Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-18, 13:05   #301
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Nooo to jak będziecie w Sopocie to wtedy daj znać !!! Do Sopotu to już nie mam problemu z dojazdem

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

ja już od 24.07 jestem na starych śmieciach... więc nigdzie się nie ruszam. chyba..........bo ze mną to nigdy nić nie wiadomo

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

pokaze wam jakie mnie rozrywki czekaja hihihihih
w wiedeniuńku...
http://www.youtube.com/watch?v=ZgBsM...feature=fvwrel

http://www.youtube.com/watch?v=2z5yX...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=86qUV...eature=related

i takie rożne!!!!1
chyba cyckow nie pogubie ??

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

to jest ostre!
http://www.youtube.com/watch?v=zUGEu...feature=fvwrel

heheh ale jazda ja bylam na podobnych w Alton Towers u mnie w Anglii tak jape darłam ze na drugi dzien głos mi odjeło

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Własnie przyszła moja zamowiona gra na xbox kinect fitness z wirtualnym prywatnym trenerem haha ciekawe jak dlugo bedzie mnie cieszyc :P no ale stwierdzilam ze do operacji trzeba popracowac nad brzuchem, nogami i pupąa dzieki tej grze moge cwiczyc w domku... w wolny dzien zaczne zobaczymy ile mi to da
Stary 2012-07-18, 13:07   #302
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość

Widzialam zdjecia, ale nie napisalas chyba jaki efekt chcesz osiagnac.
Masz juz dzieci? znaczy to piersi po dzieciach czy przed?
skory tam raczej nie ma, jedrne sie wydaja...

Nie napisałam bo póki co nie mam jakiejś określonej wielkości upatrzonej, chciałabym żeby przede wszystkim były
Chciałam wstawić zdjęcie jakie mi się podobają, ale coś nie mogę...
może jeszcze raz zaraz spróbuję

Nie mam dzieci i pisałam już o tym kilka stron wcześniej, że nie wiem czy to dobry pomysł, bo jak zrobię teraz (tzn za min pół roku) i zanim się zagoi wszystko i ułoży to pewnie będzie czas na ciążę ( póki co chciałabym za 3-4 lata urodzić
Boję się, że potem będzie trzeba od razu poprawiać...;/ Co sądzicie?
Ale z drugiej strony ja zawsze marzyłam o biuście... żeby kupić bluzkę z dużym dekoldem, czy normalny kostium kąpielowy... i co dalej mam tylko marzyć?? :mur :

Nie wiem co robić...

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 13:12   #303
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
Nie napisałam bo póki co nie mam jakiejś określonej wielkości upatrzonej, chciałabym żeby przede wszystkim były

Nie mam dzieci i pisałam już o tym kilka stron wcześniej, że nie wiem czy to dobry pomysł, bo jak zrobię teraz (tzn za min pół roku) i zanim się zagoi wszystko i ułoży to pewnie będzie czas na ciążę ( póki co chciałabym za 3-4 lata urodzić
Ale z drugiej strony ja zawsze marzyłam o biuście... żeby kupić bluzkę z dużym dekoldem, czy normalny kostium kąpielowy... i co dalej mam tylko marzyć?? :mur :

Nie wiem co robić...

Mam a w sumie mialam podobnie jak Ty tzn zastanawialam sie czy aby nie poczekac az urodze dzieci... bo rowniez jak Ty chcialabym za okolo 4 lat ale po dlugich przemysleniach stwierdzilam ze zanim urodze to kilka lat a potem po dziecko juz przyjda inne priorytety w zyciu i operacja odejdzie na drugi plan. marze o duzych piersiach od 18 roku zycia mam teraz 25 i nie zamierzam czekac dluzej nie wiem dokladnie jak jest u Ciebie czy bardzo sie wahasz... ale ja bym robila
Stary 2012-07-18, 13:18   #304
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Mam a w sumie mialam podobnie jak Ty tzn zastanawialam sie czy aby nie poczekac az urodze dzieci... bo rowniez jak Ty chcialabym za okolo 4 lat ale po dlugich przemysleniach stwierdzilam ze zanim urodze to kilka lat a potem po dziecko juz przyjda inne priorytety w zyciu i operacja odejdzie na drugi plan. marze o duzych piersiach od 18 roku zycia mam teraz 25 i nie zamierzam czekac dluzej nie wiem dokladnie jak jest u Ciebie czy bardzo sie wahasz... ale ja bym robila
Chyba masz rację, może ja zbyt panikuję... bo chodzi mi o to, że zaraz będę musiała drugi raz iść na stół...:/ Tylko, że to faktycznie potem może się odwlec w czasie .... bo zanim dziecko podrośnie, a może będzie ich więcej... więc kolejne 10 lat czekania by było pewnie...

Cycki chcę mieć i zrobię je! to jest pewne
Nie po to tyle lat czekałam!!

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 13:22   #305
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Chyba masz rację, może ja zbyt panikuję... bo chodzi mi o to, że zaraz będę musiała drugi raz iść na stół...:/ Tylko, że to faktycznie potem może się odwlec w czasie .... bo zanim dziecko podrośnie, a może będzie ich więcej... więc kolejne 10 lat czekania by było pewnie...

Cycki chcę mieć i zrobię je! to jest pewne
Nie po to tyle lat czekałam!!

hehehe no dokladnie jak sie bardzo chce to chyba przewaza nad wszystkim poza tym po ciazy niekoniecznie musisz miec poprawke bo czytalam wypowiedzi niektorych dziewczyn i pisaly ze staly sie tylko bardziej naturalne wiec na to nie ma reguły nie stresuj sie na zapas na to jeszcze przyjedzie czas
Stary 2012-07-18, 13:25   #306
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:

Własnie przyszła moja zamowiona gra na xbox kinect fitness z wirtualnym prywatnym trenerem haha ciekawe jak dlugo bedzie mnie cieszyc :P no ale stwierdzilam ze do operacji trzeba popracowac nad brzuchem, nogami i pupąa dzieki tej grze moge cwiczyc w domku... w wolny dzien zaczne zobaczymy ile mi to da
Zebym ja tam potrafila z plyta
a tak chodze na silownie, w kupie raźniej

Cytat:

Nie wiem co robić...
Ok, juz rozumiem. A ile masz lat?
ja tez nie mam dzieci, 23 lata i rowniez mysle o nich nawet za calkiem niedlugo a jakos piersi zrobilam, ciesze sie bardzo.
Ale ja traktuje je "uzytkowo". Tzn. zdaje sobie sprawę że może po ciazy bedzie trzeba wymienić, moze nie.
Także nie spinam się, spełniłam swoje marzenie i tyle

wiesz, wszystko zalezy jakie masz nastawienie.
jak chcesz czekac na te dzieci czekaj...i zalezy od finansow oczywiscie bo jakbym zbierala na piersi kilka lat to bym się też pewnie zastanawiała czy czekać.

Ja widze u Ciebie okragle, bo masz swoje jedrne ładne.
Dadzą Ci efekt push upy i wypełnienia gory.
A rozmiar? Dr niech dobierze.
Ja mam 525 a z caloscia figury nie wygladaja na duze.
No ale ja mialam rozstaw miedzy sutkami około 21 cm.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 13:27   #307
anika75
Zadomowienie

Witajcie Kochaniutkie
Dziękuję za wszystkie kciukaski
Ja już po, implanty mam 390, jeszcze nie wiem jaki model, ale pomylili się przy wysyłce. Wpierw wysłali 330, ale dr odesłała gdyż stwierdziła, że za małe. Za drugim razem zamiast wybranych 380 przysłali 390
Ogólnie nie jest źle, najgorsza była pierwsza doba, teraz już luzik, chociaż nie wiem, co będzie potem. W klinice super obsługa, pielęgniarki świetne kobitki. Nie miałam słonia na klacie. Oddychałam brzuchem i naprawdę jest znacznie lepiej niż klatką piersiową, mniej boli i być może dlatego tego słonia nie było, także polecam ten sposób oddychania, bo na sobie sprawdziłam. Nie było się czego bać. Ale cycki to mam kurdę wielkie
Teraz sobie troszkę poczytam, bo natrzaskałyście sporo
Stary 2012-07-18, 13:27   #308
jooasi
Wtajemniczenie

Alex byłam w Twoim albumiku i jak moge coś doradzić to szersze implanty. mogą być 375 ale o profilu hp (szer. 12cm) zamiast uhp (szer. 10,5cm - nikomu nie wypełni klatki) wtedy piersi bedą blizej siebie i mniejsza przestrzeń pomiędzy. masz szeroki rozstaw i dwa takie wąziutkie sterczące implanty bo bokach klatki piersiowej raczej nie dadzą tego efektu który większość z nas oczekuje.
Stary 2012-07-18, 13:28   #309
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

[QUOTE=Agatau88;35371706]Zebym ja tam potrafila z plyta
a tak chodze na silownie, w kupie raźniej

hehe no czy ja bede potrafila to sie okaze ale mysle ze jak sie zapre to tak ze 2 razy w tyg bedzie git i wystarczajaco
Stary 2012-07-18, 13:29   #310
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochaniutkie
Dziękuję za wszystkie kciukaski
Ja już po, implanty mam 390, jeszcze nie wiem jaki model, ale pomylili się przy wysyłce. Wpierw wysłali 330, ale dr odesłała gdyż stwierdziła, że za małe. Za drugim razem zamiast wybranych 380 przysłali 390
Ogólnie nie jest źle, najgorsza była pierwsza doba, teraz już luzik, chociaż nie wiem, co będzie potem. W klinice super obsługa, pielęgniarki świetne kobitki. Nie miałam słonia na klacie. Oddychałam brzuchem i naprawdę jest znacznie lepiej niż klatką piersiową, mniej boli i być może dlatego tego słonia nie było, także polecam ten sposób oddychania, bo na sobie sprawdziłam. Nie było się czego bać. Ale cycki to mam kurdę wielkie
Teraz sobie troszkę poczytam, bo natrzaskałyście sporo
fajowo
a jaki masz model firma? wiesz cos? okragle?

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Alex byłam w Twoim albumiku i jak moge coś doradzić to szersze implanty. mogą być 375 ale o profilu hp (szer. 12cm) zamiast uhp (szer. 10,5cm - nikomu nie wypełni klatki) wtedy piersi bedą blizej siebie i mniejsza przestrzeń pomiędzy. masz szeroki rozstaw i dwa takie wąziutkie sterczące implanty bo bokach klatki piersiowej raczej nie dadzą tego efektu który większość z nas oczekuje.
Wlasnie...ja mam 13 cm a mam autostrade wiec jak widac 10,5 to malutko.
Stary 2012-07-18, 13:35   #311
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Nooo w koncu ktos raz a porzadnie i masz racje napewno nie chce dwoch pilek oddalonych od siebie bo to bedzie wygladalo conajmniej dziwacznie.... przed operacja bede jeszcze miala konsultacje wiec opowiem wsio doktorkowi niech pomierzy i przylozy i wtedy bedzie co nie co widac

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

ja uciekam pomalu musze sie ogarnac, zrobic jakis obiadek no i do pracy blaaah
aniko pisz co i jak jestem bardzo ciekawa przeczytam sobie jak wroce z pracy
madziullasz jutro Twoj wielki dzien bedziemy trzymac kciuki

milego dnia wszystkim
Stary 2012-07-18, 13:41   #312
jooasi
Wtajemniczenie

Anika jak fajnie że jesteś, gratuluje gratuluje martwiłam się o Ciebie i co zaakceptujesz wielkość czy marudzimy?? Twoja skóra już była rozciągnięta więc nie bedzie jakiegoś wielkiego wibicia tylko kształt się będzie transformował napewno jest super widziałaś już je?
jak masz 390cc to dostałaś cpg 323 12x11,3 proj.6 trochę szersze a niższe niż poprzednie.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Alex uhp jest generalnie dla bardzo drobniutkich dziewczyn z wąziutkimi klatkami, które chcą mieć duże piersi i inne na szerokość nie wchodzą, raczej się ich nie stosuje przy szerokich rozstawach chyba że przy mega pojemnościach. mały test, wytnij dwa kółka o średnicy 10,5 cm w środku zrób dziureczke i zeczp na sutkach, zobaczysz jak będą Ci sięgały te nowe piersi, łatwioej wtedy sobie to wyobrazić z projekcją do przodu
Stary 2012-07-18, 13:42   #313
horo_2
Zadomowienie

Aniko,
dołączam się do gratulacji
super, ze już po wszystkim... teraz tylko pozostaje się chwalić

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 13:43   #314
patrycjaw1989
Raczkowanie

Gratuluję Anika widze że bardzo lajtowo przechodzisz rekonwalescencje no i jaki humorek i nastawienie pozytywne, ja dziś byłam na badaniach nie wiedziałam że trzeba pobrać aż tyle tego towaru mam nadzieje że wszystko będzie ok i operacja się odbędzie już się nie mogę doczekać, ale mam małego stresa bo wczoraj się spotkałam z dawno niewidzianą koleżanką i wyskoczyłyśmy na piwko a właściwie to na 3 i mam nadzieje że nie zakłóci to wyników badań.... :P niby od wypicia ostatniego do badania mineło conajmniej 12 h ale nigdy nic nie wiadomo....i dziś moja ostatnia impreza bez cycków od jutra do op już nic nie pije i spróbuje nie palić
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 13:44   #315
anika75
Zadomowienie

Agatko, nie pytałam dr jaki to model, ale przejrzałam tabelki i chyba to właśnie ten, o którym Joasi pisze
Joasi, dziękuję Ci za nr, ale ja dopiero dzisiaj odpaliłam komputer, wcześniej nie wchodziłam na forum.
A z wielkością - no cóż, na razie wyglądają jak w puszapie, ale pewnie urosną skubańce jeszcze . Teraz to nie mam wyjścia
Gdy dr powiedziała mi, że przysłali 330 to omal nie podskoczyłam z radości, a ona na to, że "nieeee, te były za małe, odesłałam i kazałam przysłać większe", no i przysłali 390
Stary 2012-07-18, 13:46   #316
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko, nie pytałam dr jaki to model, ale przejrzałam tabelki i chyba to właśnie ten, o którym Joasi pisze
Joasi, dziękuję Ci za nr, ale ja dopiero dzisiaj odpaliłam komputer, wcześniej nie wchodziłam na forum.
A z wielkością - no cóż, na razie wyglądają jak w puszapie, ale pewnie urosną skubańce jeszcze . Teraz to nie mam wyjścia
Gdy dr powiedziała mi, że przysłali 330 to omal nie podskoczyłam z radości, a ona na to, że "nieeee, te były za małe, odesłałam i kazałam przysłać większe", no i przysłali 390
Okragle hp?
fajnie ze je masz
Stary 2012-07-18, 13:51   #317
anika75
Zadomowienie

Dziewczyny przed operacją, wiem, że teraz mogę się pomądrzyć, ale naprawdę nie ma czego się bać. Ból jest, owszem, ale to przez pierwszą dobę, no i drugą, ale już ciut słabiej . Najważniejsze to nie leżeć plackiem, ale jak najwięcej się ruszać. Obok mnie w sali leżała dziewczyna, która - jak powiedziała pielęgniarka - nawet palcem nie chciała poruszyć, więc każda z nas na pewno przechodzi to inaczej. Ja w tej chwili naprawdę czuję się świetnie, ale jak wiadomo każdy ma inny próg bólu. Jestem za to bardzo posiniaczona, dr powiedziała, że jeszcze nie miała pacjentki z taką skłonnością do siniaków. No i mięśnia nie mogła mi podnieść, mówiła, że taki silny skubaniec był i już chciała go ciąć, no ale jakoś się udało

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Okragle hp?
fajnie ze je masz
Anatomiczne, ale nie dopytałam, jaki model. Zapytam na zdjęciu szwów
Stary 2012-07-18, 13:54   #318
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny przed operacją, wiem, że teraz mogę się pomądrzyć, ale naprawdę nie ma czego się bać. Ból jest, owszem, ale to przez pierwszą dobę, no i drugą, ale już ciut słabiej . Najważniejsze to nie leżeć plackiem, ale jak najwięcej się ruszać. Obok mnie w sali leżała dziewczyna, która - jak powiedziała pielęgniarka - nawet palcem nie chciała poruszyć, więc każda z nas na pewno przechodzi to inaczej. Ja w tej chwili naprawdę czuję się świetnie, ale jak wiadomo każdy ma inny próg bólu. Jestem za to bardzo posiniaczona, dr powiedziała, że jeszcze nie miała pacjentki z taką skłonnością do siniaków. No i mięśnia nie mogła mi podnieść, mówiła, że taki silny skubaniec był i już chciała go ciąć, no ale jakoś się udało

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Anatomiczne, ale nie dopytałam, jaki model. Zapytam na zdjęciu szwów
Aha ok

Ja myslalam ze miesień trzeba przeciac?
Bo jak inaczej niby wlozyc implant?
Stary 2012-07-18, 14:09   #319
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Aha ok

Ja myslalam ze miesień trzeba przeciac?
Bo jak inaczej niby wlozyc implant?
Ona ten mięsień jakoś odrywa od żeber, brzmi drastycznie, ale nie wiem za bardzo na czym to polega. W każdym razie nie cięła. Mya na pewno dokładniej wyjaśni jak to przebiega
Stary 2012-07-18, 14:12   #320
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Ona ten mięsień jakoś odrywa od żeber, brzmi drastycznie, ale nie wiem za bardzo na czym to polega. W każdym razie nie cięła. Mya na pewno dokładniej wyjaśni jak to przebiega
Hmm mnie sie wydaje ze musi przeciac.

MYA

prosimy o głos
Stary 2012-07-18, 14:19   #321
Littaleya
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Witaj Aniko GRATULACJE
Życzę dużo zdrówka i szybkiego powrotu do sprawności
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 14:24   #322
grazia781
Raczkowanie

Witam was kochane
KLAUDUŚ TY LASKO wyglądasz powalająco jak modeleczka
ANIKA 75 no w koncu jestes brawo masz swoje wymarzone cycunie
ASIK8705 kochana dziekuje za wsparcie i reszie dziewczynek tez dziekuje
Stary 2012-07-18, 14:33   #323
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Prosze bardzo Milenko ale czad 3 kobitki w tym samym dniu huhuuuu potrojne kciukasy
Hihihihihi, i wszystkie trzy dokładnie w moje urodziny . Ale będę miała prezenty

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Dziewczynki Kochane, jeszcze raz dziękuję, że byłyście ze mną, bez Was to ja tych cycków w życiu bym nie zrobiła, wspierałyście mnie na każdym kroku, rozwiewałyście wszystkie moje wątpliwości, mam ochotę wszystkie Was wycałować
Zdjęcia wstawię, gdy już będziemy w domu, czyli we wtorek wieczorkiem, bo zostajemy w Gdańsku do zdjęcia szwów
A teraz idę troszkę poleżeć, bo plecki bolą . Buziaczki
Stary 2012-07-18, 14:42   #324
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc kochane

anika gratulacjeklas ki:ja na forum weszlam dopiero po 4 dniach wiec jestem pelna podziwu kazdy przechodzi to inaczej jak widac ja tragicznie ale z dnia na dzien jest coraz lepiej

dzis mam super dzien wzielam ketanol o 5.30 bo nie mogłam spac i teraz nic nie biore mam nadzieje ze nie bede musialanawet nogi golilam dzisbo nie mogłam wytrzymac jutro minie tydzien wiec czas wracac do zywych tylko te plecy bola

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Sif bierze telefon i dzwon do doktora

kochane nie moge sie doczekac az Wam pokaze moje cudenka i ocenicie swoim fachowym okiem mam nadzieje ze Wam sie spodobaja

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 14:59   #325
jooasi
Wtajemniczenie

Anika jak fajnie że lekko znosisz należy Ci się za te wszystkie lęki i masz w nagrode tydzień nad morzem, biegać po plaży nie będziesz ale małe spacerki napewno poprawią Ci humorek, tylko ta pogoda taka okrutna a jak szanowny małżonek reaguje na zmiany?
co do rodzaju to muszą to być te cpg 323 bo tylko one w mentorze występują w pojemności 390cc.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Olivko nieważne czy nam się spodobają, ważne byś Ty była zadowolona jak znam życie to napewno malinka będzie bo co może z takiej wyjścióweczki wyjść innego
Stary 2012-07-18, 15:02   #326
kamiluwa
Raczkowanie

A tu się schowałyście
Stary 2012-07-18, 15:03   #327
Olivkaa200
Zakorzenienie

Jooasi wiem ze mi powinny najbardzej sie podobac ale wiadomo miło mi bedzie jak i Wam sie spodobaja

ale sie ciesze ze jestem juz po, dopiero teraz jak dobrze sie czuje nadchodzi radoscwczesniej bylam zla ze w ogole poszlam na ta operacje

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-18, 15:14   #328
jooasi
Wtajemniczenie

zapomniałam napisać a tu reklama górą mi się wyświetliła to reklamuję wczoraj w Tchibo kupiłam śliczny topik wykończony koroneczką,bardzo milusi i mięciutki, są też sportowe staniczki białe i czarne, do komplentu można dokupić gatki.

http://www.tchibo.pl/Biustonosz-bezs...html?dim1=Sw85
typowy topik przez głowe dla odchodowanych piersi

http://www.tchibo.pl/Biustonosz-spor...400016915.html sportowy dość mocny staniczek dla wszystkich, rozmiar universalny 36/38 na większość powinien pasować.

http://www.tchibo.pl/Miekkie-biuston...400017080.html bardzo fajny miękki staniczek bez fiszbinek ale rozmiarówka chyba nikomu się nie nada, można spróbować 80C i zwężyć obwód.

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Olisia Ty już nam foty dawaj kochana bo widać Twoją zadowolenie we wpisach, napewno cuda chowasz a my umieramy z ciekawości
zawsze takie zwątpienie przed operacją przychodzi, mnie jeszcze dopadło po operacji jak bolało i bolało to myślałam, na cholere mi to było gąbki nosić ale potem to już tylko same szczęście
Stary 2012-07-18, 15:20   #329
Olivkaa200
Zakorzenienie

Jooasi niestety zdjęc i w piatek nie bedzie bo na szwy jade dopiero w sobote a sama stanika nie zdejme poczekam juz te pare dni ale zagladam w nie codziennie i sa fajniusie, narazie rowek jest ale mostek spuchniety strasznie wiec moze dlatego chyba ze zdjęcie jakos z góry zrobie i wstawie bo narazie inaczej nie mam jak

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-18, 15:24   #330
jooasi
Wtajemniczenie

OLIvka no daj chociaż w staniczku te zdjątka, i od góry też można pstryknąć, nie muszą być od razu golaski, pokaż jak figurka się zmieniła a jak już teraz masz rowek z opuchlizną to potem będzie napewno

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości