|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
heheh ale jazda ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Własnie przyszła moja zamowiona gra na xbox kinect
|
|
#302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie napisałam bo póki co nie mam jakiejś określonej wielkości upatrzonej, chciałabym żeby przede wszystkim były ![]() Chciałam wstawić zdjęcie jakie mi się podobają, ale coś nie mogę... ![]() może jeszcze raz zaraz spróbuję Nie mam dzieci i pisałam już o tym kilka stron wcześniej, że nie wiem czy to dobry pomysł, bo jak zrobię teraz (tzn za min pół roku) i zanim się zagoi wszystko i ułoży to pewnie będzie czas na ciążę ( póki co chciałabym za 3-4 lata urodzić Boję się, że potem będzie trzeba od razu poprawiać...;/ Co sądzicie? Ale z drugiej strony ja zawsze marzyłam o biuście... żeby kupić bluzkę z dużym dekoldem, czy normalny kostium kąpielowy... i co dalej mam tylko marzyć?? ![]() ![]() :mur :Nie wiem co robić... ![]() ![]()
|
|
|
#303 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Mam a w sumie mialam podobnie jak Ty tzn zastanawialam sie czy aby nie poczekac az urodze dzieci... bo rowniez jak Ty chcialabym za okolo 4 lat ale po dlugich przemysleniach stwierdzilam ze zanim urodze to kilka lat a potem po dziecko juz przyjda inne priorytety w zyciu i operacja odejdzie na drugi plan. marze o duzych piersiach od 18 roku zycia mam teraz 25 i nie zamierzam czekac dluzej nie wiem dokladnie jak jest u Ciebie czy bardzo sie wahasz... ale ja bym robila
|
|
#304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo zanim dziecko podrośnie, a może będzie ich więcej... więc kolejne 10 lat czekania by było pewnie... ![]() Cycki chcę mieć i zrobię je! to jest pewne Nie po to tyle lat czekałam!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehehe no dokladnie jak sie bardzo chce to chyba przewaza nad wszystkim poza tym po ciazy niekoniecznie musisz miec poprawke bo czytalam wypowiedzi niektorych dziewczyn i pisaly ze staly sie tylko bardziej naturalne wiec na to nie ma reguły nie stresuj sie na zapas na to jeszcze przyjedzie czas
|
|
#306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak chodze na silownie, w kupie raźniej ![]() Cytat:
ja tez nie mam dzieci, 23 lata i rowniez mysle o nich nawet za calkiem niedlugo a jakos piersi zrobilam, ciesze sie bardzo. Ale ja traktuje je "uzytkowo". Tzn. zdaje sobie sprawę że może po ciazy bedzie trzeba wymienić, moze nie. Także nie spinam się, spełniłam swoje marzenie i tyle ![]() wiesz, wszystko zalezy jakie masz nastawienie. jak chcesz czekac na te dzieci czekaj...i zalezy od finansow oczywiscie bo jakbym zbierala na piersi kilka lat to bym się też pewnie zastanawiała czy czekać. Ja widze u Ciebie okragle, bo masz swoje jedrne ładne. Dadzą Ci efekt push upy i wypełnienia gory. A rozmiar? Dr niech dobierze. Ja mam 525 a z caloscia figury nie wygladaja na duze. No ale ja mialam rozstaw miedzy sutkami około 21 cm. |
||
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kochaniutkie
Dziękuję za wszystkie kciukaski ![]() Ja już po, implanty mam 390, jeszcze nie wiem jaki model, ale pomylili się przy wysyłce. Wpierw wysłali 330, ale dr odesłała gdyż stwierdziła, że za małe. Za drugim razem zamiast wybranych 380 przysłali 390 Ogólnie nie jest źle, najgorsza była pierwsza doba, teraz już luzik, chociaż nie wiem, co będzie potem. W klinice super obsługa, pielęgniarki świetne kobitki. Nie miałam słonia na klacie . Oddychałam brzuchem i naprawdę jest znacznie lepiej niż klatką piersiową, mniej boli i być może dlatego tego słonia nie było, także polecam ten sposób oddychania, bo na sobie sprawdziłam. Nie było się czego bać![]() Teraz sobie troszkę poczytam, bo natrzaskałyście sporo
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
Alex byłam w Twoim albumiku i jak moge coś doradzić to szersze implanty. mogą być 375 ale o profilu hp (szer. 12cm) zamiast uhp (szer. 10,5cm - nikomu nie wypełni klatki) wtedy piersi bedą blizej siebie i mniejsza przestrzeń pomiędzy. masz szeroki rozstaw i dwa takie wąziutkie sterczące implanty bo bokach klatki piersiowej raczej nie dadzą tego efektu który większość z nas oczekuje.
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Agatau88;35371706]Zebym ja tam potrafila z plyta
![]() a tak chodze na silownie, w kupie raźniej ![]() hehe no czy ja bede potrafila to sie okaze ale mysle ze jak sie zapre to tak ze 2 razy w tyg bedzie git i wystarczajaco
|
#310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki masz model firma? wiesz cos? okragle? Cytat:
|
||
|
|
|
#311 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i masz racje napewno nie chce dwoch pilek oddalonych od siebie bo to bedzie wygladalo conajmniej dziwacznie.... przed operacja bede jeszcze miala konsultacje wiec opowiem wsio doktorkowi niech pomierzy i przylozy i wtedy bedzie co nie co widac ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- ja uciekam pomalu musze sie ogarnac, zrobic jakis obiadek no i do pracy blaaah aniko pisz co i jak jestem bardzo ciekawa przeczytam sobie jak wroce z pracy ![]() madziullasz jutro Twoj wielki dzien bedziemy trzymac kciuki milego dnia wszystkim
|
|
#312 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika jak fajnie że jesteś, gratuluje gratuluje
martwiłam się o Ciebie i co zaakceptujesz wielkość czy marudzimy?? Twoja skóra już była rozciągnięta więc nie bedzie jakiegoś wielkiego wibicia tylko kształt się będzie transformował napewno jest super widziałaś już je? jak masz 390cc to dostałaś cpg 323 12x11,3 proj.6 trochę szersze a niższe niż poprzednie. ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Alex uhp jest generalnie dla bardzo drobniutkich dziewczyn z wąziutkimi klatkami, które chcą mieć duże piersi i inne na szerokość nie wchodzą, raczej się ich nie stosuje przy szerokich rozstawach chyba że przy mega pojemnościach. mały test, wytnij dwa kółka o średnicy 10,5 cm w środku zrób dziureczke i zeczp na sutkach, zobaczysz jak będą Ci sięgały te nowe piersi, łatwioej wtedy sobie to wyobrazić z projekcją do przodu
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
Aniko,
dołączam się do gratulacji super, ze już po wszystkim... teraz tylko pozostaje się chwalić ![]()
|
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję Anika widze że bardzo lajtowo przechodzisz rekonwalescencje no i jaki humorek i nastawienie pozytywne, ja dziś byłam na badaniach nie wiedziałam że trzeba pobrać aż tyle tego towaru mam nadzieje że wszystko będzie ok i operacja się odbędzie już się nie mogę doczekać, ale mam małego stresa bo wczoraj się spotkałam z dawno niewidzianą koleżanką i wyskoczyłyśmy na piwko a właściwie to na 3 i mam nadzieje że nie zakłóci to wyników badań.... :P niby od wypicia ostatniego do badania mineło conajmniej 12 h ale nigdy nic nie wiadomo....i dziś moja ostatnia impreza bez cycków od jutra do op już nic nie pije i spróbuje nie palić
|
|
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
Agatko, nie pytałam dr jaki to model, ale przejrzałam tabelki i chyba to właśnie ten, o którym Joasi pisze
Joasi, dziękuję Ci za nr, ale ja dopiero dzisiaj odpaliłam komputer, wcześniej nie wchodziłam na forum. A z wielkością - no cóż, na razie wyglądają jak w puszapie, ale pewnie urosną skubańce jeszcze . Teraz to nie mam wyjścia Gdy dr powiedziała mi, że przysłali 330 to omal nie podskoczyłam z radości, a ona na to, że "nieeee, te były za małe, odesłałam i kazałam przysłać większe", no i przysłali 390
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ze je masz
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przed operacją, wiem, że teraz mogę się pomądrzyć, ale naprawdę nie ma czego się bać. Ból jest, owszem, ale to przez pierwszą dobę, no i drugą, ale już ciut słabiej
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Anatomiczne, ale nie dopytałam, jaki model. Zapytam na zdjęciu szwów
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myslalam ze miesień trzeba przeciac? Bo jak inaczej niby wlozyc implant? |
|
|
|
|
#319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. W każdym razie nie cięła. Mya na pewno dokładniej wyjaśni jak to przebiega
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Witaj Aniko GRATULACJE ![]() Życzę dużo zdrówka i szybkiego powrotu do sprawności |
|
|
|
#322 |
|
Raczkowanie
|
Witam was kochane
KLAUDUŚ TY LASKO wyglądasz powalająco jak modeleczka ANIKA 75 no w koncu jestes brawo masz swoje wymarzone cycunie ![]() ASIK8705 kochana dziekuje za wsparcie i reszie dziewczynek tez dziekuje
|
#323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Dziewczynki Kochane, jeszcze raz dziękuję, że byłyście ze mną, bez Was to ja tych cycków w życiu bym nie zrobiła, wspierałyście mnie na każdym kroku, rozwiewałyście wszystkie moje wątpliwości, mam ochotę wszystkie Was wycałować Zdjęcia wstawię, gdy już będziemy w domu, czyli we wtorek wieczorkiem, bo zostajemy w Gdańsku do zdjęcia szwów A teraz idę troszkę poleżeć, bo plecki bolą . Buziaczki
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
![]() anika gratulacje ![]() klas ki:ja na forum weszlam dopiero po 4 dniach wiec jestem pelna podziwu kazdy przechodzi to inaczej jak widac ja tragicznie ale z dnia na dzien jest coraz lepiejdzis mam super dzien wzielam ketanol o 5.30 bo nie mogłam spac i teraz nic nie biore mam nadzieje ze nie bede musiala nawet nogi golilam dzis jutro minie tydzien wiec czas wracac do zywych tylko te plecy bola ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Sif bierze telefon i dzwon do doktora ![]() kochane nie moge sie doczekac az Wam pokaze moje cudenka i ocenicie swoim fachowym okiem mam nadzieje ze Wam sie spodobaja ![]()
|
#325 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika jak fajnie że lekko znosisz
należy Ci się za te wszystkie lęki i masz w nagrode tydzień nad morzem, biegać po plaży nie będziesz ale małe spacerki napewno poprawią Ci humorek, tylko ta pogoda taka okrutna a jak szanowny małżonek reaguje na zmiany? ![]() co do rodzaju to muszą to być te cpg 323 bo tylko one w mentorze występują w pojemności 390cc. ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Olivko nieważne czy nam się spodobają, ważne byś Ty była zadowolona jak znam życie to napewno malinka będzie bo co może z takiej wyjścióweczki wyjść innego
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
A tu się schowałyście
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Jooasi wiem ze mi powinny najbardzej sie podobac ale wiadomo miło mi bedzie jak i Wam sie spodobaja
ale sie ciesze ze jestem juz po, dopiero teraz jak dobrze sie czuje nadchodzi radosc
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
zapomniałam napisać a tu reklama górą mi się wyświetliła to reklamuję
wczoraj w Tchibo kupiłam śliczny topik wykończony koroneczką,bardzo milusi i mięciutki, są też sportowe staniczki białe i czarne, do komplentu można dokupić gatki.http://www.tchibo.pl/Biustonosz-bezs...html?dim1=Sw85 typowy topik przez głowe dla odchodowanych piersi http://www.tchibo.pl/Biustonosz-spor...400016915.html sportowy dość mocny staniczek dla wszystkich, rozmiar universalny 36/38 na większość powinien pasować. http://www.tchibo.pl/Miekkie-biuston...400017080.html bardzo fajny miękki staniczek bez fiszbinek ale rozmiarówka chyba nikomu się nie nada, można spróbować 80C i zwężyć obwód. ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Olisia Ty już nam foty dawaj kochana bo widać Twoją zadowolenie we wpisach, napewno cuda chowasz a my umieramy z ciekawości ![]() zawsze takie zwątpienie przed operacją przychodzi, mnie jeszcze dopadło po operacji jak bolało i bolało to myślałam, na cholere mi to było gąbki nosić ale potem to już tylko same szczęście
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Jooasi niestety zdjęc i w piatek nie bedzie
bo na szwy jade dopiero w sobote a sama stanika nie zdejme poczekam juz te pare dni ale zagladam w nie codziennie i sa fajniusie, narazie rowek jest ale mostek spuchniety strasznie wiec moze dlatego chyba ze zdjęcie jakos z góry zrobie i wstawie bo narazie inaczej nie mam jak
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
OLIvka no daj chociaż w staniczku te zdjątka, i od góry też można pstryknąć, nie muszą być od razu golaski, pokaż jak figurka się zmieniła
a jak już teraz masz rowek z opuchlizną to potem będzie napewno
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

. Teraz to nie mam wyjścia 

klas ki:ja na forum weszlam dopiero po 4 dniach wiec jestem pelna podziwu
chyba ze zdjęcie jakos z góry zrobie i wstawie bo narazie inaczej nie mam jak