Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 22:53   #3511
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
ja musze co 2 lata odswiezac
O proszę, a ja dostałam certyfikat ważny przez 5 lat
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:55   #3512
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Zaraz się posikam

Budzę dalej męża a ten do mnie:
(ja) kochanie wstawaj i idziemy spać
(mąż) Nie mogę jeszcze.
- Dlaczego??
- Bo muszę komputer zgasić (a ja go przecież teraz używam)
- A mogę ja go zgasić??
- Nie.
- A dlaczego?
- Bo odbierasz mi tym przyjemność

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:55   #3513
ButterBear
Zakorzenienie

Nie mam siły odpisywać... sypialnia mnie wykończyła.
Wyszło bardzo ładnie
Ale nawet nie dałam rady już sprzątnąć wszystkiego...

Przywaliłam dużym palcem u nogi w łóżku i ...uwaga...urwałam kawałek paznokcia do 'mięsa' brrrr.... aż mi się zrobiło niedobrze z bólu... i czarno przed oczami... nie mówiąc o zniszczonym pedikurze
idę spać - padam na ryłko...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:57   #3514
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter aż mi dreszcze przeszły pokaż jutro zdjęcia sypialni

Stary 2012-07-17, 22:59   #3515
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Butter aż mi dreszcze przeszły pokaż jutro zdjęcia sypialni
Ok, ale dopiero jak ustawimy wszystko

Mój mąż też ma takie jazdy, jak go budzę...tylko zazwyczaj mi opowiada o jakichś kablach, światłowodach...albo, że trzeba zresetować serwer...

Hania

Stary 2012-07-17, 23:01   #3516
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter no to nieźle

Ja swojego jak kiedys budziłam to mi zaczał mówić jakąś definicje co to jest jezioro

Stary 2012-07-17, 23:02   #3517
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter no to nieźle

Ja swojego jak kiedys budziłam to mi zaczał mówić jakąś definicje co to jest jezioro
Ile to się człowiek może nauczyć.
Ale ja też gadam przez sen...co więcej mój mąż twierdzi, że w obcych językach

Spadam, dobranoc

Hania

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-18, 04:46   #3518
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

moja taka prosba kochane to wysylajcie mi juz dane do "przegladu tygodnia"na priv na tydzien od 23 lipca jak wroce do domu to go wyredaguje ale szybciej mi pojdzie jak wyslecie dane a nie bede musiala szukac po watku opisy odpowiednie zrobie sama oczywiscie aaby daj znac czy zgoda ogolu byla czy nie bylo ;p bo internet dzis taki tepy ze moge juz nie zajrzec pozdrawiam
Stary 2012-07-18, 06:13   #3519
emigra
Zakorzenienie

Mrowinka nie lap za slowa. Moja wypowiedz tyczyla sie wypowiedzi Aby i jej zdania, a nie ogolu. Bo to ona tak stanowczo sie wypowiedziala, skrytykowala tak ze gdybym karmila piersia i musiala to zrobic publicznie to chyba czulabym sie jak jakas prostytuta obnazajaca piersi a nie zdaje sobie sprawy z tego jak zakochana jest kobieta w dziecku i ze nie postrzega swego ciala sexualnie i czesto zwyczajnie nie zauwaza jak odbierac moga to inni. I nie wydaje mi sie zebym sie wywyzszala tlumaczac jakie to uczucie widziec pierwszy raz swoje dziecko, to raczej mi jest wmawiane jakie to chore robic mu zdjecie przez osoby ktore pojecia o tym nie maja.... Chwilami piszac tu mam wrazenie ze mi wmawiacie i przekrecacie slowa wiec zwyczajnie sie chyba pozegnam razem z moja wyzszoscia bo mam dziecko szkoda tylko ze juz ktorys raz jestem jechana bo sie wypowiadam i jestem matka, pewnie gdybym dziecka nie miala traktowalybyscie mnie inaczej
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 06:27   #3520
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Miej sobie zdanie jakie chcesz, ja mowie co i czyje zdanie ja cenie, w tym przypadku tych, ktore to maja za soba i znaja juz te emocje.
Szkoda, że cenisz tylko osoby, które mają dziecko

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35362040]Emigro, przykre to, co napisałaś - że cenisz zdanie tylko tych kobiet, które mają już dzieci. Pozostałe też mają prawo do swojej opinii, nawet jeśli czegoś nie przeżyły. Nie są przez to gorsze ani głupsze. Wypowiadasz się z taką... wyższością. Aż niemiło to czytać. Zwłaszcza osobom, które może i chciałyby przeżyć to, co Ty i "znać te emocje", ale jakoś im los nie sprzyja [/QUOTE]
Dokładnie to samo poczułam

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Jestem wyszkolona z pierwszej pomocy na kolejne 2 lata

Cytat:
Budzę dalej męża a ten do mnie:
(ja) kochanie wstawaj i idziemy spać
(mąż) Nie mogę jeszcze.
- Dlaczego??
- Bo muszę komputer zgasić (a ja go przecież teraz używam)
- A mogę ja go zgasić??
- Nie.
- A dlaczego?
- Bo odbierasz mi tym przyjemność

Ja podobno też czasem gadam przez sen - aż boję się myśleć, co tam wygaduję

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nie mam siły odpisywać... sypialnia mnie wykończyła.
Wyszło bardzo ładnie
Ale nawet nie dałam rady już sprzątnąć wszystkiego...

Przywaliłam dużym palcem u nogi w łóżku i ...uwaga...urwałam kawałek paznokcia do 'mięsa' brrrr.... aż mi się zrobiło niedobrze z bólu... i czarno przed oczami... nie mówiąc o zniszczonym pedikurze
idę spać - padam na ryłko...
A pokażesz nam fotki?

Auć! Aż mnie się zrobiło słabo jak sobie wyobraziłam to mięso
Ja podczas remontu ciachnęłam sobie opuszek nożykiem do tapet - ale przejechałam sobie tak, że kawałek opuszka mi wisiał W dodatku w momencie wbicia tego nożyka w palec krew prysnęła na meble i podłogę... Leciało niemiłosiernie, zakleiłam i jakoś po parunastu dniach się zagoiło, ale jak codziennie zmieniałam sobie plaster, to mało co nie mdlałam. Jak to opuchło następnego dnia, to skóra pozostała jakby w swoim rozmiarze, a mięcho wyszło na wierzch
Od wtedy jest mi słabo jak widzę jakieś duże skaleczenie...
Aż teraz mi się gorąco zrobiło

Cytat:
Bo to ona tak stanowczo sie wypowiedziala, skrytykowala tak ze gdybym karmila piersia i musiala to zrobic publicznie to chyba czulabym sie jak jakas prostytuta obnazajaca piersi a nie zdaje sobie sprawy z tego jak zakochana jest kobieta w dziecku i ze nie postrzega swego ciala sexualnie i czesto zwyczajnie nie zauwaza jak odbierac moga to inni. I nie wydaje mi sie zebym sie wywyzszala tlumaczac jakie to uczucie widziec pierwszy raz swoje dziecko, to raczej mi jest wmawiane jakie to chore robic mu zdjecie przez osoby ktore pojecia o tym nie maja.... Chwilami piszac tu mam wrazenie ze mi wmawiacie i przekrecacie slowa wiec zwyczajnie sie chyba pozegnam razem z moja wyzszoscia bo mam dziecko szkoda tylko ze juz ktorys raz jestem jechana bo sie wypowiadam i jestem matka, pewnie gdybym dziecka nie miala traktowalybyscie mnie inaczej
Skrytykowała - słowo klucz. Wskaż proszę krytykę - bo ja wyraziłam SWOJE zdanie, co JA czuję, czego JA nie chciałabym robić i jakie uczucia WE MNIE wzbudzają karmiące w miejscach publicznych matki
Nie powiedziałam ani razu, jakie to one są fe.
Co do pogrubionego - przykro mi, że nie dane mi było jeszcze poczuć miłości do własnego dziecka.

A a propo "jechania" Ciebie - to o ile pamiętam w poprzedniej sytuacji broniłam Twoich racji, ale jak widać coś w tym jest, że to nie chodzi o Twoje poglądy, tylko raczej jak je wygłaszasz. I nie potrafisz przyjąć do wiadomości czyjegoś zdania, tylko z góry na dół je zjeżdżasz. Szkoda...

Dzień dobry dziewczynki!
Ja tylko się witam i wracam do zajęć. Znów będę pracować jak mróweczka.

Miłego dnia!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 07:05   #3521
agnusek22
Wtajemniczenie

Dzień dobry kochane!

U mnie znów kolejny pewnie nie najlepszy dzień jak się zbiorę to napiszę w k.

Emigra, ja chciałam tylko zaznaczyć, że w poprzednim sporze, co do metody 3-5-7 byłam po Twojej stronie i Aaby z tego co pamiętam też. Więc nie odbieraj tej sytuacji jako zmasowany atak nas wszystkich (szczególnie tych bez dzieci) na Ciebie. Każda wyraziła swoje zdanie i widać, że każda będzie go bronić, więc dla mnie to bicie piany niepotrzebne

Piękną mamy jesień tego lata

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 07:07   #3522
onyks
Zakorzenienie

Cześć kochane

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Z nudów pobawiłam się listą ...
Pięknie wyszło

Tomalinko, ja tam wierzę, że wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
wiadomo, że jakbym serio pokazała pierś to byłoby to dziwne zachowanie, ale cycek to cycek, zzewnątrz się wyglądem nie różnią. I wiem, że matka karmiąca patrzy na swoją pierś jako melko dla swojego maleństwa, ale osoby zzewnątrz widzą tylko cycek.
Otóż to

Żabcia, fajny lekarz
Świetnie że na kontroli wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a tak jeszcze w kwestii publicznego kp (karmiłam 11 miesięcy więc chyba mogę się wypowiedzieć ). Na palcach jednej ręki mogę policzyć, ile razy karmiłam publicznie. Raz zdarzyło mi się karmić na plaży, ale poszłam w ustronne miejsce, nakryłam nas pieluszką, nic nie było widać. Raz w samochodzie, ale poprosiłam tż żeby odjechał gdzieś na ubocze parkingu. Będąc w gościach z Marysią, zawsze karmiłam w innym pokoju i zamykałam drzwi, dając do zrozumienia że nie życzę sobie towarzystwa. Ceniłam sobie swoją intymność i spokój Marysi przy jedzeniu. A moja pierś była źródłem jedzenia dla mojego dziecka, dla reszty była po prostu piersią, czyli częścią ciała nacechowaną seksualnie...

Onyks, widziałam Twoje pw Poproszę tż, żeby jeszcze dziś Ci odpisał
Właśnie...o to chodzi, że dla mnie karmienie to będzie rzecz intymna, taka moja bliska chwila z maleństwem i nie chciałabym żeby ktoś obcy mi się przyglądał, krępowałoby mnie to.

Nie ma sprawy, nie spieszcie się

Cytat:
Nie widziałam..
Ale mnie notorycznie rozwala reklama Oreo z małym chłopcem, który sprowadza tatę do kuchni i daje mu oreo o północy i składa życzenia
Super jest I jeszcze taka reklama, że być mamą to najcięższa praca ale największa radość, czy coś w tym stylu...z taką dziewczynką biorącą udział w zawodach, to chyba kampania P&G na igrzyska...wzrusza mnie strasznie ta reklama

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35362040]Emigro, przykre to, co napisałaś - że cenisz zdanie tylko tych kobiet, które mają już dzieci. Pozostałe też mają prawo do swojej opinii, nawet jeśli czegoś nie przeżyły. Nie są przez to gorsze ani głupsze. Wypowiadasz się z taką... wyższością. Aż niemiło to czytać. Zwłaszcza osobom, które może i chciałyby przeżyć to, co Ty i "znać te emocje", ale jakoś im los nie sprzyja [/QUOTE]

Też tak to odebrałam

Madzia, dobry ten Twój mąż

Cytat:
Mrowinka nie lap za slowa. Moja wypowiedz tyczyla sie wypowiedzi Aby i jej zdania, a nie ogolu. Bo to ona tak stanowczo sie wypowiedziala, skrytykowala tak ze gdybym karmila piersia i musiala to zrobic publicznie to chyba czulabym sie jak jakas prostytuta obnazajaca piersi a nie zdaje sobie sprawy z tego jak zakochana jest kobieta w dziecku i ze nie postrzega swego ciala sexualnie i czesto zwyczajnie nie zauwaza jak odbierac moga to inni. I nie wydaje mi sie zebym sie wywyzszala tlumaczac jakie to uczucie widziec pierwszy raz swoje dziecko, to raczej mi jest wmawiane jakie to chore robic mu zdjecie przez osoby ktore pojecia o tym nie maja.... Chwilami piszac tu mam wrazenie ze mi wmawiacie i przekrecacie slowa wiec zwyczajnie sie chyba pozegnam razem z moja wyzszoscia bo mam dziecko szkoda tylko ze juz ktorys raz jestem jechana bo sie wypowiadam i jestem matka, pewnie gdybym dziecka nie miala traktowalybyscie mnie inaczej
Emigra, ale przecież nikt tu nikogo nie krytykuje, nie przekręca słów...przecież nie chodzi o to żebyśmy się tu kłóciły..Każda z nas ma prawo do wyrażenia swojej opinii...a przyznam się, że ja faktycznie nieraz Twoje wypowiedzi odbieram jako "za ostre" np. "nie rodziłaś, nie wiesz, wybacz! " Odpowiedź była w kierunku Abby, a mi samej zrobiło się przykro, bo co w takim razie? Nie rodziłam to nie mam prawa mieć własnego zdania!?

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane!

U mnie znów kolejny pewnie nie najlepszy dzień jak się zbiorę to napiszę w k.

Emigra, ja chciałam tylko zaznaczyć, że w poprzednim sporze, co do metody 3-5-7 byłam po Twojej stronie i Aaby z tego co pamiętam też. Więc nie odbieraj tej sytuacji jako zmasowany atak nas wszystkich (szczególnie tych bez dzieci) na Ciebie. Każda wyraziła swoje zdanie i widać, że każda będzie go bronić, więc dla mnie to bicie piany niepotrzebne

Piękną mamy jesień tego lata
Hej Agnusku

Jesień faktycznie piękna

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 07:17   #3523
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Ja się też witam i zmykam, idę po owoce na tartę Butter dziś mam plan być zorganizowaną i w końcu coś zrobić, a nie tak jak wczoraj

Buziaki dla Wszystkich u mnie zawitało słonko i bezchmurne niebo aż chce się żyć

Mrowinka i Madzia - u nas szkolenia z pierwszej pomocy są ważne 2 lata

Żabcia super macie lekarza no i super, że z Dominisiem wszystko "łokej"
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 07:18   #3524
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Cześć kochane

Emigra, ale przecież nikt tu nikogo nie krytykuje, nie przekręca słów...przecież nie chodzi o to żebyśmy się tu kłóciły..Każda z nas ma prawo do wyrażenia swojej opinii...a przyznam się, że ja faktycznie nieraz Twoje wypowiedzi odbieram jako "za ostre" np. "nie rodziłaś, nie wiesz, wybacz! " Odpowiedź była w kierunku Abby, a mi samej zrobiło się przykro, bo co w takim razie? Nie rodziłam to nie mam prawa mieć własnego zdania!?

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Hej Agnusku

Jesień faktycznie piękna
Cześć No nie mów, że lubisz taką pogodę

Moje żale w k.

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-07-18, 07:25   #3525
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Cześć No nie mów, że lubisz taką pogodę

Moje żale w k.
Żartowałam z tą pogodą

Idę looknąć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-18, 07:28   #3526
Malensstfo
Zakorzenienie

Hejka,...

Ja wróciłam niedawno z badań..huh...spuściły ze mnie a ze 4 probówki! hehe W piątek będę miała wszystkie wyniki

I teraz poszłabym spać jeszcze, bo mi się trochę oczy zamykają..ale nie wiem czy usnę...

Today ja o Tobie pamiętam!! Nawet się pytałam gdzie jesteś!!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 07:29   #3527
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Hejka,...

Ja wróciłam niedawno z badań..huh...spuściły ze mnie a ze 4 probówki! hehe W piątek będę miała wszystkie wyniki

I teraz poszłabym spać jeszcze, bo mi się trochę oczy zamykają..ale nie wiem czy usnę...

Today ja o Tobie pamiętam!! Nawet się pytałam gdzie jesteś!!

No właśnie, ale ja pierwsza pytałam co z Tobą

Maleństwo czekam na wyniki razem z Wami
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 07:35   #3528
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No właśnie, ale ja pierwsza pytałam co z Tobą

Maleństwo czekam na wyniki razem z Wami
Stary 2012-07-18, 07:36   #3529
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Włączę się na chwilkę w tę dyskusję, bo właśnie Emigra wydaje mi się, że tu nie chodzi o treść Twoich wypowiedzi, tylko o styl.
Faktycznie stwierdzanie, że jak ktoś nie jest matką, nie powinien się wypowiadać nie jest za miłe Nie każdej kobiecie jest dane być matką, ale każda może mieć swoje zdanie - również na temat zdjęć na porodówce.
Emigra, przecież żadna z dziewczyn Cię nie uraziła, każda tylko broniła swojego zdania - to całkiem normalne.
Nie ma co się kłócić

Bika, jak tarta?? Jakie owoce dajesz?

Hania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-18, 07:37   #3530
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Przepieknie to ujelas, zgadzam sie ze wszystkim i podpisuje sie pod tym.

Cytat:
Natala, mi się też wydaje, że zawsze warto posłuchać czyichś rad. Przecież nie trzeba się do każdej stosować.
no pewnie że tak i to nie zależnie od tego czy ma się juz dzieci czy nie

no, i to tez nie zawsze

Cytat:
Właśnie...o to chodzi, że dla mnie karmienie to będzie rzecz intymna, taka moja bliska chwila z maleństwem i nie chciałabym żeby ktoś obcy mi się przyglądał, krępowałoby mnie to.

Nie ma sprawy, nie spieszcie się
dokładnie
a mąż wczoraj późno wrócił, ale dziś go przycisnę

Emigra, ja miałam z Tobą w żadną rozmowę już nie wchodzić, bo masz ewidentnie zaczepno-atakujące nastawienie... Ale coś mnie cholernie "rozbawiło". Masz prawo pisać dziewczynom, że tylko te które mają dzieci mogą zrozumieć pewne uczucia a jednocześnie toczysz wojnę o publiczne karmienie piersią, o którym z tego co wiem to niewiele wiesz chyba lekka hipokryzja....

Milego dnia dziewczynki
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 07:38   #3531
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka,...

Ooo... no i powiedz, jeśli można spytać...ile taka przyjemność wątpliwa?

Trzmam kciuki za wyniki

Hania

Stary 2012-07-18, 07:40   #3532
agnusek22
Wtajemniczenie

Maleństwo, to trzymam kciuki za wyniki A mi się dziś śniło, że mi pobierali krew i miałam iść do szpitala.

Natalka, bardzo mi się podobała ta wczorajsza wypowiedź

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-07-18, 07:44   #3533
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo... no i powiedz, jeśli można spytać...ile taka przyjemność wątpliwa?

Trzmam kciuki za wyniki
No tyle co pisałam wczoraj...215 zł

Najdroższe oczywiście są toxo i cytomegalia, bo to za każde przeciwciało ponad 30 zł Grupa krwi też ok. 30 zł...

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Emigra, ja miałam z Tobą w żadną rozmowę już nie wchodzić, bo masz ewidentnie zaczepno-atakujące nastawienie... Ale coś mnie cholernie "rozbawiło". Masz prawo pisać dziewczynom, że tylko te które mają dzieci mogą zrozumieć pewne uczucia a jednocześnie toczysz wojnę o publiczne karmienie piersią, o którym z tego co wiem to niewiele wiesz chyba lekka hipokryzja....
Ja też nie miałam wchodzić w dyskusję, bo nie widziałam sensu, ale pod pogrubionym się podpisuję...jak dla mnie Natala ma rację...i tyle w tej kwestii

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-18, 07:48   #3534
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
moja taka prosba kochane to wysylajcie mi juz dane do "przegladu tygodnia"na priv na tydzien od 23 lipca jak wroce do domu to go wyredaguje ale szybciej mi pojdzie jak wyslecie dane a nie bede musiala szukac po watku opisy odpowiednie zrobie sama oczywiscie aaby daj znac czy zgoda ogolu byla czy nie bylo ;p bo internet dzis taki tepy ze moge juz nie zajrzec pozdrawiam
Strong jestes MEGA
dopiero co urodzilas, a ty juz sie przejmujesz "przegladem tygodnia"
widac, ze jak masz jakies zadanie to jestes bardzo skrupulatna w jego wykonywaniu

Ja dopiero wstalam i znowu tak dobrze mi sie spalo
Moj maluszek od wczoraj zadziej sie rusza, czasem sprawdzam go bo sie boje, ale ponoc przed porodem dzieci juz tak sie nie wierca, bo i nie maja tyle miejsca. Ale najdziwniejsze jest to ze wczoraj wogole zadnego sluzu nie mialam na wkladce NIC i nie wiem, co o tym myslec
Stary 2012-07-18, 07:51   #3535
onyks
Zakorzenienie

Malenstfo, dużo kasy, ale cóż Czekamy na wyniki

Natalko, bardzo mądra wypowiedź

Nie przyciskaj męża, spokojnie Naprawdę się nie spieszcie

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Strong jestes MEGA
dopiero co urodzilas, a ty juz sie przejmujesz "przegladem tygodnia"
widac, ze jak masz jakies zadanie to jestes bardzo skrupulatna w jego wykonywaniu

Ja dopiero wstalam i znowu tak dobrze mi sie spalo
Moj maluszek od wczoraj zadziej sie rusza, czasem sprawdzam go bo sie boje, ale ponoc przed porodem dzieci juz tak sie nie wierca, bo i nie maja tyle miejsca. Ale najdziwniejsze jest to ze wczoraj wogole zadnego sluzu nie mialam na wkladce NIC i nie wiem, co o tym myslec
Faktycznie nasza Strong jest niemożliwa

Dobrze, że się wyspałaś
A w kwestii ruchów to ja zielona raczej jestem

Stary 2012-07-18, 07:53   #3536
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Malenstfo, dużo kasy, ale cóż Czekamy na wyniki
No właśnie..cóż...tak musi być

Zjadłam kanapkę...ale nie wiem czy mi się chce więcej...
Stary 2012-07-18, 08:00   #3537
ButterBear
Zakorzenienie

Malenstfo, dzięki za odpowiedź

Ale mam dziś planów na popołudnie - nie wiem jak się wyrobię ze wszystkim...ale chcę już tę sypialnię doprowadzić do ładu i muszę trochę mieszkanie ogarnąć...

Hania

Stary 2012-07-18, 08:26   #3538
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Malenstfo, dzięki za odpowiedź

Ale mam dziś planów na popołudnie - nie wiem jak się wyrobię ze wszystkim...ale chcę już tę sypialnię doprowadzić do ładu i muszę trochę mieszkanie ogarnąć...
I koniecznie foty chcemy zobaczyć

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Coś tu dziś pustka

Stary 2012-07-18, 08:26   #3539
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Maleństwo trzymam kciuki za badania

Strong ale agentka z Ciebie

Ale u nas piękna pogoda

Dziś Maja kończy 2 miesiące

Stary 2012-07-18, 08:28   #3540
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Maleństwo trzymam kciuki za badania

Strong ale agentka z Ciebie

Ale u nas piękna pogoda

Dziś Maja kończy 2 miesiące
Ale ten czas leci
A dopiero co Cię ochrzaniałyśmy, że biegasz z brzuchem na 4 piętro

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości