Marzycielnia - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-18, 10:06   #2851
mikonada
Zakorzenienie

Dot.: Marzycielnia

lo nie wiem mi się marzy Jedno, a TŻowi w śnie się to marzyło... dostał ode mnie i w zamian ja dostałam to co chciałam dziwne ciut :P
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:08   #2852
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
jesteś niemożliwa

Laski... muszę iść do fryzjera.... zbieram się na odwagę wewnętrzną....
miłego dnia lecę do Jaśka
pochwal sie pozniej

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
lo nie wiem mi się marzy Jedno, a TŻowi w śnie się to marzyło... dostał ode mnie i w zamian ja dostałam to co chciałam dziwne ciut :P
ale wszyscy zadowoleni
Stary 2012-07-18, 10:09   #2853
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Zuu, a jestem, jestem co mi szkodziło dołączyć

Ska, będzie mieszkanie przed ślubem, tylko ja muszę znaleźć pracę, poza tym TŻ mówił, że chciałby zamieszkać co najmniej pół roku przed ślubem.
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:12   #2854
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Miko-to szybko macie te plany mieszkaniowe my jestesmy razem prawie 2 lata i nic. Co prawda TŻ mówi, że by chciał,ale wtedy gdy on będzie miał lepszą pracę a ja jakąkolwiek po jego urlopie planuje czegoś szukać

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:23   #2855
mikonada
Zakorzenienie

już po pół roku o tym rozmawialiśmy..
Stary 2012-07-18, 10:42   #2856
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
bedziecie ze mnie dumne zjadlam o 3 lata przeterminowane platki owsiane (nie popatrzylam sie na date waznosci i zrobilam owsianke)

i poza tym zjadlam dzis bardzo dziwne danie
Ja jem takie co są od paru miesięcy nieważne stąd też podziwiam Cię
ale ja nie widzę różnicy w smaku a Ty?
Jakie danie?
Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
Ale jak widziałam Twoje zdjęcia to widziałam piękne loki a moje naturalne to niestety tak nie wyglądają- jak wstanę rano to może i się fajnie falują, ale wiadomo- są nierozczesane i w nieładzie a jak rozszczeszę to są takie ni proste ni kręcone
natura to najlepsze co może być z resztą piszesz że Twoja połowa woli Ciebie naturalną przyznam się co jakiś czas chwycę prostownicę ale ostatnio miałam prostowane u fryzjera i to było 14 kwietnia, pamiętam bo na wesele jechałam
w liceum miałam taki okres w życiu że co mycie prostowałam ale to było złe bo włosy zaczęły mi garściami wypadać
Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
jesteś niemożliwa
a na wątku PMKi 2015 jesteś?
poza tym znamy przypadki łażenia ze sobą za rączkę po 8 lat i zero deklaracji, wiec jesteś w o tyle lepszej sytuacji, że masz pierdzionek i wiesz o co kaman
Ahahaha widziałam że powstał, nawet coś chyba napisałam
Kawa
ja też się nie mogę doczekać z jednej strony to strasznie długo, z drugiej ten czas szybko zleci i ani się obejrzymy a będziemy ślubować w przyszłym roku chcemy sobie salę zaklepać żeby mieć duży wybór. Czaimy się na jedną a tam z wyprzedzeniem na dwa lata właśnie trzeba się decydować stąd też będziemy razem się szykować na ten wielki dzień

Aaa Laski idę jednak na podyplomowe. na Uniwersytet Ekonomiczny Przemyślałam sprawę wnikliwie i wolę mieć konkret w rok niż uczynie się ogólnych definicji przez 4 lata, nie kończąc tego nawet ze specjalizacją mam do 6.08 czas podesłać dokumenty. 21 dni od aplikacji online, potem anulują mnie.
Wymagają dwóch zdjęć legitymacyjnych, nie mam żadnych, a dyplomowe są koszmarne
Moja uczelnia była taka fajna że nie przyjmowała zdjęć na dyplom od studentów tylko zatrudnili jakiegoś frajera, który nawet mi tego zdjęcia nie wyretuszował
I jeszcze łaskę mi robił że cokolwiek je obrobi "Mam tylu absolwentów do sfotografowania że mogę jedynie zaznaczyć przy Pani retusz, ale nie obiecuję że coś zrobię z tym zdjęciem". No i nie zrobił i jeszcze za to płaciliśmy. Niezła pamiątka na całe życie.
tak więc muszę iść zrobić jakiś śliczne a zarazem inteligentnie prezentujące moją osobę

My mamy 6,5 roku za moment, zaręczyny od lutego i nie zapowiada się żebyśmy przed ślubem zamieszkali razem. Wolimy odkładać na wesele niż płacić rachunki rodzice od Nas pieniędzy nie chcą więc dzielnie składujemy no ewentualnie zamieszkamy z rok przed ożenkiem co by dogadać się w kwestiach życia codziennego

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:52   #2857
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Asia, no to piona za UE i 2015 rok Szybko bierzecie się za szukanie sali.
My niby mamy jedną upatrzoną, ale jest cholernie drogo, a i wymagają chyba co najmniej 50 osób na wesele, a my tyle raczej nie będziemy mieć
Stary 2012-07-18, 10:54   #2858
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
Bo jesteście z Zuu krócej stażem ode mnie i już mieszkacie z TŻtami, a ja muszę czekać i czekać.

My jesteśmy na etapie szukania teraz, dzisiaj będę wydzwaniać i jakieś spotkania już umawiać tylko wobec faktu, że chcemy od września, to trzeba będzie jakąś kaucję zapłacić, potem czynsz, zanim Narzeczony dostanie 1 pensję i to na mnie spada póki co finansowa odpowiedzialność, boję się, że nie uzbieram tego siana

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:58   #2859
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
My jesteśmy na etapie szukania teraz, dzisiaj będę wydzwaniać i jakieś spotkania już umawiać tylko wobec faktu, że chcemy od września, to trzeba będzie jakąś kaucję zapłacić, potem czynsz, zanim Narzeczony dostanie 1 pensję i to na mnie spada póki co finansowa odpowiedzialność, boję się, że nie uzbieram tego siana
A wy na który rok planujecie?
Stary 2012-07-18, 11:16   #2860
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

optymistyczna wersja zakłada 2013 rok, ale liczymy się z faktem, że jego rodzice nam załamanego grosza nie podarują więc nawet przy pensji K. nie damy rady uzbierać z moimi rodzicami na uroczystość. Więc planujemy 2014, ale to w zależności od tego, czy będziemy jeszcze wtedy w Polsce czy już w Szwecji, tam byśmy chcieli zarobić na spokojnie i przyjechać do Kielc, by wyprawić ceremonię
pomerdane to, ale cóż, życie

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 11:29   #2861
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
Asia, no to piona za UE i 2015 rok Szybko bierzecie się za szukanie sali.
My niby mamy jedną upatrzoną, ale jest cholernie drogo, a i wymagają chyba co najmniej 50 osób na wesele, a my tyle raczej nie będziemy mieć
No przyszły rok to będą około 2 lata przed wolę już mieć to wybrane by największy problem odpadł jedna wizażanka teraz załatwiała salę na 2014 na lato to mówiła że czerwiec 2014 już był zajęty więc zaczynam panikować

1.08.2015

Stary 2012-07-18, 11:29   #2862
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
optymistyczna wersja zakłada 2013 rok, ale liczymy się z faktem, że jego rodzice nam załamanego grosza nie podarują więc nawet przy pensji K. nie damy rady uzbierać z moimi rodzicami na uroczystość. Więc planujemy 2014, ale to w zależności od tego, czy będziemy jeszcze wtedy w Polsce czy już w Szwecji, tam byśmy chcieli zarobić na spokojnie i przyjechać do Kielc, by wyprawić ceremonię
pomerdane to, ale cóż, życie
O no to rzeczywiście nieciekawie jeśli rodzice TŻ nie dołożą się, ale mimo wszystko życzę Wam, żeby był to 2013

My chcemy wszystko sami sfinansować.
Stary 2012-07-18, 11:32   #2863
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Jakie danie?
ja tez nie widzialam roznicy w smaku, smakowalo mi
a ten dziwny posilek (opisalam juz, ale skopiuje Ci) : bylam glodna wiec w garnku usmazylam sobie cebule i czosnek , na paletnie dalam troche masla, polozylam kromke chleba i wylalam na to surowe jajko i na to ta podsmazona cebula i czosnek a na koniec plesterek sera wszystko brzmi normalnie tylko, ze jak juz mialam to na talerzu to rozciapralam na tym dzem wisniowy, bylo pyyyycha
i uprzedzam pytanie: nie, nie jestem w ciazy
Stary 2012-07-18, 11:32   #2864
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
No przyszły rok to będą około 2 lata przed wolę już mieć to wybrane by największy problem odpadł jedna wizażanka teraz załatwiała salę na 2014 na lato to mówiła że czerwiec 2014 już był zajęty więc zaczynam panikować
Jeśli upatrzyła sobie tą konkretną salę i żadnej innej to się nie dziwię.
Stary 2012-07-18, 11:44   #2865
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
ehhh aleś masz szczęście to TŻ ma juz pracę? gdzie?

właśnie byłam na rynku i sprzedałam przez tablica.pl sukienkę
Stary 2012-07-18, 11:49   #2866
asiaczek87
Zakorzenienie

Lady kurcze już odpowiedziałaś na moje pytanie ale nie ukrywam że to dziwne smaki jak na kobietę niebrzemienną

1.08.2015

Stary 2012-07-18, 13:34   #2867
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Haha kolejny stres związanymi ze studiami Pod koniec lipca ( po wynikach rekrutacji) mamy dostarczyć dokumenty, a wśród nich dyplom ukończenia studiów, który dostaniemy... we wrześniu Mamy tylko zaświadczenie o ukończeniu studiów na którym jest napisana ocena z dyplomu, ocena z pracy, średnia ze studiów itp. Mam nadzieję, że to wystarczy

Dzisiaj przyjeżdża do mnie TŻ-będzie seans filmowy

Stary 2012-07-18, 13:42   #2868
mikonada
Zakorzenienie

Aga musi im to wystarczyć, przecież nie masz innego wyjścia dasz im to i ładnie wytłumaczysz o co chodzi, a resztę dostarczysz we wrześniu

ahhh wieczór filmowy mój TŻ dziś 2h wcześniej wychodzi z pracy, pójdziemy na zakupy i będziemy robić lasagne... pierwszy raz w życiu, oboje może też jakiś filmik.. wino już się chłodzi..
Stary 2012-07-18, 13:42   #2869
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Haha kolejny stres związanymi ze studiami Pod koniec lipca ( po wynikach rekrutacji) mamy dostarczyć dokumenty, a wśród nich dyplom ukończenia studiów, który dostaniemy... we wrześniu Mamy tylko zaświadczenie o ukończeniu studiów na którym jest napisana ocena z dyplomu, ocena z pracy, średnia ze studiów itp. Mam nadzieję, że to wystarczy

Dzisiaj przyjeżdża do mnie TŻ-będzie seans filmowy
Wystarczy z pewnością ja swój dyplom oddałam jakoś w październiku
Stary 2012-07-18, 13:45   #2870
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Już się dowiedziałam od znajomych z roku, że ta karteczka wystarczy

A lasagne uwielbiam Muszę też kiedyś zrobić. Niedawno robiłam spaghetti bolognese, ale nie z tym cienkim makaronem, tylko z rurkami i chyba nawet wyszło lepiej niż z tym cienkim Wujek powiedział, że lepiej się je, jak nie trzeba tak nawijać

Stary 2012-07-18, 13:50   #2871
mikonada
Zakorzenienie

ja też lubię z rurkami (penne)
na majówce kolega zrobił spaghetii bolonese, które smakowało jak ryba po grecku bez ryby fuuu nie wiem tylko po co on tam marchewkę dawał.. :|

lasagne nie umiem robić
Stary 2012-07-18, 13:51   #2872
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Ja nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłam spaghetti z typowym makaronem, zawsze gotuję rurki, kokardki, kolanka ja mam talent do jedzenia całą sobą, więc makaronem spaghetti zawsze upaćkam się.
Stary 2012-07-18, 13:59   #2873
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Kurczę, aż mi sie zachciało tego spaghetti

Stary 2012-07-18, 14:11   #2874
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, aż mi sie zachciało tego spaghetti
to dobry znak, że ślinianki i wyobraźnia dobrze funkcjonują

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

ale jestem śpiąca
Stary 2012-07-18, 14:32   #2875
vicky7
Zadomowienie

Ale się rozpędziłyście z tym pisaniem

Wczorajsze zakupy udane, kupiłam 2 sukienki, na wesele i porawiny i jestem happy, do tego dokupiłam buty, torebkę i bransoletkę i mój portfel jest puściutki, ale co tam

Ja niestety bez prostownicy nie mogę się obejść. Prostuję codziennie, bo bez tego wyglądam jak by we mnie piorun strzelił . Od 5 lat się tak męczę, ale włosy mam w dobrym stanie, nie rozdwajają się, nie wypadają, podcinam co 2-3 miesiące i fryzjerka nie może się nadziwić, że nic im nie jest

Ja na swoim zdjęciu do dyplomu wyglądam jak Gumiś dosłownie. Okropa, nie mogę na nie nawet patrzyć bo nie wiem czy śmiać się czy plakać

Matko... my jesteśmy ze sobą ponad 5 lat, a tu ani pierścionka, ani mieszkania wspólnego, zaczynam mieć kompleksy . Bardzo byśmy chcieli razem zamieszkać, ale póki nie mam pracy to to kompletnie nierealne niestety. Pierścionka myślę, że się w najbliższym czasie do czekam. Wesele chcemy sfinansować sami, nawet nie ma innej opcji. Już mamy uzbieraną całość, więc nie jest źle

Lady sorki ale niedobrze mi się zrobiło po Twoim opisie jedzenia a przeterminowane płatki rządzą . Ja z moimi współlokatorkami na studiach jadłyśmy spleśniały chleb, jak nam brakowało jedzenia. Tzn to co było widocznie zielone odrywałyśmy, ale głód był od nas silniejszy
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 16:42   #2876
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Lady sorki ale niedobrze mi się zrobiło po Twoim opisie jedzenia a przeterminowane płatki rządzą . Ja z moimi współlokatorkami na studiach jadłyśmy spleśniały chleb, jak nam brakowało jedzenia. Tzn to co było widocznie zielone odrywałyśmy, ale głód był od nas silniejszy
wybacz, juz nie bede taka brutalna ale wcale lepsza z tym chlebem nie bylas ale jestem w stanie zrozumiec glod i chec przetrwania

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630829 prosze tu wyrazic swoja opinie

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2012-07-18 o 16:43
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 16:54   #2877
mikonada
Zakorzenienie

DZIEWCZYNYYYYYY!!!!!!!!!! !

jestem boska!! wygrałam w 3 tygodniu Nivea
ciekawa jestem kto wygra SPA
Stary 2012-07-18, 16:54   #2878
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:

gratuluje bardzo
Stary 2012-07-18, 17:39   #2879
mikonada
Zakorzenienie

dziękuję

swoją drogą, robiliśmy właśnie z TŻem lasagne.. siedzi w piekarniku, oczywiście jak się tknęłam to się na mnie wydarł... odepchnął mnie, chciałam zwiać ale usiadłam tyłem do niego i się nie odzywałam. Rozryczałam się, no jak on może na mnie krzyczeć, kurde!!!!! Potem stwierdził irytującym głosem "to co koniec gotowania" to wstałam bez słowa i zaczęłam robić, coś podgadywał potem jak gdyby nigdy nic.. Jak włożyliśmy do piekarnika to usiadłam z powrotem w ciszy, coś pogadał o makaronie, stwierdził "aha" i poszedł.. Coś burknął, To mu odpowiedziałam że nie toleruje krzyków na mnie, a on: no jak nie słuchasz to tak jest. Ja się pytam, co ku***?!?!?!??!?!? O głupie gotowanie będzie się na mnie darł?!?! Ja pierdziele, teraz siedze sama w tej kuchni. Już widzę romantyczny obiad przy winie.. taa... ja uryczana i brzydka nie mam ochoty na nic.
Dziękuję.
Do widzenia.
Stary 2012-07-18, 17:44   #2880
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Zuz on jest beżowy

a jak się obcinasz? zbieraj odwagę, ja musiałam swoje mega długie ściąć to potem nie mogłam wytrzymać... było ZA krótko i ZA lekko na głowie...
ja tylko chce pocieniiowac ale za to na całej długosci, a ze są do pasa to zaczyna to byc skomplikowane. Idę we wtorek na 19 do znajomej mojej znajomej

Cytat:
Napisane przez Ska Pokaż wiadomość

Zuziko6 mieszka nam się przyjemnie. oczywiście nie liczyłam na to, że będzie idealnie, ale jest ok. wyszło kilka Jego wad, ja też mam swoje skrzywienia, ale już nie wyobrażam sobie innego życia. ważne, że się nie kłócimy i potrafimy z łatwością dojść do porozumienia.
wszyscy wkoło nas dopingują, nasi Rodzice bardzo nam pomagają i wspierają.

ale wiecie co, też nie chcę by było tak, że tylko On tutaj ma prawo głosu a ja czekam.. zbytnia pewność siebie u mężczyzn też nie jest dobra. lekka nuta takiej niepewności może wyjść na zdrowie. ostatnio stwierdziłam, że muszę Go uświadomić, że też mogę się zastanawiać. bo chcę , żeby wciąż się starał. i doceniał. co myślicie?
no to bardzo miło co do ostatniego pytania to nie wiem... ja próbowałam juz tylu rzeczy, ze nie wiem co w koncu poskutkowało, czy moze nbie poskutkowało nic a chłop tak sam z siebie w koncu doszedł do wniosku ze to TEN moment...

Cytat:
Lady miałam syn smartfonowy śniło mi się, że wygrałam tą Lumię, przyszła pocztą, rozpakowałam i w euforii dałam TŻowi od razu a ten padł na kolana IF JU NOŁ ŁOT AJ MIN
aj low ju

Cytat:
Jakie danie?

Aaa Laski idę jednak na podyplomowe. na Uniwersytet Ekonomiczny Przemyślałam sprawę wnikliwie i wolę mieć konkret w rok niż uczynie się ogólnych definicji przez 4 lata, nie kończąc tego nawet ze specjalizacją mam do 6.08 czas podesłać dokumenty. 21 dni od aplikacji online, potem anulują mnie.
Wymagają dwóch zdjęć legitymacyjnych, nie mam żadnych, a dyplomowe są koszmarne
Moja uczelnia była taka fajna że nie przyjmowała zdjęć na dyplom od studentów tylko zatrudnili jakiegoś frajera, który nawet mi tego zdjęcia nie wyretuszował
I jeszcze łaskę mi robił że cokolwiek je obrobi "Mam tylu absolwentów do sfotografowania że mogę jedynie zaznaczyć przy Pani retusz, ale nie obiecuję że coś zrobię z tym zdjęciem". No i nie zrobił i jeszcze za to płaciliśmy. Niezła pamiątka na całe życie.
tak więc muszę iść zrobić jakiś śliczne a zarazem inteligentnie prezentujące moją osobę
następna fanka przeterminowanego sie znalazła
co do uczelni gratuluje decyzji i samozaparcia za cholere by mnie wołami juz na uczelnie nie zaciągnęli

Cytat:
hmm to moze spokojnie poczekajcie miesiac dłużej? Bedziesz sie mega stresowac i spinac tą kasą przecież

Cytat:
na 2014??? powaga? a ja jestem na takim lajcie... my za rok bedziemy załatwiac, ale miesiac nam zwisa... w kwietniu nie bo TZ ma imieniny, w maju ma urodziny, w czerwcu ja mam urodziny, w lipcu imieniny, moze byc sierpien, wrzesien, albo poczatek października
do tego na razie doszlismy
a ogólnie tylko tyle żeby był jakiś ciepły miesiac, sale sie w okolicy albo w samym krk znajdzie, bo to tylko na ok 50 os wiec chyba nie ma co siac paniki

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Ale się rozpędziłyście z tym pisaniem

Wczorajsze zakupy udane, kupiłam 2 sukienki, na wesele i porawiny i jestem happy, do tego dokupiłam buty, torebkę i bransoletkę i mój portfel jest puściutki, ale co tam

Matko... my jesteśmy ze sobą ponad 5 lat, a tu ani pierścionka, ani mieszkania wspólnego, zaczynam mieć kompleksy . Bardzo byśmy chcieli razem zamieszkać, ale póki nie mam pracy to to kompletnie nierealne niestety. Pierścionka myślę, że się w najbliższym czasie do czekam. Wesele chcemy sfinansować sami, nawet nie ma innej opcji. Już mamy uzbieraną całość, więc nie jest źle
gratuluje sukienek weź pokaz jakie i gdzie kupiłaś
i nie opowiadaj ześ spłukana jak masz pod materacem taką kase że na wesele starczy

Cytat:

aaaa gratkiiii!!!

napisałam dzisiaj pierwszy raz w życiu skargę na urzednika państwowego
w sensie na listonosza...
bo zamowiłam z allegro priorytet i wysłali mi 5 lipca... a jest 18, ten baran mi nie zostawił awizo, tylko przyniósł wczoraj powtórne a ja czekam i czekam i czekam... grrr

i co jeszcze... w weekend jade z Narzutem na zakupy ciuchowe tzn juz mu zapowiedziałam, bo dostał dużą wypłate to mnie moze obkupic a on sie musi psychicznie nastawic pare dni wczesniej, chociaz moim atutem jest to ze to on potrzebuje spodenek na lato i to conajmniej 2-3 par, a ja tak [przy okazji tylko jakąś jedną małą sukienczynę wyhaczę

nooo i moja najlepsza przyjaciółka bedzie miała malutkie bobo
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości