Nasze blogi kosmetyczne - część IX - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 23:31   #3661
dzolls
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
kurcze , ale w playu bida teraz z telefonami ;/
fajny jest htc desire z , ale nie maja go obecnie :/ a z tej oferty to cenowo nawet fajnie sie prezentuje wave III ...genialny telefon i trwaly mocno ale na Badzie niestety ...
z tych co maja to hcyba faktycznie ta xperia bo rozumiem ze nie chcesz na telefon wydac fortuny
No nie

Właśnie szukam zastępstwa za htc z, co tydzień chodziłam do salonu się pytać, czy jest i będzie, a tu nagle zonk, ni ma. A tak strasznie chciałam, wyczekany niesamowicie, a chcę coś, czego nie zmienię - dwa lata temu wzięłam corby pro, ale wymieniłam w komisie na prawie nówkę sztukę nokię c6 (zniknęła chwilę przed podpisaniem umowy - tak, ta też) i żałuję, bo mi ta c6 wariuje - 3 razy w serwisie w ciągu dwóch miesięcy i w ogóle klocki. Chcę taki telefon, żeby mnie nie kusiło zmieniać, dlatego ma być android i qwerty (bardzo dużo piszę, tak, na wizażu też :P czasem jakieś referaty na studia pisałam na tel i wysyłałam na maila i w domu poprawiałam :P) i wifi :P i w miarę aparat, żebym nie musiała porzucać blogowania :P

curl it, baby!

Edytowane przez dzolls
Czas edycji: 2012-07-17 o 23:33
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:33   #3662
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
No nie

Właśnie szukam zastępstwa za htc z, co tydzień chodziłam do salonu się pytać, czy jest i będzie, a tu nagle zonk, ni ma. A tak strasznie chciałam, wyczekany niesamowicie, a chcę coś, czego nie zmienię - dwa lata temu wzięłam corby pro, ale wymieniłam w komisie na prawie nówkę sztukę nokię c6 (zniknęła chwilę przed podpisaniem umowy - tak, ta też) i żałuję, bo mi ta c6 wariuje - 3 razy w serwisie w ciągu dwóch miesięcy i w ogóle klocki. Chcę taki telefon, żeby mnie nie kusiło zmieniać, dlatego ma być android i qwerty i wifi :P i w miarę aparat, żebym nie musiała porzucać blogowania :P
Mam takie same wymagania i czaję się na Samsung Galaxy Ace, kolega ma i jest bardzo zadowolony

Bardzo podoba mi się Wave II i Wave III , ale niestety system Bada - odpada.
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:34   #3663
kasiaj85
Moderator

Cytat:
W porząsiu, tylko im wcześniej dasz znać, tym lepiej jakby co
luzik
jakos po południu, nie spieszy się ani nic, jak tam przy okazji będziesz to po prostu zerknij i tyle najwyżej przy kolejnej okazji Cię poproszę o zakup jak się nie odezwą )
Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Oj Kasia z tej strony to ja Cie nie znałam

a bo ja taka grzeczna to raczej w blogosferze jestem a swoje za uszami mam
swoją drogą, w życiu czasami chyba też bo mnie wszystkie babcie lubią moja teściowa też (choć ciężko mi o niej mysleć w kategorii "babcia") i jej koleżanki. Ciągle słyszę jaka to ja kochana jestem i jaką mam buźkę ładną, nosz proszę Was, stara dupa ze mnie, kawał kobity i już mnie takie coś denerwować zaczyna ale to taki off top Selfish
Cytat:
Napisane przez kociaczek88 Pokaż wiadomość
Ja nie wchodzę do Natury i Rossmanna zbankrutuje serio a miałam oszczędzać

ja jestem uzależniona od zakupów. Tydzień bez paczki? trzeba nadrobić. póki co nie narzekam żałuję tylko że nie umiem tak ładnie zapachów opisywać jak niektóre dziewczyny bo lubię perfumy ale jak bym miała o nich posta napisać to nie wiem...
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ja do tej pory mam swoją koleżankę w telefonie zapisaną "Dziffka", po tym jak wyszła akcja na niemieckim, gdy Pani powiedziała do niej "i co, zdziwko" a ta odpowiedziała "a dlaczego Pani wyzywa mnie od dziwek?", niestety teraz ten zapis w telefonie nabrał innego znaczenia...
haha no i tak czasem bywa że pseudonimy nabierają nowego znaczenia z czasem...
Cytat:
ekhm ekhm the beat naleza do czolowki moich ulubienszych perfum :d
nooo ale edt? czy edp? Ja się wahałam ale w końcu kliknęłam edt. I tak jest na mnie trwała. Co jeszcze polecasz? jak już wcześniej na jakimś wątku pisałam, lubię bergamotę, herbaciane zapachy

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:34   #3664
Candy Killer
Zakorzenienie

ja mam samsunga s plus i sobie chwale przed nim mialam xperie ale x8 i tam nie wchodzilam w ogole w internet ani nic a na tym ciagle smigam nie oddalabym ..zamienilabym jedynie na iphona lub galaxy III

aaa teraz dobranoc

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:35   #3665
dzolls
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363310]Mam takie same wymagania i czaję się na Samsung Galaxy Ace, kolega ma i jest bardzo zadowolony

Bardzo podoba mi się Wave II i Wave III , ale niestety system Bada - odpada.[/QUOTE]
Ładny, ale nie ma klawiatury, tzn. ja chcę KONIECZNIE WYSUWANĄ qwerty. Mam od dwóch telefonów i nie chcę innej

Jaki zgrabny rym - bada odpada hihih

curl it, baby!
Stary 2012-07-17, 23:36   #3666
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
nooo ale edt? czy edp? Ja się wahałam ale w końcu kliknęłam edt. I tak jest na mnie trwała. Co jeszcze polecasz? jak już wcześniej na jakimś wątku pisałam, lubię bergamotę, herbaciane zapachy
ja mam edt i jest i tak trwalaaaa
ja polecam jeszcze moschino funny - podobne nieco do the beat , nina ricci mmmmm
ja wlasnie lubie lekkie zapachy choc dla coco mademoiselle moglabym zabic haha :P jedyne mocniejsze nieco i jakby nie w moim guscie ktore na mnie pachna pieknie i jestem w nich zakochana

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:37   #3667
kasiaj85
Moderator

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363310]
Bardzo podoba mi się Wave II i Wave III , ale niestety system Bada - odpada.[/QUOTE]
o nieeeeee
ja się dalam namówić na Wave'a II i to jest naj*(&%%$... ekhm. najgorszy telefon jaki w życiu miałam. Pominę że net w nim chodzi jak by bardzo chciał a nie mógł. Ale ten telefon mi sie wyłącza samoczynnie np w torebce. I nie chce się włączyć. Restartuję go czasami po 20 razy, wklepuję pin, zaczyna się łączyć po czym znów się automatycznie resetuje... jest do kitu. Chyba sobie za rok dołożę kasy trochę i wezmę ajfona.

Mój beauty blog
Stary 2012-07-17, 23:37   #3668
Konto usunięte

Cytat:
Ładny, ale nie ma klawiatury, tzn. ja chcę KONIECZNIE WYSUWANĄ qwerty. Mam od dwóch telefonów i nie chcę innej

Jaki zgrabny rym - bada odpada hihih
Ajjjj to wybacz, nie zrozumiałam

Haha, "nawet nie czuję, że rymuję" Nie zorientowałabym się, gdybyś nie napisała
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:37   #3669
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
luzik
jakos po południu, nie spieszy się ani nic, jak tam przy okazji będziesz to po prostu zerknij i tyle najwyżej przy kolejnej okazji Cię poproszę o zakup jak się nie odezwą )

ok ok

Herbaciane kocham zdecydowanie moje zapachy, idealne!

curl it, baby!
Stary 2012-07-17, 23:38   #3670
Konto usunięte

Cytat:
o nieeeeee
ja się dalam namówić na Wave'a II i to jest naj*(&%%$... ekhm. najgorszy telefon jaki w życiu miałam. Pominę że net w nim chodzi jak by bardzo chciał a nie mógł. Ale ten telefon mi sie wyłącza samoczynnie np w torebce. I nie chce się włączyć. Restartuję go czasami po 20 razy, wklepuję pin, zaczyna się łączyć po czym znów się automatycznie resetuje... jest do kitu. Chyba sobie za rok dołożę kasy trochę i wezmę ajfona.
Ooooo to dziwne, ja słyszałam dużo dobrego o tym telefonie, ale dobrze wiedzieć że wcale nie jest taki super

Ja się męczę z moim LG KP500 Cookie, coś strasznego, dupa nie telefon
Stary 2012-07-17, 23:40   #3671
kasiaj85
Moderator

Cytat:
ja mam edt i jest i tak trwalaaaa
ja polecam jeszcze moschino funny - podobne nieco do the beat , nina ricci mmmmm
ja wlasnie lubie lekkie zapachy choc dla coco mademoiselle moglabym zabic haha :P jedyne mocniejsze nieco i jakby nie w moim guscie ktore na mnie pachna pieknie i jestem w nich zakochana
nina ta czerwona jak jabłuszko? jeśli tak -
coco - to już wiem, że obie lubimy bo kiedyś gadałyśmy o tym

kurde szkoda że nie mam w co bo bym Ci odlewkę zrobiła nie wiem czy zdążę moje zużyć...

ja jeszcze lubię ostatnio J'adore, DKNY Woman (tak typowo na lato kupiłam), Tresor Midnight rose i chanel chance eau fraiche

Mój beauty blog
Stary 2012-07-17, 23:44   #3672
Patalus
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363000]W ogóle jestem pod wrażeniem tego jak mój TŻ zachowuje się od wczoraj Tak się za mną stęsknił przez te 3 dni jak byłam na zlocie, że czeka na mnie na przystanku, prowadzi do domku, nie odstępuje mnie na krok, większość rzeczy robi za mnie, przynosi mi piciu co chwilę, obiad ugotował, jak powiedziałam że mam ochotę na coś słodkiego, to od razu pojechaliśmy do Lidla, wszystko za mnie nosi, nawet zupełnie leciutkie siateczki (bo wiadomo że te cięższe bierze ode mnie zawsze), wczoraj to nawet torebkę za mnie nosił co chwilę się gramolił mi dzisiaj do wyrka jak sobie leżałam, żeby się do mnie tulić, mówić jak bardzo mnie kocha i jak bardzo za mną tęsknił I ma takiego "słodziaka", że aż wprawia mnie w zakłopotanie Któregoś razu tak przesłodził, że usiadłam mu na kolanach i zapytałam, czy aby na pewno drzwi od domu na noc zamknął bo ktoś mi chyba chłopaka podmienił

Ciekawe, kiedy wróci do normalności, mam nadzieję że jak najpóźniej [/QUOTE]
fajnie tak mój też jest czasami taki...przesłodzony ale mnie się to podoba

ja tam ma htc i lubię nie chcę więcej szajsunga
Stary 2012-07-17, 23:44   #3673
dzolls
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363404]Ooooo to dziwne, ja słyszałam dużo dobrego o tym telefonie, ale dobrze wiedzieć że wcale nie jest taki super

Ja się męczę z moim LG KP500 Cookie, coś strasznego, dupa nie telefon[/QUOTE]
Co osoba to opinia heheh

dlatego robię chcoiaż maleńki risercz, co by nie brać całkiem w ciemno, aczkolwiek z korbą miałam dobre życie, krótkie (zwyciężyło widzimisię ) ale było dobre. No nic, mam jeszcze jakiś miesiąc i kolonie, zobaczymy, co wyjdzie

curl it, baby!
Stary 2012-07-17, 23:44   #3674
kociaczek88
Wtajemniczenie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363404]Ooooo to dziwne, ja słyszałam dużo dobrego o tym telefonie, ale dobrze wiedzieć że wcale nie jest taki super

Ja się męczę z moim LG KP500 Cookie, coś strasznego, dupa nie telefon[/QUOTE]

też miałam cookie nawet leży w szafie, kiedyś był oki ale teraz mam faze na qwerty i lubie BB tylko że ja mam stary model ale jakoś szkoda mi go wymienić na nowy model
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 23:48   #3675
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
fajnie tak mój też jest czasami taki...przesłodzony ale mnie się to podoba

ja tam ma htc i lubię nie chcę więcej szajsunga
Nie wiem czy wytrzymałabym tak na co dzień bo to byłoby zbyt nudne, ale tak raz na jakiś czas miło
Stary 2012-07-17, 23:51   #3676
Patalus
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363557]Nie wiem czy wytrzymałabym tak na co dzień bo to byłoby zbyt nudne, ale tak raz na jakiś czas miło [/QUOTE]
u mnie byłoby nawet ciężko z tym codziennie, bo swojego widzę raz na dwa tygodnie
Stary 2012-07-18, 00:16   #3677
_polly_
Zakorzenienie

dzolls, mój TŻ ma tego SE i ja bym w życiu takiego nie wzięła.
Dla mnie on jest za mały i w ogóle menu i wszystko jest jakieś pogmatwane.
Ja mam samsunga galaxy ace i jestem z niego baaardzo zadowolona.
Też mam w play i za niego złotówkę płaciłam, ale mam abonament 75zł.
I mam apkę bloggera ściągniętą i jakoś nie mogę się przemóc robić posty na telefonie.

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
o nieeeeee
Też chcę ajfona.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 00:43   #3678
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Boję się. Może to i głupie, ale się boję.
Zauważyłam, że pod moimi oknami zaparkował samochód. Dwóch kolesi siedzi w nim, już od 3,4 godzin. Wczoraj też mi mignęli...
Bądź ostrożna, bo nigdy nie wiadomo, kto to i czego chce. A w takie zbiegi okoliczności nie wierzę. Ci kolesie albo czekają na kogoś z Twojego budynku, albo coś planują. Spisz numery i jeśli jeszcze kiedyś ich zobaczysz w swojej okolicy, to zgłoś to fińskiemu odpowiednikowi dzielnicowego. Chyba mogą po prostu wylegitymować obywatela, aczkolwiek nie znam fińskiego ustawodawstwa. U mojej babci, która mieszka w małej miejscowości policja bardziej się spisuje niż w moim dużym mieście. Jak babcia kiedyś zgłosiła, że codziennie pod domami wysiaduje jakaś kobieta i obserwuje odsłonięte okna, to od razu dzielnicowy się zainteresował. Jak ja zgłaszam policji, że mam problemy z łażącym za mną kolesiem, to jest to lekceważone. Nie wiem, od czego to zależy. Może w małych miejscowościach dzielnicowy interweniuje, bo zna mieszkańców?
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 06:22   #3679
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej dziwuszki
Cytat:
Znacie może ten telefon?
http://www.play.pl/pl/telefony/sexmi...ane-komentarze
Nie da się załatwić htc z który chcę od dawna i chyba tylko ten mi zostanie
Ja mam ten telefon od roku i nienawidzę go menu ma tak beznadziejne że nic się nie da po swojemu ustawić
Ale zdjęcia robi fajne czasem nawet na bloga robię nim zdjecia lakierów i lepiej pokazuje kolor niż cyfrówka
Stary 2012-07-18, 07:04   #3680
_polly_
Zakorzenienie

Geez, spałam dziś tylko 4 godziny.
Prawie zasnęłam pod prysznicem, tak milutko i cieplutko było.

Stary 2012-07-18, 07:09   #3681
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Bądź ostrożna, bo nigdy nie wiadomo, kto to i czego chce. A w takie zbiegi okoliczności nie wierzę. Ci kolesie albo czekają na kogoś z Twojego budynku, albo coś planują. Spisz numery i jeśli jeszcze kiedyś ich zobaczysz w swojej okolicy, to zgłoś to fińskiemu odpowiednikowi dzielnicowego. Chyba mogą po prostu wylegitymować obywatela, aczkolwiek nie znam fińskiego ustawodawstwa. U mojej babci, która mieszka w małej miejscowości policja bardziej się spisuje niż w moim dużym mieście. Jak babcia kiedyś zgłosiła, że codziennie pod domami wysiaduje jakaś kobieta i obserwuje odsłonięte okna, to od razu dzielnicowy się zainteresował. Jak ja zgłaszam policji, że mam problemy z łażącym za mną kolesiem, to jest to lekceważone. Nie wiem, od czego to zależy. Może w małych miejscowościach dzielnicowy interweniuje, bo zna mieszkańców?
Dziękuję, ale ja aktualnie w Polsce mieszkam. Sama, na parterze W Finlandii takie coś by nie przeszło

Żyję, auta nie ma, jak się pojawi, to od razu spisuję numery.

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:03   #3682
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Jakaś dziewczyna na fejsbuku napisała mi wiadomość, że choć mnie nie zna, to musiała napisać, bo mam taki fajny makijaż

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:10   #3683
kaarooo
Zakorzenienie

To się ciesz

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:34   #3684
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cieszę się She made my day <3

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:36   #3685
dentico
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BeautyCandy Pokaż wiadomość
ja u Ciebie bywam
wiesz ja dopiero zaczelam blogowac kilka dni temu to sie ciesze z kazdego wejscia, pewnie w porownaniu do innych nie sa to wielkie liczby, ale milo mi sie robi
Mam to samo, ja też początki bloga i ciesze się z każdego wejścia.

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Candy Killer trzeba było ją ochrzanić

Ja na blogach jestem zauroczona Catrice, a w Naturze idę, oglądam i jakoś nic nie kupuję.... sama nie wiem.
Ja jakoś też nie umiem w Naturze nic wybrać . Kupiłam kiedyś lakier Catrice i już pierwszego dnia stukłam na płytkach w łazience więc się długo nie nacieszyłam.

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, o numerach nie pomyślałam, bo nie sądziłam, że będą siedzieć i siedzieć Tylko że u mnie w bloku nie ma nikogo w wieku pasującym do "chłopaka" lub sąsiadki. I jest ich dwóch

Wiesz, pierwsze skojarzenie, że znowu mnie obserwuje detektyw. Tak mój mąż kiedyś wynajął detektywa, żeby mnie śledził. Mam nadzieję, że to tylko takie głupie schizy
No lepiej uważaj. Ale dziwne czemu mąż cię aż tak sprawdza.

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35363000]W ogóle jestem pod wrażeniem tego jak mój TŻ zachowuje się od wczoraj Tak się za mną stęsknił przez te 3 dni jak byłam na zlocie, że czeka na mnie na przystanku, prowadzi do domku, nie odstępuje mnie na krok, większość rzeczy robi za mnie, przynosi mi piciu co chwilę, obiad ugotował, jak powiedziałam że mam ochotę na coś słodkiego, to od razu pojechaliśmy do Lidla, wszystko za mnie nosi, nawet zupełnie leciutkie siateczki (bo wiadomo że te cięższe bierze ode mnie zawsze), wczoraj to nawet torebkę za mnie nosił co chwilę się gramolił mi dzisiaj do wyrka jak sobie leżałam, żeby się do mnie tulić, mówić jak bardzo mnie kocha i jak bardzo za mną tęsknił I ma takiego "słodziaka", że aż wprawia mnie w zakłopotanie Któregoś razu tak przesłodził, że usiadłam mu na kolanach i zapytałam, czy aby na pewno drzwi od domu na noc zamknął bo ktoś mi chyba chłopaka podmienił

Ciekawe, kiedy wróci do normalności, mam nadzieję że jak najpóźniej [/QUOTE]

Zdecydowanie podejrzane haha

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Jakaś dziewczyna na fejsbuku napisała mi wiadomość, że choć mnie nie zna, to musiała napisać, bo mam taki fajny makijaż
To tylko się cieszyć
Stary 2012-07-18, 08:42   #3686
_polly_
Zakorzenienie

A ja mam ostatnio kryzys lakierowy.
Pomaluję jednego paznokcia, kolor mi nie pasuje. I tak w kółko.

Stary 2012-07-18, 08:45   #3687
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Co osoba to opinia heheh

dlatego robię chcoiaż maleńki risercz, co by nie brać całkiem w ciemno, aczkolwiek z korbą miałam dobre życie, krótkie (zwyciężyło widzimisię ) ale było dobre. No nic, mam jeszcze jakiś miesiąc i kolonie, zobaczymy, co wyjdzie
Dzollsiu, ja mam Desire Z, jakoś od listopada, ale chcę się go pozbyć - generalnie jest ok, da się na nim funkcjonować, klawiaturę ma wygodną, ale wcześniej miałam iPhone'a 3Gs i przesiadka z OS Apple'owego na Androida to dla mnie tragedia - przez pierwsze kilka miesięcy nie mogłam się przestawić, jakiś najprostszych ustawień szukałam po kilka minut, no po prostu porażka totalna - zero kompatybilności między mną a tym telefonem. Pod koniec wakacji chciałam wrócić jednak do ajfona, bo to zupełnie inny standard :d

w ogóle, wczoraj obejrzałam nowy odcinek True Blood i nadal uważam, że w tym sezonie scenarzyści się nie popisują... i rozumiem, że chcieli wprowadzić trochę elementów komicznych, ale mam wrażenie, że z trójkąta Sookie-Bill-Eric (w zasadzie teraz to i czworokąta jak doliczyć Alcide'a) zrobi się żałosna farsa przepychanek...

Edytowane przez panna mrau
Czas edycji: 2012-07-18 o 08:50
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:51   #3688
ineczka7
Zadomowienie

co do telefonów to ja kupiłam galaxy ace ponad rok temu i jestem zadowolona, taka niby bieda wersja ajfona, a jednak fajny (oczywiście kupiłabym któryś z serii s, ale ktoś musiałby mnie zasponsorować, a chętnych brak).
Ogólnie to warto zerknąć na recki tego chłopaka http://www.youtube.com/watch?v=29YU9NxT0TY - bardzo sensownie opowiada o wadach i zaletach każdego telefonu, wszystko co mówił o tym moim okazało się prawdą i teraz go podrzucam znajomym.
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:54   #3689
mademoiselleZu
Przyczajenie

dzień dobry wszystkim dołączam się do wątku i ja, mogę ?
mademoiselleZu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:58   #3690
_Betty
Raczkowanie

Widzę, że rozmawialyście odnośnie telefonów. Mi też się szykuje zmiania (nareszcie!). Na urodziny (więc dopiero za miesiąc) dostanę od mojego Tż w prezencie SE Xperia Arc S. Oby był tak milusi jak ładny

Dwa dni mnie nie było, więc lecę nadrobić trochę zaległości

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości