byłoby nawet ciężko z tym codziennie, bo swojego widzę raz na dwa tygodnie
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
dzolls, mój TŻ ma tego SE i ja bym w życiu takiego nie wzięła.
![]() Dla mnie on jest za mały i w ogóle menu i wszystko jest jakieś pogmatwane. ![]() Ja mam samsunga galaxy ace i jestem z niego baaardzo zadowolona. ![]() Też mam w play i za niego złotówkę płaciłam, ale mam abonament 75zł. I mam apkę bloggera ściągniętą i jakoś nie mogę się przemóc robić posty na telefonie. ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#3678 |
|
BAN stały
|
Bądź ostrożna, bo nigdy nie wiadomo, kto to i czego chce. A w takie zbiegi okoliczności nie wierzę. Ci kolesie albo czekają na kogoś z Twojego budynku, albo coś planują. Spisz numery i jeśli jeszcze kiedyś ich zobaczysz w swojej okolicy, to zgłoś to fińskiemu odpowiednikowi dzielnicowego. Chyba mogą po prostu wylegitymować obywatela, aczkolwiek nie znam fińskiego ustawodawstwa. U mojej babci, która mieszka w małej miejscowości policja bardziej się spisuje niż w moim dużym mieście. Jak babcia kiedyś zgłosiła, że codziennie pod domami wysiaduje jakaś kobieta i obserwuje odsłonięte okna, to od razu dzielnicowy się zainteresował. Jak ja zgłaszam policji, że mam problemy z łażącym za mną kolesiem, to jest to lekceważone. Nie wiem, od czego to zależy. Może w małych miejscowościach dzielnicowy interweniuje, bo zna mieszkańców?
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziwuszki
Cytat:
Ale zdjęcia robi fajne czasem nawet na bloga robię nim zdjecia lakierów i lepiej pokazuje kolor niż cyfrówka |
|
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Geez, spałam dziś tylko 4 godziny.
![]() Prawie zasnęłam pod prysznicem, tak milutko i cieplutko było.
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Finlandii takie coś by nie przeszło ![]() Żyję, auta nie ma, jak się pojawi, to od razu spisuję numery.
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Jakaś dziewczyna na fejsbuku napisała mi wiadomość, że choć mnie nie zna, to musiała napisać, bo mam taki fajny makijaż
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
To się ciesz
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się
She made my day <3
|
#3685 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363000]W ogóle jestem pod wrażeniem tego jak mój TŻ zachowuje się od wczoraj Któregoś razu tak przesłodził, że usiadłam mu na kolanach i zapytałam, czy aby na pewno drzwi od domu na noc zamknął bo ktoś mi chyba chłopaka podmienił Ciekawe, kiedy wróci do normalności, mam nadzieję że jak najpóźniej Zdecydowanie podejrzane haha ![]() Cytat:
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam ostatnio kryzys lakierowy.
![]() Pomaluję jednego paznokcia, kolor mi nie pasuje. I tak w kółko.
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle, wczoraj obejrzałam nowy odcinek True Blood i nadal uważam, że w tym sezonie scenarzyści się nie popisują... i rozumiem, że chcieli wprowadzić trochę elementów komicznych, ale mam wrażenie, że z trójkąta Sookie-Bill-Eric (w zasadzie teraz to i czworokąta jak doliczyć Alcide'a) zrobi się żałosna farsa przepychanek...
Edytowane przez panna mrau Czas edycji: 2012-07-18 o 08:50 |
|
|
|
|
#3688 |
|
Zadomowienie
|
co do telefonów to ja kupiłam galaxy ace ponad rok temu i jestem zadowolona, taka niby bieda wersja ajfona, a jednak fajny (oczywiście kupiłabym któryś z serii s, ale ktoś musiałby mnie zasponsorować, a chętnych brak).
Ogólnie to warto zerknąć na recki tego chłopaka http://www.youtube.com/watch?v=29YU9NxT0TY - bardzo sensownie opowiada o wadach i zaletach każdego telefonu, wszystko co mówił o tym moim okazało się prawdą i teraz go podrzucam znajomym. |
|
|
|
#3689 |
|
Przyczajenie
|
dzień dobry wszystkim
dołączam się do wątku i ja, mogę ?
|
|
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że rozmawialyście odnośnie telefonów. Mi też się szykuje zmiania (nareszcie!). Na urodziny (więc dopiero za miesiąc) dostanę od mojego Tż w prezencie SE Xperia Arc S. Oby był tak milusi jak ładny ![]() Dwa dni mnie nie było, więc lecę nadrobić trochę zaległości
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

) ale było dobre. No nic, mam jeszcze jakiś miesiąc i kolonie, zobaczymy, co wyjdzie

おはよう!