|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Zaraz się posikam
![]() Budzę dalej męża a ten do mnie: (ja) kochanie wstawaj i idziemy spać (mąż) Nie mogę jeszcze. - Dlaczego?? - Bo muszę komputer zgasić (a ja go przecież teraz używam) - A mogę ja go zgasić?? - Nie. - A dlaczego? - Bo odbierasz mi tym przyjemność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
Nie mam siły odpisywać... sypialnia mnie wykończyła.
Wyszło bardzo ładnie ![]() Ale nawet nie dałam rady już sprzątnąć wszystkiego... Przywaliłam dużym palcem u nogi w łóżku i ...uwaga...urwałam kawałek paznokcia do 'mięsa' brrrr.... aż mi się zrobiło niedobrze z bólu... i czarno przed oczami... nie mówiąc o zniszczonym pedikurze ![]() idę spać - padam na ryłko... |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Zakorzenienie
|
Butter aż mi dreszcze przeszły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż też ma takie jazdy, jak go budzę...tylko zazwyczaj mi opowiada o jakichś kablach, światłowodach...albo, że trzeba zresetować serwer... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
Butter no to nieźle
![]() Ja swojego jak kiedys budziłam to mi zaczał mówić jakąś definicje co to jest jezioro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja też gadam przez sen...co więcej mój mąż twierdzi, że w obcych językach ![]() Spadam, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
moja taka prosba kochane to wysylajcie mi juz dane do "przegladu tygodnia"na priv
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3519 |
Zakorzenienie
|
Mrowinka nie lap za slowa. Moja wypowiedz tyczyla sie wypowiedzi Aby i jej zdania, a nie ogolu. Bo to ona tak stanowczo sie wypowiedziala, skrytykowala tak ze gdybym karmila piersia i musiala to zrobic publicznie to chyba czulabym sie jak jakas prostytuta obnazajaca piersi a nie zdaje sobie sprawy z tego jak zakochana jest kobieta w dziecku i ze nie postrzega swego ciala sexualnie i czesto zwyczajnie nie zauwaza jak odbierac moga to inni. I nie wydaje mi sie zebym sie wywyzszala tlumaczac jakie to uczucie widziec pierwszy raz swoje dziecko, to raczej mi jest wmawiane jakie to chore robic mu zdjecie przez osoby ktore pojecia o tym nie maja.... Chwilami piszac tu mam wrazenie ze mi wmawiacie i przekrecacie slowa wiec zwyczajnie sie chyba pozegnam razem z moja wyzszoscia bo mam dziecko
![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35362040]Emigro, przykre to, co napisałaś - że cenisz zdanie tylko tych kobiet, które mają już dzieci. Pozostałe też mają prawo do swojej opinii, nawet jeśli czegoś nie przeżyły. Nie są przez to gorsze ani głupsze. Wypowiadasz się z taką... wyższością. Aż niemiło to czytać. Zwłaszcza osobom, które może i chciałyby przeżyć to, co Ty i "znać te emocje", ale jakoś im los nie sprzyja ![]() Dokładnie to samo poczułam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja podobno też czasem gadam przez sen - aż boję się myśleć, co tam wygaduję ![]() Cytat:
![]() Auć! ![]() ![]() Ja podczas remontu ciachnęłam sobie opuszek nożykiem do tapet - ale przejechałam sobie tak, że kawałek opuszka mi wisiał ![]() ![]() Od wtedy jest mi słabo jak widzę jakieś duże skaleczenie... Aż teraz mi się gorąco zrobiło ![]() Cytat:
![]() Nie powiedziałam ani razu, jakie to one są fe. Co do pogrubionego - przykro mi, że nie dane mi było jeszcze poczuć miłości do własnego dziecka. A a propo "jechania" Ciebie - to o ile pamiętam w poprzedniej sytuacji broniłam Twoich racji, ale jak widać coś w tym jest, że to nie chodzi o Twoje poglądy, tylko raczej jak je wygłaszasz. I nie potrafisz przyjąć do wiadomości czyjegoś zdania, tylko z góry na dół je zjeżdżasz. Szkoda... Dzień dobry dziewczynki! ![]() Ja tylko się witam i wracam do zajęć. Znów będę pracować jak mróweczka. Miłego dnia! ![]()
![]() |
#3521 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry kochane!
U mnie znów kolejny pewnie nie najlepszy dzień ![]() Emigra, ja chciałam tylko zaznaczyć, że w poprzednim sporze, co do metody 3-5-7 byłam po Twojej stronie i Aaby z tego co pamiętam też. Więc nie odbieraj tej sytuacji jako zmasowany atak nas wszystkich (szczególnie tych bez dzieci) na Ciebie. Każda wyraziła swoje zdanie i widać, że każda będzie go bronić, więc dla mnie to bicie piany niepotrzebne ![]() Piękną mamy jesień tego lata ![]()
![]() |
#3522 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Pięknie wyszło ![]() Tomalinko, ja tam wierzę, że wszystko będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Żabcia, fajny lekarz ![]() Świetnie że na kontroli wszystko dobrze ![]() Cytat:
Nie ma sprawy, nie spieszcie się ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35362040]Emigro, przykre to, co napisałaś - że cenisz zdanie tylko tych kobiet, które mają już dzieci. Pozostałe też mają prawo do swojej opinii, nawet jeśli czegoś nie przeżyły. Nie są przez to gorsze ani głupsze. Wypowiadasz się z taką... wyższością. Aż niemiło to czytać. Zwłaszcza osobom, które może i chciałyby przeżyć to, co Ty i "znać te emocje", ale jakoś im los nie sprzyja ![]() Też tak to odebrałam Madzia, dobry ten Twój mąż ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
![]() Jesień faktycznie piękna ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Ja się też witam i zmykam, idę po owoce na tartę Butter
![]() ![]() Buziaki dla Wszystkich ![]() ![]() ![]() Mrowinka i Madzia - u nas szkolenia z pierwszej pomocy są ważne 2 lata ![]() Żabcia super macie lekarza ![]() ![]() ![]() ![]()
#3524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje żale w k. ![]() ![]()
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
Żartowałam z tą pogodą
![]() Idę looknąć ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
Hejka,...
Ja wróciłam niedawno z badań..huh...spuściły ze mnie a ze 4 probówki! ![]() ![]() ![]() ![]() I teraz poszłabym spać jeszcze, bo mi się trochę oczy zamykają..ale nie wiem czy usnę... ![]() Today ja o Tobie pamiętam!! Nawet się pytałam gdzie jesteś!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, ale ja pierwsza pytałam co z Tobą ![]() Maleństwo czekam na wyniki razem z Wami ![]()
![]() |
#3528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Włączę się na chwilkę w tę dyskusję, bo właśnie Emigra wydaje mi się, że tu nie chodzi o treść Twoich wypowiedzi, tylko o styl. Faktycznie stwierdzanie, że jak ktoś nie jest matką, nie powinien się wypowiadać nie jest za miłe ![]() Emigra, przecież żadna z dziewczyn Cię nie uraziła, każda tylko broniła swojego zdania - to całkiem normalne. Nie ma co się kłócić ![]() Bika, jak tarta?? Jakie owoce dajesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35362040]Emigro, przykre to, co napisałaś - że cenisz zdanie tylko tych kobiet, które mają już dzieci. Pozostałe też mają prawo do swojej opinii, nawet jeśli czegoś nie przeżyły. Nie są przez to gorsze ani głupsze. Wypowiadasz się z taką... wyższością. Aż niemiło to czytać. Zwłaszcza osobom, które może i chciałyby przeżyć to, co Ty i "znać te emocje", ale jakoś im los nie sprzyja ![]() no, i to tez nie zawsze ![]() Cytat:
![]() a mąż wczoraj późno wrócił, ale dziś go przycisnę ![]() Emigra, ja miałam z Tobą w żadną rozmowę już nie wchodzić, bo masz ewidentnie zaczepno-atakujące nastawienie... Ale coś mnie cholernie "rozbawiło". Masz prawo pisać dziewczynom, że tylko te które mają dzieci mogą zrozumieć pewne uczucia a jednocześnie toczysz wojnę o publiczne karmienie piersią, o którym z tego co wiem to niewiele wiesz ![]() Milego dnia dziewczynki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzmam kciuki za wyniki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Wtajemniczenie
|
Maleństwo, to trzymam kciuki za wyniki
![]() Natalka, bardzo mi się podobała ta wczorajsza wypowiedź ![]()
#3533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najdroższe oczywiście są toxo i cytomegalia, bo to za każde przeciwciało ponad 30 zł ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dopiero co urodzilas, a ty juz sie przejmujesz "przegladem tygodnia" ![]() widac, ze jak masz jakies zadanie to jestes bardzo skrupulatna w jego wykonywaniu ![]() Ja dopiero wstalam i znowu tak dobrze mi sie spalo ![]() Moj maluszek od wczoraj zadziej sie rusza, czasem sprawdzam go bo sie boje, ale ponoc przed porodem dzieci juz tak sie nie wierca, bo i nie maja tyle miejsca. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Malenstfo, dużo kasy, ale cóż
![]() ![]() Natalko, bardzo mądra wypowiedź ![]() Nie przyciskaj męża, spokojnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, że się wyspałaś ![]() A w kwestii ruchów to ja zielona raczej jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
No właśnie..cóż...tak musi być
![]() ![]() Zjadłam kanapkę...ale nie wiem czy mi się chce więcej... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
Malenstfo, dzięki za odpowiedź
![]() Ale mam dziś planów na popołudnie - nie wiem jak się wyrobię ze wszystkim...ale chcę już tę sypialnię doprowadzić do ładu i muszę trochę mieszkanie ogarnąć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Coś tu dziś pustka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Maleństwo trzymam kciuki za badania ![]() Strong ale agentka z Ciebie ![]() Ale u nas piękna pogoda ![]() Dziś Maja kończy 2 miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dopiero co Cię ochrzaniałyśmy, że biegasz z brzuchem na 4 piętro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.